#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/01/2012 12:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το μόνο που θα φέρουν οι εκβιασμοί είναι ... ελικόπτερα, κ. Παπαδήμο

[caption id="attachment_141790" align="alignnone" width="600" caption="Ο κ. Παπαδήμος με τους ... κοινωνικούς εταίρους"][/caption]

Οι μάσκες έπεσαν για τον τεχνοκράτη, σωτήρα, γνώστη της οικονομίας, άνθρωπο που θα φέρει ευημερία στην Ελλάδα. Για τον κ. Λουκά Παπαδήμο αναφερόμαστε ο οποίος ούτε 40 ημέρες δε χρειάστηκε για να αποδείξει ποιους εξυπηρετεί και ποιο είναι το σχέδιο όσων των επέβαλαν στη θέση του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές, δεν μπορούμε να συζητούμε με αμετακίνητα κεκτημένα, είπε ο κ. Παπαδήμος κι έδωσε το πράσινο φως για τον ύστατο εκβιασμό. Ή πάμε σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία το Μάρτιο ή πρέπει να μειωθούν δραματικά οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα, είπε.

Άλλες λύσεις προφανώς δεν υπάρχουν. Δύο χρόνια τώρα που τα λέγαμε ήμασταν οι εχθροί της πατρίδας.

Εν πάση περιπτώσει, ο πρωθυπουργός είπε και το άλλο αμίμητο. 'Η συμφωνούμε με τους κοινωνικούς εταίρους για τις οδυνηρές θυσίες ή αυτές θα επιβληθούν με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως ζητά η τρόικα.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή για την ελληνική κοινωνία. Πρέπει και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι να πληρώνονται με μισθούς πείνας, να καταργηθεί κάθε έννοια κοινωνικής προστασίας, να κοπούν δώρα και επιδόματα, να συναινέσουμε όλοι δηλαδή στο βιασμό μας.

Και τα ερωτήματα από τη στάση αυτή του κ. Παπαδήμου είναι πολλά. Αν και δε χρειάζεται πολύ σκέψη για να απαντηθούν. Ο άνθρωπος κάνει τη δουλειά του, αυτή που του καθορίστηκε από τα αφεντικά του, τις αγορές και τους επιχειρηματίες.

Ερώτημα 1ο: Λένε ότι θα υπάρξει αύξηση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας αν μειωθεί το εργατικό κόστος στον ιδιωτικό τομέα. Δηλαδή θα έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα ή θα δουλεύουν περισσότερο οι Έλληνες όταν θα παίρνουν 500 ευρώ το μήνα;

Ερώτημα 2ο: Θα μειωθεί η ανεργία, λέει η τρόικα. Σιγά που νοιάστηκε ο Τόμσεν για τους ανέργους. Με τις πολιτικές τους δεν οδηγήσαμε την ανεργία στο 20%; Και ποιος επιχειρηματίας θα προσλάβει κόσμο αυτή την περίοδο. Διότι το πρόβλημά του είναι ότι δεν έχει έσοδα, όχι ότι είναι ακριβοί οι υπάλληλοί του.

Ερώτημα 3ο: Διαλύοντας και τον ιδιωτικό τομέα ποιος θα αγοράζει στα μαγαζιά; Ποιος θα καταναλώνει ότι η αγοραστική του δύναμη θα έχει πληγεί; Δε θα κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις και δε θα μείνουν χιλιάδες άνεργοι εξαιτίας της αναδουλειάς;

Ερώτημα 4ο: Αν μειωθούν κι άλλο οι μισθοί δε θα καταρρεύσουν τα ταμεία; Κι αν αυτά καταρρεύσουν δε θα πάμε σε νέες μειώσεις στις ήδη πενιχρές συντάξεις;

Ερώτημα 5ο: Τα μέτρα που κυοφορούνται θα βάλουν την Ελλάδα σε νέο κύκλο ύφεσης για πολλά χρόνια. Κι επίσης θα οδηγήσουν σε νέα κατάρρευση των εσόδων του κράτους. Ποιος θα πληρώνει φόρους όταν δεν έχει να πάρει γάλα για το παιδί του;

Προφανώς ο κ. Παπαδήμος ως διακεκριμένος οικονομολόγος να βλέπει αυτά τα ερωτήματα και να τα θεωρεί αφελή. Ο άνθρωπος παίζει τους αριθμούς στα δάχτυλα, σιγά μη νοιαστεί για το γάλα και το ψωμί του παιδιού μου ή για το σπίτι που θα έρθει να το πάρει η τράπεζα.

Ίσως από την άλλη, η επίσκεψή του την Πρωτοχρονιά στα κέντρα αστέγων να είχαν κι άλλο νόημα. Αφού όλοι οι Έλυνες σε λίγο θα είμαστε άστεγοι και πένητες θα μπορεί κι αυτός να είναι πρωθυπουργός των φτωχών.

