22/02/2009 13:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τρομοκρατία: Η επιστροφή των «παλιών»;

 
________________________________________________________________________________________________
Μέσα  από το καθεστωτικό Βήμα με τις πολύ καλές πηγές στην αστυνομία έρχεται η πρώτη ημιεπίσημη παραδοχή αυτού που όλοι οι Έλληνες πίστευαν  όλα αυτά τα χρόνια: οι «ιστορικοί εγκέφαλοι» της τρομοκρατίας κυκλοφορούν εκτός Κορυδαλλού.

Σε ρεπορτάζ του αξιόπιστου συναδέλφου Βασίλη Λαμπρόπουλου και κάτω από τον τίτλο «Το νέο πρόσωπο της τρομοκρατίας  η εφημερίδα γράφει ότι  μετά τις τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις «οι Αρχές αναζητούν τον «εγκέφαλο  των επιθέσεων» και «ξεσκονίζουν φακέλους προηγούμενων επιθέσεων των δεκαετιών του 1980 και 1990, ειδικά τις περιπτώσεις όπου υπήρχε μπαράζ» βομβιστικών επιθέσεων. Αναζητούν επίσης τον/τους κατασκευαστή/ες της μεγάλης βόμβας στην Citibank για τον οποίο αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι «πρόκειται για έναν ή δύο κατασκευαστές βομβών που χρησιμοποιούσε ο ΕΛΑ ή άλλη οργάνωση που δρούσε τη δεκαετία του 1990». Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «μικρές ποσότητες εκρηκτικής ύλης ANFO είχαν χρησιμοποιηθεί και σε χτυπήματα οργανώσεων-δημιουργήματα της 17Ν τη δεκαετία του 1980» !!!

«Οι άνθρωποι αυτοί φαίνεται να έμειναν αλώβητοι από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίες οδήγησαν στην εξάρθρωση της 17Ν και του ΕΛΑ το φθινόπωρο του 2002» αναφέρουν οι ίδιες αστυνομικές πηγές και «υπενθυμίζουν ότι από τις 21 Φεβρουαρίου 1992 ως τις 30 Μαρτίου 1992 είχαν σημειωθεί έξι μεγάλου βεληνεκούς βομβιστικές επιθέσεις σε συνεργασία των οργανώσεων «ΕΛΑ» και «1η Μάη». Παρόμοιο μπαράζ επιθέσεων είχε εκδηλωθεί και την άνοιξη του 1994...»

Οι δημιουργοί του «Επαναστατικού Αγώνα» εκτιμάται ότι ήταν «πρώην μέλη του ΕΛΑ, που έδρασε την περίοδο 1975-1995, ενώ η ομάδα «κρούσης» ήταν άτομα που στρατολογήθηκαν την περίοδο 2002-2003 σε εκδηλώσεις συμπαράστασης των κρατουμένων μελών της 17Ν. Μάλιστα οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούσαν- λανθασμένα, όπως αποδείχθηκε- ότι με τις έρευνες του 2007, αν και δεν κατόρθωσαν να εξαρθρώσουν την οργάνωση, έφεραν αποτέλεσμα και είχαν οδηγήσει σε αδρανοποίηση τον «Επαναστατικό Αγώνα».

 Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνουν ότι εναντίον καταστημάτων της Citibank έχουν σημειωθεί από τις αρχές της δεκαετίας του ΄80 συνολικά 14 βομβιστικές επιθέσεις. Σε μία από αυτές, στην οδό Πανόρμου, συμμετείχε το 1985 και ο αρχιεκτελεστής της 17Ν Δ. Κουφοντίνας. Οι κινήσεις του είχαν γίνει τότε αντιληπτές από περιοίκους. Η συγκεκριμένη τράπεζα θεωρείται από τις ελληνικές ένοπλες οργανώσεις παραδοσιακός αμερικανικός στόχος. Η διαφορά είναι ότι σε όλες τις προηγούμενες επιθέσεις στόχος ήταν μόνο οι υλικές ζημιές, ενώ τις περισσότερες φορές υπήρχαν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα.

