#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/12/2010 09:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπόθεση ΚερατέαΜπορεί κάποιοι να λένε «εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί παίζουν με τα σκουπίδια» ωστόσο η υπόθεση της Κερατέας είναι πολύ σοβαρή, έστω κι αν την έχουν θάψει τα Media για ευνόητους λόγους.

Είναι χρόνια που έχει γίνει η χωροθέτηση των χώρων υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) που πλέον έχουμε περάσει στους ΧΥΤΥ, δηλαδή εργοστάσια ανακύκλωσης, άλλες φορές με εξαέρωση των σκουπιδιών, άλλες με την παραγωγή λιπάσματος και ένα σωρό άλλες τεχνικές. Ούτε η προηγούμενη κυβέρνηση τόλμησε να προχωρήσει τον σχεδιασμό, ούτε η τωρινή φαίνεται να το καταφέρνει. Οι κάτοικοι συνεχίζουν τον αγώνα τους για απομάκρυνση των έργων στην περιοχή τους, παρά το γεγονός ότι έχουν ξεφύγει από τα όρια και πλέον πυροβολούν ακόμη και κατά αστυνομικών.

Πέραν της ανάγκης που έχει η Ελλάδα για σύγχρονες μορφές διαχείρισης των σκουπιδιών και το γεγονός ότι πρέπει να πάψει να πληρώνει πρόστιμα ως η πιο «βρόμικη» χώρα της Ευρώπης, μήπως θα πρέπει να δει κάποιος και τα αιτήματα των κατοίκων; Διότι μιλάνε για χωροθετήσεις σε περιοχές ακατάλληλες, για αρχαιολογικούς χώρους που θα μετατραπούν σε ΧΥΤΑ αλλά και για κοροϊδία των κυβερνώντων καθώς, όπως υποστηρίζουν, δε θα πρόκειται για σύγχρονη διαχείριση αλλά για ακόμη μια χωματερή που θα βρομίσει όλη την Κερατέα κι όχι μόνο.

Το παιχνίδι που παίζεται είναι πολύ μεγάλο καθώς εμπλέκονται και μεγάλα συμφέροντα όπως ο επιχειρηματίας, Γ. Μπόμπολας που έχει μπει στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων μέσω της εταιρείας ΗΛΕΚΤΩΡ. Ο συγκεκριμένος είναι και στην Κερατέα. Το ζήτημα είναι αν κάθισαν ποτέ όλοι οι εμπλεκόμενοι σε ένα τραπέζι να βρουν λύση αντί να συγκρούονται και να δέρνονται επί τρις ημέρες.

Ούτε η λογική «δε δέχομαι τα σκουπίδια του άλλου» είναι ορθή διότι τότε δε θα υπήρχε πουθενά χωματερή.

Αυτό που πρέπει να κυριαρχήσει είναι νηφαλιότητα, να βγουν από τη μέση τα μεγάλα συμφέροντα, οι μικροκομματικές σκοπιμότητες και να ακουστούν οι κάτοικοι της περιοχής χωρίς δακρυγόνα και ΜΑΤ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. BABIS avatar
  BABIS 14/12/2010 10:01:41

  Το θέμα είναι ότι δεν κάθονται όλοι μαζί στο τραπέζι για να σθζητήσουν την ανακύκλωση των σκουπιδιών. Ενώ στην Ευρώπη η ανακύκλωση είναι η κότα που γεννάει τα χρυσά αυγά , στην Ελλάδα είναι κατάρα. Ο Μπόμπολας φυσικά είναι και ο εξυπνότερος όλων. Έχει αγοράσει και μια κατασκευαστική εταιρεία στην Γερμανία και πουλάει εργοστάσια ανακυκλώσεως σκουπιδιών με το κλειδί στο χέρι. Έχει δε κατασκευάσει και ένα εργοστάσιο στην Κύπρο και όποιος θέλει να δεί πως λειτουργεί μπορεί να πάει στην Κύπρο. Καλύτερα θα ήταν ο κύριος Μπόμπολας να ναύλωνε 4-5 αεροπλάνα και να έστελνε τους κατοίκους να δούνε πως εργάζονται τα εργοστάσια ανακυκλώσεως σκουπιδιών. Τα εργοστάσια αυτά απασχολούν και προσωπικό. Πως θέλετε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας? Με τους ΧΥΤΑ δεν δημιουργούνται. Με τα εργοστάσια ανακύκλωσης των σκουπιδιών δημιουργούνται. Είναι λυπηρό ότι θέματα σαν και αυτά έπρεπε να είχαν λυθεί απο το 1980.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ BABIS 14/12/2010 15:11:54

