#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/06/2008 16:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τω αγνώστω υπουργώ

Όπως έχουμε ήδη επισημάνει (Ουαί ημίν γραμματείς και φαρισαίοι, υποκριτές) υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή φιλοξενήθηκε από τις 16/6/2005 μέχρι τις 20/6/2005 σε ταξίδι στο εξωτερικό με ιδιωτικό τζετ, που οργάνωσε και πλήρωσε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, παρέα με τον άνθρωπο του Μ. Χριστοφοράκου, τον Αλέξανδρο Λέτσα της Fairways (εταιρεία πολιτικών μιζών). Τα παραστατικά του ταξιδιού βρίσκονται στην κλειστή δικογραφία, αναφέρθηκε σε αυτό η γραμματέας του Χριστοφοράκου Αικατερίνης Τσακάλου, αλλά ο κ. εισαγγελέας δεν έκανε ούτε μία διευκρινιστική ερώτηση στην μάρτυρα για να αποσπάσει το όνομα (!!!). Αντί άλλου σχολίου παραθέτουμε ένα απόσπασμα από το κύριο άρθρο της σημερινής «Ε». 

«…Το πρώτο ερώτημα προς τη μάρτυρα, όπως αναφέρεται στο πρακτικό της ένορκης εξέτασης, ήταν: «Τι αφορά η αλληλογραφία, που αναφέρεται σε πρόγραμμα επίσκεψης με ιδιωτικό τζετ και φιλοξενία σε Μόναχο, Φραγκφούρτη, Γουέστιν Λειψίας, Ζάλτζμπουργκ, από 16-6-2005 μέχρι 20-6-2005, που διοργανώθηκε από τον κ. Χριστοφοράκο; Ποιοι συμμετείχαν στο ταξίδι αυτό; Στο ταξίδι αυτό συμμετείχε και κάποιος υπουργός και αν ναι, γνωρίζετε το όνομα του υπουργού; Τέλος, τα έξοδα του ταξιδιού καλύφθηκαν από την εταιρεία ή από τον ίδιο τον κ. Χριστοφοράκο;». Η μάρτυρας απάντησε: «Σε σχέση με το πρώτο ερώτημά σας, καταθέτω ότι απ' ό,τι θυμάμαι συμμετείχαν ο κ. Χριστοφοράκος, συνοδεύοντας τα παιδιά του, οι κ.κ. Αλέξανδρος Λέτσας, Αθανάσιος Λασκαρίδης και κάποιος υπουργός. Η συμμετοχή του υπουργού προκύπτει από τη σχετική αλληλογραφία. Όσων αφορά το θέμα των εξόδων, μπορεί να ελεγχθεί από τις αναλύσεις των χρεώσεων της εταιρικής πιστωτικής κάρτας του κ. Χριστοφοράκου, που φυλάσσονται στο αρχείο φροντίδας του κ. Μικέ».

Γιατί ο κ. εισαγγελέας δεν ζήτησε από τη μάρτυρα να του αποκαλύψει το όνομα του υπουργού;  Προσπέρασε ή απέφυγε ο κ. εισαγγελέας την αποκάλυψη του ονόματος του υπουργού, την οποία θα είχε με μία απλή διευκρινιστική ερώτηση; Μήπως από την απάντηση είχε πεισθεί, ότι η μάρτυρας δεν γνώριζε το όνομα, ενώ είχε πει, ότι συμμετείχε υπουργός και το όνομά του προκύπτει από τη σχετική αλληλογραφία; Μήπως ο κ. εισαγγελέας απέφυγε την αποκάλυψη του ονόματος του υπουργού για να μη σταματήσει την προκαταρκτική εξέταση και υποχρεωθεί να στείλει τον φάκελο στη Βουλή;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - πατήστε εδώ 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Factorx avatar
  Factorx 30/06/2008 16:30:18

