#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/01/2012 15:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το πρόβλημα της χώρας είναι η αναγραφή του ....θρησκεύματος στα απολυτήρια Λυκείου!Αναρωτιόμουν χθές ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχολεί τη Ελλάδα.

- Η ύφεση;

- Η ανεργία;

- Η αβάσταχτη φορολογία;

- Η ακριβή βενζίνη;

- Οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις;

- Το χρέος;

- Το έλλειμμα;

- Η κατακρήμνιση του χρηματιστηρίου;

- Το δίλημμα ευρώ ή δραχμή;

- Η επερχόμενη πτώχευση;

 

Ανοησίες!

Το πρόβλημα της χώρας είναι η αναγραφή του ....θρησκεύματος στα απολυτήρια Λυκείου!

Έτσι με ερώτηση του Ευρωβουλευτή του ΣΎΡΙΖΑ κ. Χουντή, το θέμα ...τακτοποιείται γιατί επεμβαίνει η Κομισιόν.

Θα πρότεινα να αναθέσουμε στον άξιο Ευρωβουλευτή μας και την ....διαγραφή του χρέους.

Θα βρει τρόπο, να το λύσει το θέμα!

Γιατρέ μου, είναι κακό που  φοβούμαι, πως  τώρα που μας βρήκαν σε απόγνωση, θα ...επιλυθούν όλες οι ....ενοχλητικές εκκρεμότητες;

 Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Derbederis avatar
  Derbederis 10/01/2012 16:10:12

  Έχουν βαλθεί οι εβραιομασώνοι να κάνουν τα παιδιά μας άθεα με το ζόρι, για να άγονται και να φέρονται στην ενήλικη ζωή τους μακρυά από τον Χριστό!

  • σάκος με απίδια avatar
   σάκος με απίδια @ Derbederis 10/01/2012 20:33:47

   ώστε;

   • Εγώ avatar
    Εγώ @ σάκος με απίδια 10/01/2012 21:36:15

    Ώστε μοναδική ιδεολογία στη ζωή τους να έχουν τον υλισμό, να μην ελπίζουν πουθενά, να ζουν και να πεθαίνουν για τα λεφτά, να σκοτώνουν τον διπλανό τους για 1.000 ευρώ και να πουλάνε και τη μάνα τους για έναν καλύτερο μισθό.

    • Ox avatar
     Ox @ Εγώ 11/01/2012 08:48:08

     Ενώ, σαν Χριστιανοί όταν οι εκμεταλευτές τουε "χαστουκίζουν" μπορούν να γυρνούν και το άλλο μάγουλο για χαστούκισμα.

 2. hdgr avatar
  hdgr 10/01/2012 16:23:02

  Ποιος λέει λοιπόν ότι δεν μπορούμε να προωθήσουμε τα ...εθνικά θέματα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ένωσης;

 3. Χρήστος Δημάρης avatar
  Χρήστος Δημάρης 10/01/2012 16:39:45

  Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ: Ο κύριος Χουντής είναι ένας αξιολογότατος ευρωβουλευτής. Όμως με αυτήν του την ερώτηση έδειξε πόσο μακριά είναι και αυτός και η αριστερά από τον Ελληνικό λαό. Η πίστη του Ελληνικού λαού στην Ορθοδοξία είναι μέρος και της προσωπικής του ταυτότητας αλλά και της εθνικής του ταυτότητας. Αυτήν την απλή αλήθεια η Ελληνική αριστερά όχι μόνο δεν θέλει να την καταλάβει αλλά επιχειρεί να επιβάλει και ένα πρότυπο πολίτη χωρίς καμία ουσιαστική ταυτότητα. Κακό του κεφαλιού της!!!

  • lazaros avatar
   lazaros @ Χρήστος Δημάρης 11/01/2012 06:29:45

   απο που προκυπτει το αξιολογος? τι εχει κανει εκτος απο το να προωθει τον ανθελληνισμο?

 4. Orestios avatar
  Orestios 10/01/2012 16:40:31

  Οι σοσιαλιστές από τη στιγμή που υπάρχει πλέον σοσιαλιστικό καθεστώς και εφαρμόζεται σοσιαλιστική πολιτική ασχολούνται με όλα όσα κάνουν τους Έλληνες διαφορετικούς. Δεν επιθυμούν την διαφορετικότητα αλλά την ομοιομορφία, όπως ο Μάο που επέβαλε τα ίδια ρούχα σε όλους.

