17/04/2010 19:08
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το πολιτικό πρόβλημα της κυρίας Μπακογιάννη αφορά πλέον μόνον την ίδια….

Το προηγούμενο Σάββατο η κ. Μπακογιάννη δεν πήγε στο Προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης επειδή, όπως έλεγε μέσω συνεργατών της, «κανένας σοβαρός δεν ασχολείται με τη νομή κομματικής ισχύος σε μια περίοδο που η χώρα συγκλονίζεται από την κρίση».

Στην εβδομάδα όμως που πέρασε η στάση της αυτή την  οδήγησε σε μεγαλύτερη απομόνωση αφού μέχρι και πιστές της ιστοσελίδες άρχισαν να απομακρύνονται από αυτήν.

Έτσι σήμερα αποφάσισε να πάει στο Προσυνέδριο του Ναυπλίου όπου διαφοροποιήθηκε και πάλι από την Αντώνη Σαμαρά στο θέμα του ΔΝΤ. Και καλά έκανε. Δημοκρατικό συνέδριο πραγματοποιεί η ΝΔ και ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του.

Δεν έχω επίσης καμιά αμφιβολία  ότι η κ. Μπακογιάννη δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθεί τον Σαμαρά για αρχηγό.  Δεν το αντέχει …ο   οργανισμός της!

Η χώρα όμως βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και έχει την ατυχία να έχει μια ανίκανη κυβέρνηση. Χρειάζεται αλλαγή πορείας και σχέδιο εξόδου από την κρίση. Καθήκον του Αντώνη Σαμαρά είναι να καταρτίσει ένα σχέδιο και να προτείνει λύσεις.  Το πολιτικό πρόβλημα της κυρίας Μπακογιάννη, αφορά μόνο την ίδια. Ούτε τη Ν.Δ., πολύ δε περισσότερο τη χώρα. Γι αυτό και επενδύει στη διαγραφή της για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 17/04/2010 19:28:50

  Υπάρχει χειρότερο δίδυμο απ'την απελπισία και τον πανικό;Τα δυό αυτά,μπορούν να σε τρελλάνουν.Να σε διαλύσουν.Οσο περισσότερο παλεύεις και χτυπιέσαι γιά να ξεκολλήσεις,τόσο περισσότερο βουλιάζεις.Κατάσταση κινούμενης άμμου.Η μόνη σου σωτηρία,είναι η ακινησία.Ωσπου να βρεθεί κάποιος,να σου πετάξει το σχοινί γιά να πιαστείς.

 2. socrates avatar
  socrates 17/04/2010 19:34:28

  Το έχω πεί χίλιες φορές και δεν θα σταματήσω να το λέω.
  Εάν αποχωρήσει η Ντόρα από τη Νέα Δημοκρατία, ο Σαμαράς θα πάρει όλο το κέντρο που ακούει Μητσοτάκης και αλλάζει πεζοδρόμιο.
  Το πρόβλημα είναι να ΜΗΝ αποχωρήσει η Ντόρα.

 3. Olympia avatar
  Olympia 17/04/2010 19:34:52

  Καμμία απελπισία ή πανικός. Η κυρία Μπακογιάννη όπως και ο κύριος Καρατζαφέρης πήραν σαφή θέση υπέρ του ΔΝΤ, άρα υπέρ του πλιάτσικου που κάνει η "νέα διακυβέρνηση". Είναι το επόμενο δεκανίκι του ΓΑΠ, όταν αρχίζει να τρέχει αίμα στους δρόμους αφού ο Σαμαράς του ξεκαθάρισε ότι συγκυβέρνηση ΔΕΝ γίνεται ακόμα και με ΣΑΜΑΡΑ πρωθυπουργό! Να τα λέμε όλα.
  Γι' αυτό όσοι στηρίξαμε Σαμαρά νιώθουμε σήμερα ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.
  Όταν μιλάμε για "βαρίδια" λοιπόν στη Νέα Δημοκρατία, έχουμε όνομα και επώνυμο. Μπροστά της ο Παυλίδης είναι ...αερόστατο!

  • Σπάρτακος avatar
   Σπάρτακος @ Olympia 17/04/2010 20:39:44

   Αυτό κατάλαβες εσύ μικρή μου;Οτι η κυρία δεν είναι απελπισμένη και πανικόβλητη;