  Επίσης από την «Ε»
  ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

  Ασφυκτικός κλοιός γύρω από τον υπουργό - ταξιδιώτη  Ο υπουργός που συμμετείχε «σε πρόγραμμα επίσκεψης με ιδιωτικό τζετ και φιλοξενία σε Μόναχο, Φρανκφούρτη, Γουέστιν Λειψίας και Ζάλτσμπουργκ» από 16/6/2005 μέχρι 20/6/2005, το οποίο διοργανώθηκε και πληρώθηκε από το πρώην αφεντικό της «Ζίμενς» και βασικό διακινητή του μαύρου χρήματος της εταιρείας Μιχάλη Χριστοφοράκο, εξελίσσεται στο μεγαλύτερο εφιάλτη του Μαξίμου.

  Πολλά στελέχη απαιτούν να βγει ο ίδιος και να δηλώσει την ταυτότητά του και, αφού δώσει τις εξηγήσεις του, να παραιτηθεί και όχι να αφήνει να υπάρχουν σκιές πάνω απ' όλους τους υπουργούς και το κόμμα.

  Τη συμμετοχή του υπουργού στο χλιδάτο ταξίδι του Χριστοφοράκου αποκάλυψε η γραμματέας του Χριστοφοράκου, Αικατερίνη Τσακάλου, στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα Π. Αθανασίου.

 2. jack avatar
  jack 30/06/2008 16:37:52

  Οι Γερμανοί λέγανε παλιά: "Υπάρχουν και οι δικαστές στο Βερολίνο." (αδέκαστοι)
  Μάλλον κι εμείς το ίδιο πρέπει να λέμε σήμερα (για το Βερολίνο πάντα).

 3. μπάμιας avatar
  μπάμιας 30/06/2008 16:43:50

  πάντως στο ότι η «έρευνα» εστιάζεται στο τι χρώμα είχε το εισιτήριο και αν ήπιαν μπύρα ή όχι, και τέτοια σοβαρά, δείχνει ότι έχουν στριμωχτεί...

  όλη αυτή η συμβασάρα, μόνο ένας υπουργός; καλά λένε ότι η ΝΔ είναι αντιδημοκρατική.

 4. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 30/06/2008 16:46:42

  Γιατί δεν ρωτάει και τους κ.κ. Αλέξανδρο Λέτσα και Αθανάσιο Λασκαρίδη, που ήταν μαζί;

 5. Lara avatar
  Lara 30/06/2008 16:51:04

  Εχουν εντολη απο ανωθεν να λουφαξουν.
  Κι οταν δουν τα σκουρα πως δεν υπαρχει σωτηρια τοτε η παραγκα η αλλιως ο Παγκος Λαικης, που εστησαν να κυβερνησουν την Ελλαδα
  θα πεσει στο παραμικρο φυσημα του πρωτου ανεμου.
  Εχετε για βρυσουλες.....
  λαρα

 6. Φιδίας avatar
  Φιδίας 30/06/2008 16:52:35

  Μα τι λες νή[ιε γέροντα; Εισαι με τα καλά σου; Αν ρωτήσει ο κ. εισαγγελέας τους κυρίους που αναφέρεις κινδυνεύει να του απαντησουν!

 7. Lara avatar
  Lara 30/06/2008 16:58:16

  ...γιατι, αν ρωτησει ο εισαγγελεας τους κυριους, κινδυνευει να τον ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ.
  Και μονος παλευει να σκοτωσει το θεριο,
  ενω οι Γερμανοι εχουν λεφτα πολλους να διορισουν.
  Αφου τα πηραν τωρα το εριξαν στην οικονομια με τους Εισαγγελεις.
  Αλλα ποιον οικονομικο διαχειρηστη εχει αυτο το κρατος;
  λαρα

 8. jack avatar
  jack 30/06/2008 17:08:40

  ποιον οικονομικο διαχειρηστη εχει αυτο το κρατος;
  ............

