#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/02/2011 14:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπηρέτες της Κυβέρνησης του Μνημονίου τα ΜΜΕ

 

Όπως είχε υποσχεθεί την περασμένη εβδομάδα ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης παρουσίασε σήμερα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως παραβιάζονται υπέρ του ΠΑΣΟΚ οι κανόνες της πολιτικής πολυφωνίας από τα ΜΜΕ.

Ειδικότερα, ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι όσον αφορά τη χρονική έκθεση των κομμάτων κατά το 2010, το ΠΑΣΟΚ είχε τη μερίδα του λέοντος, με ποσοστά που ξεκινούν από το 49,7% και φτάνουν στο 62,7%. Ποσοστά που, όπως είπε, είναι πολύ πιο υψηλά από την εκλογική δύναμη που είχε καταγράψει στις εκλογές του προηγούμενου χρόνου.

«Η Νέα Δημοκρατία», συμπλήρωσε, «έχει προβολή που κυμαίνεται από το 20,1% (ΝΕΤ) και φτάνει μέχρι το 28,8%. Δηλαδή, έχουμε το ακριβώς αντίθετο, σε όλα ανεξαιρέτως τα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Έχουμε χρόνο προβολής που υπολείπεται των εκλογικών ποσοστών της. Έχουμε υποέκθεση».

Ανάλογες παρατηρήσεις έκανε και για την προβολή των πολιτικών αρχηγών, σημειώνοντας ότι η προβολή του Αντώνη Σαμαρά έχει μειωθεί το 2010 σε σχέση με το 2009, ενώ την ίδια περίοδο τα ποσοστά προβολής του Πρωθυπουργού έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σας δίνουμε σήμερα – όπως σας είχα πει την προηγούμενη εβδομάδα- την έκθεση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, σχετικά με την “πολιτική πολυφωνία” στους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, κατά τη διάρκεια του 2010.

Έχοντας υπόψη σας το σύνολο της έκθεσης μπορείτε να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα.

Και βέβαια θα συμφωνήσετε πως ό,τι σας είπα την προηγούμενη εβδομάδα είναι απολύτως ακριβές. Είναι η πραγματικότητα.

Θα περιοριστώ σε ορισμένες βασικές επισημάνσεις:Η πρώτη επισήμανση αφορά στη χρονική έκθεση των πολιτικών κομμάτων για ολόκληρο το 2010. Τα στοιχεία θα τα βρείτε στον πίνακα της σελ. 9. Από αυτά προκύπτει ότι:

-       Το ΠΑΣΟΚ έχει τη μερίδα του λέοντος με ποσοστά που ξεκινούν από το 49,7% και φτάνουν στο 62,7%. Ποσοστά πολύ πιο ψηλά από την εκλογική δύναμη που είχε καταγράψει στις εκλογές του προηγούμενου χρόνου: Ποσοστά που αποκαλύπτουν μια υπερέκθεση.

-       Η Νέα Δημοκρατία έχει προβολή που κυμαίνεται από το 20,1% (ΝΕΤ) και φτάνει μέχρι το 28,8%. Δηλαδή, έχουμε το ακριβώς αντίθετο, σε όλα ανεξαιρέτως τα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Έχουμε χρόνο προβολής που υπολείπεται των εκλογικών ποσοστών της. Έχουμε υποέκθεση.

-       Η χρονική έκθεση του ΚΚΕ παρουσιάζει μια διακύμανση. Αλλού βρίσκεται περίπου στα επίπεδα της κοινοβουλευτικής του δύναμης, αλλού λίγο παραπάνω και αλλού λίγο παρακάτω.

-       Για το ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε επίπεδα ανάλογα με την κοινοβουλευτική του εκπροσώπηση και λίγο πιο πάνω.

-       Για το ΛΑΟΣ σε δύο κανάλια βλέπουμε μια υπερέκθεση και σε άλλα έκθεση που βρίσκεται περίπου στην εκλογική του δύναμη.Η δεύτερη παρατήρηση αφορά στον τόνο παρουσίασης των πολιτικών κομμάτων. Τα σχετικά στοιχεία θα τα βρείτε στους πίνακες των σελίδων 33 και 34.

