26/11/2009 12:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τρελλάθηκαν και τα ….Call Center της Ντόρας και λένε «ψηφίστε Σαμαρά»

Φαίνεται ότι επικράτησε μεγάλη αναταραχή χθες στο στρατόπεδο Μητσοτάκη, μετά τη συγκέντρωση του Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη.  Έτσι, όπως μας ενημερώνουν αναγνώστες, σήμερα πουρνό – πουρνό (από τις 6πμ) τους έπαιρναν τηλέφωνο και τους καλούσαν να «ψηφίσουν Σαμαρά» (!!!).

 Ο στόχος προφανής, να εκνευρίσουν τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. stelios avatar
  stelios 26/11/2009 12:35:32

  Ποτε δεν μπηκα ση ζωη μου σε διαδικασια σαν της Κυριακης,
  αλλα αυτη τη φορα θ με αναγκασουν να παω και να ψηφισω ΣΑΜΑΡΑ,
  μονο και μονο για να μην ξαναδω τις σκ@τοφατσες των χαραμοφαηδων ανεπαγγελτων αποτυχημενων μαμοθρεφτων των τζακιων.

  • ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ avatar
   ΠΕΑ ΚΥΑΝΕΑ @ stelios 26/11/2009 12:57:08

   "τις σκ@τοφατσες των χαραμοφαηδων ανεπαγγελτων αποτυχημενων μαμοθρεφτων των τζακιων."

   Έγραψες

 2. sefsef avatar
  sefsef 26/11/2009 12:42:50

  δηλαδή οι τηλεφωνήτριες έπαιρναν τηλέφωνα πρωί-πρωί και ξυπνούσαν τον κόσμο και ανέφεραν την υπερψήφιση του κυρίου Σαμαρά, για να σιχτιρίσει ο κόσμος που του διέκοψαν τον ύπνο και να πάει να ψηφίσει την κυρία Μπακογιάννη......σατανικό......
  Άλλα καλύτερα επιχειρήματα υποστήριξης του κυρίου Σαμαρά δεν έχετε?

 3. Kώστας Θ. avatar
  Kώστας Θ. 26/11/2009 12:51:39

  Mε τους τύπους και τις τύπισσες που έχει η Ντόρα πάνω, δε μου φαίνεται καθόλου απίθανο.

 4. PANAYIOTIS avatar
  PANAYIOTIS 26/11/2009 13:13:52

  Ετοιμάζουν και black out του εκλογικού συστήματος την Κυριακή, αυτό λένε τα Ντοράκια μεταξύ τους, σε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι κατά πολύ υπέρ εκλογής του Σαμαρά.

 5. Γιάννης77 avatar
  Γιάννης77 26/11/2009 13:19:30

  Εντάξει ρε παιδιά, να κάνουμε και λίγο "κράττει"! Αν όντως έγιναν τέτοια τηλεφωνήματα, προφανώς έγιναν από πλευράς Σαμαρά και (δικαίως) εκνεύρισαν. Σιγά μην έβαζε η Ντόρα call center να τηλεφωνεί υπέρ άλλου υποψηφίου!

  Factorx, να προβάλλει τέτοιους παράλογους ισχυρισμούς κάποιος σχολιογράφος, άντε και να το καταλάβω. Αλλά εσύ, ο διαχειριστής αυτού του σοβαρού ιστολογίου; Αν είναι δυνατόν!

  • Blimblomblim avatar
   Blimblomblim @ Γιάννης77 26/11/2009 13:54:13

   Εδώ έχουν γίνει πολύ χειρότερα, αυτό είναι το πρόβλημά τους; Είναι εντελώς αδίστακτοι.

  • Σαος avatar
   Σαος @ Γιάννης77 26/11/2009 16:19:23

   Εδώ δίνει δυνατότητα στην ιστοσελίδα της να μπορεί ο καθένας να στέλνει μηνύματα σε κινητά υπέρ της Ντόρας. Δηλαδή μιλάμε για καθαρό spamming...

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ Γιάννης77 26/11/2009 19:05:48

   Αν σου λέει κάτι από το call center της Ντόρας έπαιρναν με απόκρυφη.

   Φαντάζομαι και τώρα το ίδιο!