Σχετικά με τη «Σέχτα Επαναστατών» οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για «παράρτημα» του «Επαναστατικού Αγώνα», για αυτό και οι δύο οργανώσεις χτυπούν με μικρή διαφορά. Η Αντιτρομοκρατική παρατηρεί επίσης ότι από την ώρα που εμφανίστηκε η «Σέχτα», φαίνεται να σιώπησε η οργάνωση «Ένοπλη Επαναστατική Δράση - ΕΝΕΔΡΑ», η οποία είχε πραγματοποιήσει σειρά επιθέσεων το 2007 και 2008.

ΣΣ: Αν όμως όλα αυτά επιβεβαιωθούν τότε πάμε πίσω στις αρχές της ελληνικής τρομοκρατίας. Οπότε ξαναδιαβάστε καλού - κακού όσα γράφουμε για τον Κάρλος: «Allahu Akbar, σύντροφοι της 17Ν»

Να διακινδυνεύσουμε και μια πρόβλεψη; Ξανανοίγει ο φάκελος 17Ν; Ρίξτε επίσης μια ματιά στις πρόσφατες συνεντεύξεις κρατουμένων που έχουν δημοσιευτεί αλλού.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Factorx avatar
  Factorx 22/02/2009 13:16:01

  Η ΕΛ.ΑΣ. διαχωρίζει τη δράση του «Επαναστατικού Αγώνα» σε δύο φάσεις.

  ▅ Η πρώτη περίοδος Η πρώτη περίοδός του ορίζεται μεταξύ 2003 και 2007, οπότε πραγματοποίησε εννέα επιθέσεις με χρήση όπλων, βομβών και ρουκετών, όπως εκτιμά η Αστυνομία, με μέλημα σε όλες τις περιπτώσεις να μην υπάρξουν ανθρώπινα θύματα. Τότε χτυπούσε με συχνότητα μία ή δύο φορές τον χρόνο. Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας αρχικά είχαν υποτιμήσει την οργάνωση και την περίοδο 2003-2006 είχαν συγκεντρώσει ελάχιστα σημαντικά στοιχεία για τη δράση της. Ωστόσο το καλοκαίρι του 2007 φέρεται ότι για πρώτη φορά είχαν πληροφορίες για την ως τότε οργανωτική και εκτελεστική ομάδα του «Επαναστατικού Αγώνα».

  ▅ Η δεύτερη περίοδος οι διαδοχικές τελευταίες επιθέσεις εναντίον κλούβας των ΜΑΤ στου Γουδή, αστυνομικών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια και κυρίως εναντίον της Citibank στην Κηφισιά αιφνιδίασαν την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, που είδε να ξεδιπλώνεται μπροστά της η νέα περίοδος της οργάνωσης και μαζί της, όπως εκτιμάται, η μεταμόρφωσή της. «Μοιάζει στην οργάνωση να συμμετέχουν πλέον άλλοι άνθρωποι» λένε οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., σημειώνοντας: «Η καθοδηγητική ομάδα ζητεί τώρα συνεχή χτυπήματα στο ψαχνόχωρίς να υπολογίζει ούτε τις παράπλευρες απώλειες».

 2. Factorx avatar
  Factorx 22/02/2009 13:16:21

  Ανησυχία προκαλεί στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και το μπαράζ 17 εμπρηστικών επιθέσεων εναντίον πολιτικών, δικαστικών, δικηγόρων, δημοσιογράφων αλλά και εναντίον τραπεζών που έγιναν το διήμερο 11-12 Φεβρουαρίου σε πολλές περιοχές της Αττικής από την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Αθήνας- Θεσσαλονίκης», η οποία αφιέρωσε τη δράση της στον φυλακισμένο Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι η ομάδα αυτή που έχει πραγματοποιήσει δεκάδες παρόμοιες επιθέσεις αποτελείται από αντιεξουσιαστές με αναβαθμισμένη δράση και είναι πολυμελής. Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στέκεται ιδιαίτερα σε ένα σημείο της προκήρυξης με την οποία ανέλαβαν την ευθύνη για τις ενέργειες: στην αναφορά ότι έβαλαν γκαζάκια στο σπίτι δικαστικού στην Ηλιούπολη γιατί είχε χειρισθεί- εκτός των άλλων - και την υπόθεση για τη δράση της οργάνωσης «Αντικρατική Πάλη» το 1987, όταν είχε ζητήσει αναίρεση δικαστικής απόφασης που απήλλασσε κατηγορουμένους. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν με αυτό το δεδομένο ότι «ίσως ο συντάκτης της προκήρυξης έχει σχέση με την ένοπλη δράση εκείνης της περιόδου,αφού θυμάται αυτή τη δικαστική ενέργεια πριν από 20 ολόκληρα χρόνια».

