#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/12/2011 18:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το σύστημα κοντεύει να τιναχτεί στον αέρα!Τι ήταν αυτό που σας βρήκε Βαγγέλη;

Στην κυβέρνηση επικρατεί πανικός. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το πιο προβεβλημένο της στέλεχος, που προαλείφεται επίσης για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και, γιατί όχι, μελλοντικός πρωθυπουργός, δυσκολεύεται εμφανώς να κρυφτεί πίσω από τις ευθύνες που προκύπτουν από την υπόθεση των εισαγγελέων - και μάλλον δε φταίει ο όγκος του.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο κ. Βενιζέλος ήταν τόσο εξουθενωμένος που δεν είχε κουράγιο να ασχοληθεί επαρκώς με ένα καλό κουκούλωμα και τώρα πιάστηκαν στα πράσα.

Ο κ. Παπαδήμος, που έχει στο κεφάλι του όλο τον παραλογισμό γύρω από το PSI, τρέχει και δε φτάνει και μπροστά σε μια νέα κατακραυγή (βλέπετε, που να φανταστεί αυτός ο εκλεπτυσμένος αστός ότι οι πληβείοι θα ξεσήκωναν επανάσταση για έναν παπά) συγκάλεσε επείγουσα σύσκεψη με τους ανώτατους δικαστικούς.

Μόνο που κάποιες φορές η δικαιοσύνη θυμάται το ρόλο της και ο κ. Τέντες, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, είχε ήδη διατάξει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το θέμα, κινητοποιώντας τον αρμόδιο αντιεισαγγελέα κ. Μακρή! Μύλος.

Μέσα στη γενική αναμπουμπούλα, ο Πήγασος και η διαπλοκή των … χρυσοφόρων σκουπιδιών ασχολούνται με τις 150.000 θέσεις εργασίας που θα μας φέρει ως άλλος Αη -Βασίλης ο κ. Παπαδήμος (ούτε ο …Χάρυ Πότερ να ήτανε),

Ο Πρετεντέρης θυμήθηκε τις εκλογές,

Ο Ψυχάρης παίζει Παπαδήμο και θα δικαιωθεί όπως και όταν έπαιζε Βενιζέλο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ,

Ο Βορίδης, θέλει οι εκλογές να αναβληθούν μετά το Μάϊο-ίσως και αργότερα. Άλλωστε πότε θα ξαναγίνει υπουργός;

Ο Βενιζέλος, περίπου, συμφωνεί μαζί του, επειδή ούτε αυτός περιμένει να ξαναγίνει υπουργός - για πρωθυπουργός το έχει ξεχάσει προ πολλού.

Ο Καρατζαφέρης θέτει τέσσερις προϋποθέσεις για να παραμείνει στην κυβέρνηση, η μία από τις οποίες είναι να την …πατήσει ο Σαμαράς και να πάρει περισσότερα υπουργεία και η άλλη να …σωθεί το ΠΑΣΟΚ πριν από τις εκλογές,

Ο Μητσοτάκης με τον Αλαφούζο  δοξάζουν τις παρά φύσιν συμμαχίες και ξαναθυμούνται το Βατοπέδι,

Όλοι μαζί προσπαθούν να σώσουν το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν τους νοιάζει που η Ελλάδα καταστρέφεται. Προφανώς τι να την κάνουν μια Ελλάδα, χωρίς … το ΠΑΣΟΚ (τους);

(Κάπου στις μέσα σελίδες των εφημερίδων θα βρείτε και κανένα κομμάτι για τους εισαγγελείς)

Λέγαμε και εμείς να χαλαρώσουμε λίγο, να χαρούμε το γιορτινό πνεύμα και όλα τα σχετικά, αλλά εδώ κοντεύει να τιναχτεί στον αέρα όλο το σύστημα.

Φαίνεται πως λόγω της οικονομικής δυσπραγίας και της περιρρέουσας αβεβαιότητας, διάφορες διαλυτικές δυνάμεις επιδρούν καταλυτικά με γεωμετρική πρόοδο, πάνω σε ένα ασταθές πολιτικό μόρφωμα, που μόλις μετά βίας προσποιείται ότι λειτουργεί.

Και εύλογα αναρωτιόμαστε:

Κύριοι, αν δεν είσαστε ικανοί να χωρίσετε δυο γαϊδάρων άχυρα, πώς ακριβώς θα τιθασεύσετε τους τραπεζίτες και θα σώσετε τη χώρα από τη χρεοκοπία

 Αδέξιος Δεξιός 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ορέστιος avatar
  Ορέστιος 29/12/2011 18:20:29

  Γκρεμίστε την Σοσιαλιστική Ολιγαρχία.

  • madprof avatar
   madprof @ Ορέστιος 29/12/2011 20:02:07

   Εδώ έχουμε ολιγΑρχεις της ΟΜΑ (Ομοσπνδία Μαφιόζικων Οργανώσεων) αγαπητέ! Που Ζεις επιτέλους;

   • Ορέστιος avatar
    Ορέστιος @ madprof 29/12/2011 21:06:24

    Σου έθιξα τον Σοσιαλισμό?
    Δεν παθαίνεις τίποτα.
    Όλα τα καθάρματα της Ιστορίας είναι Σοσιαλιστές.

    Αλλαγή καθεστώτος στην Ελλάδα τώρα!!!!
    Γκρεμίστε την Μεταπολίτευση

    • Δημήτρης avatar
     Δημήτρης @ Ορέστιος 29/12/2011 21:15:27

     Σωστός. Ο κάθε μεγαλομανής που θέλει να αλλάξει τις ζωές των άλλων (με ή χωρίς τη θέλησή τους) για να το παίξει θεός βρίσκει μια φιλόξενη στέγη στο σοσιαλισμό.

    • ΛΕΩΝΙΔΑΣ avatar
     ΛΕΩΝΙΔΑΣ @ Ορέστιος 30/12/2011 00:15:43

     Ε ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΙΕΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ TOY 67-74 ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ........

     • madprof avatar
      madprof @ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 30/12/2011 13:17:51

      Είναι αφελές έως εγκληματικό, η περίοδος '67 έως 11/'73 να συγχέεται ιστορικά με την περίοδο του καθεστώτος δ. ιωαννίδη που ακολούθησε έως τον 7/'74, την τραγωδία της Κύπρου, την αλλαγή καθεστώτος στην Ελλάδα και την πτώση του!
      Οι πολίτες βιώνουν κοινωνικό, οικονομικό, οικογενειακό και προσωπικό ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!
      Αντελήφθησαν, αυτό προσλαμβάνω καθημερινά, πως ό,τι χρώμα κομματο-κορδέλας και να φέρουν στο λαιμό Τους, εκόντες άκοντες, οδηγούνται στο σφαγείο κοινής διαχείρισης των ΟΜΟ* και μοναδική τους επιλογή είναι πλέον ο εκδορέας να είναι “σύντροφος”!
      Τα χειρότερα των πεπραγμένων της κάστας των ΟΜΟ*, τώρα θα τα βιώσουν οι δύσμοιροι πολίτες!
      * Ομοσπονδία Μαφιόζικων Οργανώσεων

    • madprof avatar
     madprof @ Ορέστιος 30/12/2011 00:17:23

     Μίλησα για το όλον "σύστημα" αγαπητέ! Δεν φορώ κομματική κορδέλα στο λαιμό και φύμωτρο στη μούρη, ούτε είμαι δογματικός!
     Ποτέ στο ΓιωργοΑντωνοΚωσταινοΤσιΤσιολινοΠροτεκτοράτο δεν υπήρξε διάθεση της ΝπεοτισμοΝομενκλατούρας να δομήσει κράτος διαφάνειας, αξιοκρατίας και δικαίου!
     ΚομματοΛησταρχοΚατσαπλιάδες όλων των πανίδων και χλωρίδων, λυμαίνονται τον πλούτο και οι πολίτες πένονται!
     Με το τεραστίων κοινωνικών διαστάσεων swap, που βιώνουμε στο πετσί μας όλοι σήμερα, έρχονται τα χείριστα.
     Αυτόί θα συνεχίσουν να το παίζουν "σωτήρες" μας αφού οι αμνοί δεν μπορούν χωρίς κομματική κορδέλα!

  • ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ avatar
   ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ @ Ορέστιος 31/12/2011 19:58:21

   Δεν χρεοκοπούν οι χώρες, αλλά το ΔΝΤ, η FED, η ΕΚΤ... και αυτοί που έχουν οργανική σχέση μαζί τους (οικονομολόγοι, πολιτικοί, τραπεζίτες, οργανισμοί κ.α.). O επιθανάτιος ρόγχος ενός απατηλού χρηματοπιστωτικού συστήματος που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα τα τελευταία 200 χρόνια...