 5. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 10/01/2012 16:40:43

  Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα της χώρας για τη νεοταξίτικη αριστερά και για το σημιτισμό (του Σημίτη) αλλά και για την ΕΕ: η Αποεθνοποίηση και η Αποχριστιανοποίηση, καθόσον στους μουσουλμάνους που διαβιούν στην Ευρώπη ΟΥΔΕΙΣ διανοείται να διαγράψει το θρήσκευμα από το διαβατήριο ή τα πιστοποιητικά (φωνάζει άλλωστε ενδυματολογικά) ή να κοιτάξει στραβά το κοράνιο...

  Όχι μόνο ο Χουντής, αλλά και ο Τσίπρας έχει καταθέσει αντίστοιχη επερώτηση:

  Το ίδιο θέμα είχε θίξει τον Ιούνιο του 2010 με ερώτησή του στην Υπουργό Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου, ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, ζητούσε «την άμεση τροποποίηση των σχετικών ρυθμίσεων προκειμένου να ΜΗΝ αναγράφεται, ούτε να ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναγραφή του θρησκεύματος στους απολυτήριους τίτλους σπουδών δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης» και στην οποία η Υπουργός είχε απαντήσει (;) τα εξής: «Απαντώντας στην Ερώτηση με αριθμό 12264/28.6.10 την οποία κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Αλέξης Τσίπρας σχετικά με ‘την αναγραφή του θρησκεύματος στους τίτλους σπουδών βασικής και μέσης Εκπαίδευσης’, σας κάνουμε γνωστό ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με μακρά παράδοση σεβασμού των ατομικών δικαιωμάτων και των θρησκευτικών ελευθεριών».

  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

 6. Μεσσήνιος avatar
  Μεσσήνιος 10/01/2012 17:19:55

  Νομίζει, ότι κάτι κάνει ο Χουντής. Ή έτσι του είπανε να κάνει. Μιλάμε για μεγάλη προσφορά έργου...
  Αν πάρουν ποτέ την εξουσία τέτοιοι άνθρωποι, η Ελλάς θα προοδεύσει...

 7. tria poulakia avatar
  tria poulakia 10/01/2012 17:22:20

  Φ Α Σ Ι Σ Τ Α Ρ Ι Α ΟΛΚΗΣ...!!!Κρυφό σχολειό το κάθε ελληνορθόδοξο σπίτι.!!!

 8. Αντώνης Μ. avatar
  Αντώνης Μ. 10/01/2012 17:59:11

  Ας υποθέσουμε πως είμαι οπαδός της θρησκείας του "Ιερού Τοτέμ της Κολοπετεινίτσας".

  Για δικούς μου λόγους απαιτώ αυτή η επιλογή μου (θρήσκευμα) να παραμείνει προσωπική. Ίσως γιατί φοβούμαι ότι μια επερχόμενη (μετά από εθνική καταστροφή, π.χ. χρεοκοπία) σοσιαλδημοκρατική (κατ' όνομα) κυβέρνηση θα οδηγήσει τη χώρα σε φασιστικές ατραπούς (βλ. Γερμανία πριν τον Β' παγκόσμιο πόλεμο) και θα με υποχρεώσει να φέρω στο στήθος διακριτική αστερόμορφη κονκάρδα ερυθρού/κυανού/κίτρινου χρώματος.

  Πηγαίνω να ζητήσω δουλειά στο τάδε εργοστάσιο, μου ζητούν ταυτότητα (που δεν αναγράφει πλέον το θρήσκευμα) και αντίγραφο απολυτηρίου λυκείου που το αναγράφει.

  Ποιος προστατεύει το δικαίωμά μου στην ιδιωτικότητα της θρησκευτικής πίστης;

  Σημειώστε πως η μη αναγραφή του θρησκεύματος στο απολυτήριο, δεν εμποδίζει κανέναν που το επιθυμεί να δηλώνει δημόσια το θρήσκευμά του. Το αντίθετο όμως, να μπορεί κάποιος να αποκρύπτει το θρήσκευμά του, δεν είναι δυνατόν όταν αυτό αναγράφεται στο απολυτήριο.

  Σημειώστε επίσης πως αν κάποια στιγμή με τσιμπήσει η μύγα της λογικής και ασπασθώ το κυρίαρχο θρήσκευμα της χώρας (Χ.Ο.) ΔΕΝ έχω τρόπο να αλλάξω το κείμενο του απολυτηρίου μου, κι έτσι το ανόητο παιδικό παρελθόν μου (ή συνηθέστερα η διαφορετικότητα των γονιών μου) με συνοδεύει ισοβίως.

  Συμπερασματικά: έντυπα που μας ακολουθούν σε όλη μας τη ζωή, δεν πρέπει να αναφέρουν στοιχεία που μπορεί να αλλάξουν. Γι' αυτό λόγου χάριν στο κτηματολόγιο και τα υποθηκοφυλακεία της χώρας οι γυναίκες καταχωρούνται με το οικογενειακό τους επώνυμο, και όχι αυτό του 1ου, 2ου ή 124ου συζύγου.

