#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/02/2012 13:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τρόϊκα – ο οικονομικός δολοφόνος της Ελλάδος

Ειδικό Δικαστήριο για τα μέλη της Τρόικα υπάρχει;Γράφουμε και σε χθεσινή ανάρτηση για τα ερωτηματικά, αλλά και την δυσαρέσκεια που προκαλεί πλέον ο πολύς Πολ Τόμσεν ακόμα και στο ....ΔΝΤ. Το οποίο χαρακτήρισε «αυθάδη παρέμβαση» την επιβολή από την τρόικα αλλαγών στο ελληνικό Σύνταγμα, για να απαντήσει ο Πολ Τόμσεν ότι «το ίδιο έκανε και η Ισπανία».

Το τελευταίο καιρό, άλλωστε πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που  λένε ότι ο Πολ Τόμσεν και η Τρόικα θα μείνουν στην ιστορία ως οι άνθρωποι που διέλυσαν συθέμελα την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Και δυστυχώς, οι Ελληνικές Αρχές συνδιαλέγονται με αυτόν τον απίστευτο τύπο, που εργάζεται για το ΔΝΤ, ως υψηλόμισθος, με 309.000 δολάρια το χρόνο, και δεν έχει ποτέ πληρώσει ούτε ένα ευρώ σε φόρους, καθώς έχει απαλλαγεί από τη φορολογία με Νόμο, όπως όλοι οι μη Αμερικανοί υπάλληλοι του ΔΝΤ.

Δηλαδή αμείβεται όσο ο εκάστοτε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, και παίρνει περισσότερα χρήματα ακόμη και από τον ίδιο τον Ομπάμα!

Σε όποια χώρα της Ευρώπης υπάρχει πρόβλημα τα τελευταία 20 χρόνια, το αναλαμβάνει ο Τόμσεν, αφήνοντας πίσω του καμένη γή. Παράδειγμα, η Σερβία, Σλοβενία, Σκόπια, Ρουμανία και Ρωσία από όπου τον πέταξε το 2004 με τις κλοτσιές ο Πούτιν με την εκλογή του.

Δύο χρόνια λειτουργεί ως υπάλληλος του ΔΝΤ χωρίς την έγκριση της Κομισιόν  κάτι άλλωστε που δήλωσε και ο ηγέτης της Σοσιαλιστικής πτέρυγας της Γαλλίας.

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με την Τρόικα η ... ελληνική δικαιοσύνη; Με την κατηγορία  της προσπάθειας διάλυσης της χώρας, της άσκησης οικονομικής πολιτικής αντίθετης προς τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προς όφελος ιδιωτικών οργανισμών και της κατάλυσης του Ευρωπαϊκού καταστατικού χάρτη;

Μήπως πρέπει να διερευνηθεί εάν οι ενέργειές της λειτούργησαν, ανεξαρτήτως προθέσεως,  προς όφελος, ιδιωτικών κερδοσκοπικών οργανισμών και ιδρυμάτων και αλλοτρίων συμφερόντων, οπότε σε αυτήν την περίπτωση έχει παραβιάσει την έννομη τάξη που έχει θεσπιστεί με την Καταστατική Χάρτα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.

Επίσης μήπως στα πλαίσια της ανακριτικής διαδικασίας πρέπει να διερευνηθεί εάν η Τρόϊκα λειτούργησε εκβιαστικά με τους υπουργούς της κυβέρνησης και τους Δικαστικούς Λειτουργούς με τους οποίους συναντήθηκε, προκειμένου να επιβάλει με τους εκβιασμούς της αντισυνταγματικά νομοθετήματα, λειτουργώντας προς όφελος ιδιωτών και όχι της ΕΕ.

Ας μας πει από πού αντλούσε η Τρόικα την εξουσία αυτή και με τις πλάτες ποίων!

Το ελληνικό δικαστικό σύστημα έχει υποχρέωση να ορθώσει ανάστημα, να επιδείξει τη γενναιότητα που επιβάλλει η κρισιμότητα των περιστάσεων και να προστατέψει την Ελληνίδα και τον Έλληνα από τους διεθνείς οικονομικούς δολοφόνους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έχουν εκλείψει από το δικαστικό μας σώμα δικαστές του αναστήματος του Πολυζωίδη!!!

