09/03/2010 17:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το πρώτο αναπτυξιακό μέτρο της κυβέρνησης προτάθηκε από τη …ΝΔ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς είχε, σήμερα, στα Κεντρικά γραφεία του Κόμματος, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Γ. Κασιμάτη.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Γ. Κασιμάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά

με τα δάνεια μέσω ΤΕΜΠΜΕ σε 100.000 επιχειρήσεις

 Νομίζω ότι ήταν καθοριστικός ο ρόλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε ένα από τα αιτήματα, που οι παραγωγικές τάξεις είχαν προτείνει και στον ίδιο και που ενέταξε στα 23 μέτρα, που έχει προτάξει. Είναι το πρώτο. Ελπίζω να ακολουθήσουνε και άλλα, μιας και αυτά τα μέτρα, τα οποία έχει προτείνει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Σαμαράς, δεν έχουν κανένα δημοσιονομικό κόστος. Πρέπει να δούμε την αγορά, πρέπει να δούμε το αύριο της αγοράς. Διαφορετικά τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ πιο δύσκολα. Ελπίζω -και θέλω να πιστεύω- ότι τόσο η υπουργός που είναι αρμόδια για τα θέματα Ανάπτυξης, η κα Κατσέλη, όσο και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, να ακούσουνε την αγωνία των παραγωγικών τάξεων, αλλά και τις παραινέσεις, τις σωστές και προς το σωστό δρόμο, του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας του κ. Σαμαρά.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 09/03/2010 17:46:15

  Και εγώ θέλω να μάθω περισσότερο αν ισχύει η συνάντηση με τον Ψυχάρη ήταν λάσπη, αν είναι να πάμε έτσι ας το αφήσουμε εδώ, καλά δεν μπορεί να καταλάβει ο άνθρωπος ότι είναι δεν μπορεί να γευματίζεις με εκδότες και το λοιπό κατεστημένο;

  • Factorx avatar
   Factorx @ «Κασσάνδρα» 09/03/2010 18:16:05

   Γιατί δεν μπορεί να φάει; Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ή της Ενοπλης Λαικης Πάλης; Το θέμα είναι τι συζητά και τι συμφωνεί και οχι αν τρωει μαζι τους.
   Να αφησει δηλάδή τα ΜΜΕ που διαμορφώνουν (ακόμα) την κοινη γνώμη στους αντιπάλους τους

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ «Κασσάνδρα» 09/03/2010 18:58:43

   Προσωπικά το προτιμώ αν και καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού καταπίνει αμάσητο ότι του σερβίρουν. Τα θέματα είναι πολλά φάκτωρα και εγώ όπως και πολλοί φαντάζομαι δεν γουστάρουν επαφές με το εκδοτικό κατεστημένο της χώρας. Οπως είπα και πριν ας τα λουστεί τώρα.

 2. Orestios avatar
  Orestios 09/03/2010 17:50:05

  Είναι πλέον σαφές ότι η κυβέρνηση ακολουθεί την σοβιετική οδό στην άσκηση της οικονομικής πολιτικής. Κάτι που απέτυχε μας το παρουσιάζει σαν επιτυχία.
  Ο σοσιαλισμός αποτελούσε και αποτελεί την τροχοπέδη της ανάπτυξης. Ποτέ δεν ασχολήθηκε με πραγ,ατικές επενδύσεις. Στόχος ήταν τα λεφτά και η αρπαγή τους από όλους για μια μικρή κάστα εξουσιαστών.
  Ο μόνος τρόπος να υπάρξει ανάπτυξη είναι ο καπιταλισμός.

 3. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 09/03/2010 18:27:22

  Μια διευκρίνηση: Τα δάνεια χορηγούνται για να πληρώσουν οι επιχειρήσεις,πρωτίστως,ασφαλιστικές εισφορές και χρέη προς το δημόσιο!
  Οπότε;
  Μηδέν είς το ...πηλίκιον!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.