   Μην πέφτετε στην παγίδα των ιεροψαλτών της δημοσιονομικής λιτότητας, των περικοπών και της αύξησης της φορολογίας (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ..Αλλα ο Δανεισμός που δημιουργεί το πρόβλημα)
   Η δημιουργία του "ex nihilo" χρήματος (εκδοτικό προνόμιο) και άϋλη ανατοκιζομενη πίστωση με κλασματικά αποθεματικά (χωρίς πλήρη αντίκρισμα) και όταν δεν μπορείς να πληρώσεις, παίρνουν ως αντάλλαγμα τις πηγές της πραγματικής οικονομίας. (λιμάνια, αεροδρόμια, ορυκτό πλούτο κ.α)

   Η πραγματική αιτία της κρίσης είναι ότι : τα κράτη έχουν απεμπολήσει το ΥΨΙΣΤΟ προνόμιο τους (αφού ασκούν εθνική κυριαρχία) να εκδίδουν τα ίδια, το χρήμα τους ΑΤΟΚΑ και αντί αυτού το δανείζονται ΕΝΤΟΚΑ από ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες.

   http://www.scribd.com/oikonomia247

 2. Κωστας Ε. Χριστοδουλου avatar
  Κωστας Ε. Χριστοδουλου 29/12/2011 18:24:34

  Φίλε μου, δέν νομίζω νά είναι αύτή ή "άποστολή" τους .....

 3. Δημήτρης Σκαμπαρδώνης avatar
  Δημήτρης Σκαμπαρδώνης 29/12/2011 18:37:52

  θελουν να σωσουν την χωρα απο την χρεοκοπια????????????

 4. Αρτα-Ξερξης avatar
  Αρτα-Ξερξης 29/12/2011 18:48:07

  Οι υπουργοι του πασοκ ειναι προφανες οτι θα κανουν οτι μπορουν για να διατηρησουν τις καρεκλες για τον απλουστατο λογο οτι μετα θα ειναι ανεργοι. Αυτους που πρεπει να προσεξει και τελικα να διαολο-στειλει ο κυριος Α.Σαμαρας ειναι οι δυο εντιμοτατοι....κυριοι της ΝΔ και υπουργοι της κυβερνησης ,οι οποιοι κανουν τα παντα για να παραμεινουν υπουργοι...Με Αυτους τους δυο "Βενιζελους της ΝΔ" να δουμε πως θα τα καταφερει ο κ. Σαμαρας.....

  • Greekx avatar
   Greekx @ Αρτα-Ξερξης 30/12/2011 09:50:35

   μήπως λέω μήπως τους έχει ήδη ¨κάψει" ;;;;

 5. astrokritis avatar
  astrokritis 29/12/2011 18:59:44

  ... ε , λοιπόν , όσο γρηγορότερα διαλυθεί ένα τέτοιο σύστημα , τόσο το καλύτερο .. Νομίζω ??? ....

 6. theo1611 avatar
  theo1611 29/12/2011 19:08:59

  Τα γεγονότα είναι εξαιρετικά απλά κύριοι:

  Οι πολιτικοί προϊστάμενοι διακίνησαν υπηρεσιακής εισήγησης σχέδιο νομοθετικής διάταξης που (α) έθετε υπό το ερώτημα της συνταγματικής ακυρότητας -του νόμου- των πράξεων των οικονομικών εισαγγελέων μέχρι σήμερα αλλά και στο μέλλον για όσο διάστημα θα εξακολουθούσαν να ασκούν τα καθήκοντά τους, (β) υποχρέωνε τους Οικονομικούς Εισαγγελείς να εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους υπό την αίρεση του α), να ενημερώσουν το διάδοχο σχήμα και να επιστρέψουν, μετά ταύτα, στις οργανικές τους θέσεις.

  Υπό ομηρία, χωρίς εκτελεστικές αρμοδιότητες και για απροσδιόριστο χρόνο!!!.

  Τα κρατούντα ΜΜΕ βάλθηκαν να μας πείσουν ότι είναι υποχρέωση των παραιτηθέντων να δώσουν διευθύνσεις και ονόματα!!!

  Η απάντηση είναι απλή, δημοσιογραφάρες βρέστε τα για να κάνετε και καμμιά δουλειά και να αποδείξετε ότι δεν είστε άχρηστοι!!!

 7. marika avatar
  marika 29/12/2011 19:18:53

  ELLAS H PIO DIALYMENH XOPA THS EUROPHS;ME TOUS PIO EXYPNOUS
  POLITES KAI TOUS PIO AXRISTOUS POLITIKOUS!!!!!!!!!!

  • Agni avatar
   Agni @ marika 29/12/2011 20:12:32

   Δεν μπορώ να κρατηθώ και να μην πω οτι ισχύει ακριβώς το αντίθετο,η Ελλάδα είναι η χώρα που στους τυφλούς βασιλευουν οι μονόφθαλμοι,και η Ευρώπη ο χώρος που οι πολίτες έχουν υπερβεί κατα πάρα πολύ τις ηγεσίες τους σε πνευματικό επίπεδο και είναι θέμα χρόνου να απαλλαγούν απο τέτοιου τύπου "ηγετίσκους" και "ιδεολογήματα",στην Ελλάδα αντίθετα η χειρίστη μορφή πολιτικού λόγου,αισθητικά,λογικά και δομικά δηλαδή ο καρατζαφέρειος μηδενισμός,κυνισμός,απανθρωπιά,λαικισμός,ωφελιμισμός και οπορτουνισμός είναι η ηγεμονική δύναμη στην πρώην δημόσια σφαίρα(απο τις ουρές και τα ταξί μέχρι τα ΜΜΕ),δηλαδή οι τελείως τυφλοί οδηγούνται απο τον τυφλό με τη μαγκούρα και αυτός με τη σειρά του απο τους μονόφθαλμους..

   • madprof avatar
    madprof @ Agni 30/12/2011 13:59:18

    Agni, συμφωνώ και προσυπογράφω! Μόνο που η αλυσσίδα της Αλήτ σταματά στον όποιο πονηρό δημαγωγό (μονόφθαλμο ή τυφλό) της Μαγκούρας!
    Έχουν στήσει ένα σύστημα τηλεπροώθησής τους, ατιμωρησίας τους και νομολαβυρίνθων για να λυμαίνονται την χώρα και τους κόπους και τα όνειρα για μια καλύτερη ζωή των τίμια εργαζόμενων πολιτών!
    Μιάσματα που σε μια Ευρωπαϊκή χώρα, η πλειονότητα εξ αυτών θα παροικούσε σε ευαγή ιδρύματα λευκών κελιών, οι υπόλοιποι δεν θα τολμούσαν να εμφανιστούν σε δημόσια θέα, πόσο μάλλον στον δημόσιο διάλογο για το τι μέλλει γενέσθαι!
    Υ.Γ. Όταν βλέπω δημαγωγικά ρετάλια σαν τον Δούκα της παρέας του Λονδίνου (Βατοπέδι και δομημένα ομόλογα καταλήστευσης των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων), να υπερασπίζονται τα πεπραγμένα τους και να είναι σε λίστες υποψηφίων, τι ελπίδες να έχει το πόπολο;

 8. Χαρίλαος avatar
  Χαρίλαος 29/12/2011 19:23:27

  Όλο αυτό που περιγράφει ο Α.Δ. είναι αυτό που έχω ονομάσει εδώ και πολλά χρόνια "σύστημα πασοκ", αλλά εδώ θα διαφωνήσω με τον Α.Δ. ότι κοντεύει να τιναχτή στον αέρα. Και αυτό διότι το σύστημα έχει εισχωρήσει σε όλους τους τομείς της Ελληνικής ζωής. Πολιτικής, οικονομικής, διοικητικής, κ.ο.κ.
  Και το κυριότερο είναι ότι όλοι οι προαναφερθέντες τομείς όπου παίρνονται αποφάσεις και κυκλοφορεί χρήμα, έχουν βολευτεί αφάνταστα και γιαυτό το συντηρούν με νύχια και με δόντια. Και προσπάθειες που έγιναν για την καταπολέμησή του, παράδειγμα τα περί νταβατζήδων μέτρα αποδείχτηκαν χλωμά διότι καταπολεμήθηκαν από μέσα. Και αν πολλοί από μας τους απ' έξω
  στηρίζουμε τις ελπίδες μας στον Α.Σ., για ένα δικαιότερο σύστημα για όλους τους Έλληνες, φοβούμαι ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Αλλά υπάρχει και μια πιθανότητα ο Α.Σ. ή η Ν.Δ. αν θέλετε, να πετύχει! Γιαυτό και το σύστημα εργάζεται νυχθημερόν, όχι φυσικά να σώσει τους μη προνομιούχους Έλληνες από την επερχόμενη πείνα, αλλά για να περιορίσει τις πιθανότητες επιτυχίας μιας μελλοντικής κυβέρνησης... Άλλο να έχει εστω 30% πιθανότητες και άλλο να έχει 3% που θα είναι αποτυχία, για να έρθει μετά να μας ξανασώσει... αν δεν συμβεί κάτι χειρότερο...

  Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλες/όλους.

  • madprof avatar
   madprof @ Χαρίλαος 30/12/2011 14:23:36

   Αγαπητέ ένας "κούκος" ποτέ δεν έφερε την άνοιξη, πόσο μάλλον σήμερα και αύριο που προβλέπεται παγετώνας αγνώστου διάρκειας, για τα ζωντανά του ΤατιανοΤσιτσιολινοΕυBennyΓιωργοΑντωνοΚωσταινοΠροτεκτοράτου!
   Ισονομία, Διαφάνεια, Αξιοκρατία είναι άγνωστες έννοιες, για το σύνολο των μελών της ΟΜΟ!
   Ουαί τοις κομματοπολτοποιημένοις τε χρεοκοπημένοις τε πεινασμένοις τε κεκρετινισμένοις του ΧουντοΦασιστοΓιωργοΑντωνοΕφιαλταινοκορηΚαρατζαφυροΚουβεληκούνελοΨευδοΧριστιανοΠροτεκτοράτου!

 9. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 29/12/2011 19:37:06

  Τελικά θα μας τρελάνετε....

  Ξεχνάτε ότι τη κυβέρνηση του τραπεζίτη Παπαδήμου, τη στηρίζει και η ΝΔ;

  Πως τo βλέπετε;
  Τα κόμματα που στηρίζουν το Παπαδήμο, είναι άμοιρα ευθυνών για τα έργα, τις ημέρες και τις ευθύνες της κυβέρνησης του;;; Ότι για το μπάχαλο στο οποίο θα βρεθούμε την επομένη των Φώτων, είναι άμοιροι ευθυνών οι 253 που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον εκλεκτό των τραπεζών;

  Ποια δουλειά είχε η ΝΔ να αναλάβει ευθύνες που δεν της ανήκαν και δεν της ανέθεσε ο λαός;

  Η ΝΔ στηρίζει μια κυβέρνηση που στερείται λαϊκής νομιμοποίησης. Ο λαός άλλα ψήφισε το 2009 και άλλα του ήρθαν.

  Αν αυτά που καταγγέλλουν οι δύο εισαγγελείς είναι αληθή, οι ευθύνες ανήκουν στη κυβέρνηση. Διότι η ευθύνη της κυβέρνησης είναι συλλογική. Τουλάχιστο έτσι την αντιλαμβάνεται ο λαός.... Και η ευθύνη αυτή θα "ανήκει" και στη ΝΔ....

  • Αυτόνομος avatar
   Αυτόνομος @ Αρματιστής 30/12/2011 00:58:15

   Σε λίγο θα μας πεις ότι φταίμε κι εμεις για τους εισαγγελείς επειδή ψηφισαμε ΝΔ. Σύνελθε στρατηγέ, επειδή κάθε φορά που σχολιάζεις δικαιώνεις εκείνους που ισχυρίζονται ότι αν θες να καταστρέψεις μια χώρα βάλε τους στρατιωτικούς να κυβερνήσουν. Σουν Τσου δεν σας έμαθαν στην Σχολή Πολέμου. Διάβασε λίγο μπας και καταλάβεις την σημερινή τακτική

   • madprof avatar
    madprof @ Αυτόνομος 30/12/2011 14:34:18

    Σουν Τσου αυτοί, Που Τσου αποτελέσματα για τους δύσμοιρους πολίτες ! lol!!

    • Αυτόνομος avatar
     Αυτόνομος @ madprof 30/12/2011 15:11:54

     madprof, η μακακία πάει σύννεφο, έτσι; Κακό πράγμα χριστουγεννιάτικα. Θα την έκαναν την κυβέρνηση Παπαδήμου χωρίς τον Σαμαρά και θα ήταν χειρότερα τα πράγματα σήμερα. Η θα μας χρεοκοπούσαν και θα το χρέωναν στον Σαμαρά. Και ποιον νομίζεις ότι θα κυνηγούσε τότε το πεινασμένο πόπολο; Εσένα που το παίζεις τζάμπα μάγκας, ή τους στραταίους που αφού προσκύνησαν τόσους και τόσους, το παίζουν τώρα ...Τσίπρας;

 10. Κεφαλλονίτης avatar
  Κεφαλλονίτης 29/12/2011 19:41:36

  Βρε Μαρικάκι αρχικά χρόνια πολλά σε όλους μας και τουλάχιστον να είμαστε υγιείς, αλλά δεν μπορώ να μη σου κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση:
  Ξανθιά είσαι;

  • juliet avatar
   juliet @ Κεφαλλονίτης 29/12/2011 19:46:40

   Κεφαλλονίτη
   Χρόνια Πολλά
   στη Κεφαλλονιά οι ξανθιές μόνο κάνουν έξυπνες ερωτήσεις;

   • theo1611 avatar
    theo1611 @ juliet 29/12/2011 20:02:19

    Δύσκολο να βρεις ξανθιές στην Κεφαλονιά (όχι και αδύντατο όμως!!!)
    Καλή Πρωτοχρονιά, καλή χρονιά και ευχές σε όλους

    • juliet avatar
     juliet @ theo1611 29/12/2011 20:09:12

     theo1611
     Χρόνια Πολλά,καλή χρονιά
     χαχαχαχα,το ήξερα ......

     • theo1611 avatar
      theo1611 @ juliet 29/12/2011 20:56:18

      Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και σε σένα Juliet!!!

   • Κεφαλλονίτης avatar
    Κεφαλλονίτης @ juliet 29/12/2011 22:01:44

    Όχι αλλά και οι βαμμένες ξανθές που έχει περάσει η μπογιά πάρα μέσα! Χα χα χα.
    Και πως γίνεται οι έξυπνοι πολίτες να εκλέγουν χαζούς πολιτικούς;
    Από ότι φαίνεται κάτι δεν πάει καλά.
    Διευκρίνιση: Μου αρέσουν μόνο οι βαμμένες ξανθές όταν δεν χρησιμοποιούν πολύ μπογιά, αλλά τελικά συμβιβάζομαι και με τις εκ φύσεως.
    Καλά να είμαστε στο κουρλονήσι!
    (Κουρλονήσι για τους απ΄έξω πάντα).

    • juliet avatar
     juliet @ Κεφαλλονίτης 29/12/2011 22:46:20

     Κεφαλλονίτη
     Aν αποφασίσετε να εκλέξετε ξανθιά είσαστε όχι απλά κουρλοί αλλά ντιπ για ντιπ κουζουλοί .Εγώ ξέρω ότι οι Κεφαλλονίτες δεν συμβιβάζονται, αλλά ξέχασα αν είναι για θηλυκά αξίζει ο συμβιβασμός ,ο ψυχικός πάντα .

 11. Νικολαος avatar
  Νικολαος 29/12/2011 20:01:08

  Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι και η ΝΔ συγκυβερνει και η οργη του κοσμου δεν θα κανει εξαιρεσεις.Και τον Αντωνη παιζει ο Ψυχαρης,και μην προσπαθειτε να μας πεισετε οτι το κατεστειμενο ειναι μονο υπερ του ΠΑΣΟΚ.Ολοι απο την ιδια πιατελα τρωνε.

  • φωνη avatar
   φωνη @ Νικολαος 29/12/2011 20:50:36

   Ο κόσμος αν γίνει όχλος δε θα κάνει εξαιρέσεις, πιθανόν ούτε απέναντί σου.