   Γκε γκε;

   • Γιάννης77 avatar
    Γιάννης77 @ «Κασσάνδρα» 26/11/2009 20:18:24

    Α, μάλιστα. Το call center της Ντόρας παίρνει με απόκρυψη, άρα όταν μας παίρνουν με απόκρυψη (και μάλιστα λένε "Σαμαράς") τότε σίγουρα είναι από τη Ντόρα.

    Όπερ έδει δείξαι!

 6. tassos avatar
  tassos 26/11/2009 13:36:58

  Ο κ. Σαμαράς δεν έχει τα χρήματα ούτε τον μηχανισμό του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Αιγάλεω και του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για να χρησιμοποιεί call center. Αυτά κ. Γιάννη 77. Και σίγουρα δεν έχει υπαλλήλους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, που εκβιάζονται για να παίρνουν τηλέφωνα υπέρ Ντόρας.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ tassos 26/11/2009 13:55:12

   Εγω θα ψηφισω στο Παλαιό Φάληρο. Ο κυριος δήμαρχος θα τρίβει τα ματάκια του με το αποτέλεσμα που θα βγάλει ο δήμος του!

  • Γιάννης77 avatar
   Γιάννης77 @ tassos 26/11/2009 15:08:16

   Αφού ξανα-ματα-παλι-γράψω ότι δε με ενδιαφέρει ποιος θα βγει αρχηγός και ότι σε καμμία περίπτωση δεν ανήκω στο "μηχανισμό" της Ντόρας ή του Αντώνη, επίτρεψέ μου αγαπητέ φίλε Τάσο να μην παρασύρομαι από ιδεαλιστικές αντιλήψεις της πραγματικότητας.

   Τόσο η Ντόρα, όσο και ο Σαμαράς, έχουν πολύ ισχυρούς μηχανισμούς, στους οποίους προεξάρχουν οι βουλευτές, τα στελέχη του κόμματος και οι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες που τους υποστηρίζουν.

   Όλα αυτά είναι γνωστά για τη Ντόρα, αλλά πολλοί του Σαμαρά εθελοτυφλούν ότι δεν ισχύουν γι' αυτόν. Και τότε τι είναι:
   - Οι νυν και τέως βουλευτές που έχουν ταχθεί υπέρ Σαμαρά;
   - Η ηγεσία της Ρηγίλλης (παρεοκράτες Καραμανλή) που έχει σύσσωμη προσκολληθεί στον Σαμαρά;
   - Τα μικρομεσαία κομματικά στελέχη που στην πλειοψηφία τους τάσσονται υπέρ Σαμαρά;
   - Οι δημοσιογράφοι που υποστηρίζουν Σαμαρά;
   - Οι επιχειρηματίες που ανήκουν στην πλευρά Σαμαρά;

   Εκτός αν οι συγκεντρώσεις του Σαμαρά οργανώνονται ως δια μαγείας, δεν κοστίζουν τίποτα και παρακολουθούνται μόνο από απλούς ψηφοφόρους, χωρίς κομματικά στελέχη! Άλλα δείχνει η τηλεόραση.

   Λοιπόν, ξεκολλάτε! Και οι δύο έχουν ισχυρούς μηχανισμούς, τους οποίους χρησιμοποιούν με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτό σημαίνει προεκλογική εκστρατεία και δεν μειώνει την αξία ούτε του ενός, ούτε του άλλου.

   • Blimblomblim avatar
    Blimblomblim @ Γιάννης77 26/11/2009 15:21:32

    Δεν είναι έτσι και μάλιστα καθόλου έτσι. Καταρχάς της Ντόρας ο μηχανισμός είναι όλος δικός της, ενώ του Σαμαρά του ήρθαν αυτοί ουρανοκατέβατοι, από αντίδραση στο Μητσοτακισμό. Ο άνθρωπος ούτε προσωπική ιστοσελίδα δεν είχε πριν τις 4 Οκτωβρίου, κάτι που έχει πια ο κάθε επίδοξος πολιτευτής.

    Στο Σαμαρά προσήλθαν αυτοβούλως πολλοί μικρο-μηχανισμοί που αντιτάσσονται στο μεγαλο-μηχανισμό Μητσοτάκη. Η ηγεσία της Ρηγίλλης (τμήμα αυτής δηλαδή) είναι μικρο-μηχανισμός, διότι ούτε τις προσβάσεις στα ΜΜΕ έχει, ούτε τις σχέσεις με οικονομικούς παράγοντες κλπ. έχει.

