14/12/2007 14:03
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το περιβάλλον Αλογοσκούφη, το πόρισμα Ζορμπά και η δυσωδία


Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα για τις διασυνδέσεις των συλληφθέντων για χρηματισμό εφοριακών με το περιβάλλον Αλογοσκούφη και κυρίως η …δυσωδία που αποπνέουν, αποκτούν σημασία και για έναν ακόμα λόγο: Αυτές τις ημέρες (αρχές της άλλης εβδομάδας) κατατίθεται – επιτέλους – το πόρισμα για το αμαρτωλό ομόλογο του ΤΣΠΕΑΘ. Ήταν το δακτυλοδεικτούμενο σήμερα στενό περιβάλλον του κ. Αλογοσκούφη που φέρει μεγάλο μέρος της ευθύνης γι αυτήν την καθυστέρηση. Σ΄ αυτό το περιβάλλον κατέφυγαν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση για να ζητήσουν βοήθεια. «Σώστε» μας έλεγαν και το περιβάλλον έκανε ότι μπορούσε, αποτρέποντάς τους να καταθέσουν, υποκινώντας τροπολογίες για την αμφισβήτηση της Αρχής, διαδίδοντας βρώμικες φήμες. Αλλά η λάσπη επιστρέφει πάντα σε όποιον την πετάει. Το ερώτημα τώρα είναι αν θα τολμήσει ο Ζορμπάς να αποκαλύψει το ρόλο του περιβάλλοντος Αλογοσκούφη στην υπόθεση του ΤΣΠΕΑΘ. Γιατί έχει, όπως μαθαίνουμε, πολλά στοιχεία. Άλλωστε στενός φίλος του κ. υπουργού ήταν ο τότε πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ κ. Δ. Καπράνος, όπως και του άλλου φίλου και συνεργάτη, του Πάνου Τσουπίδη, πρώην προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.


Κατά τα άλλα, όσα γράφονται σήμερα για ταμεία «μαύρου χρήματος» από τους εκβιασμούς επιχειρηματιών είναι «ψιλοπράγματα» μπροστά σε όσα ακούγονται για την ανάμιξη του περιβάλλοντος Αλογοσκούφη σε όλες σχεδόν τις μεγάλες – και σκοτεινές – υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα και καταρρακώνουν την εικόνα της κυβέρνησης Καραμανλή. Ποιος ήταν, για παράδειγμα, ο ρόλος του κ. Νικολαρόπουλου στην περίφημη σύμβαση της ΙΝΤΡΑΛΟΤ με τον ΟΠΑΠ, αλλά και τις χορηγίες εκατομμυρίων του οργανισμού, μέλος του ΔΣ του οποίου είναι ακόμα; Ποιος ήταν ο ρόλος του στον ΟΤΕ, από τον οποίο προέρχεται και με τον επικεφαλής του οποίου κ. Βουρλούμη διατηρεί στενές σχέσεις; Αληθεύουν όσα ακούγονται στους διαδρόμους του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας για παρεμβάσεις του, προκειμένου να διευκολύνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της γυναίκας του κ. Αλογοσκούφη στο real estate; Πόσο μας κόστισε τελικά το γεγονός ότι φεύγοντας ο κ. Νικολαρόπουλος από την ΠΟΛΑΝ, στην οποία ανήκε προηγουμένως, πήρε μαζί του και τον κατάλογο των μελών της, για να τον δώσει Ρηγίλλης; Κάνει μήπως τώρα την αυτοκριτική του ο «αντάρτης» βουλευτής Γιάννης Μανώλης που τον γνώρισε, καθώς λέγεται, στον κ. Αλογοσκούφη;

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.