24/10/2008 13:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ξεπούλημα συνεχίζεται

Το «ξεπούλημα» των τραπεζών και των μετοχών εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή, καθώς οι επενδυτές φοβούνται ότι η επέκταση της πιστωτικής κρίσης στην πραγματική οικονομία θα οδηγήσει σε ύφεση και μείωση των εταιρικών κερδών. Η τελευταία ημέρα της εβδομάδας έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για τους επενδυτές. Βουτιά χωρίς τέλος στο χρηματιστήριο της Αθήνας, αφού λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι ο γενικός δείκτης κατέγραφε απώλειες πάνω από -10%, από -6,32% που ήταν νωρίς το πρωί.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. koinos_nous avatar
  koinos_nous 24/10/2008 13:58:49

  Που είναι ο πάτος ρε παιδιά ;
  Στις 540 ;
  Τι λέει η τεχνική ανάλυση ;
  Ποιό το επόμενο σημείο στήριξης ;
  Που είναι ο Καραγκούνης που έλεγε "μην πουλάτε τώρα" (να προλάβουμε να πουλήσουμε εμείς).

 2. archaeoptreryx avatar
  archaeoptreryx 24/10/2008 14:23:36

  Ο Καραγκούνης πήγε στην επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, που απαγόρεψε το short selling. Περί αυτού δεν πρόκειται;

  Δεν πιστέυω στην τεχνική ανάλυση, τέτοιες ώρες και τέτοιες μέρες. Η αγορά δεν λειτουργεί στην ουσία, αφού δεν υπάρχει «αγορά». Κάποιος πουλάει και κάποιος αγοράζει, αυτό είναι βέβαιο, αλλά δεν πιστέυω αυτοί που αγοράζουν είναι επενδυτές με «αντίθετη άποψη» από τους πωλητές. Ή οι ίδιοι οι βασικοί μέτοχοι είναι, ή η Κεντρική Τράπεζα εμμέσως ή αμέσως.

  Ο πάτος είναι το «μηδέν» απλά γιατί κανέίς δεν ξερει πότε θα ξανανέβει για να κερδίσει αγοράζοντας στο 1,5.

  Προσωπικά, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πιστεύω ότι ο πάτος είναι η περίοδος περί τον Λέοντα τον Γ τον Ίσαυρο... πότε ήταν αυτός; 750; 800; Αλλά η άποψή μου δεν αξίζει τίποτα σε αυτό το θέμα.

 3. Παπαγεωργίου...Ε avatar
  Παπαγεωργίου...Ε 24/10/2008 14:40:18

  .......Χρημαχρηστήριο.......

 4. γάιδαρος avatar
  γάιδαρος 24/10/2008 15:29:38

  Ολοι αυτοί οι σπουδαγμένοι, ακόμη και ο Πρωθυπουργός (ο Καραμανλής) μας λένε ότι φοβούνται για την πραγματική Οικονομία μήπως πάθει τίποτα από την Χρηματοπιστωτική κρίση.
  Δηλαδή οι Τράπεζες και τα χρηματιστήρια είναι εικονική Οικονομία ;
  Και γιατί ασχολούνται με την εικονική Οικονομία και της δίνουν και 28 δις πραγματικά ευρώ για να σώσουν την πραγματική Οικονομία και δεν τα δίνουν κατευθείαν εκεί που πρέπει;

  ΥΓ
  Η ερώτηση ειναι φυσικά εικονική σε μία προσπάθεια να σώσω την πραγματική απάντηση.

 5. Keep Talking avatar
  Keep Talking 24/10/2008 16:14:16

  Ωρα: 16:09 RT ΓΔ : 1.626,64 -287,73 -15,03%

  o πατος ειναι στο 999 ! Ο 666 αναποδα!

 6. Nick avatar
  Nick 24/10/2008 16:41:43

  Ρε λέτε το ΧΧΧΑος να φτάσει να αξίζει όσο μια ουγγιά χρυσού;

 7. t avatar
  t 24/10/2008 16:47:23

  Νέα κατακόρυφη πτώση των προθεσμιακών συμβάσεων μετοχών (stock futures) σήμερα στις ΗΠΑ.
  Ο δείκτης προθεσμιακών συμβάσεων Dow Jones Industrial Average έκανε limit down ως μια ακόμη ένδειξη της υπερβολικής πίεσης που ασκείται στις αγορές.