   άκουσα, χωρίς όμως να μπορώ να το εξακριβώσω, ότι στη συγκεκριμμένη περιοχή εκκρεμούν οι απαλλοτριώσεις, γιαυτό διαμαρτύρονται οι κάτοικοι.

 2. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 14/12/2010 10:24:26

  Πράσινη ανάπτυξη!!! που εμπίπτει στο μισό ποινικό κώδικα και χωρίς επικαιροποιημένη περιβαλλοντολογική μελέτη και έγκριση της αρχαιολογικής υπηρεσίας;

  • Σοσιαληστής avatar
   Σοσιαληστής @ Σοσιαληστής 14/12/2010 10:26:09

   Για τον κυρ Γιώργος ρε γαμώτο.

 3. Panoptis avatar
  Panoptis 14/12/2010 10:33:06

  Στην Κερατέα σκουπιδότοπος δεν πρόκειται να γίνει, η τοποθεσία είναι παντελώς ακατάλληλη για πολλούς λόγους.
  Εάν η κυβέρνηση επιμείνει, θα γίνουν χειρότερα από το Δεκέμβριο του 2008, οι κάτοικοι από χρόνια είναι πρετοιμασμένοι για τη στιγμή της αναμέτρησης.
  Όσο για τους πολιτικούς του πασόκ της περιοχής ας μην πώ τίποτε, τίποτε, ..τίποτε. Ειδικά κάποιος υπερβολικά πλαδαρός, ελπίζω να μην κάνει τη χαζαμάρα να ξαναπατήσει στο Λαύριο, τα ...κεράσματα στην κουρούπα θα τα φάει.

 4. Σταύρος avatar
  Σταύρος 14/12/2010 12:24:37

  Το γεγονός είναι ότι οι κάτοικοι της Κερατέας προπηλακίζονται από την Αστυνομία του Καθεστώτος και για χατήρι του Μπόμπολα τα ΜΑΤ ανοίγουνε κεφάλια.
  Η Κυβερνώσα Πράσινη χολέρα έχει αποσπάσει την Αστυνομία στην υπηρεσία ενός ιδιώτη!
  Κι εμείς είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.
  Που είναι η "Αξιωματική Αντιπολίτευση";
  Οι Βο(υ)λευτές της ΝΔ που είναι;
  Που είναι εκείνος ο νέος “εθνεγέρτης” Φαήλος;
  Που είναι το “συμβουλευτικό-επικοινωνιακό” team του Αντώνη;
  Ακούστηκε ότι βρέθηκαν σκάγια στο κράνος ενός ΜΑΤατζή.
  Μακάρι να είναι "ράδιο αρβύλα".
  Αλλιώς η Κερατέα θα αποδειχθεί "κέρατο"!

 5. Enzo avatar
  Enzo 14/12/2010 12:44:32

  ετσι οπως φαινεται θα φτασει στα ακρα εκει η κατασταση.

