11/07/2009 14:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπεργολάβος και του ΑΚΤΟΡΑ ο ΤρομπούκηςΣτην κατασκευή Ολυμπιακών έργων αλλά και των διαδρόμων του αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος" συμμετείχε ο επιχειρηματίας Γιώργος Τρομπούκης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με άλλα 4 άτομα για συμμετοχή στο κύκλωμα απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στην απολογία του, κατασκεύασε επίσης το Εφετείο Αθηνών και συμμετείχε σε τμήματα της Εγνατίας οδού, της Αττικής οδού, της λεωφόρου Κύμης, των γραμμών του Τραμ και είχε μηνιαίως εισόδημα απο 100 έως 150 χιλιάδες ευρώ.

Εξάλλου -με το πρόσχημα των αντιπλημμυρικών έργων στην Ηλεία μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές- η κατασκευάστρια εταιρία του Γιώργου Τρομπούκη έκανε παράνομες αμμοχαλικοληψίες στον ποταμό Νέδα και τον Αλφειό.

Οι παράνομες αμμοχαλικοληψίες από την εταιρεία ΚΕΡΚΕΤΕΥΣ, συμφερόντων Τρομπούκη, έγιναν με την κάλυψη πολιτικών και υψηλά ιστάμενων προσώπων στη Δημόσια Διοίκηση, υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος.

Όπως δήλωσε ο κ. Κουτσούκος, η ίδια εταιρεία, ως υπεργολάβος του ΑΚΤΟΡΑ προέβη στις ίδιες ενέργειες και στον ποταμό Αλφειό.

http://www.skai.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. perastikos avatar
  perastikos 11/07/2009 18:12:02

  Οι παρεμβάσεις που έγιναν στα πλαίσια των αντιπλημμυρικών έργων στον Αλφειό και στα άλλα ποτάμια της Ηλείας έγιναν άναρχα χωρίς να ληφθούν υπόψη οι περιβαλλοντικές μελέτες, ως κύριο στόχο την συλλογή αμμοχάλικου. Επίσης, στον ποταμό Ερύμανθο, στη Νεδα, και στον Αλφειό πραγματοποιούνται εδώ και αρκετά χρόνια, (τουλάχιστον 10-15) παράνομα αυθαίρετες επεμβάσεις και αφαιρούνται τόνοι αμμοχάλικου από συγκεκριμένες εταιρίες τις οποίες οι πολίτες σε αναφορές τους κατονομάζουν. Όσον αφορά στη διαχείριση των αδρανών υλικών από τα «αντιπλημμυρικά έργα» οι πληροφορίες από την Ηλεία λένε ότι τοποθετήθηκαν σε ντεπό με σκοπό να γίνει δημοπρασία και να πουληθούν στους ενδιαφερόμενους, όμως σε αρκετά από τα σημεία τοποθέτησης χιλιάδες κυβικά και ανυπολόγιστης αξίας αμμοχάλικο εξαφανίστηκε.
  Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τα αντιπλημμυρικά αλλά και ο τρόπος που έγιναν τα έργα είχαν τη στήριξη, βουλευτών αλλά και αρκετών δημάρχων της αντιπολίτευσης, δεδομένου ότι οι περισσότεροι δήμαρχοι της περιοχής έχουν εκλεγεί με τη σημαία του Πασοκ.
  θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε όταν λέει ο κ. Kουτσουκος πολιτική κάλυψη τι εννοεί; τους δημάρχους ή βουλευτές;

 2. sofias avatar
  sofias 13/07/2009 10:17:24

  καλα δεν υπάρχει το σχολιο,και υπάρχει η email μου?Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.