#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/07/2009 16:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπάρχει Παρά-ΠΑΣΟΚ (;;;)

 Γράφει το: http://papaioannou.wordpress.com με τίτλο Το Παρά-ΠΑΣΟΚ σε δράση

 Παρατηρήσατε όλοι νομίζω διπλά στο ΠΑΣΟΚ να λειτουργεί ένα παρα-ΠΑΣΟΚ το οποίο στην παρούσα  φάση ανακάλυψε συνομωσίες και τρίγωνα μεταξύ Βενιζέλου Σημίτη – Λοβέρδου - Τσάτσου- Κασιμάτη- Καραμανλή  σε διαφορές παραλλαγές.

 Αφού λοιπόν τους έβρισε όλους αυτούς με χυδαίους χαρακτηρισμούς και ποιο πολύ από όλους τον καθηγητή Δημήτρη Τσάτσο -το τι άκουσε ο άνθρωπος δεν έχει όριο- έπλεξε φανταστικά σενάρια συνομωσίας,   τσαντίστηκε με αυτά που σκέφτηκε και άρχισε να τα ποστάρει σε blogs site ή να τα γράφει σε εφημερίδες.

Τα ποιο πολλά από αυτά που γράφτηκαν ήταν επιθετικά έως συκοφαντικά  μυθεύματα  εναντίων συντρόφων που δεν μίλησαν καθόλου και βασιζόμενα όλα σε  υποψίες-εικασίες  συνομωσίας. Το μόνο που διέφερε  στο ποιος συμμετείχε μεταξύ των  προαναφερθέντων.

Το πιο επιεικές που ακούστηκε από ανώνυμους «κύκλους» ήταν… «συγχορδία».

Το Blog σεβόμενο ανθρώπους και αξίες έμεινε στην γραμμή του ΠΑΣΟΚ που μίλησε για «σεβαστές αλλά προσωπικές απόψεις». Δεν πόσταρε την συνέντευξη Δημήτρη Τσάτσου αλλά μίλησε για προχειρότητα στο όλο θέμα.  Ρώτησα εάν οφείλει ή όχι το ΠΑΣΟΚ να προτείνει πρόεδρο, σήκωσα την μνημειώδη δήλωση Ρόβλια και έκανα ένα ποστ για τον Δημήτρη Τσάτσο όπως είναι γραμμένο στην Wikipedia ζητώντας σεβασμό στο πρόσωπο του.

Σε αντίθεση με το παραΠΑΣΟΚ που βρέθηκε στα «ταμπούρια».

Αν αυτό το πράγμα  φτιάχτηκε για να στηρίξει τον Γιώργο σε πολλά επίπεδα και σήμερα   δεν ελέγχεται και γράφει από μόνο του είναι τραγικό. Αν ελέγχεται και παίρνει γραμμή είναι χειρότερο.

Όπως και να έχει παρακαλώ κάποιον αρμόδιο να  αντιδράσει σε αυτά τα φαινόμενα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 22/07/2009 16:51:15

  Γ Α Παπανδρέου: « Το ΠΑΣΟΚ επαναφέρει τη θέση του για αποσύνδεση της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από την απειλή της διάλυσης της Βουλής. Υπογραμμίζει την ανάγκη να διαμορφώνονται ευρύτατες συναινέσεις γύρω από ένα θεσμό που συμβολίζει την ενότητα του έθνους και της κοινωνίας και την ανάγκη για τη συμμετοχή του πολίτη σε κρίσιμες αποφάσεις. Στη βάση αυτή προτείνουμε προς συζήτηση την άμεση εκλογή, την κοινοβουλευτική ή συνδυασμό τους , με στόχο να αποκλείσουμε τη διάλυση της Βουλής σε περίπτωση αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας» Ιούνιο 2006 στη συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος άρθρο 32

  Όταν ο πολιτικός σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από το εφήμερο των προσωπικών επιδιώξεων, δεν καταλαβαίνω τις θεωρίες συνωμοσίας.
  Οι Ελληνες πολιτικοί, όπως έχω ξανά γράψει, αναλώνονται στην έφοδο για την κατάληψη ή την διατήρηση της καρέκλας της εξουσίας, γιατί εμείς ψάχνουμε για σκοπιμότητες στα ...ρηχά;

  ΥΓ

  -δυστυχώς μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια.

 2. ataktos avatar
  ataktos 22/07/2009 17:37:25

  Πάλι τα ξένα συμφέροντα υπομονεύουν το παιδί μας …

  • sinn avatar
   sinn @ ataktos 22/07/2009 18:34:11

   Πας μη γαπικός, συνωμότης-προδότης.

