#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
31/12/2013 13:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τρομοκράτες στην υπηρεσία της δραχμής και της διαπλοκήςΑν κάποιος καθίσει να αναλύσει χωρίς παρωπίδες την ιστορία της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, θα ανακαλύψει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Ασφαλώς οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν από το 1975 και μετά για το ποιος είναι ο αρχηγός της 17 Νοέμβρη, ποιοι κρύβονται πίσω από τις άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις, ποιοι ήταν οι πραγματικοί τους στόχοι, ποιοι ευνοήθηκαν από την 25ετή δράση της «17Ν» καθώς και ποια είναι τα παιδιά και τα εγγόνια της τρομοκρατίας που συνεχίσουν ακόμη και σήμερα να προκαλούν φόβο στην ελληνική κοινωνία.

Αν εξαιρέσει κανείς τη Ρωσία και την Τουρκία, τα περισσότερα σοβαρά κράτη έχουν ξεμπερδέψει εν πολλοίς με την εγχώρια τρομοκρατία. Μόνο στην Ελλάδα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε διαρκή συναγερμό, παρά το γεγονός ότι δεκάδες μικροί και μεγάλοι τρομοκράτες έχουν γίνει τρόφιμοι των φυλακών.

Είτε λόγω ανικανότητας των αρχών (παράδειγμα ο Νίκος Μαζιώτης), είτε λόγω σκοπιμοτήτων που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η ελληνική τρομοκρατία ζει και βασιλεύει. Σκοτώνει, γαζώνει με Καλάσνικοφ, βάζει βόμβες όπου και όποτε γουστάρει, συνεργάζεται με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, κλέβει τράπεζες και γενικά αμαυρώνει την εικόνα μιας χώρας που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να είναι εστία τρόμου και έντασης την ίδια στιγμή που αναζητά ξένους επενδυτές.

Υπάρχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, πάντως, στη δράση των τρομοκρατών ανά δεκαετίες στην Ελλάδα. Χτυπάνε σε χρονικές στιγμές που για διάφορους λόγους εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Την ώρα δηλαδή που οι τρομοκράτες καταγγέλλουν τα συμφέροντα και τη διαπλοκή, γίνονται υπηρέτες του συστήματος, η αόρατος χειρ που κυβερνά τον τόπο αποκτά άξιους συμπαραστάτες.

Και το λέμε αυτό διότι και το χθεσινό χτύπημα έχει μια στόχευση. Μία ημέρα πριν κλείσει η χρονιά οι τρομοκράτες χτυπάνε έναν γερμανικό στόχο και δείχνουν ότι θέλουν να τρομάξουν τους ξένους. Κάποιοι θα πουν ότι… χτυπάνε τους εισβολείς, την νέα κατοχή αλλά αυτά είναι για τους ακραίους. Η λογική της αποσταθεροποίησης είναι φανερή κι αν οι τρομοκράτες συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους θα δώσουν μια καλή σπρωξιά στην Ελλάδα προς το γκρεμό.Η χώρα χρειάζεται ηρεμία, ομαλότητα, σταθερότητα ώστε η όποια ελπίδα εξόδου από τη χώρα υπάρχει να παραμείνει ζωντανή. Οι τρομοκράτες με τα Καλάσνικοφ, αν είναι τρομοκράτες και δεν είναι πληρωμένοι μπράβοι, αυτό που θέλουν να πετύχουν είναι αποδυναμώσουν τη χώρα και να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες σ’ εκείνους που θα ήθελαν μια Ελλάδα προσκυνημένη και οριστικά χρεοκοπημένη. Διότι τι άλλο μπορούν να προσφέρουν με μια επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη και με τον σοβαρό κίνδυνο να σκοτωθεί η 15χρονη κόρη του ή κάποιος άλλος αθώος;

