#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/09/2009 21:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το νερό του Καματερού αναβιώνει με το ΠΑΣΟΚ

 

Σπάει όλα τα ρεκόρ κιτρινισμού, σήμερα η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο:  ΤΟ ΠΑΣΟΚ θα διαγράψει το 90%των δανείων, …..δίνει την εντύπωση ότι όταν βγει το ΠΑΣΟΚ, θα γλιτώσουμε όλοι, όλα μας τα δάνεια.

Τι από τα δύο συμβαίνει; Το ΠΑΣΟΚ επενδύει στην λογική «χαρίζω δάνεια, χαρίζω οικόπεδα», που λέει η ΝΔ. Ή το Μπομπολέικο που θέλοντας και μη βλέπει τον Γιώργο να γίνεται πρωθυπουργός θέλει να τον παγιδέψει από τώρα;

 Κατά τα άλλα, δεν είναι θέμα δεξιού, αριστερού, ΠΑΣΟκου, Νεοδημοκράτη, ΚΚε, κ.λ.π. Είναι πλέον θέμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που γράφει και το  taxalia.blogspot.com/.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ti les re? avatar
  ti les re? 20/09/2009 21:50:07

  Μη βιάζεις τη λογική μας. Βλέπουμε πολύ καλά τι λέει. Και ναι ! κάναμε τον κόπο να διαβάσουμε και το πλήρες κείμενο, το οποίο επίσης είναι αποπροσανατολιστικό για τον κοινό νου. Μόνο μετά από κοπιώδη ανάγνωση καταλαβαίνει ο αδαής τα αυτονόητα. Γκεμπελίστικη δημοσιογραφία αισχίστου είδους, που όμοια της δεν ξαναφάνηκε στην Ελλάδα.
  Και εσύ που είσαι φόλα ΠΑΣΟΚ θα τη βρεις μπροστά σου, όταν θα γράφει για τα στριγκ της Αντας Παπανδρέου.

  • Λέλος avatar
   Λέλος @ ti les re? 20/09/2009 22:28:14

   Έλα Λοξία... μπανάνα!

 2. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 20/09/2009 22:16:22

  Γιατί οι ταχυδακτυλουργοί του γιου της Μάργκαρετ δεν θυμήθηκαν να εντάξουν αυτή την πρόταση για την επέκταση του ¨πτωχευτικού δικαιώματος¨ από τις εταιρείες και στα απλά φυσικά πρόσωπα στο πρόγραμμα των 100 ημερών και τα ¨πρώτα 10 νομοσχέδια¨ που πρόβαλαν αρχικά ;;;

  Γιατί δεν θυμήθηκαν οι GAP- Παπακωνσταντινου την ¨φιλολαϊκή πρόταση¨ ( ¨χάρισμα δανείων¨ ) έστω στις προγραμματικές δηλώσεις τους και στην συνέντευξη της ¨ΔΕΘ¨ ;; , όταν , όπως ισχυρίζονται την σχετική αυτή ¨πρόταση νόμου¨ την είχαν καταθέσει από τον Ιούνιο ;;;

  Πως συνδυάζεται η διαπίστωση του Α. Καρακούση ( που είναι κοινή διαπίστωση όλων μας ) ότι ¨οι τραπεζίτες επιθυμούν την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ , με το νέο μέτρο που υποτίθεται ότι θα περιορίσει την ¨αδηφαγία του τραπεζιτικού κεφαλαίου¨ ;;;

  Τόσο ¨μακάκες¨ είναι οι τραπεζίτες που επιλέγουν τον σκληρό ¨κοινωνιστή¨ της Β΄Διεθνούς ;;;

  Το νερό του καματερού . Το ¨χάρισμα των αγροτικών δανείων¨ από την στρατιωτική χούντα¨. Τα τεράστια ποσά που διέθεσε το γερμανικό κεφάλαιο για την ενίσχυση του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος και για την ¨πλήρη απασχόληση¨ μέχρι τον επόμενο πόλεμο ...

  Το άρθρο του Σωμερίτη στο σημερινό ¨Βήμα¨ που προτείνει να βρούμε τα λεφτά από τους ¨συμμάχους μας¨ , παραιτούμενοι από πολιτικές που τους ερεθίζουν. Το άρθρο επίσης του Γ. Καρτάλη στο ίδιο καθοδηγητικό όργανο που συστήνει στην επόμενη κυβέρνηση ( εννοείται του GAP ) να προχωρήσουμε γρήγορα στην αναγνώριση του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού των Σλαβομακεδόνων του Ουράνιου Τόξου και των Τούρκων της Δ. Θράκης διότι ...¨έρχονται καταδίκες από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο¨ ... είναι μια εξήγηση για τις πολιτικές ¨μαστιγίου και καρότου¨ της μεταπρατικής ελληνικής αστικής τάξης των νταβατζήδων...