 3. tiramola avatar
  tiramola 22/07/2009 18:27:51

  Δεν υπάρχει πολιτικός στη ιστορία της μεταπολίτευσης που να έχει δεχτεί τέτοιο πόλεμο όπως ο ΓΑΠ , ακόμα και από το ίδιο του το κόμμα...
  Ο Παπαιωάννου δεν είναι ΠΑΣΟΚ , είναι Βενιζελικός!
  Σε αυτή η φάση ο Γιώργος δεν έχει πολλά περιθώρια , μετα τις εκλογές τα λέμε...

 4. Αγγούρι avatar
  Αγγούρι 22/07/2009 18:50:20

  tiramola ας αφήσουμε προς το παρών τα αλληλοφαγώματα στο ΠΑΣΟΚ διαφορετικά ο Καραμανλής δέν πέφτει ποτέ.

 5. sinn avatar
  sinn 22/07/2009 18:51:13

  Κι εσείς μπενικός tiramola; H σωστή θέση είναι: Δεν υπάρχει πολιτικός που να έχει δεχτεί τέτοιο πόλεμο όπως ο ΓΑΠ απο συστάσεως ελληνικού κράτους. Πας μη γαπικός, συνωμότης-βάρβαρος. Για την επίσημη γραμμη και για να μην εκτίθεστε, ρωτήστε καλύτερα τον ΝΑΠ.

  • no name avatar
   no name @ sinn 22/07/2009 21:15:01

   Τι πάνε να κάνουν στο ΠΑΣΟΚ; ΤΣΥΡΙΖΑ γίναμε.

 6. anonymous avatar
  anonymous 22/07/2009 19:05:35

  Την ταύτιση του Κωνσταντίνου Καραμανλή με την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα, τον Ιούλιο του 1974, επιχειρεί για ακόμη μια φορά η Ν.Δ.
  http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=65897

 7. anonymous avatar
  anonymous 22/07/2009 19:08:21

  http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=65897
  Την ταύτιση του Κωνσταντίνου Καραμανλή με την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα, τον Ιούλιο του 1974, επιχειρεί για ακόμη μια φορά η Ν.Δ.

 8. christos avatar
  christos 22/07/2009 19:20:57

  γιατί ψέματα είναι;

 9. sinn avatar
  sinn 22/07/2009 19:47:48

  Tην δημοκρατία στην Ελλάδα την αποκατέστησαν ο Άρης, ο ΑΓΠ και ο Τσοβόλας.

 10. YiannisM avatar
  YiannisM 22/07/2009 20:13:41

  Ρε φάκτορα άστο.. Που θυμήθηκε το Σημιτιστάν το σύνταγμα τώρα στα πίσω πίσω.. Άμα δεν τους αρέσει να φύγουνε να τελειώνουμε.. Ούτως ή άλλως είναι καταδικασμένοι στην συνείδηση του κόσμου. Τουλάχιστον να μη μας κουνάνε το δάχτυλο.. Πέντε χρόνια περάσανε, όχι πενήντα.. Κάτι θυμόμαστε ακόμη..

 11. ataktos avatar
  ataktos 22/07/2009 22:39:16

  Όχι και τέτοια συκοφαντικά θα σαλτάρουμε αγαπητοί τελείως ...

 12. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 22/07/2009 23:20:31

  Γελάσαμε και σήμερα! ο ΓΚΑΠ έχει δεχθεί πόλεμο...

  Θα τρελαθούμε μου φαίνεται! Για να μη το κουράζουμε το θέμα, έχω να πω ότι εάν ο Μπενί Σαλόμ δεν ήταν εκ φύσεως δειλός (με την πολιτική έννοια) ο ΓΚΑΠ θα ήταν ήδη στο Μπέρκλευ να μοιράζει πορτοκαλάδες.


  Για να μη τρελαθούμε δηλαδή!


  Υ.Γ Πάντως το παρά-ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την λασπολογία. Προ μηνών διέδιδαν ότι η γυναίκα του Καραμανλή έχει καρκίνο, τώρα λένε ότι γυναίκα υπουργού παίζει στα χαρτιά και καλύπτει τα έξοδα με φακελάκια από...ψηφοφόρους!


  Εξ'όσον γνωρίζω, υπεύθυνός για αυτή τη κατάντια είναι το "Κολεγιόπεδο" της Ιπποκράτους, ο "γιαλάκιας".

  Αντιθέτως ο "Ραγκού", λόγω πρότερης ενασχόλησης με τοπική αυτοδιοίκηση, γνωρίζει ότι αυτά μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ στον "Προέδρα". Αυτά τα μαθαίνεις στη πιάτσα και όχι στο κολέγιο Αθηνών και στα ΕΛ Ες Σι.

  ΥΓ 2 Επειδή ο Κ.Κ έδειξε χαρακτήρα και δεν μπήκε σε αυτό το κατήφορο, εγω ως κάθαρμα έχω να θέσω την εξης απλή ερώτηση..της οποίας βεβαίως ξέρω και την απάντηση.

