#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/08/2010 17:23
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπερυπουργός με βλέψεις για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και με σύμμαχο το ΔΟΛ;Του Ρεπόρτερ

Ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιώργος Πεταλωτής έχει ήδη προαναγγείλει δομικές αλλαγές στο υπουργικό Συμβούλιο και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το υπουργικό συμβούλιο βρίσκεται σε εξέλιξη, οι διαρροές στις πολιτικές στήλες των εφημερίδων προαναγγέλλουν με τη σειρά τους ότι ο σημερινός υπουργός Εσωτερικών και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου κ. Γιάννης Ραγκούσης θα αναλάβει ρόλο δίπλα στον πρωθυπουργό. Εκτός, δηλαδή, συγκλονιστικού απροόπτου θα αναλάβει ρόλο στο Μέγαρο Μαξίμου ως υπερυπουργός συντονισμού του κυβερνητικού έργου. Όπως όλο και πιο έντονα λέγεται, ο Γιώργος Παπανδρέου σκέφτεται να εγκαταστήσει υπερυπουργείο στο Μέγαρο Μαξίμου. Είναι προφανές ότι καταβάλλεται προσπάθεια να εμπεδωθεί εκ των προτέρων η νέα ιδιότητα του Γιάννη Ραγκούση.

Ωστόσο ως δεύτερος υποψήφιος για τη θέση του υπερυπουργού εμφανίζεται και υπουργός Επικρατείας παρά τω πρωθυπουργώ Χάρης Παμπούκης. Αλλά, όπως όλα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δείχνουν ο Χάρης Παμπούκης προορίζεται μάλλον για τη θέση του υπουργού Εξωτερικών. Εξ’ άλλου έχει, εδώ και καιρό, τεθεί ως ζήτημα ότι δεν έχει οριστεί υπουργός Εξωτερικών. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν δείχνει να εμπιστεύεται τον αναπληρωτή υπουργό κ. Δημήτρη Δρούτσα και πολύ δύσκολα θα τον αναβαθμίσει. Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένοι κύκλοι «δεν το έκανε εδώ και καιρό, για ποιο λόγο να το κάνει τώρα».  Ένα άλλο ερώτημα που τίθεται είναι «Τι ρόλο θα αναλάβει ο Θεόδωρος Πάγκαλος»;

Ταυτόχρονα στους κόλπους της κυβέρνησης, αλλά και του κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ επιχειρείται να πραγματοποιηθεί μια σοβαρή ερμηνεία του «φαινομένου: Γιάννης Ραγκούσης», ο οποίος τοποθετεί τις βάσεις για το δικό του πολιτικό μέλλον.  Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ισχυρίζονται ότι «Πάντοτε σχεδιάζει πως θα αναλάβει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και εργάζεται πάντοτε προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο Γιάννης Ραγκούσης, ο πρώην Δήμαρχος της Πάρου «χτίζει» με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή την καριέρα του. Η εμπιστοσύνη του Γιώργου Παπανδρέου προς το πρόσωπό του είναι δεδομένη και δύσκολα με τα σημερινά δεδομένα θα διαταραχτεί. Εκτός, όμως, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό δεν είναι λίγοι εκείνοι στο εσωτερικό της κυβέρνησης ή σε άλλα πόστα στον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι θεωρούν ότι ο Γιάννης Ραγκούσης θα είναι εξαιρετικά εργατικός και αποδοτικός ως υπερυπουργός.

Η μυθολογία που συνοδεύει τη σχέση του με τον Παπανδρέου  αναφέρει ότι όλα τα προηγούμενα καλοκαίρια στην Πάρο, ο Γιώργος Παπανδρέου λάμβανε τις μεγάλες αποφάσεις παρέα με τον Γιάννη Ραγκούση κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού  έγινε λόγος ακόμη και για «κυβέρνηση της Πάρου», αφού το νησί των Κυκλάδων μετατράπηκε σε παραθεριστικό θέρετρο της κυβέρνησης.