  Συνειδητά αγνοώ το ερώτημα τι μεθόδους χρησιμοποίησε το σχολείο που εκδίδει το απολυτήριο για να ελέγξει το θρήσκευμά μου, το οποίο βεβαιώνει στο απολυτήριο που παρέχει. Τι; Δεν το έλεγξε και αρκέστηκε σε μία δήλωσή μου; Ε, αυτή την ίδια δήλωση μπορώ να την επαναλάβω, όποτε και όπου χρειασθεί, αν φυσικά το επιθυμώ.

  Κλείνοντας το σχόλιό μου, θα ήθελα να προτείνω την αλλαγή του τίτλου της ανάρτησης, από τον τωρινό "Το πρόβλημα της χώρας είναι η αναγραφή του ....θρησκεύματος στα απολυτήρια Λυκείου!", στο ορθότερο "Το πρόβλημα του Λυκείου είναι ... τι γράφει το απολυτήριο που χορηγεί!".

  Αν και οι δύο τίτλοι εμφανίζονται από πρώτης άποψης περίπου ισοδύναμοι δεν είναι. Ο δεύτερος παραπέμπει τους βαθύτερα σκεπτόμενους στο ότι το Λύκειο (δυστυχώς) αποτυγχάνει στο ρόλο του να μορφώσει τους νέους ανθρώπους και να τους κάνει να αγαπήσουν τη γνώση και την κριτική σκέψη. Το τι γράφει (ή δεν γράφει) το απολυτήριο είναι το πρόβλημα της χώρας; (Προσέξτε πως μιλάω για πρόβλημα της χώρας, και όχι για πρόβλημα του έθνους ή του χριστιανισμού)

  • lazaros avatar
   lazaros @ Αντώνης Μ. 11/01/2012 06:33:51

   αν διαβαζες και λιγο (αρχαιους ελληνες κλασικους) θα ηξερες οτι για να εισαι ελλην( και οχι ελληνοφωνος) απαιτειται να μετεχεις της θρησκειας και των παραδοσεων του τοπου.

 9. Nικηφορος Φωκας avatar
  Nικηφορος Φωκας 10/01/2012 18:00:22

  Τελικα οντως ολο το κακο ξεκινησε απο εκεινη την ωρα που επαψε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ να θεωρειται ντροπη...

  Αυτες οι δραστηριοτητες αυτων των γελοιων αντεθνικων γραικυλων ερχονται μετα απο τριαντα χρονια να ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ την ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (1967-1974) για το κυνηγημα που τους εκανε... αποδεικνυεται περιτρανα οτι ειχαν απολυτο δικιο οι στρατιωτικοι οταν λεγανε οτι αυτου του ειδους τα αποβρασματα δεν θελουν το καλο της Ελλαδος... εκτοτε σχεδον καθημερινα πρωτοστατουν σε οτι ειναι εναντιον της χωρας μας , σε οτι την στηριζει , απο την σημαια μεχρι και τα συνορα μας.. και λυσσανε οταν σαν εθνος εχουμε μια επιτυχια (εστω και αθλητικη) προσπαθωντας να την απαξιωσουν, απειρα τα παραδειγματα... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ... ειναι μια καλη αρχη..

  Τωρα ολος ο κοσμος καταλαβαινει

  • karenin avatar
   karenin @ Nικηφορος Φωκας 10/01/2012 18:26:31

   Η πραγματική πίστη ποτέ δεν έχει να κάνει με γραφειοκρατικές διατυπώσεις. Ούτε κερδίζει τίποτα η εκκλησία, αν καταγράψει ως πιστούς όσους θέλουν να είναι αγνωστικιστές. Αυτό που υπονοείτε, ότι λόγω έλειψης πίστης υπάρχει μειωμένο εθνικό φρόνημα, ανήκει σε άλλους καιρούς, και η επαναφορά του είναι άσκοπη. Οσο για τον Χουντή, ναι είναι ακριβώς αυτός που έδωσε την μάχη για το χαράτσι, και οι περισσότεροι τότε τον λιβανίζατε.