Κυρίως μάλιστα στη σελίδα 34, όπου καταγράφεται το ισοζύγιο του τόνου παρουσίασης για κάθε κόμμα χωριστά, όπως προκύπτει από την αφαίρεση του ποσοστού του αρνητικού τόνου από το ποσοστό του θετικού τόνου.

Από τους πίνακες αυτούς προκύπτει ότι:

-       Για το ΠΑΣΟΚ το ισοζύγιο του τόνου παρουσίασης είναι θετικό με εξαίρεση το ΣΚΑΪ, όπου είναι οριακά αρνητικό και το STAR, όπου είναι ουδέτερο.

-       Για τη Νέα Δημοκρατία έχουμε, και πάλι, το ακριβώς αντίθετο. Σε όλους ανεξαίρετα τους τηλεοπτικούς σταθμούς το ισοζύγιο είναι αρνητικό.

Στον ίδιο πίνακα θα δείτε και τις διαφοροποιήσεις που έχουν γίνει μεταξύ 2009 και 2010.

-       Το ΠΑΣΟΚ είχε θετικό πρόσημο και το ‘09 και το ’10 σε όλους τους σταθμούς, με εξαίρεση το ΣΚΑΪ, που είχε αρνητικό πρόσημο το ALTER που το 2009 είχε ουδέτερο και το STAR που έχει ουδέτερο.

-       Η Νέα Δημοκρατία είχε αρνητικό πρόσημο και τις δύο χρονιές, με εξαίρεση για το 2009 τη ΝΕΤ, όπου είχε θετικό και το ΣΚΑΪ όπου είχε ουδέτερο. Πάντως, το 2010 είναι παντού αρνητικό.Η τρίτη επισήμανση αφορά στην παρουσίαση των Πολιτικών Αρχηγών. Και το σχετικό πίνακα θα τον βρείτε στη σελίδα 40.

-       Υπάρχουν στοιχεία, τόσο για το 2010, όσο και για το 2009 και μπορείτε -κατά συνέπεια- να κάνετε και συγκρίσεις για τις διαφοροποιήσεις που συντελέστηκαν.

Από τα στοιχεία που δημοσιεύονται προκύπτει ότι:

-       Πρώτος σε προβολή είναι ο Πρωθυπουργός με ποσοστά που κυμαίνονται από το 19,2% μέχρι και το 39,1%. Τα ποσοστά αυτά έχουν αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με το 2009.

-       Δεύτερος σε προβολή είναι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντ. Σαμαράς με ποσοστά από το 13% μέχρι το 25,4%. Άξιο προσοχής είναι το γεγονός ότι τα ποσοστά της προβολής του Προέδρου της Ν.Δ. κατά το 2010 έχουν μειωθεί σε σχέση με το 2009. Και το επισημαίνω.

-       Για τους υπόλοιπους αρχηγούς θα δείτε ότι, σε αρκετές περιπτώσεις, υπάρχει μια υπερπροβολή του κ. Καρατζαφέρη και του κ. Τσίπρα παρόλο που τα κόμματά τους έχουν χαμηλότερα ποσοστά έναντι της κας Παπαρήγα, που ηγείται του ΚΚΕ με μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά.

 

Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία.

Μπορείτε να τα δείτε με κάθε λεπτομέρεια στην έκθεση του ΕΣΡ.

Δικαιώνουν στο ακέραιο αυτά που ήδη σας είπα από την προηγούμενη εβδομάδα».

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 28/02/2011 15:17:02

  Μπράβο στον Μιχάλη Μιχελάκη που σήκωσε το θέμα. Απομένει να το κάνει και ο ίδιος ο Σαμαράς για να μην αποσιωπηθεί.

 2. γαλαζιος avatar
  γαλαζιος 28/02/2011 15:39:31

  Γιάννης λέγεται ο άνθρωπος όχι Μιχάλης. Και πράγματι του αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλα με εντολή του σαμαρά το έκανε.
  και μπράβο στο Σαμαρά που έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία που ισχύουν ε΄δω και χρόνια για την συμπαιγνία των ΜΜΕ κατά της ΝΔ και υπέρ του ΠΑΣΟΚ.
  Μια παρατήηση μόνο. Στα ποιοτρικά στοιχεία φαίνεται πως μόνο το ΣΤΑΡ αντιμετώπιζε ουδέτερα το ΠΑΣΟΚ και οταν ήταν αντιπολίτευση και τώρα που είναι κυβέρνηση.
  Κατά τ΄άλλα όλα τα κανάλια χτυπόύσαν την ΝΔ και στήριζαν ΠΑΣΟκ μόνιμα. με εξαίρεση την ΝΕΤ που στήιζε ΝΔ το 2009 όταν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ και τον ΣΚΑΙ που αντιμετωπίζει φέτος αρνητικά το ΠΑΣΟΚ.
  ΠΑΣΟΚΑΡΑ παντοκρατορία της διαπλοκής!!!!