Από την στιγμή, όμως, που ο Γιάννης Ραγκούσης βρέθηκε στην κεντρική πολιτική σκηνή, αρχικά ως εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, στη συνέχεια ο γραμματέας του Κινήματος και σήμερα ως υπουργός Εσωτερικών, οικοδόμησε με προσοχή συμμαχίες. Όπως αναφέρουν έμπειρα κομματικά στελέχη σε ιδιωτικές συζητήσεις «Στόχος του είναι να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη», δηλαδή πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Η φημολογία που ξέσπασε τελευταία ότι ο «Γιώργος Παπανδρέου ενδέχεται να αναλάβει στο μέλλον καθήκοντα Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ», σε συνδυασμό με την επικείμενη αναβάθμιση του ρόλου του Γιάννη Ραγκούση, τρέφουν την φημολογία για τους μακροπρόθεσμους στόχους του πρώην Δημάρχου σχετικά με την ηγεσία του Κινήματος. Ως «σκληρός» και «εργατικός», αλλά και με την πολύτιμη και καθοριστική βοήθεια του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη αναμένεται να αναλάβει τα σημαντικά καθήκοντά του από τη θέση του υπερ-υπουργού του Μαξίμου και της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου.  Οι σαρωτικές αλλαγές που προχωρά σε όλα τα επίπεδα το υπουργείο Εσωτερικών, με πολιτικό προϊστάμενο τον Γιάννη Ραγκούση, μόνο τυχαίες δεν είναι.  Τις δομικές τροποποιήσεις στη διακυβέρνηση του κράτους και στην δημόσια διοίκηση θα τις προωθήσει εκείνος ο οποίος τις εμπνεύστηκε.

Ραγκούσης και ΔΟΛ

Ο Γιάννης Ραγκούσης έχει επενδύσει ιδιαίτερα στη σχέση του με τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο, τον περασμένο χειμώνα έδειξε τον υπουργό Εσωτερικών να διαδραματίζει ρόλο στις διεργασίες για την επόμενη ημέρα του Κινήματος.  Ο ΔΟΛ «παίζει με χίλια» τον Γιάννη Ραγκούση και αυτό είναι ολοφάνερο. Αρχικά η σχέση υπήρξε διακριτική. Η εφημερίδα «Τα Νέα» στήριζαν απόλυτα τον υπουργό Εσωτερικών, ενώ από την άλλη «Το Βήμα» τηρούσε τις αναγκαίες αποστάσεις.

Η ειδική σχέση, όμως, που έχει αναπτύξει ο Γιάννης Ραγκούσης με το εκδοτικό συγκρότημα της οδού Μιχαλοκοπούλου προκαλεί ανησυχία εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ για τα σχέδια που απεργάζονται οι μεγάλοι εκδοτικοί οργανισμοί στον δρόμο για ολική επαναφορά όσον αφορά την επιρροή που επιδιώκουν να ασκούν στο πολιτικό σύστημα. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει συναντηθεί ακόμη με τους εκδότες και σε λίγο συμπληρώνεται ένας χρόνος από την νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές του 2009. Η προσέγγιση του ΔΟΛ πραγματοποιήθηκε όταν ο Σταύρος Ψυχάρης είχε εμπεδώσει (αλλά ποτέ δεν «χώνεψε») την εσωκομματική επικράτηση του Γιώργου Παπανδρέου το 2007. Τότε γεννήθηκε η ιδέα της προσέγγισης ενός προσώπου από τον σκληρό πυρήνα του Παπανδρεϊκού περιβάλλοντος, «δίπλα στον πρόεδρο», που θα μπορούσε με πολλούς τρόπους να δελεαστεί από την προοπτική προμοταρίσματος από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.

