#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/12/2010 11:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Των οικιών ημών εμπιπραμένων και στην κυβέρνηση άδουνΕδώ ο κόσμος χάνεται και για τον Γ. Παπανδρέου βαρκούλες αρμενίζουν. Η χώρα είναι ένα βήμα πριν την πτώχευση (όπως κι αν την ονομάσουν) και ο πρωθυπουργός κάνει υπουργικά με 12 νομοσχέδια τα οποία έχουν ξανασυζητηθεί, έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, έχουν χιλιογραφεί και ο μόνος λόγος που επανήλθαν στο υπουργικό είναι για να φανεί πόσο δουλεύουν οι υπουργοί ή πόσο μας δουλεύουν. Και μέσα σ’ όλα αυτά, με την αγορά να είναι διαλυμένη, τα spreads πάνω από τις 900 μονάδες σταθερά, τους ξένους να θεωρούν σίγουρη την πτώχευση, τα δημόσια οικονομικά μαύρο χάλι, τους πολίτες χωρίς λεφτά ούτε για τα προς το ζην, ο πρωθυπουργός έβγαλε έναν ακόμη λόγο… μνημείο αδιαφορίας. Επανέλαβε πόσο μεγάλη δουλειά έγινε το 2010, πόσο τόλμησε η κυβέρνηση να πάρει μέτρα και να σώσει τη χώρα από εθνική τραγωδία, πόσο δύσκολες ήταν οι αποφάσεις αλλά και ότι η δουλειά δεν τέλειωσε μέχρι να μας… τελειώσουν. Μέσα στο υπουργικό λοιπόν ο κ. Παπανδρέου την ώρα που οι πολίτες βράζουν και περιμένουν καμιά καλή είδηση τι είπε σε υπουργούς και υφυπουργούς;

Να φέρνουν, λέει, κάθε εβδομάδα στο υπουργικό ένα πιλοτικό πρόγραμμα, ένα πείραμα που θα δείχνει τι δουλειά γίνεται, ώστε να καταλαβαίνει ο κόσμος την πολιτική της κυβέρνησης. Ανέφερε ως παράδειγμα να φέρουν ένα νησί που θα «πρασινίσει» ως δείγμα της ενεργειακής πολιτικής, μια παρέμβαση σε νοσοκομείο, η ενεργειακή αναβάθμιση μιας γειτονιάς κ.λπ.

Ετσι πιστεύει ο κ. Παπανδρέου ότι θα βελτιώσει την εικόνα της κυβέρνησης. Θα δει ο κόσμος ότι πρασίνισε ένα νησί ή μια γειτονιά και θα ξεχάσει τη μαύρη του τη μοίρα. Θα ξεχάσει ότι δεν έχει να πληρώσει ούτε το νοίκι του, θα ξεχάσει ότι του κάνουν συνεχώς περικοπές και δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Οι συνταξιούχοι θα λησμονήσουν ότι δεν έδωσαν δώρα στα εγγόνια τους φέτος οι τα νοικοκυριά ότι είχαν άδειο τραπέζι. Και φυσικά θα εντυπωσιαστούν οι πάνω από 1 εκατ. άνεργοι από τα πιλοτικά προγράμματα της κυβέρνησης όταν οι ίδιοι παρακαλάνε για 300-400 ευρώ το μήνα.

Των οικιών ημών εμπιπραμένων και στην κυβέρνηση άδουν.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. PLK avatar
  PLK 30/12/2010 15:28:57

  Χθές είχε αποκλειστεί δρόμος της Κυψέλης και συγκεκριμένα η Κύπρου απο μεσημέρι μέχρι βράδυ. Είχε εντοπιστεί βλήμα δίπλα σε κάδο απορριμάτων. Λέγετο ότι ήταν ικανό να γκρεμίσει οικοδομικό τετράγωνο. Ερευνάτο διαμέρισμα παρακείμενης πολυκατοικίας. Το γεγονός δεν μεταδόθηκε απο τα ΜΜΕ αν και είχαν ενημερωθεί. Η δικαιολογία "'οτι ήταν σκουριαμενο το βλήμα και περιμεναν τον στρατό να το μαζέψει" Σήμερα έγινε το μπουμ.
  Οι ικασίες και συνδέσεις δικές σας. Γιατί κουκουλώθηκε;

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ PLK 30/12/2010 18:57:38

   !!!

 2. ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ avatar
  ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 01/01/2011 16:34:42

  Μήπως η συγκεκριμένη φωτογραφία θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί δίπλα σε μια αντίστοιχη της Καμπούλ και η Ν.Δ. να αναδείξει (όπως στη ΔΕΘ) τα λόγια τα μεγάλα του ΠΑΣΟΚ με εκφράσεις και φράσεις του τύπου "...γίναμε Καμπούλ"; Τελικά ούτε η σιωπή είναι χρυσός, ούτε η ευπρεπής αντιπολίτευση πάντα δίγμα πολιτικού πολιτισμού. Ας θυμηθούμε τα περίπτερα του Λαλιώτη.......δεν είναι μακριά!!! καλή χρονιά σε όλους-ες!!!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.