  Αληθευει ότι την πραγματογνωμοσύνη του δυστυχήματος του Κρανιδιώτη με το ΦΑΛΚΟΝ, την υπογράφει η γυναίκα του Παπανδρέου με την ιδιότητα του αεροναυπηγού?

  Αληθεύει επίσης ότι ο συζυγός της πίεσε τον Σημιτη να αναλάβει αυτό το ρόλο, ώστε να "μη φύγει η υπόθεση προς τα έξω".

  Αυτά να τα βλέπουν οι τυχόν ρομαντικοί του ΠΑΣΟΚ, γιατί έχει πολύ λερωμένη τη φωλιά του ο "Πρόεδρας".

  • tiramola avatar
   tiramola @ Dubai Expatriate 23/07/2009 09:59:03

   Να δεις γέλιο που θα ρίξουμε στις εκλογές....
   θα ξεκαρδιστούμε...

   Και που είσαι...όσο για την γυναίκα του υπουργού θα σου πω ένα πράγμα...
   Η Βλαχοπούλου στην ταινία "η χαρτοπαίχτρα" δεν είναι τίποτα μπροστά της...
   Αλλά αυτά είναι παραπολιτική και δεν με ενδιαφέρουν.
   Τα αναφέρω όμως επειδή κάνετε ότι δεν ξέρετε για το πόσο φανατική είναι με το "θανάση"
   Και εσύ και ο Φάκτορας που ανέβασε με τόση ευκολία την ιστορία με το κανώ...

 13. DT avatar
  DT 23/07/2009 01:24:32

  Kollhtos tou Spinou, prwhn genikos tou Swkrath, o assos ths Ippokratous, Giwrgos to onoma tou to mikro, ton ediwzxe o Swkraths me tis klwtsies polla xronia prin, htna to kryfo afentiko ston flash, paidi gia oles tis brwmikes GAPodouleies k bale, epwnymo pou fernei se ypotheseis me kalampoki.

 14. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 23/07/2009 09:31:52

  Dubai !!?!!!!!!!

 15. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 23/07/2009 10:28:41

  @τσώφλι πασατέμπου


  Ρίχτο...τι θέλεις?

 16. Αγγούρι avatar
  Αγγούρι 23/07/2009 10:49:00

  @Dubai Expatriate o γυαλάκιας της Ιπποκράτους σας έκανε να χάσετε τον ύπνο σας στις ευρωεκλογές. Πού να δείς στις εθνικές πλησιάζουν εκεί δέν θα έχει πολύ παραλία, το δέν θα βάλουμε κανέναν άλλον φόρο που είπε ο καταλληλότερος την παραμονή των ευρωεκλογών παρά μόνο θα δούμε πολύ αργότερα άν αλλάξει κάτι σημαντικά μετατράπηκε την επομένη σε φοροκαταιγίδα άνευ προηγουμένου. Βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να το κάνει τώρα Ιούλιο που οι δημοσιογράφοι πήγαν διακοπές και δέν μπορούν να του τα βγάλουν στην φόρα. Ο λαός όμως τα αισθάνεται πάνω του πολύ άσχημα και θα τον στείλει όριστικά στον αγύριστο όποτε γίνουν εκλογές με οποιοδήποτε πρόσχημα ακόμα και με αυτό το προέδρου.

  • GIO avatar
   GIO @ Αγγούρι 23/07/2009 12:23:03

   Αυτά που λες εσύ και ο τιραμόλα τα πιστεύεις πραγματικά ή είναι έτσι για να λεχουμε να λέμε;
   Δηλαδή η ελπίδα μας η μόνη είναι ο ΓΑΠ ;
   Δηλαδή θα πρέπει πάση θυσία ,ακόμα και του προέδρου Παπούλια ,να γίνουν τώρα εκλογές;
   Έχει το ΠΑΣΟΚ το αλάθητο όλων των επιλογών που κάνει ,ώστε από κανέναν να μη δέχεται κριτική;
   Και αυτή η αλαζονεία που διακατέχει όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τώρα που αγγίζουν ξανά την εξουσία είναι πραγματικά τόσο γνώριμη ,που μας ανατριχιάζει...
   Τελικά μπράβο σας κύριοι της Νέας Δημοκρατίας ,αξίος ο μισθός σας...τους ζωντανέψατε ξανά!

