#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/01/2008 15:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπάρχει θέμα Αλογοσκούφη;

 Μας λένε ότι ο κ. Αλογοσκούφης αρνείται τις τελευταίες ημέρες να υπογράψει οτιδήποτε. Και δείχνει «σαν να μην τον ενδιαφέρει τίποτα». Εμείς πάλι δεν παίρνουμε όρκο, επειδή μπορεί όλα αυτά να είναι απλώς φήμες. Αν και κάποιοι επιχειρηματίες που τον επισκέφθηκαν χθες έφυγαν επειδή «δεν υπογράφει τίποτα». Μπορεί και να είναι άσχετο, αλλά παρατηρήσαμε επίσης ότι ο κ. Αλογοσκούφης δεν συνοδεύει τον πρωθυπουργό στην μακρινή Ινδία, παρά το γεγονός ότι σκοπός της επίσκεψης είναι η διεύρυνση των οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών. Για πότε ο ανασχηματισμός;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. semnos & tapeinos avatar
  semnos & tapeinos 11/01/2008 16:11:08

  Στην κυβέρνηση ομιλούν για «οικονομικό «πέρασμα του Καραμανλή από την Ινδία», καθώς και ότι το Μαξίμου ρίχνει μεγάλο βάρος στις οικονομικές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και στη ραγδαία ανπτυσσόμενη –αλλά πάντα με πάμφτωχους πολίτες- Ινδία. Ενδιαφέρον. Τότε γιατί δεν πήρε τον Αλογοσκούφη μαζί του; Μήπως τελειώνουν τα κυβερνητικά ψωμιά του υπουργού Εθνικής Οικονομίας;

 2. ρομπες ξεκουμπωτες avatar
  ρομπες ξεκουμπωτες 11/01/2008 16:12:52

  Το Μαξίμου διαρρέει ότι κατά το αεροπορικό ταξίδι προς την Ινδία, Καραμανλής και Ντόρα τα βρήκαν. Για την ακρίβεια συμφώνησαν σε μια ακόμη ανακωχή. Λογικό. Η Ντόρα, στα εσωκομματικά, λειτουργεί με τη λογική του ώριμου φρούτου. Όπως ακριβώς έκανε και ο Καραμανλής με την κυβέρνηση Σημίτη.

 3. Carla Bruni avatar
  Carla Bruni 11/01/2008 16:13:36

  Το περιβάλλον Καραμανλή υποβάθμισε τις δηλώσεις Ντόρας περί κρίσης της πολιτικής, με αφορμή ουσιαστικά το σκάνδαλο Ζαχόπουλου. «Πάντα εξέφραζε αυτές τις απόψεις η Ντόρα», φέρονται να λέγουν άνθρωποι του Καραμανλή. «Δεν της αρέσει ο στρογγυλεμένος λόγος. Εκτιμά τον Σαρκοζί γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, θεωρεί ότι πέτυχε γιατί μιλούσε με ειλικρίνεια». Και το δούλεμα βέβαια, έχει τα όριά του. Πόσο μάλλον, όταν είναι εντελώς κουτό. Εν πάση περιπτώσει, αφού πρότυπο της Ντόρας είναι ο Σαρκοζί, να της βρούμε κανένα μοντελάκι, μπας και την ξεφορτωθούμε.

 4. nikos avatar
  nikos 11/01/2008 16:37:41

  Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου κλιμάκια των διεθνών πιστοληπτικών οίκων Moody's , Standard & Poor's και Fitch αναμένεται να επισκεφτούν τη χώρα μας για να εξετάσουν τα δεδομένα της οικονομίας και να επανεξετάσουν την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας μας

 5. Προφήτης avatar
  Προφήτης 12/01/2008 02:05:03

  nikos
  Σωθήκαμε !
  Πλακώνουν οι απατεώνες που με ευθύνη τους, βοηθούσης και της απληστίας των τραπεζιτών, δηημιουργήθηκε η φουσκα της subprime αγοράς.

  Στα σοβαρά, η υπόθεση αφορά την αποτίμηση της αξιοπιστίας των ελληνικών ομολόγων και άρα την δυνατοτητα δανεισμού της χώρας, σε χρονιά που ο Προϋπολογισμός "δεν βγαίνει" και είναι γνωστό πριν να ψηφισθεί.

  Μια υποβάθμιση από τους "νονούς" θα κοστίσει δις € επιπλέον σε χρεωλύσια - το αντίστροφο, εξοικονόμηση σε αναβάθμιση.

  Το πρώτο στενεύει ασφυκτικά τα περιθώρια άσκησης όχι φιλολαϊκής αλλά οποιασδήποτε πολιτικής και συνεπάγεται περαιτέρω αποδυνάμωση του ηγετικού προφιλ τού Καραμανλή.
  Πως λοιπόν να είναι ευχαριστημένος από τον αρχιλογιστή του ;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.