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ γαλαζιος 28/02/2011 21:21:07

   και το στάρ αμα το προσέξεις κάνει προπαγάνδα με πιό ύπουλο τρόπο, απλά το ρίχνει η στο χαβαλέ η και καλά ανακοινώνει τις αμιγώς πολιτικές ειδήσεις τηλεγραφικά.

 3. Φιλελεύθερος avatar
  Φιλελεύθερος 28/02/2011 15:53:59

  Ναί μπράβο στον κύριο Μιχελάκη που επαναστάτησε...σε λίγο θα μας πεί ότι τον έχουν βάλει στο στόχαστρο οι "ιλλουμινάτοι" . Θλίβομαι να βλέπω μία μεγάλη παράταξη να καταντά ΚΚΕ. Πραγματικά κρίμα...

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Φιλελεύθερος 28/02/2011 16:14:20

   Σου θίξανε τ' αφεντικά,ε;

   • blue nile avatar
    blue nile @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 28/02/2011 16:22:16

    Εγκαιροφλεγής ο Φαήλος...

   • thanasis avatar
    thanasis @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 28/02/2011 19:13:31

    οσο και να θιγουν τα αφεντικα γρηγορα ο χειμμαρος
    ειναι ορμητικος και θα πνιξει τα παπαγαλακια
    της παρεας των προθυμων

  • Ηλίας avatar
   Ηλίας @ Φιλελεύθερος 28/02/2011 16:21:52

   Γιατί θλίβεσαι; Η Παράταξη δεν ήταν ποτέ φιλελεύθερη. Τωρα έχεις κι εσύ το κόμμα σου κι είμαστε όλοι χαρούμενοι.

   • thanasis avatar
    thanasis @ Ηλίας 28/02/2011 19:16:13

    η παραταξη ομως των προθυμων ομως εχει εναν
    φιλελευθερισμο και μια δημοκρατια που
    ουδεποτε δεν υπηρξε με διαγραφες τυπου
    αποστατη γκαντεμη

  • lampros avatar
   lampros @ Φιλελεύθερος 28/02/2011 17:12:59

   Ναί μπράβο στον κύριο Μιχελάκη που επαναστάτησε…σε λίγο θα μας πεί ότι τον έχουν βάλει στο στόχαστρο οι “ιλλουμινάτοι” .

   Οι Ιλλουμινάτοι όχι, οι Πρετεντέρηδες και οι Τρέμες σίγουρα.

   Εσύ δηλαδή βλέπεις κάτι διαφορετικό; Χθες κατέβηκες από το χωριό ή είσαι βαλτός;

   Θλίβομαι να βλέπω μία μεγάλη παράταξη να καταντά ΚΚΕ. Πραγματικά κρίμα…

   Ναι, πρόσθεσες αυτή την κουτουμάρα και μας έπεισες όλους ότι σε κόβει για την Νέα Δημοκρατία...

   Μιλάμε, πειστήκαμε 100% ότι δεν είσαι ΠΑΣΟΚόμουτρο.

   • thanasis avatar
    thanasis @ lampros 28/02/2011 19:17:51

    αυτη η παραταξη εμαθε να παλευη τις αντιξιοτητες
    και να κερδιζει της μαχες οσο δυσκολες και
    αν ειναι

  • Στρυμών avatar
   Στρυμών @ Φιλελεύθερος 28/02/2011 17:38:57

   Στην επόχή όπου ζούμε και ο θάνατος 100.000 ανθρώπων μπορεί να περάσεις ως στατιστικό στοιχείο (όπως έχει πει στο παρελθόν ο σύντροφος Στάλιν.Βέβαια είχε μιλήσει για 1.000.000 σκοτωμένους ανθρώπους.) μέσα από τα τηλεοπτικά μέσα ένώ αντίθετα ο θάνατος ένός και μόνο ανθρώπου μπορεί να ρήξει κύβερνη , πιστεύετε πώς κακώς κάνει η ΝΔ και ασχολείτε σοβαρά με τα ΜΜΕ και την προβολή της απ' αυτά;;;Σωστή αντίληψη έχετε για τη δημοκρατία και τα προβλήματά της.

