#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/07/2010 18:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το troktiko έκλεισε, η Ζούγκλα αντεπιτίθεταιΚώδικας Da Vinci με το αίμα του Σωκράτη

Γιατί ο Κοντομηνάς (που πυροδότησε τη βόμβα του Βατοπαιδίου) προσέλαβε ως ειδικό σύμβουλο το πνευματικό παιδί του πολυσυζητημένου Εφραίμ. Πώς ο «κομιστής» (που τον έχρισε διευθυντή στο Θέμα Radio) τον χρησιμοποιούσε για τα περίεργα παιχνίδια του μέσα από το blog troktiko.

Οι νεκροί δεν μιλούν. Πρόκειται για το αξίωμα πάνω στο οποίο στήνεται κάθε σκοτεινή δολοπλοκία. Είτε αυτή παρουσιάζεται με πολιτικό μανδύα είτε εμφανίζεται ως ενέργεια «υποκοσμικού» χαρακτήρα. Σε μία χώρα όπου η Πολιτική, μία πλευρά της επιχειρηματικότητας, μέρος της Διοίκησης και ο συμβατικός Υπόκοσμος συμπλέουν υπό καθεστώς θεσμικής ανοχής, η φράση «οι νεκροί δεν μιλούν» αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο λειτουργίας του «Συστήματος».
Υπό αυτή την έννοια, ο Σωκράτης Γκιόλιας από μια στιγμή και μετά ήταν πιο χρήσιμος ως νεκρός για όλους εκείνους που τα τελευταία χρόνια επιχείρησαν (τα κατάφεραν ή δεν τα κατάφεραν δεν έχει σημασία) να τον χρησιμοποιήσουν. Πιστοί στο δόγμα της «στυμμένης λεμονόκουπας». Αρκετό καιρό πριν από το τραγικό του τέλος, ο Σωκράτης Γκιόλιας προσπάθησε ανεπιτυχώς να δώσει μια μάχη οπισθοφυλακών σε ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια του σύγχρονου νεολληνικού συστήματος θεσμικής μαφίας.
Όλα τα παραπάνω δεν ήταν παρά η αρχή μιας τεθλασμένης και στρεβλής πορείας. Από το 2008 και μετά (και για ορισμένους ακόμη και πολύ νωρίτερα), ο Σωκράτης Γκιόλιας ενσωματώθηκε στο σύστημα του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά με τον τίτλο του ειδικού συμβούλου.
Διά μέσου του συστήματος Κοντομηνά, ο - υπό την ιδιοκτησία του τότε - τηλεοπτικός σταθμός της Κάντζας άρχισε να αναμοχλεύει και να αναδεικνύει το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου. Πρόκειται για κομβικό σημείο, αφού ήταν ενδεχομένως και η στιγμή της κομβικής αντίφασης του Σωκράτη Γκιόλια μεταξύ των πραγματικών του «πιστεύω» και των επιχειρηματικών συμφερόντων που κλήθηκε να υπηρετήσει. Ο Γκιόλιας υπήρξε από τους πλέον πιστούς - εάν όχι ο πιστότερος - οπαδούς του ηγουμένου Εφραίμ. Ήταν πνευματικό του τέκνο και ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου ήταν ο πνευματικός του πατέρας, ο μέντοράς του αλλά και ο εξομολογητής του.


Στο εκδοτικό μέτωποΘέμος ΑναστασιάδηςΟι δραματικές εξελίξεις στο εκδοτικό μέτωπο με την υπόθεση Ζαχόπουλου, η αποχώρηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου από το «Πρώτο Θέμα» και η ρήξη του με τον Θέμο Αναστασιάδη, η υπόθεση του κομιστή αλλά και η χαρακτηριστική υπόθεση της διακίνησης «μαύρου χρήματος» από τον Αναστασιάδη, με τις μαύρες σακούλες σκουπιδιών (ύψους 5.500.000 ευρώ), που εντοπίστηκαν στο κατάστημα της γαλλικής τράπεζας BNP, όλα αυτά λειτούργησαν καταλυτικά για τον Σωκράτη, ο οποίος τελικά επέλεξε στρατόπεδο. Αφοσιώθηκε στην οικοδόμηση μηχανισμών στήριξης της ομάδας συμφερόντων που υπηρετούσε.
Ο αποτελεσματικότερος μηχανισμός ήταν βεβαίως το blog troktiko, του οποίου το εμπορικό σήμα κατοχύρωσε ο αδελφός του. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνώριζαν εξαρχής πως πίσω από το μηχανισμό troktiko κρύβονταν συγκεκριμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα. Ο Σωκράτης Γκιόλιας γίνεται βασικό γρανάζι της μηχανής αυτής και, ως είθισται, του παραχωρείται και θεσμικός ρόλος, αυτός του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Θέμα (πρώην ALPHA Radio), συμφερόντων Θέμου Αναστασιάδη και τμήματος του συστήματος θωράκισης και διεκδίκησης του εκδοτικού συμπλέγματος του οποίου ηγείται ο γνωστός πλέον ως «κομιστής».


