#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/03/2008 15:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ξαναμοίρασμα της πίτας και οι λυκοφιλίες

Τι βλέπω στη σημερινή Sportday (των Αλαφούζου και Κοντομηνά μεταξύ άλλων);  Πρωτοσέλιδη συνέντευξη του κ. Βγενόπουλου της MIG που εξηγεί τι θα κάνει για να πάρει τον Παναθηναϊκό από τους Βαρδινογιάννηδες. Τι να έγινε άραγε εκείνη η προ του έπους των νταβατζήδων ιστορική συμμαχία Βαρδινογιάννη – Αλαφούζου εναντίον της διαπλοκής και της διαφθοράς; Το Νέο Φάληρο δεν συμπεριλαμβάνεται στη επιχειρούμενη αναδιανομή της πίτας που εξήγγειλε και ο Πρωθυπουργός από την Βουλή; Συμμαχεί με τα funds που διαταράσσουν την ηρεμία της Εκάλης; Να αναμένουμε σύντομα και πρωτοσέλιδα εναντίον του Γεωργίου Σουφλιά που ανέλαβε να υπερασπίσει το δημόσιο χαρακτήρα του ΟΤΕ και την ελληνικότητα των προμηθειών (και μιζών) του; Θα προσέξατε άλλωστε ότι εκτός του κ. Σουφλιά και ο Γεώργιος Παπανδρέου κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής ότι «ο ΟΤΕ παραδίδεται στα χέρια των Γερμανών της Deutsche Telecom, με μεσάζοντα τη MIG του κ. Βγενόπουλου», όπως και ο κ. Καρατζαφέρης. Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ μας έχει μπερδέψει κάπως και δεν ξέρουμε αν εκείνες οι παλιές δημοσιογραφικές του επαφές ισχύουν ακόμα. Και ο κ. Σουφλιάς βάζει μια ακόμα υποθήκη για την καρέκλα του …Καραμανλή. Η μεγάλη υποστήριξη όμως που παρέχουν στον ΓΑΠ αυτές τις ημέρες οι εφημερίδες των αφιλοκερδών εκδοτών είναι άσχετη με όσα γίνονται στον ΟΤΕ;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Factorx avatar
  Factorx 29/03/2008 15:37:17

  ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ:
  Χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ θα πρέπει να καταβάλει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Μίνως Κυριακού, μετά την καταδίκη του σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για παράνομη προβλήτα και άλλες αυθαίρετες κατασκευές στην εξοχική κατοικία του, στο Πόρτο Χέλι. Με πρόταση του εισαγγελέα, μάλιστα, θα αναζητηθούν ευθύνες και στην πολεοδομία, την αστυνομία και τις άλλες αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, επειδή δεν εκτέλεσαν το πρωτόκολλο κατεδάφισης. Ο επιχειρηματίας κ. Μίνως Κυριακού θα κληθεί να καταβάλει χρηματική εγγύηση έως ότου γίνει η δίκη σε δεύτερο βαθμό, μετά την έφεση που έχει υποβάλει. Πρωτοδίκως, ο κ. Κυριακού καταδικάστηκε (στις αρχές Φεβρουαρίου 2007) σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, άνευ μετατροπής και άνευ ανασταλτικού αποτελέσματος της εφέσεως. Ο πρόεδρος της ΕΟΕ δεν παρέστη στη δίκη για λόγους υγείας. Η καταδίκη αφορά την αυθαίρετη κατασκευή μεγάλης προβλήτας στην εξοχική κατοικία του κ. Κυριακού στον Αγιο Αιμιλιανό Ερμιονίδας, στο Πόρτο Χέλι, καθώς και το «μπάζωμα» της ακτής με τσιμέντο μέσα στη θάλασσα.

  Στην πρωτόδικη απόφαση, μάλιστα, ο εισαγγελέας διέταξε να διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα για να καταλογιστούν ευθύνες στις αρμόδιες υπηρεσίες (τοπικό γραφείο πολεοδομίας, αστυνομία, περιφέρεια κ.λπ.) για τη μη εκτέλεση του πρωτοκόλλου κατεδάφισης και διοικητικής αποβολής, που έχει εκδοθεί. Το δικαστήριο κατηγόρησε τις τοπικές αρχές ότι έκαναν τα «στραβά» μάτια στον επιχειρηματία ή κωλυσιέργησαν, προκειμένου να καλύψουν τις σοβαρές πολεοδομικές παραβάσεις στις οποίες είχε περιέλθει. Την ευθύνη εκτέλεσης ενός πρωτοκόλλου κατεδάφισης έχει ο νομάρχης (ή ο περιφερειάρχης, για τα δάση και τον αιγιαλό).

 2. Frixos13 avatar
  Frixos13 29/03/2008 21:36:58

  Την «Μητροπολις Φρη Πρες» του Αλαφούζου ανέλαβε ο Λάμπρος Σμαίλης, ύστερα από πρόταση του Π. Μανδραβέλη πουν ήταν μαζί παλιά στον Ελεύθερο Τύπο και ξανασυναντιόνται τώρα στα μονοπάτια του νεοφιλελευθερισμού και άλλων πολλών. Οι φελλοί πάντα επιπλέουν στην Ελλάδα, ακόμα κι αν τους διώξει η Γιάννα.

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 29/03/2008 21:37:30

  Εν τάξει, κακό παιδί ο Κυριακού, αλλά τώρα το ανακαλύψανε; Οι προβλήτες και το όλο σκηνικό οίκου ανοχής πολυτελείας από το Miami Vice είναι εκεί από πριν το 1996. Μήπως δεν χαμογέλασε κατάλληλα και είπε το γκουβέρνο «ά για να δούμε τι έχουμε για αυτόν τον μάγκα;» Κάπως έτσι δεν δουλέυει το μαγαζί; σε αφήνουμε να παρανομήσεις για να σε έχουμε του χεριού μας;

  Τσιμέντο στον αιγιαλό... Για πηγαίνετε μια βόλτα από τον Αλιμο μέχρι το Καβούρι, δεν χρειάζετε να πάτε στην Ερμιονίδα, πηγαίνετε στο Βο... και όχι μόνο. (Δες τώρα που θα θεωρηθεί ότι στηρίζω τον Κυριακού που σας δηλώνω δεν τον πάω)

 4. rs avatar
  rs 30/03/2008 09:14:54

  Να ρωτήσω κάτι άσχετο;
  Απ΄όλο αυτό το "αλισβερίσι" μεταξύ MIG και Deutsche Telekom πήγε "τίποτε" στο ταμείο της ΝΔ;

 5. timoros avatar
  timoros 31/03/2008 11:02:48

  Αλήθεια με τις χοντρότατες παρανομίες του Μ. Κυριακού στο Πεδίον του Άρεως, θα ασχοληθεί κανείς δικαστής;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.