24/03/2009 14:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπέρ της ελαστικοποίησης της εργασίας ο Παπαθανασίου

Υπέρ της ελαστικοποίησης της εργασίας,  εφόσον υπάρχει σύμφωνη γνώμη εργοδοτών και εργαζομένων και για περιορισμένο χρονικό ορίζοντα εφαρμογής, τάχθηκε ο υπουργός Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου. «Είναι προτιμότερο από το να κλείσουν επιχειρήσεις, να βρεθούν εργαζόμενοι στο δρόμο και να έχουμε έκρηξη της ανεργίας», δηλώνει στον Ελεύθερο Τύπο, παρά τις έντονες αντιδράσεις των συνδικάτων, που προκάλεσε η σχετική δήλωση του πρωθυπουργού, από τις Βρυξέλλες.

«Αυτό που είπε ο πρωθυπουργός είναι ότι υπάρχει ένας νόμος. Όπως αυτός είχε ψηφισθεί από το ΠΑΣΟΚ. Η δυνατότητα ελαστικής εργασίας σήμερα υπάρχει και προσδιορίζεται από το νόμο αυτό. Έτσι, άλλωστε, την εφαρμόζουν και όσες επιχειρήσεις το κάνουν ήδη. Ο πρωθυπουργός είπε ότι η ελαστική εργασία δεν είναι στις αρχές του. Όμως, το μεγαλύτερο πρόβλημα λόγω της κρίσης είναι η πιθανότητα να κλείσουν επιχειρήσεις και να έχουμε έκρηξη της ανεργίας».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. αγανάκτηση avatar
  αγανάκτηση 24/03/2009 19:18:30

  Οποία έκπληξις!

 2. ΑΓΡΑΦΑ avatar
  ΑΓΡΑΦΑ 24/03/2009 22:53:12

  Ελα ρε παιδια!
  Τον παρεξηγησατε. Δεν εννοει ελαστικοποιηση! Εννοει ΛΑΣΤΙΧΟ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.