#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/02/2010 12:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπόθεση Οτσαλάν ….

Από τον «Ριζοσπάστη» της Παρασκευής 16 Φλεβάρη 2007 (http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=127534&publDate=16/2/2000)Πριν ένα χρόνο, τέτοιες μέρες, ο Οτσαλάν είχε φτάσει στην Τουρκία. Σιδηροδέσμιος. Με τα μάτια καλυμμένα από τα τσιρότα που του είχαν περάσει οι πράκτορες της ΜΙΤ. Οι εικόνες έκαναν το γύρο του κόσμου. Εικόνες ντροπής. Για την Ελλάδα. Όχι για την Ελλάδα του ελληνικού λαού, που βγήκε στους δρόμους, σύσσωμος. Εικόνες ντροπής για την Ελλάδα εκείνη που εκπροσωπούν οι πολιτικοί απόγονοι του έθνους των πλουτοκρατών, πουλώντας εκδούλευση στους ευρωατλαντικούς ομογάλακτούς τους.

Τέτοια μέρα, πριν ένα χρόνο, ο Οτσαλάν βρισκόταν ήδη έγκλειστος στο νησί Ιμραλί. Το «νησί των σκύλων» όπως το αποκαλούν στην Τουρκία. Την υποψήφια προς ένταξη στην ΕΕ... Εκεί, στο Ιμραλί, εναποθέτουν οι επικεφαλής του στρατοκρατικού καθεστώτος της Αγκυρας τους μελλοθάνατους. Κι άλλες εικόνες ντροπής. Δεν ήταν οι μόνες.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους, εκείνη την ημέρα Κούρδοι πολιτικοί πρόσφυγες αυτοπυρπολούνται, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, μπροστά από τις ελληνικές πρεσβείες του εξωτερικού. Την ίδια ώρα, στην Ελλάδα, στην Αθήνα, η κυβέρνηση του κ. Σημίτη έδινε εντολή για το ανελέητο χτύπημα των Κούρδων προσφύγων, έξω από τη Βουλή. Εδινε διαταγή για την έναρξη των εκκαθαριστικών επιχειρήσεων κατά των Κούρδων μεταναστών της πλατείας Κουμουνδούρου. Τους στοίβαξαν μέσα στις αστυνομικές κλούβες και τους περιέφεραν για ένα μερόνυχτο στα περίχωρα της Αττικής. Εικόνες ντροπής.

***

Από την ελληνική πρεσβεία της Κένυας, ο Οτσαλάν πέρασε στα χέρια των Τούρκων. Είχε προηγηθεί η ατέρμονη περιήγησή του στους αιθέρες της Ευρώπης. Βλέπετε, η ΕΕ των 13 «κεντροαριστερών» κυβερνήσεων δεν του χορηγούσε άσυλο. Βλέπετε, ο «κεντροαριστερός» Ντ' Αλέμα τον είχε πλέον εκδιώξει από την Ιταλία. Βλέπετε, ο «κεντροαριστερός» Σημίτης είχε να διαλέξει ανάμεσα σε Κούρδους και Αμερικανούς. Και διάλεξε. Οδήγησε τον Κούρδο ηγέτη εκεί που συνωθούνταν περισσότεροι Αμερικανοί πράκτορες από κάθε άλλο σημείο του πλανήτη. Ακόμα κι από τα γραφεία του FBI, μέσα στις ΗΠΑ. Οδήγησε τον Οτσαλάν στο αμερικανοκρατούμενο Ναϊρόμπι. Για να τον σώσει...

Το ίδιο βράδυ της παράδοσης του Οτσαλάν στους διώκτες του, ο Κ. Σημίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Κάναμε το χρέος μας με τον καλύτερο τρόπο απέναντι στην Ελλάδα και τα συμφέροντά της, απέναντι στο κουρδικό ζήτημα και τον ίδιο τον Οτσαλάν»! (Κ. Σημίτης, 16/2/99). Σε εκείνο το ίδιο διάγγελμα ο πρωθυπουργός - που λίγα χρόνια πριν αυτοδιαφημιζόταν για προεκλογικούς λόγους σαν «βομβιστής» εναντίον της χούντας - έλεγε: «Είμαστε αντίθετοι σε κάθε είδους αποσχιστικά κινήματα. Είμαστε κατά των ένοπλων ανταρσιών και των πράξεων τρομοκρατίας και βίας»!