Ένα υποθετικό εσωκομματικό δίπολο


Πριν από μήνες σε ιδιωτική συζήτηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ λεγόταν ότι «Δεν αποκλείεται στο μέλλον η διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ να “παιχτεί” ανάμεσα στον Γιάννη Ραγκούση και στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη».

Το κοινό χαρακτηριστικό των δύο υπουργών της κυβέρνησης Παπανδρέου είναι το γεγονός ότι είναι ακούραστοι εργάτες των κυβερνήσεων στις οποίες συμμετέχουν. Οι δύσκολοι καιροί που έρχονται για τη χώρα απαιτούν εργατικότητα και τεχνοκρατική αντίληψη, λένε κάποιοι.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του. Όταν ανέλαβε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επέστρεφε στα γνωστά λημέρια, όπου είχε γνωρίσει την επιτυχία ως υπουργός Δημόσιας Τάξης των κυβερνήσεων του Κώστα Σημίτη. Ωστόσο μετά τις νικηφόρες για το ΠΑΣΟΚ εκλογές του 2009, η επιθυμία του ήταν να βρεθεί σε κάποιο παραγωγικό υπουργείο. Σήμερα και ενώ άπαντες αναμένουν τον ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος από τον Γιώργο Παπανδρέου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι «όσο ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έχει ανοικτό μέτωπο με την τρομοκρατία δεν θα μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο, όπως για παράδειγμα στο υπουργείο Ανάπτυξης», κάτι το οποίο θεωρείτο περίπου δεδομένο. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν ότι δύσκολα θα υπάρξει ικανός αντικαταστάτης του Χρυσοχοϊδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά συμπληρώνουν ότι από την άλλη η πίεση που έχει βιώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα και ειδικά μετά την έκρηξη της βόμβας στην Κατεχάκη θα τον φθείρει και θα τον οδηγήσει μοιραία σε κάποιο λάθος. Αν ισχύει η παραφιλολογία περί μελλοντικού εσωκομματικού δίπολου στο ΠΑΣΟΚ, με πόλους τους Ραγκούση και Χρυσοχοϊδη, τότε ο πρώτος φαίνεται ότι κερδίζει προς το παρόν πόντους, «στήνοντας» με μεγαλύτερη μαεστρία του παιχνίδι. Αλλά πάντοτε υπάρχει και η Ελληνίδα … Σεγκολέν Ρουαγιάλ, η υπουργός Παιδείας κα Άννα Διαμαντοπούλου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 24/08/2010 17:31:53

  Ξεκίνησε η μάχη διαδοχής ή μεθοδεύεται διάσωση του GAP δια της εξόδου του από την κυβέρνηση?

 2. salmonellas avatar
  salmonellas 24/08/2010 17:37:33

  Οποια και να ειναι η εξελιξη, το νεο αστερι πρεπει να αποδειξει οτι ξερει να κολυμπα. Οσο για το δημοσιογραφικο κατεστημενο, παρα τις ιδιωτικες ατζεντες, ποτε δεν ειναι αυτοκινητο.

 3. Nikos avatar
  Nikos 24/08/2010 18:01:32

  Πάει ο ΓΑΠ; "Μουλαρι ο Αστραχαν, πανε οι πεντε χιλιαδες" έλεγε ο Βέγγος...

 4. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 24/08/2010 18:18:03

  Θα πρόκειται για την πιο σύντομη παράδοση δαχτυλιδιού όλων των εποχών.

  Το ερώτημα είναι αν θα μείνει ενωμένο το ΠΑΣΟΚ με το Ραγκούση αρχηγό. Αν ο ΓΑΠ πάει σε κάποια διεθνή θέση, θα έχει το ουσιαστικό κουμάντο ή από τη μια θα βαριέται, από την άλλη θα θεωρηθεί προδότης από τους Πασόκους;

  Τιραμόλα, πες μας τη γνώμη σου.

