#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/06/2008 01:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το πολιτικό κόστος και ο Σημίτης σε ρόλο Ζολώτα

 

___________________________________ Όπως έγραψε ο φίλος Μένιος Τασιόπουλος στην ΑΞΙΑ (ζήτω η επαναπροσδιοριζόμενη πατριωτική δεξιά) ο Κ. Σημίτης είναι ένας μεθοδικός και υπολογιστής παίκτης, καλβινιστής και συνωμότης που γνωρίζει ν΄ αντέχει τις πιέσεις και την απαξία (τα πολλά χρόνια που πέρασε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου) και στη συνέχεια να πετυχαίνει τους στόχους του. Είναι ταυτόχρονα ο αγαπημένος των μεγάλων συγκροτημάτων Τύπου των σχετιζόμενων με αυτά εταιρειών δημοσκοπήσεων και του κατεστημένου της κρατικοδίαιτης επιχειρηματικότητας που συγκρότησε την «διαπλοκή».

Αυτό το «κατεστημένο» λοιπόν επιχειρεί τον τελευταίο καιρό να δημιουργήσει συνθήκες και καταστάσεις που θα οδηγήσουν την χώρα στον θολό αστερισμό των κυβερνήσεων συνασπισμού. Επειδή μόνον έτσι μπορεί να παραγραφεί η έννοια του πολιτικού κόστους που αποτελεί τον κύριο ανασχετικό παράγοντα στις κυβερνήσεις του δικομματισμού για την λήψη αποφάσεων που ανατρέπουν τις υφιστάμενες κοινωνικές συμβάσεις (εργασιακά, ασφαλιστικό) ή εκποιούν την εθνική περιουσία (ιδιωτικοποιήσεις). Ο ρόλος λοιπόν του κ. Σημίτη δεν είναι να ηγηθεί ενός νέου κόμματος. Αλλά με την αποδέσμευσή του από το ΠΑΣΟΚ να πάρει θέση στον μεσαίο χώρο και να διευκολύνει έτσι στο μέλλον τον σχηματισμό κυβερνήσεων συνασπισμού, συσπειρώνοντας γύρω του και άλλες «κεντρώες» προσωπικότητες.

Όπως άλλωστε έχουμε γράψει επανειλημμένως ήταν ουσιαστικά η υπό τον γηραιό Ζολώτα «Οικουμενική Κυβέρνηση» που,  εκτελώντας εντολή των τριών πολιτικών αρχηγών (Μητσοτάκης – Παπανδρέου – Φλωράκης), άνοιξε στις 31 Ιανουαρίου 1990 διάπλατα τις πόρτες για  την  άλωση του ΟΤΕ από την Siemens και την Intracom.  Η κυβέρνηση Μητσοτάκη σταθεροποίησε και διεύρυνε την επέλαση των δυο εταιρειών στον ΟΤΕ και όσα λέει περί ανατροπής του τότε από την διαπλοκή είναι παραμύθια για μικρά παιδιά. Μπορεί κανείς να πιστέψει σήμερα ότι τον ανέτρεψε τάχα ο Κόκκαλης, ο πιστός συνεταίρος της Siemens; Μετα την κυβέρνηση Μητσοτάκη η συνέχεια ήταν επίσης «διακομματική» και «συναινετική». Υπο την πίεση και την πολιτική κυριαρχία της οικογένειας η ΝΔ στα χρόνια που ακολούθησαν  διαμαρτυρόταν για την άλωση του ΟΤΕ, μόνο για την τιμή των όπλων. Κάποια στιγμή ο Κ. Καραμανλής επιχείρηση να αλλάξει την κατάσταση αυτή (βλ. διώξεις εναντίον του Κόκκαλη). Αλλά στο τέλος συμβιβάστηκε κι αυτός. Αυτό όμως είναι ένα άλλο κεφάλαιο που θα το διηγηθούμε άλλη φορά. 