    Οι επιχειρηματίες που είναι στην πλευρά Σαμαρά δεν είναι οι τυπικοί κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες που ανήκουν στο σύστημα διαπλοκής. Τα δύο ονόματα που άκουσα εγώ, Εμφιετζόγλου και Τσάκος, είναι εξέχοντες άνθρωποι της οικονομίας, που χαίρουν του γενικού σεβασμού και δεν έχουν κατηγορηθεί για σχέσεις διαπλοκής. Ο Εμφιετζόγλου στηρίζει ενεργά δράσεις στη Θράκη υπέρ των Πομάκων, καθώς και αλλού.

    Τα μικρομεσαία κομματικά στελέχη δεν είναι μηχανισμός, είναι τρεις κατηγορίες: α) αρχική αυθόρμητη προσέλευση λόγω συμπάθειας, β) αναγκαστική προσκόλληση από αντίδραση στο Μητσοτακισμό, γ) προσχώρηση μετά το δημοσκοπικό αέρα, λόγω του ότι πάνε με τον ισχυρό.

    Ο Σαμαράς λοιπόν δεν "έχει ισχυρό μηχανισμό". Υπάρχουν απλώς πάρα πολλοί άνθρωποι που επιθυμούν την εκλογή του και εργάζονται για αυτήν, ο καθένας για δικούς του λόγους. Σε αυτούς ανήκει και συνασπισμός πολλών μικρο-μηχανισμών. Ισχυρό μηχανισμό όμως έχει μόνον η Ντόρα, κληρονομιά του μπαμπά της. Τελείως διαφορετικά πράγματα.

    Επίσης, υπάρχει και κάτι άλλο διαφορετικό: Το Σαμαρά προφανώς και στον στήριξαν κάποιοι οικονομικοί παράγοντες. Η Ντόρα όμως έχει δικά της λεφτά. Πού τα βρήκε τόσα πολλά, μπορεί να μας πει; Εδώ μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ότι έχουν ήδη ξοδευτεί.

   • ΜιχΜιχ avatar
    ΜιχΜιχ @ Γιάννης77 26/11/2009 15:26:20

    Ο μηχανισμός της Ντόρας, στήθηκε από τη Ντόρα για να την εξυπηρετήσει προσωπικά.

    Ο μηχανισμός του Σαμαρά, στήθηκε από τους υποστηρικτές του Σαμαρά γιατί υπηρετεί την πατρίδα.

   • Γιάννης77 avatar
    Γιάννης77 @ Γιάννης77 26/11/2009 20:39:30

    Αγαπητοί, δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι ο μηχανισμός της Ντόρας είναι "ηθικότερος" από του Σαμαρά. Όμως, η νοοτροπία του "καταγγέλω μεν τους μηχανισμούς, αλλά ο δικός μας μηχανισμός είναι καλός", δε μου φαίνεται και πολύ αντικειμενική.

    Η ανάλυσή σου BBB για τα μικροστελέχη είναι γενικά σωστή. Αλλά δεν έχει επιχειρηματίες, βουλευτές, βαρόνους και μεγαλοστελέχη της ΝΔ μαζί του ο Σαμαράς; Σοβαρά το λες αυτό;

    Επίσης, η Ρηγίλλης ΔΕΝ είναι "μικρομηχανισμός"! Δηλαδή ο Γραμματέας Ζαγορίτης και ο Γενικός Διευθυντής Δασκαλάκης, που έβλεπαν τον Καραμανλή σχεδόν καθημερινά, χειρίζονταν την προεκλογική εκστρατεία και ηγούντο επί όλης της ΝΔ (πολιτικά, οργανωτικά και διαχειριστικά), είναι μικρο-μηχανισμός; Δε χρειάζεται να ξέρει πρόσωπα και πράγματα κάποιος εντός της ΝΔ για να καταλάβει ότι κάθε άλλο παρά μικρομηχανισμός είναι τέτοιου είδους στελέχη (και μάλιστα με την παρεοκρατική αντίληψη του Καραμανλή)!

