#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/09/2011 12:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το τελευταίο λάθος των ΠαπανδρέουΚαθώς η κατάσταση αναφορικά με το πρόβλημα του χρέους είχε αρχίσει να ξεκαθαρίζει επικίνδυνα, ήδη από τον Αύγουστο και κάθε δυνατή παράταση είχε ήδη δοθεί (προκειμένου κάθε χώρα να λάβει τα απαραίτητα αμυντικά μέτρα), θα περίμενε κανείς μια ξεκάθαρη στάση και τουλάχιστον κάποια σημαντική αλλαγή πολιτικής, ενόψει της ΔΕΘ.

Αντί αυτού, ακούσαμε έκπληκτοι τον κ. Πρωθυπουργό να κάνει μνεία στην … συμφωνία της 21ης Ιουλίου!  Ο κ. Παπανδρέου και οι φωτισμένοι του σύμβουλοι, θα πρέπει να είναι οι τελευταίοι άνθρωποι στον πλανήτη που δεν κατάλαβαν ότι η φιλόδοξη αυτή συμφωνία είχε ήδη ακυρωθεί από τις εξελίξεις, με κυριότερες αιτίες:

- Την απαίτηση εμπράγματων εγγυήσεων

- Την αδυναμία επίτευξης των στόχων (κυρίως ως προς το έλλειμμα)

- Την αδυναμία των ελληνικών τραπεζών να απορροφήσουν το haircut

Οι παραπάνω αιτίες ήταν γνωστές και πριν την 21η Ιουλίου γι αυτό και στη συμφωνία εκείνη υπήρχαν αστερίσκοι, ιδιαίτερα για το θέμα των εγγυήσεων.  Ωστόσο οι Ευρωπαίοι θέλησαν να δώσουν ακόμα μια παράταση στο μοιραίο, για να βοηθήσουν τον κ. Παπανδρέου και να αποτρέψουν ένα πιστωτικό γεγονός εν μέσω της τουριστικής περιόδου.

Κάθε σώφρων ηγέτης, θα είχε μελετήσει τα στοιχεία, θα είχε εκτιμήσει τους πολιτικούς συσχετισμούς και θα είχε προσπαθήσει να αλλάξει πολιτική.  Όχι  όμως ο μακάριος κ. Παπανδρέου, ο οποίος προτίμησε τον θελκτικό ελληνικό ήλιο, το κανώ και τα πολυτελή ξενοδοχεία.

Τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές, οι προσδοκίες του κ. Παπανδρέου έχουν γκρεμιστεί ολοσχερώς, έπειτα από μια θυελλώδη συνεδρίαση του Eurogroup στην οποία, ούτε η παρουσία έκπληξη του φιλοπαπανδρεϊκού Γκάιθνερ μπόρεσε να λειτουργήσει πυροσβεστικά:

-Η συμφωνία του Ιουλίου είναι ήδη παρελθόν

- Η 6η δόση του δανείου είναι υπό αίρεση

- Δεν αναμένεται ευρωπαϊκό χρήμα στα ταμεία πριν το τέλος Οκτωβρίου

-Ούτε λόγος για νέο δάνειο

-Τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους ίσα που επαρκούν για το τέλος του μήνα

-Οι δημοπρασίες εντόκων απειλούνται με εξαφάνιση, καθώς οι εγχώριες τράπεζες βιώνουν το δικό τους ξεχωριστό δράμα

-Όλα δείχνουν ότι το χρέος τελικά θα εξαφανίσει τη χώρα

Ο κ. Παπανδρέου και το επιτελείο του έχουν δύο επιλογές, μία προσδοκία και κανένα εναλλακτικό πλάνο:

Οι δύο επιλογές:

1.              Η άμεση είσπραξη με κάθε μέσο του τέλους των ακινήτων, για να πληρωθούν οι μισθοί του Οκτωβρίου

2.              Η επίσημη στάση πληρωμών, ελεγχόμενη ή άτακτη

Η μία προσδοκία: Να γίνουν μέσα σε μία εβδομάδα (με προεδρικά διατάγματα) όσα δεν έγιναν σε δύο χρόνια, όσα δηλαδή ζητούσαν από την αρχή οι δανειστές του Παπανδρεϊσμού, δεκάδες χιλιάδες άμεσες απολύσεις στο δημόσιο, αυξήσεις στους φόρους άμεσης απόδοσης (καύσιμα), μειώσεις μισθολογικού κόστους.  Αν η κυβέρνηση καταφέρει όλα αυτά και στο τρίτο τρίμηνο διαφανεί εντυπωσιακή πτώση του ελλείμματος, μπορεί να προσδοκά σε μια πολιτική συμφωνία για μια νέα παράταση.

