13/08/2009 22:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το τσάμπα «έφαγε» τη βιομηχανία πορνόΌπως δείχνουν τα στοιχεία, η αμερικανική βιομηχανία πορνό πνέει τα λοίσθια και ο λόγος δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση που διανύουμε. Οι επιχειρηματίες του είδους ισχυρίζονται πως αυτό που κυρίως πλήττει το εισόδημά τους είναι το δωρεάν πορνογραφικό  περιεχόμενο που διατίθεται ελεύθερα μέσα από το διαδίκτυο. «Οι ευκαιρίες που υπήρχαν στη δουλειά μας ανέκαθεν, άρχισαν πλέον να εξαφανίζονται» λέει στην εφημερίδα Los Angeles Times μια καθιερωμένη από χρόνια πορνοστάρ. «Αυτό είναι πολύ στρεσογόνο…».

 Όπως λένε οι ειδικοί, τα έσοδα των εταιριών παραγωγής πορνογραφικών ταινιών στην Αμερική, έχουν πέσει έως και 50% από το  2007. Τουλάχιστον 5 από τα 100  πρώτα σε επισκεψιμότητα websites της Αμερικής, όπως το YouPorn και το RedTube, προσφέρουν δωρεάν «τσόντα». Μεγάλο μέρος του εν λόγω υλικού είναι και ερασιτεχνικό. Και όπως λέει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής πορνό Combat Zone, «τα δωρεάν είναι αυτά που μας γονάτισαν…» Ένας άλλος παραπονιέται διότι «Ποτέ δεν φανταζόμαστε πως θα είχαμε ανταγωνιστές κάποιους που το κάνουν και το διαδίδουν … τσάμπα!»

Τέλος, η διάσημη πορνοστάρ Savannah Stern δηλώνει ανήσυχη. «Εύχομαι να μην είχα μπει ποτέ σε αυτή τη δουλειά. ¨όταν έχεις συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής, είναι μετά δύσκολο να κάνεις εκπτώσεις και να παραδεχτείς ότι  τίποτα δεν κρατάει για πάντα…»

Los Angeles Times

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Swell avatar
  Swell 13/08/2009 23:41:42

  Τα φύλλα στο φόντο, από τί φυτό είναι Φάκτορα;

  • Vorias avatar
   Vorias @ Swell 14/08/2009 00:31:32

   Δεν ξέρω για το πίσω φυτό αλλά το μπροστινό πρέπει να είναι πεπονιά. Το κατάλαβα από τα πεπόνια.

 2. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 13/08/2009 23:48:21

  Γιατί; Αμφιβάλλεις ότι και το μπροστινό είναι φυτό; Άσχετα με την πληθωρική φυλλοφορία του.

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ Strange Attractor 14/08/2009 03:59:12

   όμφακες εισί...

 3. Swell avatar
  Swell 13/08/2009 23:55:06

  Εγώ για το πίσω φυτό ενδιαφέρομαι. Εσένα τί σε νοιάζει;

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Swell 14/08/2009 00:19:08

   Είμαι ερασιτέχνης βοτανολόγος και μου αρέσουν τα πληθωρικά... φυτά.

 4. Factorx avatar
  Factorx 13/08/2009 23:57:03

  xamouries

  • Swell avatar
   Swell @ Factorx 14/08/2009 00:07:30

   Σ' ευχαριστώ. Λέω να φυτέψω μερικές...

