#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/06/2010 10:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τυπώνονται γρόσια στον Χολαργό;Εφεξής αι πολίται της χώρας θα ευρίσκονται υποχρεωτικώς εις τας οικίας των, κατά την 20:00, εις τρόπον ώστε να μπορούν ελευθέρως να παρακολουθούν τα δελτία ειδήσεων που θα ζήλευε και ο Γκαίμπελς.

Βγαίνει η Κατσέλη και λέει το αυτονόητο: αυξήθηκε ο πληθωρισμός λόγω αύξησης των φόρων. Και της την πέφτουν: «Η κυβέρνηση είναι ενιαία». Και αδιαίρετος και ζωή να έχει αλλά με την αντίθετη άποψη παίρνει οριστικά διαζύγιο.

Της λένε και το άλλο, το συγκλονιστικότερο. Ότι δεν καταπολέμησε τα καρτέλ, τα οποία αυξάνουν τις τιμές. Ενώ τη φοροδιαφυγή την τσακίσαμε.

Ούτε τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ θα φταίνε για την περαιτέρω αύξηση του τιμαρίθμου.

Ο καρπουζάς στην Εθνική κάνει τη ζημιά. Άσε που δεν κόβει απόδειξη, δεν αποδίδει ΦΠΑ το κτήνος.

Κι αν δε έχουν τελειώσει το LSE οι πολίτες μπορούν να καταλάβουν τι γίνεται στο βενζινάδικο, στα μαγαζιά, στα σούπερ μάρκετ..

Πως θα κρυφτούν οι αυξήσεις;

Μήπως οι φήμες ότι τυπώνονται γρόσια στο Χολαργό, δραχμές στη Μαγκουφάνα, καταρρέουν μέχρι και οι τράπεζες σπέρματος, ενώνεται ο Όλυμπος με τον Κίσαβο, τα δυο βουνά που μάλωναν, βολεύουν καλύτερα;

Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. co avatar
  co 11/06/2010 10:29:49

  Είναι η πρώτη φορά που την λυπήθηκα την Κατσέλη. Να λεει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ και να προσπαθουν να μας πεισουν οτι δεν ειναι ετσι. Ιδιως αυτος ο """"πρασινος"""" φορος στα καυσιμα 2E ειναι σκεψη τελείως παρανοικου μυαλου. Θυμαστε κατι πολεοδομους και περιβαλλοντολογοους τις συμφορας; ε ολοι λεωφορειο τα αυτοκινητακια σας ξεχαστε τα μονο για εχοντες και κατεχοντες! Τι και αν θα αυξηθουν ολα απο το πρασινο φορο θα σταματησει η οικονομικη δραστηριοτητα κλπ κλπ, εμεις θα εχουμε πετυχει την πρασινη υπ-αναπτυξη.

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 11/06/2010 10:34:13

  Τόσοι οικονομολογούντες... δεν τους είπε κανένας, στα ζώα, ότι η αύξηση στο ρεύμα, θα πάει και στα καρπούζια, και στα δίδακτρα, και στα ιατρικά -- παντού. Σε καιρό που τα καύσιμα είναι όλα κάτω, μόνη ανακούφιση από την ύφεση.

 3. Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
  Πλούταρχος Λευκαδίτης 11/06/2010 10:41:21

  Πρόκειται για το νέο 'φασισμό της οικολογίας'. Όποιος τολμά να φέρει αντίρρηση εις τους περιβαλλοντολόγους της μαύρης ώρας, τότε αυτόματα θα θεωρείται ακραίος, φασίστας, ακροδεξιός, αντι-πατριώτης (σύμφωνα με τον κατά ΓΑΠ ορισμό του νέου non-πατριωτισμού). Και γιατί πρέπει να καταβάλλουμε εμείς υψηλότερα κόστη για να απολαύσουμε αγαθά που στη σημερινή εποχή (όπως πχ. ο ηλεκτρισμός) θεωρούνται όχι απλά αυτονόητα, αλλά και αναγκαία. Βλέπετε η υπερβολική δόση Αλαφουζολ βλάπτει... Προσωπικά, πρώτα ο άνθρωπος και οι ανάγκες του και μέτα το περιβάλλον. Άλλωστε θεωρώ ότι νοιαζόμενοι πραγματικά για τις ανάγκες του ανθρώπου, θα νοιαστούμε και για το περιβάλλον αναγκαστικά.