Δημήτρης ΚοντομηνάςΕίναι η εποχή των «αλλαγών» και των μεγάλων ανατροπών. Το «σύστημα Καραμανλή» αυτοκτονεί, το «σύστημα Παπανδρέου» έρχεται να το αντικαταστήσει, οι εκκρεμότητες (δικαστικές και οικονομικές), πιέζουν είτε με τη μορφή δικαστικών εξελίξεων, που αφορούν τον κ. Κοντομηνά (με τη γνωστή υπόθεση της Interamerican), είτε με τη μορφή της οικονομικής εξάρτησης του Θέμου Αναστασιάδη από τα συμφέροντα του κ. Γιώργου Μπόμπολα.
Το troktiko σε όλες αυτές τις υποθέσεις διαδραματίζει ρόλο, όπως διαδραματίζει ρόλο και σε μείζονος σημασίας κοινωνικά θέματα (π.χ. στην υπόθεση Γρηγορόπουλου) και στις παράπλευρες εξελίξεις που είχαν σχέση με τη δολοφονία του εφήβου από αστυνομικούς.

Ο Γκιόλιας μέσω του blog troktiko καλείται να λειτουργήσει συνδυαστικά. Τα προβλήματα διογκώνονται και η διαχείρισή τους προκαλεί αντιδράσεις. Ο Σωκράτης επωμίζεται ρόλους, που δεν είναι σε θέση, αλλά και δεν διαθέτει το «λογισμικό», για να τους φέρει εις πέρας. Σε παρόμοιες καταστάσεις το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Ουδείς είναι ευχαριστημένος, ούτε τα συμφέροντα ούτε και οι κινούντες τα νήματα. Το μόνο σίγουρο είναι η συσσώρευση εχθρών, διαφορετικών αποχρώσεων και φυσικά διαμετρήματος!
Η κόντρα με το Indymedia
Από την περίοδο μετά την εξέγερση του Δεκεμβρίου αρχίζει, διακριτικά στην αρχή και πολύ εντονότερα στη συνέχεια, ο πόλεμος εντός της αποκαλούμενης blogόσφαιρας, μεταξύ του troktiko και της ιστοσελίδας Indymedia. Ο «πόλεμος» καταλήγει σε βίαια ξεσπάσματα, ιδιαίτερα μετά το δραματικό συμβάν στο υποκατάστημα της Τράπεζας Marfin και τον τραγικό θάνατο των εργαζομένων σε αυτή. Γράφει το Indymedia αμέσως μετά τη σύλληψητων μελών του Επαναστατικού Αγώνα: «Δεν είναι μόνο ρουφιάνος ο αλήτης ο τρωκτικός, αλλά και ψεύταρος… Το τσουνάμι συκοφαντικών ρουφιανοαναρτήσεων απ’ τον τρωκτικό Γκιόλια συνεχίζεται ακάθεκτο».


Έξω από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε λίγα λεπτά μετά το φονικόΑμέσως μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, στο Indymedia μπορεί έκπληκτος να αναγνώσει κανείς την εξής ανάρτηση: «Στην έκρηξη βόμβας στα χέρια του μικρού Αφγανού, είχες βγάλει σε ελάχιστο χρόνο τα συμπεράσματά σου και καταδίκαζες τους ΣΠΦ, τους αποκαλούσες ψευτοεπαναστάτες, χέσ..., άνανδρους, δολοφόνους. Όταν συλλήφθηκαν τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα, πανηγύριζες και μιλούσες με απαξιωτικά λόγια για αυτούς.
Σχολίαζες την εμφάνιση μιας εγκύου γυναίκας και τη χλεύαζες. Σχολίαζες τα πρόσωπα και την εμφάνιση των άλλων μελών, ενώ είχαν πρηστεί από τα χτυπήματα των αστυνομικών. Στους νεκρούς της Μarfin καταδίκασες όλο τον αντιεξουσιαστικό χώρο χωρίς στοιχεία. Ε, ΠΑΡΤΑΑΑ ΤΩΡΑ!».
Ο Γκιόλιας είναι ήδη νεκρός, η βαλλιστική έρευνα κατέδειξε πως τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν είναι τα ίδια που χρησιμοποιήθηκαν σε προηγούμενες επιθέσεις της οργάνωσης Σέχτα Επαναστατών και ο ανώνυμος σχολιαστής στο blog Indymedia ήδη προκαταλαμβάνει την κοινή γνώμη με μία θεώρηση που προαναγγέλλει το ιδεολογικό περιεχόμενο της επερχόμενης προκήρυξης ανάληψης ευθύνης για τη δολοφονία.