Tιπούκειτος

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 24/02/2012 13:58:22

  Ποια "ελληνική δικαιοσύνη" να ασχοληθεί με τον οικονομικό δολοφόνο Τόμσεν;

  Η ίδια δικαιοσύνη που βγάζει "συνταγματικότατα" τα μνημόνια της εξαθλίωσης των Ελλήνων και της πρόταξης των συμφερόντων των τοκογλύφων και εξαθλιωτών τους;

 2. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 24/02/2012 14:01:01

  Την ΤΡΟΙΚΑ την κάλεσαν, για να μην πώ την παρακάλεσαν τα δικά μας τα λουλούδια. Αυτοί πρέπει να δικαστούν και μάλιστα σύντομα.

  • voter avatar
   voter @ ΠΕΛΙΑΣ 27/02/2012 23:07:43

   Ακριβώς !

 3. σιδεράκιας avatar
  σιδεράκιας 24/02/2012 14:03:05

  Μιά χαρά τα γράφετε αγαπητέ, αλλά το ΣτΕ αποφάσισε ότι το μνημόνιο Ι είναι νόμιμο, τα εξοντωτικά μέτρα που έχουμε υποστεί είναι αναγκαία και να μην ξεχνάμε ότι τα καλόπαιδα του ΔΝΤ τα κάλεσε ο ΓΑΠ. Δεν νομίζω ότι έχει κανείς τα άντερα να τα βάλει τους διεθνής νταβατζήδες.

  • Alilouia avatar
   Alilouia @ σιδεράκιας 24/02/2012 17:25:57

   Όχι σε μείωση των αποδοχών τους λένε οι δικαστές.

   ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ

   Αντί σχολίων, παρατίθενται κατωτέρω στοιχεία μέσων όρων μηνιαίων αποδοχών των ειδικών μισθολογίων. Αυτά και μόνο δείχνουν ποιά κατηγορία κρατικών λειτουργών αδικείται κατάφορα και τι πρέπει να γίνει με το νέο μισθολόγιό για την άρση της αδικίας που υπάρχει.   Κατηγορία Μ.Ο. Μεικτών μηνιαίων αποδοχών

   ............... .....................................................

   Ένστολοι 2.000

   Γιατροί ΕΣΥ 5.032

   Δικαστικοί λειτουργοί 6.271

   Διπλωμάτες 6.502

   Καθηγητές ΑΕΙ - ΤΕΙ 3.358

   Αρχιερείς 4.545

 4. BellaDonna avatar
  BellaDonna 24/02/2012 14:27:24

  Πολύ καλή τοποθέτηση!! Ποιός αρμόδιος θα το αναλάβει θέλω να δω...

 5. νεφέλη avatar
  νεφέλη 24/02/2012 14:41:35

  Τα μέτρα που.. σιγά σιγά... μας επιβάλουν,
  ισοδυναμούν απόλυτα με δήμευση περιουσιών...

  Ας μας το πούνε ευθέως κι ας σταματήσουν τις υπεκφυγές....
  Σαν εκείνο το chain mail με το βατραχάκι, μας το πάνε!!!!

  Ας ορθώσει, όμως, επιτέλους, κάποιος πολιτικός το ανάστημά του....
  Και δεν περιμένω βέβαια καλό από τον κ.Βενιζέλο,
  που ανενδοίαστα δηλώνει πως "υπάρχει λίπος" στους μικρομεσαίους
  (εκείνος δεν ξέρει τίποτε περί λίπους..),
  εγκρίνει καθημερινά απίστευτες οικονομικές περικοπές και φόρους,
  (σε επίπεδο δήμευσης κάθε δυνατού πόρου επιβίωσης),
  κι υποστηρίζει με θέρμη, ότι δεν είναι στο εξωτερικό οι καταθέσεις
  (αυτές τις προστατεύει ...)
  άλλά είναι κρυμένες στα σεντούκια της γιαγιάς!!!!

  Θα βρεθεί, τελικά, κάποιος να τους σταματήσει, ή
  μόνη μας παρηγοριά, θα είναι οι δηλώσεις κάποιων ξένων που βροντοφωνάζουν, ότι
  ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ;;;;

 6. S.P. avatar
  S.P. 24/02/2012 14:45:41

  Μάλιστα μας φταίει ο Τόμσεν! Το πολιτικό σύστημα είναι αθώο! Ο Έλληνες, που διαστρέφουν τα νοήματα των λέξεων κατά το συμφέρον τους αθώοι!
  Να μην πηγαίναμε γυρεύοντας για δανεικά.
  Με τέτοιες απόψεις την έχουμε αξασφαλισμένη την πρόοδο!!!