  • Νικηφορος Φωκας avatar
   Νικηφορος Φωκας @ Nικηφορος Φωκας 10/01/2012 21:19:23

   Μαλλον 'KARENIN' δεν με καταλαβες.. δεν μιλησα για την πραγματικη πιστη και την δηλωση της αλλα για καποιους γλοιωδεις γραικυλους , συμπλεγματικους απο μια μαχη που χασανε οι πατεραδες τους , που εν μεσω διαλυσεως της χωρας εκεινο που κοιτουν ειναι να την πετσοκοψουν οσο μπορουν περισσοτερο και γρηγοροτερα γιατι δεν νομιζω οτι αυτη ηταν η ωρα μια οικτρα μικρη μειοψηια να θεσει τετοιο ζητημα ενω ο τοπος καταρρεει... θα δεχομουν ισως οποιαδηποτε γνωμη αντιθετη για αυτο το θεμα αλλα μην μου πεις οτι δεν βλεπεις ξεκαθαρα ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ και ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ μιας τετοιας πραξεως αυτη την ωρα.. ως επιλογο σε διαβεβαιωνω οτι οχι μονο δεν λιβανιζα ποτε καποιον απο το αθλιο ΣΥΡΙΖΑΡΙΟ αλλα ημουν παντοτε εξαιρετικα επιθετικος και οξυς απεναντι τους γιατι γνωριζω πολυ καλα και το ποιον τους και τους ελεεινους στοχους τους , αρα μακραν εμου λιβανιστηρια για τετοιου ειδους τυπους .

 10. A.M. avatar
  A.M. 10/01/2012 19:04:09

  Στο χωριό μου λένε μια φράση..

  «Θα μας κλάσουν τον τσιόκο!»

  Σαν πολύ σημασία δεν τους δίνεται λέω γώ;

  «Όλα μπορούν να σας τα πάρουν, και να σας γδάρουν και να σας τηγανίσουν μπορούν.
  Ψυχή και Χριστό κανένας δεν μπορεί να σας τα πάρει!
  Μόνο αν τα δώσετε μόνοι σας.»

  ... έλεγε ο Πατρο-Κοσμάς.

  Το ξαναγράφω λοιπόν με την βλάχικη προφορά..

  «Θα μας κλάσουν τον τσhιόκο!»

  Κι ο Χουντής κι ο .. Μουντής κι ο Τσιπρής και όλο το νεοταξίτικο σκυλολόι.

  Την λέξη «περιφρόνηση» την γνωρίζετε;
  Ξέρετε τι σημαίνει και πως εφαρμόζεται στην πράξη;

  Ε κάντε το!

  Οι τύποι μόνο για φτύσιμο κάνουν και για τίποτε άλλο.

  Ε φτύστε τους!

  Και κυρίως .. μην τους φοβάστε!

  Χριστό και ψυχή ΔΕΝ μπορούν να μας τα πάρουν!
  Για όλα τ' άλλα .. χ@στήκαμε!
  Ας τα πάρουν παρέα στο χώμα να μην νοιώθουν μοναξιά.

  «Περιφρόνηση.
  Αυτό διδάσκουν οι πατέρες.»

  ... μούχε πεί κάποτε ένας φίλος μοναχός στο Άγιονόρος.

  Σκυλάκια είναι που γαυγίζουν, ...εμείς τον δρόμο μας!
  Θα βαρεθούν, θα τους βγεί η γλώσσα απ' το λαχάνιασμα και θα ψοφήσουν.
  Τα σκυλιά ζούν πολύ λιγότερα χρόνια απ' τους ανθρώπους όπως θα γνωρίζετε.
  Άρα...

 11. Μαχητής Θεσσαλονίκης avatar
  Μαχητής Θεσσαλονίκης 10/01/2012 19:23:07

  Κατ αρχήν έχει σταματήσει η αναγραφή του θρησκεύματος στα απολυτήρια εδώ και χρόνια.
  Οπότε απλά δεν ξέρει τι του γίνεται ..


  Όμως οι μουσουλμάνοι μαθητές στην Ελλάδα κάνουν χρήση των προνομίων και να μπαίνουν με ποσόστωση (με πολύ χαμηλές βάσεις) στα Ελλ/κά Πανεπιστήμια -με πιστοποιητικά που παίρνουν από τον δήμο και με τα οποία αποδεικνύουν ότι είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα).


  Οπότε συμφωνώ με τον κ.Χουντή:
  να σταματήσει άμεσα ο ρατσισμός εναντίον των Ορθοδόξων μαθητών:
  Μουσουλμάνοι και Ορθόδοξοι να εισάγονται με την ίδια διαδικασία.

