15/10/2009 19:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το 20,83% των συνέδρων στηρίζουν την Ντόρα ΜπακογιάννηΛίγη ώρα πριν την εξαγγελία της υποψηφιότητάς του από τον Αντώνη Σαμαρά, η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε στη δημοσιότητα τον κατάλογο χιλίων από τα μέλη του Εκτάκτου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που την στηρίζουν.

Υπενθυμίζουμε ότι οι σύνεδροι είναι 4.800. Συνεπώς μέχρι στιγμής και υπο την προϋπόθεση ότι ο κατάλογος είναι επικαιροποιημένος, την κ. Μπακογιάννη στηρίζει το 20,83% των συνέδρων. Οι οποίοι θα ψηφίσουν μόνο για να γίνει εκλογή από την βάση.

Πρόκειται για εκπροσώπους εργαζόμενων, αγροτών και εμπορικών συλλόγων ( 186), γυναικείων οργανώσεων (94), επιστημονικών φορέων (δικηγορικοί- ιατρικοί-φαρμακευτικοί σύλλογοι, ) (32), εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ (132), μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και πολιτικά στελέχη (198), εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (131) και εκπροσώπους κομματικών οργανώσεων (227).

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Aris M. avatar
  Aris M. 15/10/2009 19:56:35

  Η τακτική της μπακογιάννη που θα ακολουθούσε για το συνέδριο φάνηκε πεντακάθαρα. Οι ανθρωποί της όργωσαν τα μέλη του συνεδρίου και έλεγαν η είστε μαζί μας οπότε υπογράψτε, ή είστε εναντίον μας....
  Έπειτα θα δημιουργούσε απο νωρίς κλίμα, ώστε να ακολουθούσαν και οι υπόλοιποι.
  Το ξέραμε εξ'αρχής οτι η Μπακογιάννη δεν είχε πάνω απο 25% στο συνέδριο και ότι θα προσπαθούσε να πάρει το κόμμα με μια κίνηση εντυπωσιασμού πιο νωρίς απο τους άλλους ώστε να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα κομματοσκυλα.
  Τώρα καταλαβαίνετε γιατί δεν θέλει εκλογή απο τη βάση. Της χάλασε τα σχέδια....
  Προβλεψη
  Η Ντόρα δεν θα καταφέρει να πάει ούτε στο 2ο γύρο και θα παζαρεύει μετα με τον Αβραμόπουλο

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Aris M. 15/10/2009 20:17:18

   ...με την ίδια λογική δηλαδή οι υπόλοιποι δύο υποψήφιοι ελέγχουν το 75% των συνέδρων; Οπότε είναι μη πολιτικά ορθό να ζητούν εκλογή από την βάση αφού έχουν την πλειοψηφία, σωστά; Μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας ....

   • Aris M. avatar
    Aris M. @ Ο Ιθαγενής 15/10/2009 20:25:47

    Το αντιθετο ειπα....
    Η τακτική της Ντορας ήταν με το 20% να πάρει το κόμματ δημιουργώντας εντυπώσεις.
    Γι'αυτο δεν θέλει την εκλογή αποτ η βάση, αφου εκεί δεν περνάνε αυτα

  • Πονοκέφαλος avatar
   Πονοκέφαλος @ Aris M. 15/10/2009 20:47:59

   Κι οι πέτρες το ξέρουν. Γι' αυτό έχουν βγει όλοι στο κυνήγι. Χαρακτηριστικό το απαράδεκτο χτεσινό κείμενο του Πρετεντέρη:

   http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=293815&ct=6&dt=14/10/2009

   Τι κρύβεται πίσω από αυτή την κακόηχη φασαρία; Κάτι πολύ απλό και απολύτως προφανές. Η Μπακογιάννη έχει πάρει ένα μεγάλο προβάδισμα, το οποίο προσπαθεί να κεφαλαιοποιήσει και να επικυρώσει το συντομότερο. Ενώ οι δύο καμπαλέρος αγωνίζονται να πιουν το πικρό ποτήρι όσο αργότερα και όσο λιγότερο γίνεται.

 2. stathis avatar
  stathis 15/10/2009 20:17:02

  Ας μην αυταπατάσθε αγαπητοί μου!
  Όταν η Ντόρα έκανε παραγωγή πολιτικής οι υπόλοιποι τότε ξεκινούσαν να πολιτεύονται.
  Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσει από το πρώτο γύρο;
  Το κλίμα που θα διαμορφωθεί στο τέλος μπορεί να τους απογοητεύσει και να μην κατέβουν. Στο τέλος θα είναι και ...μόνη της!

  • Aris M. avatar
   Aris M. @ stathis 15/10/2009 20:27:13

   Παραγωγή πολιτικής?????
   Ολόκληρο εργοστάσιο είναι!!!και μάλιστα με πολλα έσοδα!!!!
   Από ήθος όμως....

  • Σπατζιώτης avatar
   Σπατζιώτης @ stathis 15/10/2009 20:41:23

   Τα ''έκανε παραγωγή πολιτικής'' και ''ξεκινούσαν να πολιτεύονται'' είναι τουλάχιστον κακά ελληνικά.
   Τα υπόλοιπα με τα ''θα'' μοιάζουν με αποφθέγματα καφετζούς και δεν αποτελούν πολιτική άποψη.
   Αστειότητες...