Κι όμως, είναι αλήθεια: Την ίδια μέρα που ο Οτσαλάν παραδόθηκε στους Τούρκους, εκείνη τη μέρα βρήκε ο Κ. Σημίτης για να αποκηρύξει τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του κουρδικού λαού, να τον αποκαλέσει «ανταρσία», «αποσχιστικό κίνημα», «τρομοκρατία»... Ενα χρόνο αργότερα, τώρα, πρόσφατα, μετά τις βόλτες του Τζεμ με τον Παπανδρέου στην Ακρόπολη, η κυβέρνηση του κ. Σημίτη συνυπέγραψε συμφωνία με την Τουρκία για την παράδοση των «τρομοκρατών» που δρουν στην Τουρκία και που θα συλλαμβάνονται στο ελληνικό έδαφος...

***

Ενα μήνα μετά τη σύλληψη του Οτσαλάν, ήρθε στη δημοσιότητα η έκθεση Κωστούλα, του Ελληνα πρεσβευτή στην Κένυα, στην οποία περιγραφόταν λεπτό προς λεπτό το ιστορικό τούτης της μαύρης κηλίδας. Από εκεί μάθαμε ότι ο... «μεγάλος τραγουδιστής» (σ.σ.: έτσι αποκαλούσαν οι πράκτορες της ΕΥΠ τον Θ. Πάγκαλο στις ενδοσυνεννοήσεις τους) προΐστατο μιας επιχείρησης για την ακόμα και διά της βίας εκδίωξη του Οτσαλάν από την ελληνική πρεσβεία της Κένυας. Μέχρι και γορίλες, μέχρι και μπράβους ήθελαν να προσλάβουν οι «εκσυγχρονιστές» για να πετάξουν τον Οτσαλάν έξω από την πρεσβεία! «Σάββα παιδί μου, πέτα τους έξω»! Αυτή ήταν η εντολή των επικεφαλής της ΕΥΠ προς τους ανθρώπους τους, στην Κένυα. Τελικά, πράγματι, ο Οτσαλάν, από τα ελληνικά χέρια, έπεσε στα χέρια των Τούρκων.

Ακολούθησε η σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση Οτσαλάν. Ποιο ήταν το πόρισμα; «Αθώα» η κυβέρνηση. Φυσικά... (σ.σ.: είχαν ήδη αποπεμφθεί για τα μάτια του κόσμου οι υπουργοί Εξωτερικών, Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης που, όπως είχαν δηλώσει παραδίδοντας τις καρέκλες τους, είχαν ήσυχη της συνείδησή τους...). Το ίδιο ήσυχη είχε - και έχει - τη συνείδησή του και ο προϊστάμενός τους. Ο κ.Σημίτης.

***

Ηυπόθεση Οτσαλάν επικύρωσε τον Φλεβάρη του '99 τη μέχρι εκείνη τη στιγμή πορεία της κυβέρνησης Σημίτη. Αλλά σηματοδότησε και τη συνέχεια.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο κ. Σημίτης και η κυβέρνησή του είχαν προλάβει να ευχαριστήσουν τις ΗΠΑ για τα Ιμια (Γενάρης '96), να συνταχθούν με τον νέο αμερικανο-βρετανικό βομβαρδισμό της Βαγδάτης (Δεκέμβρης '98), να υπογράψουν τη συμφωνία της Μαδρίτης (Ιούλης '97), να ακυρώσουν το δρομολόγιο των «S-300» προς την Κύπρο. Με την παράδοση του Οτσαλάν εκτός από τα εύγε των Αμερικανών, ο κ. Σημίτης δέχτηκε και τα συγχαρητήρια του Ετσεβίτ...