Διαβάστε κι αυτό: Η ιστορία της Ζήμενς είναι η ιστορία της …διαπλοκής 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. theodore avatar
  theodore 17/06/2008 01:30:24

  WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM

  Διαβάστε τις πραγματικές αιτίες που κρύβονται πίσω από την διαμάχη ΓΑΠ-Σημίτη.

  Μην τρώτε τα παραμύθια που σας πασάρουν τα ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια τους.

  WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM

 2. a avatar
  a 17/06/2008 02:34:52

  Καλα theodore μ' εκανες και γέλασα..Αυτά που γράφεις εσυ πασάρουν τα μμε. Δεν θα μας τρελάνεις κιολας...

 3. Αθανάσιος Ι. avatar
  Αθανάσιος Ι. 17/06/2008 03:29:52

  Ο Σημιτάκος είναι ένα πεθαμένο κοράκι για την ιστορία .
  Όπως λέμε τέως από το πέος .
  Ανάξια ασχολείστε με αυτό .

 4. Αθανάσιος Ι. avatar
  Αθανάσιος Ι. 17/06/2008 03:32:02

  Όπως έλεγαν παλιά σκουπίστε ,πετάξτε!!!!!!!!!!

 5. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 17/06/2008 03:39:01

  "ο Κ. Σημίτης είναι ένας μεθοδικός και υπολογιστής παίκτης, καλβινιστής και συνωμότης που γνωρίζει ν΄ αντέχει τις πιέσεις και την απαξία (τα πολλά χρόνια που πέρασε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου), (σ.σ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!), και στη συνέχεια να πετυχαίνει τους στόχους του".

  Ποιοι είναι αυτοί "οι στόχοι του", ρε παιδιά; Απλής εγωπάθειας ματαιοδοξίες; Προώθηση ξένων- κρυφών συμφερόντων; Γατί περί χρημάτων αυτός αδιάφορος φαίνεται, -και είναι απ' όσο ξέρω.

 6. ataktos avatar
  ataktos 17/06/2008 03:39:26

  Ποιος θα τον κάνει τώρα Ζολώτα ο Λεωνίδας με τα παιχνιδάκια του σοβαρευτείτε λίγο .

 7. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 17/06/2008 06:02:25

  νομίζω ότι στην Ελλάδα, και αλλού, υποθέτω, την πολιτική την φτιάχνουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα, εκφρασμένα, χυδαία ή όχι, από την προπαγάνδα, με την υπόγεια βοήθεια άλλων συμφερόντων, και τέλος την φωνή λαού, όπως αυτή μεθοδεύεται και παιδεύεται.

  Τα επιχειρηματικά συμφέροντα είναι αυτά που είναι, δεν υπάρχει αμφιβολία περί της ποιότητας, και ταυτότητας. Οι ποιότητα των πολιτικών; αυτά που βλέπουμε... Ο λαός, μόνο κυρίαρχος δεν είναι, εκμαυλισμένος στην προσπάθειά του για μια «καλύτερη» ύπαρξη.

  Με άλλα λόγια factorx και συγνώμη που πλατειάζω, ΟΚ, με έπεισες, σε όλα, αλλά δεν βλέπω την σύνθεση, που πάει, σε τι να προσδοκώ, που να την βρω την έρμη την δημοκρατία, ή όποιο άλλο σύστημα θα έχουμε εδώ.

  Γιατί αν η πιθανή λύση είναι κάποιος συνδυασμός από τα υπάρχοντα συστατικά των 300, (ή όποια άλλα μπορείς να σκαρφιστείς από την σούπα των 10 εκατομ.) πες μου, προς ποιά κατέυθυνση να κοιτάξω, και δεν σε ρωτώ προβοκατόρικα, εγώ που βασικά απέχω, γιατί δεν βλέπω φως, παρα λίγο αμυδρό εδώ, λιγο εκεί και που αποδεικνύεται, όπως εσυ με έχεις πείσει, μάπα.

  Θα γίνει σύνθεση, χωρίς περαιτέρω διάλυση; Ή, όπως λέω και ακούω στον δικό μου περίγυρο, το μαγαζί έχει κλείσει προ πολλού; Πες μου ότι είμαι απαισιόδοξος...Πες μου, πού βλέπεις φως;

  Καλημέρα.