  Με λίγα λόγια η περίοδος Σημίτη ήταν αναγκαία για πλήρη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ένταξη και υποταγή στην καπιταλιστική ιμπεριαλιστική μητρόπολη και η περίοδος GAP είναι απόλυτα αναγκαία για την επίλυση των ¨εθνικών προβλημάτων¨ , δηλαδή την πλήρη καταστολή του δικαιώματος αυτοδιάθεσης των ελλήνων και τον περιορισμό του ¨αναχρονιστικού εθνικού κράτους ¨ που δεν χωράει στις Αυτοκρατορίες της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Παγκόσμιου Νομισματικού Ταμείου.

  Όπως λέει ο Γ. Παπανδρέου ¨ήμουν και εγώ μετανάστης¨ ( που δεν ήταν ποτέ , το πολύ - πολύ ένας χρυσός ¨πολιτικός πρόσφυγας¨ ήταν που δεν αντιμετώπισε ποτέ τους κινδύνους που είχαν πραγματικοί πολιτικοί πρόσφυγες , αγωνιστές της ελευθερίας της εθνικής ανεξαρτησίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης) .

  Από εκεί και πέρα όλα δικαιολογούνται...

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 20/09/2009 22:17:01

  Πως και δεν έγραψε, πως ο ΓΑΠ θα μοιράσει και δωρεάν ποδήλατα στο κόσμο; Ίσως το βάλουν την επόμενη εβδομάδα!

  • Βανζέλ Παπαντό avatar
   Βανζέλ Παπαντό @ Strange Attractor 20/09/2009 22:18:50

   Και σωσίβια, και σωσίβια!

 4. Βανζέλ Παπαντό avatar
  Βανζέλ Παπαντό 20/09/2009 22:17:33

  Κουτσοί στραβοί στον Άγιο ΓΑΠ και την οσία Λούκα. Πρόσχωμεν...

 5. george avatar
  george 20/09/2009 22:20:51

  Το σχέδιο νόμου του ΠΑΣΟΚ όμως αναφέρει μόνο καταναλωτικά δάνεια και όχι στεγαστικά ή επιχειρηματικά που αναφέρει σε δημοσίευμα. Με αυτά τι θα γίνει. Θα αγοράζουμε σπίτι με υποθήκη, θα διαγράφεται το χρέος και θα κρατάμε το σπίτι? Αυτά που γίνονται?

 6. Le canard avatar
  Le canard 20/09/2009 22:22:42

  Ο Θέμος με τα πρωτοσέλιδά του, τώρα, θέλει να επενδύσει στην επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ για να του κλείσουν και τις δικαστικές εκκερμότητές του(DVD);

 7. Orestios avatar
  Orestios 20/09/2009 22:27:09

  Το αφεντικό τρελάθηκε. Κατάρρευση τιμών. Ξεπούλημα (εθνικό) όσο όσο.
  Ε, ρε γλέντια με το νέο έργο: ο Καραγιόζης Τραπεζίτης.

  • tiramola avatar
   tiramola @ Orestios 20/09/2009 23:55:22

   Ορέστιε μετά την "ανησυχία" για τον αγωγό βλέπω "ανησυχία" και για τα κέρδη των τραπεζών...

   • Orestios avatar
    Orestios @ tiramola 21/09/2009 00:00:28

    tiramola, ο Θέμος κάνει πλάκα στο GAP για να γελάσει ο κάθε πικραμένος και ούτε που το καταλάβατε εκεί στο επιτελείο. Όσο για τον αγωγό, αληθεύει ότι είναι "άχθος αρούρης" όσο και η Κύπρος για το GAP?

 8. Orestios avatar
  Orestios 20/09/2009 22:28:56

  Που είσαι αρχαίε να μας πεις τι έχουν στο μυαλό τους τα παιδιά της αλλαγής?