Πόσο πολιτικό είναι το μήνυμα που στέλνουν; Αν είναι πράγματι τρομοκράτες με… ιδεολογία γιατί επέλεξαν έναν τέτοιο στόχο; Χωρίς να θέλουμε να τους προτρέψουμε σε κάποια άλλη ενέργεια, αν είχε ιδεολογικό χρώμα η δράση τους χάθηκαν οι στόχοι; Τόσα λαμόγια, τόσοι επιχειρηματίες ξένοι και Έλληνες, τόσες εταιρείες που εγκληματούν σε βάρος της χώρας και των εργαζόμενων υπάρχουν. Τι τους έφταιξε το σπίτι του πρέσβη; Εδώ η χώρα είναι βουτηγμένη στα σκάνδαλα, οι μίζες πάνε κι έρχονται και οι… τρομοκράτες χτυπάνε έναν τοίχο στις 3.30 τα ξημερώματα;

Επομένως, δεν είναι αυτή επαναστατική πράξη, παρά μόνο μια εμφανής προσπάθεια να παίξουν πρώτο θέμα κανάλια και να ξαναβάλουν την Ελλάδα στο χάρτη των χωρών με βαριά τρομοκρατία. Τα συμφέροντα που εξυπηρετούν, το μακρύ χέρι που είναι από πίσω και τους καθοδηγεί δεν το ξέρουμε, αλλά σίγουρα κάποιοι βολεύονται από μια χώρα που εμφανίζεται αυτές τις ημέρες –μαζί με τη Ρωσία- να είναι κάτι σαν… Αφγανιστάν.

Κι επειδή οι τρομοκράτες της σύγχρονης εποχής μιμούνται και τους παλαιούς, χτύπησαν ένα στόχο που είχε χτυπήσει η «17Ν» πριν από 15 χρόνια, τότε που ο Ξηρός είχε τραυματιστεί, είχε αφήσει κηλίδες αίματος πίσω του και DNA.

Αλλά αν πάμε στη δράση της «17Ν» τι θα διαπιστώσουμε τελικά; Ότι ήταν οι ιδεολόγοι τρομοκράτες που ήθελαν να ανατρέψουν το κατεστημένο της χώρας ή ότι υπηρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο αυτό το κατεστημένο;

Μπορεί στην αρχή να ξεκίνησαν ως η εκδίκηση της Αριστεράς κατά των βασανιστών της Χούντας, αλλά τελικά εξελίχθηκαν από τιμωροί σε υπηρέτες του συστήματος. Κάθε φορά που είχε πρόβλημα το ΠΑΣΟΚ, έριχναν και μερικές τουφεκιές. Κάθε φορά που έπρεπε να προωθηθεί μια μεγάλη αλλαγή, σκότωναν και κάποιον.

Ας σκεφτεί κανείς τις δολοφονίες που έκαναν και ποιους βόλεψαν αυτά τα εγκλήματα. Δολοφονήθηκαν παραδοσιακοί δεξιοί εκδότες και τη θέση τους πήραν οι μεγαλοκαναλάρχες που μέχρι σήμερα διαφεντεύουν τα μίντια.

Δολοφονήθηκε ο Μπακογιάννης, η φωνή της μετριοπάθειας και του κατευνασμού, προκειμένου να στηριχθεί αυτό το δίπολο ΠΑΣΟΚ – κακή Δεξιά το οποίο, ανάλογα με το ποιος ήταν στην εξουσία, εξυπηρετούσε και τα ανάλογα συμφέροντα.

Και για να έχουμε καλό ρώτημα, η «17Ν», η επαναστατική αυτή οργάνωση σε πιο σημείο έφερε την επανάσταση; Ποιο μεγάλο συμφέρον έπληξε; Ποιος μεγαλονταβατζής φοβήθηκε; Χτυπήθηκε κανένας διεφθαρμένος πολιτικός όταν η πιάτσα βοούσε για τις μίζες, τα σκάνδαλα, τη διαφθορά;

Έφυγε καμιά γερμανική ή αμερικανική εταιρεία επειδή την χτύπησαν οι τρομοκράτες; Αντίθετα, συνέχισαν να «μιζώνουν» το μισό πολιτικό σύστημα, την ίδια ώρα που οι τρομοκράτες πουλούσαν επανάσταση. Και την ίδια ώρα που σκότωναν επιχειρηματίες για να βγουν στον αφρό άλλοι μεγαλονταβατζήδες ή που έκλειναν το στόμα δικαστών που άγγιζαν τους ίδιους και τους καθοδηγητές τους.