Η συνέχεια είναι γνωστή: Η υπογραφή του κ. Σημίτη κάτω από την απόφαση της ΝΑΤΟικής εισβολής στη Γιουγκοσλαβία, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. «Οσον αφορά το θέμα του Κοσσυφοπεδίου, η συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία πιστεύω είναι απόλυτα ικανοποιητική», δήλωνε στις 19/4/99 ο πρωθυπουργός. Επειτα ήρθε το Ελσίνκι. Εκεί που ο κ. Σημίτης αναγνώρισε την ύπαρξη «συνοριακών διαφορών» μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας και εισέπραξε τα «μπράβο» του Κλίντον και της ΕΕ. Εκτοτε διάγουμε ελληνοτουρκικό βίο ανθόσπαρτο. Μέχρι και ελληνοτουρκικές επιτροπές για στρατιωτικά θέματα που αφορούν το Αιγαίο συζητούν οι Τζεμ - Παπανδρέου. Για το Κυπριακό πάντως δε συζητούν. Και τι να πουν. Τα είπε όλα ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού: Πάμε για συνομοσπονδία! Τη βρήκε τη «λύση» ο κ. Σημίτης, αλλά δε μας την ανακοίνωσε ο ίδιος. Εβαλε τον στενό συνεργάτη του να μας το πει...

***

Στο μεταξύ ο κουρδικός λαός εξοντώνεται και ο Οτσαλάν είναι ακόμα στο Ιμραλί. θα ζήσει; Εξαρτάται από τα παιχνίδια περί την εισδοχή της Τουρκίας στην ΕΕ.

Παράλληλα, κάποιοι επιχειρούν να αθωώσουν την ελληνική κυβέρνηση, λέγοντας ότι ο Οτσαλάν δε στάθηκε στο ύψος ενός ηγέτη, κατά τη διάρκεια της «δίκης» του. Τον Οτσαλάν, φυσικά θα τον κρίνει ο λαός του. Αλλά - όσον αφορά τους δικούς «μας» - ώρα είναι να μας πουν ότι ο Σημίτης παρέδωσε τον Οτσαλάν επειδή δεν ήταν... άξιος ηγέτης των Κούρδων.

Στο μεταξύ, ο Κ. Σημίτης και το ΠΑΣΟΚ ξαναζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού. Οι Αμερικανοί, πάντως, έχουν ψηφίσει από καιρό. Εχουν τους λόγους τους. Ισως ένας από τους λόγους είναι και επειδή ο Μιλόσεβιτς, τον οποίο οι ΗΠΑ έχουν επικηρύξει με 5 εκατ. δολάρια, παραμένει ασύλληπτος. Λέτε αν ποτέ ο Μιλόσεβιτς πέσει στα χέρια του κ.Σημίτη, να συνεχίσει να διαφεύγει των πρακτόρων της CIA;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ataktos avatar
  ataktos 15/02/2010 13:46:57

  Προσωπικά έβλεπα το αντιπρόεδρο της σημερινής κυβέρνησης ΓΑΠ …κεφάτο …και δίχως ίχνος ντροπής..., αλλά και να μην να κοκκινίζει....( παλιά μέλλος Κ.Ε.) το αυτή του ….