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ S.P. 24/02/2012 15:10:24

   Δηλαδή, κατά την άποψή σου, πρόοδος είναι μόνο το "σφάξε με, αγά μου, ν' αγιάσω";

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ S.P. 24/02/2012 17:03:51

   Δηλαδή ήξερε ο λαός και αποφάσισε για το τελικό κόστος των ΟΑ2004; Μήπως για τα παιχνίδια στο χρηματιστήριο; Για το κόστος των δημοσίων έργων σε σχέση με της υπόλοιπης ευρώπης; Τα τοξικά ομόλογα; Τις προμήθειες στα νοσοκομεία και την εθνική άμυνα; Τα κρυφά δάνεια από την Goldman; Την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων; Τα CDs; Τη συμφωνία ΓΑΠ-Στρος; Την κατασκευή σκανδάλων για να πέσει ο ΚΚ Β; Τις απειλές για τη ζωή του; Τη συνομωσία Σημίτη-ΕΕ για να μας βάλουν στην ΟΝΕ χωρίς να πληρούμε τους όρους για να μας εγκλωβίσουν; Άντε πάενε που θα μας πεις πως θέλαμε να ζούμε οι Έλληνες με δανεικά! Που το χαζοκούτι μας είχε πρήξει παρακαλώντας μας με τις μισές διαφημίσεις να αφορούν τα δάνεια των τραπεζών που έφτιαξαν επίτηδες τη φούσκα για να μας λένε οι εχθροί-εταίροι σπάταλους... Αυτοί που έχουν ιδιωτικό χρέος πολλαπλάσιο του λαού μας τι είνια δηλαδή; Το ελληνικό χρέος είναι απολύτως επαχθές και θα σβηστεί. Δεν είναι μακρυά ο καιρός!

 7. Inno avatar
  Inno 24/02/2012 15:07:10

  Ειδικό δικαστήριο για τους 300 υπάρχει? ή μόνο πλάνο συγκηβέρνησης?
  Τα πασοκ εδώ και 2-3 μήνες ασχολείται με το δελφινάριό του και τα χει γραμμένα όλα κανονικά, βουλιάζουν όλα, ΜΟΝΟ χαράτσια και φόροι ανακοινώνονται, δλδ "λύσεις"¨στο πόδι που κάνουν τα πράγματα ολοένα και χειρότερα.
  Η ΝΔ απούσα από το σκηνικό, απούσα από την καταγγελία αυτής της γελοίας κατάστασης, για την αποφυγή της οποίας υποτίθεται ότι συναίνεσε σε αναβολή των εκλογών προκειμένου να κυβερνηθεί ο τόπος. Εξαπατήθηκε ή συναίνεσε?
  και αν εξαπατήθηκε γιατί σιωπά?

  Ψηφίζονται συνεχώς νέα μέτρα, νέες απάτες που τις περνάνε στα μουλωχτά από το πλάϊ συνήθως, λόγω του "κατεπείγοντως". Ακόμα και το ν/σ για την ΕΛΣΤΑΤ μας χώνει ακόμα πιο βαθιά στον γύψο. Αντίδραση? ΚΑΜΙΑ!!!

  Μέχρι και το Σκοπιανό θα "λυθεί" μέχρι τις εκλογές!

  Γιατί δεν πειράζει κανείς τον κομματικό στρατό και συναινεί στην εξαθλίωση του υπολοίπου των Ελλήνων? για να μην "χάσουν" την βάση? Την καλοταϊσμένη αυτή βάση που καλούνται όλοι οι μη έχοντες να ματώνουν για να ταϊζουν τον στρατό και το σύστημα?
  Που είναι οι πατριώτες βολευτές μας να παραιτηθούν μισθών και προνομίων και να ξηλώσουν τις ΜΚΟ, τις ΔΕΚΟ και τα καταφύγια των κηφήνων και της ρεμούλας?
  ΜΟΝΟ αν τους ψηφίσουμε ΘΑ μας σώσουν? καλά, ναι. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ?