Εντυπωσιάζει η «ευθύτητα» με την οποία εκδηλώνεται η αντίθεση με το troktiko και με τον Γκιόλια, θυμίζοντας άλλες εποχές, όταν σε διάφορους κύκλους της ρωσικής αναρχικής παράδοσης κυριαρχούσε το δόγμα του Νετσάγιεφ. Δόγμα σκληρό, οδυνηρό και σε πολλές περιπτώσεις αβασάνιστα αιμοσταγές.
Η μάχη των Επιγόνων
Την ημέρα που ο Σωκράτης Γκιόλιας έπεφτε νεκρός από 16 σφαίρες των 9 mm parabelum, το troktiko - περιέργως - με ειδική ανάρτηση αρνείται πεισματικά πως ο νεκρός δημοσιογράφος είναι και o διαχειριστής του blog. Προφανώς η ανάρτηση απηχεί μια ομάδα «επιγόνων», που κρίνει πως η στιγμή δεν είναι κατάλληλη - πιθανώς για λόγους δικαστικών εκκρεμοτήτων - για να ταυτοποιηθεί ο Σωκράτης με την ιστοσελίδα.


Σκίτσο του Σπύρου ΔερβενιώτηΠριν καν στεγνώσει το μελάνι της πρώτης ανάρτησης, έρχεται δεύτερη, δια της οποίας «αποκαλύπτεται» πως ο διαχειριστής, ο οραματιστής, ο συντονιστής του blog είναι ο Σωκράτης Γκιόλιας. Προφανώς πρόκειται για άλλη μια δεύτερη ομάδα «επιγόνων» που έχουν εντελώς διαφορετική άποψη επί του ζητήματος.

Λίγες ώρες αργότερα το troktiko ανακοινώνει την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του. Λίγες ώρες μετά η λειτουργία του blog συνεχίζεται. «Μάχη επιγόνων» ή απλά διαφορές συμφερόντων που εξαρχής κρύβονταν πίσω από τη διαδικτυακή  δραστηριότητα του Σωκράτη Γκιόλια; Είπαμε «οι νεκροί δεν μιλούν».
Το Indymedia κατηγορούσε επανειλημμένως τον Γκιόλια για τις επαφές με την αστυνομία. Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του, ο φερόμενος ως δικηγόρος του, που για ένα χρονικό διάστημα ήταν αποδεδειγμένα νομικός του σύμβουλος ο κ. Γιάννης Μαρακάκης, με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega αιφνιδιάζει τους πάντες, ακόμη και τους κύκλους που όπλισαν το χέρι του εκτελεστή.
Ο κ. Μαρακάκης ευρύτερα γνωστός ως «συνοδός της Έλενας Ράπτη» βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει ανερυθρίαστα πως ο Σωκράτης Γκιόλιας διατηρούσε άψογες σχέσεις με τη ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., με διοικητές και την αντιτρομοκρατική. Ο δικηγόρος δηλαδή του δολοφονηθέντος λίγες ώρες μετά τη δολοφονία υιοθετεί στο ακέραιο ενδεχόμενη άποψη των δολοφόνων και «δίνει στεγνά» τον νεκρό πελάτη του.