  Το κράτος δεν εχει, έχουν όμως οι εταιρίες (Ζίμενς, Βόνταφον, Ιντρακόμ κλπ.)
  Κατά τα άλλα ο Πρετεντέρης φοβάται μην έρθει ο ...Μπερλουσκόνι. Κάτι παραπάνω θα ξέρει.
  Μη γίνουμε και Ιταλία. Άλλωστε η Ιταλία έχει σοβαρή μαφία (με κοινωνικό έργο, ηρωΐνη, κόκα κοκ.)

 9. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 30/06/2008 17:23:08

  1832 - 2008 - ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
  ======================================
  ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ…

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ” …

  ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ :
  ” Η ΑΣΤΙΚΟ-ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΙΚΗ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑ ”
  =======================================

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΟ-ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ :

  Εμπρηστές, νομιμοποιημένοι καταπατητές

  Εξοπλισμένοι με δικαστικές αποφάσεις κάθε λογής καταπατητές δημοσίων εκτάσεων, προκειμένου να προβούν εκμετάλλευσή τους, προχωρούν με τους εμπρησμούς, στον ντε φάκτο αποχαρακτηρισμό τους ως δασικών εκτάσεων.

  Είναι πάγια πρακτική των καταπατητών μεγάλων εκτάσεων κυρίως στην Αττική όπου η αξία γης είναι ιδιαίτερα μεγάλη, να εμφανίζουν Οθωμανικούς τίτλους και με τη βοήθεια μεγαλόσχημων διαπλεκόμενων δικηγόρων, επίορκων συμβολαιογράφων, επιτυγχάνουν ευνοϊκές δικαστικές αποφάσεις.

  Πρόσφατο παράδειγμα τα οικόπεδα Αξωνής Γλυφάδας, όπου εμπλεκόμενοι δικαστές, συμβολαιογράφοι και δικηγόροι, κάποιοι προφυλακισμένοι και κάποιοι, με ισχυρές πλάτες, έξω με περιοριστικούς όρους, είναι υπόδικοι για σωρεία κακουργηματικών πράξεων.

  Αυτή η πρακτική εφαρμόζεται και στα Κυκλαδονήσια και ιδιαίτερα στη Σαντορίνη, όπου οργανωμένο κύκλωμα έχει συστήσει Α.Ε. και διεκδικεί ακόμη και το πρανές της Καλντέρας. Στο ποινικό μέρος της υπόθεσης αυτής εμπλέκεται επίσης δικηγόρος με ρόλο στην υπόθεση Siemens και στην από κοινού αγορά εκτάσεων στην Τήνο από Μητσοτάκη και Χριστοφοράκο.

  Ήρθε όμως η 51/2007 ιστορική απόφαση του Εφετείου Αιγαίου, με πρόεδρο και εισηγητή τους Εφέτες Γεώργιο Ευσταθίου και Σάββα Κυριακίδη αντίστοιχα, η οποία βάζει φρένο στα σχέδια των καταπατητών δημοσίων εκτάσεων.

  Σύμφωνα με την μέχρι τότε ισχύουσα νομολογία, το δημόσιο έπρεπε να αποδείξει την κυριότητά του και όχι ο ιδιώτης διεκδικητής.

  Με την απόφαση αυτή η οποία έχει προκαλέσει αναταραχή στους ιδιώτες διεκδικητές δημοσίων εκτάσεων και την οποία απεγνωσμένα πασχίζουν να ανατρέψουν στον Άρειο Πάγο, καλείται ο ιδιώτης να αποδείξει την κυριότητα του επί του διεκδικούμενου και όχι το δημόσιο του οποίου η ιδιοκτησία τεκμαίρεται.

  Με ένα πλήρως τεκμηριωμένο, με πλήθος ατράνταχτα ιστορικά και νομικά ιστορικά επιχειρήματα σκεπτικό, θεμελιώνεται η κυριότητα του δημοσίου επί της ελληνικής επικράτειας με την διαδοχή του Ελληνικού Δημοσίου στο Τουρκικό Δημόσιο «δικαιώματι πολέμου».

