02/04/2008 19:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τώρα βλέπουν «στοχοποίηση» του Κ. Μπακογιάννη (!!!)

«Δεν τολμούν να χτυπήσουν εμάς και χτυπούν τον μικρό» διαβάσαμε στο apomesa.info ότι είναι θεωρεί η οικογένεια Μητσοτάκη «που βράζει για την στοχοποίηση που θεωρούν ότι γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο πρόσωπο του Κώστα Μπακογιάννη, γιου της υπουργού και «ειδικού συµβούλου» της στο Υπ. Εξωτερικών. Άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι μεγάλο μέρος του Τύπου θεώρησε τον Κ. Μπακογιάννη ως τον κομιστή του απόρρητου εγγράφου του Νίμιτς στο Βήμα (φυσικά δεν έδρασε αυτοβούλως). Επειδή όμως υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια για το πολιτικό μέλλον του πρώτου εκπροσώπου της τρίτης γενιάς Μητσοτάκη, θα είναι απίθανο να το αφήσει αυτό έτσι η οικογένεια... 

Δηλαδή τι θα κάνει η οικογένεια Μητσοτάκη; Δεν διευκρινίζεται. Οπότε περιμένουμε εναγωνίως. Επειδή όμως το θέμα αφορά και εμάς, καθώς το «Αντί» αποκάλυψε ως γνωστόν ότι ο κομιστής του εγγράφου Νίμιτς ήταν ο γιος της κας Μπακογιάννη, διερωτώμεθα μόνο γιατί η πληροφορία βγαίνει αυτήν την στιγμή. Ανησυχεί για τίποτα η οικογένεια; Εμείς πάντως δεν θα απαντήσουμε τώρα, επειδή καλώς ή κακώς η κα Μπακογιάννη είναι υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας που δίνει μια μάχη, όπως την δίνει (η Ελλάδα). Εκκρεμεί όμως μια απάντηση. Το ξέρουν και το ξέρουμε. Και θα επανέλθουμε σύντομα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ avatar
    ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ 02/04/2008 23:06:24

    Πιθανόν πρόκειται περί στοκοποίησης και όχι στοχοποίησης.

  2. Swell avatar
    Swell 03/04/2008 11:04:40

    @ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ: Στοκάρησες!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.