 17. Πυροπαθής avatar
  Πυροπαθής 23/07/2009 12:30:25

  @ Dubai
  Έχω μια γνωστή μου νηπιαγωγό η οποία θέλει να γίνει γιατρός αλλά της λένε στο Πανεπιστήμιο ότι δεν γίνεται. Εσύ που ξέρεις τα πολλά, μήπως ξέρεις και τον τρόπο που η κ.Παζαίτη-Καραμανλή έγινε γιατρός; Και μάλιστα με παγκόσμια πρωτοτυπία. Παίρνοντας πρώτα μεταπτυχιακό και μετά βασικό πτυχίο από καθηγητές που πήραν θέσεις σημαντικές όταν έγινε η ΝΔ κυβέρνηση. Α ξέχασα , η γνωστή μου δεν έχει κολλητό τον Ζαχόπουλο. Λες να φταίει αυτό;

 18. sinn avatar
  sinn 23/07/2009 12:43:57

  Aς μην είμαστε απάνθρωποι. Καλοκαίρι, ο τουρισμός πεσμένος, το γαπόκομμα πρέπει να προμηθευτεί μεγαλύτερες κουτάλες εν όψει σκληρού χειμώνα, το μπόμπολο πρέπει να δροσιστεί, προσπαθούν κι αυτοί -τώρα που η χουντοδεξία τους εξαθλίωσε και η απεργία Τενέζου ανεστάλη- να μπαλωθούν...

 19. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 23/07/2009 12:46:55

  Από εχθές το απόγευμα οι τοπικές του ΠΑΣΟΚ διαδίδουν τη φήμη, ότι η κυβέρνηση ευνοεί την εξάπλωση της γρίππης για να μην γίνουν εκλογές το ερχόμενο διάστημα, λόγω εκτάκτων συνθηκών.....!!!

  Εάν συνεχίσουν έτσι, θα πάνε όλοι μαζί στο Δαφνί! Έ ρε γλέντια!

 20. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 23/07/2009 12:48:56

  Από εχθές το απόγευμα οι τοπικές του ΠΑΣΟΚ διαδίδουν ότι η κυβέρνηση ευνοεί την εξάπλωση της γρίππης για να μη γίνουν εκλογές λόγω "εκτάκτων συνθηκών"

  Ε ρε γλέντια!!!!!! Θα πάμε όλι μαζικά στο Δαφνί μου φαίνεται με αυτούς. Έχουν λυσσάξει γιατί τρέχουν τα έξοδα με τις Φιλιπνέζες και τα κολέγια και πετάνε ότι μακακία μπορεί κάποιος να φανταστεί

 21. Αγγούρι avatar
  Αγγούρι 23/07/2009 13:16:33

  GIO δέν το λέω εγώ το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών το λέει, είσαστε μειοψηφία κατάλαβε το καλά κυβερνάτε χωρίς την στήριξη του λαού. Πρίν πλακώσει το βουβάλι σας τα απανωτά χαράτσια πρέπει να ζητήσει και κάποια άλλη γνώμη αφού βλέπει οτι ο λαός δέν συμφωνεί μαζί του προσωρινός πρωθυπουργός είναι δέν είναι ισόβιος. Άν δέν σου αρέσει ο ΓΑΠ πρότεινε κάποια άλλη λύση ανάμεσα στους 300 περιμένω να ακούσω ο Καραμανλής ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ το απέδειξε χρεωκόπησε την χώρα, σε 5 χρόνια ανέβασε το χρέος απο 170 στα 300 δις ευρώ δέν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις.

 22. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 23/07/2009 15:36:07

  Credit default swaps + olympic games + τα δάνεια της δεκαετία ςτου '80 που έσκασαν μαζικά από το 2001 και εντεύθεν ευθύνονται για την ποσοστική εκτίναξη του χρέους.
  (ΜΙα σημείωση-τα περισσότερα δάνεια του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν 20ετή)

  Ως ποσοστό του ΑΕΠ η αύξηση είναι πολύ λιγότερη από ότι φαίνεται.


  Πάντως αναγνωρίζω ότι η Ελλάδα πρέπει να αρχίσει να δανείζεται από Κινέζους και άλλους και να κόψεις τις Νευορκέυζικες και Λονδρέζικες τράπεζες προκειμένου να ανακόψει την αύξηση του χρέους που ωφείλεται τουλάχιστον κατά 50% στη δεκαετία του '80 και το υπόλοιπο στις επόμενες κυβερνήσεις κατ'αναλογία.

  Αλλά ποιά είναι η θέση του ΓΚΑΠ για αυτό. Εγω το είχα καταθέσει ως ανεπίσημη πρόταση σε ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επί των οικονομικών και η απάντηση που πήρα είναι ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να τα βάλει με τους μεγαλό-τραπεζίτες.

  Άρα προτιμήστε ΓΚΑΠ γιατί είναι εντελώς πειθίνιο όργανων των τραπεζιτών, ενώ ο Κ.Κ κάνει και κάποιες κόνξες και τους κάνει ανήσυχους.

  Ελληνικές λαέ μην απελπίζεσαι. Ο ΓΚΑΠ θα σου αλλάξει τα φώτα "Σοσιαληστρικά" και θα σου αρέσει... Ζήτω η ΣΙΤΙΜΠΑΝΚ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.