 2. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 15/02/2010 13:50:23

  Αυτή είναι νομίζω η πιο σχετική ανάρτηση από τις πρόσφατες για να το γράψω. Παρατηρήσατε αυτό το εξωφρενικό που πήγε και διάβασε ο Δρούτσας την επιστολή ΓΑΠ προς Ερντογάν στο Σαμαρά; Καταρχάς, αυτό είναι αναξιοπρεπές. Αν ήμουν Σαμαράς θα τον έδιωχνα εκείνη τη στιγμή. Θα του έλεγε "πηγαίνετε κύριε και όταν μάθει ο πρωθυπουργός σας πολιτικούς τρόπους, ξαναελάτε να μου δώσετε την επιστολή". Το κυριότερο όμως είναι ότι έτσι ο ΓΑΠ πάει πάλι να παγιδεύσει το Σαμαρά (και αυτός σαν καλό παιδί που είναι θα παγιδευθεί, όπως με τη "συναίνεση", που ξεκίνησε από τότε που αποδέχθηκε εκείνη την ολέθρια πρόσκληση τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου), χωρίς να του δίνει στην πραγματικότητα τη δυνατότητα να αντιδράσει. Πού να ξέρει ο Σαμαράς πού ακριβώς πρέπει να αντιδράσει και πού όχι; Και πού να ξέρει αν του τη διάβασε όλη ή όχι; Πρέπει νομίζω να αλλάξει τακτική, διότι το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται και ο ΓΑΠ που τον περνούσαμε για χαζό, τον έχει πιάσει μέχρι σήμερα κάμποσες φορές κορόιδο τον Αντώνη μας.

  Ξύπνα Αντώνη!

  • πολίτης avatar
   πολίτης @ Επώνυμος 15/02/2010 14:33:03

   Φίλε,το έχω χάσει αυτό το επεισόδιο. Τι εννοείς του τη διάβασε; Αδυνατώ να το συλλάβω!

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Επώνυμος 15/02/2010 19:10:23

   Του τη διάβασε. Όπως το ακούς.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Επώνυμος 15/02/2010 19:11:47

   http://www.paron.gr/v3/new.php?id=50555&colid=37&catid=34&dt=2010-02-14 0:0:0

  • πολίτης avatar
   πολίτης @ Επώνυμος 15/02/2010 22:11:05

   Ωραίο σύστημα!!!

 3. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 15/02/2010 14:14:59

  Η κυβέρνηση Σημίτη, απο τις πιό αηδιαστικές κυβερνήσεις που είχε ποτέ η Ελλάδα και απο τις πιό καταστροφικές.
  Την οικονομική καταστροφή που προκάλεσε στη χώρα, έχουμε αρχίσει να την πληρώνουμε κα θα συνεχίσουμε για πολλές δεκαετίες. Κάποια στιγμή θα αρχίσουμε να πληρώνουμε και τις προδοσίες που κάναμε, όπως αυτή του Οτσαλάν.
  Είναι προφανές γιατί μας έχουν όλοι της καρπαζιάς. Με το που θα χτυπήσουν παλαμάκια, οι ηγέτες μας θα σηκωθούν να χορέψουν για να διασκεδάσουν οι αφέντες μας.

 4. πολίτης avatar
  πολίτης 15/02/2010 14:35:15

  Η μόνη φορά στη ζωή μου που ντράπηκα για την Ελλάδα.Και τώρα πάλι στα πάνω τους οι προδότες. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, χωρίς καν την ανάγκη να κρύψουν τις προθέσεις τους.

 5. ΓΙΩΡΓΟΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ 15/02/2010 18:11:38

  στο ΓΟΥΔΙ εκτός από εν ενεργεία πολιτικούς δεν εκτέλεσαν και πρώην ;μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτήσει.

 6. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 15/02/2010 18:45:18

  Βλέπετε, η ΕΕ των 13 «κεντροαριστερών» κυβερνήσεων δεν του χορηγούσε άσυλο

  Αυτό τα λέει όλα.

 7. ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ avatar
  ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 15/02/2010 21:19:09