Εν πάση περιπτώσει, κάτι σάπιο υπάρχει πίσω από την σάπια έτσι κι αλλιώς τρομοκρατία στην Ελλάδα. Και όσο τα χτυπήματα θα διαλύουν τη χώρα προς εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων τόσο κάποιοι θα κάθονται αναπαυτικά στις καρέκλες τους και θα απολαμβάνουν το θεάρεστο έργο τους.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Giannis avatar
  Giannis 31/12/2013 15:49:38

  "..η όποια ελπίδα εξόδου από τη χώρα υπάρχει να παραμείνει ζωντανή" χαχα
  Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει..Οι περισσότεροι αναζητούν έξοδο από την μνημονιακή Ελλάδα παντι τρόπο..

  Λοιπόν,η βασική επιχειρηματολογία που διατυπώνεται και εδώ,είναι ότι εσχάτως η τρομοκρατία χρησιμοποιείται από το σύστημα για να βγάλει την Ελλάδα από την πορεία συμμόρφωσης με τις επιταγές των δανειστών-δλδ να την βγάλει από το μνημόνιο..Και όμως,ΟΛΑ τα συστημικά μέσα προπαγανδίζουν από τις μέρες του ένδοξου ΓΑΠ τα οφέλη του μνημονίου-και ορθά από την δική τους θέση μιας και διασφαλίζει τα συμφέροντα τους εις βάρος της πλειοψηφίας!..Οι ελληνικές ελίτ με απόλυτη σχεδόν σύμπνοια ταυτίζονται με την ευρωπαική πορεία,η οποία ναι,είναι πια ταυτόσημη με το μνημόνιο ως μορφή ξένης κυριαρχίας στην χώρα..Χώρα την οποία όλοι οι φιλοευρωπαίοι διεθνιστές βλέπουν ως χώρο και οχι σαν πατρίδα..

  Μπορεί να μην μας αρέσει αλλά σήμερα οι Γερμανοί είναι επικυρίαρχοι της Ευρώπης και μας αντιμετωπίζουν σαν αποικία..Πράξεις όπως η χθεσινή φαντάζουν δίκαια στα μάτια των ιθαγενών σαν πράξεις αντίστασης σε αυτή την επικυριαρχία.

 2. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 31/12/2013 16:56:25

  Τι, δηλαδή, υπονοείτε; Ότι οι σφαίρες στου Γερμανού πρέσβυ αποσπούν την προσοχή μας από το success story; Αυτό είναι δεδομένο! Ποιός κερδίζει, λοιπόν;
  Άσε, που "η δραχμή" δεν κολλάει πουθενά...

 3. Ερνέστος Μαδούρος avatar
  Ερνέστος Μαδούρος 31/12/2013 17:15:25

  Μόνο μια κυβέρνηση της αριστεράς με ηγέτες επιπέδου Αλέξη, Τσουκαλά, Τσακαλώτου, Σταθάκη, Τζάκρη, Μακρή, Πάντζα, Βαρεμένου και λοιπών συντρόφων μπορεί να εγγυηθεί την κοινωνική δικαιοσύνη και άρα την κοινωνική γαλήνη και ηρεμία. Ο λαουτζϊκος πρέπει να δώσει την ψήφο του στον Σύριζα και η Ελλάδα θα γίνει αγνώριστη σε λίγους μήνες...έτσι ώστε να τελειώσουμε οριστικά με αυτούς τους βορειοκορεατικής φιλοσοφίας αριστερούς.