Όλα τα παραπάνω συναινούν σε ένα κοκτέιλ καταστροφής και φέρνουν τη χώρα μας ολοένα και κοντύτερα στον ξαφνικό θάνατο.  Ταυτόχρονα ο κ. Πρωθυπουργός βρίσκεται σε παράλυση, τραγικά απομονωμένος από ένα κόμμα που στη βάση του διαλύεται και στην κορυφή του σπαράζεται από συγκρούσεις διαδοχής.  Μόνη του διέξοδος η προσφυγή στις κάλπες ή ακόμα καλύτερα (για τον ίδιο και την ελίτ του χάους) ο εκβιασμός μιας συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία.

Σήμερα και για την υπόλοιπη εβδομάδα θα γίνουμε μάρτυρες μιας ξαφνικής επίθεσης ‘’φιλίας’’ από τους μνημονοδίαιτους διαμορφωτές γνώμης, για μια συναίνεση προ της καταστροφής.  Το σημερινό άρθρο του κ. Ψυχάρη στο ‘’Βήμα’’ είναι μόνο η αρχή.

Κακοφωνίξ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 18/09/2011 13:55:57

  Συγκυβέρνηση δεν πρόκειται να υπάρξει, δήλωσε ο Πρόεδρος!!! Άψογος!!!

  • alakran avatar
   alakran @ ΕΥΑ 18/09/2011 14:01:31

   Τα παπαγαλάκια από το Βήμα,την Ελευθεροτυπία,τη Real,το Mega επιμένουν σε σενάρια συγκυβέρνησης και τρομοκρατία του στυλ "μα εσείς τί θα κάνετε?",αλλά παίρνουν όλοι την απάντησή τους!

   • ΕΥΑ avatar
    ΕΥΑ @ alakran 18/09/2011 14:07:51

    Κι όπως επισήμανες και χθες και το επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά σήμερα ο Πρόεδρος..''θα είμαι αμείλικτος''!!!!!Δύο φορές του απηύθυναν παρόμοια ερώτηση!

    • irida avatar
     irida @ ΕΥΑ 18/09/2011 14:33:26

     Σε αυτό προσωπικά κρατώ μικρό καλάθι!! Στο αμείλικτος εννοώ.
     Αν ο Σαμαράς προσφέρει χείρα βοηθείας στον ΓΑΠ τότε αυτοκτονεί πολιτικά! Δε βλέπω γιατί να το κάνει!! Απλά θα τον προλάβουν οι εξελίξεις πιθανόν! Αναφέρομαι σε εκλογές, μπορεί να γίνουν, μια και δεν θέλει το ΓΑΠ και το σύστημα που τον στήριξε να σκάσει η μπόμπα στα χεράκια του..
     Σε ό,τι αφορά εμένα ως πολίτη αυτής της χώρας έχω 2 επιλογές με όποιον τιμονιέρη από δω και πέρα: ή να την κάνω για άλλες πολιτείες, το σκέφτομαι σοβαρά, ή να μείνω εδώ με χαμηλό μισθό κι ανάσταση στη μετά θάνατον ζωή!!
     Όσο για τους πολιτικούς...χμ..λυμένα τα βιοτικά τους!

     • ΕΥΑ avatar
      ΕΥΑ @ irida 18/09/2011 14:40:15

      Με ποιον τρόπο θα προσφέρει χείρα βοηθείας στον Γαπ; Συγγνώμη που σε ρωτάω, απλά δεν κατάλαβα..

     • irida avatar
      irida @ ΕΥΑ 18/09/2011 14:51:56

      Με το να δεχτεί να συγκυβερνήσουν!