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ Πλούταρχος Λευκαδίτης 11/06/2010 11:13:10

   Πρώτα ο "άνθρωπος και οι ανάγκες του" (ποιές;) και μέτα το περιβάλλον.
   Σωστά, ο "άνθρωπος" (όπως τον ορίζεις) μπορεί να μεταναστεύσει και να επιζήσει στον Άρη ή σε πλανήτη στο Α του Κενταύρου, όπου το περιβάλλον είναι εντελώς διαφορετικό. Ενώ το εδώ γήινο περιβάλλον είναι κάτι προσωρινό (και συμπτωματικά βρεθήκαμε εδώ), άρα είναι αναλώσιμο.
   Έ, μετά, έχουμε όλο τον καιρό, μπορούμε ευτυχώς να καταστρέψουμε και τον πλανήτη στο Α του Κενταύρου.

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ Sic transit gloria mundi 11/06/2010 11:25:48

    όταν θα πεινάνε τα παιδάκια σου (όπως πεινούσαν όλα τα παιδάκια μέχρι το 1950), έλα μίλα μου για βιολογικές καλλιέργειες

    όταν πεθαίνεις από πνευμονία, έλα πες μου για ομοιπαθητική

    όταν έχει καρδιακό επεισόδιο, θα έρθει το ποδήλατο να σε πάρει (ποιό ποδήλατο... το αλουμίνιο και ο χάλυβας προϋποθέτουν ύπαρξη χυτηρίων. Όταν βρεις κάποιον που να σου πεί ότι δουλεύει χυτήριο με ...αιολικά, επίσης να μου γράψεις)

    αν έχεις μωρό, να το πας βόλτα στο αιολικό "πάρκο"

    Τα τελευταία 20 χρόνια υπάρχουμε στην Ελλάδα επειδή μας ταϊζουν με δανεικά. Αυτός είναι ο κόσμος μας. Τώρα ζούμε σε εικονική πρασινάδα, και ευτυχώς που από την πολλή μ@@@@ία θα κουφαθούμε και δεν θα ακούμε τι γίνεται.

    Κοινώς, πρωτα το ζην, και μετά το φιλοκαλούμεν μετ ευτελείας.

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ Sic transit gloria mundi 11/06/2010 12:32:22

    Και φυσικά να μην ξεχνούμε για ποιό ακριβώς θέμα μιλάμε: την "πράσινη" επιχειρηματικότητα και τι κρύβεται πίσω από τις όμορφες θεωρίες για την οικολογία.
    Παραθέτω δημοσίευμα του "Ελληνικού Καφενείου" σχετικά:

    Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010
    "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΚΟ?

    Δεχθήκαμε email από εξοργισμένο μέλος οικολογικής οργάνωσης, που έγινε παραλήπτης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μεγαλοστελεχών εταιρειών ΑΠΕ, τα οποία είναι παράλληλα και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των συνδέσμων ΑΠΕ: ΕΛΕΤΑΕΝ (Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας) & ΕΣΗΑΠΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτροπαραγωγών ΑΠΕ). Σ.Σ.: Τα emails αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι σύνδεσμοι αυτοί είναι συγκοινωνούντα δοχεία-πρακτικά οι ίδιες εταιρείες τους ελέγχουν…
    Το θέμα που συζητούν (τα μεγαλοστελέχη) είναι σοβαρό, αφού στη λίστα αποδεκτών email συμπεριλαμβάνονται όχι μόνο τα στελέχη των εταιρειών ΑΠΕ, αλλά και ο ίδιος ο κος Περιστέρης Πρόεδρος της ΤΕΡΝΑ.