 3. αλογοσκουφιτσα avatar
  αλογοσκουφιτσα 22/02/2009 13:25:24

  Ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στους κουκουλοφορους, που εδω και χρονια ασκουν αντισταση πολεων, με αυτους τους σημερινους αιμοσταγεις δολοφονους;
  Υπαρχει καποια συγγενεια η σχεση;

 4. Προφήτης avatar
  Προφήτης 22/02/2009 13:37:45

  Και τώρα, τι θα κάνουμε χωρίς Χρυσοχοΐδη ;

  Ο "εξολοθρευτής" αυτός της 17Ν ήταν μια κάποια (αμερικανική) λύσις ...

 5. Factorx avatar
  Factorx 22/02/2009 13:40:27

  Στη φωτογραφία σύνθημα σε τοίχο της οδού Άνδρου, κοντά στον τόπο της δολοφονίας ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη ο οποίος φρουρούσε την κατοικία του βρετανού στρατιωτικού ακολούθου στην οδό Καρπάθου στην Κηφισιά το ξημέρωμα της 31ης Δεκεμβρίου 2004

 6. Βαθύ Πασοκικό Λαρύγγι avatar
  Βαθύ Πασοκικό Λαρύγγι 22/02/2009 13:53:14

  @ 4
  Θα αρκεσθείτε στους Κλουζώ που έχετε στο μαγαζί σας. Και θα τους πληρώνετε(ουμε) από πάνω. Προς το παρόν.

 7. gesualto avatar
  gesualto 22/02/2009 14:17:16

  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ" - Γκυ Ντεμπόρ.

 8. γκάλος avatar
  γκάλος 22/02/2009 14:22:48

  φάκτορα όταν σου έγραψα προ ημερών ότι οι Γάλλοι πιστεύουν ότι η 17Ν είναι δημιούργημα ελληνικών μυστικών υπηρεσιών,εσύ έβαλες τα τσιράκια σου να με κοροϊδεύουν. Τώρα ξεκίνησες να ανασκαλεύεις την υπόθεση 17Ν με διάφορα 'post'. Πήγαινε στο κορυδαλλό και ρώτα τον 'επαναστάτη' Κουφοντίνα γιατί το βράδυ της έκρηξης δεν σκότωσε τον τραυματία Ξηρό ή γιατί δεν κατέστρεψε τις δάφορες γιάφκες της 17Ν ; Η πρακτική του έχει καμιά σχέση με την συνωμοσία των επαναστατών που παριστάνει ότι είναι;

 9. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 22/02/2009 14:22:55

  ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ;;;

  «Συγκεκριμένα, εάν εξετάσουμε το επιχειρησιακό τμήμα, θα εντοπίσουμε ορισμένα περίεργα πράγματα, όπως αυτό των μεταφορικών μέσων. Επειδή εγώ μετακινούσα τα μεταφορικά μέσα της 17Ν γνωρίζω καλά ότι μετά από κάθε ενέργειά της, σε 24 ώρες ή το πολύ σε 48, η αστυνομία είχε εντοπίσει το "απαλλοτριωμένο" μεταφορικό μέσο που είχε χρησιμοποιηθεί στην ενέργεια, αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα.

  Πώς εδώ μετά από 10 ενέργειες δεν έχει βρεθεί ούτε ένα μεταφορικό μέσο;

  ..

  Μην ξεχνάμε ότι σε δύο πρόσφατες ποινικές υποθέσεις έκαψαν και τα δύο αυτοκίνητα που είχαν χρησιμοποιήσει.