 8. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 17/06/2008 07:17:09

  και, συγνώμη, πιο πεζά, οι πιπεράτες φωτογραφίες είναι πιο «αισιόδοξες» από τους δρόμους που οδηγούν στο άγνωστο...

 9. Basil avatar
  Basil 17/06/2008 07:49:44

  Εχω μία απόρια. Λέτε ότι ο ΟΤΕ αλώθηκε από τη SIEMENS την περίοδο της συγκυβέρνησης. Νομίζω όμως ότι ο ΟΤΕ πάντα είχε ως προμηθευτή τους γερμανούς. Θυμίζω ότι παλιά (~60) τους θαλάμους " ΕΔΩ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ" όπου το ειδικό κέρμα είχε αρχικά το λογότυπο SIEMENS που αντικαταστάθηκε αργότερα με αυτό του ΟΤΕ. Επίσης όλες οι συσκευές που έβαζε ο ΟΤΕ ήταν SIEMENS. Τα τηλεφωνικά κέντρα πρεπει να είχαν και αυτά εξοπλισμό γερμανικό. Μήπως το 80 με την εισαγωγή των ψηφιακών κέντρων έγινε και μια παραχώρηση από τους γερμανούς προς την Ιντρακομ kai Ericsson?

 10. Ο άλλος Πόντιος avatar
  Ο άλλος Πόντιος 17/06/2008 07:58:35

  Αμάν πια με τον Σημίτη.
  Ο "λογιστάκος" πράγματι τα βρήκε με τη διαπλοκή. Από την άλλη, όμως, έβαλε την Ελλάδα στο ευρώ (μην ακούσω πάλι κάναν ανρδεοπαπανδρεϊκό να νοσταλγεί τη δραχμή, γιατί θα τον στείλω στα βασικά εγχειρίδια της οικονομίας και της πολιτικής οικονομίας για να μάθει πού θα βρισκόταν σήμερα η Ελλάδα αν δεν είχε μπει στη ζώνη του ευρώ). Επίσης έβαλε την Κύπρο στην ΕΕ (και όμως έτσι είναι παίδες).
  Μιλώντας ειλικρινά, θα ήθελα και εγώ κάποιον αξιότερο από τον Σημίτη.
  Έλα όμως που δεν τον βλέπω;

  ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ, ανάμεσα στους ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ πολιτικούς (γιατί, αν είναι να περιγράψετε ιδανικές προσωπικότητες, θα πρέπει και να μου τις δείξετε) τι προτείνετε;
  Μακάρι οι πολιτικοί μας να μην ήταν τόσο κατώτεροι των περιστάσεων.
  Ο Σημίτης υπήρξε απλώς ο μονόφθαλμος.

 11. ANToNIO B avatar
  ANToNIO B 17/06/2008 08:38:33

  Καλημέρα φιλάρες , πολύ χαίρομαι να σας διαβάζω , όπως διαπιστώνω στην πολιτική αμπελοφιλοσοφία είστε όλοι πρώτοι , στην πράξη όμως είστε του κόμματος δεν βαριέσαι αδελφέ.
  Τρανή απόδειξη αυτών που λέω είναι τα ΔΥΟ (2) ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ στο ποστ για την ακρίβεια, που είναι ο archaepteryx, που είναι ο anonymouas , που είναι ο νήπιων γέρων, που είναι όλοι αυτοί που δεν βάζουν γλώσσα μέσα τους όταν είναι για σκάνδαλα και λαδώματα .
  Μήπως είναι βολεμένοι και γι’αυτό απουσίασαν επιδεικτικά από το ποστ για την ακρίβεια, που κανονικά θα έπρεπε να αποτελέσει βήμα για κάποιες ενέργειες .
  Δεν σας απασχολώ άλλο γιατί θα ζεσταθεί και ο φραπέ σας

