06/10/2013 21:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το σχέδιο της Χρυσής Αυγής για τον σχηματισμό ... κυβέρνησης

Ένα αποκαλυπτικό έγγραφο που είχε στο σπίτι του ο Χρήστος Παππάς, αποκαλύπτει την οργανωτική δομή της Χρυσής Αυγής αλλά και το σχέδιό της για το σχηματισμό σκιώδους κυβέρνησης.

Εντύπωση κάνει το γεγονός ότι όλα τα υπουργεία ονομάζονταν «εφορίες» και ειδικά το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ήταν για τη Χρυσή Αυγή η «εφορία Επιβολής». Όλα τα στοιχεία βρίσκονταν μέσα σε ένα μαύρο ντοσιέ όπως αποκάλυψε το Mega που πάνω έγραφε Χρυσή Αυγή, Μηνιαίο Ιδεολογικό Όργανο του Λαϊκού Συνδέσμου κι από κάτω είχε τη λέξη Deutschland και το έμβλημα του Γ’ Ράιχ.

Εκτός από την «εφορία Επιβολής», υπήρχε το υπουργείο Εσωτερικών ως «εφορία Λειτουργίας», το Υγείας «εφορία Φροντίδας» και το Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας «εφορία Κράτους».

Υπάρχουν επίσης και αναφορές για το γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, με τη σημείωση πως πρέπει να προσέξουν να έχουν καλές σχέσεις με τους δημοσιογράφους.

Υπήρχαν επίσης σημειώσεις για την οργανική ιεραρχία της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τις σημειώσεις Παππά, αυτή θα ήταν:Οργανική Ιεραρχία
Διοικητές


Αρχηγός
Γενικός Γραμματέας


Διοικητές
Διοικητές


Τομεάρχες
Γραμματείς Τ.Ο. (Μέλη Κ.Ε.


Πυρηνάρχες
Συντονιστές Τ.Ο. (Μέλη Κ.Ε.)


Φαλαγγίτες
Μέλη


Δόκιμοι
Δόκιμα μέλη 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αλεξανδρινος avatar
  Αλεξανδρινος 06/10/2013 22:23:17

  το προ-ανακριτικό υλικό, πώς φτάνει στα ΜΜΕ; αυτά είναι μέρος της δικογραφίας και αν δεν αποφανθεί η δικαιοσύνη για προφυλάκιση, παραμένουν μυστικά!

 2. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 07/10/2013 00:01:22

  Οὔτε ὁ Σόϊμπλες νά ἔγραφε τό σχέδιο,δέν θά εἶχε μέσα τόσες ἐφορίες...

 3. Νίκη avatar
  Νίκη 07/10/2013 08:30:13

  Για τον ψυχικό τους κόσμο δεν ήταν "εφορία" αλλά "ευφορία επιβολής". Πρέπει η ψυχιατρική να μελετήσει την σχέση του σαδομαζοχισμού με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα!

 4. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 07/10/2013 08:58:38

  Και στα ηγετικά στελέχη του ΚΚΕ και των άλλων ποιό μικρών από την ΧΑ κομμάτων όπως ,πασοκ, ΔΗΜΑΡ κλπ το ίδιο θα κάνουν; θα ψάξουν στα σπίτια τους και ότι βρούν θα τα δημοσιεύσουν;

 5. papadopoulos ilias avatar
  papadopoulos ilias 07/10/2013 09:17:46

  που είναι το παράξενο? Εδώ η κυβέρνηση δηλώνει οτι έχει πρόγραμμα!!

 6. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 07/10/2013 09:50:49

  Υποθέτω ότι θα είχαν και ανάλογης σοβαρότητας μυστικό σχέδιο με το κωδικό όνομα "Οπερέτα" για την ανακατάληψη της Σμύρνης και της Τραπεζούντας...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.