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ Orestios 21/09/2009 10:44:18

   Ορέστιε, αν πας πίσω στις αναρτήσεις του antinews, και εδώ προτάθηκαν στον ΚΚ μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης, μέτρα προστασίας του κοινωνικού ιστού και τέτοια. Συγκεκριμένα είχε γραφτεί ότι υπάρχουν ομάδες ανθρώπων, καθ όλα σωστών που όμως έχουν φτάσει σε όρια δύσκολα. Αυτούς, γράφτηκε εδώ, δεν θέλουμε να τους πάρει από κάτω η δυσχέρεια. Ένα μέτρο που είχε προταθεί η μείωση (με κρατικά λεφτά) κομματιού των υποχρεώσεών τους. Και ενώ μοιάζει με επιδότητση της τράπεζας, ανακουφίζει και τον φουκαρά. Έτσι φίλε Ορέστιε, μην γκρινιάζεις τώρα που ο ΓΑΠ ο φίλος σου ακολουθεί συμβουλές ή εφαρμόζει πρακτικές που σκαρφίστηκε ακραίος νεοσυντηρητικός... Common sense. Προσωπικά δεν με νοιάζει, αλλά αυτό το μέτρο το διάβασα στο antinews πριν λίγους μήνες... Αν ο ΚΚ διάβαζε antinews... (ή αν οι δικοί του εφάρμοζαν antinews...)

   Ωστόσο γελάω... Μόλις μίλησα στο τηλέφωνο με άλλο σχολιαστή, και με ρώτησε αν είμαι σύμβουλος του ΓΑΠ... Χα χα χα, lol, lol, lol... δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

   • Orestios avatar
    Orestios @ archaeopteryx 21/09/2009 11:20:35

    Φίλε αρχαίε, άνετα θα έκανα παρέα με το GAP. Μου αρέσουν οι τζαζ άνθρωποι.
    Ωστόσω ανακούφιση με επιδότηση είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί τα λεφτά κάπου θα υπάρχουν και θα πρέπει να εξοφληθεί η οφειλή της προσωρινής ανακούφισης. Με τόκο ασφαλώς.

 9. Μποτίλια στο πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο πέλαγος 20/09/2009 23:33:40

  Είμαι ευνούχος και άγαμος. Τέκνο θα παραλάβω;

  • Σπατζιώτης avatar
   Σπατζιώτης @ Μποτίλια στο πέλαγος 20/09/2009 23:45:37

   Φίλε Μποτίλια,
   προτιμάς ''παιδί της αλλαγής'', ''παιδί με γρατζουνισμένο γόνατο'' (Οδ. ΕΛύτης), ''παιδί με μαλλιά και μαύρα ρούχα'' (Δ. Σαββόπουλος), παιδί απ' αυτά που που πουλάνε οι βουλγάρες τσιγγάνες, κωλόπαιδο, γερό να 'ναι κι ό,τι να 'ναι; Έχω κάποιες άκρες στο ΠΑΣΟΚ και θα το φροντίσω. Απλά, γίνε πιο σαφής...

 10. tiramola avatar
  tiramola 21/09/2009 00:07:42

  Δεν ξέρω αν ο Θέμος κάνει πλάκα στον ΓΑΠ , αυτά τα ξέρεις εσύ που έχεις τις πληροφορίες...
  Εκείνο όμως που είναι γεγονός είναι ότι οι δικοί σου συναγελάζονταν μαζί του με αποτέλεσμα να κάνουνε και γαργάρα την υπόθεση φοροδιαφυγής του.
  Τα γεγονότα είναι πεισματάρικα τα ρημάδια...

  • Orestios avatar
   Orestios @ tiramola 21/09/2009 00:12:40

   Οι δικοί μου, συναγελάζονται, φοροδιαφυγή? Tiramola τί λες? Πάλι με μπερδεύεις με κάποιον άλλον.
   Ακόμα να μου απαντήσεις γιατί το GAP δεν επιθυμεί την ανάπτυξη της Θράκης λέγοντας όχι στον αγωγό. Γιατί θέλει τον λαό εκεί υπανάπτυκτο?

   • tiramola avatar
    tiramola @ Orestios 21/09/2009 00:27:06

    Ορέστιε τουλάχιστον από σένα δεν το περίμενα..
    Τώρα που απεδείχθει ότι το λεγόμενο "δυνατό χαρτί της παράταξης ήταν βραδυφλεγής βόμβα στα θεμέλια της ΝΔ , κόβεις λάσπη?
    Και συ τέκνο Βρούτε?

    Στο ερώτημα τώρα σου που αναμένεις εναγωνίως απάντηση...
    Έχεις δει την ταινία "η οδύσεια ενός ξενιτεμένου" με τον Ξανθόπουλο?
    Θυμάσαι που στο τέλος τον κυνηγάει μιά αρκούδα?