  Η απόφαση αυτή ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση που δικαίωνε τους διεκδικητές, σε βάρος του δημοσίου με το επιχείρημα, ότι οι Κυκλάδες δεν κατακτήθηκαν από τους Οθωμανούς και κατά συνέπεια, οι Κυκλάδες δεν περιήλθαν στο ελληνικό κράτος «δικαιώματι πολέμου».

  Οι Κυκλάδες όμως τελούσαν υπό τη επικυριαρχία της του Σουλτάνου και περιήλθαν επίσης στο νεοσύστατο Ελληνικό Κράτος με τα πρωτόκολλα του Λονδίνου της 3.2.1830, 4/16.6.1830 και 19.6/1.7.1830 και κυρίως με το αρθ. 1 του τρίτου από αυτά, με τα οποία κυρώθηκε η Ανεξαρτησία της Ελλάδος και ρυθμίστηκαν οι σχέσεις του Ελληνικού Δημοσίου στο μέλλον, ως προς τις άλλοτε ιδιοκτησίες των Οθωμανών στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την από 9.7.1832 Συνθήκη της Κωνσταντινουπόλεως «περί διαρρυθμίσεως των Ελληνικών συνόρων».

  Στην περίπτωση του εμπρησμού προχθές της διεκδικούμενης από οικοδομικό συνεταιρισμό, δασικής έκτασης στα Βριλήσσια, ο συνεταιρισμός, στηρίζει την κυριότητά του σε τίτλους σε Οθωμανικούς τίτλους.

  Το ανιστόρητο σκεπτικό μάλιστα της εφετειακής απόφασης που αναγνωρίζει κυριότητα στους καταπατητές σε βάρος του Δημοσίου, στηρίζεται στο γελοίο επιχείρημα, ότι τάχα «το Ελληνικό Δημόσιο δεν έγινε καθολικός διάδοχος του Τουρκικού Κράτους, αλλά στην κυριότητά του περιήλθαν εκείνα μόνο τα κτήματα των Οθωμανών, τα οποία κατά τη διάρκεια του πολέμου κατέλαβε με στρατιωτικές δυνάμεις και δήμευσε». Και το εξωφρενικό, πρωτάκουστο και υβριστικό για τους υπέρ της απελευθέρωσης της πατρίδας πεσόντες, ότι «η Αττική δεν κατακτήθηκε με τα όπλα, αλλά παραχωρήθηκε στο Ελληνικό Κράτος».

  Τα σκεπτικά αυτών των προκλητικών αποφάσεων είναι αντιγραφή αδρά πληρωμένων γνωματεύσεων από τους διεκδικητές, μεγαλόσχημων καθηγητών της Νομικής.

  Είναι μάλιστα διάχυτο ότι δικαστές που έχουν εκδώσει τέτοιες αποφάσεις, κατέχουν ιδιοκτησίες στις περιοχές που με τις αποφάσεις τους νομιμοποίησαν υπέρ ιδιωτών.