     • ΕΥΑ avatar
      ΕΥΑ @ ΕΥΑ 18/09/2011 14:56:35

      Έχει δηλώσει πεντακάθαρα ότι ΔΕΝ πρόκειται να συμβεί αυτό..πιστεύω ότι δεν πρόκειται να το αναιρέσει, Irida..Σήμερα είπε ξανά ότι θέλει ισχυρή αυτοδυναμία κι ότι πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική πολιτική φιλοσοφία μεταξύ ΝΔ-Πασόκ..δε γίνεται να συγκλίνουν αυτές οι πολιτικές..

     • irida avatar
      irida @ ΕΥΑ 18/09/2011 15:08:35

      Εύα, ωραία τα λόγια. Δεν πάσχουμε στη χώρα από αυτά. Από πράξεις πάσχουμε. Γενικώς!! ακούω τη συνέντευξη κι αναρωτιέμαι αυτά τα τόσο ωραία τόσα χρόνια γιατί δεν τα κανε η ΝΔ; Γιατί κοιμόταν; Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι ΚΑΝΕΝΑ..

     • ΕΥΑ avatar
      ΕΥΑ @ ΕΥΑ 18/09/2011 15:12:11

      Γιατί ελπίζουμε Irida! Γιατί οφείλω/ουμε να του δώσουμε την ευκαιρία..πρόσεξες την απάντησή του για όσους ράβουν υπουργικό κουστούμι;

     • irida avatar
      irida @ ΕΥΑ 18/09/2011 15:14:04

      Δεν ξέρω, Εύα!! Δεν ξέρω. Αν είμασταν κοντά θα κάναμε ζωντανά τη συζήτηση. Εδώ δε γίνεται!! ;-)

     • Σταύρος avatar
      Σταύρος @ irida 18/09/2011 15:17:05

      Εύα μην χαλιέσαι!
      Το άλλο όνομα της ίριδας είναι Ντόρα (η γνωστή)!

     • irida avatar
      irida @ Σταύρος 18/09/2011 15:18:24

      γελάσαμε πάλι!!

     • juliet avatar
      juliet @ Σταύρος 18/09/2011 16:50:29

      Σταύρο
      Η Ιρις δεν ήτανε η αγγελιαφόρος της Ηρας; της έστρωνε το κρεβάτι ,την βοηθούσε να στολιστεί και γενικά έκανε τα θελήματα της Θεάς.

     • irida avatar
      irida @ Σταύρος 18/09/2011 16:53:37

      juliet, αξίζεις την καμιά απάντηση. Δε χαλιέμαι με άτομα του είδους σου, σε διαβεβαιώ!!
      Καλή συγκυβέρνηση!!Κι άμα μάθεις να σέβεσαι τη γνώμη και τις επιλογές των άλλων ίσως να σου αξίζει κάτι καλύτερο. Αν όμως με τέτοιους ψηφοφόρους πορεύεται ο Σαμαράς, σαν και σένα εννοώ, τον λυπάμαι εκ μέσης καρδίας!!Γιατί θα υποφέρει!!

     • juliet avatar
      juliet @ irida 18/09/2011 16:53:15

      Ευα,
      δεν κατάλαβες σου είπε δεν εμπιστεύεται ΚΑΝΕΝΑΝ δεν σου είπε ΚΑΜΜΙΑ.

     • juliet avatar
      juliet @ irida 18/09/2011 17:12:46

      Από πότε απαντάς στο τίποτε; η σημαίνει ότι κάτι αξίζω ....καλά σαράντα και βάλτε και αρκετή ζάχαρη στα κόλυβα να είναι τουλάχιστο πένθημα μεν ,αλλά γλυκά δε.
      Θα σου πω κάτι, είμαι απο τα άτομα που αγωνίστηκα για να γίνει ο Σαμαράς προέδρος και νοιώθω περήφανη που οι επιλογές μου ήτανε σωστές,που θα μπορέσουμε η ΕΛΛΑΔΑ να γίνει η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και όχι του Μπους και του Σόρος .
      Καληνύχτα ,Ιριδα .........