 12. Nikos Draxma avatar
  Nikos Draxma 10/01/2012 19:36:52

  Ας ξεκαθαρισμουμε μερικα πραγματα γιατι η λογικη εχει χαθει πλεον σε αυτο το τοπο

  Πρωτον

  Ο χουντης θεωρησε οτι το συγκεκριμενο θεμα επρεπε να τεθει , so what ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΗΜΑ ?
  Δεν καταλαβα ακριβως πως παραβιαζεται η ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ και τα πιστευω του καθενος απο την ενεργεια του?
  Ποιος σας ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλατε εκ μερους ολων , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ OΛΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ , ρωτησατε αν θελουν ολοι την αναγραφη του θρησκευματος?
  Ακουμε τους φανατικους να μας λενε , οτι θελουν να μας κανουν ολους αθεους , λες και οποιος δεν πιστευει στο γιαχβε ειναι ανθελληνας και θελει την καταστροφη της χωρας
  Η προσβαση στην γνωση σημερα ειναι πολυ ευκολη και ελευθερη για τον καθενα , οποιος θελει βρησκει πολυ ευκολα την αληθεια , σιγα μην περιμενε το σχολειο

  Δευτερον

  Βριζετε τους νεφελιμ , ελοχιμ , εβραιωμασονους απο την μια και απο την αλλη τους παρακαλατε και τους γλυφετε να αναλαβουν δραση απο κεινου με την ελλαδα για καθορισμο ΑΟΖ και πετρελαιων
  Αποφασιστε με ποια πλευρα ειστε τελικα

  Τριτον

  Το γεγονος οτι ο συριζα ανεβαινει τρωγωντας ποσοστα και απο την νεα δημοκρατια , καποιοι θεωρησαν για επικοινωνιακους λογους να το κανουν ανατολικο ζητημα , ΙΣΩΣ για να παρουσιαζουν τον συριζα στο χριστεπωνυμο πληθος οτι πολεμαει την ορθοδοξια , οποτε κοιτανε να αποκομισουν οφελη


  Τεταρτον και κυριοτερον

  ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , εδω ο κοσμος χανεται κυριολεκτικα και καποιοι μας μιλανε για θεους και θρησκευματα , εχει χαθει η σοβαροτητα

  • A.M. avatar
   A.M. @ Nikos Draxma 10/01/2012 19:53:12

   @Nikos Draxma εγραψε:
   «εδω ο κοσμος χανεται κυριολεκτικα
   και καποιοι μας μιλανε για θεους και θρησκευματα ,
   εχει χαθει η σοβαροτητα»


   Θέμα προτεραιοτήτων αγαπητέ μου, θέμα προτεραιοτήτων!
   Για μένα είναι σημαντικότερο το να ΜΗΝ χαθεί ο Θεός μου απ' το ότι ο κόσμος χάνεται.
   Ο οποίος κόσμος έτσι και αλλοιώς μια μέρα χαμένος θα πάει.
   Ενώ ο Θεός μου όχι!

   Όσο για «το δικαίωμα να μιλάμε εκ μέρους όλων»... που γράφεις.

   Στο διαδίκτυο ο καθένας εκπροσωπεί τον εαυτό του και γράφει τις δικές του απόψεις.
   ΔΕΝ εκπροσωπεί κανέναν άλλον!

   Μην στενοχωριέσαι λοιπόν, ΔΕΝ σε εκπροσωπεί κανένας!
   Είσαι μεγάλο παιδί και έχεις την δυνατότητα να εκπροσωπείς τον εαυτό σου μόνος σου, όπως βεβαίως και όλοι οι συνομιλητές.

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Nikos Draxma 10/01/2012 19:58:09

   Πρώτον,ἐσεῖς πού δέν ἒχετε χάσει τή σοβαρότητά σας,μήν ἀσχολεῖστε μέ τήν Ὀρθοδοξία,γιατί αὐτή εἶναι τό πρόβλημά σας καί ὂχι οἱ θρησκείες,ἀφῆστε νά ἀσχοληθοῦμε ἐμεῖς πού ἒχουμε χάσει τή σοβαρότητά μας.
   Δεύτερον,εἶναι ψέματα ὃτι ὁ σύριζα καί οἱ βουλευτές του πολεμοῦν τήν ὀρθοδοξία;

 13. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 10/01/2012 19:50:18

  Ὁ κ.Χουντής νά τόν ρωτήσει κανείς, βάζει τό κεφάλι του στό στόμα τοῦ ἀγαθοῦ ζώου ὃπως ὁ κὐριος τῆς φωτογραφίας,ἢ μόνο μέ τή θρησκεία ξέρει νά ἀσχολεῖται καί νά κάνει ἐπερωτήσεις στήν Κομισιόν;

 14. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 10/01/2012 21:15:46

  Πραγματικά τη φοβούνται την Ορθοδοξία...και είναι τόσο μα τόσο φανερό!

 15. Παύλος avatar
  Παύλος 10/01/2012 22:20:47

  Είναι ολοφάνερο επίσης ότι οι ΠαΠΑνζήδες (πατήρ πάσης ανωμαλίας=υπεράσπιση αναρχικών,ανωμάλων,τρομοκρατών,εμπρηστών,διεστραμμένων,τοιούτων, κ.ο.κ.) φοβούνται πολύ περισσότερο την Ορθοδοξία και το Θεό, από τον ...."καπιταλισμό" !
  Διότι απλά, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί κάλλιστα μπορούν να γράψουν στα παλαιότερα των υποδυμάτων τους τον καπιταλισμό, ΠΟΤΕ όμως δεν μπορούν να συστρατευτούν με ΠαΠΑνζήδες !