Γιάννης Μαρακάκης


«Να ψάξουν στο τελευταίο εξάμηνο των αναρτήσεων που έγιναν στο troktiko» κάλεσε τις αρχές - μέσω του δελτίου του Mega - ο δικηγόρος του Σωκράτη Γκιόλια, Γιάννης Μαρακάκης. Προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση η αναφορά του ότι το θύμα είχε πολύ στενές σχέσεις με την  αντιτρομοκρατική υπηρεσία, αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί ενοχλήσεις και απειλητικά μηνύματα, ενώ διαβεβαίωσε ότι ήταν εντελώς ανυποψίαστος ότι θα μπορούσε να του συμβεί αυτό που συνέβη τα ξημερώματα  έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Κάπως έτσι σχολιάστηκε από όλους.
Μέσα σε ένα 24ωρο οι βασικοί παράγοντες που τα τελευταία χρόνια κινούσαν τα νήματα και χρησιμοποιούσαν μηχανισμούς, που έστηνε ο Σωκράτης Γκιόλιας, αποφάσισαν να χαράξουν μια νέα γραμμή άμυνας και «δίνουν» το νεκρό συνεργάτη τους που, δια του έγκυρου στόματος του δικηγόρου του, «αποκαλύπτουν» τις σχέσεις του δημοσιογράφου με την αντιτρομοκρατική. Πρόκειται για τέχνασμα; Πρόκειται για ελιγμό διαφυγής;

Πρόκειται ενδεχομένως για απολογητική αμυντική τακτική του στυλ «να ποιος είναι ο ρουφιάνος πάντως δεν είμαστε εμείς», ώστε να αποφύγουν την όποια επιθετική ενέργεια στο μέλλον από ομάδα ένοπλης βίας; «Οι νεκροί δεν μιλούν». Είναι το αξίωμα πάνω στο οποίο στήνεται η κάθε σκοτεινή δολοπλοκία. Ο Σωκράτης Γκιόλιας είναι δυστυχώς νεκρός και δεν πρόκειται ποτέ κανείς να μάθει αυτά που πραγματικά ήξερε και που πραγματικά θα άξιζε να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=159288&cid=4

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 24/07/2010 18:57:56

  Ξέρει κανείς ποιοι είναι οι "επίγονοι"; Ή μόνον ο Γκιόλιας τους ήξερε; Γιατί όταν τον είχαν ψάξει για το τρωκτικό μετά τη μήνυση του Τριανταφυλλόπουλου, δεν είχαν βρει ενδείξεις να σχετίζεται αυτός και νομίζω ότι δεν είχαν βγάλει άκρη για το ποιος το διαχειριζόταν στην καθημερινότητά του.

  Προσπαθεί κανείς να σκεφτεί ποια είναι η σκοπιμότητα και ποια η πραγματικότητα πίσω από αυτά που γράφει ο Τριανταφυλλόπουλος εδώ. Δύσκολο έργο. Αν δει πάντως κανείς ότι υπάρχουν στοχευμένες διαστρεβλώσεις, τότε θα πρέπει να είναι σε πρώτη φάση δύσπιστος με αυτό το κείμενο.

 2. Paranoia avatar
  Paranoia 24/07/2010 19:31:02

  Σκατίλα. Έσπασε ο βόθρος και βγήκε η σκατίλα έξω.

  Πως κατάφερε η Ελλάδα που έφτιαξε παρθενώνες, έβγαλε Σεφέρηδες και Ελύτηδες να "εξαρτάται" από όλα αυτά τα βοθρολύμματα είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει όλους τους έλληνες.

  Ενδιαφέρουσα και πιο βρωμερή θα είναι η συνέχεια με την πιθανή απάντηση του κομιστή στον ταρζαν της ζούγκλας μας.

 3. andriana avatar
  andriana 24/07/2010 20:06:29

  Μπράβο ρε Μάκη, όλα μας τα 'γραψες. Απλά ξέχασες μια μικρή λεπτομέρια. Ξέχασες να μας πεις ποιος ήταν αυτός που έσερνε το Σωκράτη στα δικαστήρια και τον έκανε στόχο σε όλη τη χώρα. Ξέχασες επίσης να μας πεις για τις απειλές που έκανες κατά τη ζωή του. Ξέχασες να μας πεις πως ο άνθρωπος που τώρα παρουσιάζεις σαν άβουλο πλάσμα ήταν ο ίδιος άνθρωπος που είχες σαν δεξί σου χέρι και που μόλις πήρε είδηση τι έκανες πήρε τα μπογαλάκια του και έφυγε όσο πιο μακριά μπορούσε απ'τη μπόχα σου.
  Για πες μας ρε Μάκη. Τελίκα ποιος είναι ο υποκριτής? Αυτός που μέχρι πριν λίγες μέρες απειλούσε και συκοφαντούσε κάποιον και τώρα που δολοφονήθηκε προσπαθεί να πουλήσει λίγες φυλλάδες χρησιμοπιόντας το όνομα του και διαστραβλώνοντας τα πάντα ή οι υπόλοιποι??
  Εύτυχώς για μας Μάκη, ένα απ' τα καλά που μας χάρισε ο Σωκράτης ήταν να μας αποκαλύψει το πυον του χαρακτήρα σου και να μας προειδοπιοίσει ούτως ώστε να μην πιστευούμε ούτε μια λέξη από όσα λες.
  Επίσης ευτυχώς για εκείνον πρόλαβε να σου απαντήσει σε όλα αυτά τα αίσχοι που προσπαθείς για ακόμη μια φορά να μας πλασάρεις!!!!

