Τώρα ο Μάρδας θυμήθηκε τα άδεια ταμεία;
13/05/2015 15:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τώρα ο Μάρδας θυμήθηκε τα άδεια ταμεία;

Μόνο ως έμμεση και ντροπαλή αυτοκριτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ μπορούν να εκληφθούν αυτές οι αναφορές του Μάρδα.

Αυτό που συνέβη με τον Μάρδα στη βουλή σήμερα εκθέτει δίχως άλλο την κυβέρνηση. Για πρώτη φορά ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών λέει ότι παρέλαβε ταμεία τα οποία είχαν τρύπα 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Ας υποθέσουμε ότι τα πράγματα είναι όπως τα παρουσιάζει ο αρμόδιος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε γιατί ξεκίνησαν μια διαπραγμάτευση στην οποία έλεγαν ότι δεν θέλουν λεφτά; Γιατί στη συνέχεια υπέγραψαν μια συμφωνία παίρνοντας μνημόνιο χωρίς λεφτά; Γιατί τώρα που έχουν κάψει οι ίδιοι τα σπαρτά καταφεύγουν στο επιχείρημα της καμένης γης; Μήπως γιατί εκτός της στάσης πληρωμών στον ιδιωτικό τομέα, σε προμηθευτές και άλλους συμβεβλημένους με το δημόσιο ετοιμάζονται για να συνεχίσουν για μερικές εβδομάδες ακόμα να παίζουν το θέατρο με τίτλο «σκληρή διαπραγμάτευση» ψάχνουν αποδιοπομπαίους τράγους για το γεγονός ότι δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να εγγυηθεί ότι θα πληρώνει στο «διηνεκές» τους μισθούς και τις συντάξεις; Ή μήπως προσπαθούν ακόμα μια φορά να κάνουν την κωλοτούμπα τώρα που ούτε ο έντιμος συμβιβασμός τους βγαίνει;

Ότι και να συμβαίνει το αδιέξοδο ανήκει ολόκληρο στην κυβέρνηση και στην ανερμάτιστη στρατηγική της και παραδοχές σαν αυτές του Μάρδα εκθέτουν την κυβέρνηση, δεν τη δικαιολογούν.

Άλλωστε τις πρόωρες εκλογές οι ΣΥΡΙΖΑίοι τις προκάλεσαν με τη στάση τους στην προεδρική εκλογή. Δεν μπορεί να επικαλείται το κλίμα πρόωρων εκλογών το Δεκέμβριο για να μιλήσει για πλήγμα στα έσοδα του κράτους ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι τουλάχιστον πρόκληση στη νοημοσύνη κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου. Οι ίδιοι βιάζονταν να έρθουν στην εξουσία και απειλούσαν να μην υπογράψει τίποτα η προηγούμενη κυβέρνηση. Μόνο ως έμμεση και ντροπαλή αυτοκριτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ μπορούν να εκληφθούν αυτές οι αναφορές του Μάρδα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. 13/05/2015 16:21:09

    Ποιος να πιστέψει τον Μάρδα και τον κάθε Μάρδα πλέον; Κατρούγκαλος, Μάρδας, Μητρόπουλος και λοιποί έχουν ηθικά θέματα που πρέπει να καταπιούν τη γλώσσα τους. 1,9 δις ευρώ άφησε ο Σαμαράς φεύγοντας. Το τι κάνετε κάθε μέρα με αποθεματικά και πως καταφέρατε το 0,8% αύξηση ΑΕΠ να το ξαναγυρίσετε σε μείωση σε 1 τρίμηνο θα απαντήσετε; Γιατί αυτό είναι το ΕΓΚΛΗΜΑ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.