 5. ros avatar
  ros 24/08/2010 19:01:31

  Γιατι δε βάζει γενικό συντονιστή τον Παπακωνσταντίνου να γελάνε και τα τσιμέντα;

  • Orestios avatar
   Orestios @ ros 24/08/2010 19:19:03

   Θα βάλει τον παλιό υπάλληλο των Γκούντις. Για να γελάνε και τα πλακάκια.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Orestios 25/08/2010 00:19:25

    Yπάλληλος των Γκούντις ο Γιαννάκης ο μουλωχτός, αλλά τις (βρώμικες) δουλίτσες του τίς κάνει: Αυτός είναι ο αρχιτέκτονας του λαθρονομοσχεδίου, μαζί με τον Νίκο Αλιβιζάτο φυσικά.

 6. ΒΟΥΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ avatar
  ΒΟΥΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ 24/08/2010 19:13:50

  Ο ΓΑΠ δε γουσταρει να ειναι ελληνας πρωθυπουργος, το εκανε απο υποχρεωση ας παει λοιπον στο καλο να δουμε και μεις τι θα κανουμε

  • mitsosms avatar
   mitsosms @ ΒΟΥΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ 24/08/2010 20:55:25

   Δηλαδή από ποια υποχρέωση; Φοβερή υποχρέωση να γίνεσαι πρωθυπουργός μιας χώρας στο χείλος της χρεοκοπίας μετά την 5ετία Καραμανλή.

   h**p://mitsosms.blogspot.com/2010/08/blog-post_3341.html

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ mitsosms 25/08/2010 00:21:21

    Nαι πασοκομήτσο, το είδαμε ότι έχεις (και εσύ) μπλογκ. Βοήθειά σου το ΓΑΠ!

 7. antiochos avatar
  antiochos 24/08/2010 20:07:22

  Διαβολικο!
  Ο,τι δεν καταφεραν με πολεμους,με πεινα,με εμβολια,με ψεκασμους,με μετρα,θα καταφερουν να μας ξεπαστρεψουν με το γελιο.

 8. KARAGIOZIS avatar
  KARAGIOZIS 24/08/2010 20:14:28

  Ο Φράνσις Γουόκερ, ένας από τους ιδρυτές της δημόσιας οικονομικής τον 19ο αιώνα, έγραψε: «Κανένα μεγάλο εθνικό χρέος δεν πληρώθηκε ποτέ, ούτε αντιμετωπίστηκε με κάποιον άλλο τρόπο, εκτός από την άρνηση της αποπληρωμής του».

  Αυτό συμβαίνει γιατί οι μεγάλοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί που κερδίζουν από το το χρέος σε συνδιασμό με τις δοσίλογες κυβερνήσεις δεν αφήνουν το χρέος να αποπληρωθεί, παρά με την επιβολή συνεχούς ύφεσης με τη βοήθεια του ΔΝΤ, με την ανακύκλωση του δανεισμού με ολοένα και επαχθέστερους όρους, και τον επιπλέον δανεισμό με άλλοθι τη σωτηρία των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, βυθίζουν τις χώρες στις οποίες επιτίθενται σε ολοένα και μεγαλύτερη ύφεση, μειώνοντας ολοένα και περισσότερο τα κρατικά έσοδα και το βιοτικό επίπεδο των πολιτών.

  Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι πολίτες να βυθίζονται σε έναν αγώνα επιβίωσης ολοένα και σκληρότερο, να μην έχουν χρόνο και ενέργεια να ασχολούνται με τα κοινά, τους κυβερνώντες και τις πράξεις τους. Αν σήμερα με όλα αυτά που γίνονται οι Ελληνες δεν αντιδρούν, πώς θα αντιδράσουν όταν θα είναι πλήρως εξαθλιωμένοι;

  Αλλά ας μην συζητάμε άλλο γι αυτά. Και οι τοίχοι έχουν αυτιά..