     • irida avatar
      irida @ juliet 18/09/2011 17:18:19

      Το τίποτα εσύ το λες για σένα! Εγώ δεν το πα! Στα λεγόμενά σου το εστίασα. Δεν υποτιμώ και σέβομαι τους άλλους. Εσύ δεν το κάνεις συστηματικά σε μένα εδώ μέσα! Τέλος πάντων. Προσωπικά εύχομαι το καλύτερο για τη χώρα! Θα φανεί ποιο θα ναι κι αν. Δεν προσδοκώ από κανέναν , και καμιά για να σε καλύψω, τίποτα. Μόνο από μένα περιμένω. Γι αυτό δε χρωστάω!! Άσχετα αν πληρώνω όπως όλοι ή σχεδόν όλοι από τον κόπο μου και τον ιδρώτα μου τις αλχημείες(μη γράψω άλλη λέξη) όσων κυβέρνησαν. _

    • φωνη avatar
     φωνη @ ΕΥΑ 18/09/2011 16:36:55

     irida
     Η ΝΔ είναι πολύ διαφορετική από αυτό που ήταν όταν απογοήτευσε. Έχει νέα και αξιόλογα πρόσωπα αυτό το βλέπουμε όλοι, και αυτή η τωρινή ανανέωση έχει συμβεί χωρίς να υπάρξουν εκλογές.
     Υπερασπίζεται την ιδεολογική της ταυτότητα.
     Έχει Πρόεδρο έναν άνθρωπο που τον δοκίμασε ευτυχώς πολύ νωρίς η ζωή, όπως ο ίδιος είπε χθες, και δε δίστασε να βάλει πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον. Το ίδιο αναρωτιούνται πολλοί δύσπιστοι αν ο Σαμαράς προσβλέπει στο δικό του όφελος ή στο εθνικό. Τι έδειξε όμως το παρελθόν του; Υπάρχει η απάντηση στο παρελθόν του δεν είναι μόνο λόγια.

     Έχει διαφορά να ξεκινάμε με τη θέση: "Δεν εμπιστεύομαι κανέναν" και μετά όποιον και να ακούσουμε να πασχίζουμε να επιβεβαιώσουμε τη θέση που εκ των προτέρων έχουμε, από φόβο, απογοήτευση ή ακόμα και εγωισμό.
     Και άλλο είναι να ακούμε προσεκτικά κάποιον τι λέει και μετά να κρίνουμε αν μας πείθει.

     Επιφυλάξεις δεν είναι κακό να έχουμε και πιστεύω ότι στο Σαμαρά δεν κάνει κακό ο δύσπιστος, γιατί έχει λογικά επιχειρήματα να τον πείσει. Αυτό που κάνει κακό πρώτα σε μας και μετά στο Σαμαρά είναι η τύφλωση, η εκ των προτέρων άρνηση να εμπιστευθείς κάποιον.

     • irida avatar
      irida @ φωνη 18/09/2011 17:00:51

      φωνή, ποιόν εννοείς; Τον Αρούλη; Τον Παναγιωτόπουλο; Τον Αβραμόπουλο; Τον Σταικούρα; Τον Σταμάτη(εξ αιτωλοακαρνανίας ερχόμενο);Πες μου τους νέους!! Γιατί όλο τους παλιούς βλέπω. Ποιους θα βάλει στο κυβερνητικό του σχήμα, γιατί θα κυβερνήσει, αγνοώ. Εγώ αυτούς ξέρω. Κι έχω κάθε λόγο να μαι δυσαρεστημένη! Και με τη ΝΔ και με όλο το πολιτικό σύστημα. Δυστυχώς είναι έτσι!! Καλές οι προθέσεις αλλά...
      Για τύφλωση μην κατηγορείς εμένα. Δεν χρωστώ σε κανένα τίποτα ούτε εμπλέκομαι άμεσα στην πολιτική. Αλίμονο αν δεν κρίνουμε κι είμαστε τυφλά όργανα κομματικά. Ποτέ δεν ανήκα σε κόμματα. Σε ΚΑΝΕΝΑ!! Πάντα ψήφιζα και σκεφτόμουν. Οι θέσεις κι οι απόψεις μου είναι γνωστές. Μπορώ να διαθέσω τα στοιχεία μου και θα φανεί αν χρωστάω, τι χρωστάω και σε ποιον ή ποιάν όπως εννοούν κάποιες εδώ. Κι αυτό μπορώ να το κάνω επειδή δε χρωστάω ΤΙΠΟΤΑ. Οφείλω να σκέφτομαι χωρίς κομμτικές παρωπίδες. Στη Νδ της θεσνικης κάποιοι ξέρουν ποια είμαι. Κι αυτό επειδή έτυχε να το πω. Τέσπα.. Ο καθένας βλέπει στον άλλο τις προθέσεις και τα κίνητρά του. Πολλές φορές.
      Τα γραπτά και τα λόγια μένουν. Όλων. Θα δείξει ο χρόνος.