   • Σπατζιώτης avatar
    Σπατζιώτης @ Orestios 21/09/2009 00:42:50

    Δεν ξέρω για τον Ορέστιο, αλλά εγώ τη θυμάμαι...
    Ήταν ηλικίας 7 ετών, είχε τρίχωμα καφετί, στιλπνά καλοσυνάτα μάτια, μαύρα αυτιά, υγρή μουσούδα και άκουγε στο όνομα ''Μιχάλης''...
    Πάλι κατάφερες να με συγκινήσεις, φίλε Τιραμόλα...

   • Orestios avatar
    Orestios @ Orestios 21/09/2009 00:49:04

    Τί λες βρε tiramola? Που είδες να κόβω λάσπη? Απόψε έχεις μπερδευτεί με κάτι. Δεν ξέρω τι είναι αυτό το κάτι. Ταινίες με ξανθόπουλο δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να δεί ακόμα και αν βγεί το GAP.
    Απάντηση ξεκάθαρη μπορείς να δώσεις ή κολήσατε όλοι GAPίτιδα εκεί στο ΠΑΣΟΚ? Πένητες στη γλώσσα γίνατε?
    Απάντηση ακόμα να δώσεις.

   • Beyond The Stars avatar
    Beyond The Stars @ Orestios 21/09/2009 00:54:44

    @ Ορέστιος,

    Ε λοιπόν, μετά από αυτό φάνηκε πως η [Ρώσικη] αρκούδα
    δεν γούσταρε καθόλου τον "προοδευτικό" Ξανθόπουλο!

    Για αυτό ο George, [πρώην υπουργός από το εξωτερικό],
    αποφάσισε να την τιμωρήσει καταστρέφοντας τα σχέδιά της
    που προέβλεπαν την δημιουργία αγωγού
    που θα παρέκαμπτε την χώρα των [γκρίζων] λύκων...

   • Orestios avatar
    Orestios @ Orestios 21/09/2009 01:17:18

    Πέρα απ'τ'αστέρια
    Αν είναι να ερμηνευτούν οι ταινίες με πρωταγωνιστή τον Ξανθόπουλο, όπως αναλύονται οι ταινίες του Χίτσκοκ, τότε να γίνω ΠΑΣΟΚΟΣ. Αναρρωτιέμαι αν προβάλουν πανόραμα με τις ταινίες του για να ξεσηκώνουν ατάκες και στυλ. ΜΠΛΙΑΧ.

 11. Κώστας Μπ. avatar
  Κώστας Μπ. 21/09/2009 00:38:07

  Μιλάμε για καραγκιοζιλίκια που στην ουσία όχι μόνο δεν βοηθάνε αλλά υποσκάπτουν τον Γιώργο. Αν είναι έτσι να πάρουμε καταναλωτικά δάνεια και να βγάλουμε πιστωτικές κάρτες πέραν των δυνατοτήτων μας. Θα έχουμε προφανή αδυναμία αποπληρωμής και θα μας χαρίσουν το 90%!!!
  Αυτοί που είναι συνεπείς και με στερήσεις αποπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους είναι τα κορόϊδα; Δεν σκέφτηκαν ότι αυτοί είναι πολύ περισσότεροι από τους μπαταξήδες που θα επωφεληθουν;

  ΜΉΠΩΣ ΑΠΌ ΜΌΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ;

  Τελικά η δημοσιογραφική αλητεία έχει εκτραχυνθεί τόσο που δεν βγαίνει άκρη. Θέλησαν και πέτυχαν να επιβάλουν όρους στο debate και μόνο η Παπαρήγα βγήκε και τους πατσαβούριασε , όλοι οι άλλοι ΚΟΤΕΣ...

  • Σπατζιώτης avatar
   Σπατζιώτης @ Κώστας Μπ. 21/09/2009 00:54:08

   Και πάνω που ήμουν έτοιμος να πάω να πλακωθώ στα δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες... Σ' ευχαριστώ, φίλε Κώστα Μπ., που μου άνοιξες τα μάτια ότι πρόκειται για καταχθόνιο σχέδιο του Θέμου να υποσκάψει την αξιοπιστία του Γιώργου και του ΠΑΣΟΚ... Στείλε μου μια φωτογραφία σου να την κάνω εικόνα στο προσκεφάλι μου...