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ Φιλελεύθερος 28/02/2011 21:23:53

   πόσο μα πόσο φασιστικά είναι τα καναλάκια σας;

   ζήτω το internet.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Φιλελεύθερος 28/02/2011 22:29:19

   Φιλελεύθερε, απ' τους συμμάχους είσαι και συ;

 4. leste avatar
  leste 28/02/2011 16:26:56

  Είναι λίγο μπερδεμένο το ποιος είναι υπηρέτης ποιου.
  Είναι τα μέσα υπηρέτες της Κυβέρνησης του Μνημονίου;
  ή μήπως είναι η κυβέρνηση ο υπηρέτης αυτών;
  και τι να κάνουν τα δύσμοιρα, τα ΜΜΕ;
  Γίνεται να μην προβάλουν και να μην υπερασπιστούν τους άνθρωπους τους;
  Γίνεται να πυροβολήσουν το άλογο στο οποίο έχουν ποντάρει;

 5. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 28/02/2011 16:28:31

  Σύμφωνοι, δεν προβάλλουν τα ΜΜ Εξημέρωσης τη ΝΔ αλλά και η ΝΔ δεν έχει σταθερή ροή παραγωγής πολιτικών ειδήσεων.

  Το κομμάτι της παραγωγής οικονομικών θεμάτων είναι καλά δουλεμένο, δε λέω, χάρις στον πρόεδρό της, ο οποίος είναι γνώστης οικονομολόγος, αλλά το κοινωνικό κομμάτι;

  Οργάνωσε π.χ. συνέντευξη τύπου ή διένειμε θέσεις για την Κάρτα του Πολίτη, στην οποία αντιτίθεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών από τα δεξιά ως τα αριστερά; Η κυβέρνηση Κάμερον στην Αγγλία είχε υποσχεθεί και το τήρησε ότι το πρώτο νομοσχέδιο που θα έφερνε θα ήταν η κατάργηση της Φακελοκάρτας των Εργατικών.

  Έχει πάρει είδηση η ΝΔ τα εκατοντάδες αρνητικά και καταρριπτικά σχόλια των πολιτών στη διαβούλευση για το ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ "αντιρατσιστικό" Καστανίδειο νομοπαρασκεύασμα, με τα οποία οι πολίτες απαιτούν να αποσυρθεί το νομοσχέδιο ως ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΟ κατά Ελλήνων;

  Τι θα κάνει η ΝΔ μεθαύριο, 3 Μαρτίου, που έρχεται το νομοσχέδιο αιφνιδιαστικά στη βουλή;

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ αλλενάκι 28/02/2011 16:37:18

   Η κυβέρνηση σίγουρα ξέρει να αξιοποιεί τη διαβούλευση και πότε αποσύρει διατάξεις από νομοσχέδια, ήσσονος σημασίας π.χ. για τους ημιϋπαίθριους, όταν μέσα από τη διαβούλευση διακρίνει ότι τη βλάπτουν ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ.

   Ή, αγνοεί τη διαβούλευση, όταν έχει προ-αποφασίσει να περάσει ένα νομοσχέδιο. Όπως π.χ. στην περίπτωση του Λαθρονομοσχεδίου, που ήταν ΖΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ για τους ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ να το περάσουν.

   Η ΝΔ πότε θα μάθει να την αξιοποιεί; Το νεοσυσταθέν τμήμα διαδικτύου αφουγκράζεται τον διαδικτυακό παλμό;

   Εδώ ο σύνδεσμος στη διαβούλευση για το μονόφθαλμο "αντιρατσιστικό" νομοπαρασκεύασμα με τα 530 αρνητικά στη συντριπτική τους πλειοψηφία σχόλια:

   h**p://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1011#comments

 6. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 28/02/2011 16:43:43

  Περιττό να επαναλάβω για το ΚΡΑΞΙΜΟ που θα φάει η ΝΔ μεθαύριο αν ψηφίσει υπέρ του "αντιρατσιστικού" φιμωτικού νομοπαρασκευάσματος που εισάγει τον κομπογιαννίτικο και ΜΕΓΚΕΛΟΓΕΝΗ ψευδοψυχιατρικό όρο "εχθροπάθεια".