 8. sovokai avatar
  sovokai 24/10/2008 17:35:32

  ποιος θα με δανείσει να του τα σπρώξω στις 1200

 9. sovokai avatar
  sovokai 24/10/2008 17:35:55

  η μήπως στο 800

 10. provato avatar
  provato 24/10/2008 18:02:44

  Η παρούσα εν εξελίξει κρίση δεν είναι πλέον ΄΄κλασικά΄΄ ΄΄συστημική΄΄.Οποιαδήποτε οριοθέτηση - οροθέτησή της με ΄΄κλασσικές θεωρήσεις ΄΄ θα ξεπερνιέται απο την πραγματικότητα.Με απλά λόγια στο οικονομικό σύστημα δημιουργούνται πλέον τα ΄΄ίδια΄΄ φαινόμενα - μη γραμμικά=χαοτικά (αρα και πολύ δύσκολο να ΄΄προβλεφθούν - αντιμετωπιστούν΄΄) όπως σε μια έκρηξη ηφαιστείου δημιουργείται πυροκλαστική ροή.(Το παρακάτω αν το θεωρείς σεντόνι μπορείς να το κόψεις φάκτορα με μικρή αλλαγή κάποιων όρων όμως είναι η άποψη μου για το τι συμβαίνει και τι θα συμβεί στην οικονομία , και που βλέπω τον δείκτη να κάθεται (ποιόν δείκτη οεο έχει πολύ καπνό εδώ) :

  Πυροκλαστικές ροές
  Η πυροκλαστική ροή (pyroclastic flow), γνωστή και ως πυροκλαστικό ρεύμα πυκνότητας (pyroclastic density current), είναι ένα ρευστοποιημένο μίγμα από στερεά και σχεδόν στερεά θραύσματα και από υπέρθερμα διαστελλόμενα αέρια που κατέρχεται έρποντας την πλαγιά ενός ηφαιστειακού οικοδομήματος. Αυτά τα τρομακτικά νέφη είναι φοβερά καυτά, με θερμοκρασίες που μπορούν να υπερβούν τους 500 oC. Είναι βαρύτερα από τον αέρα, περιέχουν τοξικά αέρια και κινούνται ως ροοστιβάδες με ταχύτητες που συχνά ξεπερνούν τα 100 km/hr. Είναι τα πιο καταστροφικά από όλα τα ηφαιστειακά φαινόμενα.

  ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΗΣ

  Η εξαιρετική ταχύτητα των πυροκλαστικών ροών οφείλεται στο φαινόμενο της ρευστοποίησης (fluidization). Η κινούμενη πυροκλαστική ροή έχει ιδιότητες παρόμοιες με αυτές ενός υγρού, παρά με αυτές μίας κινούμενης μάζας απο στερεά θραύσματα. Έτσι, μπορεί να ταξιδεύσει σε μεγάλες αποστάσεις όπως πχ. μια πυροκλαστική ροή του ηφαιστείου Koya (Ιαπωνία) που διάνυσε απόσταση πάνω από 60 km εκ των οποίων τα δέκα ήταν πάνω από νερό. Οι αποθέσεις που άφησε είχαν πάχος μόλις 2 m, αλλά κάλυπταν ακτίνα 60 km. Αλλο παράδειγμα είναι οι πυροκλαστικές ροές της έκρηξης του ηφαιστείου Krakatau (Ινδονησία, 1883), οι οποίες αφού διάνυσαν απόσταση 40 km πάνω από τη θάλασσα του πορθμού Sunda, διατήρησαν τη θερμότητά τους ώστε να προκαλέσουν τα εγκαύματα στα θύματά τους στις παράκτιες περιοχές.