  Θυμάμαι την ξεφτίλα που ένοιωσα εκείνη την εποχή γιατί ίσως ήταν η πρώτη φορά που υποπτεύθηκα ότι ζω σε κράτος περιορισμένης ευθύνης.Θυμάμαι όμως και την ξεφτίλα που ένοιωσα όταν αναζητώντας στο διαδίκτυο πληροφορίες για τον Οτσαλάν ανακαλυψα ότι τόσα χρόνια οι συμπατριώτες μου (και εγώ μαζί τους) συμπαθούσαμε τον κατ'εξοχήν "εισαγωγέα" ηρωίνης στην Ευρώπη.Μόνο τότε βλέπετε κάθισα και σκέφτηκα το πόσα χρήματα απαιτούνται για τη χρηματοδότηση ενός αντάρτικου συνδυάζοντάς το με την οικονομική δυνατότητα των κατοίκων της νοτιοανατολικής Τουρκίας.Ήταν τόσο απλό!
  Θυμάμαι πως εμείς οι Έλληνες -φίλοι και προστάτες των αδυνάτων απανταχού-παρασυρθήκαμε σε ένα τόσο βρώμικο παιχνίδι και ξεφτιλιστήκαμε από κάποιους μπαγλαμάδες που θεώρησαν ηθικό και νόμιμο να εμπλέξουν μία χώρα στις προσωπικές τους φιλοδοξίες.Πιθανολογώ ότι έκαναν τη δουλειά του "προστάτη" των κούρδων με το αζημίωτο.Πιθανολογώ ότι είναι τα ίδια άτομα που σήμερα κόπτονται για τα "δικαιώματα" των λεφουσιών που μας επισκέπτονται εξ ανατολών.Και επειδή οι συνήθειες δύσκολα κόβονται θεωρώ πως δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους.Ο Οτσαλάν εφόσον ζητούσε άσυλο έπρεπε τουλάχιστον να εξεταστεί γιατί αυτό γίνεται σε ένα κράτος δικαίου.Έπρεπε επίσης να δικαστεί για τη λάθρα είσοδο αυτός και οι "μεταφορείς" του γιατί έτσι προβλέπεται σεένα κράτος δικαίου.Έπρεπε επίσης όμως να εξεταστούν και οι κατηγορίες για τρομοκρατία,εμπόριο ναρκωτικών κλπ που τον ακολουθούσαν γιατί αυτό συμβαίνει σε ένα κράτος δικαίου.
  ΥΓ Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη δυσάρεστη εικόνα ενός ντοκιμαντέρ Έλληνα δημοσιογράφου (δυστυχώς δε θυμάμαι ποιου) όπου ο Οτσαλάν επιθεωρεί ένα άγημα ανταρτών (κάπου στη Συρία) και έρχεται ένας νεαρός και του φιλά το χέρι.Και ο "αγωνιστής" αντί να φιλήσει κι αυτός το χέρι του συμπολεμιστή του το δέχεται με αυταρέσκεια! Η σκηνή θύμιζε έντονα τις εικόνες του Σαντάμ και τις επισκέψεις του στις μονάδες του.Αηδία!

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 15/02/2010 23:05:15

   Ας μην είμαστε απόλυτοι, για το χειροφίλημα. Είναι διαφορετικές αυτές οι κοινωνίες. Για το εμπόριο ηρωίνης, εκεί δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Είναι απλώς εξωφρενικό. Όμως δεν συμφωνώ να τον δικάζαμε εδώ, γιατί δεν είναι ζητήματα αυτά για να τα θέσεις σε ένα δικαστήριο που έχεις τις δεσμεύσεις του και πρέπει να κρίνει με βάση το νόμο. Εδώ το ζήτημα ήταν αν θα του έδινες πολιτική κάλυψη ή όχι. Από τη στιγμή που είσαι στο όχι, έπρεπε να του το πούμε ανοικτά και ότι σε εμάς κινδυνεύει και να πάει αλλού.

  • o Μήτσος avatar
   o Μήτσος @ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 15/02/2010 23:34:33

   καμία δουλειά δεν είχε στην Ελλάδα ο Οτσαλάν. Κακώς τον παρουσίαζε ο Παναγιωτόπουλος σαν αρχηγό κράτους στον Αντέννα. Ο Οτσαλάν μπορεί να ήταν αρχηγός μιας ομάδας Κούρδων. Αυτό δεν τον κάνει αρχηγό των Κούρδων. Αυτοί που στήσανε το γαϊτανάκι, κάτι Ναξάκηδες και Μπαντουβάδες με Καλεντερίδια και σκοτεινές χρηματοδοτήσεις από Πατρινούς επιχειρηματίες έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια της Ελλάδας. Αν ήταν τόσο παληκάρι ας πήγαινε να πολεμήσει αντί να γυρνάει με 3 γκόμενες στα ξενοδοχεία των ευρωπαϊκών πόλεων.