    Όσο για τα ονόματα επιχειρηματιών που ανέφερες, δεν μου αρέσει να κατηγορώ (ή κατηγοριοποιώ) τους ανθρώπους ανάλογα με το ποιον υποψήφιο αρχηγό στηρίζουν. Γνωρίζω και επαινώ τη δράση του κ. Εμφιετζόγλου στη Θράκη, αν πας όμως π.χ. στην Πάτρα και ρωτήσεις τι γίνεται με τα έργα που κατασκευάζει η εταιρεία του, η "Μηχανική", θα λάβεις μια άλλη, διόλου επαινετική εικόνα.

    Κατά τα άλλα, συμφωνώ ότι ο Σαμαράς έχει "καβαλήσει" το διογκούμενο κύμα του αντιμητσοτακισμού. Αν δεν είχε τη Ντόρα αντίπαλο αλλά κάποιον που δεν είχε "βεβαρυμένο παρελθόν" στη ΝΔ, μην έχεις καμμιά αμφιβολία ότι δε θα είχε τύχη να εκλογεί.

    Συμπερασματικά, καμμία εκλογική διαδικασία δεν έχει "αγγελικά" χαρακτηριστικά και τα όποια κατακριτέα φαινόμενα είναι αναπόφευκτα. Μακάρι η νέα ηγεσία της ΝΔ, όπως και αν εκλεγεί, να είναι η καλύτερη. Αυτό φτάνει!

    • Blimblomblim avatar
     Blimblomblim @ Γιάννης77 26/11/2009 20:51:09

     Δεν είπα ποτέ, ούτε υπονόησα ότι "ο δικός μας μηχανισμός είναι καλός". Ξαναγράφω πιο καθαρά ότι πρόκειται για ευκαιριακό συνασπισμό τριών κατηγοριών: α) εντίμων συμπαθούντων το Σαμαρά, β) εντίμων αντιπαθούντων την Οικογένεια και γ) μεμονωμένων λαμογιών-μηχανισμών που είναι σε σύγκρουση με το μεγάλο μηχανισμό Μητσοτάκη. Από την άλλη μεριά έχουμε τον τεράστιο, τεράστιο πραγματικά μηχανισμό Μητσοτάκη, που επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, όλους όσους του οφείλουν (του μηχανισμού) κάποια ευγνωμοσύνη. Συν κάποιους παραπλανημένους που λιγοστεύουν.

     Όσοι στη Ρηγίλλης στηρίζουν Σαμαρά ανήκουν στις κατηγορίες β και γ. Δεν είναι όλοι στη γ, αλλά πιθανόν να είναι κάποιοι στη γ. Αυτό δεν τους κάνει "μεγαλο-μηχανισμό", διότι ελέγχουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο κόμμα μέσα και κανένα, ΚΑΝΕΝΑ απολύτως ΜΜΕ, οικονομική εξουσία και άλλα τέτοια. Είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Όσο καίρια θέση κι αν έχουν, δεν μπορούν από μόνοι τους να αλλάξουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

     Δες και σε άλλο ποστ όσα σου λέω για τη νοθεία.

    • Γιάννης77 avatar
     Γιάννης77 @ Γιάννης77 26/11/2009 21:11:38

     Αγαπητέ BBB, η Ρηγίλλης διαχειρίζεται τεράστια κονδύλια προς ΜΜΕ και εταιρείες δημοσκοπήσεων. Ως φυσιολογικό αποτέλεσμα, έχουν αναπτυχθεί στενές σχέσεις μεταξύ των ηγετικών προσώπων εκεί και των ηγετικών προσώπων των εταιρειών, καθώς και με όλους τους μεγαλοδημοσιογράφους. Αυτό είναι, ξαναλέω, αναμενόμενο.

     Κρατάω για τον εαυτό μου ποιος είναι "λαμόγιο" και ποιος όχι. Η ουσία παραμένει, όμως, ότι ΟΛΗ η ηγεσία της Ρηγίλλης είναι με τον Σαμαρά και αναλόγως υπέρ του χειρίζεται τις σχέσεις που έχει καλλιεργήσει με εταιρείες και ΜΜΕ, μέσω των διαχειριστικών δοσοληψιών που σου προανέφερα.

     Προφανώς, αν οι τύποι αυτοί ήταν με τη Ντόρα, τα ίδια θα έκαναν. Αλλά δεν μπορεί κανείς να τους χαρακτηρίζει "μικρομηχανισμό". Ε όχι! Επαναλαμβάνω, αν δε γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα στη ΝΔ, βρες κάποιον άλλον να σου πει, αφού δε θες να πιστέψεις εμένα.