  Για να πραγματοποιήσεις μια βίαια ενέργεια τέτοιας σημασίας δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κανονικό αυτοκίνητο δικό σου ή κάποιου φίλου σου, για λόγους ασφαλείας, ακόμη κι αν του έχεις αλλάξει τον αριθμό. Δεν μπορείς να φύγεις με τα πόδια, γιατί αυτό σημαίνει ότι διαθέτεις γιάφκα εκεί κοντά, που άρα κινδυνεύει να ανακαλυφθεί. Αρα πρέπει να "απαλλοτριώσεις" το μεταφορικό μέσο. Και οφείλεις συνεπώς, να το εγκαταλείψεις το γρηγορότερο μόλις το χρησιμοποιήσεις και πάλι για λόγους ασφαλείας.

  Πώς λοιπόν αυτό δεν το βρίσκει η Αστυνομία;

  Μια μόνο απάντηση υπάρχει. Δεν το βρίσκει η Αστυνομία, μόνο αν εσύ έχεις σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες. Γιατί τότε έχεις στη διάθεσή σου οποιοδήποτε όχημα, με επίσημες άδειες, διπλώματα, ταυτότητες, διπλά τριπλά και μάλιστα καραμπινάτα, που τα επιδεικνύεις σε οποιοδήποτε έλεγχο και σου κάνουν ρεβεράντζες. Ετσι δεν θα το βρουν ποτέ», (Τζωρτζάτος στην Παπαδάκου).

 10. Factorx avatar
  Factorx 22/02/2009 14:42:41

  @γκάλος. είσαι ψεύτης γιατί ποτέ δεν έγραψες κάτι τετοιο εδώ μέσα. Κι αυτα για τα "τσιράκια" σε συμβουλευω να μην κρίνεις τα αλλότρια εξ ιδιων

 11. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 22/02/2009 15:10:13

  ο κυρ Χρηστος εγεινε τσαντιλα με τα ανικανα του τεκνα..ετσι φανταζομε ..

 12. περαστικος ξανα avatar
  περαστικος ξανα 22/02/2009 15:51:22

  αν αναλογιστεί κανείς πόσες τριχες εχουν γραφτει για τη 17 Ν από "ἑγκριτους" και μη δημοσιογραφους και πόσες ασφαλεις πληροφορίες διερευσαν αυτά τα χρόνια δεν μπορει παρα να ειναι εξαιρετικά δυσπιστος με όλες ανεξαιρετως τις αναλύσεις για την παρούσα φάση.

 13. τρια πουλακια καθονταν avatar
  τρια πουλακια καθονταν 22/02/2009 16:00:14

  Αστα φατορα. μας καταλαβε ο γκαλος οτι ειμαι τσιρακι σου!!!!

 14. Σπύρος avatar
  Σπύρος 22/02/2009 16:24:32

  Tί έγινε βρε Φάκτορα??
  Πάλι την ΄κοπάνησε΄ο Παλαιοκώστας (μαζί μέ τον Αλκέτ Ριζάϊ)από τον Κορυδαλλό μέ ελικόπτερο??


  ΄Κροίσος μέ 12 Γράμματα΄................

 15. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 22/02/2009 16:32:29

  Έτσι απλά.
  «Σε μια ανήθικη εποχή η ανυπακοή είναι ηθικό καθήκον.».
  Παίρνοντας το παραπάνω αξίωμα τοις μετρητοίς και χρησιμοποιώντας τα πάμπολλα εργαλεία που προσφέρει η μαρξιστική θεώρηση των κοινωνικών συνθηκών προκειμένου να αποδείξει ότι ο καπιταλισμός ως σύστημα είναι εγγενώς ανήθικος καθώς βασίζεται στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο…, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς πως κάποιος γνήσιος ιδεολόγος μαρξιστής είναι και εν δυνάμει «τρομοκράτης».
  Κάποιος λοιπόν που είναι φύσει και θέσει αριστερός και σε καμία περίπτωση δεν συμφωνεί με την κοινοβουλευτική δημοκρατία όπως αυτή εξελίχθηκε ιστορικά (βλ. Μαρκούζε) και ασπαζόμενος τη θεωρία του μεγάλου ηττημένου Λέοντα Τρότσκυ περί «διαρκούς επανάστασης»...
  κάποιος ο οποίος είναι απογοητευμένος τόσο από τον συμβατικό ρόλο των δυτικών κομμουνιστικών κομμάτων όσο και από το παράδειγμα των χωρών του υπαρκτού σοσιαλισμού,
  κάποιος ο οποίος έζησε τη βάσανο της χούντας,
  κάποιος ο οποίος έχει αναπτυγμένο το περί δικαίου αίσθημα αλλά και τον εγωισμό του να θεωρεί τα πιστεύω του αλάνθαστα,
  κάποιος ο οποίος είδε τους βασανιστές της ΕΑΤ ΕΣΑ να κυκλοφορούν ελεύθεροι λοιδορώντας τα θύματά τους καθώς το «στιγμιαίο» κατάφερε να τους αποδώσει "λευκούς" στην κοινωνία,
  κάποιος ο οποίος έχει ιστορικά και οικογενειακά βιώματα αλλά και επαναστατική εμπειρία,
  κάποιος ο οποίος έχει πεισθεί ότι όταν ένα κίνημα γίνεται εξουσία βάζει και νερό στο κρασί του άρα δεν προσμένει τίποτα από αυτό...