 16. Νικηφορος Φωκας avatar
  Νικηφορος Φωκας 10/01/2012 22:47:46

  @nikos drachma

  Πρωτον κανενας δεν σε υποχρεωνει να γινεις Χριστιανος, μπορεις να γινεις μελος της Scientology Missions , να βαλεις μια κιτρινη κελεμπια και να βαρας το ντεφι ξυπολητος στην Πανεπιστημιου εχοντας ξυρισμενο το κεφαλι σου, κανενας δεν θα σε εμποδισει.. πιστεψε μας..

  Δευτερον μην μπλεκεις νεφελιμ-αστερισμο πλειαδων-Δια και επαγγελματικη αθεια με τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ που εχουμε και πως θα τον βγαλουμε...

  Τριτο και τελευταιο , περιμενε να δεις το αθλιο ΣΥΡΙΖΑΡΙΟ που θα παει μολις φυγει ο γελοιος γιωργακης.... γιατι ακομη και ενας αιρετικος σαν και σενα δεν μπορει να μην καταλαβαινει οτι το ΣΥΡΙΖΑΡΙΟ (εσχατως δε και το κομμα της διαβοητης Ρεπουση με τον παλαι ποτε 'σοβαρο' Κουβελη στη μοστρα) ειναι το κατ' εξοχην κομμα ακορντεον , που οι επαγγελματιες πρασινοκοκκινοι δημοσκοπαδες το φουντωνουν (την αλλη το ειχαν παει μεχρι 21 τα εκατο..) για να εκβιασουν καποιες αλλαγες στο στρατοπεδο του εν πολλαις αμαρτιες περιπεσοντος Πασοκ και μολις τις πετυχουν ξεφουσκωνει το ακορντεον (αθλιο Συριζαριο) επανερχομενο στην πραγματικη του δυναμη (ηγουν 2-2,5%) ενω το ΄δανεικο' ποσοστο επιστρεφει 'θριαμβευτικα' στο βδελυρο κομμα του πρασινου ηλιου για να ξεκινησει ενα νεο κυμμα γιουρια προς μια νεα λεηλατηση του Ελληνικου κρατους εν ευθετω χρονω..

  • Παύλος avatar
   Παύλος @ Νικηφορος Φωκας 10/01/2012 23:07:09

   Νικηφόρε Φωκά, μπορεί ο λόγος σου να είναι κάπως σληρός, αλλά σε παραδέχομαι που ισορροπείς στα όρια να μη σε κόψει ο factorx, ώστε τελικά να σε απολαμβάνουμε!
   Πάντως , "έγραψες ", για ακόμα μία φορά και μπράβο !

  • Nikos Draxma avatar
   Nikos Draxma @ Νικηφορος Φωκας 11/01/2012 04:08:42

   Ακομα δεν απαντησες , γιατι βριζετε τους ισραηλινους ως αιρετικους και απο την αλλη φωναζετε για συνεργασια με αυτους στο θεμα πετρελαιων και ΑΟΖ?

   Η επιστημη στηριζεται στην ερευνα , στο πειραμα , την παρατηρηση και την λογικη , ετσι πρεπει να κανετε και εσεις
   Να ψαχνετε να ερευνατε τι ειναι ακριβως αυτο που πιστευετε και οχι να δινετε οτι ερμηνεια σας βολευει

   ht@@p://gravityandthewind.blogspot.com/2007/01/b-7-h.html
   h@@p://zenithmag.wordpress.com/2011/02/20/%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%B1/

   Το να κανουμε ανατολικο ζητημα , εαν ενας βουλευτης του χ κομματος στην αλλη ακρη της ευρωπης , εθεσε το μεγα ζητημα της αναγραφης του θρησκευματος στα απολυτηρια λυκειου , ενω διπλα μας να αυτοκτονουν ανθρωποι και η χωρα καταστρεφεται ειναι πως να το πουμε λαικα

   ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ

   Η ευρωπαικη ενωση που την εχετε ευαγγελιο πολλοι εδω μεσα και νομιζετε οτι θα μας σωσει , εχει αλλες αποψεις στα θεματα πιστης

   Η υποχρεωτικη αναγραφη θρησκευματων σε επισημα εγγραφα απαγορευεται απο ευρωπαικο δικαιο , οπως επισης δεν δεχεται και τον ορο ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ασχετα αν δεν το φωναζουν ανοιχτα για να μην προκαλουν