 5. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 14/08/2009 00:45:57

  Όπως ανέλυσε ο Φρόυντ το γεννετήσιο ένστικτο βρίσκεται στην βάση του ενστίκτου επιβίωσης, ως ένστικτο αναπαραγωγής και διαιώνισης του είδους.
  Κατά συνέπεια είναι το κυρίαρχο ένστικτο στον άνθρωπο. Σύμφωνα με τον Πλάτωνα ο Έρως είναι Θεός, που επενεργεί την τελείωση του ανθρώπου.
  Ο Βίλχελμ Ράιχ κατάδειξε ότι η οργονωτική σύντηξη που επέρχεται κατά την συνουσία αφορά την κεντρική δύναμη που διέπει τους γαλαξίες (δες "Κοσμική Υπερθέση¨).
  Το γεγονός ότι το σύστημα σήμερα προσφέρει άφθονη τσόντα, ανάγεται αποκλειστικά στην εξέλιξη των οπλικών συστημάτων. Παλαιότερα στους στρατούς απηγορεύετο η ερωτική και η σεξουαλικής φύσεως δραστηριότητα, ούτως ώστε να μετατρέπεται η γεννετήσια ορμή σε επιθετικότητα με στόχο την εξόντωση των εχθρών. Τα σύγχρονα οπλικά συστήματα έχουν υποβαθμίσει σήμερα τον ανθρώπινο παράγοντα, γι αυτό πηγαίνουμε προς μικρούς, μισθοφορικούς και καλά εκπαιδευμένους στρατούς.
  Για να απορροφήσει έτσι το σύστημα την επιθετικότητα των μαζών, έριξε την τσόντα. Έτσι πριονίζει όμως τις ρίζες του:
  Διότι η τσόντα δεν αποτελεί τίποτε περισσότερο από την απεικόνηση της αυριανής ευτυχισμένης κομμουνιστικής κοινωνίας, όπου οι ένθρωποι θα χαίρονται απρόσκοπτα τον έρωτα και το σεξ. Τόσο ο Πλάτων στην ιδανική Πολιτεία, όσο και ο Βίλχελμ Ράιχ στην περιγραφή του Κομμουνισμού απαίτησαν κατάργηση της μονογαμίας. Σήμερα ο έρωτας και το σεξ υπόκεινται σε σκοπιμότητες που μας καταταλαιπωρούν. Η τζάμπα τσόντα σηματοδοτεί ότι Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ. Ούτε με ανοιχτή, ούτε με καλυμμένη πορνεία στα όρια της διπλοπρόσωπης αστικής "ηθικής".
  Και εάν έχουν κάποιοι κάτι ενάντια στην τζάμπα τσόντα, ας δώσουν τζάμπα το ορίτζιναλ για να μην χρειάζονται υποκατάστατα.
  Σαν συνεπής προοδευτικός εφαρμόζω:
  30% ικανοποίηση της συζύγου
  40% καμάκι, εξωσυζυγική αναζήτηση ερωτικής περιπέτειας
  20% τσόντα, με ευχή το όραμα να γίνει πραγματικότητα.
  Βέβαια η τσόντα έχει ένα πρόβλημα. Δυσχεραίνει τον έρωτα. Διότι εάν ερωτευτώ μια ερωτική σύντροφο σε τσόντα, τι θα κάνω σε περίπτωση που μου καταστραφεί το DVD?
  Ας μην υποτιμήσουμε και την τσόντα στην πολιτική, με αφετηρία το γνωστό DVD. Η όλη ιστορία αποτελεί δείγμα της στρέβλωσης της πολιτικής ζωής. Λες και το πρόβλημα με τους πολιτικούς είναι ότι έχουν δικαίωμα στην ερωτική πράξη.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Μποτίλια στο Πέλαγος 14/08/2009 00:50:29

   Μποτίλια, γράφεις ότι:
   "Σαν συνεπής προοδευτικός εφαρμόζω:
   30% ικανοποίηση της συζύγου
   40% καμάκι, εξωσυζυγική αναζήτηση ερωτικής περιπέτειας
   20% τσόντα, με ευχή το όραμα να γίνει πραγματικότητα."
   Ερώτηση κρίσεως: Η γυναίκα σου σε διαβάζει; Παρακολουθει τα σχόλιά σου; Αν ναι, στέκομαι προσοχή!

   • Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
    Μποτίλια στο Πέλαγος @ Strange Attractor 14/08/2009 01:07:42

    Η γυναίκα μου δεν με διαβάζει γιατί ξέρει μόνο κάτι λίγα ελληνικά και με θεωρεί βλήμα.
    Αλλά αν με διάβαζε θα στενοχωριόταν πολύ, γιατί αυτό το 30% είναι τόσο λίγο, οπότε συρρικνώνονται βάναυσα και τα υπόλοιπα ποσοστά. Και επειδή με αγαπάει πραγματικά, θα καλούσε αύριο καμιά φύλη της για φαγητό. Στα 30 χρόνια γάμου ο έρωτας μετατρέπεται σε βαθιά φιλία και βαθιά περιφρόνηση για τον σύζυγο, γιατί με τον καιρό με κατάλαβε.

 6. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 14/08/2009 01:20:43

  @ Μποτίλια: "Η γυναίκα μου δεν με διαβάζει γιατί ξέρει μόνο κάτι λίγα ελληνικά και με θεωρεί βλήμα."

  Καταπληκτικό. Υποκλίνομαι. Μη ξεχνάς όμως ότι ο γάμος δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια δωροδοκία δια της οποίας πείθεις την υπηρέτρια σου ότι έγινε και καλά... οικοδέσποινα.

  • Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
   Μποτίλια στο Πέλαγος @ Strange Attractor 14/08/2009 01:30:14

   Η δωροδοκία που εφαρμόζω είναι ότι προσπαθώ να πείσω την γυναίκα μου ότι σαν οικοδεσπότης είμαι η υπηρέτρια.

   • zonitis avatar
    zonitis @ Μποτίλια στο Πέλαγος 14/08/2009 09:42:06

    Ολοι σας ειστε υπεροχοι, αλλα Μποτιλια εισαι φανταστικος...να εισαι καλα. Παρασκευη σημερα, στο ποδι απο τις 5 η ωρα, στο γραφειο απο τις 7, το κεφαλι καζανι απο την χθεσινη κρασοκατανυξη, και ολα αυτα φυγαν μεμιας μολις διαβασα τα σχολια σου. Κατι σαν διαδυκτιακη ασπιρινη ασ πουμε? Καλημερα σε ολους σας

 7. palios avatar
  palios 14/08/2009 01:22:27

  H ΖΩΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ !


  *Eρώτηση: Ο άντρας μου επιθυμεί ερωτικό τρίγωνο με εμένα και την καλύτερη μου φίλη.*

  Απάντηση: Προφανώς ο άντρας σας δεν μπορεί να σας χορτάσει. Ξέροντας πως σαν και εσάς είναι μόνο μια στον κόσμο, αρκείται στην ερωτική συντροφιά της καλύτερης σας φίλης. Ένα υπέροχο πράγμα που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά.
  Γιατί λοιπόν να μην φέρετε στο κρεβάτι σας και όλες τις παλιότερες καλύτερες σας φίλες?
  Εάν είστε αναποφάσιστες, αφήστε τον στο κρεβάτι με τις φίλες σας, χωρίς να συμμετέχετε. Αν μετά από αυτό έχετε ακόμη αμφιβολίες, τότε κάντε του στοματικό έρωτα και μαγειρέψτε του ένα καλό γεύμα, όσο το σκέφτεστε.

 8. palios avatar
  palios 14/08/2009 01:23:36

  H ΖΩΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ !


  Eρώτηση: Ο άντρας μου βγαίνει πολύ συχνά έξω με τους φίλους του.*

  Απάντηση: Αυτή είναι μια απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά και θα πρέπει να ενθαρρύνεται. Ο άντρας είναι κυνηγός και χρειάζεται να αποδείξει την γενναιότητα του στους άλλους άντρες. Μια βραδιά έξω, κυνηγώντας Ελεύθερες νεαρές κοπέλες, είναι το καλύτερο γιατρικό για το καθημερινό στρες και τον βοηθά να επιστρέφει στο ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, ήρεμος, ξέγνοιαστος και ήπιος.
  Να θυμάστε πως τίποτα δεν είναι πιο ευεργετικό για τη σχέση σας από ένα διήμερο του άντρα σας μακριά από το σπίτι (Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να καθαρίσετε και το σπίτι!). Απλά κοιτάξτε πόσο συναισθηματικός και ευτυχισμένος είναι όταν επιστρέφει στην θαλπωρή της αγκαλιάς σας.
  Το καλύτερο που μπορείτε να πράξετε, μόλις γυρίσει, είναι εσείς και η καλύτερη σας φίλη να του κάνετε στοματικό έρωτα. Μετά μαγειρέψτε του ένα καλό γεύμα.

 9. palios avatar
  palios 14/08/2009 01:24:16

  H ΖΩΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ !


  Eρώτηση: Ο άντρας μου δεν ενδιαφέρεται για προκαταρκτικά παιχνίδια στο ΣΕΞ.*

  Απάντηση: Είστε απαράδεκτη και μόνο που φέρνετε ένα τέτοιο θέμα στην επιφάνεια και θα πρέπει να αναζητήσετε μαθήματα καλής συμπεριφοράς και ευαισθησίας.
  Τα προκαταρκτικά παιχνίδια είναι υπερβολικά αγχωτικά και χρονοβόρα για τον άντρα σας. Το ΣΕΞ θα πρέπει να διατίθεται στον άντρα σας όποτε το επιθυμήσει, ΧΩΡΙΣ ενοχλητικές και παράλογες απαιτήσεις για προκαταρκτικά παιχνίδια.
  Η συμπεριφορά σας δείχνει πως δεν αγαπάτε αρκετά τον άντρα σας.
  Σταματήστε να είστε μια προκλητική εγωίστρια!! Ίσως να μπορέσετε να λάβετε συγχώρεση αν του κάνετε στοματικό έρωτα και του μαγειρέψετε ένα ωραίο γεύμα.

 10. palios avatar
  palios 14/08/2009 01:24:49

  H ΖΩΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ !


  Eρώτηση: Ο άντρας μου φτάνει πάντα σε οργασμό, μετά τον παίρνει ο ύπνος και δεν μου προσφέρει εμένα έναν.

  Απάντηση: Δεν είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνω το πρόβλημα.
  Πριν κοιμηθεί του κάνατε στοματικό έρωτα? Αν ναι, τότε ίσως ξεχάσατε να του μαγειρέψετε ένα καλό γεύμα…..

 11. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 14/08/2009 01:28:39

  Μιλάνε 2 φίλοι.
  -Μήτσο, θέλεις να συμμετάσχεις σε μια παρτούζα που οργανώνω;
  -Βεβαίως, και το ρωτάς; Πόσοι θάμαστε;
  -Αν φέρεις και τη γυναίκα σου θάμαστε τρεις...

 12. peretie avatar
  peretie 14/08/2009 04:36:25

  Για την βιομηχανία "χαλβάδων" δεν θα μας πείτε κάτι;

  • Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
   Μποτίλια στο Πέλαγος @ peretie 14/08/2009 09:50:09

   Όλα ανταποκρίνονται στον νόμο της προσφοράς και της ζήτησης. Στη φάση εκφυλισμού των φύλων, των ανδροπρεπών γυναικών και των ανδρών με θυληπρέπεια, λόγω της άνωθεν επιβεβλημένης διαφήμησης και προπαγάνδας, το χαλβάδιασμα παραμένει το χαράκωμα των τελευταίων Μοϊκανών της αρρενοπότητας και του σεξουαλικού ηρωισμού.
   Και εαν θέλει ο Θεός ακολουθεί νεκρανάστασις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.