  • χελιδόνι avatar
   χελιδόνι @ andriana 25/07/2010 01:42:11

   Μήπως είναι εύκολο, να μας θυμήσεις, που οφειλόταν η κόντρα Γκιόλια-Τριανταφυλόπουλου;

 4. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 24/07/2010 20:13:59

  Ο Κοντομηνας ακομη χρωσταει δις δρχ απο τη Ν Αφρικη με την πυραμιδα !!!

  Ο Θεμος εγινε θεσμος ΒNP σακουλάτα.

  Ο Μακης ειναι Μακης.

  ΠΠ

 5. anonymous avatar
  anonymous 24/07/2010 20:30:37

  Η ανάρτηση προέρχεται από τη Ζούγκλα και ως συνήθως δεν ξέρει τι της γίνεται.
  Όποιος παρακολουθούσε το τρωκτικό καταλαβαίνει ότι οι τύποι της Ζούγκλας είναι άσχετοι.

 6. parsifal avatar
  parsifal 24/07/2010 22:08:06

  Ο Paranoia τα είπε ολα : Η Ελλάδα του Σεφέρη, του Ελύτη και του Κβάφη θα προσέθετα, "ψάχνεται" για τον Μάκη, τον ...Σάκη, τον Γκόλια και το κακό συναπάντημα. Ρουφιάνοι, μικρονοικοί αρριβίστες, ¨επιχειρηματίες" τύπου Κοντομηνά και δημοσιογράφοι τύπου Αναστασιάδη. Αυτοί είμεθα !Ενας ψευδο-ευρωπαικός βόθρος που βαυκαλίζεται (τρομάρα του !) οτι εχει και ...ιστορική συνέχεια με την Αρχαία Ελλάδα !

 7. Misha avatar
  Misha 24/07/2010 22:14:55

  Έλεγε ο Γκιόλιας (άκουσα το ηχητικό και έφριξα: h--p://www.youtube.com/watch?v=bUP8Uwu95DE) «μόνο αν με δει νεκρό θα ησυχάσει ο Μάκης».
  Τελικά τον έχει στραβώσει τόσο η εμπάθεια που δε σεβάστηκε ούτε την ανθρώπινη τραγωδία , όπως και άλλοι μεγαλοκόρακες τη δημοσιογραφίας και σπευδει να τυμβωρυχήσει.
  Α, ρε Ταρζάν ...Θυμάμαι τις απίστευτες εκπομπές σου με τον Ραφαηλίδη στον ΩΧ FM και λέω με το φτωχό μου μυαλό: «κοίτα, ρε φίλε μου, πώς κάνουν τον άνθρωπο τα λεφτά...»

  • anonymous avatar
   anonymous @ Misha 24/07/2010 22:56:45

   Δε θα σου πω τι σκέφτηκα για το ποιος τον έφαγε μόλις το διάβασα.

   • Ευθύμης avatar
    Ευθύμης @ anonymous 25/07/2010 00:46:35

    καλά, ενοείται... και ποιός δεν το κανε.
    βέβαια ποτέ δεν ξέρεις οι υπόγειες διαδρομές στην ελλάδα που καταλήγουν.

   • anonymous avatar
    anonymous @ anonymous 25/07/2010 21:11:02

    Το γιο του Γκιόλια τον έχει βαφτίσει ο Ζούγκλας και του έχει δώσει το όνομά του. Ευθύμης-Μάκης. Διάβασα ότι η γυναίκα του Γκιόλια θέλει να του αλλάξει όνομα. Ο πατέρας της που είναι παπάς συμφωνεί.