 6. LEWNIDAS avatar
  LEWNIDAS 14/12/2010 15:04:58

  να το φτασουν στα ακρα και στα αποακρα γιατι ο αλλος που ειναι στο γραμματικο θα γινει με την συμφωνη γνωμη του καινουργιου δημαρχου και φιλου του θοδωρα (στην ανατολικη αττικη θοδωρας ειναι μονο ενας) γιατι η τοποθεσια που θα γινει εχει μικρο εκλογικο ενδιαφερων (ολα τα σκεφτηκε ο ραγκουσης αμ πως) και ειναι μακρυα απο το εκλογικο βαρομετρο της περιοχης (νεα μακρη).

 7. η Dimi avatar
  η Dimi 14/12/2010 16:26:47

  @ BABIS
  Στην "Ευρώπη" στην οποία εσείς αναφέρεσθε, η ανακύκλωση μπορεί να είναι όντως, η κότα που γεννάει τα χρυσά αυγά. Δεν είναι όμως η Πατρίδα της Ευρώπης, η 5000χρονη, η Ορδόδοξα Χριστιανική Ελλάδα. Η Μεγίστη, Ιστορική Ελλάδα, αυτό το απέραντο Ανοικτό Μουσείο, στο οποίο όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, Αρχαιολογικούς Θησαυρούς θα βρεις και με την Ιστορία θα μιλήσεις.

  Οι νεοταξικές λυσσαλέες, πολυμορφικές προσπάθειες Απαξίας, Αφανισμού και Ταφής με Σκουπίδια και Μπάζα: Της Ελληνικής Ιστορίας, Ορθοδοξης Χριστιανικής Πίστης, Ελληνικής Ταυτότητας κι Εθνικής Σύστασης των Ελλήνων, συντελείται από την ίδια Εθνοκτόνο Μαφιοκρατία, από τη 10ετία του '90.

  Η Κερατέα, είναι Τόπος Ιερός. Αρχαιολογικός. Υπάρχουν αμύθητης Αξίας Αρχαιότητες που χρονολογούνται πριν το 3000 π.Χ., και μέχρι τα ύστερα Βυζαντινά Ετη.

  Εκεί ακριβώς, θέλει η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ να δημιουργήσει ΧΑΒΟΥΖΑ
  (ΤΟ Φιλέττο!! των Ευρωπαϊκών Επιχορηγήσεων)!..

  «Ο Ελληνας Jeff Bridges με τη μπούκλα» λέει, κ. Παύλος Γερουλάνος, του νεοταξικού υπουργείου πολιτισμού, έχει φαρδιά-πλατιά υπογράψει κι εκδώσει απόφαση «ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο Υβριστικό, σχετικό κείμενο-Oνειδος.

  Γι’αυτό, τη ΤΣΙΧΛΑ Μπόμπολα, στην οποία με Θέρμη αναφέρεσθε, οι εξαιρετικά υποψιασμένοι και γνώστες της ιστορίας του τόπου τους, έξαλλοι κάτοικοι Γραμματικού-Κερατέας, ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Αντιθέτως, τη ΦΤΥΝΟΥΝ, ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ.

  Γι’αυτό, η Κερατέα, λέει κάθετα Οχι! και συνεχίζει ακάθεκτη να ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ, τους Εργολάβους, τη «νεοταξική πράσινη ΦΟΥΣΚΑ», καθώς και τις μπουλντόζες, που συνοδεύονται από τα ΜΑΤ, της υποχρεωτικής εκμάθησης του κορανίου των Xουντοχοϊδη/Samina2000.

  Και ΔΕΝ πρόκειται ν’αναφερθώ εν εκτάσει, στο μέγιστο άλλο έγκλημα στις Κεχριές Κορινθίας. Εκεί όπου, τη 10ετία του ’90, Γερμανοί Αρχαιολόγοι με τους Αρχαιολογικούς Χάρτες, πήγαιναν κι έψαχναν γιά να εντοπίσουν, ΧΩΡΙΣ όμως να βρίσκουν, τους Θησαυρούς και τις Κεφαλες του Μ. Αλεξάνδρου, τους οποίους είχε σεβασθεί, κι αυτός ακόμα, ο Καλλιγούλας! Θου Κύριε..