  ΔΕΝ γίνεται να διαβάζουμε καθημερινά για διασπάθιση Δημοσίου χρήματος από τους κλεφτοκοτάδες του πασοκ, να βολεύουν ΜΟΝΟ τους ΔΥ για τα δάνεια του ΟΕΚ, να περάνε ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ από το πλάϊ για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους και να μην κουνιέται φύλλο!

  ΤΙ περιμένει η ΝΔ? τις εκλογές? τότε θα είναι ΑΡΓΑ και για την χώρα αλλά και για την ίδια!
  Η τακτική του ώριμου φρούτου ισχύει και για την ίδια, ας το ξέρει αυτό.

 8. aporia avatar
  aporia 24/02/2012 15:35:04

  Παλι τα καταφερε το πολιτικο-εκδοτικο-επιχειρηματικο παρασιτικο κρατικοδιαιτο παρακρατος της μεταπολιτευσης..να βγει λαδι..
  Μας εψησε να βριζουμε την τροικα και τους ξενους..και να ξεχασουμε αυτους...
  Μεγαλη Νικη..της μεταπολιτευτικης παραγκας..
  Αλλα με ενα λαο ηλιθιων...λογικο ειναι...

 9. aporia avatar
  aporia 24/02/2012 15:45:32

  Τα απιστευτα χρεη που σκανε τωρα και θα σκασουν..ειναι ληξη δεκαετων ομολογων..Δηλαδη..ΣΗΜΙΤΗΣ..2000 δανεικα..σκανε 2010.
  2001-2002-2003-2004..σκανε..2011-2012-2013-2014..
  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ..που οταν μας χρεωνε..μας παραμυθιαζε οτι ειμαστε και ισχυρη οικονομια.
  Δεν υπερασπιζω την τροικα και τους γερμανους,ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩ ΟΤΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ,ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΔΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

  • yianna avatar
   yianna @ aporia 24/02/2012 21:21:48

   Πολύ σωστά. Ποιοί Υπουργοί Οικονομικών υπέγραφαν για αυτές τις εκδόσεις. Έχουν ονοματεπώνυμο. Ποιές ήταν για αναχρηματοδότηση και τι ανάγκες κάλυψαν οι υπόλοιπες.
   Πού πήγαν τα λεφτά? Εμείς έπρεπε να τα ρωτάμε, τότε που έπρεπε, και όχι αυτοί που διέλυσαν την Ελληνική Κοινωνία.
   Αλλά ποτέ δεν είναι αργά, οι ένοχοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει, από τους ίδιους τους πασόκους, με τους τρόπους που ξέρουν μόνο αυτοί. Τα ξεβρακώματα είναι το λιγότερο...

   • anonymous avatar
    anonymous @ yianna 25/02/2012 00:22:46

    Χριστοδουλάκης και Σια. Μάλιστα ο Χριστουδουλάκης έχει δηλώσει ανερυθρίαστα ότι για να ανεβάσουν το ΑΕΠ κατά 80 δις δανείστηκαν 90.

    Τέλος πάντων το χρέος ήταν διαχειρίσιμο με δυο όρους:
    α) Ότι θα λαμβάνονταν μέτρα το Μάρτη του 2009 όταν κάλεσε ο Καραμανλής τους πολιτικούς αρχηγούς στο Μαξίμου και όλοι αποχώρησαν και σφυρίζοντας αδιάφορα ενώ στη συνέχεια έκαψαν δυο φορές την Αθήνα το Μάη και τον Ιούνιο

    β) Ότι θα εξασφαλιζόταν από τις τράπεζες μια μερική αναχρηματοδότηση μέχρι το 2017 που σκάνε οι κωλοκάνες του Σημίτη. Σχεδόν το 80% του Ελληνικού χρέους λήγει τότε. Μια αναδιάρθρωση με σταδιακή λήξη στα επόμενα χρόνια κι ένα λογικό επιτόκιο θα μας βοηθούσε σημαντικά.

 10. νεφέλη avatar
  νεφέλη 24/02/2012 16:51:51

  Κάποια στιγμή, καλό θα ήταν να μάθουμε,
  ποιοί είναι οι Ελληνες μυστικοσύμβουλοι των τροικανών...
  Ακούγονται πολλά κι ενδιαφέροντα ονόματα
  και λέγεται, ότι αυτοί οι μυσρικοσύμβουλοι πιέζουν για αυστηρότερα μέτρα του ξένους, για ίδια οφέλη.
  Ποιοί είναι, λοιπόν, αυτοί οι Ελληνες,
  που ως άλλοι κουκουλοφόροι,
  λειτουργούν εναντίον Ελλήνων;;;
  ...και πλέον πρέπει να μάθουμε ονόματα!