  http://www.kentri.gr/3/post-527.html#more

 10. mareli avatar
  mareli 30/06/2008 18:53:51

  Αναρωτιέται η "Ε" (και σωστά) γιατί δεν ρώτησε ο Εισαγγελέας το όνομα του Υπουργού... έτσι προωθούμε το προσφιλές σενάριο του "κουκουλώματος" και αφήνουμε και τα απαραίτητα υπονοούμενα για την "καθοδηγούμενη" δικαιοσύνη...
  Έπρεπε της ίδιας αξίας να είναι και η ερώτηση:" Γιατί δεν λέει το όνομα η ίδια η γραμματέας;" και προσθέτω εγώ:"Γιατί δεν το δίνει ως διαρροή έστω, να το γράψει ένας μάγκας δημοσιογράφος και να τρέχει και να μην φτάνει ο Υπουργός, αφού μάλιστα το όνομα προκύπτει και από τη σχετική αλληλογραφία;". Τι στο καλό μου θυμίζει αυτό;... Α! το εισιτήριο του Καρατζαφέρη!!! Είναι δυνατόν τέτοιο ταξίδι να κανονίζεται δι' αλληλογραφίας; Προφανώς έχει κανονιστεί τηλεφωνικά:"Πάμε βόλτα έρχεσαι;". Άρα είναι φίλοι... επομένως η έρευνα πρέπει να γίνει στις φιλικές σχέσεις του Χριστοφοράκου και των άλλων με υπουργούς ή άλλους πολιτικούς... Τότε όλοι είναι υποψήφιοι μιζολήπτες, όπως ο Κυριάκος που δήλωσε (ευθαρσώς) τη φιλία του με το Χριστοφοράκο. Αλλά, τότε, δεν πρόκειται κανείς να βρει πχ. πόσα μετρητά πιθανόν έδωσε ο Χριστοφοράκος στους φίλους του πολιτικούς, ως διαχειριστής (εμφανώς εν λευκώ) "μαύρων" ποσών από τα κεντρικά της Siemens, αφού οι φίλοι προφανώς δεν τα ζητούσαν αλλά αυτός τους "βόλευε", για να "βολεύεται" και ο ίδιος!!! Απίστευτους τζίρους η Siemens Hellas, απίστευτο πλούτο ο Χριστοφοράκος, οικονομικά άνετοι οι φίλοι...

 11. greekpoliticalreview avatar
  greekpoliticalreview 30/06/2008 19:25:41

  Την πιθανότητα να ήξερε ο Αθανασίου το όνομα και να χρειαζόταν απλά μια γραπτή κατάθεση από την γραμματέα και γι αυτό δεν ρώτησε την εξετάζουμε ή μπα ??

  Μάλλον μπα αλλά ποτέ δε ξέρεις η δικαιοσύνη είναι τυφλή .

 12. Factorx avatar
  Factorx 30/06/2008 20:26:12

  Διαφορετική όμως είναι η θέση του κ. Αθανάσιου Λασκαρίδη για το εν λόγω αεροπορικό ταξίδι, ο οποίος σε σημερινή του δήλωση διευκρινίζει:

  «Το αεροπλάνο της Aegean το εναύλωσα ο ίδιος και ταξίδεψα ο ίδιος και τα μέλη της οικογένειάς μου. Από εμένα έγινε η ενοικίαση και ουδεμία σχέση έχει η Siemens. Στο αεροπλάνο δεν επέβαινε κανείς εν ενεργεία - τότε - ούτε νυν υπουργός. Δεν επέβαινε κανένα πολιτικό πρόσωπο από οποιαδήποτε παράταξη του ελληνικού Κοινοβουλίου».

  Μπάχαλο

 13. mareli avatar
  mareli 30/06/2008 22:05:58

  Ο Αθ. Λασκαρίδης εναύλωσε αεροπλάνο για το εν λόγω ταξίδι... Αν είναι αλήθεια αυτό, τότε θα πρέπει η δημοσιογραφία να αρχίσει να ψάχνεται και να προσέχει. Φαίνεται ότι η δικαιοσύνη στέκεται καλά στα πόδια της, έστω κι αν είναι δύο (Αθανασίου). Τα δημοσιογραφικά πόδια, που είναι πολλά, είναι όλα γυάλινα... Ας προσέχουν οι δημοσιο..δικαστές, γιατί έρχεται νέα μπόρα απαξίωσης...
  Σημειώστε ότι σε συνέντευξη του δικηγόρου του Σίκατσεκ στο Νικόλα Βαφειάδη (ΑΝΤ1) είπε το εξής:" Ο πελάτης μου έδινε τα χρήματα σε δύο ανθρώπους (Χριστοφοράκο και Μαυρίδη), οι οποίοι του έλεγαν ότι τα έδιναν σε κόμματα, υπουργεία και στελέχη του ΟΤΕ (και άλλων). Ο ίδιος (ο πελάτης του) δεν γνωρίζει ούτε αν δόθηκαν, ούτε σε ποιούς δόθηκαν!!!"
  Αυτό εξηγεί το λόγο για τον οποίο δεν υπάρχουν ονόματα Ελλήνων αποδεκτών στη Γερμανική δικογραφία. Παρα μόνο λογαριασμοί και σημειώματα. Γι' αυτούς φαίνεται πως η απόδειξη ήταν οι τζίροι!!!
  Τελικά ο Χριστοφοράκος και ο Μαυρίδης έχουν το κλειδί. Αν μιλήσουν αποδεικνύοντας τα όσα λένε, τότε ο δικομματισμός και το πολιτικό σύστημα πάνε περίπατο!!! Αλλιώς, θα κερδίσουν πάλι οι κακοί!!!
  Εγώ, πάντως δεν πιστεύω ότι οι "αλληλοβολευόμενοι" θα "αλληλοπειραχτούν". Και έτσι η δημοσιογραφία εξαντλείται στα Καρατζαφέρεια εισιτήρια και στα ταξίδια αναψυχής... Που είναι οι μίζες; Που είναι η δημοσιογραφική έρευνα; Μόνο φήμες και υποθέσεις;
  Δημοσιογράφοι ξυπνείστε... όσο είναι καιρός