     • φωνη avatar
      φωνη @ irida 18/09/2011 17:29:22

      Υπάρχουν πρόσωπα που μιλούν δημοσίως εκ μέρους της ΝΔ που ο πολύς κόσμος τώρα τα βλέπει. Μιλάω για άτομα σαν τον Μηταράκη, τον Σταϊκούρα, τον Τζαβάρα, τον Λαζαρίδη, τον Μιχελάκη κ.α. Μη μου πεις ότι αυτά τα άτομα τα έβλεπες και στο παρελθόν κάθε μέρα να μιλούν εκ μέρους της ΝΔ. Και σου ξαναλέω ότι η ανανέωση έχει συμβεί χωρίς να μεσολαβήσουν εκλογές μην το αγνοείς αυτό.

      Φυσικά και θα κρίνουμε έχουμε υποχρέωση να κρίνουμε, αλλά αν ξεκινάμε με δόγματα ακλόνητα την κριτική θα κάνουμε λάθος. Γιαυτό σου είπα πριν ότι η τύφλωση κάνει κακό πρώτα σε μας.

      Δεν μπορείς να ξεκινάς μια αντικειμενική κριτική με το δόγμα: ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Γιατί αν είναι έτσι, εγώ μαντεύω ποια θα είναι τα αποτελέσματα της κριτικής σου: ότι όλοι είναι άχρηστοι, όλοι είναι ίδιοι.

     • irida avatar
      irida @ irida 18/09/2011 17:40:46

      Έχεις δίκιο. Αυτοί είναι νέοι, αν κι ο Μιχελάκης δε με πείθει, εμένα. Οι υπόλοιποι είναι αξιοπρεπείς κι αξιόλογοι. Θα δείξει ο χρόνος. Η ευκαιρία στο Σαμαρά θα δοθεί. Μένει να φανεί αν τα λόγια θα γίνουν έργα ή θα μείνουν σκέτα λόγια. Έχω ακόμα την απορία να δω στην πράξη πως θα υποτάξει τα συμφέροντα!!
      Ε'ιναι δύσκολη και δαιδαλώδης η διαδρομή που ο κάθε πρωθυπουργός, εξαιρείται ο τελευταίος, πρέπει να διαβεί!! Μακάρι να πετύχει. Το εύχομαι για το καλό της χώρας. Πόσο εύκολο είναι; Σύντομα θα το δείξει.
      Ας κρατώ καλού κακού μικρό καλαθάκι!! Κι αυτό γιατί οι αλλαγές δε γίνονται ούτε αυτόματα ούτε κεντρικά μόνο. Για να αλλάξουν πράγματα χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας που δεν υπάρχει!!!!! Ούτε στα κατώτερα στελέχη της ΝΔ. Μπορώ να μιλήσω με στοιχεία.
      Ας το κλείσουμε δω για την ώρα.
      Δεν είμαι τόσο άδικη να τους βγάζω όλους άχρηστους!! Πολλοί όμως είναι ανίκανοι και δοκιμασμένα ανίκανοι!!

 2. Apatsi avatar
  Apatsi 18/09/2011 14:01:44

  Ο Ψυχάρης και οι συν αυτώ, μπορούν να πάνε στη γωνία να δούν αν έρχετε ( ο Αντώνης)?
  Πόσος πόνος τέλος πάντων για το μέλλον αυτού τυν έρμου τόπου, από τα ανθρωποειδή των ΜΜΕ!

 3. alakran avatar
  alakran 18/09/2011 14:25:05

  Άμεσες προτεραιότητες:

  Επαναδιαπραγμάτευση
  Πόθεν έσχες από το 1974
  Α.Ο.Ζ
  Κατάργηση του νόμου για την ιθαγένεια

  !!!

 4. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 18/09/2011 16:08:03

  Βρε παιδιά..αυτός πάνω στη φωτό είναι ο Alexis ή κάνω λάθος;

 5. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 18/09/2011 16:24:37

  Κάποιος συσχολιαστής το πρότεινε χθες, το επαναλαμβάνω κι εγώ.