 4. panos avatar
  panos 31/12/2013 17:37:57

  Καλες οι θεωριες συνωμοσιας(καθαρα κομμουνιστικο καταλοιπο),αλλα γηγενης και με ονοματεπωνυμο ηταν αυτος που σκοτωσε τον Καποδιστρια κι αυτος που αποπειραθηκε να δολοφονησει τον Βενιζελο..Η υπαρξη τρομοκρατικων οργανωσεων σε περιοδους δημοκρατιας και οχι σε περιοδους δικτατοριας,δειχνει και το επιπεδο αυτου του λαου,που ο κουτσαβακισμος κι η τζαμπα μαγκια ειναι ριζωμενο στο dna του..Θα περασουν αρκετες δεκαετιες για να αλλαξει νοοτροπια αυτος ο λαος,ωστε να μπορει ν' αρθρωνει λογο και να επιχειρηματολογει κι οχι να μουγκριζει και ν' απειλει..

 5. ανεργος avatar
  ανεργος 31/12/2013 20:03:48

  οι σφαιρες των..."τρομοκρατων" ηλθαν να επισφραγισουν, την προπαγανδα των παπαγαλων της κρατικοδιαιτης διαπλοκης, οτι για την κατασταση της χωρας δεν φταινε αυτοι που την λεηλατησαν, με την βοηθεια των πολιτικων αχυρανθρωπων τους, αλλα οι γερμανοι.
  Οι τρομοκρατες ποτε δεν θα κτυπησουν διαπλεκομενο...το σκυλι δεν δαγκωνει ποτε το αφεντικο του.

 6. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 31/12/2013 23:56:40

  Μόνο και μόνο που δολοφονήθηκαν Μπακογιάννης και Γκιόλιας από τους "αριστερούς" τρομοκράτες που έβγαλαν και προκυρήξεις να διακιολογήσουν γελοιωδώς τα αδικαιολόγητα εγκλήματά τους, αποδεικνύεται ότι έχουν διασυνδέσεις με ξένες μυστικές υπηρεσίες. Μόνο πληρωμένα τσιράκια σκοτώνουν έτσι. Όχι ιδεολόγοι. Απλά για να καλύπτονται πρέπει να το παίζουν αριστεροί, αναρχικοί για να έχουν πιστούς συντρόφους για στρατολόγηση όταν πιάνουν κάποιους, κάλυψη και ελεύθερη μετακίνηση και διαμονή και σίτιση χωρίς να έχουν πολλά σπίτια και οχήματα ιδιόκτητα που καρφώνουν. Είναι καλοστημένο το κύκλωμα εδώ και δεκαετίες.

 7. Γιώργος Αχαιός avatar
  Γιώργος Αχαιός 01/01/2014 01:17:15

  Είναι κατανοητό να θέλουν πολλοί έλληνες την παραμονή στο ευρώ.

  Αλλά γιατί τόσο βρισίδι για την δραχμή; Ήταν η Ελλάδα μπανανία επί δραχμής, ήταν κεντροαφρικανική δημοκρατία; Δεν τα θυμάμαι έτσι τα πράγματα. Η δραχμή ήταν ένα αρχαίο νόμισμα απο τα πρώτα στον πλανήτη που αναβίωσε στην σύγχρονη ελλάδα γράφοντας ξανά μία ένδοξη ιστορία σχεδόν 2 αιώνων. Με αυτό το νόμισμα κάναμε πολέμους, αντιμετωπίσαμε προκλήσεις πορευτήκαηση με σαν έθνος, θέλω να πιστεύω περήφανα στην ιστορία.

  Γιατί λοιπόν τόση περηφρόνηση στην δραχμή άλλοτε καλυμμένη κι άλλοτε φανερή, λες και είναι κάτι το αηδιαστικό; Εντάξει, το ευρώ είναι το νόμισμά μας τώρα. Και με το νέο νόμισμα αντιμετωπίζουμε σοβαρές προκλήσεις, για να μην πω τίποτα χειρότερο.....

  • Κυνας avatar
   Κυνας @ Γιώργος Αχαιός 01/01/2014 12:51:38

   "Είναι κατανοητό να θέλουν πολλοί έλληνες την παραμονή στο ευρώ"

   Ο δρομος του δημοψηφισματος ειναι ανοιχτος και €υρω-σκυλια δεμενα.

   Αλλα εδω δεν τολμησαν να κανουν οταν πυξ-λαξ μας εβαζαν στο € γιατι ηξεραν την απαντηση και τοτε , θα κανουν τωρα...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.