   • Μποτίλια στο πέλαγος avatar
    Μποτίλια στο πέλαγος @ Σπατζιώτης 21/09/2009 01:02:28

    Δυνατά σχόλια. Δεν μπορεί να υπάρξει σκληρότερη γλώσσα από το χιούμορ. Μήπως παίρνεις ποσοστά από αυτούς που πουλάνε πίσσα και πούπουλα;

 12. tiramola avatar
  tiramola 21/09/2009 00:56:54

  Τα χαρακτηριστικά μιάς αρκούδας που την έλεγαν "Μιχάλη"...
  Δεν θυμάμαι πως έλεγαν την αρκούδα ούτε τα στιλπνά της μάτια.
  Ωραία ταινία , συγκινήθηκα και εγώ...

  • Σπατζιώτης avatar
   Σπατζιώτης @ tiramola 21/09/2009 01:01:57

   Έτσι είμαστε εμείς της δημοκρατικής παράταξης - ευσυγκίνητοι...

   • tiramola avatar
    tiramola @ Σπατζιώτης 21/09/2009 01:14:32

    Σπατζιώτη απόψε κάτι άλλαξε στη σχέση μας , ήρθαμε πιο κοντά..
    Είμαστε και οι δύο συναισθηματικοί και ευσυγκίνητοιτύποι.
    Σου στέλνω συντροφικό κάλεσμα να στηρίξουμε από κοινού την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινά στις 5 Οκτώβρη ο άνθρωπος με το μουστάκι.

   • Beyond The Stars avatar
    Beyond The Stars @ Σπατζιώτης 21/09/2009 01:21:57

    Στις 5 του Οκτώβρη, θα είναι πιά αργά.
    Η προσπάθεια θα έχει τελειώσει...

   • Σπατζιώτης avatar
    Σπατζιώτης @ Σπατζιώτης 21/09/2009 01:31:14

    Θα συμμετέχει και ο περι ου ο λόγος αρκούδος στην προσπάθεια ή μόνο οι αρκουδιάρηδες;

 13. tiramola avatar
  tiramola 21/09/2009 01:06:17

  Μίλησε για επανδιαπραγμάτευση ρε Ορέστιε..
  Μήπως θυμάσαι που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έκανε εκ νέου διαπραγμάτευση με τους Γερμανούς για το αεροδρόμιο και κερδίσαμε κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια ακυρώνοντας την προηγούμενη που είχε γίνει επί Μητσοτάκη?
  Που το είδες το όχι?
  Αλλά είπαμε...
  Ιστορίες για αρκούδες...

  • Orestios avatar
   Orestios @ tiramola 21/09/2009 01:20:34

   Και γιατί με τις επαναδιαπραγματεύσεις δεν αυξάνει το βιωτικό επίπεδο αλλά αυξάνουν οι λογαριασμοί κάποιων στο εξωτερικό?

  • Orestios avatar
   Orestios @ tiramola 21/09/2009 01:24:53

   Ιστορίες για φαλακρά φίδια θα έλεγα.

  • Beyond The Stars avatar
   Beyond The Stars @ tiramola 21/09/2009 01:27:55

   Την διαπραγμάτευση για το αεροδρόμιο,
   μήπως την είχε αναλάβει ο Τσουκάτος?

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ tiramola 21/09/2009 12:14:49

   τιραμόλα διαφωνώ, νομίζω ότι χασαμε από την επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης του αεροδρομίου, και σε αυτό διαφωνώ και με την επίσημη γνωμάτευση του συμβούλου, που απεφάνθη ότι δεν χάσαμε.

 14. Orestios avatar
  Orestios 21/09/2009 01:12:10

  Αυτό θα πιστέψουν οι περισσότεροι διαβάζονατς τη λαϊκή εφημερίδα. Το μύνημα είναι σαφές. Πάρτε όσα δάνεια μπορείτε και το GAP θα σας σώσει.

 15. tiramola avatar
  tiramola 21/09/2009 01:27:37

  Όταν το προβοκάρισμα γίνεται επάγγελμα ή απλά τρόπος σκέψης..
  Παρακολουθεί από το υπερπέραν ο αστροκαλόγερος και κτυπάει μόλις βρει ευκαιρία...
  Δυστηχώς , τουλάχιστον από ότι φαίνεται μέχρι τώρα , το λάος δεν θα φάει το χαστούκι που του χρειάζεται...