   Να εύχεσαι να μη φτάσουμε εκεί. Και αν φτάσουμε, δε θα φτάσουμε επειδή η ΝΔ στήριζε την κυβέρνηση Παπαδήμου.Αυτά είναι χαζά. Θα φτάσουμε από την οικονομική εξαθλίωση,την απελπησία, την πρόκλητικότητα και τη διχόνοια.
   -Οικονομική εξαθλίωση ως αποτέλεσμα της ομηρίας της χώρας από τους δανειστές- συνειδητή επιλογή του ΠΑΣΟΚ.
   -Απελπησία, όχι μόνο εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης. Επίσης, επειδή οι θυσίες δεν έχουν αντίκρισμα. Επειδή τα κανάλια "τρομοκρατούν" με την ακατάσχετη μετρολογία τους. Καλλιεργούν τη μιζέρια και βυθίζουν τον κόσμο στο χάος, λέγοντας οτι είναι όλοι ίδιοι. Κατάλαβες; Θα σε σαπίσουν στην κατάθλιψη, γιατί τους βολεύει να τους βλέπεις όλους ίδιους.
   -Προκλητικότητα: Δες μόνο την πρόσφταη υπόθεση με τους εισαγγελείς. Αλλά και τόσα άλλα από το συνεχές ψέμα μέχρι τον προσβλητικό πολιτικό λόγο πότε απέναντι στη μια ή την άλλη ομάδα εργαζομένων πότε απέναντι στους αγανακτισμένους κ.λ.π.
   -Διχόνοια ανάμεσα σε ιδιωτικούς-δημόσιους, σε αυτούς που θέλουν να παρελάσουν και σε αυτούς που δε θέλουν, σε χριστιανούς και μη...

   Αν έχεις την εντύπωση ότι έστω και ένα από αυτά τα προκαλεί ή τα στηρίζει ο Σαμαράς δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Οχι μόνο δεν τα στηρίζει, αλλά προσπαθεί να εκτονώσει καταστάσεις. Στα πλαίσια αυτής της λογικής θέλει να γίνουν όσο πιο γρήγορα οι εκλογές. Αντιθέτως,το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ, άλλοι πολιτικοί παράγοντες και τα ΜΜΕ θέλουν να τρενάρουν τις εκλογές.

   Αν δε σε διακατέχει ήδη οχλοκρατική διάθεση σε παρακαλώ μη γίνεσαι ισοπεδωτικός.

   • gynner avatar
    gynner @ φωνη 29/12/2011 21:57:21

    Δηλαδή φίλε μου να ελπίζω οτι ο Σαμαράς θα κάνει παρέμβαση και δεν θα ισχύσουν τα τεκμήρια απο 1/1/12??Αφήστε την καραμέλα και ξυπνήστε επιτέλους.Η εγκύκλιος για τα τεκμήρια κυκλοφόρησε σήμερα και αφού η ΝΔ δεν τα ψήφισε και δεν συμφωνεί γιατί δεν παραιτείται το στέλεχος της που μετέχει στο οικονομικό επιτελείο?Αντε γιατί μας περνάτε για πολύ ηλίθιους μερικοί τελικά!

    • Αυτόνομος avatar
     Αυτόνομος @ gynner 30/12/2011 01:01:03

     Μήπως δεν σε περνάνε μόνο για ηλίθιο; Ο Μουρμούρας μπήκε για να δεί μην ξεπουληθεί τίποτα από την δημόσια περιουσία. Δεν ασχολείται με τίποτα άλλο. Κι να δεν ηταν οι γαλάζιοι στην κυβέρνηση θα είχαν γίνει πολύ χειρότερα

    • φωνη avatar
     φωνη @ gynner 30/12/2011 01:01:03

     Οχι, δε σε περνάω για ηλίθιο, παροτι, καταβάλλεις ομολογουμένως, αξιοσέβαστες προσπάθειες. Σε περνάω για κάτι, ίσως, χειρότερο. Ενδιαφέρουσα η πρότασή σου για την παραίτηση. Θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς στην Κυβέρνηση. Ορισμένοι, ίσως κάποιοι που φθείρονται και ανησυχούν ιδιαίτερα για τη συμμετοχή τους στην Κυβέρνηση και αποζητούν μια "ηρωική έξοδο" για τα μάτια του κόσμου, θα μπορούσαν να το προχωρήσουν λίγο παρακάτω, δημιουργώντας ακόμα σοβαρότερους τριγμούς. Μια καλή ευκαιρία για να αποδοθούν στο Σαμαρά προβλήματα στις διαπραγματεύσεις για το κούρεμα. Ίσως και η διακοπή αυτών.

     Την κυβέρνηση αυτήν δεν την στήριξαν επειδή συμφωνούν με την οικονομική πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Και συ ο ίδιος λες στο κειμενό σου οτι διαφωνούν. Την στήριξαν για να ολοκληρωθει το PSI. Βέβαια, για αυτούς που ποτέ δε συγκινήθηκαν με τα προβλήματα της χώρας,η κυβέρνηση αυτή είναι απλά μια ευκαιρία να κατηγορούν το Σαμαρά για τη δική τους οικονομική πολιτική! Και την ίδια στιγμή μάλιστα οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ βγαίνουν στα κανάλια και αποκηρυσσουν την περίοδο της δικής τους διακυβέρνησης!!! Δηλαδή υπεύθυνος για την πολιτική ΠΑΣΟΚ δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, αλλά ο Σαμαράς. Θες να σχολιάσουμε στα σοβαρά αυτό το τσίρκο; Ο Σαμαράς προσπαθεί να ολοκληρωθεί το κούρεμα και η χώρα να πάει σε εκλογές. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να εμποδίσουν το Σαμαρά.

     Και κάτι άλλο.Προσωπική μου άποψη, δε θα μπορούσε ο Σαμαράς, αντιπολιτευόμενος την κυβέρνηση Παπανδρέου, να εμποδίσει περισσότερα από αυτά που ήδη εμπόδισε στηρίζοντας την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αλλά ακόμα και αυτό είναι εντελώς υποθετικό. Γιατί αν συνεχίζαμε να έχουμε μια κυβέρνηση Παπανδρέου μετά την αναγγελία του δημοψηφίσματος, η κατάσταση δε θα ήταν όπως πριν το δημοψήφισμα για κανέναν.

   • Πεπόνης avatar
    Πεπόνης @ φωνη 29/12/2011 23:57:33

    Εμένα πάντως κανείς δεν μου εξηγεί που θα βρω τα χρήματα για το επόμενο χαράτσι της ΔΕΗ. Ούτε ο Αντώνης... Από εκεί και πέρα ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιό πράγμα μιλάτε.

    "Ο κόσμος αν γίνει όχλος..."

    Βλέπετε εσείς κάποια άλλη εναλλακτική λύση; Και δεν εννοώ τι ΘΑ μπορούσε να γίνει (αν όλοι είμασταν αγγελικά πλασμένοι...), αλλά τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

    Όλοι το απευχόμαστε. Απλά δεν βλέπουμε έργα, και ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ !!!

    Αιτία, και αποτέλεσμα. Απλά πράγματα.

 12. λαικη δεξια avatar
  λαικη δεξια 29/12/2011 20:15:11

  με αυτα και με αυτα , πανε και οι εκλογες για 19-02-2012.
  δεν πειραζει , πασχα , μετα το πασχα και βλεπουμε.
  εξαλλου τι τις θελουμε τις εκλογες ;;; συμφωνουν εκει στην Ν.Δ. ή λογω γιορτων χαλαρωνουμε ;;;

  • factorx avatar
   factorx @ λαικη δεξια 29/12/2011 20:23:01

   Ξέχασέ το για μετά το Πάσχα

   • juliet avatar
    juliet @ factorx 29/12/2011 20:27:01

    Δεν προλαβαίνουν να ράψουν τα κουστούμια ; και μέχρι τότε εμείς όσοι μείνουμε ;.....θα μας σουβλίσουν το Πάσχα!

   • λαικη δεξια avatar
    λαικη δεξια @ factorx 29/12/2011 20:44:59

    δηλαδη πριν το πασχα; απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι.
    ή το καταλαβα λαθος;
    αγαπητε factorx , καθε μερα παραπανω με τους αχυρανθρωπους , μας στελνει πιο βαθια στην εξαθλιωση.
    και συγνωμη που ξεχασα να ευχηθω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ , σε ολους του antinews.