  Σύγχρονο ΙΕΡΑΤΕΙΟ (τουρκαλβανικό) και ΚΛΑΥΔΙΟ (χολερο-νεοταξικό), σε μιά πρωτοφανή ανίερη συμμαχία, ΛΥΣΣΑΛΕΑ, AΔΙΑΝΤΡΟΠΑ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ προσπαθεί ν’ απαξιώσει, εξαφανίσει, προσβάλλει κι επιδεικτικά ισοπεδώσει, Ο,τιδήποτε Αγιο, Οσιο και Ιερό Ελληνικό:

  Με ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και ΑΚΕΡΑΙΑ την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του Ανθέλληνα νεοταξίτη τουρκαλαβανού ισλαμο-Λαθρο-λάτρη και μονίμως χαμηλοβλέποντα (τα Ελληνικά υποδήματα και λασπωμένα άρβυλα) και μονίμως Λαθρο-πασοκιές ψελλίζοντα και μέγα ηθικό αυτουργό και πολέμιο Χριστόδουλου, αρχιερέα των Λάθρο, παρουσία Αννας-Κάλερ-Bilderberg και λοιπών γλαστρών και βεβαίως του απαραίτητου μαϊντανού-Μεγαλοδανειστή του Ροζ Κωλόπιστου, έγινε η προχθεσινή «συνύπαρξη» (Σημείωση: Κανένας κάτοικος ή Λάθρο της περιοχής των Πατησίων, ήταν μέσ’την Εκκλησία. Αγνωστοι-εκτός περιοχής, με πούλμαν κουβαλήθηκαν εκεί!) γιά τη συναυλία (ΓΙΟΥΧΑ!!!) η οποία επεβλήθη εκκωφαντικά, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, από τα τεράστια Hχεία.

  Γιά την οποία άθλια και αλγεινή αυτή «σύναξη», οι μακάριοι κι «ανακουφισμένοι» με την «επιμήκυνση» (του πέους ΔΝΤ), Ελληνες πληρώσαμε με Δανεικά ΔΝΤ, ερήμην μας βεβαίως, ως είθισται, επί 14 μήνες και 10 ημέρες!..

  Και με 4 (Τέσσερις) Διμοιρίες ΜΑΤ του Ψευτο-παλληκαρά SAMINA/2000 (Τόσο Λαοφιλείς οι χολέρες!!), εντός του Ελληνικού Ορθοδόξου Βυζαντινού Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Πατησίων. Και με τους Ελληνες-Μετανάστες στη Χώρα τους, να φωνάζουν:

  «Προδότες! Προδότες! Ξεπουλημένοι Φασίστες! Φασίστες! Φασίστες! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Club Εδώ! Εδώ, Είναι Εκκλησία! O Λαός απαιτεί τους Προδότες και τον Παπούλια στο Γουδή!».. Το δε πρωτόγνωρο ΚΡΑΞΙΜΟ και ΣΦΥΡΙΓΜΑ στον αρχιερέα, ΔΕΝ γράφεται. Ούτε και περιγράφεται.

  Στα Πατήσια, όποιος Ελληνας-Μετανάστης στη ίδια τη περιοχή κατοικίας του διανοηθεί και τολμήσει ν’ αντιδράσει στο ΑΓΟΣ!!, δέρνεται άγρια. Και συλλαμβάνεται. Κι εξυβρίζεται. Και ταπεινώνεται. Και του περνάνε πισθάγκωνα, τις χειροπέδες. Και φυλακίζεται. Και βαφτίζεται «αναρχοδεξιός ρατσιστής». Και στιγματίζεται. Και μένει η οικογένειά του, ακέφαλη, δίχως στήριγμα.

