10/09/2008 02:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπουργοί που αποπλανώνται ως άπειρες κορασίδες

Ενώ τηλεοράσεις, εφημερίδες, ραδιόφωνα και μπλογκ έχουν πέσει στη μάχη της εμπέδωσης από το φίλαθλο κοινό της παραγγελίας Σανιδά και νέα στοιχεία που δημοσιεύονται κάθε λίγο και λιγάκι εξηγούν πως οι κτηματομεσίτες μοναχοί εξαπάτησαν τάχα τους αφελείς υπουργούς με την βοήθεια του …Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, την κατάσταση περιέγραψε με λίγες λέξεις ο ποινικολόγος Γιάννης Μαντζουράνης στον ALPHA:

«Οι Έλληνες εισαγγελείς ανακάλυψαν, ότι ευδοκιμούν στην Ελλάδα δύο σπάνια ανθρωποειδή: Αφελείς υπουργοί που αποπλανώνται ως άπειρες κορασίδες και κρατικοί λειτουργοί που ελέω Θεού αποπλανούν τους πρώτους».

Και επειδή δόθηκαν πολλές ερμηνείες, όπως, ότι με την ενέργειά του αυτή ο κ. Σανιδάς θέλησε να περάσει το μήνυμα, ότι έχει αρκετά εκτεθεί παρέχοντας κάλυψη στα κυβερνητικά σκάνδαλα και ότι είναι καιρός να φροντίσει και για την υστεροφημία του, επισημαίνουμε ότι έγκριτοι νομικοί έχουν εντελώς την αντίθετη άποψη. Και επισημαίνουν ότι η ενέργεια Σανιδά παραπέμπει στο αμίμητο που είχε πει ο Αλογοσκούφης, για το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων. Ότι δηλαδή ευθύνονται οι «ανίδεες διοικήσεις των ταμείων και οι άπληστοι χρηματιστές». Εδώ έχουμε ανίδεους υπουργούς που παραπλανήθηκαν από τους άπληστους μοναχούς.

Λίγοι βέβαια έχουν αντιληφθεί ότι το γεγονός και μόνο ότι ο κ. Σανιδάς αποδίδει (ενώ δεν έχει το δικαίωμα) ευθύνες κακουργηματικής απάτης στο …Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, δημιουργεί θεσμικό ζήτημα. Κατόπιν τούτου ο πρόεδρος του έχει θεσμική υποχρέωση είτε να πάρει δημοσίως θέση, είτε να παραιτηθεί. Το όνομά του; Κωνσταντίνος Μπακάλης.

Διαβάστε κι αυτό: "Τους εξηπάτησε ο… «όφις» Εφραίμ!"

ΣΧΟΛΙΑ

 1. rs avatar
  rs 10/09/2008 07:28:14

  Ο γνωστός Μαντζουράνης; Του ...Κοσκοτά;
  Βρε πως αλλάζουν οι καιροί;

 2. Υποκριτής avatar
  Υποκριτής 10/09/2008 13:30:03

  ΝΑΙ ο γνωστός Μαντζουράνης του Κοσκωτά.
  Ο κομιστής των εκατομμυρίων του μακαρίτη.
  Μαθήματα ηθικής από τον Μαντζουράνη.
  ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ & ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.