17/09/2009 00:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τώρα πια ξέρεις, Καρατζαφέρης

Aπο το λογιστήριο της εταιρείας που έχει λαδώσει το πολιτικό σύμπαν, ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, επέλεξε τον  Παναγιώτη Αποστόλου, δεξί χέρι του αρχιλογιστή Μικέ Κυριάκου και τον κατεβάζει στη Β Αθήνας. Στις εκλογές του 2004, όταν ήταν ακόμα προϊστάμενος του λογιστηρίου της Siemens Hellas, ο κ. Αποστόλου είχε κατεβεί ως υποψήφιος του ΛΑΟΣ στα Ιωάννινα.

 Ο προϊστάμενος του κ. Αποστόλου , ο κ. Μικές , που και αυτός κατηγορείται για το σκάνδαλο, παρέδωσε στη Δικαιοσύνη έναν ογκώδη φάκελο του Λογιστηρίου με τιμολόγια, αποδείξεις και άλλα στοιχεία σχετικά με τα «δωράκια» της Siemens προς διάφορα πρόσωπα. Από το λογιστήριο της Siemens, περνούσαν όλες οι αποδείξεις για τα «δωράκια» και τις οικοσκευές που έδινε η εταιρεία σε πολιτικούς και κρατικούς παράγοντες επί σειρά πολλών ετών.

Όπως γράφαμε πριν από λίγο καιρό (Οι επιλεκτικές στοχοποιήσεις του κ. Καρατζαφέρη) επανειλημμένως ο αρχηγός του ΛΑΟΣ έχει αναφερθεί στα τιμολόγια του Κυριάκου, στα εισιτήρια του Λιάπη, κ.λ.π.

Καμία σύμπτωση φυσικά.

Το γεγονός πάντως είναι ότι ο κ. Καρατζαφέρης δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα κανένα σημαντικό στοιχείο. Οπότε ένα από τα δύο συμβαίνει; Ή ο κ. Αποστόλου δεν έπαιρνε χαμπάρι τι γινόταν εκεί, ή τα βαριά στοιχεία τα κρατάνε γι αργότερα.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως ο ΛΑΟΣ διαθέτει μετά τον κ. Κοραντή και έναν ακόμα γνώστη των μεγάλων παρασκηνίων.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Χι avatar
  Χι 17/09/2009 00:30:24

  Ό,τι κι αν έχει να του σύρει καθένας, πρέπει να παραδεχτούμε πως το παίζει καλά το παιχνίδι.

  • Ανώνυμους avatar
   Ανώνυμους @ Χι 17/09/2009 00:34:19

   ...το παιχνίδι του λαϊκισμού και της ψηφοθηρίας..

   • Χι avatar
    Χι @ Ανώνυμους 17/09/2009 01:29:33

    Προσοχή: δεν λέω καλό ή αξιόλογο πολιτικό. Λέω "παίκτη". Έχει στο μυαλό του τον τρόπο με τον οποίο θέλει να πάει από το Α στο Β και το κάνει.

   • Le canard avatar
    Le canard @ Ανώνυμους 17/09/2009 01:30:58

    παίκτης γ'εθνικής και ούτε

   • Περίεργος avatar
    Περίεργος @ Ανώνυμους 17/09/2009 08:43:38

    .... Ο μόνος πολιτικός στην Ελλάδα που κάνει τέτοιο πράγμα .....
    Όλοι οι άλλοι ποτέ δεν λαικίζουν ή ψηφοθηρούν .....
    Μάλιστα ....

  • Le canard avatar
   Le canard @ Χι 17/09/2009 01:18:46

   Τα κατά τα λοιπά λαλίστατα ΜΜΕ, δεν τον κριτικάρουν διότι ισχυροποιούμενος, ροκανίζεταιη ΝΔ. Τα δύο κόμματα εξουσίας, επειδή είναι το λιγότερο ανίκανα τα τελευταία χρόνια, δημιούργησαν τα περιθώρια για την ενδυνάμωση του μορφώματος Καρατζαφ. Παλαιότερα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είχαν στραγγαλίσει την έκφραση τέτοιων φαινομένων και είχαν αφομοιώσει αυτούς τους ψηφοφόρους στους κόλπους τους. Οταν λοιπόν, όλοι τον ανβαντάρουν και κανένας δεν τον βγάζει δημόσια στη σέντρα, όπως σήμερα το Αντινιούς, φυσικό είναι να νομίζουμε ότι το παίζει καλά το παιχνίδι. Τρίχες.Υπόθεση της πλάκας είναι διαλυθεί αυτός ο θίασος.

   • Χι avatar
    Χι @ Le canard 17/09/2009 01:31:29

    Διάβασε και παραπάνω για τη διαφορά.

    Πάντως, δεν βλέπω διάλυση αλλά ενίσχυση.