 9. nasos avatar
  nasos 24/08/2010 20:19:33

  Ο Φραγκλιν Ρουσβελτ συνήθιζε να λέει ''Presidents are sellected,not ellected'' ,το ίδιο ισχύει και δι'ημάς.

 10. popolaros avatar
  popolaros 24/08/2010 20:34:15

  Ο Giorgo αφού συμπλήρωσε το βιογραφικό του με την απαραίτητη θέση πρωθυπουργού, ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα, που πάντα τον ενδιέφερε περισσότερο από την ψωροκώσταινα.
  Ο Μιχαλάκης goldenείδης να ετοιμάζεται να παραλάβει το νεο-πασοκ.

 11. antiochos avatar
  antiochos 24/08/2010 21:27:48

  Eπειδη στα πλαισια του καλαμπουριου που λεγεται δημοκρατια πρεπει καποιος να ειναι αρχηγος και στο λεγομενο ΠΑΣΟΚ,ας συγκρατησουμε ενα ονομα:
  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ.

 12. sauraki avatar
  sauraki 24/08/2010 21:40:01

  Γ.Γ ΟΗΕ!!! Το joke της δεκαετίας!

  • Orestios avatar
   Orestios @ sauraki 24/08/2010 22:44:23

   Αυτό είναι πράγματι αστείο.
   Όπως και το Σημίτη θα είχε θέση στην ΕΕ.
   Όπως και η Ντόρα θα γινόταν ΥΠΕΞ της ΕΕ.

   • παραέλληνας avatar
    παραέλληνας @ Orestios 24/08/2010 22:53:49

    αυτά είναι τρίχες, το πραγματικό γέλιο θα πέσει όταν θα πάει για πάπας. πάπας ιωάννης παύλος ο τρίτος, ο μακρύτερος. o ποντίφηκας.

   • Orestios avatar
    Orestios @ Orestios 24/08/2010 22:59:29

    Πιο ρεαλιστικό το σενάριο σου παραέλληνα.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Orestios 25/08/2010 00:23:10

    Αν γίνει Πάπας ο Γιωργάκης, θα γίνει και η ένωση των Εκκλησιών. Ο φίλος του ο Ιερώνυμος θα γίνει καρδινάλιος.

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ sauraki 24/08/2010 23:03:21

   Γιατί αστείο;;;
   Του Γκορ του είπαν να το βουλώσει στην εκλογή που του φαγε ο Θάμνος...και λίγο αργότερα ανταμοίφθηκε με εκείνο το καραγκιοζιλίκι με την ταινία και τις κλιματικές αλλαγές και την υποψηφιότητα για όσκαρ/νόμπελ/δεν ξέρωγω τι...
   Εκατομμύρια έβγαλε μέσα σε λιγότερο από 4 χρόνια.

   Ο θάμνος ο μπεκρής που ματοκύλισε τον κόσμο κάπου κονομάει με ομιλίες σε Πανεπιστήμια...ο Λεβίνσκης το ίδιο...τον Μπλερ κάπου τον πήρα το μάτι μου να δίνει επιχειρηματικές συμβουλές και να οργανώνει σεμινάρια ....

   Όποιος εξυπηρετεί το matrix τότε κι αυτό τον ανταμοίβει.
   Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί είναι όργανα των banksters.
   Τι καλύτερο για τον Τζεφρυ από τη θέση Γ.Γ του απόλυτου ΤΙΠΟΤΑ...!!!!

   • Μisha avatar
    Μisha @ tsilivithras 24/08/2010 23:21:35

    Toν πιτσαδόρο Χατ ξέχασες...

   • παραέλληνας avatar
    παραέλληνας @ tsilivithras 24/08/2010 23:42:07

    ήταν να πετάξει και στο Βουκουρέστι με τον Κρανιδιώτη, αλλά τελευταία στιγμή έγινε Aλέκος και πήγε στις ΗΠΑ στην ενθρόνιση του αρχιεπισκόπου και κάτι τέτοια, τί να λέμε τώρα. κακώς ασχολούμαστε. Βουκουρέστι έτσι, να θυμάστε.