  • Αφροδίτη avatar
   Αφροδίτη @ Olympia 18/04/2010 15:58:41

   Olympia, η κ. Μπακογιάννη που είχε επί πολλά χρόνια σχεδιάσει να γίνει χαλίφισσα.... και δεν της προέκυψε, είναι και απελπισμένη και πανικόβλητη! Αυτό άλλωστε καταμαρτυρούν όλες οι ενέργειές της και φθάνει να σκεφθείς, ότι την προηγούμενη εβδομάδα έβλεπε από τηλεοράσεως τις εργασίες της Κ.Ε., στην οποία όφειλε να είναι παρούσα, ενώ τώρα προσήλθε τρέχοντας στο προσυνέδριο του Ναυπλίου.
   Θα σκέφθηκε ενδεχομένως ότι η αδελφή Έλσα, με τόση «δουλειά» που έχει πατήσει στο «κάστρο» της για την "επιτυχία" του, δεν πρέπει να μείνει μόνη, αναγκασμένη μάλιστα να χειροκροτεί τον Αντώνη που επανέλαβε, το τί περιμένει τα βαρίδια!
   Συμφωνώ μαζί σου και το φωνάζω κι εγώ, πως με τον άλλον αδελφό της τον κ. Καρατζαφέρη, χέρι-χέρι, θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να κτυπήσουν τον Αντώνη!Είναι ικανοί να συμμαχήσουν με τον οιονδήποτε και όχι μόνο με τον Γιώργο που έχουν άλλωστε και τόσες "κοινές πεποιθήσεις"!

 4. κοψοχέρης avatar
  κοψοχέρης 17/04/2010 19:56:07

  Να τελειώνουμε με τα τζάκια, παιδιά.
  Να τελειώνουμε, αρκετά.
  Μετά από αυτά που πάθαμε με τον άρχοντα της παγκόσμιας μπουρδολογίας το ΓΑΠ δεν φοβόμαστε τίποτε και κανένα.
  Είμαστε οι πολλοί και αυτοί είναι οι λίγοι, οι ολίγιστοι.
  The only way is up.

 5. tzager avatar
  tzager 17/04/2010 20:00:08

  Το χάσμα μεγαλώνει και αυτό σίγουρα δεν ωφελεί κανένα στο υπάρχων πολιτικό σύστημα, ούτε τη ΝΔ και τον Σαμαρά, ούτε τη Μπακογιάννη, ούτε καν το ΠαΣοΚ. Ωφελεί μόνο βραχυπρόθεσμα τη κυβέρνηση.

 6. σερτης avatar
  σερτης 17/04/2010 20:35:35

  ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ..........ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΛΑ......ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ.......

  • tzager avatar
   tzager @ σερτης 18/04/2010 09:49:10

   Έπαιζε εκτός έδρας Σέρτη... Έπαιζε στο σπίτι του φερόμενου ως υποψήφιου περιφερειάρχη Πελ/σου (που είναι ίσως και η μοναδική περιφέρεια που θα κερδίσει η ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές).

   Και το θέμα δεν είναι το χειροκρότημα αλλά η απήχηση που έχει ένα κόμμα στην ευρύτερη κοινωνία. Η ΝΔ είναι έντονα απαξιωμένη ακόμα και στις τάξεις των παραδοσιακών ψηφοφόρων της και ανάμεσα στους νέους φυλλορροεί.

   Αν η ευρύτερη Κεντροδεξιά συνεχίσει να διασπάται (όπως η Αριστερά τόσα χρόνια), τότε το πολιτικό σύστημα αναμορφώνεται και οι κοινοβουλευτικές ισορροπίες αλλάζουν.

 7. Κώστας avatar
  Κώστας 17/04/2010 21:18:28

  Δεν έχει κανένα νόημα η ενασχόληση πλεόν μαζί της. Τελειωμένη...Δεν τελείωσε στις 29/11. Στις 29/11 απλά ηττήθηκε βαριά. Και η βαριά ήττα μέσα στο παιγνίδι είναι. Τελείωσε εδώ και λίγους μήνες με τη συμπεριφορά της. Μια συμπεριφορά που προσπάθει να φτιασιδώσει τα καπρίτσια και τα συμπλέγματα σε τάχα πολιτική πλατφόρμα που δήθεν διαφοροποιείται με πολιτικά και ιδεολογικά κριτήρια από την επίσημη του κομματός της. Και έτσι μοιραία έφτασε στο έσχατο σημείο πολιτικού τυχοδιωκτισμού. Να συμμετέχει στην προπαγάνδα εξωραισμού του ΔΝΤ. Κατάντια...
  Κανένα νοήμα δεν έχει από σήμερα η ενασχόληση μαζί της, ακόμη και με τη μορφή επικριτικών άρθρων. Σήμερα, με το λόγο υπεράσπισης του ΔΝΤ που εκφώνησε, έδειξε πως δεν είναι πολιτικό ον, αλλά μια απλή αριβίστρια με γερές πλάτες.

 8. mara avatar
  mara 17/04/2010 21:19:34

  Ίσως η κα Μητσοτάκη πρέπει να μείνει στην πολιτική απομόνωση 11 χρόνια όπως έμεινε ο Σαμαράς, για να δεί την γλύκα... Υπάρχει βέ3αια μία σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο. Τον Σαμαρά τον έστειλε στα αζήτητα η εθνική του συνείδηση και ο πατέρας της, ενώ αυτή ο λαός, που όχι απλά την έστειλε, την τιμώρησε όπως και τον πατέρα της βέβαια, με την χειρότερη τιμωρία που μπορούσαν ποτέ να φανταστούνε.... να βλέπουν τον Σαμαρά αρχηγό!!!