   • Περίεργος avatar
    Περίεργος @ Le canard 17/09/2009 08:51:01

    Όπως ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα λειτουργούσε σαν δεξαμενή συγκράτησης των δυσαρεστημένων του ΠΑΣΟΚ, με σκοπό να μην διαφύγουν στην ΝΔ, έτσι και το ΛΑΟΣ λειτουργεί (όπως φαίνεται) και σαν δεξαμενή συγκράτησης των δυσαρεστημένων της ΝΔ ώστε να μην διαφύγουν προς το ΠΑΣΟΚ. Έτσι βλέπουμε την μεν ΝΔ να κονταίνει συνέχεια και πολύ, ενώ το ΠΑΣΟΚ να αγωνίζεται για την αυτοδυναμία. Θεωρώ ότι χωρίς ΛΑΟΣ το ΠΑΣΟΚ σήμερα θα είχε ποσοστά για 160 και βάλε βουλευτές……

 2. LEANDROS avatar
  LEANDROS 17/09/2009 00:41:16

  Και τον προεκλογικό του αγώνα στα Γιάννενα με ποιανού λεφτά τον έκανε?? Χα χα
  χα χαααααααα , Το γραφείο??? Χα χα χαχα χαααααααααα
  Τώρα πια ξέρεις Καρατζαφέρις ‘’SIEMENS’’

  • Le canard avatar
   Le canard @ LEANDROS 17/09/2009 01:20:39

   LEANDROS, τι ξέρεις και μας το κρύβεις; Μιλάς για καμμιά μεταφορική εταιρεία, τη Ζημενς, μήπως τον "Βαράγκη", για καμμιά οικοσκευή...; Ρίχτα όλα.

   • Le canard avatar
    Le canard @ Le canard 17/09/2009 01:28:56

    -Στις εκλογές του 2004, κατέχοντας τη θέση του προϊσταμένου του λογιστηρίου της Siemens Hellas, κατέβηκε ως υποψήφιος του ΛΑΟΣ στα Ιωάννινα.

    -Ο αδελφός του εν λόγω κυρίου ήταν και αυτός μέχρι πρόσφατα διευθυντικό στέλεχος της Siemens στον τομεά του real estate.

    -Αξιον υπενθύμησης είναι ότι ο κ.Καρατζαφέρης είχε ταχθεί δημόσια υπερ του αγώνα των εργαζομένων της Siemens για να μην κλείσει το εργοστάσιο της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, αλλά όταν, προ μηνών, αυτό έκλεισε το ΛΑΟΣ πέρασε το γεγονός στο ντούκου.

    -Αυτή η αφίσσα είναι κολλημένη μπροστά καμμιά τριανταριά μέτρα από την κεντρική είσοδο των γραφείων της Siemens Hellas στο Μαρούσι. Προφανώς ο κ.Καρατζαφέρης δεν έχει στη διάθεσή του ΟΛΑ τα αποδεικτικά στοιχεία για τα «δωράκια» Χριστοφοράκου προς κάθε λογής πρόσωπα. Διαφορετικά, δεν θα τις κόλλαγε εκεί.

 3. thouthou avatar
  thouthou 17/09/2009 07:45:12

  Μα πώς θα μπορούσαν να κριτικάρουν τον Καρατζαφέρη; Σε όλα σχεδόν τα θέματα έχει επαληθευτεί. Αν είχε εμπλακεί σε "άλλες δουλειές", έχει αρκετούς "φίλους" να τον ξεσκίσουν... Άρα η μόνη κριτική, είναι στα πρόσωπα που επιλέγει στην προσπάθειά του να απλωθεί... Αλλά και εκεί, τα πρόσωπα είναι είτε άγνωστα, είτε πρώην στελέχη των άλλων...
  Το πλεονέκτημα του πάντως είναι ότι ακόμη δεν τον παίρνουν στα σοβαρά πολλοί, θεωρώντας τον "γραφικό, παραπροϊόν, θα ξεφουσκώσει" κλπ... Έτσι κερδίζει χρόνο...
  Πάντως σε σχέση με το πως ξεκίνησε, και τί έχει καταφέρει, είναι μακράν ο πιο ενεργός και αποτελεσματικός πολιτικός σήμερα...

 4. Αποστόλου Παναγιώτης Υποψήφιος Βουλευτής  Β΄Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ. avatar
  Αποστόλου Παναγιώτης Υποψήφιος Βουλευτής Β΄Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ. 18/09/2009 10:39:16

  17/09/2009

  Αναφέρομαι σε σχόλιο σας, σχετικά με την επαγγελματική μου δραστηριότητα που αναρτήσατε την 17/09/2009 και επιθυμώ να σας εκφράσω την λύπη μου, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε την λειτουργία της πολιτικής στο πλαίσιο του αρξάμενου εκλογικού ανταγωνισμού.

  Είναι πασίγνωστο ότι η χώρα διέρχεται παρατεταμένη περίοδο κοινωνικής και ηθικής παρακμής που εκφράζεται σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής δράσης.
  Η αναφορά σας στην πολιτική μου ταυτότητα σε συνδυασμό με την εργασιακή μου ενασχόληση ήταν ηθικά τουλάχιστον άστοχη, αφού στερείται πολιτικών επιχειρημάτων.

  Βέβαια σε περιόδους εκβαρβαρισμού των Αξιών είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο να υπερασπισθεί κάποιος την αυτοτέλειά του.

  Θα περίμενα από ένα blog σαν το δικό σας, που θεωρείται από τα εγκυρότερα του χώρου να είναι πιο προσεκτικό στις αναφορές του εισφέροντας στην προσπάθεια των ολίγων να αναβαθμίσουμε το χαμηλό επίπεδο εκφοράς του πολιτικού λόγου στην πατρίδα μας.

  Με τιμή
  Αποστόλου Παναγιώτης
  Υποψήφιος Βουλευτής
  Β΄Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.