24/08/2008 02:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπόθεση Παυλίδη. Πως λέμε "ολίγον έγκυος";

Μας λένε να ανεξαρτητοποιηθεί ο Παυλίδης, όπως ο Κουκοδήμος, κι αν δεν έχει διαπράξει πολιτικό αδίκημα να επανέλθει !!! Μεγαλύτερη μπούρδα από αυτό το νέο εφεύρημα διάσωσης πολιτικών δεν υπάρχει. Ο Παυλίδης ή είναι πολιτικός παραβάτης με καραβάκια στις ακρογιαλιές, ή είναι λευκή περιστερά. Πώς λέμε …ολίγον έγκυος;  Αυτό δεν γίνεται. Ή είναι, ή δεν είναι. Το γεγονός και μόνο ότι απέπεμψε τον συνεργάτη του που κατηγορείται για το 1.000.000 ευρώ και μετά τον ξανάκανε ειδικό σύμβουλό του αρκεί και μόνο για να πάει σπίτι του. Σε ό,τι δε αφορά την άλλη μπούρδα, ότι δηλαδή αν δεν προκύψει ποινικό αδίκημα, το πολιτικό αδίκημα δεν υφίσταται, μόνο ως πολιτικός παραλογισμός, ή πολιτικό κόλπο διάσωσης των ενόχων, μπορεί να εκληφθεί

Π.Π.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. rs avatar
  rs 24/08/2008 12:25:56

  Πάρα πολύ ώραία. Δεν μένει παρά να θςεσπιστούν και κανονισμοί όπως σε κάποια αθλήματα (χόκεϊ ή υδατοσφαίρηση αν δεν κάνω λάθος) όπου αποβάλεται ο πάικτης που κάνει φάουλ για κάποια λεπτά και επιστρέφει πάλι.Τα όρια της ξεφτίλας δεν έχουν βρεθεί ακόμα.
  Πρωτίστως πρέπει να τον διαολοστείλουν οι ψηφοφόροι του, αλλά εάν πάρουμε σαν παράδειγμα το ΠΑΣΟΚ που επανήλθε σε χειρότερη και εκδικητικότερη μορφή μετά το σκάνδαλο Κοσκωτά δεν έχουμε να ελπίζουμε και πολλά.
  Δεν πρόκειτε να διορθωθεί τίποτε σ΄αυτή τη χώρα που η στοιχειώδης μνήμη έχει γίνει είδος εν ανεπαρκεία.

 2. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 25/08/2008 01:26:44

  Η φωτογραφία είναι "όλα τα λεφτά"!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.