 8. Dimitris avatar
  Dimitris 24/07/2010 22:37:04

  Γιατί έκλεισε το Τροκτικό;
  Ποιός ο λόγος Τώρα μετά την Δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια;
  Γιατί αυτοί που έγραφαν για το τροκτικό Τώρα σταματούν;
  Φοβούνται κάτι ή θα τους λείψει η υποστήριξη που πιθανότατα είχαν,ίσως η μοναδική υποστήριξη;
  Είναι δυνατόν ενα blog να φοβάται τίποτα;
  Ολα αυτά τα ερωτήματα,και πολλά άλλα συζητάμε φίλοι μεταξύ μας και σε άλλα συμφωνούμε και με άλλα τσακωνόμαστε .
  Ομως το μόνο σίγουρο και στο μόνο που όλοι-εμείς ετσι όχι εσείς ,μην παρεξηγηθούμε- συμφωνούμε έιναι ότι τελικά η Τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι όχι απλά κατευθυνόμενη άλλα το χέρι της οπλίζετε από κεφάλια Α-μυαλα ή ίσως και κεφάλια Μεγάλα Αν με καταλαβαίνετε.Καληνύχτα Ελλάδα,έτσι δεν αποχαιρέτησαν και κάτι άλλα παιδιά;

  • anonymous avatar
   anonymous @ Dimitris 25/07/2010 09:57:23

   Στην πιάτσα ήξεραν ποιοι είχαν το τρωκτικό. Τους είπαν λοιπόν ότι ή το κλείνουν, ή το παραχωρούν, ή τους φυτεύουν. Προτίμησαν να το κλείσουν και σωστά έκαναν.

   Πάντως περιμένετε. Αν έχετε υπομονή περιμένετε ίσως και μερικά χρόνια. Θα βγουν πράγματα που θα φρίξετε και επειδή κάποιοι έχουν βάλει μυαλό θα τα βγάλουν άτομα που δε θα ξέρει κανείς ποιοι είναι.

   • Nazgul avatar
    Nazgul @ anonymous 25/07/2010 16:06:52

    Το απλούστερο, να κόπηκε το μεροκάματο σου περνάει απο το μυαλό ?

    Μη φοβάσε πήγαν ήδη στο Κουνέλι που έκλεισε τα σχόλια.

    Βόθρος !

   • anonymous avatar
    anonymous @ anonymous 25/07/2010 21:16:11

    Μου περνάει από το μυαλό αλλά δε θεωρώ ότι τους πλήρωνε ο Γκιόλιας.

    Δε θεωρώ ότι πήγαν στο κουνέλι και δεν τους θεωρώ βόθρο.

   • anonymous avatar
    anonymous @ anonymous 25/07/2010 21:30:49

    Όσο για τα σχόλια όταν έχεις ένα blog έχεις τις εξής επιλογές:
    1) Αφήνεις τα σχόλια ανοικτά και την πατάς όπως το press-gr
    2) Κάνεις moderation και χάνεις χρόνο
    3) Τα κλείνεις και ησυχάζεις.

    Προσωπικά το τρίτο δε με ενοχλεί γιατί δε μπορώ να ζητάω από κάποιον να βρεθεί κατηγορούμενος για να σχολιάζω εγώ ελεύθερα ούτε να κρέμεται στον υπολογιστή για να σβήνει αυτά που δεν κινούνται εντός των πλαισίων της νομιμότητας.

 9. BlueSky avatar
  BlueSky 24/07/2010 22:51:06

  Είναι τυχαίο ότι ο πιο διεφθαρμένος κομιστής της χώρας είναι πασόκ, δε νομίζω;;

 10. Στέργιος avatar
  Στέργιος 24/07/2010 23:16:36

  Condom in ass.

 11. ΛΕΚΟΣ avatar
  ΛΕΚΟΣ 25/07/2010 00:28:20

  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΟΙ ....ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ
  Χαρισματικοί άνθρωποι στους οποίους η Μεταπολίτευση ευγνωμονούσα επιδαψίλευσε «δόξαν και τιμήν»!

  Πρώτη Περίπτωση «αγωνιστή της Δημοκρατίας»

  Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής του, όπου και διαμένει, επειδή έχει αποκτήσει ξένη (Κολομβιανή) υπηκοότητα;
  1. Απελαύνεται από την χώρα. 2. Φυλακίζεται.3. Του στερούνται τα πολιτικά του δικαιώματα.4. Πληρώνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο. 5. Πληρώνει 14.000 δρχ. στη χώρα αυτή και.... 6. Γίνεται Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Οικονομίας (1982-1985), Διοικητής Εμπορικής Τράπεζας (1981-1982), Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (1979-1981), διευθυντής του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών(2001 έως σήμερα ).