   Θρησκεια
   ΕΕ
   Ισραηλ
   ΑΟΖ
   ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

   Συνδιαστε τα παραπανω και αποφασιστε τελικα με ποιους ειστε και τι πολιτικη θα χαραχθει στο μελλον

   Τελος νικηφορε φωκα , το ονομα σου ειναι κοκκινο πανι για τους κρητικους , για ψαξε στην ιστορια να δεις τι εγινε το σωτηριον ετος 961 Μ.Τ

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Nikos Draxma 11/01/2012 10:12:59

    Που απάλλαξε τους Κρητικούς από τους Άραβες μουσουλμάνους είναι κόκκινο πανί ο Νικηφόρος Φωκάς;
    Δηλαδή, κρίμα που δεν είναι η Κρήτη σαν την Αλγερία και τη Λιβύη σήμερα;
    Διότι η Κρήτη ήταν έδρα αραβικού χαλιφάτου για ενάμισυ αιώνα περίπου. Αυτό θα ήθελαν οι Κρητικοί; Δεν το νομίζω...
    Άλλος ένας ισλαμολάγνος, είχαμε και κάποιον άλλο εδώ μέσα, εκ βορείου Ελλάδος...

   • Νικηφορος Φωκας avatar
    Νικηφορος Φωκας @ Nikos Draxma 11/01/2012 18:08:47

    @nikos drachma

    Πιστευεις οτι εχει το γραπτο σου καποια συνοχη ? Απο την Πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα... αγαπητε μου καπου εδω τελειωνει η συνομιλια μας, σε αφηνω να σκιαμαχεις με τα φαντασματα σου , ενδεχομενως και να μην καταλαβες που αναφερομαστε , τελος παντων εχε μια καλη χρονια και ειθε ο Θεος να σε φωτισει.

    Σχετικως Νικηφορου Φωκα (ευχαριστω που με εψαξες) σου συνιστω να διαβασεις καποια σοβαρη ιστορια για να σου λυθουν καποιες αποριες ... και απεφυγε το ΣΥΡΙΖΑΡΙΟ για να προκοψεις και σαν πολιτης και σαν ανθρωπος.

 17. Barbarian avatar
  Barbarian 11/01/2012 02:12:18

  Προσυπογράφω και επαυξάνω. Το ότι απεταξάμην τη θρησκεία που μου φόρτωσαν χωρίς να με ρωτήσουν (άνευ αντικατάστασης με άλλη προς αποφυγή παρεξηγήσεων) δεν με κάνει λιγότερο Έλληνα και λιγότερο πατριώτη από οποιονδήποτε.

 18. Παναγος avatar
  Παναγος 11/01/2012 08:53:17

  Αυτος ο χουντης με ευχαριστησε με εκεινη την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ερωτηση/κινηση να ρωτησει και τελικα η κομισσιον να πει οτι η εισπραξη του πασοκικου χαρατσιου (ηλεκτροδοτουμενες δομημενες! ακου ρε οι γυφτοι!!) μεσω ΔΕΗ ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.. Μπραβο του..
  Δεν τον ακολουθησαν οι .."αλλοι" ,Γιατι?????
  Δεν το ξερουν δηλαδη οτι ετσι και "τους κατσει" και τους "περασει" αυτο,καθε τρεις και λιγο θα εχουμε και νεα χαρατσια μεσω ΔΕΗ??
  Και μετα μεσω νερου??
  Μεσω ΟΤΕ δεν υπαρχει προβλημα ,απλουστατα γιατι κάνεις μια ετσι και το κοβεις..
  Οπως κανανε πολλοι με το χαρατσι τελη κυκλοφοριας.Παραδωσανε τις πινακιδες και στο διαολο τζογλανια..
  Που πηγαν οι .."αλλοι"??

  Οσον αφορα το θεμα που αναφερεται το αρθρο..
  Ανευ σημασιας κατα την αποψη μου. Αλλα ειπαμε ολοι αυτοι οι κουκουεδες εξω,κουκουεδες μεσα και λοιπες ειδικοτητες/δηναμυς και τετοια εχουν στοκαρισμενο μυαλο.. Δεν αλλαζει με τιποτα αυτο..

  Επι της ουσιας θα μπορουσε να ζητησει να μην ειναι υποχρεωτικη η αναγραφη για οποιον δεν θελει να γραφτει.

  Για τους αλλους να μην νοιαζεται.
  Γιατι αν καποιος θελει να παει στην θεολογικη σχολη επι παραδειγματι, πρεπει να ειναι Χ.Ο.. Γιατι πρεπει να υποβληθει σε εχτρα ταλαιπωρια και χαρτι απο την κοινοτητα/δημο/παπα της ενοριας και δεν συμμαζευεται?
  Στρατιωτικες σχολες επισης/αστυνομικες κλπ το κρατος θελει Χ.Ο.
  Αυτο αποδεικνυεται απλα πανω στο απολυτηριο τους και στην ταυτοτητα τους.
  Γιατι πρεπει να χρειαζονται και αλλα ..χαρτια??