  • Orestios avatar
   Orestios @ tiramola 21/09/2009 01:33:06

   Τιραμολα, μετά τις αρκούδες, το GAP θα βγάλει και λαγό από το καπέλο?

   • tiramola avatar
    tiramola @ Orestios 21/09/2009 01:36:10

    Μάγος είσαι?

   • Orestios avatar
    Orestios @ Orestios 21/09/2009 01:46:28

    Άντε και κάτι να γελάσουμε με το GAP.
    "Να ο τυσαμπουκάς, ο τεράστιος, ο χαρισματικός ηγέτης, μα πάνω απ'όλα ο άνθρωπος, ο οποίος είναι και τόσο θρύλος μπορεί που και που να επιτρέπει στον εαυτό του να πεταχτεί λιγάκι ίσαμε τα μπουζούκια. Παλιά χόρευε και ροκ αλλά τώρα έγινε και κάτι προς το σκυλί του. Πασοκόσκυλο, Μπορεί να μην έχει τεράστια χαρη στην ξηρά, αλλά μέσα στο νερό είναι δελφινάκης"
    Ελληνική πολιτική θα ασκήσει ποτέ ή μόνο αντιρωσική?

 16. tiramola avatar
  tiramola 21/09/2009 01:42:27

  Σπατζιώτη και Ορέστιε σας απευθύνω θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό!
  Καληνύχτα σύντροφοι

 17. Κασσάνδρα avatar
  Κασσάνδρα 21/09/2009 10:19:39

  Πάρε πάρε και χαλιά και κιλίμια και καρέκλες έχωωωω...

  Ότι πάρει ένα ευρώ, πάρε κύριο τώρα που γυρίζει!

  Υ.Γ. Εγώ θέλω και μια ξανθή Δανέζα παρέχει τίποτα το κίνημα;

 18. tiramola avatar
  tiramola 21/09/2009 11:39:36

  Ορέστιε πέσε στους δικούς σου στη Ρηγίλλης να συνεννοηθούν πρώτα με τους ευροβουλευτές τους ή διαφορετικά αν δεν υπάρχει συνεννόηση να αποσύρουν τάχιστα την αρνητική διαφήμηση περί του αγωγού γιατί θα γίνουν νούμερα στο τέλος...
  προφύλαξέ τους...

  • Σπατζιώτης avatar
   Σπατζιώτης @ tiramola 21/09/2009 12:04:51

   Μήπως, εκτός από τη σχετική διαφήμηση, θα ήταν καλύτερα να αποσυρθεί και ο ίδιος ο αγωγός, να ξεμπερδεύουμε μια και καλή με τον μπελά που βάλαμε στο κεφάλι μας;

   • tiramola avatar
    tiramola @ Σπατζιώτης 21/09/2009 15:10:58

    Σωστή η πρόταση σου Σπατζιώτη , τι είχαμε τι χάσαμε :)

    Για εκείνο πάντως που είμαι σίγουρος είναι ότι αν τύχαινε να πίναμε κανένα τσιπουράκι παρέα θα ρίχναμε πολύ γέλιο :)

   • Σπατζιώτης avatar
    Σπατζιώτης @ Σπατζιώτης 21/09/2009 15:24:50

    Για το τελευταίο, είμαι σίγουρος. Τα τελευταία χρόνια πίνω μόνο τσίπουρο (και καλό κρασί, αλλά όχι με γλυκάνισο...
    Σίγουρα κάποτε θα βρεθούμε ''στους μπαξέδες''...

 19. Παλιός Οννεδίτης avatar
  Παλιός Οννεδίτης 21/09/2009 11:52:51

  Σκηνές από τα προσεχή επεισόδια της σειράς «Ταξίδι στην Χώρα των Θα»
  -(ΓΑΠ) : Θα σας κτίσουμε και γεφύρια!
  -(Χωρικοί): …..μα δεν έχουμε ποτάμι!
  -(ΓΑΠ) Θα σας φέρουμε και ποτάμια!

  • Κασσάνδρα avatar
   Κασσάνδρα @ Παλιός Οννεδίτης 21/09/2009 12:37:43

   Θα ... σας εξαφανίσομεν!!!

 20. Spm avatar
  Spm 21/09/2009 15:38:33

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ, ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ 100-150 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

  • Χιπχοπ avatar
   Χιπχοπ @ Spm 21/09/2009 15:41:00

   Θέλω κι εγω να μου πειτε, Capslock δεν έχετε να το πατήσετε;
   Μας ξεστραβώσατε και μας κουφάνατε, κύριε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.