  Αυτή η κινητικότητα οφείλεται στην έλλειψη εσωτερικής τριβής μεταξύ των σωματιδίων. Μια ρευστοποιημένη ροή μπορεί να περιγραφεί ως μία διασπορά αδρόκοκκων θραυσμάτων σε ένα μέσο αποτελούμενο από ρευστοποιημένα λεπτόκοκκα θραύσματα. Το σταθερό ρεύμα των καυτών, διαστελλόμενων αερίων κρατά τα λεπτόκοκκα σωματίδια (στάχτη και λιθάρια) σε συνεχή αιώρηση, έτσι ώστε τα μεγαλύτερα θραύσματα να επιπλέουν σε αυτό το μίγμα στερεών-αερίων. Η διαστολή των αερίων προκύπτει από συνδυασμό 1) της σταθερής απελευθέρωσης ηφαιστειακών αερίων από τα υπέρθερμα πυροκλαστικά και 2) από τον εγκλωβισμό, υπερθέρμανση και διαστολή ατμοσφαιρικού αέρα κατά την κίνηση της ροής.
  ΤΥΠΟΙ ΠΥΡΟΚΛΑΣΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ

  Η ταξινόμηση των πυροκλαστικών ροών (pyroclastic flows) και των πυροκλαστικών αποθέσεων (pyroclastic flow deposits) είναι περίπλοκη. Σε γενικές γραμμές υπάρχουν δύο ακραίοι τύποι πυροκλαστικών ροών:

  * Πυρακτωμένα νέφη (nuee ardentes)
  Περιέχουν συμπαγή κομμάτια λάβας που προέρχονται από την κατάρρευση είτε ενός αναπτυσσόμενου θόλου λάβας, είτε ενός ρεύματος ιξώδους λάβας που σχηματίστηκε κατά την ανάπτυξη του θόλου.

  * Ρεύματα κίσσηρης (pumice flows)
  Περιέχουν κομμάτια ελαφριάς κίσσηρης που προέρχονται από την κατάρρευση μιας εκρηκτικής στήλης.

  Οι αποθέσεις που προκύπτουν από τα πυρακτωμένα νέφη ονομάζονται αποθέσεις τεμαχών και στάχτης (block-and-ash deposits), ενώ οι αποθέσεις που προκύπτουν από τα ρεύματα κίσσηρης ονομάζονται ιγκνιμβρίτες ή πυρομβρίτες (ignimbrites).
  ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΚΛΑΣΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ

  Οι πυροκλαστικές ροές καταστρέφουν σχεδόν τα πάντα στο πέρασμά τους. Μεταφέροντας κομμάτια πετρωμάτων με μέγεθος από στάχτη μέχρι ογκόλιθους και ταξιδεύοντας στο έδαφος με ταχύτητες συνήθως πάνω από 80 km/hr, οι πυροκλαστικές ροές γκρεμίζουν, θρυμματίζουν, θάβουν ή μεταφέρουν μακριά σχεδόν όλα τα αντικείμενα και τις κατασκευές που βρίσκουν στο δρόμο τους. Οι μεγάλες θερμοκρασίες, συνήθως 200-700 oC, κατακαίνε δέντρα, φυτά, σπίτια κλπ.

  Οι πυροκλαστικές ροές ποικίλουν σε μέγεθος και ταχύτητα, όμως ακόμη και μικρές ροές που εκτείνονται <5 km από το ηφαίστειο μπορούν να καταστρέψουν κτίρια, δάση και καλλιέργειες. Ακόμη και στα περιθώρια της πυροκλαστικής ροής άνθρωποι και ζώα πεθαίνουν από τα εγκαύματα και την εισπνοή των δηλητηριωδών αερίων.

  Οι πυροκλαστικές ροές γενικά ακολουθούν κοιλάδες ή άλλες χαμηλές περιοχές και, ανάλογα με την ποσότητα των υλικών που μεταφέρουν, σχηματίζουν χαλαρές αποθέσεις με πάχος από 1-200 m.