  • Πονοκέφαλος avatar
   Πονοκέφαλος @ stathis 15/10/2009 21:01:45

   Αν η "παραγωγή πολιτικής" έχει σχέση με την προσπάθεια εκφυλισμού, καλώς.

   Ρούπακα και Μαστροδήμος υποψήφιοι αρχηγοί.

  • mpaxalo avatar
   mpaxalo @ stathis 15/10/2009 22:29:27

   παραγωγής πολιτικής με τον Μιζοφοράκο; Για πες μας ένα μόνο παράδειγμα "παραγωγής πολιτικής" να το συζητήσουμε;

 3. stathis avatar
  stathis 15/10/2009 20:35:59

  Γιατί βιάζεστε;
  Θα δείτε πολλά ακόμη...λίγη υπομονή!
  Η βάση της Νέας Δημοκρατίας ζητά πρόσωπο που να ξεκίνησε την πολιτική μαζί τους, να έχει στηρίξει όλους τους Προέδρους που πέρασαν, να μην έχει φύγει απο την Παράταξη και να μην έχει παραδώσει ποτέ την κομματική της ταυτότητα!
  Τα πολλά λόγια είναι ...φτώχια!

  • Σπατζιώτης avatar
   Σπατζιώτης @ stathis 15/10/2009 20:46:53

   Μιλάς εξουσιοδοτημένος από τη βάση ή απλώς ψυχανεμίζεσαι'' τις διαθέσεις της;
   Το δε ''φτώχεια'' γραμμένο με ''ι'' γίνεται ακόμα φτωχότερο...

 4. Aris M. avatar
  Aris M. 15/10/2009 20:46:03

  Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο όλοι εμείς οι ΝΔες δεν θα ψηφίσουμε τη Ντόρα.Επειδή όλο αυτό το καιρό υπονόμευε τον Καραμανλή.
  Εδώ εχθές παραδέχθηκε ότι δεν ειδοποίησε τον Δένδια για τον Καραβέλα για να μην ενοχλήσει το ΠΑΣΟΚ..
  http://www.youtube.com/watch?v=I84WeACTydk
  Τέτοιο ήθος....
  Μακρια η SIEMENS, οι εταιρείες, τα golf, τα τηλεφωνικα κέντρα απο τη ΝΔ.
  Για το καλο της παραταξης

  • Blimblomblim avatar
   Blimblomblim @ Aris M. 15/10/2009 21:14:00

   Νομίζω ότι το βίντεο είναι από τον καιρό των τηλεγραφημάτων, όχι από χθες.

 5. Κεντρώος avatar
  Κεντρώος 15/10/2009 21:12:32

  Όχι το 20,83% των συνέδρων, αγαπητέ. Το 99% (εξαιρώντας τους ανθυποψηφίους της και τους λίγους φανερούς υποστηρικτές τους) των συνέδρων που έχουν δηλώσει την προτίμησή τους. Σιγά μη μας πεις σε λίγο ότι είναι και μειοψηφία η Ντόρα!

 6. aggelos avatar
  aggelos 15/10/2009 22:20:24

  Χαρές ο Επίτιμος!!!!! Πάντως ας παραδεχτούμε ότι αν βγει η Ντόρα ο πολιτικός πολιτισμός θα εκτιναχθεί στα ύψη! Όλο αβρότητες θα είναι με τον ΓΑΠ.

 7. mpaxalo avatar
  mpaxalo 15/10/2009 22:36:12

  Ο αριθμος 1000 στη ίστα της Ντόρας, ο ΜΙΧΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ που αναφέρεται ως ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ δεν υπάρχει στην ΚΕ της ΟΝΝΕΔ. Ελπίζω να μην είναι μούφα και άλλοι

 8. Blimblomblim avatar
  Blimblomblim 16/10/2009 02:54:31

  Ντόρα, η μεγαλύτερη εγγύση για να συνεχιστεί το διακομματικό φαγοπότι. Ο άνθρωπος που θα μας κάνει να προσβλέπουμε στον ΓΑΠ ως μεσσία εντιμότητας!

  Διαδώστε παντού αυτό το λινκ! Να μην ξεχάσει κανένας ΠΟΙΑ είναι και τι εκπροσωπεί αυτή η γυναίκα! Το μεγάλο φαγοπότι στις πλάτες μας!

  http://www.youtube.com/watch?v=I84WeACTydk

  Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Ντόρα ομολογεί ότι δεν τηλεφώνησε στον Δένδια για να μην μιλήσει ο Καραβέλας εις βάρος του… ΠΑΣΟΚ! Από ευαισθησία λέει για να μην μιλήσει εις βάρος του ΠΑΣΟΚ!