    • factorx avatar
     factorx @ λαικη δεξια 29/12/2011 21:16:28

     Θέλεις την προσωπική μου γνώμη; Όσο πιο πολύ τραβήξουν οι εκλογές τόσο το καλύτερο για τη ΝΔ, σε λογικά πλαίσια βεβαίως. Έχω ξαναγράψει ότι αν πηγαίναμε στις 4/12 το ΠΑΣΟΚ θα κρατούσε περισσότερο από όσο θα κρατήσει αύριο, παραμεθαύριο, την άλλη εβδομάδα, τον άλλο μήνα. Ο καλύτερος σύμμαχος της ΝΔ είναι ο .... ΓΑΠ αυτήν την στιγμή που δεν ξεκολλάει από την καρέκλα του. Και να ξεκολλήσει, ποιος απο τους δελφίνους θα μπορεί να αναμετρηθει με τον Σαμαρά; Ο αντίλογος βεβαίως για την παράταση των εκλογών είναι οτι ο τόπος καταστρέφεται με αυτήν την κυβέρνηση. Αν η ΝΔ σταθεί εμπόδιο στην λήψη νέων μέτρων όπως έκανε για τις επικουρικές, τότε αυτό θα δικαιώσει την συμμετοχή της στην κυβέρνηση και η ζημιά θα είναι επανορθώσιμη. Από την άλλη όμως το μεγάλο πρόβλημα είναι το PSI. Η ΝΔ δεν μπορεί να "ριξει" την κυβέρνηση επειδή θα κατηγορηθεί ότι δεν έγινε το κούρεμα εξαιτίας της. Το κούρεμα συμφέρει τον τόπο επειδή θα μειωθούν οι τόκοι κλπ κλπ και θα υπάρξουν έτσι λεφτά για ανάπτυξη. Από την άλλη το PSI πρέπει να γίνει όσο πιο νωρίς μπορουμε επειδή αν παραταθεί θα συμπαρασυρθούμε από την γενικότερη κρίση. Αυτα και άλλα ζητήματα καθορίζουν τον χρόνο των εκλογών και γι αυτό δεν πρέπει και να δογματίζουμε και να κολάμε στις ημερομηνίες. Είναι έυκολο να παριστάνει κανείς τον αδιάλλακτο από το πληκτρολόγιο ...για να δοκιμάσει όμως να μπει στην θέση του Σαμαρά.

 13. johndoctor avatar
  johndoctor 29/12/2011 20:33:30

  Καλές γιορτές και τσακίστε τους σοσιαληστές όπου τους βρείτε
  Αν βγούν και πάλι δεύτερο κόμμα σαν λαός ειμαστέ άξιοι της μοίρας μας

  ΥΓ
  Προβλέπω μάχη μεταξύ ΣΥ.ΡΙΖΑ και ΠΑΣ.ΟΚ για την τέταρτη θέση

 14. Pluto avatar
  Pluto 29/12/2011 20:40:30

  Aμ` θ` αναβάλουν το Πάσχα οι Μνημονιακοί πρωταθλητές....

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Pluto 29/12/2011 21:22:05

   χαχαχαχα! φοβερό...

 15. ΜΑΚΗΣ Π avatar
  ΜΑΚΗΣ Π 29/12/2011 21:33:22

  Δυστυχώς δεν βλέπω με όλα αυτά που συμβαίνουν δυναμική παρέμβαση του Προέδρου. Τι συμβαίνει?
  έχουμε τίποτα άλλο?

 16. Ορέστιος avatar
  Ορέστιος 29/12/2011 21:41:53

  Οι Έλληνες έχουμε να επιλέξουμε.

  Ελευθερία ή Σοσιαλισμός.

  • juliet avatar
   juliet @ Ορέστιος 29/12/2011 21:53:17

   Δηλ. κώνειο ή δηλητήριο .Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα.
   Να διαλέξουμε και να πάρουμε;

   • Ορέστιος avatar
    Ορέστιος @ juliet 29/12/2011 22:01:26

    Μπορείς να αναπτύξεις λίγο το σκεπτικό σου????????

    • juliet avatar
     juliet @ Ορέστιος 29/12/2011 23:13:23

     Ο άνθρωπος που φοβάται ,λυπάται ,αγωνιά δεν είναι ελεύθερος και εμείς φοβόμαστε ,λυπόμαστε ,αγωνιούμε για τα παιδιά μας ,για μας ,για το αύριο .Και αν πέσουνε ,νομίζεις ότι είναι εύκολο να σταθούμε στα πόδιά μας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα; Πιστεύεις ότι η ελευθερία δεν ξαγοράζεται;Εγώ δεν την ξεπούλησα ποτέ και το πλήρωσα .Είμαι λοιπόν ελεύθερη, όταν θα υποστώ το τίμημα της επιλογής μου;Φίλε,δεν μπορεί να είσαι ελεύθερος .Ελεύθερος είναι ο άνεμος, το κύμα της θάλασσας που όποτε θέλει ηρεμεί και όποτε θέλει θυμώνει .Ολα γύρω είναι καλυμμένη ελευθερία .Ελευθερία είναι να σέβεσαι ,να παραδέχεσαι τον καλύτερο ,να λες τη γνώμη σου χωρίς φόβο ,να ζεις με νόμους και κανόνες .Είδες εσύ τέτοια ελευθερία;
     Για το σοσιαλισμό; τον ζούμε !
     Δεν θέλω να τα ισοπεδώσω ,δεν θέλω να χάσω τη Πατρίδα μου .Αν χαΐδέψουμε αυτιά ίσως δεν πετύχουμε ,αν όμως απαιτήσουμε δικαιώματα θα πρέπει ν΄αλλάξουμε ,πόσοι είναι διατεθημένοι;

     • Πεπόνης avatar
      Πεπόνης @ juliet 30/12/2011 00:01:43

      "Ελευθερία είναι να σέβεσαι ,να παραδέχεσαι τον καλύτερο ,να λες τη γνώμη σου χωρίς φόβο ,να ζεις με νόμους και κανόνες"

      Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να αγωνιστούμε για κάτι τέτοιο.

     • Ορέστιος avatar
      Ορέστιος @ juliet 30/12/2011 01:12:13

      Αφού φοβάσαι ζουλιέτ, τότε να κρατήσουμε το Σοσιαλιστικό καθεστώς ζωντανό και να το αφήσουμε να σε απομυζήσει πλήρως, καθώς έντρομη θα χάνεσαι στον ρομαντισμό σου.

     • juliet avatar
      juliet @ Ορέστιος 30/12/2011 08:48:51

      Ορέστιο
      καλημέρα,δεν κατάλαβες αυτοί που μπορεί να δώσουνε ακόμη και το αίμα τους είναι οι ρομαντικοί. Το θεριό αν δεν μπορείς να το βγάλεις από τη φωλιά του το ξεγελάς.Και όταν το θεριό έχει πολλά κεφάλια χρειάζεσαι ομάδα ,έτοιμη γι΄όλα .Να ξέρεις ότι οι ελεύθεροι και οι ονειροπόλοι θα έιναι οι πρώτοι διαθέσιμοι.Ελπίζω όταν συναντήσεις ρομαντικό μην το προσπεράσεις -άλλοστε και ο Μπάΰρον ρομαντικός ήτανε .....αλλά πέθανε για την δική σου ,τη δική μου πατρίδα,που οι σκληροί πραγματιστές πάντα θα αλυσοδένουν.Καλημέρα ,αλλά το σοσιαλιστικό θα το ρίξουμε αλλά μονιασμένοι .

     • juliet avatar
      juliet @ juliet 30/12/2011 10:02:22

      Oρεστη
      αφιερωμένο................................,γιατί αυτή η κυβέρνηση ,και η προηγούμενη βεβαίως- και αυτή δεν πρέπει να την ξεχνάμε επίσης- στέρησαν σε πολλούς όχι μόνο τα προς το ζην,όχι μόνο την ανθρώπινη αξιοπρέπεια,αλλά και το αναφαίρετο και θαυμάσιο δώρα να τρέφει κανείς όνειρα για το μέλλον.Γιατί τον ανθρώπο ,που του αποστερείς το δικαίωμα να ονειρεύεται,ουσιαστικά τον σκοτώνεις..........σελ.137,''Οι επτά ιδέες για απίθανη αναγέννηση και οι επτα Πυλώνες μιας αποτυχημένης Κυβέρνησης'' Μαρκαζίνης Βασίλειος

     • juliet avatar
      juliet @ juliet 30/12/2011 10:05:23

      Μαρκεζίνης

 17. Aris. A avatar
  Aris. A 29/12/2011 21:57:06

  Το πρόβλημα της χώρας είναι ότι κανείς δεν κάνει την δουλειά που έχει αναλάβει αλλά κάνει κριτική και θέλει να κάνει τις δουλειές που κάνουν οι άλλοι.