 12. Παραμυθιασμένος avatar
  Παραμυθιασμένος 17/06/2008 09:10:12

  Πολύ παραμύθι για τον υιό του Ανδρέα!!! Σιγά ρε παιδιά με τη διαπλοκή, μη τρελαθούμε κιόλας. Ο Γιώργος εναντίον της!!! Μη ξεχάσουμε το 2004 και πως παίχθηκε το παιδί ως καταλληλότερος. Απλά όταν εμφανίστηκε και είδαμε όλοι πόσα απίδια έχει ο σάκκος, όσοι κάνουν bussiness με το κράτος και έχουν και λίγο μυαλό, είδαν ότι ο Μεσσίας (υιός του Ανδρέα) είναι για τα μπάζα. Ετσι απέσυραν διακριτικά την υποστήριξη, ψάχνοντας για άλογο που κερδίζει. Ο χαμένος είναι συμπαθητικός, αλλά δεν κάνει και για ηγέτης. Αυτό έχει στο μυαλό του και ο κοσμάκης. Αμα φαντασθείς ότι ο Σημίτης που ήταν πάντα μειοψηφία στο ΠΑΣΟΚ κατόρθωσε να κυβερνά 8 χρόνια και να κερδίσει 2 εκλογές τότε δείχνει πόσα απίδια έχει ο σάκκος του. Τα άλλα για τη διαπλοκή είναι για "κατανάλωση". Δες παράδειγμα Καραμανλή με ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

 13. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 17/06/2008 09:40:55

  τιμή μου να είμαι αμπελοφιλόσοφος... Είμαι σκεπτόμενος, αιθεροβάμων, ελεύθερος και όχι κλέφτης ή παράσιτο. Εχω βγάλει και γυμνάσιο, αρα μορφωμένος και φορολογούμενος. Ψάχνω για τίμιους, ικανούς και όχι πολύ άσχημους. Γυναίκες ευπρόσδεκτες.

  Δεν με εκφράζει το «σύστημα». Δεν έχει ελευθερία τούτη η αγορά, δεν έχουν μεγάλη αξιοπιστία οι πολιτικοί λόγοι, η «διαχείριση» που υφιστάμεθα, δεν είμαι σίγουρος μας πάει μπροστά. Είτε βολεμένος είτε ξεβολεμένος (και ο ξεβολεμένος ανησυχεί περισσότερο για τα παιδάκια του).

  Επανάσταση, αποχή, συν-ζήτηση. Αυτά είναι τα διλήμματά μου, εάν ενδιαφέρει. Θα ήθελα το πρώτο αλλά γέρασα, το δεύτερο μου αρέσει, το τρίτο, χρειάζεται.

  Όλα τα άλλα είναι σαν το τραγούδι:
  Μα θαρρώ πως θα τα μπλέξω,
  Απ' την Κική ή την Κοκώ ποιά να διαλέξω,
  την Κική την αγαπώ,
  μα μ'αρέσει κι Κοκώ!

  Υπάρχει και ένα για την Λουλού, άλλη ώρα.

 14. ataktos avatar
  ataktos 17/06/2008 09:57:11

  archaeopteryx-pes ta ke ksethimiase !!!

 15. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 17/06/2008 10:12:37

  To Ευρώ είναι μισητό σε όλη την Ευρώπη διότι διπλασίασε τις τιμές των πάντων σε μια νύχτα.

  Επίσης η Κύπρος στην ΕΕ είναι δουλειά του Κρανιδιώτη που απλά τελείωσαν οι άλλοι.

 16. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 17/06/2008 10:21:42

  και εγώ την ίδια προτίμηση έχω Προφήτη, προτιμώ πολιτικούς και όχι μπερλοσκουνισμό, και όχι «Μυτιληναίο».

  Τώρα για τούρκους στην Λαμία...

 17. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 17/06/2008 10:23:29

  πως έγινε αυτό; χαιρέτησα τον Προφήτη, και εμφανίστηκα πριν από αυτόν!;

 18. Προφήτης avatar
  Προφήτης 17/06/2008 11:01:59

  Δεν γνωρίζω τον Τασιόπουλο, πολλοί τού καταμαρτυρούν πολλά, μπορεί να ψεύδονται.
  Πάντως τα συγκεκριμένα που γράφει είναι επιτομή νηφάλιας ανάλυσης.