  Κάθησα και την απομαγνητοφώνησα για να τη διαδώσουμε παντού, φίλοι! Αν τα διαβάσει κανείς είναι ακόμη πιο χοντρά αυτά που λέει:

  “… ο κύριος Καραβέλας, ο συγκεκριμένος Καραβέλας, ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος ασχολήθηκε με όλες τις μεγάλες συμβάσεις που υπογράφησαν επί ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, με όλες τις συμβάσεις οι οποίες, τα τελευταία χρόνια είχε την ευθύνη η διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η Siemens η συγκεκριμένη. Για να μην θεωρηθεί λοιπόν ότι δύο Νεοδημοκράτες Υπουργοί συνομιλούν για μια δικαστική διαδικασία, η οποία είχε σχέση με κάποιον του οποίου εάν μιλούσε, άνοιγε το στόμα του ενδεχομένως να έδινε την εικόνα του τι ακριβώς έγινε επί ΠΑΣΟΚ, από ιδιαίτερη ευαισθησία διν… λέω… δε μιλάω, δίνω την εντολή να φύγει αμέσως τηλεγράφημα. Δεν έφυγε και γι’ αυτό ακριβώς υπάρχει ευθύνη …”

  Τι μας λέει η κυρά-Ντόρα;

  1) Επίτηδες δεν μίλησε εγκαίρως στον Δένδια. Το ήξερε το περιστατικό από Ουρουγουάη, αλλά προτίμησε την αργή διαδικασία του τηλεγραφήματος (που ούτε κι αυτό έφυγε εγκαίρως).

  2) Αυτό το επίτηδες, το έκανε για να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ, για να μην μιλήσει ο Καραβέλας εις βάρος του ΠΑΣΟΚ, που ήξερε λέει πολλά, αφού αυτός ήταν ο άνθρωπος που ασχολούνταν με όλες τις συμβάσεις.

  3) Συνεπώς, συνειδητά βοήθησε το ΠΑΣΟΚ να διαφύγει ένας βασικός μάρτυρας εναντίον του.

  Αυτά είναι που μας λέει. Αυτά που ΔΕΝ μας λέει είναι τα ακόλουθα:

  1) Δεν μας ενδιαφέρει κυρά-Ντόρα αν έφαγαν πράσινοι ή γαλάζιοι. Εκείνη τη στιγμή είσαι Υπουργός και έχεις συγκεκριμένα καθήκοντα.

  2) Αν μάλιστα έφαγαν πράσινοι, τόσο το καλύτερο για το κόμμα σου. Μην μας το παίζεις συνεπώς αγωνίστρια της παράταξης. Είχε στα χέρια σου το κόμμα σου την ευκαιρία να “καθαρίσει” το ΠΑΣΟΚ με τη Siemens και την πέταξες ΕΠΙΤΗΔΕΣ. Αυτό μας είπες.

  3) Ο Καραβάλας ήταν κατηγορούμενος της υπόθεσης. Συνεπώς, μας ομολογεί ότι διέπραξε υπόθαλψη εγκληματία, ότι βοήθησε συνειδητά τη διαφυγή ενός κατηγορούμενου στο εξωτερικό “για να μην ανοίξει το στόμα του”.

  4) Η εμπλοκή και του δικού της ονόματος στην υπόθεση, καθώς και του αδερφού της, μας κάνει να σκεφτόμαστε μήπως δεν ήταν μόνον ο πολιτικός της αντίπαλος, ΠΑΣΟΚ, που ήθελε να βοηθήσει (κατά την ομολογία της), αλλά ο εαυτός της και το σόι της.

  Καθόμαστε να ανεχόμαστε κατηγορίες κατά του Σαμαρά ότι έριξε το Μητσοτάκη το 1993 και δεν καθόμαστε να βλέπουμε με τι φίδια κολοβά έχουμε να κάνουμε εδώ. Με τι ύπουλα υποκείμενα που, αν μη τι άλλο, ομολογούν αναίσχυντα ότι βοήθησαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους εις βάρος του κόμματός τους.

  Πρέπει να προσέξουμε και το ύφος ενόχου που έχει όταν τα λέει. Το πιο σημαντικό από όλα. Ύφος ανθρώπου που λέει συνειδητά ψέματα.

  Νεοδημοκράτες, τη θέλετε για αρχηγό;

 9. adv avatar
  adv 16/10/2009 17:29:17

  Αν όπως είπε δώσει στην δημοσιότητα άλλα 1.000 ονόματα μέχρι την Τετάρτη τι θα λέτε;

  Ότι πάει να πάρει το Συνέδριο με μόνο το 40%???

 10. AMKO avatar
  AMKO 17/10/2009 16:52:27

  Kala to posoi ypegrapsan den einai katholou antiprosopeftiko tis dynamis tis Doras. Kai eksigoumai
  1. Giati aftoi pou ypegrapsan dimosieftikan mono osoi den katexoun dimosia aksiomata
  2. Giati apo aftous pou den katexoun aksiomata kai den ypegrapsan yparxoyn kai atoma pou stirizoun tin Bakogianni alla den theloun na to ekfrasoun dimosia gia dikous tous logous
  3. Giati den einai dinaton se toso ligo xrono na ertheis se epafi me olous tous sinedrous alla kai den kseroume kai olous tous sinedrous telika kathos arketoi einai aftoi pou den anikoun pia sti ND

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.