  • Μανιάτης avatar
   Μανιάτης @ νεφέλη 24/02/2012 17:24:35

   Ας βρούμε και ας δικάσουμε πρώτα τα λαμόγια που μας έφεραν ως εδώ.
   Γνωστός και εκ νέου μαγαλοκαναλάρχης έφαγε τους κόπους των Ελλήνων στη Γερμανία, Ν. Αφρική κι αλλού. Ζει και βασιλεύει.
   Φαίνεται, όμως, πως το σύστημα τους περιβάλλει με στοργή κι αγάπη...
   Μήπως μας πετάει ξεροκούμουτσα παραπλάνησης...;

 11. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 24/02/2012 17:06:21

  Πρέπει να συλληφθούν και να δικαστούν παρέα με τους δικούς μας κυβερνήτες και υπουργούς για συνενοχή στο σχέδιο καταστροφής και υπωδούλωσης της χώρας. Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Επίσης να ακυρωθούν όλες οι συμφωνίες μαζί τους ως προϊόν συνομωτικής δράσης εναντίον της χώρας. Μόνο αυτά είναι αρκετά. Οτιδήποτε λιγότερο αφήνει χρωστούμενα...

 12. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 24/02/2012 17:16:28

  Το να αναζητούμε τις αιτίες της καταστροφής έξωθεν δεν γινόμαστε μόνον γραφικοί, αλλά και επικίνδυνοι, αφού δίνουμε έτσι άφεση αμαρτιών στα ντόπια λαμόγια και στο σάπιο σύστημα του πασοκιστάν.
  Πρώτα τον στάβλο μας και μετά οι έξωθεν "φίλοι" μας.

  Φτάνω δε να υποψιάζουμαι πως η συναφή αρθρογραφία είναι ανέλπιδη προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Ο Α. Παπατζής ήταν δάσκαλος σ΄ αυτά. Φαίνεται μας μόλυνε!

 13. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 24/02/2012 17:55:19

  Τελικά ναι συμμετέχεις στην παραπλάνηση από τον κύριο στόχο.
  Έχεις βαλθεί να αθωώσεις την ντόπια σαπίλα.

 14. νεφέλη avatar
  νεφέλη 24/02/2012 18:09:32

  Ας αφήσουμε τους νεκρούς με τους νεκρούς και την απόδοση ευθυνών στην άκρη, αν όχι θα φτάσουμε στην εποχή του Οθωνα....και δεν υπάρχει χρόνος.
  Ας ασχοληθούμε με τους τωρινούς διαχειριστές της κρίσης.....
  Οι πολιτικοί (οι εκλεγμένοι) που δημεύουν το βιός του ελληνα πολίτη, που εξαφανίζουν τον κοινωνικό συνεκτικό ιστό, που περιφρονούν τον ιστορικό αλλά και τον καθημερινό πολιτισμό, πως τολμούν και φιλοδοξούν για το μέλλον;
  Οι έλληνες "συμβουλάτορες" των πολιτικών αλλά και των τρωικανών, μπορεί και να πιστεύουν, ότι οι έλληνες εκπροσωπούνται από την Μενεγάκη, την Τατιάνα και την Μπήλιω και τηνΑβρουσίν!!! Καλές, καλοπληρωμένες, κούκλες, πρότυπα παρακμιακά, παρακμιακών, πρόχειρων, χωρίς μέλλον καθοδηγητών, που καλά θα κάνουν, να σιωπήσουν και να αποτραβηχτούν στα εξοχικά τους , στην χιονισμένη Ελβετία, στο λιόλουστο και θλιβερό Μαιμι,.....
  Τα πλάνα τους , είναι εν τη γενέσει τους ...θνησιγενή!
  Χωρίς κοινωνική συναίνεση, καμμία βίαιη μετάλλαξη δεν μπορεί να επιβληθεί!
  Τόχει αποδείξει ιστορικά ο κοινωνικός Δαρβινισμός!!!