     Για να ξεκαθαρίσω, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις εκατέρωθεν "στηρίξεις". Ξέρω καλά από πολιτική, κόμματα και εκλογές (όντας πάνω από 20 χρόνια στο χώρο) για να μη με εκπλήσσουν όλα αυτά τα φαινόμενα.

     Το πρόβλημά μου είναι ότι μια φορά που πάει να βγει Πρόεδρος κάποιος που δεν προέρχεται από τις 3 βασικές οικογένειες και τον έχουν περικυκλώσει ασφυκτικά όλοι αυτοί οι παρεοκράτες, στους οποίους οφείλει το μεγαλύτερο μέρος της οργανωτικής του επιτυχίας.

     Πιστεύεις ότι δε θα ζητήσουν τη διατήρηση των "οφικίων" τους όλοι αυτοί, ή ότι ο Σαμαράς, μόνο και μόνο ως "ευχαριστώ" για τη σημαντικότατη βοήθεια που του παρέχουν, δεν θα τους διατηρήσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο; Μακάρι, αλλά δεν νομίζω!

    • Blimblomblim avatar
     Blimblomblim @ Γιάννης77 26/11/2009 21:37:02

     Το μικρο-μηχανισμός προέρχεται από τη γνώση του τι σημαίνει και τι είναι ο μηχανισμός Μητσοτάκη. Ή δεν το γνωρίζεις ή κάνεις ότι δεν το γνωρίζεις. Δεν έχει καμία σχέση το μέγεθος του ενός με το μέγεθος του άλλου. Ο ένας είναι μικρο- και ο άλλος μεγαλο-

    • Γιάννης77 avatar
     Γιάννης77 @ Γιάννης77 26/11/2009 21:54:42

     Αγαπητέ BBB, δεν ξέρω τι γνωρίζεις από μηχανισμούς, αλλά επειδή ξέρω τι γνωρίζω εγώ, θα μου επιτρέψεις, ανεξαρτήτως από το τι σου αρέσει και τι θα ήθελες να δεις να γράφω, να διατηρήσω τη γνώμη μου περί του διόλου ευκαταφρόνητου μεγέθους του μηχανισμού Σαμαρά (συμπεριλαμβανομένης και προεξαρχούσης της Ρηγίλλης).

     Το ότι η Ντόρα έχει ενδεχομένως μεγαλύτερο (και σίγουρα παλαιότερο) μηχανισμό, δεν καθιστά "αγγελική" ή "αθώα" την άλλη πλευρά.

     Ελπίζω να βγει ο Σαμαράς και να απαγκιστρωθεί από όλους αυτούς. Αλλιώς, η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη και ταυτόσημη με αυτή του Καραμανλή.

     Το ζήτημα είναι ότι η πορεία του επόμενου αρχηγού θα επηρεάσει σοβαρά την πορεία της ΝΔ ως παράταξης και αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο.

    • Blimblomblim avatar
     Blimblomblim @ Γιάννης77 26/11/2009 22:03:16

     Η βασική διαφωνία μου είναι ότι δεν υπάρχει ένας ενιαίος οργανωμένος μηχανισμός Σαμαρά. Λίγο κάποιοι στη Ρηγίλλης, λίγο ο Τράγκας, λίγο ο Κύρτσος, λίγο ο Κυριακού, λίγο κάποιοι καραμανλικοί, λίγο ένα σωρό άλλοι, μαζεύτηκαν τελικά πολλοί, ο καθένας όμως για διαφορετικούς λόγους. Δεν συναποτελούν έναν ενιαίο μηχανισμό αυτοί, σε αντίθεση με το στρατόεπεδο Θοδώρας, που έχει ενιαίο μηχανισμό, με κεντρικό έλεγχο. Δεν υπάρχει όμως ως έννοια κάποιος "μηχανισμός Σαμαρά". Και ο λόγος που δεν μπορείς να πεις ότι είναι ή δεν είναι "αγγελική" ή "αθώα" η πλευρά Σαμαρά είναι επειδή δεν υπάρχζει κάτι το ενιαίο εκεί. Υπάρχουν καλοί, υπάρχουν και κακοί. Και στη Θοδώρα είναι έτσι, με τη διαφορά ότι εκεί μπορείς να μιλήσεις γενικά για το σύνολο (το δικό της καταδικό της σύνολο), επειδή έχει κεντρική οργάνωση, κατεύθυνση και καθοδήγηση.