  Αυτά τα χαλαρά υλικά από στάχτη και ηφαιστειακά συντρίμματα σε κοιλάδες και πλαγιές οδηγούν έμμεσα στη δημιουργία λαχάρ:
  α) Επακόλουθες βροχές παρασύρουν τα χαλαρά υλικά και δημιουργούν λασπορεύματα που αυξάνουν το ρυθμό απορροής και διάβρωσης. β) Οι πυροκλαστικές ροές λιώνουν το χιόνι και τον πάγο στην κορυφή και τις πλαγιές του ηφαιστείου δημιουργούν λαχαρ. γ) Τα υλικά των προκλαστικών ροών φράσσουν ρέματα και μικρά ποτάμια δημιουργώντας φράγματα και λίμνες που αν σπάσουν ή υπερχειλίσουν δημιουργούν λαχάρ.

  ΥΓ:Τοποθετείστε ΄΄φιλαράκια΄΄ μου θα σας τα ΄΄ρευστοποιήσω΄΄ όλα....
  ΥΓ2:΄΄Λαχάρ΄΄ ή μεγάλες λαχταρ ήθελε να πει ο ποιητής;

 11. Keep Talking avatar
  Keep Talking 24/10/2008 18:03:17

  και στο 1200 δεν με χαλαει...

 12. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 24/10/2008 18:16:21

  Μόνο μην φτάσουμε και πουλήσουμε τον Κωστάκη και Γιούρικα και μετά θα αναγκαστούμε και τα λερωμένα βρακία να αναγκαστούμε να πουλάμε .

 13. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 24/10/2008 18:50:31

  όπου και αν αποφασίστε να αγοράσετε για να πλουτίσετε από την άνοδο, θερμά παρακαλώ, να σκεφτέιτε το "πότε". Φυσικά αν αγοράσεις στα 1500 ή στα 800, "κάποτε" θα ανέβει. Αλλά πότε? Σε 2 χρόνια ή σε 12? Αυτή η χρονική αβεβαιότητα της ύφεσης είναι ο λόγος της ελεύθερης πτώσης.

  Σε κάθε περίπτωση, μην ακούτε κανέναν και καθήστε ήσυχοι/ες. Η Νέα Υόρκη άνοιξε -400 και είναι -200. Το πετρέλαιο πεφτει κάτω από $64 και άσε τον ΟΠΕΚ να λέει. Ο χρυσός στα 710 και εδώ μεσα υπήρχαν φωνές για "αγορά" στα 900 ή τα 850. Πολύ πιθανόν ο χρυσός να φτάσει τα 2000...το ερώτημα είναι "πότε". Αν πάει στο 2000 το 3008, χαίρω πολύ, archaeopteryx.

  Να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ποσοι από μας θα είμαστε χωρίς δουλειά σε 6 μήνες, πόσες εταιρίες θα έχουν κλείσει σε 9, πόσα αυτοκίνητα θα επιστραφούν, απούλητα, πόσοι θα στερηθούν πράγματα που θεώρησαν δεδομένα. Αυτό βλέπω εγώ και παρακαλώ να κάνω λάθος.

 14. ανώνυμος avatar
  ανώνυμος 24/10/2008 20:06:12

  @Anonymous
  October 24th, 2008 at 5:03 pm

  Υπάρχει και μια τέταρτη ισχυρή δύναμη που δεν την ήξερε ο Αϊνστάϊν ανώνυμε. Σήμερα είναι γνωστή ως Allan (a.k.a Shylock) Greenspan ΜF Force.
  O μαδαφάκας par excellence και ποιητής των όλων, χτές κατέθεσε σε επιτροπή του Κονγκρέσσου για την Μαύρη Τρύπα που δημιούργησε, και παραδέχθηκε πως του λείπουνε κάποια Bosons.
  Για τους αγγλομαθείς θα βρήτε την κατάθεσή του εδώ:

  http://english.aljazeera.net/business/2008/10/20081023161043967668.html

 15. ο νοών...νοείτω avatar
  ο νοών...νοείτω 24/10/2008 20:41:14

  Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί για την τραγικότητα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, θα ήθελα να ρωτήσω τους έχοντας περισσότερες γνώσεις από εμένα τις παρακάτω ερωτήσεις:
  -Ποιές ελληνικές επιχειρήσεις, κλάδοι καλύτερα (τρόφιμα κλπ.), κινδυνεύουν είτε με μέγάλη μείωση κερδών, άρα και απολύσεις είτε με κλείσιμο (ανεργία και στις δύο περιπτώσεις);
  -Ποιές τράπεζες κινδυνεύουν με κλείσιμο;
  -Ποιές ασφαλιστικές εταιρείες κινδυνεύουν είτε με κλείσιμο είτε με ασύμφορη μείωση κερδών;
  -Ποια ΝΠΔΔ έχουν ανάλογα προβλήματα;
  -Τι ποσοστό του εργατικού δυναμικού θα αντιμετωπίσει είτε μείωση αποδοχών είτε το φάσμα της ανεργίας;
  -Πόσο υπολογίζεται η μείωση ΑΕΠ;
  -Πόσο από όλα τα παραπάνω, αλλά και αρκετά που δεν έχω αναφέρει, θα επηρρεάσουν το διαθέσιμο εισόδημα προς κατανάλωση ΟΧΙ στα απαραίτητα αγαθά και υπηρεσίες;
  -Πόσο μας έχει επηρρεάσει όλη αυτή η κατάσταση αλλά και η φημολογία που την συνοδεύει, σήμερα που ήδη έχει γκρεμιστεί το οικονομικό σύμπαν κατά το ήμισυ, και πόσο θα μας επηρρεάσει σε βάθος χρόνου;
  -Πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η Ψυχολογία είτε στον απλό καταναλωτή είτε στον έμπειρο οικονομικό αναλυτή, είτε στον χρηματιστή;
  -Πόση υπερβολή υπάρχει σε όλα αυτά που γίνονται;
  Θα βοηθούσε πιστεύω πολύ όλους μας να υπάρξουν εμπεριστατωμένες απαντήσεις στα παραπάνω για να μπορέσουμε να μελετήσουμε την όλη κατάσταση με μεγαλύτερη ψυχραιμία αλλά και με περισσότερες γνώσεις.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει έστω και σε ένα από τα ερωτήματα.

 16. miaouth avatar
  miaouth 24/10/2008 20:50:39

  Φίλοι, όλα αυτά είχαν έγκαιρα προβλεφθεί αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε.
  Γι αυτό, παραφράζοντας τον Παπαδιαμάντη, ακόμα και τώρα που μας βρήκε η καταστροφή, το σωστό και το δίκαιο είναι να μνημονεύουμε Nuriel Rubini και George Soros, Paul Krugman, αλλά και Amartya Sen Και μερικούς άλλους, για να μή λέω πολλά ονόματα.
  Το παραδέχθηκε άλλωστε χθες και ο Greenspann, είπε πέρίπου ότι ήταν λάθος που οι εποπτικές αρχές άφησαν τις επενδυτικές τράπεζες να “μαιμουδέψουν” και να φουσκώσουν την αγορά ακινήτων και τα παράγωγά της.
  Η απληστία σκοτώνει. Δυστυχώς, όχι ΜΟΝΟΝ τους άπληστους (άν σκότωνε μόνον αυτούς, θα ήταν καλό πράγμα).
  (και να μου συγχωρηθεί η μεταφορά από άλλο post μου, αλλά το θέμα είναι σημαντικό)

 17. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 24/10/2008 21:41:03

  δεν μας βρήκε ακόμα η καραστροφή, εκεί μεριά Φλεβάρη με Απρίλη να την περιμένουμε

  Ωστόσο είναι ενδιαφέρον πως οι προκαταλήψεις μας μας κάνουν να βλέπουμε και να καταλαβαίνουμε διαφορετικά τα ίδια πράγματα...Τον ίδιον Greenspan είδαμε ή διαβάσαμε...

  Εγώ κατάλαβα ότι παραδέχτηκε λάθος στην παραδοχή του ότι οι μεγάλες τράπεζες μπορούν να αυτοελέγχονται ή ότι η κατάργηση ρυθμιστικών περιορισμών θα αντισταθμιζόταν από αυτοέλεγχο.

  Σιγά μην με ακούσει από εκεί που είναι ο Greenspan αλλά κύριε G όλοι οι συντηρητικοί της Wall Street έλεγαν ότι η κατάργηση του Glass Steagall κσι η μονοπωλιακή συγκέντρωση των πάντων και των αντικρουομένων συμφερόντων, στις εμπορικές τράπεζες θα είχε τέτοια αποτελέσματα.

