Φάουλ της Βούλτεψη για τις υποκλοπές
22/06/2014 19:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φάουλ της Βούλτεψη για τις υποκλοπές

"Που θα κρυφτεί η κ. Βούλτεψη αν αποκαλυφθεί κανένα περίεργο δίκτυο που παρακολουθεί τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα;"

O Πάνος Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πλέον επίσημο τρόπο είπε ότι ενδεχομένως να παρακολουθούνται τα τηλέφωνα του Αλέξη Τσίπρα. Από ποιον και γιατί δεν το είπε αλλά εν πάση περιπτώσει πρόκειται για μια καταγγελία που πρέπει να ερευνηθεί.

Άλλωστε, η Ελλάδα, όπως και άλλες χώρες έχουν προηγούμενο με τηλεφωνικές υποκλοπές. Ξεχάσαμε το σκάνδαλο της Vodafone και τα περισσότερα από 100 τηλέφωνα που παρακολουθούνταν, μεταξύ των οποίων και του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή;

Ή μήπως δεν ξέρει κανείς για την υπόθεση με υποκλοπές από τη Γερμανία που βρίσκεται τελευταία στην επικαιρότητα; Αν επομένως δεν πρόκειται για μια φαντασίωση του Σκουρλέτη και του ΣΥΡΙΖΑ, ασφαλώς και είναι θέμα δημοκρατίας. Το ζήτημα αυτό απαντήθηκε σωστά από το νέο υπουργό Δημόσιας Τάξης, Β. Κικίλια, ο οποίος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταθέσει στοιχεία. Και τονίζει: «Είμαι οχτώ ημέρες υπουργός (...) δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο... Ο κ. Σκουρλέτης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος τον γνωρίζω...Θα τον καλέσω να καταθέσει αν έχει κάποια στοιχεία. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα γίνει ό,τι προβλέπεται από το νόμο. Δεν μπορώ να πω ότι ‘συμβαίνει δεν συμβαίνει’ δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια».

Με απλές κουβέντες ο υπουργός είπε ότι η υπόθεση πρέπει να ερευνηθεί και σωστά ζητά στοιχεία. Όμως, από εκεί και μετά γιατί η Βούλτεψη βγαίνει και διαψεύδει κατηγορηματικά τις υποκλοπές; Είναι σίγουρη ότι δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα; Λέει η κυβερνητική εκπρόσωπος που με τον τρόπο της αδειάζει τον Κικίλια ότι πρόκειται για συκοφαντική εκστρατεία της οποίας έχει τεθεί επικεφαλής ο κ. Σκουρλέτης. «Το ψεύδος και η συκοφαντία είναι το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού», είπε και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, έχοντας υπόψη τους καθεστώτα τα οποία έχουν μεγαλουργήσει σε τέτοιου είδους μεθόδους και τα οποία εμφανίζουν ως πρότυπα ανάλογα με το ποια συνιστώσα παίρνει τον λόγο».

Αλλά λόγια ν’ αγαπιόμαστε δηλαδή και… σοφίες χωρίς κανένα νόημα. Που θα κρυφτεί η Βούλτεψη δηλαδή αν αποκαλυφθεί κανένα περίεργο δίκτυο που παρακολουθεί τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα; Ακόμη και τον πρωθυπουργό ή την ίδια; Έκανε καμιά… δημοσιογραφική έρευνα και δεν βρήκε τίποτε; Δεν είναι πιο σωστό να περιμένει τον Σκουρλέτη να καταθέσει στοιχεία και μετά να μιλά εξ ονόματος όλης της κυβέρνησης; Και του Κικίλια βεβαίως που είναι ο αρμόδιος υπουργός;

Μέγα φάουλ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. airman avatar
  airman 22/06/2014 20:27:45

  "... η κυβερνητική εκπρόσωπος ... αδειάζει τον Κικίλια ..." Το κατάλαβε ή μήπως να της το εξηγήσει κάποιος; Εκτός κι αν δεν συμμετέχουν στην "ίδια" Κυβέρνηση!

 2. Αθηνών πολίτης avatar
  Αθηνών πολίτης 22/06/2014 22:42:02

  Εδώ έχουμε δει την Βούλτεψη να υπερασπίζεται στη βουλή τον Βενιζέλο με φανατισμό, αυτή η ανακοίνωση σας πείραξε;;;

 3. Marcelos avatar
  Marcelos 22/06/2014 22:42:18

  Για την παρουσία της Βούλτεψη εκεί που είναι, δεν φταίει καμία συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και καμία επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση (ίσα-ίσα δρα αποτρεπτικά η παρουσία της)... Είναι καθαρά επιλογή του προέδρου (μετά από προτροπή ποίων δεν ξέρω αν μάθουμε ποτέ). Στοπ το "απυρόβλητο" (από μένα) μετά και τον ανασχηματισμό που είδαμε...

 4. roadrunner avatar
  roadrunner 22/06/2014 23:28:13

  Καθαρά πολιτική και ορθή η τοποθέτηση της Βούλτεψη, διαχειριστική η αντίδραση του Κικίλια. Προτιμώ την πρώτη, αν θα έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω μία. Παρόλο που μπορούν να σταθούν και οι δυο ταυτόχρονα..

 5. Δεξιός μπακ avatar
  Δεξιός μπακ 23/06/2014 11:33:32

  Δεν είναι πρώτη φορά που απαντά επιπόλαια η συγκεκριμένη κυρία. Οι φωνές της και οι επιπολαιότητες της θα μας απασχολούν για πολύ καιρό, εκτιμώ. Απορώ πως την ψηφίζουν ακόμα οι ψηφοφόροι της Β' Αθηνών!

 6. makis Stefanatos avatar
  makis Stefanatos 23/06/2014 12:58:01

  Ο ανασχηματισμένος θίασος σε πλήρη λειτουργία...Αλήθεια τον κ. Τσαυτάρη, μακράν τον καλύτερο υπουργό αλλά και ειδικό που έχει η Χώρα σ' αυτόν τον τομέα, γιατί τον αντικατέστησαν?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.