  Το όνομα αυτού Κώστας Βαΐτσος

  Δεύτερη περίπτωση ήρωος

  Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής;

  1. Στιγματίζεται ως φυγόστρατος. 2. Δεν του επιτρέπεται να εργαστεί στο δημόσιο.
  3. Δεν του επιτρέπεται η κατοχή όπλου. 4. Πληρώνει για να μην υπηρετήσει 29.000δρχ. 5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ και έχει υπό τις εντολές του ολόκληρο το στράτευμα, προχωρεί σε συμφωνίες αγορών πολεμικού υλικού πολλών εκατομμυρίων Ευρώ, την ώρα που εάν του δώσουν ένα G3, θα το πιάσει από την κάννη !
  Το όνομα αυτού Άκης Τσοχατζόπουλος

  Τρίτος ήρωας ...

  Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του προφασιζόμενος όπως ομολόγησε, δύο φορές τον επικίνδυνο τρελό ώστε να τον β άλουν Ι-5 για βαριά ψυχικά νοσήματα με τάσεις αυτοκτονίας; (Πράγμα που έγινε) 1. Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική έως να θεραπευτεί.2. Δεν του δίνεται άδεια οδήγησης 3. Δεν του επιτρέπεται να αποκτήσει άδεια οπλοφορίας / οπλοκατοχής
  4. Γίνεται ο πιο καλοπληρωμένος δημοσιογράφος της Ελλάδος με 80.000.000 δρχ. συμβόλαιο τον μήνα, οδηγεί πανάκριβα JEEP, απέκτησε όπλο χωρίς προφανώς χαρτί ! ψυχιάτρου, απέκτησε δεύτερο όπλο, δήλωσε απώλεια του πρώτου όπλου , μετά από λίγο διάστημα δήλωσε απώλεια του δεύτερου όπλου, και τελικά το κράτος του έδωσε άδεια για τρίτο!

  Το όνομα αυτού Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή Ταρζάν

  Τέταρτος αγωνιστής της Φαυλοκρατίας.

  Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του παριστάνοντας επίσης τον τρελό;
  1. Εισάγεται σε κλινική για θεραπεία. 2.Του χορηγούνται ψυχοφάρμακα.
  3. Δεν μπορεί να εργαστεί στο δημόσιο. 4. Δεν μπορεί να καταλάβει υπεύθυνη διοικητική θέση οπουδήποτε. 5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Ως υπουργός μάλιστα , εκτός απο την ΑΕΠΙ , υποχρέωσε (δια νόμου παρακαλώ) να πληρώνουν όλοι όσοι έχουν στο κατάστημα τους ακόμη και ένα..... ραδιόφωνο... εκτός από την ΑΕΠΙ και την.... Ενωση Μουσικοσυνθετών Ελλάδος. Ποιά είναι αυτή; Κάποιοι μουσικοσυνθέτες που δεν ήθελαν την ΑΕΠΙ για δικούς τους λόγους έφτιαξαν αυτή την περιβόητη... ένωση που βγαίνει και χαρατσώνει όπως η ΑΕΠΙ!!! Διπλό χαράτσι γιά το ίδιο θέμα ! Γιατί έχουν μουσική στο κατάστημά τους !!

  Το όνομα αυτού Θάνος Μικρούτσικος

  • Nikos avatar
   Nikos @ ΛΕΚΟΣ 25/07/2010 07:53:41

   Ο κατάλογος με τους φυγόστρατους(τους λεγόμενους επώνυμους) φαίνεται να είναιελλειπής και πρέπει να συμπεριληφθούν όχι μόνο οι τυπικά, αλλά και οι ουσιαστικά φυγόστρατοι. ΄Ολοι αυτοί πρέπει να απογραφούν υποχρεωτικά και να δημοσιευθούν τα αποτελέσματα της απογραφής αυτής. Ας αφεθούν στην άκρη τα περί προσωπικών δεδομένων. Η απογραφή αυτή και η δημοσίευσή της είναι ηθικό καθήκον έναντι εκείνων που υπηρέτησαν τα καλλίτερά τους χρόνια σε περίοδο ειρήνης όχι μόνο για ένα ή δύο χρόνια, αλλά και για τρία χρόνια με τη λεγόμενη "εφεδρεία".

 12. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 25/07/2010 00:41:37

  Άψογος. Και χρονικά (σημειολογικά) μέσα!
  Δις ιζ δε Γκρις που λένε και οι Πορτογάλοι...

