#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/01/2008 22:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το πολιτικό μέλλον της χώρας εξαρτάται από ένα DVD

Φτάσαμε λοιπόν και σ΄ αυτό το σημείο. Το μέλλον της χώρας και οι πολιτικές εξελίξεις να εξαρτώνται από το αν θα βγει στο διαδίκτυο το DVD με τις ερωτικές περιπτύξεις ενός πρώην  καθηγητή που έγινε μεγάλος και τρανός χάρις στην εύνοια της πρωθυπουργικής συζύγου. Αφού οι ερωτικοί διάλογοί του έχουν ήδη γίνει ανέκδοτο στα στόματα των νεοελλήνων. Αν βγει ολόκληρο το DVD, η γνώμη μας είναι ότι ο Καραμανλής θα εξαναγκασθεί σε παραίτηση. Αφού δηλαδή γλίτωσε από όλες τις συκοφαντίες που εκτόξευαν κάποτε το ΒΗΜΑ και άλλες φυλλάδες για τις προσωπικές σχέσεις του, αφού πέταξε στον καιάδα τον φίλο του τον Άρη Σπηλιωτόπουλο (επειδή δεν τον γούσταραν οι νέες παρέες που απέκτησε στην πορεία προς την εξουσία), αφού άντεξε όλα τα άλλα (χυδαία και συκοφαντικά) που διέρρεαν εναντίον του όλα αυτά τα χρόνια που τον παρακολουθούσαν στενά και τον ίδιο και τους συνεργάτες του έφτασε τώρα μέχρις εδώ. Να κρέμεται από την υποστήριξη που του παρέχουν τάχα το MEGA και η υπόλοιπη διαπλοκή, στον αγώνα εναντίον του Θέμου και όσων κρύβονται από πίσω του και φανερώνονται σιγά - σιγά. Αλλά στην πραγματικότητα διασκεδάζουν πολύ μαζί του, όπως και μ΄ εκείνον τον αλαζονικό εκπρόσωπό του. Που νόμισε ότι επειδή έβαλε Αρμάνι και απέκτησε βίλα και εξοχικό σε νησί, έγινε ισάξιος τους και μπορεί και να συνδιαλέγεται μαζί τους. Και τώρα θυμίζει νεοσύλλεκτο που τον έχουν τρελάνει στις σφαλιάρες οι παλιοσειρές του «συστήματος ΠΑΣΟΚ» που τόσο πολύ εξυπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια.

Γιατί τα έπαθε αυτά ο Καραμανλής, όλοι το ξέρουν πια. Μόλις ανέβηκε στην εξουσία, εξοπλισμένος με μια πανίσχυρη εντολή, αντί να υλοποιήσει όλα εκείνα που υποσχόταν εναντίον της «διαπλοκής», βγήκε και είπε (ΔΕΘ, Σεπτέμβριος 2004) ότι «δεν θα επιδοθεί σε κυνήγι μαγισσών». Και στη συνέχεια χάρισε τον βασικό μέτοχο σε όλους εκείνους που πολεμούσε μέχρι τότε κι από πάνω (σαν κερασάκι στην τούρτα των συνεχών υποχωρήσεων και υποκλίσεων που βαφτίστηκαν «συναίνεση») φρόντισε να μην ενοχοποιηθεί κανένας για το παμμέγιστο σκάνδαλο των υποκλοπών. Αφού λοιπόν άφησε τους υποκλοπείς να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας, αγκαλιά μαζί με όλους τους άλλους ενόχους των προηγούμενων σκανδάλων, που κάποτε τον κτυπούσαν αλύπητα και μετά τον εγκωμίαζαν, ας μην παραπονείται τώρα. Ο καθένας αυτά που αξίζει παίρνει σ΄ αυτήν την ζωή.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δασκαλάκος avatar
    Δασκαλάκος 28/01/2008 01:21:56

    Γιατί να εξαναγκασθεί σε παραίτηση ρε παιδιά; Επειδή ενδεχομένως έχει "αποκλίνουσα" σεξουαλική συμπεριφορά ή επειδή είπε ψέμματα γι' αυτό; Αν δεν αποδειχθεί ότι ο Ζαχόπουλος σκορπούσε χρήματα δεξιά κι αριστερά όπως του κάπνιζε, αν δεν αποδειχθεί ότι αποχαρακτήριζε αρχαιολογικούς χώρους για να εξυπηρετήσει ημετέρους, και ο Καραμανλής τον κάλυπτε, γιατί να παραιτηθεί; Επειδή ίσως είναι gay;

  2. alexandra avatar
    alexandra 28/01/2008 19:32:50

    Απίστευτο αυτό το τραβεστί πράγμα. Οι μηντιάνθρωποι να απειλούν με δημοσιοποίηση της αποκλίνουσας συμπεριφοράς πολιτικών. Το μεγάλο αποκλίνον κρεβάτι της τιμίας αυτής τηλεόρασηςνα απειλεί το άλλο μεγάλο κρεββάτι.Και μετά λένε γιατί κοιτάμε απο την κλειδαρότρυπα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.