  Για παράδειγμα οι δημοσιογράφοι κάνουν τους πολιτικούς.
  Εχουν άποψη και λύσεις για τα πάντα.

  Οι πολιτικοί κάνουν τους δημοσιογράφους.
  Ξημεροβραδιάζονται στις τηλεοράσεις και σχολιάζουν όσα συμβαίνουν αντί να κινούνται γρήγορα και να δουλεύουν.

  Οι παππάδες αντί να είναι στο εξομολογητήριο παίρνουν σβάρνα τα υπουργεία και κάνουν τους επιχειρηματίες τους χρηματιστές τους κτηματομεσίτες.

  Υπουργοί κάνουν τους επιχειρηματίες στήνοντας εταιρείες περνάνε γεροντοκαψούρες και κάνουν χλιδάτους γάμους στα Παρίσια.

  Η μεγαλύτερη απόδειξη της κρίσης του συστήματος είναι η έλλειψη ευρηματικότητας που δείχνουν οι ισχυροί στο κουλάντρισμα της κρίσης.

  Τον έχουν ψοφήσει τον κακομοίρη τον Καρατζαφέρη.
  Τον τριγυρνάνε από εκπομπή σε εκπομπή και από σταθμό σε σταθμό γιατί είναι ο μόνος που αντέχει να αυτογελοιοποιείται σε τέτοιο βαθμό.

  Ο Παπανδρέου κάνει τον πρόεδρο και ελπίζει.
  Πλάκα Πλάκα πάλι τα σώβρακα θα τους πάρει.

  Ο Σαμαράς θέλω να πιστεύω ότι απορροφημένος από τους τελευταίους πολιτικούς ελιγμούς δεν αποπροσανατολίστηκε και δεν ζαλίστηκε από όσα συμβαίνουν και αναμένουμε πρωτοβουλίες.

  Ο Παπαδήμος παριστάνει τον πρωθυπουργό.
  Σαν κάτι σώγαμπρους που παριστάνουν τα αφεντικά στην επιχείρηση του πεθερού την επόμενη ενός κερδοφόρου γάμου.

  Οι υπόλοιποι πληρώνουμε τους φόρους μας και βράζουμε στο ζουμί μας.

  Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους αυτό το διάστημα έχουμε σπάσει οι Ελληνες όλα τα κοντέρ του μαλακόμετρου.

  • juliet avatar
   juliet @ Aris. A 29/12/2011 22:32:11

   aris. A
   Kαλησπέρα,τελικά μόνο η ελπίδα μας επέμεινε μέσα στη βαρυχειμωνία.Καταδικαστήκαμε στο μαρτύριο του Τάνταλου και περιμένουμε τη λύτρωση .Το μαλακόμετρο φταίει ή ο αγώνας επιβίωσης που μας έχουνε βάλει να τρέχουμε .Δεν είναι τυχαίο ,να μας βομβαρδίζουν με υποχρεώσεις και μάλιστα χρηματικές όταν ξέρουν ότι δεν υπάρχουν χρήματα .Εκτός και αν όλοι ήμαστε Δασκαλαντωνάληδες και δεν το έχουμε πάρει είδηση .Αντε να δούμε πότε θα σπάσουμε τα δεσμά μας ,πότε θα χαράξει νέα μέρα .Μετά τη φωτιά ,το δάσος φουντώνει πυκνότερο και η φύση είναι πάνσοφη .

   • Aris. A avatar
    Aris. A @ juliet 29/12/2011 23:10:59

    juliet

    Καλησπέρα

    Μετά από τόσα χρόνια άκοπης ευζωίας οι νευρώνες έχουν πιάσει πουρί από την χοληστερίνη.

    Ας ελπίσουμε με την διαίτα που θα πέσει ότι σύντομα θα ξεσκουριάσουν και θα πάρει μπρος το ρημάδι του καθενός.

    • juliet avatar
     juliet @ Aris. A 29/12/2011 23:18:21

     χαχαχαχα,δεν με πιάνει, δεν έχω χοληστερίνη ,και μια ζωή προπονούμε ,από το -81 κάνω συστηματική προπόνηση ....είπα κάποια μέρα θα χρειαστεί.

     • Πεπόνης avatar
      Πεπόνης @ juliet 30/12/2011 00:07:53

      Χα! :)

      Με το συμπάθιο! Εσύ έχανες όλα τα ωραία μεζεδάκια τόσον καιρό και έτρεχες στα γυμναστήρια! Τώρα πια, και να τα θες, δεν θα υπάρχουν!

      Εμείς τα απολαύσαμε στον καιρό τους, και τώρα θα αδυνατίσουμε σαν κύριοι!

      Εκτός και αν έκανες και τα δύο: Και γυμναστήριο και οβελιστήριο! :)

     • juliet avatar
      juliet @ Πεπόνης 30/12/2011 08:57:50

      Πεπονή,
      Καλημέρα,γιατί δεν σκέφτεσαι ότι αφού δεν έμαθα να τα τρώω, χαχαχαχα,έμαθα να ζω και χωρίς αυτά.Μη το διαβάσει μόνο ο άνδρας μου.Και να σου πω το πιο αστείο,έχω γεννηθεί χωρίς χολή.

     • Πεπόνης avatar
      Πεπόνης @ juliet 30/12/2011 11:21:38

      "έχω γεννηθεί χωρίς χολή"

      Αυτό μου φαίνεται καλό για πολλά πράγματα!

      Καλημέρα!

 18. captain avatar
  captain 29/12/2011 22:11:21

  Οσον αφορα τον Καρατζαφερη, εαν εχει γινει δηλωση απο στελεχος του που δεν εξυπηρετει ακριβως την ατζεντα του (καθε) καναλιου, τοτε το καναλι στελνει συνεργειο για να κανει διαφορετικη δηλωση ο Λαγος με εμφαση σε αυτα που θα ηθελε το καναλι να ακουστουν!! Ετσι σε 3 διαφορετικα καναλια οι θεσεις του Λαος ειναι εντελως διαφορετικες!! O παλιος ασυμβιβαστος εχει καταντησει μια αξιοθρηνητη καρικατουρα !!!

 19. Delta Lamda avatar
  Delta Lamda 29/12/2011 22:31:29

  @ Φακτορα,
  Καλα ειναι οσα λες... ομως εχω την εντυπωση οτι βλεπεις περισσοτερο κομματικοποιημένα τα πράγματα και αφηνεις σε δευτερο πλάνο το κακο που γινεται στην χωρα καθε μερα που περναει με αυτη την κυβερνηση.

  1. Κάθε ημερα που περνάει η Ν.Δ. δίνει χρόνο στο ΠΑΣΟΚ να τα βρει εσωτερικά και γιατι οχι, να επιστρέψει με νεο αρχηγό, συσπειρωμένο και μάλιστα εξαγνισμένο! Επικοινωνιακά να εισαι σιγουρος οτι αυτο θα περάσουν στον κόσμο.
  2. Το PSI φιλε μου δεν προκειται να κλεισει ουτε σε 2 μήνες απο τωρα εκτος κι αν οι δικοί μας με την πρεμούρα και την ηττοπάθεια που τους διακρίνει, υπογράψουν οτι χαρτί τους δίνουν οπως στο αρχικό μνημόνιο.
  3. Αν περιμένουμε 4 μήνες ακόμα για να μην κατηγορηθεί η ΝΔ οτι εριξε την κυβέρνηση και ότι δεν έγινε το κούρεμα εξαιτίας της, τότε θα έχουμε καταρρευσει ως χωρα στα μισά του δρόμου!
  4. Το "κουρεμα" κατα 50% να θυμίσουμε οτι δεν μειωνει αντιστοιχα το χρέος αλλά μόλις κατα 20-25 εκατ. Το δε όφελος απο την μειωση των τόκων που θα προκυψει ειναι γυρω στα 4-5 εκατ. Σωστά? Σε πληροφορω οτι με αυτη την πολιτική, προφανως γνωρίζεις τα νεα μετρα που θα ισχύσουν απο αρχές του χρόνου, η υφεση μπορεί να περάσει το 6% και το ΑΕΠ θα υποχωρήσει κάτω απο τα 200 δισεκ.! Αυτο σημαινει οτι ανεξάρτητα κι αν μειωθουν οι τόκοι κατα 4-5 εκατ., το ελλειμα να εισαι βεβαιος οτι θα ξεπεράσει το 12-13% στο τέλος του 2012 (αν υφισταται ελληνικο κράτος μεχρι τοτε) με οτι αυτο συνεπάγεται σύμφωνα με τα μέτρα που περασε η Μέρκελ στις 9/12. Οποτε για ποια μειωση των τόκων μιλάμε οταν το τελικό ισοζύγιο ειναι επαχθέστερο? Sorry αλλά μην μπαίνουμε στη λογική του Βαβουζέλου και των λοιπων υποστηριχτών της κυβέρνησης για τους γνωστούς λόγους και διαπλεκομενες σκοπιμότητες.