 14. μπάμιας avatar
  μπάμιας 30/06/2008 22:26:18

  είπαμε, θα λέμε λευτεριά στην Τσέκου και λευτεριά στον Χριστοφοράκο.

 15. mareli avatar
  mareli 30/06/2008 22:34:33

  Μόλις τώρα ο Σίκατσεκ είπε ο ΣΚΑΙ ότι αποκάλυψε το ποσό που έστειλε στην Ελλάδα από το 1998-2005: 35 εκ ΕΥΡΩ.

  Σας Θυμίζω ότι το σκάνδαλο Κοσκωτά ήταν συνολικού ύψους: 35 δισ ΔΡΑΧΜΕΣ

  Συμπτώσεις....

  Σημ. Τα κανάλια πάντως εδώ και ένα μήνα μιλούν για 100εκ ΕΥΡΩ (πως τα υπολόγισαν αυτοι;)

 16. mareli avatar
  mareli 30/06/2008 22:37:03

  @μπάμιας
  Σωστά είχα ξεχάσει ότι το πρόβλημα ήταν "...γιατί η Τσέκου είναι στη φυλακή..."
  Προστίθεται και ο Χριστοφοράκος;

 17. μπάμιας avatar
  μπάμιας 01/07/2008 06:13:44

  unfair

 18. ira avatar
  ira 01/07/2008 10:39:13

  καλα μην τα ποινικοποιούμε και όλα. από πάντα υπήρχε η σχέση επιχειρηματιών-πολιτικών και οι επιχορηγήσεις κομμάτων. Σε αλλες χώρες οι επιχορηγήσεις είναι δημόσιες και και δεν τρέχει τίποτα. ούτε οι πολιτικοί ζουν σε γυάλα. Απλώς κάποιοι τυχάρπαστοι έγινα πολιτικοί για να κάνουν μεγάλη ζωή. Ιδιωτικά τζετ, κτλ. που ενδεχωμένως αν ιδιωτευαν αναρριχούνταν κοινωνικά να μπορούσαν να τα κάνουν. Η ως προικοθήρες μιας καλής προικας. μην τρελένεστε ότι τώρα ανακαλύψαμε την αμερική. το σκάνδαλο μιζενσ είναι περσινά ξινά σταφύλια. την ούσία της πολικής μπορούμε να κρίνουμε? την Ανεξαρτησία της δικαιοσύνης μπορούμε να πετύχουμε. και φυσικά να μην κρυβόμαστε πισω από το δάκτυλο μας ότι δεν τους ξερουμε. Οι νεόπλουτοι πολιτικοί φωνάζουν από μακριά. εχουν πολλα απωθημένα. Γάμοι σε ευρωπαικα ξενοδοχεία, κότερα,βίλες, συνοδείες, κόλακες κτλ. Αφήστε τους να λαδώσει το αντεράκι τους και έτσι χορτάτοι μπορεί να κάνουν και κανένα καλό για τη χώρα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.