  • anonymous avatar
   anonymous @ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 16/02/2010 00:53:47

   Αυτά που λες για κράτος δικαίου δεν ίσχυσαν ούτε στη Γερμανία. Μιλούσα για το θέμα με ένα Γερμανό Δικηγόρο του οποίου και ο πατέρας είναι δικηγόρος. Ο Οτσαλάν ήταν καταζητούμενος στη Γερμανία για σοβαρό αδίκημα. Δεν ξέρω ακριβώς τι. Η Γερμανία είχε τη δυνατότητα να τον συλλάβει και αποφάσισε να το αποφύγει για να μη μπλέξει. Ο πατέρας του παιδιού ήταν ζοχαδιασμένος γιατί θεωρούσε ότι το κράτος δεν εφάρμοσε τους νόμους και παρανόμησε. Αδιανόητο για την νοοτροπία του.

   Λοιπόν όταν τα ίδια έκανε η Γερμανία εσύ μιλάς για την Ελλάδα;

 8. B.K.Σ. avatar
  B.K.Σ. 15/02/2010 23:59:18

  οι Κούρδοι κάνουν απελευθερωτικό αγώνα.
  ο Οτσαλάν είναι ένας από τους ηγέτες τους.
  ένας ηγέτης ενός λαού σε απελευθερωτικό αγώνα παραδόθηκε από τους Έλληνες στους Τούρκους. σε εκείνους που πριν από εκατόν εβδομήντα χρόνια υψώσαν τα λάβαρα της δικής τους απελευθέρωσης.
  ντράπηκα που είμαι Ελληνίδα.

  οι Κούρδοι μαζί με τους Νεότουρκους θερίσαν τους Έλληνες της Μικράς Ασίας.
  ο Οτσαλάν έκανε εμπόριο ναρκωτικών και κοπροσκύλιαζε στας Ευρώπας.
  ο Οτσαλάν πιθανόν και να μας προκύψει κάποια μέρα Μαντέλας και άνθρωπος ανέκαθεν του συστήματος στην Τουρκία.
  Δεν αλλάζει τίποτα. συνεχίζω να ντρέπομαι που η πατρίδα μου παρέδωσε ηγέτης ενός λαού που αγωνίζεται για την αυτοδιάθεσή του.
  Αυτά.

 9. JOHN avatar
  JOHN 16/02/2010 00:30:45

  Ο Σημιτης ειναι ο πιο αδυστακτος μοιωδοτης που περασε απο αυτη τη χωρα.Δεν προδωσε μονο τον Οτσαλαν και τα Ιμια αλλα εκχωρησε ολη την Ελληνικη επικρατεια καπου αλλου!!Οι παρατυπιες και η οικονομικη διαφθορα των κυβερνησεων εγκληματικες.Και σε πολυ μεγαλο βαθμο τ αποτελεσματα της μικροτητας και της σαπιλας του πληρωνουμε σημερα.Συνενοχος και συνοδυπορος του Γερμανικου μεγαλοιδεατισμου,της λαμογιας και της μιζας.Τραγικα κατωτερος των κρισημων περιστασεων που επρεπε ν αντιμετωπισει.Εβαλε τα θεμελια ωστε να γινει η χωρα κλοτσοσκουφι και ερμαιο των διεθνων χρηματιστων και καιροσκοπων.Ηταν αυτος και οχι μονο βεβαια που εκανε την εθνικη στατιστικη υπηρεσια διεθνες περιγελο και ανεκδοτο!Ο ιστορικος του μελλοντος θα δυσκολευτει πολυ να βρει λογια για να περιγραψει τη κομπλεξικη προσωπικοτητα του!!

 10. Quicky avatar
  Quicky 16/02/2010 07:20:33

  Η μεγαλύτερη ξεφτίλα,η μεγαλύτερη ρουφιανιά που έγινε ποτέ...Πρόδωσαν τους αγώνες ενός ολόκληρου λαού..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.