  Αλλωστε το απολυτηριο το καταθετεις οταν ειναι για δωσεις εξετασεις στην τριτοβαθμια η και για να παρεις καποιο διπλωμα μονον..
  Δεν ειναι δα και κανενα εγγραφο που τοχεις καθε μερα στην τσεπη σου..
  Αλλα ειπαμε ολοι αυτοι οι κουκουεδες σκληροπυρηνικοι,ασκληροπυρηνικοι,σκληροι ασκληροι,ρεβιονιστες,σταλινικοι τροτσισκες ατροστσικοι και λοιπες αλλες ειδικοτητες που μου διαφευγουν αυτη την στιγμη ειναι στοκοι.. Μιλαμε πηγμενος στοκος..
  Μονο με "μουσκιο" υπαρχει πιθανοτητα εξυγιανσης..

 19. vassilis avatar
  vassilis 11/01/2012 09:10:57

  Δηλαδη αν εκανε ερωτηση για το Ελληνικο χρεος θα λυνοταν;Και τι το κακο υπαρχει ωστε στο απολυτηριο να μην αναγραφονται λεξεις οπως μουλας,χριστιανος,σουνιτης,λεβιτης,βουδιστης και αλλες τετοιες ευηχες με παρομοιο περιεχομενο.Καποιοι πρεπει να καταλαβουν οτι ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει ,δεν χρειαζεται να φερει και την ετικετα!

  • Q-Nihilism avatar
   Q-Nihilism @ vassilis 11/01/2012 11:42:37

   Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι φοβούντες το "σφράγισμα" επιθυμούν με κάθε τρόπο να σφραγιστούν με τέτοιες χαζομάρες και που στο κάτω-κάτω δεν αποτελούν και κομμάτι της Εκκλησίας ούτε του Χριστιανισμού. Εκτός αν θεωρείται ιερό μυστήριο η αναγραφή του θρησκεύματος στο απολυτήριο.

   Έχει δημιουργηθεί μια εντελώς διαστρεβλωμένη αντίληψη για το τι σημαίνει να είσαι Χριστιανός και οποιοσδήποτε αναφέρει κάτι αυτόματα γίνεται εχθρός της Ορθοδοξίας. Έχει υιοθετηθεί η αντίληψη του ΚΚΕ: αν αυτό που λες δε με βρίσκει σύμφωνο σε κατηγορώ για αντικομμουνισμό.

   Τέλος, για τους παρατρεχάμενους που θα με σιχτιρίσουν ως Συριζικό. Δεν είμαι και θεωρώ τουλάχιστον γελοία την αντιμαχότητα που έχουν με την Εκκλησία της Ελλάδος. Επίσης θεωρώ χρονικά άτοπη την συγκεριμένη ενέργεια. Αλλά ως προς το περιεχόμενο δεν είναι λάθος.

 20. Nikos Draxma avatar
  Nikos Draxma 11/01/2012 21:01:35

  h@@p://antichainletter.wordpress.com/2011/12/28/krites/

 21. λια avatar
  λια 09/03/2012 16:57:45

  Βρήκα αυτή την ιστοσελίδα γιατί με ενδιαφέρει το θέμα καθώς εχω πάρει απαλλαγή από τα θρησκευτικά και είμαι στη δευτέρα λυκείου. Εγω ένα ξέρω πως αν είναι υποχρεωτική η αναγραφή του θρησκεύματος σίγουρα θα γίνουν διακρίσεις και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι σχέση έχει το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας με όλα όσα αναφέρονται.. Γιατί δε νομίζω να έχει σχέση το ότι κάποιος δεν πιστεύει με τη συμπεριφορά του.. Δηλαδή το ότι δεν πιστεύω εγω πχ σημαίνει ότι θα κλέβω από το συνάνθρωπο η θα ζω για τα χρήματα; Το αν κάποιος έχει σεβασμό και αξίες δεν κρίνεται από τη θρησκεία.. Είδα και πολλούς άλλους "πιστούς" που έχουν ξεχάσει ποιο θεό προσκυνούν.. Γι' αυτό το λόγο θεωρώ άδικο και παράλογο κάποιος να κρίνεται από αυτό και ακόμα πιο άδικο να κρύβεται ή να αναγκάζεται να δηλώνει ψεύτικα στοιχεία γιατί σίγουρα θα γίνουν διακρίσεις!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.