    Μέσα από τα emails, βλέπουμε την περίεργη και εξοργιστική πρακτική των εταιρειών:

    Παραδέχονται (οι εταιρείες) ότι στερούνται επιστημονικών επιχειρημάτων, αποδέχονται (οι εταιρείες) πως οι προτάσεις των οικολογικών οργανώσεων είναι επιστημονικές και κανονίζουν τη στρατηγική τους:…να αξιοποιήσουν τις οργανώσεις GREENPEACE, WWF και MEDSOS κυρίως, για να σπάσουν το μέτωπο (!) που υπάρχει μεταξύ 172 οικολογικών οργανώσεων και της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ), οι οποίες (οι 172) υπέβαλαν επιστημονικές προτάσεις για την προστασία περιβάλλοντος και την λελογισμένη εγκατάσταση αιολικών πάρκων, στο νομοσχέδιο Μπιρμπίλη για τις ΑΠΕ.

    Ο εξοργισμένος οικολόγος, που μας έστειλε email επιθυμεί και παρέμβαση Εισαγγελέα για τις οικονομικές σχέσεις των ΜΚΟ: GREENPEACE, WWF, MEDSOS με μεγάλες εταιρείες.


    Εμείς ως bloggers ούτε μπορούμε να το ασπαστούμε, ούτε έχουμε αρμοδιότητα για τέτοιες προτάσεις. Ωστόσο, παραθέτουμε τον αποκαλυπτικό διάλογο μεταξύ των στελεχών και αφήνουμε να βγάλει ο κάθε αναγνώστης τα συμπεράσματά του, τόσο για το ήθος των εταιρειών, όσο και το σκοτεινό ρόλο των GREENPEACE και Σία. (Κάνε κλικ στiς εικόνες για να διαβάσεις)

    Για λόγους τάξεως δεν αποκαλύπτουμε τα ονοματεπώνυμα των μεγαλοστελεχών των εταιρειών ΑΠΕ.

    Επίσης όμως για λόγους τάξεως, θεωρούμε πως θα ήταν χρήσιμο να δημοσιεύσουν οι GREENPEACE, WWF, MEDSOS τις χρηματοδοτήσεις που έχουν λάβει από εταιρείες-κατασκευαστές Αιολικών πάρκων, αλλιώς κινδυνεύουν να πέσουν πολύ χαμηλά στην εκτίμηση των Ελλήνων!
    Περιμένουμε την απάντηση και θα επανέλθουμε!!"

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ Sic transit gloria mundi 11/06/2010 12:52:19

    μπορεί, υπό την πίεση των ημερών, να σπάσει το απόστημα, γιατί άσχετα με τα δικά μου βίτσια, περί αποστήματος πρόκειται.

    ΥΓ το δικό μου βίτσιο είναι να μην προσβάλουμε τον Δεύτερο Νόμο, και όλη η πράσινη ΑΠΕ-ολογία, αυτό κάνει. Σαν να λέμε ότι ο Θεός σου εξασφαλίζει την αθανασία, ναι, μεγάλε μου την εξασφαλίζει, αλλα μετά θάνατον, if you know what I mean.

   • Sic transit gloria mundi avatar
    Sic transit gloria mundi @ Sic transit gloria mundi 11/06/2010 13:54:21

    Ο καπιταλισμός είναι καλός (άντε, αδιάφορος) όταν ασχολείται με στεγαστικά θαλασσοδάνεια και τρομπάρει κοπανιστό αέρα στις τραπεζικές φούσκες, ακόμη πιό καλός όταν χτίζει πυρηνικά εργοστάσια ή φτιάχνει την Πετρελαιοθάλασσα της Καραιβικής, αλλά κακός, κάκιστος, όταν ασχολείται με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
    Δύο μέτρα, δύο σταθμά, το μόνιμο πρόβλημα της Ελληνικής λογικής και ηθικής, μετά τον Αριστοτέλη. Ευτυχώς που τον μετέφρασαν οι Άραβες και μετέφεραν τη Λογική του στα μοναστήρια της Δύσης.