  κάποιος τέτοιος λοιπόν είναι πολύ εύκολο να θελήσει να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να ξεκινήσει την λεγόμενη ατομική τρομοκρατία σε μια Ελλάδα σαν αυτή της μεταπολίτευσης.

  Ο Μάρξ πίστευε ότι οι προλετάριοι θα ηγηθούν της όποιας επανάστασης (Μαρξισμός).
  Ο Λένιν βλέποντας ότι κάτι τέτοιο ήταν όνειρο θερινής νυκτός, πίστεψε στην ανάγκη δημιουργίας του κόμματος το οποίο και θα έπαιζε τον ρόλο της εμπροσθοφυλακής των κοιμισμένων προλετάριων που θα τους αφυπνούσε ώστε εκμεταλλευόμενο και τις ιστορικές συνθήκες να δημιουργήσει τεχνητά την επανάσταση (Μαρξισμός- Λενινισμός)
  Ο Στάλιν προσπαθώντας να αναπτύξει την ΕΣΣΔ και δεχόμενος πολιτικές, στρατιωτικέw και οικονομικές απειλές τόσο από τη δύση όσο και από μέσα προσπάθησε να εξελίξει τον κομμουνισμό του σε μια απομονωμένη Σοβιετική Ένωση βασιζόμενος στην θεωρία του περί «σοσιαλισμού σε μια χώρα» (Σταλινισμός).
  Ερχόμενοι στις δεκαετίες του 50 και του 60 βλέπουμε ότι η ΕΣΣΔ είχε βασικά κενά στη δημιουργία του αληθινού σοσιαλισμού, τα σύγχρονα κομμουνιστικά κόμματα μεταξελίχθηκαν μέσω του ευρωκομμουνισμού σε σοσιαλδημοκρατικά και τα ορθόδοξα κόμματα του στυλ ΚΚΕ «τσιμεντώθηκαν» και στην ουσία απονευρώθηκαν προσπαθώντας να λειτουργήσουν μέσα στα πλαίσια του κοινοβουλευτισμού, ενός συστήματος που από τη φύση τους όμως θα έπρεπε να απορρίπτουν.
  Οι δε εργαζόμενοι προλετάριοι με την άνοδο του βιοτικού τους επιπέδου, με τις ψευδαισθήσεις των εκλογών, με τον καταναλωτισμό, τις δόσεις, τα δάνεια κλπ. εξαγοράσθηκαν. Απέκτησαν λανθασμένη ταξική συνείδηση.
  Συνεπώς;
  Συνεπώς χρειάζεται η δημιουργία εμπροσθοφυλακής της εμπροσθοφυλακής.
  Χρειάζεται κάτι που να αφυπνίσει το όποιο κομμουνιστικό κόμμα και να το επαναφέρει στον αρχικό του ρόλο δηλαδή αυτόν του αφυπνιστή των εργατών. Παράλληλα χρειάζεται κάτι που να δείξει στους κοιμισμένους και εξαγορασμένους εργαζόμενους και αστούς ότι το σύστημα παραμένει σάπιο και είναι φύσει καταπιεστικό και δεν χρειάζεται παρά δυο τρία σκουντήματα ώστε να δείξει το αληθινό του πρόσωπο. Αυτό δηλαδή της καπιταλιστικής αδικίας αλλά και της καταστολής των όποιων ατομικών δικαιωμάτων όταν δεχτεί επίθεση από τα αριστερά.
  Άρα έχοντας υπ`όψιν όλα τα παραπάνω βλέπουμε ότι δεν θέλει και πολύ ώστε ένας αριστερός ιδεολόγος νέος με αρκετές εμπειρίες αλλά και κατάλληλα διαβάσματα, να θεωρήσει ότι μπορεί να τα πάρει όλα επάνω του ξεκινώντας αυτό που ξεκίνησε στην Ελλάδα το 1975. Να γίνει δηλαδή Ζορό.
  Δεν χρειάζονται ούτε θεωρίες συνωμοσίας ούτε μυστικές υπηρεσίες ούτε ΣΙΑ ούτε Μοσάντ. Αρκούν μόνο τα παραπάνω συνοπτικά περιγραφόμενα.
  Τώρα αν στην πορεία έγινε «εισοδισμός» εκ μέρους μυστικών υπηρεσιών δεν ξέρω. Η αρχή πρέπει να ήταν γνήσια.