    • Γιάννης77 avatar
     Γιάννης77 @ Γιάννης77 27/11/2009 00:31:14

     Δεν έχεις και πολύ άδικο... Ελπίζω μόνο όποιος βγει να απαλλαγεί από αυτά τα φαινόμενα.

    • B.K.Σ. avatar
     B.K.Σ. @ Γιάννης77 27/11/2009 01:01:33

     οποιοδήποτε και να βάλεις απέναντί του δεν πρόκειται να έφτανε το εκτόπισμά του στην κοινωνία. Δοκίμασε ονόματα και θα το καταλάβεις, Σπηλιωτόπουλος, Μεϊμαράκης, Αβραμόπουλος, Στυλιανίδης, Βουλγαράκης, Κεφαλογιάννης; ποιός; ο Δήμας μόνον ίσως είναι εφάμιλλός του αλλά φρόντισε κι αυτόν το μητσοτακικό σύστημα να τον καταστήσει ...Ευρωπαίο.

 7. Pyros avatar
  Pyros 26/11/2009 15:36:24

  Έρχεται η ώρα τους και πανικοβάλλονται. Θα το πάρουν το μύνημα γρήγορα. Και μετά όλο το παρακμειακό κοπάδι που έχει στοιχηθεί πίσω από την πιο διεφθαρμένη πολιτική οικογένεια στην Ελλάδα να καθήσει στα αυγά του η να πάει σπίτι του.

 8. Κωστας-Κερκυρα avatar
  Κωστας-Κερκυρα 26/11/2009 16:31:43

  Καραμανλης - Παπανδρεου -ολιγη απο Μητσοτακη λογω κυβερνησεως αποστατων- Καραμανλης - Παπανδρεου - Μητσοτακης -Παπανδρεου - Σιμιτης(Πως και αυτο ? αλλα μαλλον θα εχει σχεση με το δακτυλιδι του 2004 )- Καραμανλης και τωρα παλι Μητσοτακης ? Μηπως πρεπει να θεωρουμαστε πλεον και επισημα μπανανια ?
  Μονο εγω μονο ντροπη ? Λοβοτομη μας εχουν κανει ? Και μετα αναρωτιομαστε για την διαφθορα και την κακη οικονομικη κατασταση της χωρας ?
  Ειμαι γραφικος με αυτα που λεω ? Ειμαι αδικος με καποιον ? Ποια πολιτικη οικογενεια συνεχει προκαλει την επικαιροτητα 40 χροννια τωρα με τον βιο της ? Συγνωμη η Ντορα ειναι αλλο απο τον Μητσοτακη ? Καλα τρωμε κουτοχορτο ? Και απο εργο ? Εβαλε λεει βετο στο βουκουρεστι , οταν ολα τα παραπολιτικα της εποχης ελεγαν οτι ειναι αντιθετη με το βετο αλλα δεν θα το πει δημοσια για να μην προκαλεσει προβλημα στις σχεσεις της με τον Καραμανλη . Μιλαμε τωρα για την κολητη των Μπους , των πιο μισητων πολιτικων που αιματοκυλησαν την Μεση Ανατολη . Μην μιλησουμε και για την Ζημενς γιατι θα γραφω ολη μερα .
  Το να εισαι πατριωτης το 2009 δεν ειναι πολυτελεια η εκεντρικοτητα αλλα θεμα επιβιωσης οπως θα δειξουν συντομα οι εξελιξεις στα εθνικα και οικονομικα μας μετωπα . Και για να διεκδικησεις την ηγεσια ενος λαου στα ορια της χρεωκοπιας θα πρεπει να ανακτησεις το ηθικο πλεονεκτημα αλλιως θα καταντησεις ενα κομμα της Ελιτ με οτι αυτο συνεπαγεται .

 9. bety avatar
  bety 28/11/2009 02:35:41

  i bakogianni exei valei tilefwniki etaireia na leei pws kalei apo to politiko tis grafeio k zitaei ti stiriksi melwn neas dimokratias!!! k douleuoun k yperwries apo th proigoumeni evdomada!auta einai!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.