 13. core2010 avatar
  core2010 25/07/2010 11:53:12

  To mono pou tha eprepe na endiaferi ton kathena einai an to na anoikseis ena blog pou krazei ta kakws keimena sinepagetai ena pistoli sto krotafo...ta pare dwse tou kathenos einai kai diki tou efthini anyway..
  An nai kala tha kaneis na prosexeis kai tous gyrw sou giati gemisame roufianous fasistes kai polla alla kosmitka tha mporous ana pw kai krima pou edw apagorevetai i oplokatoxi na uperaspistoume eaftous...

 14. evaggelos avatar
  evaggelos 25/07/2010 14:33:12

  ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΑ----Α ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΜΕΔΑΠΩΝ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ,ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΒΡΙΖΟΥΜΕ ,ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ,ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ BLOGGS ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΚΑ----ΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΜΑ--ΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟ-Ο!!!!!!ΑΡΕ ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑ, 22 ΜΗΝΕΣ , Ο ΑΡΧΙΗΛΙΘΙΟΣ!!!!!!

 15. hellastt avatar
  hellastt 25/07/2010 19:49:34

  Ειλικρινά δεν περίμενα ποτέ ότι τα ιστολόγια όπου ο καθένας γράφει το κοντό και το μακρύ του θα γίνονταν ρυθμιστές (και αυτά) της ζωής του τόπου. Μάλλον φταίμε και εμείς που φθάσαμε να δεχόμαστε άκριτα ό,τι γράφει ο καθένας και δώσαμε δύναμη σε όποιον θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις.

 16. http://chomatery.blogspot.com avatar
  http://chomatery.blogspot.com 25/07/2010 20:19:36

  το τρωκτικό είχε προαναγγείλει αποκαλύψεις για σχέσεις επιχειρηματιών με κρατικούς παράγοντες. Με δεδομένη την απύθμενη διαφθορά στον κρατικό οργανισμό και το γεγονός ότι ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν πιθανός "τρωκτικός" δημοσιογράφος γιατί να μην υποθέσουμε ότι η τελούσα υπό εξάρθρωση "σέχτα επαναστατών" ήταν το όργανο των μυστικών υπηρεσιών για να κλείσουν το στόμα σ' έναν ενοχλητικό δημοσιογράφο που είχε μάθει πολλά και γι' αυτό ήταν επικίνδυνος?

 17. http://chomatery.blogspot.com avatar
  http://chomatery.blogspot.com 25/07/2010 20:19:36

  το τρωκτικό είχε προαναγγείλει αποκαλύψεις για σχέσεις επιχειρηματιών με κρατικούς παράγοντες. Με δεδομένη την απύθμενη διαφθορά στον κρατικό οργανισμό και το γεγονός ότι ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν πιθανός "τρωκτικός" δημοσιογράφος γιατί να μην υποθέσουμε ότι η τελούσα υπό εξάρθρωση "σέχτα επαναστατών" ήταν το όργανο των μυστικών υπηρεσιών για να κλείσουν το στόμα σ' έναν ενοχλητικό δημοσιογράφο που είχε μάθει πολλά και γι' αυτό ήταν επικίνδυνος?

 18. αναρχοδεξιός avatar
  αναρχοδεξιός 26/07/2010 11:42:13

  φανταστείτε πώς θα γίνει το ιντερνετ όταν πέσει στα χέρια των μεγαλοεκδοτών...

  πάντως όλα τα μπλογκς είναι ψιλοδιαπλεκόμενα. πχ εσείς εδώ μέσα δεν ακουμπάτε την "αγία οικογένεια" εκ κρήτης..

 19. Minnie avatar
  Minnie 26/07/2010 12:16:08

  Κανοντας βολτα σε blogs, βρηκα αυτο

  http://crimesonair.blogspot.com/2010/07/blog-post_9866.html

  Δεν εχω ιδεα ποσο αξιοπιστη πληροφορια ειναι.

  • AUD avatar
   AUD @ Minnie 26/07/2010 13:00:36

   είναι αρκετά αξιόπιστη... Υπάρχουν ΠΟΛΥ μάρτυρες και μια μεγάλη σιωπή από τα ΜΜΕ...

 20. jacob avatar
  jacob 06/08/2010 20:47:47

  http://cretanpatriot.blogspot.com/2010/07/blog-post_25.html#more
  8a pa8ete plaka.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.