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ tsilivithras 25/08/2010 00:02:06

    Εμ ρε Μπένυ έπεσες τότε με τα μούτρα να δηλώσεις ΠΑΡΩΝ και σε έφαγε ο τζέφρυ...δλδ...σκέψου το λίγο...ο τζέφρυ...
    Τώρα κοιτάει ο καρχαρίας τον ροφό με την αμοιβάδα να τα λένε και στενοχωριέται που δεν είναι χορτοφάγος.

 13. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ 24/08/2010 23:26:04

  Ξεχάσατε την Άννα Διαμαντοπούλου - Μπίλντεμπεργκ!! Την πράσινη Ντόρα που ως γνήσια υπηρέτρια των απανταχού illuminati η Νέα Τάξη της ετοιμάζει ρόλο... Του ΔΟΛ δεν θα του βγει ο Ραγκούσης όπως δεν του βγήκε και ο Βενιζέλος. Είναι πρώτος στο χωριό (Ελλάδα) αλλά δεύτερος στην πόλη..

  • Jim Panousis avatar
   Jim Panousis @ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ 24/08/2010 23:39:10

   σαχλαμαρες λες φιλιππινεζε...

   • ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ avatar
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ @ Jim Panousis 25/08/2010 00:05:18

    φιλιππινέζος εισαι..

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ 25/08/2010 00:25:21

   Θα έχουμε και Ρομά πρωθυπουργίνα! Δεν το λέει βέβαια, είναι πολύ μπας κλας να το πει, αλλά....

 14. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 24/08/2010 23:46:54

  Μας έσφιξε το kuro siwo σαν μια ζώνη
  κ' συ κοιτάς ακόμη πάνω απ΄το τιμόνι,
  πως παίζει ο μπούσουλας καρτίνι με καρτίνι.

 15. Παρτο αλλιως... avatar
  Παρτο αλλιως... 25/08/2010 01:35:51

  Πάντως αν είναι ΥΠΕΡυπουργός ο Ραγκούσης πάλι καλά να λέτε...

  Μην είναι καμία "μεταγραφή" από Ισραήλ μεριά ή ακόμα χειρότερα κανείς (πολιτογραφημένος Έλληνας) γκάγκστερ σαν τον χθεσινό με την ομηρία στην Τράπεζα στον Πειραιά...

 16. ανώνυμος avatar
  ανώνυμος 25/08/2010 02:44:37

  Ο ραγκούσης καλά μην χ.....

 17. Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
  Πλούταρχος Λευκαδίτης 25/08/2010 09:16:34

  Αλήθεια ο Σάιλοκ, ο εξάδελφος της Χάννας, θα είναι ο νέος υπερυπουργός; Χαχα, πολύ καλό, έχει να πέσει γέλιο...

 18. armageddon avatar
  armageddon 25/08/2010 11:09:42

  ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ,ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ,ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΣΑΜΕ...

 19. spiros avatar
  spiros 25/08/2010 11:13:04

  Απεμπολείτε ο ΜΠΕΝΥ; Ή μήπως πρόκειται για πρόσκαιρο παιχνιδάκι; Μήπως φαινομενικά έχουν συμφωνήσει κάποιες ομάδες να διώξουν σε άλλο πόστο τον εκδρομέα;

 20. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ avatar
  Ο ΚΑΝΕΝΑΣ 26/08/2010 16:33:46

  Αληθεύει ότι συγγενής του άλλαξε το όνομά του για να το επαναφέρει

  στο ορίτζιναλ Σαραγκούσης (εκ της Σαραγόσης Ισπανίας;)

  Παπανδρεβραίος πρωθυπουργός,

  Σαραγκούσης Υπερυπουργός

  Για ξένος Υπουργός πλασάρεται ο Γούντυ Άλλεν

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.