 15. Stefanos avatar
  Stefanos 24/02/2012 18:39:01

  Όχι κύριε...Θα γράψεις για κάθε κατηγορία το μισθό του χαμηλόβαθμου και του υψηλόβαθμου.
  Επειδή ανήκω στην κατηγορία καθηγητών ΤΕΙ να σε ενημερώσω ότι είμαι της τελευταίας βαθμίδας και παίρνω 1.200 ευρώ καθαρά. Και θα διαπιστώσεις πως ο μέσος όρος σου, τουλάχιστον για την κατηγορία αυτή (για τις άλλες δεν γνωρίζω) είναι πολύ χαμηλότερος από αυτόν που παρουσιάζεις.

 16. JOHN avatar
  JOHN 24/02/2012 18:55:36

  Απο ειδικο δικαστηριο πρεπει πρωτα να περασουν οσοι εφεραν και συντηρουν την τροικα στη χωρα μας.Η παγκοσμια εμπειρια απο τετοιες πρακτικες τιποτε δεν τους διδαξε;

 17. Ermippos avatar
  Ermippos 24/02/2012 19:57:33

  Επαχθές χρέος φίλε μου με τις ηγεσίες (ανεξαρτήτου χρώματος) που επί τριάντα χρόνια υπέγραφαν τις συμβάσεις να συνεχίζουν να κορδώνονται στις εξέδρες των παρελάσεων και στα έδρανα της βουλής δεν νοείται. Τα χρέη των δημοκρατιών δεν είναι ποτέ επαχθή εκτός εάν οι δημοκρατίες αυτές μπορέσουν χρησιμοποιώντας τους θεσμούς τους να αποδείξουν ότι: α) εξαπατήθηκαν β) τιμώρησαν με αδιαβλητες δικαστικές διαδικασίες αυτούς που τις εξαπάτησαν. Ακόμη και με αυτό η κραυγή για το επαχθές του χρέους δεν θα αποκτήσει ακλόνητη αξιοπιστία. Απλά θα γίνει λιγότερο γραφική.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Ermippos 24/02/2012 23:17:57

   Μα έτσι που τα γράφεις το αποδεικνύεις ακόμη πιο επαχθές. Μιας που λες πως όποιον και να ψηφίζαμε μας βούλιαζε, ο λαός είναι πιο εύκολο να αποδείξει πως το παιχνίδι ήταν στημένο με βοήθεια από το εξωτερικό ώστε να μην μπορεί να βγει από αυτό τον φαύλο κύκλο...

 18. Καλλίξενος avatar
  Καλλίξενος 24/02/2012 20:02:34

  Μην κάνετε λάθος και χάνετε τη μπάλα. Οι τροϊκανοί δημόσιοι υπάλληλοι είναι. Μην ξεχνάμε ποιος τους έφερε εδώ. Η τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος βγάζει μάτια αλλά, ο GAP ομολόγησε τις προεκλογικές «συνεννοήσεις» του με τον Στρός Κάν και τις ευθύνες της ΠΑΣΟΚικής διακυβέρνησης πασχίζοντας να κάνει διάχυση ευθυνών.
  «Για κάθε ρουσφέτι που διορίσαμε, για κάθε παραθυράκι που οικοδομήσαμε, για κάθε προνόμιο που νομοθετήσαμε, για κάθε συντεχνία που υπερασπιστήκαμε, για κάθε παράλογο αίτημα που πετύχαμε να ικανοποιηθεί, για κάθε υπόσχεση χωρίς αντίκρυσμα που είπαμε, για κάθε συνδικαλιστή που γαλουχήσαμε και παρεξήγησε το ρόλο του, για κάθε επιχειρηματία που αθέμιτα ευνοήσαμε, για κάθε λαμόγιο όπως λέει ο ελληνικός λαός που δε φυλακίσαμε, για κάθε ανομία που ανεχθήκαμε και ακόμα χειρότερα παροτρύναμε εδώ και δεκαετίας. Άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο, άλλος οι νεότεροι ενδεχομένως συνάδελφοι καθόλου αλλά όλοι σήμερα έχουμε ευθύνη.»
  Ακριβής απομαγνητοφώνηση από http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=121794&catid=9
  Φυλάξτε το κείμενο για να το διαβάζετε σε όποιον ρίχνει τις ευθύνες αλλού ή ισχυρίζεται ότι φταίμε όλοι το ίδιο και μη με κάνετε να σας το θυμίζω κάθε τόσο.