  Κράτησε αυτά που λέω για να δουμε σε μερικούς μήνες σε πόσα θα έχω πέσει εξω.

  • factorx avatar
   factorx @ Delta Lamda 29/12/2011 23:12:09

   1. Στο έχω ξαναπεί, λες μεγάλες κουβέντες και εύκολες. Όπως εσύ με κατηγορείς ότι τα βλέπω "κομματικά" μπορώ κι εγώ να σου πω ότι τα βλέπεις "επιπόλαια" και επικίνδυνα

   2. Επειδή λοιπόν μάλλον δεν είσαι καλά πληροφορημένος, σε πληροφορώ ότι αυτό που παίζει είναι για "κούρεμα" 140 εκ.Πολύ πάνω δηλαδή από το 50%.

   3. Η θέση μας για τις εκλογ΄ς πρέπει να έχει γραφεί 18 φορές: Όσοι θέλουν εκλογές μετά τις 25 Μαρτίου ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους
   http://www.antinews.gr/2011/12/28/140477/

   • τηλέμαχος αναγνώστου avatar
    τηλέμαχος αναγνώστου @ factorx 30/12/2011 00:22:00

    Και 140 εκ να είναι πάλι είναι πολύ κάτω από το 50% αλλά το ότι τέτοια νούμερα δεν τα αντέχει το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα (εκτός αν μηδενισθούν μισθοί και συντάξεις) είναι πλέον αποδεκτό από όλους. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν αφουγκραζόσαστε από τις αντιδράσεις του κόσμου ότι η ΝΔ έχει γίνει πλέον (με την κατάλληλη προπαγάνδα από τα ΜΜΕ) συνυπεύθυνη του χαμού που συμβαίνει και θα συμβεί. Επειδή δε υπάρχει πλέον το προηγούμενο της Αργεντινής δεν θα μου έκανε έκπληξη να μεθοδευότανε από το πασοκ κάποιου είδους απόδραση την τελευταία στιγμή έτσι ώστε αυτός που θα φύγει με ελικόπτερο να είναι ο Σαμαράς ενώ από κάτω θα διαδηλώνουν ενάντια στην τρόικα ο καρχιμάκης με τον παπουτσή, μη σου πω και τον γαπ!

    • stanley@gr avatar
     stanley@gr @ τηλέμαχος αναγνώστου 30/12/2011 07:21:56

     παιδες, για να μην μπερδευουμε τον κοσμο για δισεκατομμυρια μιλαμε (140 δισ., 4-5 δισ, κλπ.,), οχι για ψωροεκατομμυρια!!!
     διορθωστε!

   • Delta Lamda avatar
    Delta Lamda @ factorx 30/12/2011 14:52:48

    @ φακτορα
    Δεν ειχα καμια προθεση να σε κατηγορήσω ουτε καν σκεφτηκα κατι τετοιο. Ισως πάλι εγω να βλεπω τα πράγματα καπως πιο πατριωτικά, χωρίς να υπονοω οτι εγω ειμαι περισσοτερο πατριωτης απο σενα. Αν πάλι οι απόψεις μου είναι επιπολαιες και επικινδυνες, ο χρόνος θα δείξει αν ειναι ετσι...
    Και πάλι το "κουρεμα" των 140 δισεκ. δεν σημαίνει αντιστοιχη μείωση του χρέους. Το θέμα ειναι συνθετο για να το σχολιάσουμε εδω, αλλά η ουσία ειναι αυτη.
    Σε κάθε περιπτωση σεβομαι την άποψή σου. Αλλωστε αν τα πράγματα δεν ηταν τόσο σοβαρά και πολυπλοκα, όλοι μας θα συμφωνούσαμε μεταξυ μας.

    • factorx avatar
     factorx @ Delta Lamda 30/12/2011 15:06:30

     Χρόνια Πολλά αδελφέ και δες τις σημερινές δηλώσεις ΔΝΤ. Για 100% κούρεμα πάμε (πιστεύω)

     • Delta Lamda avatar
      Delta Lamda @ factorx 30/12/2011 16:43:47

      @ φακτορα, Πιστευεις οτι οι τροικανοι και ολο αυτο το κακο συναπάντημα να σκέφτονται το καλό της χώρας? Δεν νομίζω... Αδελφέ αυτοι δεν ειναι μόνο θεωρητικοί χαρτογιακάδες της κακιας ωρας αλλά και οικονομικοί εκτελεστές με το βαμβακι... Αν ηταν να γίνει αυξηση του κουρέματος σε ποσοστό πάνω απο το 50%, οπως ζηταει το ΔΝΤ, πόσο μάλλον να πάει στο 100% που λες, τοτε αυτό δεν θα έφερνε την επίλυση του δημοσιονομικού προβλήματος αλλά την πληρη καταρρευση του τραπεζικου και ασφαλιστικού συστήματος και μαζι με αυτά, της χώρας. Σε κάθε περίπτωση, ιδιαίτερα οταν εχεις να κάνεις με καρχαρίες, φοβου τους Δαναούς και δωρα φέροντες... Ευχομαι να συμβούν τα αντίθετα απ΄οσα έχω προβλέψει απο τις αρχές Δεκεμβρίου του 2010 με καταληκτικη περίοδο τα τέλη Μαρτίου του 2012 και κάθε μέρα που περνάει να ειναι καλύτερη απο την προηγούμενη για το καλό όλων μας.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Delta Lamda 29/12/2011 23:16:58

   Το Πάσχα ας το αναβάλουν, τις εκλογές όχι.

 20. Γιαγκούλας avatar
  Γιαγκούλας 29/12/2011 23:13:23

  Οχι, το σύστημα δεν κοντεύει να τιναχθεί. Γι' αυτό, άλλωστε, έγινε και η Παπαδημιοκυβέρνηση. Για να δουλέψει καλύτερα και να συνεχίσει να βασιλεύει.
  Οσοι μετέχουν σ' αυτή και τη στηρίζουν, με όποιον τρόπο, έχουν τεράστιες ιστορικές ευθύνες.
  Το λεγόμενο "κούρεμα", όπως μάλιστα επιχειρείται να γίνει, όχι μόνον δεν είναι προς το καλό μας, αλλά το μέσο για την αιώνια υποδούλωσή μας (εγγλέζικο δίκαιο γαρ). "Κουρεύεται" το παλαιότερο χρέος και δεσμευόμαστε πολύ χειρότερα με το νέο.
  Γιατί ο Σαμαράς και η ΝΔ, εάν υποτίθεται ότι διαφωνούν σε πολλά, δεν εγείρουν θέμα με την αποδοχή του αγγλικού δικαίου, με το θέμα του δήθεν ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων (δώρο σε ισχυρά συμφέροντα) και τα τεκμήρια, με το θέμα της καθεστώτος φορολόγησης των θυγατρικών των πολυεθνικών, τις οφ-σορ εταιρίες κλπ.; Γιατί, ουσιαστικά, νομιμοποιούν πλήρως τα χαράτσια;
  Το θέμα είναι απλώς να καθίσουν γαλάζιοι πισινοί στις καρέκλες αντί για πράσινες και να βολευθούν μερικές χιλιάδες "δικών μας παιδιών" με καλές αποδοχές; Αυτά δεν μας έφτασαν εδώ;

 21. Y. avatar
  Y. 29/12/2011 23:14:02

  Αφού η Κυβέρνηση αυτή είναι ένα μπάχαλο και δεν μπορεί να κυβερνήσει, και παράλληλα ΓΑΠ και Λάος δε θέλουν εκλογές άμεσα, να παραιτηθούν, και όλοι τους να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Σαμαρά να σχηματίσει Κυβένηση που θα ρυθμίσει το ΠΣΙ, θα φέρει εις πέρας το κυβερνητικό έργο, και θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές.... ας είναι και του χρόνου