  Το απόσπασμα με κόκκινα γράμματα είναι η πολιτική ιστορία της χώρας την τελευταία 20ετία.

  Πάρτε το χαμπάρι όσοι δεν θέλετε να δείτε.
  Έχετε στοιχειώδη μνήμη ;
  Τολμούσε η ΔΕΗ να κάνει αυξήσεις 30% ετησίως;

  Θα επιμένω να το γράφω : ό,τι συνέβη στην Ελλάδα, αναλογικά με το μέγεθός της βέβαια, έχει αντιστοιχία με την κατάρρευση της Ρωσσίας επί Γιέλτσιν.
  Ο κρατικός μηχανισμός αποσυντέθηκε, η κρατική περιουσία ξεπουλήθηκε, η ειρροή 2,5 εκατ. ανεξέλεγκτων αλλοδαπών διέλυσε τον κοινωνικό ιστό και η πολιτική διαφθορά έχει θέσει σε κίνδυνο την εδαφική ακεραιότητα.

  Αλλά, εδώ δεν φαίνεται στον ορίζοντα "Πούτιν" (με την έννοια του υποστηρικτή των εθνικών δικαίων).

  Αντίθετα, οι νταβατζήδες, αυξανόμενοι κατά έναν με τον θρασύ αεριτζή, ορέγονται "μπερλοσκουνισμό".
  Κατάργηση της πολιτικής τάξης, αυτής της αστείας και διεφθαρμένης, που όμως σηματοδοτεί τη διάκριση μεταξύ οικονομικής και πολιτικής εξουσίας, και άμεση ανάληψη της εξουσίας από την επιχειρηματική τάξη.

  Προϊδεασμό τού τι επιδιώκεται είναι η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ : 12 επίσημες τάσεις και 20 ανεπίσημες. Ο Ψαριανός με τον Παπαγιαννάκη άλλο κουμάντο.

  Φαντασθείτε μια χώρα που θα "διοικείται" από μια "Κυβέρνηση" με τη μορφή του Συριζα.
  Οι επιχειρηματίες θα κάνουν πάρτι (εντελώς)με το δημόσιο χρήμα, οι Τούρκοι θα έχουν φθάσει στη Λαμία.
  Κι εμείς οι μαλάκες θα πληρώνουμε φόρους για να πληρώνονται προμήθειες στον κάθε Μυτιληναίο και εξοπλισμοί με πρόσχημα την "εθνική άμυνα".

  Πολλοί θα με παρανοήσουν ως δήθεν υποστηρικτή Κωστάκη-Γιωργάκη, αλλά από την ηθελημένη ακυβερνησία των νταβατζήδων προτιμώ κυβερνήσεις πολιτικών, έστω αυτών των αχρείων, οι οποίοι στοιχειωδώς θα "είναι υπόλογοι".

 19. Ο άλλος Πόντιος avatar
  Ο άλλος Πόντιος 17/06/2008 12:44:20

  Εξάκτινε, σύμφωνοι για τον Κρανιδιώτη, αλλά και ο Σημίτης συνέβαλε αποφασιστικά (άλλωστε ο Κρανιδιώτης στην κυβέρνηση Σημίτη ήταν, δεν αυτενεργούσε).

  Σχετικά με το ευρώ: η συμβολή του στην αύξηση των τιμών σε ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη είναι η μισή αλήθεια, άρα αυτό που λες είναι κάπως παραπλανητικό.

  Μακροπρόθεσμα, δεν μπορείς να φτιάξεις πειστική πολιτική ένωση χωρίς κοινό νόμισμα. Τώρα, βέβαια, είναι γεγονός ότι η ευρωπαϊκή κεντρική γραφειοκρατία, πολιτική και νομισματική/οικονομική, τα έχει κάνει σκ..ά.

  Αλλά κι αυτοί μαθητευόμενοι είναι, στο ψαχτό πάνε. Με μερικά χαστούκια ακόμα (βλ. Ιρλανδία κλπ), πού θα πάει, όλο και κάτι θα στρώσουν inshallah.

