Τσίπρας – Βενιζέλος: Πήξαμε στην εθνική συναίνεση
01/12/2014 17:09
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τσίπρας – Βενιζέλος: Πήξαμε στην εθνική συναίνεση

Και μόνο το ότι συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι Τσίπρας με Βενιζέλο στο κτήριο του υπουργείου Εξωτερικών, για τα εθνικά θέματα, όπως υποστήριξαν και οι δύο, είναι είδηση. Κατά τα λοιπά, απέφυγαν, όπως ο διάβολος το λιβάνι, να πουν για ποιά άλλα θέματα συζήτησαν.

Για δυο πολιτικούς που επιτίθενται με ακραίους χαρακτηρισμούς ο ένας κατά του άλλου, και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι δεν θέλει καν να συναντηθεί με τον Ευ.Βενιζέλο, ενώ ο Βενιζέλος του απαντούσε συχνά με σχεδόν υβριστικούς χαρακτηρισμούς, το να συναντηθούν σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών Τσίπρας και Βενιζέλος επί μία ώρα και τρία τέταρτα (!), ε, προκαλεί εντύπωση.

Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η εικόνα «εθνικής συμφιλίωσης» που προέβαλαν και οι δυο στις δηλώσεις τους. Ο Τσίπρας από τη μια να δηλώνει ότι τα «θέματα εξωτερικής πολιτικής πρέπει να μένουν έξω από τις εσωτερικές αντιπαραθέσεις», ο Βενιζέλος από την άλλη να κάνει λόγο για «κλίμα εθνικής συναίνεσης».

Ωστόσο, ήταν ολοφάνερο ότι και οι δυο ήθελαν να αποφύγουν, όπως ο διάβολος το λιβάνι, να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με το εάν συζήτησαν θέματα οικονομίας, τρόϊκας, εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, κ.ο.κ. Όταν μάλιστα τους ετέθησαν τέτοιες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, «έτρεξαν» και οι δυο να φύγουν. Να σημειωθεί πως δεν έκαναν κοινές δηλώσεις, αλλά ξεχωριστές ο καθένας. Φίλοι – φίλοι, δηλαδή, και καλή η «εθνική συναίνεση», αλλά κατά τα λοιπά, ξέρετε τι γίνεται με το καντήλι ε;

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.