 7. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 28/02/2011 16:48:28

  Η μονη περιτσωση να παιξουν Σαμαρα τα δελτια ειναι να εμφανιστει ξεβρακωτος στο Συνταγμα.

  • lampros avatar
   lampros @ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 28/02/2011 17:14:29

   Και θα λένε: "Εκθέτει διεθνώς τη χώρα ο Σαμαράς, ούτε ένα λαμέ κολάν δεν έχει"

 8. Zio avatar
  Zio 28/02/2011 16:54:03

  Η ανακοίνωση αυτή τι προσφέρει πέραν του "Ζεν με παίζουν τ άλλα παιζάκια!"?

  Είναι ανακοίνωση για να δικαιολογηθεί η απουσία? "εμείς εδώ είμαστε, οι άλλοι δεν μας παίζουν".

  Γιατί θα πρέπει να υπάρχει ένας Μιχελάκης και ένας Σαμαράς και όποτε λένε κάτι να γίνεται είδηση, αντί να έχουμε 200 Μιχελάκηδες που καθημερινά να πιέζουν, να αποκαλύπτουν, να ενοχλούν, να ανατρέπουν?

  Έχω παρατηρήσει ότι κινήσεις (συνεντεύξεις - αποκαλύψεις) σαν του Καμένου ή του Ντινόπουλου δεν τυγχάνουν ευρύτερης προβολής, ούτε από τα ΝΔ ΜΜΕ. Τους λόγους δεν τους ξέρω, αλλά το one man show δεν έχει μέλλον απέναντι σ ένα καθεστώς.

  υγ1 Η ανακοίνωση αυτή, απλά θα μικρύνει κι άλλο το ποσοστό μας και θα μεγαλώσει κι άλλο το ποσοστό του καθεστώτος, καθώς και αυτή θα κοπεί.
  υγ2 Υπάρχουν νομίζω πολύ πιο σοβαρά θέματα να συζητηθούν αυτές τις μέρες. Αν θέλουν να αναλωθούν με πιο εύπεπτα, υπάρχει μπόλικο "φαΐ" στο ρόλο του παρακρτάτους στις τελευταίες διαδηλώσεις.
  υγ3 Το κόμμα το χαρακτήριζε η εσωστρέφεια το τελευταίο διάστημα. Τι να έπαιζαν τα ΜΜΕ, ακόμα και αν μοίραζαν τα κουκούτσια στη μέση? Μιλάγαμε καθόλου? Κάναμε αντιπολίτευση?
  υγ4. όχι άλλες μεταθέσεις ευθυνών.

  • Zio avatar
   Zio @ Zio 28/02/2011 17:38:54

   υγ5. Καλύτερα να έκανε σήμερα αναφορά στο παρεάκι του ΓΑΠ της Σοσιαληστρικής Διεθνούς, στον "επενδυτή" Καντάφι, στα χρέη του από το 80 προς Ελληνικές εταιρίες κλπ. Πολύ πιο καίρια και σημαντικά θέματα.

 9. o aneksartitos avatar
  o aneksartitos 28/02/2011 17:21:56

  Τα αυτονοητα λέει η ανακοινωση.
  Το θέμα δεν ειναι να τα λες, αλλά τι κανεις για να ανατρεψεις την κατασταση.
  Αλλιώς καταντάς σαν το παοκ και την αεκ να διμαρτυρεσαι για το πέναλτι που δεν σου έδωσαν..
  Μόνο που το πρωταθλημα το παιρνουνε επί 15 χρονια οι γαυροι...