  (το είχα ξαναγράψει και παλαιότερα, ο θεός έδωσε στον Μητσοτάκη όσα χρόνια έπρεπε, για να δεί τον Σαμαρά αρχηγό και θα του δώσει τόσα όσα χρειάζονται για να τον δεί και πρωθυπουργό!!!! Αυτή και άν είναι τιμωρία!!!!)

 9. Orestios avatar
  Orestios 17/04/2010 21:55:01

  Ο Σαμαράς πρέπει να της δώσει την μοναδική ευκαιρία να αποκαλύψει το πραγματικό της πρόσωπο, όπως το κάνει ο πατέρας της τόσα χρόνια τώρα, που είναι να υποστηρίζει ανοικτά το ΠΑΣΟΚ και να προσβάλει όσους πιστεύουν σε αυτή θεωρώντας τους πρόβατα.
  Η Ντόρα απελευθερωμένη πια μπορεί να ξεδιπλώσει όλη της την μαεστρία στην υποστήριξη του GAP και να συμβάλει στην καταδυνάστευση των Ελλήνων. Μπορεί να ενταχθεί στην ορδή των αρπακτικών του ΠΑΣΟΚ και να κάνει παρέα στον Μάνο και τον Αδριανόπουλο. Μια άλλη εκπόσωπος του φαύλου νεποτισμού δεν έχει θέση σε μια φιλελεύθερη παράταξη. Δεν έχει θέση στις επιλογές ενός φιλελεύθερου λαού.

  • tzager avatar
   tzager @ Orestios 18/04/2010 10:27:31

   Η φιλελεύθερη ΝΔ κατέγραψε τα μεγαλύτερα ποσοστά της σε εκλογές μετά το '74 και οι μεταρυθμίσεις που πρόλαβαν να γίνουν τότε στο ασφαλιστικό και στις υποδομές έβγαλαν την Ελλάδα από τη δύνη της χρεοκοπίας (μετά το μεγάλο φαγοπότι του '80).

   Οι μισές μεταρυθμίσεις που πρότεινε τότε η κυβέρνηση να είχαν γίνει (και ήταν λιγότερο επώδυνες από τα μέτρα που έχουν ήδη προταθεί και πρόκειται να παρθούν), η ένταξη μας στη ζώνη του ευρώ θα γινόταν πιο ομαλά και σε πιο στέρεες βάσεις.

   Η αλήθεια πάντα πονάει...

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ tzager 18/04/2010 11:58:23

    Συμφωνω επ αυτου αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι καταψηφισθηκε μεσα σε 3 χρονια.Πολυ απλα ο λαος δεν επιθυμουσε πραγματικα φιλελευθερα μετρα και θα τα φαει τωρα αναγκαστικα με το ΔΝΤ.

   • Dikocho avatar
    Dikocho @ tzager 19/04/2010 00:09:54

    @ Tzager: swstos! etsi akrivws einai. Afto deixnei poso mprosta apo ton kosmo, akoma kai apo ton diko ths kosmo, htan tote h ND; mallon afto kai plhrwse telika mia kai h vash ths ND einai en pollois kratikodiaith. Egw tote thymamai proth fora na akouw xekathara apo prwthypourgo na leei "zoume me daneika", "xodevoume perissotera apo osa paragoume". Antiparavalle afto me to "Tsovola dwsta ola" tou Papandreou-2 kai katalavaineis thn diafora.

    @ psyxraimia: etsi einai; tote den tolmouses na peis idiwtikopoihsh, eixame "apokratikopoihseis"! Ma den vlepete kai kati pagkosmiou emveleias dianoies styl Manwlh poso yper, dhthen, twn idiwtikopoihsewn einai? Kai kati akoma: nai xasame se 3.5 xronia alla na mhn xexname kai ton "ypervatiko", tromara tou, rolo tou nyn proedrou. Swsta?

 10. nasos avatar
  nasos 17/04/2010 22:03:31

  Αφήστε την να φτιάξει κόμμα,θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με τον θηλυκό Δελαπατρίδη.

 11. loretta avatar
  loretta 17/04/2010 22:28:52

  DORA WHO?

  αυτη που απο μονη της επεσε στον ΚΑΙΆΔΑ ?? ...καλα γιαυτην ακομα μιλαμε??

 12. ataktos avatar
  ataktos 18/04/2010 12:06:47

  και ο αγαπητός μου φίλος Νικολάκης Κ. στο χωριό μου κρατάει στην κολοτσεπη του την φωτογραφία της χαχαχα

 13. tzager avatar
  tzager 18/04/2010 13:33:18

  ψυχραιμια,

  η πραγματικότητα είναι ότι με 151 βουλευτές η κάθε κυβέρνηση είναι απίθανο να εφαρμόσει με αποφασιστικότητα το προγραμμά της. Το ίδιο συναίβει και κατά τη δεύτερη θητεία της κυβέρνησης Καραμανλή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.