  Να μην πληρώσουμε, ούτε καν την πρώτη δόση, του κεφαλικού φόρου "αλληλεγγύης", την εισφορά των αυτοκινήτων και το τέλος επιτηδευματιών.

  Σκεφτείτε το απλά: με μια προσαύξηση 2% το μήνα, και για ένα μέσο χαράτσι χιλίων ευρώ, αν καθυστερήσουμε τρεις μήνες την πληρωμή, η επιβάρυνση θα είναι 60 ευρώ. Από αυτά, ίσως τα 15-20 να τα "ρεφάρουμε" έχοντας αυτό το χιλιάρικο σε έναν τραπεζικό λογαριασμό υψηλότερου επιτοκίου (όχι αναγκαστικά προθεσμιακό). Οπότε, μένει ζημιά 40-45 ευρώ.

  Δεν αξίζει να χαλαλίσουμε αυτά τα 40-45 ευρώ ο καθένας για να απαλλαγούμε από τη χούντα του Τζέφρυ και της τρόικας, οδηγώντας τις δημόσιες εισπράξεις σε ασφυξία και γκρεμοτσακίζοντάς τους κακήν κακώς;

  Εγώ πάντως θα το κάνω!

  • AB avatar
   AB @ Αυριανιστής 18/09/2011 20:48:35

   Τελικά 2% είναι το πρόστιμο ανά μήνα ή 1% που διάβασα κάπου αλλού.

   Το ίδιο θα κάνω και εγώ, δεν πρόκειται να πληρώσω, προτιμώ να πληρώσω και το πρόστιμο μέχρι να πέσουν τα ρεμάλια παρά πληρώσω τώρα.

   Και την απόφαση την είχα πάρει πριν διαβάσω όπως λες το σχόλιο του άλλου φίλου και τώρα βλέπω και το δικό σου σχόλιο και λέω κοίτα να δεις που σκεφτόμαστε τα ίδια ακριβώς πράγματα.

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ AB 18/09/2011 23:34:08

    Ας το διαδώσουμε λοιπόν ΟΛΟΙ στον περίγυρό μας, ΑΜΕΣΑ, ώστε κανείς να μην πάει να πληρώσει μέχρι τις 30 του μήνα που λήγει η πρώτη δόση!

    Να είστε σίγουροι ότι η 1η Οκτωβρίου θα είναι μια διαφορετική μέρα, όταν η φασιστική ληστοσυμμορία θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τα αδιέξοδά της!

 6. Αλέξης avatar
  Αλέξης 18/09/2011 17:31:20

  Παιδιά όποιος έχει φωτοβολταϊκό στη σκεπή δεν πρέπει να φοβάται τη διακοπή του ρεύματος απ' τη ΔΕΗ. Φωνάξτε έναν ηλεκτρολόγο να σας εγκαταστήσει ένα συσσωρευτή και θα έχετε ρεύμα τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα και ζεστό νερό από ηλιακό. Κι ο ΓΑΠ μπορεί να πάει να γ&%$&εί
  Είναι ειρωνικό αλλά η πράσινη ενέργεια μπορεί να μας απαλλάξει από το ΓΑΠ!!
  Σκεφτείτε το!

  • Delta Lamda avatar
   Delta Lamda @ Αλέξης 18/09/2011 19:28:16

   ...και οποιος δεν εχει?

 7. Δεξιός avatar
  Δεξιός 18/09/2011 19:38:42

  Μάλλον πρέπει να κατηγορήσεις τον Παπά....

 8. popolaros avatar
  popolaros 18/09/2011 20:26:31

  Το πρώτο μέλημα κάθε Έλληνα/Ελληνίδας πρέπει να είναι να φύγει ο ολίγιστος ελληνόφωνος κανω-νιέρης, με κάθε τρόπο.
  Δεν πληρώνουμε τίποτα μέχρι να πάρουν δρόμο.

 9. AB avatar
  AB 19/09/2011 00:26:42

  Ετσι μπράβο.

  Παιδιά να μην πληρώσει κανείς μέχρι να πέσουν τα παλιοτόμαρα.

 10. vaggelis avatar
  vaggelis 19/09/2011 00:58:03

  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.