 10. LOKROS avatar
  LOKROS 28/02/2011 18:53:16

  Eπιτρέποντος της λογοκρισίας….. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης παρουσίασε σήμερα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως παραβιάζονται υπέρ του ΠΑΣΟΚ οι κανόνες της πολιτικής πολυφωνίας από τα ΜΜΕ. Πώς τα έφερε η μοίρα .Αυτό είναι το κλίμα αυτής της εποχής , δεν έσπασε αυγά όσο ήταν στην εξουσία η ΝΔ? τούς έχει υπό την προστασία της, και τους αμείβε πλουσιοπάροχα, Η εθελοτύφλωση και ο στρουθοκαμιλισμός είναι τώρα ενα καλό άλλοθι, Το συγχωροχάρτι που εδωσε η ΝΔ στα ΜΜΕ, άραγε το ξέχασε? Αφου ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Απεφυγε να παρει ξεκάθαρη θέση. Τα συμφέροντα του ελληνικού λαού τα είχε υπολογίσει? Δεν ξέρω αν οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, είμαι όμως βέβαιος ότι αν δεν ξεκαθαρίσεις την στάση σου αποκλείεται να γίνει κατανοητή η συμπεριφορά σου. Η μοιρολατρία και η ποσοτικοποίηση φέρνει πιο κοντά τα γηρατειά ,ας το προσέξουν εκεί στην οδό Συγγρού .Καλό θα ήταν για διδακτικούς λόγους να μελετήσουν το πεζογραφικό έργο ( Ο Λαός των Μουνούχων) του Δήμου Τανάλια. Άλλωστε ο λαός δεν είναι ώριμος μία μόνο ημέρα, την ημέρα των εκλογών.
  Καλή δύναμη και Υπομονή.

 11. thanasis avatar
  thanasis 28/02/2011 19:11:09

  ο γκαιμπελς πεθανε αλλα οι γκαιμπελιστοι αναβιωσαν
  δεν ξερουν οτι οι πολλυ πλυση κανει κακο στο πλυντηριο
  και το απορρυπαντικο καιει το καδο του πλυντηριου

 12. ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ avatar
  ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 28/02/2011 20:12:53

  Μπα !
  Και εγω που νομιζα οτι ντρεποταν το φακο ο Αντωνης !!!

 13. thanos avatar
  thanos 28/02/2011 23:08:51

  Δε θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω.
  Στελέχη άξια σαν τον ΜΙΧΕΛΑΚΗ σε όλες τις θέσεις του κομματικού μηχανισμού.
  Ανθρώπους άχρηστους και ανίκανους να τους αφήσει να πάνε στο Ντοροκόμμα που ανήκουν.
  Μερικοί πανηγυρίζουν που ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ η ΣΑΒΟΥΡΑ στη Ν.Δ. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι όχι απλά βαρίδια, αλλά θηλιά στο λαιμό?

 14. Zio avatar
  Zio 01/03/2011 00:50:02

  o Πρετεντέρης καίει Παπακωνσταντίνου απόψε, μάλλον θέλουν να την βγάλουν με ανασχηματισμό.

 15. Φιλελεύθερος avatar
  Φιλελεύθερος 01/03/2011 02:31:26

  Υ.Γ Φαήλο τελευταία μαθαίνω ότι στα δεξιά σαλόνια ακούγεται πολύ το όνομα σου και αυτό δεν είναι καλό....γιατί στη Ν.Δ ότι ακούγεται πολύ καταναλώνεται γρήγορα...κάτι σαν fast food. Λένε λοιπόν οι "κακές γλώσσες" ότι είσαι "τυράκι" για να δαγκώσουν τα απολωλότα πρόβατα του ΛΑΟΣ, και ότι συναισθηματικά είσαι αρκετά πασόκος, όχι φυσικά απο το νέο ΠΑΣΟΚ αλλά απο το παλαιό "βαθύ" ΠΑΣΟΚ των νεανικών σου χρόνων...ακου κάτι πράγματα, δεξιοί παιδί μου κακοήθεις.

 16. Φιλελεύθερος avatar
  Φιλελεύθερος 01/03/2011 02:50:47

  Α και κάτι τελευταίο...Να μή διαμαρτύρεται ο κύριος Μιχελάκης για το έλλειμα προβολής της Ν.Δ καλό της κάνει της ανεβάζει τα ποσοστά γιατί αν είναι να βγαίνουν κάτι μουτσούνες που έβγαιναν ....Για να σε δείξουν πρέπει να έχεις και κάτι να πείς και ο Σαμαράς τώρα τελευταία το έχει ρίξει στα ανέκδοτα και στην ποίηση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.