#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/06/2008 22:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τσέκου: «Δεν ξαναπλησιάζω προδότες, άπληστους και καιροσκόπους»

Σε συνέντευξή της, που δημοσιεύει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, η Εύη Τσέκου επιμένει ότι «στην πλάτη της παίχτηκε και μια παράλληλη ιστορία με πολλά μηδενικά...» και καλεί τον «κομιστή» του DVD (δηλαδή τον Θέμο Αναστασιάδη) «να επωμιστεί, επιτέλους, τις τεράστιες ευθύνες του για την αδίστακτη συμπεριφορά του». «Ήρθε η στιγμή για τον Θέμο Αναστασιάδη να ξεδιπλώσει τις πτυχές της αλήθειας από το σημείο που σταματά η δική μου ιστορία και ξεκινά η δική του. Ανυπομονώ να συναντήσω σ' αυτό το δαιδαλώδες σκάνδαλο ένα θαρραλέο πρόσωπο του λεγόμενου ισχυρού φύλου» προσθέτει.

Παράλληλα η «ΚΕ» κάνει ….«Πρώτο Θέμα» το «βαρύ κατηγορητήριο εναντίον του Θ. Αναστασιάδη», που κατά την ίδια, «εκθέτει ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία κορυφαίων παραγόντων της κυβέρνησης». Το κατηγορητήριο αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο Θ. Αναστασιάδης (που θα απολογηθεί στις 30 Ιουνίου), όχι μόνο υπέκλεψε το DVD από την Εύη Τσέκου και παρέδωσε ένα μικρό μέρος του στον διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Ι. Ανδριανό, αλλά, στη συνέχεια, ζήτησε «τη μεσολάβηση του Σπ. Κλαδά, προϊσταμένου τότε της ΥΠΕΕ, ώστε να μη συνεχισθεί και να τακτοποιηθεί η συνεχιζόμενη έρευνα για τα 5,5 εκατ. ευρώ...».

Ενδεικτικό των διαστάσεων που παίρνει ή έρευνα του ανακριτή κ. Οικονόμου είναι ότι ερευνά και την προέλευση των 5,5 εκατ. ευρώ και τους  ισχυρισμούς του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος κατέθεσε ότι «μέρος των χρημάτων αυτών δόθηκαν από συγκεκριμένο επιχειρηματία». Επικαλέσθηκε μάλιστα ως μάρτυρα μία γυναίκα, διακοσμήτρια. Όπως ξαναγράψαμε (βλ. Ο Μάκης, ο Θέμος και τα παραμύθια της Χαλιμάς) ο κ. Τριανταφυλλόπουλος συνδέει με την υπόθεση αυτή και τον φερόμενο ως εκπρόσωπο των Eurofighter και φίλο του κ. Ρουσόπουλου, Γιώργο Πατεράκη. Πρότεινε επίσης προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του για μάρτυρα μια γυναίκα, φίλη του κ. Πατεράκη, η οποία όμως στην ανάκριση τα πήρε πίσω.

Από την πλευρά του, πάντως, το Πρώτο Θέμα του κ. Αναστασιάδη (και τώρα και του κ. Μπόμπολα) επιμένει ότι «κατέρρευσε το κατηγορητήριο» εις βάρος του και ότι οι κατηγορίες που του απευθύνονται είναι «χωρίς στοιχεία και αξιόπιστες μαρτυρίες».

Για να είστε ενημερωμένοι για τα παιχνίδια που παίζονται διαβάστε και τις δυο πλευρές:  

«ΚΕ»:http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=65271160,73030392 

«ΠΘ»:http://www.protothema.gr/content.php?id=10404Εμείς θα πούμε την άποψή μας στη συνέχεια.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Le canard avatar
    Le canard 15/06/2008 22:17:50

    Καλλιο αργά παρά ποτέ, που το κατάλαβε η κ.Τσέκου. Βέβαια, όταν νόμιζε ότι μπορεί να επιβάλλει όρους στο κατεστημένο, άλλα έκανε. Πάλι καλά που το κατάλαβε έστω και τώρα, ότι όταν επιχειρήσεις να απειλήσεις μόνος το κατεστημένο -προς ίδιον όφελος- απλά βλέπεις καλύτερα τον Κορυδαλλό. Αντί όλων αυτών που μας λέει όμως, δεν μας λέει και τίποτε για τα κοινοτικά κονδύλια και τα ρουσφέτια πολλών εκατομμυρίων που έκανε ο Ζαχόπουλος και που νεμόταν το κύκλωμα των εργολάβων, αρχαιολόγων κ.λ.π. εντός και εκτός του υπουργείου Πολιτισμού; Φτάνει το δούλεμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.