 18. Nick avatar
  Nick 24/10/2008 21:46:24

  @24:

  1) Όλοι οι κλάδοι. Και κυρίως οι υπηρεσίες.

  2) Δεν το ξέρω γιατί πολλά ακούγονται και γράφονται.

  3) Όσες πουλάνε κάτω του κόστους (μάντεψ΄τε ποίες)

  4) Όλα

  5) Η ανεργία σίγουρα θα πάει στο 20% και βάλε. Οι νέοι άνεργοι θα φτάσουν το 50%.

  6) Υπολόγισε στο -1,5% (και λίγα βάζω).

  7) Πάρα πολύ. Γιατί όχι μόνο έχουμε κρίση συστήματος αλλά και κρίση νομισμάτων.

  8) Αν σου πω ότι άρχιζουν και παγώνονυ τα πάντα, θα με πιστέψεις; Και μόνο που ακούς ότι επίκεινται χρεωκοπίες κρατών, είναι ανησυχητικό.

  9) Πάντα υπάρχει υπαερβολή. Μόνο που αυτή τη φορά ο υπερβολικός δανεισμός ισοδυναμεί με αντίστοιχα υπερβολική αποπληρωμή (ouch!!)

 19. miaouth avatar
  miaouth 24/10/2008 22:43:32

  Tο κατεξοχήν όχημα της τραπεζοπιστωτικής (τοκογλυφικής λέω εγώ) απληστίας, το 1929 ήταν η επιχειρηματική - παραγωγική εξάπλωση και δανεισμός.
  Το 2001-2008 ήταν ο τομέας των ακινήτων.
  Αποτελέσματα διαφορετικά, αλλά ανάλογα: Με πολύ απλοικά λόγια, υπερεπένδυση.
  Η λύση του δράματος: Κλασική. Κορεσμός - φούσκα, Και μετά Revaluation - θα πάει μέχρις υπερβολής - απαξίωση.
  Έχουμε ακόμα αρκετό καθοδικό δρόμο.

  @ archaeopteryx: Το άν οι μεγάλες τράπεζες μπορούν να αυτοελέγχονται, είναι κατά βάθος φιλοσοφικό - ηθικό και όχι οικονομικό πρόβλημα και έχει απαντήσει επαρκώς - αρνητικά - ο George Soros.
  Άλλωστε "ισορροπία των αγορών" υπάρχει μόνον πέρα από την κλίμακα της ανθρώπινης ζωής (in the long term, πού έλεγε και ο Κέυνς), άρα ΠΡΑΚΤΙΚΑ είναι μιά ανορθολογική υπόθεση.
  Νομίζω ότι η εκ μέρους του Greenspan παραδοχή λάθους στην υπόθεση ότι η κατάργηση ρυθμιστικών περιορισμών μπορεί να αντισταθμίζεται από αυτοέλεγχο, αναφέρεται ακριβώς στη στεγαστική αγορά και στα παράγωγα, (δηλαδή μιλώντας με όρους πραγματικής οικονομίας και όχι χρηματο - οικονομικής, στη σχέση αγοραίας αξίας των ακινήτων με τα fundamentals τους). Εσύ κι εγώ αταλάβαμε το ίδιο, αλλά με άλλο λεξιλόγιο.
  Όμως ο μηχανισμός "υπερεπένδυση - αποεπένδυση - απαξίωση", είναι το βασικό λειτουργικό σύστημα του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής, όχι θέμα μονοπωλιακής συγκέντρωσης.

 20. miaouth avatar
  miaouth 25/10/2008 01:31:52

  Μεταξύ των άλλω είπε ο Greenspan:
  "I made a mistake in presuming that the self-interest of organizations, specifically banks and others, was such that they were best capable of protecting their own shareholders and the equity," Greenspan said.
  When asked by Waxman (Democrat) if his ideology pushed him to make bad decisions, Greenspan said he found a "flaw" in his governing ideology that has led him to reexamine his thinking.

  (Reuters, Reporting by Kim Dixon; Editing by Lisa Von Ahn)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.