 19. antikatathliptikos avatar
  antikatathliptikos 24/02/2012 20:58:41

  Αν κάποιος Έλληνας, είτε με δική του πρωτοβουλία, είτε ως ενεργούμενο τρίτων, προβεί σε πράξη κατά της εθνικής κυριαρχίας, δηλαδή της προδοσίας, θα συλληφθεί ή επι το ορθότερον θα του απαγγελθεί η κατηγορία της προδοσίας και του δολιοφθορέα ναι ή οχι;
  Ο Eισαγγελέας οποιοuδήποτε βαθμού οφείλει αυτεπάγγελτα να του απαγγείλει τις παραπάνω κατηγορίες ναι ή όχι;
  Ερώτημα: Οι εν λόγω "κύριοι" , ενεργούντες αυτοβούλως αλλά και για λογαριασμό τρίτων, εντάσσονται στην κατηγορία των δολιοφθορέων ναι ή όχι;
  Αν ναι, γιατί δεν επεμβαίνει αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας και να τους απαγγείλει την κατηγορία του δολιοφθορέα; Ή μήπως αυτή δεν στοιχειοθετείται επαρκώς; Το γεγονός ότι, με βάση τις αναλύσεις και εκτιμήσεις αναγνωρισμένων οικονομολόγων του εξωτερικού, αλλά κυρίως με τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα των επιλογών τους , που επέβαλαν εκβιαστικά στην ελληνική κυβέρνηση, οδηγούν την χώρα στη χρεοκοπία, δεν συνιστά λόγο εισαγγελικής παρέμβασης;

 20. S.P. avatar
  S.P. 25/02/2012 09:50:34

  Γιατί τόση εχθρότης προς την τρόικα; Μήπως αποτελεί αυτό προετοιμασία για την είσοδο στην δραχμή μετά τις εκλογές;

  • antikatathliptikos avatar
   antikatathliptikos @ S.P. 25/02/2012 16:27:31

   Εσύ για λογαριασμό ποιών ενεργείς, της τροϊκας ή των εν δω εκπροσώπων τους;
   Σχετικά με το ερώτημα , μπορείς να μας πεις γιατί η δραχμή είναι χειρότερη απο το ευρώ, που δεν θα υπάρχει στις τσέπες του έλληνα απο τον Ιούνιο και μετά, σε σχέση με το εθνικό νόμισμα, την αξία του οποίου μπορεί η χώρα να καθορίσει μόνη της;

   Υ.Γ Τα φληναφήματα των τραπεζιτών, ευρωλάγνων, ευρωλιγούριδων και πολυπολιτισμικών παγκοσμιοποιητών, καλό θα ήταν να μην αναπαράγονται σε δημοκρατικές σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως αυτή, γιατί ούτως ή άλλως δεν τυγχάνουν αποδοχής πλέον ούτε και απο τους πλέον αφελείς, αλλά και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τους συντάκτες τους.

 21. ήγγικεν avatar
  ήγγικεν 25/02/2012 15:27:14

  Τιπούκειτος
  Το πρώτο μεταπολιτευτικό μπαράκι με καθαρά ποτά, καλή (παρακμιακή για ΑΑΣΠΕ, ΠΠΣΠ)μουσική και όμορφες ρηγίτισσες, κάπου Σκουφά δεξιά;

  • antikatathliptikos avatar
   antikatathliptikos @ ήγγικεν 25/02/2012 16:36:24

   Κάπου μπέρδεψες τους χρόνους, αλλά δε βαριέσε, στη χώρα των όψιμων "δημοκρατικών" συνασπισμών, χωρίς ελληνική παιδεία, με μόνη κουλτούρα αυτή της πολιτικής επιβίωσης, αυτά είναι ψηλά γράμματα.

 22. scoum avatar
  scoum 25/02/2012 22:15:53

  χμ, ισως να ερχονται καποια πραγματα σε αντιθεση με τα ευρωπαικα κεκτημενα, με καμοια συνθηκη, η εστω με το νομικο συστημα της χωρας καταγωγης τους!
  μαλλον το καλο ειναι οτι παιζουν πολυ ευρω-πεη. ως γνωστον οι υπερατλαντικοι
  δεν εχουν αναγνωριζουν την χαγη. ας ελπισουμε οτι δεν υπαρχει και τοσο ευκολα παραγραφη στας ευρωπας!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.