 22. Gaetano avatar
  Gaetano 29/12/2011 23:35:35

  Αν στις επομενες εκλογες το ΠΑΣΟΚ εκλέξει 55 βουλευτές τότε απο τους 160 που εξελέγησαν το 2009 τότε 105 βουλευτές δεν θα εκλεγούν. Αν γίνει ανανέωση μόνο 50% τότε άλλοι 28 βουλευτές δεν θα εκλεγούν. Άρα συνολικά 133 απο τους 160 βουλευτές ΠΑΣΟΚ του 2009 δεν θα εκλεγούν. Περιμένει κάνεις εκλογες; Ποτέ δεν θα γίνουν. Μόνον αν ο κόσμος ξεσηκωθεί και πλακωσει την κυβέρνηση Παπαδημου με την σκούπα.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Gaetano 29/12/2011 23:39:00

   Αν είναι να πάρουμε τη σκούπα για να φύγει ο Παπαδήμ(ι)ος, δεν φωνάζουμε κι` εκείνους τους παπούληδες από τη Βηθλεέμ, που την χειρίζονται καλά, και με χριστιανική αγάπη την ρημάδα;

 23. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 30/12/2011 03:48:50

  Ουάσιγκτον - Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ζήτησε από τις αρχές της Αιγύπτου να σταματήσουν αμέσως την πρόσφατη προσπάθεια ελέγχου και καταστολής των ΜΚΟ στην χώρα. Η ενέργεια αυτή «δεν συνάδει» με την μακρόχρονη συνεργασία μεταξύ των ΗΠΑ και της Αιγύπτου, αναφέρθηκε την Πέμπτη στην Ουάσιγκτον. Προηγουμένως, αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας έκαναν έφοδο σε τουλάχιστον 18 γραφεία των μη κυβερνητικών οργανώσεων σε όλη τη χώρα. Οι εργαζόμενοι εμποδίστηκαν να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις και ανακρίνονται. Ηλεκτρονικά αρχεία ερευνήθηκαν. Ανάμεσα στις πληγείσες από τήν έφοδο ΜΚΟ συμπεριλαμβάνονται και ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τίς ΗΠΑ, όπως το Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο - National Democratic Institute (NDI) - και το Διεθνές Ρεπουμπλικανικό Ινστιτούτο - International Republican Institute (IRI).

  Περίεργη πού είναι η ζωή. Καί επικίνδυνη.
  Οι μέχρι χθές στρατοκράτες υπό τήν ηγεσία τού Μουμπάρακ, οι «εκλεκτοί» καί προνομιακοί συνομιλητές τών ΗΠΑ καί τών κολαούζων τους, ακολουθούν τόν δρόμο τού Νοριέγκα, Μιλόσεβιτς, Σαντάμ, Καντάφι καί λοιπών σημαντικών καί ασήμαντων προγραμμένων εκατονταρχών τής αυτοκρατορίας.
  Η αυτοκρατορία δέν είναι άδικη μέ τούς κατά τόπους συνεργάτες της. Οι συνεργάτες είναι αφελείς καί άπειροι μέ τίς αυτοκρατικές προτεραιότητες καί στόχους.
  Η αυτοκρατορία προειδοποιεί τούς πάλε ποτέ συνεργάτες όταν φθάνει η ώρα τής αλλαγής ανθυπάτων. Τούς δίνει τήν δυνατότητα νά συνυπάρξουν μέ τούς καινούργιους ανθύπατους, έστω καί υποδεέστερα από τήν χλιδή τού πρότερου βίου τους. Πολλές φορές τούς δίνεται η ευκαιρία νά παίξουν στήν καινούργια κατάσταση καί νά γίνουν μεγαλοπαράγοντες (όπως ο πρώην πράκτορας τής Stasi Cascander, ο οποίος όχι μόνον μεγαλούργησε στήν Ελλάδα, αλλά έκανε καί ίδρυμα στίς ΗΠΑ μέ υποτροφίες 100.000$ ετησίως). Δυστυχώς όμως όλοι δέν έχουν τήν ευφυΐα ενός Cascander νά αλλάξουν στρατόπεδο τήν στιγμή πού πρέπει καί αναγκαστικά κάποιοι τήν πληρώνουν από σκοπιμότητα καί γιά παραδειγματισμό. Στό κάτω - κάτω δέν είναι υποχρεωμένη η αυτοκρατορία νά φωνάζει στό αυτί κάθε ηλίθιου τί θέλει νά πετύχει. Ο έχων ώτα ακουέτω καί οφθαλμούς εοράτω καί τρία δράμια μυαλό ξέρει τί πρέπει νά κάνει.

  Στά καθ' ημάς.
  Οι παλαιοί αριστεροί καί «προδευτικοί» οραματιστές, συνοδοιπόροι καί βολεψίες τών σταλινικών, μαοϊκών, πολποτικών, σοβιετικών καί λοιπών ευγενών επαναστατικών ανθρωποπολτοποιητικών ιδεοληψιών έχουν μετασχηματίσει τήν
  «προδευτικότητά» τους καί τήν πωλούν σάν υποστηρικτικό φερέφωνο επίτευξης στόχων αμερικανικινούμενων νεοταξικών ΜΚΟ.
  Οι παλαιοί αμερικανοβλαβείς καί «ελληνοχριαστιανικών» ιδεωδών εμποτισμένοι ανεγκέφαλοι φορείς γίνονται τά φερέφωνα στήριξης τών μεγαλοσλαβικών (πάλε ποτέ σοβιετικών) ρωσικών επιδιώξεων.
  Ο κόσμος γύρισε ανάποδα, τό άσπρο έγινε μαύρο καί τούμπαλιν καί όσοι βλέπανε τό γκρίζο τής ιστορίας δέν τολμούν ακόμα νά προχωρήσουν στήν ομίχλη.
  Τό σύστημα δέν πρόκειται νά καταρρεύσει. Τόσο καιρό μάς επεξεργάστηκε. Τώρα έρχεται τό δούλεμα. Καί όταν τελειώσει κάποτε καί αυτό, άν ζούμε, θά μάς ξαναεπεξεργασθεί γιά νά μάς ξαναδουλέψει στήν συνέχεια.

  Καί τί νά κάνουμε;
  Άς τραγουδήσουμε.
  Κάτι μπορεί νά μάθουμε.

  Όλα τα πουλάκια, κι αμάν-αμάν,
  όλα τα πουλάκια ζυγά-ζυγά
  όλα τα πουλάκια ζυγά-ζυγά
  τα χελιδονάκια ζευγαρωτά.

  Το ’ρημο τ’ αηδόνι το μοναχό
  περπατεί στους κάμπους με τον αϊτό.

  • koinos_nous avatar
   koinos_nous @ Ιαπετός 30/12/2011 09:16:04

   http://www.youtube.com/watch?v=N0-IVx2ap84
   Να το ακουν κιολας.

 24. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 30/12/2011 09:14:42

  Το θέμα είναι να βρεθεί και στην Ελλάδα ένας Αντώνιο Ντι Πιέτρο.
  Αλλιώς το δυσώδες, διεφθαρμένο και πελατειακό Κράτος θα συνεχίζει να ζει όποιος και να εκλεγεί στις προσεχείς εκλογές.

 25. restart avatar
  restart 30/12/2011 11:33:43

  copy paste απο τα σημερινα...


  Μεταξύ άλλων η Πράξη προβλέπει:

  Την αύξηση του αριθμού των υπερωριών για τους υπαλλήλους των Τελωνείων και του ΣΔΟΕ...

  Την εξαίρεση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ...

  Την εξαίρεση από τη μισθωτή εφεδρεία του προσωπικού των γραφείων Τύπου των πρεσβειών....

  * Τη δυνατότητα παραμονής στην υπηρεσία γενικών διευθυντών....


  Την εξαίρεση από τη μισθωτή εφεδρεία των οδηγών και ειδικευμένων τεχνικών σε ΟΣΣΥ, ΣΤΑΣΥ, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

  * Την εξαίρεση από τη μισθωτή εφεδρεία 20 υπαλλήλων του ΙΓΜΕ.

  Η αναστολή για ένα χρόνο της φορολόγησης κατά 20% των εσόδων από διαφημίσεις.

  Αργότερα τα «κλειστά» επαγγέλματα και η ρύθμιση οφειλών  δεν ειναι απλα μικροπολιτικα παιχνιδια.
  εχουν αποφασισει να μας γυρισουν στη δραχμη!
  πως μπορει να ειναι τοσο @#$^$#&*&%@!

 26. νικος avatar
  νικος 30/12/2011 13:03:01

  Ο ΣΑΜΑΡΑΣ οφείλει να ρίξει τώρα την Κυβέρνηση
  δεν πάει άλλο......

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.