  • ΒΡΑΧΟΣ avatar
   ΒΡΑΧΟΣ @ Πλούταρχος Λευκαδίτης 11/06/2010 11:30:09

   Το περιβάλλον του ανθρώπου, είναι ο άνθρωπος.
   Αλληλένδετα.Πλήρως.Από την εποχή που εμφανίστηκε ο άνθρωπος.
   Ας μην επεκταθούμε.
   Όσο για τον φασισμό της οικολογίας, εν μέρει, έχετε δίκαιο.
   Η υπερβολή γενικώς, αδικεί όλα τα "μέρη" του προβλήματος.
   Και το πρόβλημα είναι το περιβάλλον, όχι το δικό μας, αλλά εκείνο που θα "απολαμβάνουν" τα εγγόνια των παιδιών μας.
   Και μία σημείωση.Ολοι νοιάζονται για τις ανάγκες του ανθρώπου.Μόνο που ο καθένας νοιάζεται-κακώς-για τις δικές του μόνο...

 4. CRAZY DOCTOR avatar
  CRAZY DOCTOR 11/06/2010 10:42:05

  χα χα χα .ωραιος τιτλος.για να σας τη σπασω λιγο, λεω το γρόσι-χιλιαρικο να εχει εικόνα του σουλτάνου καραμαν-ανλη

  • salmonellas avatar
   salmonellas @ CRAZY DOCTOR 11/06/2010 11:01:37

   Τινος την φατσα θα εχει απο την αλλη πλευρα?

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ salmonellas 11/06/2010 11:03:49

    του ΓΑΠ με τον Muammar Abu Minyar al-Gaddafi. Όπως λέμε _ώλος και βρακί.

   • CRAZY DOCTOR avatar
    CRAZY DOCTOR @ salmonellas 11/06/2010 11:04:08

    βαν ρομπεϋ?

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ salmonellas 11/06/2010 11:26:23

    προβοκάτορα!...

   • man8os avatar
    man8os @ salmonellas 11/06/2010 11:28:41

    Την φατσα του φιλεσπλαχνου πατισαχ θα εχει απο την αλλη.

   • ΟΔΥΣΣΕΑΣ avatar
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ @ salmonellas 11/06/2010 11:35:47

    Του Άκη, αν και σε κέρμα θα χαρίσει περισσότερο

   • μικρός οδυσσέας avatar
    μικρός οδυσσέας @ salmonellas 11/06/2010 12:35:41

    Του Άκη σε κέρμα

   • zackii avatar
    zackii @ salmonellas 11/06/2010 13:28:29

    Το προφίλ του Άκη φέρνει στον Καίσαρα..αλλά και του Λαλιώτη στο Βρούτο..Δεν μπορώ να διαλέξω

   • μικρός οδυσσέας avatar
    μικρός οδυσσέας @ salmonellas 11/06/2010 13:38:45

    Βάλε Πάγκαλο να γεμίσει το χαρτονόμισμα. Σαν τα κατοχικά λεφτά θα είναι σε δις
    ή Κίμωνα αν θες κλασσική ομορφιά

  • Σαος avatar
   Σαος @ CRAZY DOCTOR 11/06/2010 12:32:54

   Ψάξε λίγο να δεις από που κατάγονται οι κάτοικοι του Καλέντζι αγαπητέ...ούτε κατά 1/4 Έλληνας δεν είναι ο αγαπημένος σου ΓΑΠ!

   • CRAZY DOCTOR avatar
    CRAZY DOCTOR @ Σαος 11/06/2010 19:16:53

    ως γνωστον οι πελλοπονησιοι ειναι σε συντριπτικη πλειοψηφια αρβανίτες.ητοις αλβανοι..no problem