  Την ίδια ώρα, Πανελλαδικά: Τα μεν 2,000,000+ εκατομμύρια απειλητικών Λαθρο-Αλλοδαπών, Λάθρο-Εποίκων, Λάθρο-Μουσουλμάνων, Λάθρο-
  Εθνοκτόνων, Λάθρο-Παραχαρακτών της Ελληνικής Ιστορίας, Λάθρο-
  Ψηφοθηρικών-Αλλοιωτών των εκλογικών αποτελεσμάτων, Λάθρο-Ρυθμιστών των Ελληνικών πολιτικών πραγμάτων, και «προοδευτικών» ενθαρρυμένων, να Χορεύουν, να Γιορτάζουν, να Τραγουδούν, να Γλεντάνε και τους Ελληνες να Υβρίζουν.

  Οι δε μουτσουνάτες ισλαμο-προσκυνημένες οδαλίσκες, αυτο-ικανοποιημένες, να χασκογελούν και να φωτογραφίζονται.
  Κι αυτάρεσκα, γιά τη «παράσταση-σούργελο», ν' αλληλο-συγχαίρονται. Οι δε «προοδευτικοί», τη σύζυγο του αιδώς-αηδία-αηδού Γιώργου, μεσ’τον Αγιο Παντελεήμονα, να θαυμάζουν και να χαίρονται.

  «Οὐαὶ Υμῖν Γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι Υποκριταί..»

  Οι Ελληνες, λέμε Οχι! σε τζαμί στην Αθήνα. Ποτέ και Πουθενά!
  Οι Ελληνες, λέμε οριζόντια, κάθετα, εγκάρσια και περιμετρικά,
  Οχι!!! στη γ@μημένη παγκόσμια αταξία.

  Κι ας σκοτώνεται το 1% των Ελλήνων, στις Διαδηλώσεις.
  Και το υπόλοιπο 99%, στους καναπέδες.

  Π ροδοτικό
  Α νθελληνικό
  Σ οβιέτ
  Ο λοκληρωτικό
  Κ αθεστώς


  Εδώ, βάζω τελεία.

 8. Nikos avatar
  Nikos 14/12/2010 18:53:15

  Οι εκάστοτε κυβερνώντες και τα δημιουργήματά τους, οι σύγχρονοι νεόπλουτοι, θέλουν να πετούν τα σκουπίδια τους μακριά από τα "καθαρά προάστιά" τους. ΄Ισως σ' αυτόν το χώρο που ζουν άξιοι, αλλά μη προνομιούχοι έλληνες πολίτες, ταφούν "υγειονομικώς" μόνο οι βρώμικες προθέσεις τους.

 9. ataktos avatar
  ataktos 14/12/2010 20:09:58

  οταν οι Μαντάμ Μπιρμπιλιο και Καραβασιλη το παίζουν ..χαρτομάντηλα μιας χρησεως ..τι να περιμενουμε ...

 10. Ξεβρακωτήρας avatar
  Ξεβρακωτήρας 14/12/2010 23:18:15

  Συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Κερατέας.
  Συμπάσχουμε με το ίδιο πρόβλημα μιας κι εμείς ως κάτοικοι Παλαιοκάστρου Σερρών και κατόπιν Παρασκηνιακών διεργασιών των τοπικών πολιτικάντηδων επιλεχθήκαμε ως περιοχή για εγκατάσταση χυτα και νεωτέρως χυτυ.
  Ανεβάζουμε στο διαδίκτυο βίντεο με την αλήθεια για το πως και το γιατί.
  Μην ψάχνετε Εισαγγελείς που να φοράνε παντελόνια , διότι δεν υπάρχουν.
  Δείτε στον ιστότοπό μας, http://xyty-serron.blogspot.com/ ,το βίντεο "ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ 14" , μιλάει ο Καθηγητής Γεωλογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Κος Δημόπουλος.
  Η περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Λιονή Μαρία και οι συν αυτή εμπλεκόμενοι (μελετητές του χυτα-Νομάρχης Σερρών) ούτε λίγο ούτε πολύ τον έβγαλαν ΑΧΡΗΣΤΟ επειδή προφανώς δεν τους βολεύει με αυτά που υποστηρίζει για το έκτρωμα που πάνε να δημιουργήσουν.
  Παρεμπιπτόντως ο Κος Δημόπουλος πρόσφατα κλήθηκε για το πρόβλημα της κοιλάδας των τεμπών(τότε που σκοτώθηκε ο Ιταλός) .
  Καλό κουράγιο στους κατοίκους της Κερατέας αν και όσο και να τα βάζεις με ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ , άκρη δεν θα βγει.
  Και πάλι καλό κουράγιο.