 20. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 17/06/2008 15:52:10

  @ Ο άλλος Πόντιος Η ΕΕ το μόνο που κάνει είναι να ρυθμίζει τα πάντα θεωρώντας ότι στην Ευρώπη υπάρχουν μόνο εταιρίες. Ακόμη και οι ελευθερίες όπως ελευθερία εγκαταστάσεως η μεταφορές ασφαλιστικών δικαιωμάτων κλπ. τις εταιρίες εξυπηρετούν. Δεν είναι κακό αλλά δείτε λίγο και τον έρημο τον ανθρωπάκο! Δεν τον βλέπετε? Θα την τρώτε στ' αυτιά κάθε τρεις και λίγο.

 21. Ο άλλος Πόντιος avatar
  Ο άλλος Πόντιος 17/06/2008 17:01:03

  Εξάκτινε, βιάζεσαι και, καθώς (μου φαίνεται ότι) συνεχίζεις αλλού αρχινισμένες συζητήσεις, οδηγείσαι σε χαρακτηρισμούς που απευθύνονται σε άλλους.
  (Ώρα είναι να με αποκαλέσουνε και πλουτοκράτη! Να ήμουνα τουλάχιστον πλούσιος, έστω ευκατάστατος, να πάει στο διάολο...
  Αλλά ας σταματήσω εδώ. Όποιος θέλει να το ρίξει στις εξυπνάδες πιάνεται από όπου τον βολεύει.)

 22. Λαρα avatar
  Λαρα 17/06/2008 23:37:06

  Σε αντιθεση για τις ασυδωσιες και αναληθειες που γραφονται για το Ευρω εδω μεσα δηλωνω οτι
  η Ευρωπη ειναι πανευτυχης που το εισηγαγε
  και σημερα η Ευρ. ηπειρος κατεχει την πρωτη θεση οικονομικα σε ισχυ παγκοσμια
  συμφωνα με δηλωσεις Μπαροζου στη Βερνη το περασμενο Σαβατο με την εναρξη του Γιουρο.
  Λαρα

 23. Σπύρος avatar
  Σπύρος 18/06/2008 01:57:45

  Οι αριθμοί ευημερούν αλλά ψοφάνε οι άνθρωποι.
  Και όποιος επιθυμεί ας ανατρέξει σε εκθέσεις τής Ε.Ε. για τούς θανάτους και τίς παράπλευρες απώλειες απο εργατικά ατυχήματα..
  Οσο για την ευτυχία ,πού νοιώθουν οι Ευρωπαίοι με το ευρώ όπως και οι Ελληνες μέ τέτοια ακρίβεια, προφανώς μονον σαν ανέκδοτο ακούγεται.
  Α ρε οι α-ταξικές αναλύσεις τής ΄Καλής Ευρώπης ανεξαρτήτως συσχετισμού δυνάμεων..
  Ουτε ο αστείος ο Φουκουγιάμα που μιλούσε γιά το ΄Τέλος τής Ιστορίας΄...

 24. Σπύρος avatar
  Σπύρος 19/06/2008 01:29:55

  Πόσο συγκινητικοί ολοι αυτοί οι γνωστοί πού έβγαλαν πάλι τά ονοματάκια τους στην φορα για να στηρίξουν Σημίτη??
  Πρωην ΚΚΕεσ,συνασπισμένοι ,ο Κουναλάκης ο Λιάκος,ο Μουζέλης και όλοι οι τύποι πού τον χειροκροτούσαν σάν αυλοκόλακες...
  Ελεος πιά με τις υπογραφές τών βλαχοδημάρχων πού φερονται λές και ειμαστε στά 1850 όπου ο σχετικά εγγράμματος μπουρτζόβλαχος περπατούσε σεινάμενος -κουνάμενος στά χωριά..
  Α,ρε Προφήτη μιά χαρά τά έγραψες για αυτούς τούς 1000 πού είναι παρόντες στην ΄εσωτερική γενοκτονία΄τής χώρας εδώ και 25 χρόνια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.