 5. ΧΡΗΣΤΟΣ avatar
  ΧΡΗΣΤΟΣ 11/06/2010 10:53:19

  Στον Χολαργο τυπωνουν-μετα λογου γνωσης-μνες!!!Εχουνε φορεσει και χλαμιδες, στις δε λιγες ελευθερες ωρες τους μελετουν Σωκρατη.Ο Πρωθυπουργος (ως νεος Αλεξανδρος), εκανε "διερευνητικα" ταξιδια στον Λιβανο μελετωντας λιγο πιο βορεια την νεα μαχη της Ισσου που θα δωσει, αφου προηγουμενως συναψε συμμαχια με τους Ινδους-υποσχομενος-οτι δεν θα τους "σφαξει"στον Υδασπη...(εδειξε και εκει τις φωτογραφιες του μπαμπα του Φιλιππου//Ανδρεα).Προ λιγων ημερων δε, ταξιδεψε στην Νεα Καρχηδονα (Λιβυη) ζητωντας "ειρηνη" λιγο προ της διελευσης των "στρατευματων" του απο τις Ηρακλειες Σηλες (Γιβραλταλ), και της μετεπειτα επανακτησης της Μητερας Πατριδας του, της Εσπεριας...(ΗΠΑ).Σημερα δε (εχοντας κλεισει ολες αυτες τις Συμφωνιες), πηγε στην Βιεννη προς συναντηση/Νεα Συμφωνια μετα των Νεογοτθων Συνεταιρων.
  Η φτωχεια φερνει γκρινια, αλλα θελει και πλακιτσα!!Πως να πεις δηλαδη, στα μεχρι προτινος "λαφυραγωγουντα"στρατευματα, οτι σε λιγο δεν θα εχεις να τους πληρωσεις???Κομματακι, δυσκολο.Πως να πεις (και εδω που τα λεμε, σε ποιον λαο να τα εξηγησεις) αυτα που σημερα γραφονται στο www.bankinngnews.gr??Ειναι αμφιβολο (αν οχι σιγουρο), πως ουτε ο ιδιος ο "Νεοαλεξανδρος"τα καταλαβαινει...Γι'αυτο και επιδιδεται στις συνεχεις "εκστρατειες".Κατι σαν τον Παραξενο Ταξιδιωτη των παιδικων μας βιβλιων, κατι σαν τον Μυθικο Φιλεα Φογκ του Ιουλιου Βερν (ο γυρος του Κοσμου σε 80 ημερες),καμια ομως σχεση με Ηγετη Χωρας που κινδυνευει οικονομικα.Μακαρι να μας διαψευσει.

  • zonitis avatar
   zonitis @ ΧΡΗΣΤΟΣ 11/06/2010 12:33:26

   Ευτυχως που ειναι μνες και δεν ειναι τιποτα αλλο...κατι παραξενους συνειρμους μου φερνει η λεξη...

 6. gEO75 avatar
  gEO75 11/06/2010 12:44:17

  Για να καταλάβει κανείς την σοσιαλι(η)στοπεριβαλλοντική κυβέρνηση του GAP (mind the), θα πρέπει να καταλάβει κανείς τι ΑΚΡΙΒΩΣ θέλει να πει... π.χ. Βγαίνουν σε όλους τους τόνους και λένε ότι δεν επιστρέφουμε στην δραχμή, κλπ κλπ.... Αυτό, κατ'αυτούς, δεν αποκλείει αναγκαστικά και την ύπαρξη μιας "ΝΕΑΣ Δραχμής" ή οποιασδήποτε άλλης ονομασίας...

 7. zackii avatar
  zackii 11/06/2010 13:26:38

  Νοστάλγησα την εποχή που μάζευόμαστε στις πλατείες και βλέπαμε κινηματογράφο..με πρώτα ..φυσικά επίκαιρα..και Γεωργαλά..Άντε ρε παιδιά, βάλτε ένα χεράκι

 8. μικρός οδυσσέας avatar
  μικρός οδυσσέας 11/06/2010 14:03:27

  REUTERS: ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ μικρός οδυσσέας 11/06/2010 14:10:37

   Σιγά μην τους άφηναν οι Αμερικανοί!
   Με αυτό τον τρόπο χρεώνονται οι Βούλγαροι την αποτυχία και ο Μεγάλος Τιμονιέρης αλώβητος!
   Πως το λένε αυτό να δεις! Στρατηγική Μαλακής Ισχύος!

 9. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 11/06/2010 19:20:53

  Από πού είναι "γνωστό" αυτό; Και καταρχάς οι Αρβανίες δεν είναι Αλβανοί.

  Είσαι σίγουρος ότι σπούδασες ιατρική ή πουλάς ύφος;

 10. μικρός οδυσσέας avatar
  μικρός οδυσσέας 12/06/2010 14:20:20

  βοηθός τραυματιοφορέα με παδικά τραύματα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.