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ Ξεβρακωτήρας 15/12/2010 00:10:19

   Αγαπητέ συνΕλληνα, Συνεχίστε ακάθεκτοι τον δίκαιο αγώνα σας. Το ΘΑΡΡΟΣ ατσαλώνει τη ψυχή, ξορκίζει τον φόβο, εξαφανίζει τον διάολο.

   Οι ανασφαλείς ανάξιοι υφάρπαγες της εξουσίας γιά να διατηρήσουν τα officcia, μάς θέλουν υποτακτικούς, υποχωρητικούς, φοβικούς, διαχειρήσιμους. Μόνον όταν ΟΛΟΙ οι Ελληνες Συνειδητοποιήσουμε τη ΔΥΝΑΜΗ μας, μπορούμε να φέρουμε τα πάνω κάτω. Να γυρίσουμε τα τραπέζια ανάποδα, να τους αιφνιδιάσουμε, να τους ακυρώσουμε, να κάνουμε, ο καθένας με τις δυνατότητές του, τη Μεγάλη διαφορά στη Πατρίδα, στις Κοινωνίες που ζούμε, στις οικογένειές μας, στον εαυτό μας.

   Οι Ελληνες ήμασταν ανέκαθεν αριθμητικά ολίγοι, αλλά ουσιαστικοί, κάθε φορά που χρειάστηκε να παλαίψουμε γιά το υπέρτατο Αγαθό, την Ελευθερία μας. Με την Ουσιαστική αλλά και Μεταφορική έννοια του όρου.

   Να θυμάστε ότι, είμαστε γιά τα πολύ δύσκολα, Εμείς οι Ελληνες.
   Είμαστε Ολοι Ενωμένοι τη Κρίσιμη Ωρα της Μεγάλης Δοκιμασίας.
   Καλή Δύναμη κι Επιτυχία στο δύσκολο Εργο σας.

 11. socrates avatar
  socrates 14/12/2010 23:44:31

  Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αρβανίτες, δεν θα κάνουν πίσω ακόμα και τανκς να κατεβάσει ο παπουτσής.
  Είναι από χρόνια προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι.
  Ελπίζω να συνειδητοποιεί η αστυνομία ότι στην περιοχή έχουν εκδοθεί πάνω από 3000 άδειες κυνηγίου.
  Θα χυθεί αίμα, ο Παπανδρέου βάζει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.
  Ελπίζω να έχει επίγνωση.

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ socrates 15/12/2010 00:25:00

   socrates

   Λέει ο επιγνώστης: «It's a nice party»

   Οι Ελληνες, του λέμε: «E, να η Σπάρτη!»

 12. ierofantis avatar
  ierofantis 15/12/2010 00:42:28

  Στέκομαι αρωγός του αγώνα των κατοίκων της Κερατέας και των Σερρών και τους θαυμάζω για την επιμονή τους. Η Dimi το είπε πιο πάνω. Είμαστε για τα δύσκολα. Και στην υπέρτατη ώρα, συνήθως από όλα τα παλαβά που ιστορικά μας έχουν συμβεί, δημιουργούμε χρυσές σελίδες ανατρέποντας προγνωστικά και στατιστικές.
  Καλό αγώνα

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ ierofantis 15/12/2010 01:07:20

   ierofantis

   Μην καταδέχεσαι ποτέ να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;»
   Πολέμα!
   ~Νίκος Καζατζάκης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.