  Strange Attractor

 16. just right avatar
  just right 22/02/2009 17:05:02

  Καλά αρχίσαμε και μιλάμε για τρομοκρατία! Ρε λωποδυταραίοι !!!! Μη φοβίζετε το κόσμο!!! ΆΚου τρομοκρατία, και γιατί τρομοκρατία στην Ελλάδα? Όπως ζούσαμε σχεδόν ζούμε...Σε κάθε οικονομική δυσχέρεια αυξάνεται το έγκλημα, το μικροέγκλημα. Το οργανωμένο και μάλιστα, υπό τη σκέπη της ιδεολογίας της ανατροπής γεννάται όταν το γεννούν. Τώρα το ποιός ας μας το πείτε εσείς οι δημοσιογράφοι, να κάνετε και καμιά δουλειά.

 17. μαύρος avatar
  μαύρος 22/02/2009 17:09:16

  Μάρξ και περσινά ξινά σταφύλια. Άρε διάβασμα που θέλετε όλοι σας. Θεωρίες-ανεφαρμοστες ανοησίες, ισχυρισμοί ατεκμηρίωτοι. Θές να μάθεις το πρόβλημα, θες να δεις τί γίνεται με τη τρομοκρατία? Απλό, δες ποιών είναι τα συμφέροντα, δες γιατί αποσταθερωποιούνται τα καθεστώτα. Όλα είναι δάκτυλος και είναι ο μεσαίος. 15 Μάρτη Συγγρού 106

 18. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 22/02/2009 17:14:04

  @18 Μαύρε, μιλάμε για 1975 και τις τότε συνθήκες. Δεν υπήρχε πλειστέισιον τότε. Ούτε φρουτάκια ο΄θτε Πετρούλα. Άλλος κόσμος, άλλες ιδέες.

 19. Προφήτης avatar
  Προφήτης 22/02/2009 17:21:29

  Strange
  Θα πάμε όλοι "μέσα" για συνοδοιπόροι, μετά την δημοσίευση της Προκήρυξης της ΕΟ "22 Φλεβάρη 2009 - 16:32".

 20. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 22/02/2009 17:24:32

  Λές;

 21. stavrosx1 avatar
  stavrosx1 22/02/2009 17:40:03

  ... καλά Προφήτης είσαι;
  ... και όσο για "καταθέτες" - από το ένορκη κατάθεση - υπάρχουν αρκετοί, έτοιμοι από καιρό ...
  ... όπως υπάρχουν και "καθεστωτικοί" - συγγνώμη, αξιόπιστοι ήθελα να πω - συνάδελφοι του Φάκτορα, έτοιμοι κι αυτοί να αξιοποιήσουν τις όποιες κι από όπου πληροφορίες τους ...
  ... όμορφος κόσμος, χρόνια τώρα αγγελικά πλασμένος ...
  ... έρρωσθε ...

 22. thanos avatar
  thanos 22/02/2009 21:25:09

  10-"νήπιος γέρων" Says:
  February 22nd, 2009 at 2:22 pm

  Την απαντηση στο ερωτημα σου μονο ενας Ορεστιος γνωριζει.Ειναι γνωστης-παντογνωστης και διεκδικητης της θεσης του Καραχαλιου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.