Και το τελευταίο αλλά όχι έσχατο. Ποιους νομίζει ότι εκβιάζει ο κ. Παπαδήμος όταν λέει ότι τα μέτρα θα καθοριστούν με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, δηλαδή με Διατάγματα; Έχουμε Χούντα και δεν το ξέρουμε;

Το μόνο που έχει να κάνει ο πρωθυπουργός είναι να παραιτηθεί εδώ και τώρα. Φτάνουν οι εκβιασμοί. Δε βάλαμε τον κ. Παπαδήμο προστάτη των οικογενειών μας. Εντολοδόχος και «φυτευτός» είναι. Αν δε μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού να σηκωθεί και να φύγει. Διότι ούτε αυτός θα προλάβει το ελικόπτερο όταν η λαϊκή οργή τον κυνηγήσει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ioustinianos avatar
  Ioustinianos 05/01/2012 13:12:54

  Η πτώχευση έχει συντελεστεί.
  Δεν θα πτωχεύσουμε το Μάρτιο, γιατί ήδη έχουμε πτωχεύσει. Απλά δεν το είπαν ακόμη οι ειδήσεις.
  Ήδη ο Παπαδήμος ανήγγειλε ότι επίσημα θα μας ανακοινωθεί από τις ειδήσεις η πτώχευσή μας το Μάρτιο.
  Ο Προβόπουλος, στη συνέντευξή του μας έδωσε και τις λεπτομέρειες για το κλείσιμο των τραπεζών στην αρχή που δεν θα υπάρχει ευρώ στην κυκλοφορία. Είπε ότι μέχρι να "κοπούν" δραχμές, όλες οι συναλλαγές (πληρωμές, αγορές, πωλήσεις κλπ) θα γίνονται μόνο μέσω των online των τραπεζών, για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι το ρευστό που θα υπάρχει σε ευρώ στα σπίτια των Ελλήνων τελειώσει. Γεια σας.....

 2. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 05/01/2012 13:13:26

  Νομίζω ότι ήρθε πια η ώρα -έστω και με δύο μήνες καθυστέρηση- η ώρα για το μεγάλο ΟΧΙ του Σαμαρά στους ευρωναζί και στα ντόπια παπαγαλάκια τους.

 3. k avatar
  k 05/01/2012 13:14:21

  ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΛΠΚΛΠΚΛΠ. ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?

 4. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 05/01/2012 13:21:54

  Αυτό το περίφημο ελικόπτερο το ακούω από το 2009 αλλά μόνο στα λόγια θα μείνει δυστυχώς και θα μου το θυμηθείτε.
  Το ότι δεν έχει ξεσηκωθεί ακόμα ο λαός σημαίνει δύο πράγματα, είτε είμαστε ανίκανοι και άξιοι της μοίρας μας άρα καλά κάνουν που συνεχίζουν της καρπαζιές, είτε υπάρχει ακόμα λίπος και πολλοί βολεμένοι από αυτή την κυβέρνηση άρα και πάλι κάλα κάνουν που συνεχίζουν το ίδιο βιολί.
  Όπως είχε πει και ο αντιπρόεδρος κάποτε "μαζί τα φάγαμε, εμείς σας διορίζαμε", και εδώ που τα λέμε δεν είχε και άδικο.

  • Ταραχή avatar
   Ταραχή @ Δημήτρης 05/01/2012 19:29:20

   Λόγω κρίσης δεν λειτουργούν εκεί που θα προσγειωθεί τα φώτα προσγείωσης για αυτό δεν έρχεται.

 5. siakkas avatar
  siakkas 05/01/2012 13:29:49

  Μια μέρα εμφανίστηκε σε ένα χωριό ένας άνδρας με γραβάτα. Ανέβηκε σε ένα παγκάκι και φώναξε σε όλο τον τοπικό πληθυσμό ότι θα αγόραζε όλα τα γαϊδούρια που θα του πήγαιναν, έναντι 100 ευρώ και μάλιστα μετρητά.

  Οι ντόπιοι το βρήκαν λίγο περίεργο, αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή και όσοι προχώρησαν στην πώληση γύρισαν σπίτι με το τσαντάκι γεμάτο και το χαμόγελο στα χείλη.

  Ο άνδρας με τη γραβάτα επέστρεψε την επόμενη μέρα και πρόσφερε 150 ευρώ για κάθε απούλητο γάιδαρο, κι έτσι οι περισσότεροι κάτοικοι πούλησαν τα ζώα τους. Τις επόμενες ημέρες προσέφερε 300 ευρώ για όσα ελάχιστα ζώα ήταν ακόμα απούλητα με αποτέλεσμα και οι τελευταίοι αμετανόητοι να πουλήσουν τα γαϊδούρια τους.

  Μετά συνειδητοποίησε ότι στο χωριό δεν έμεινε πια ούτε ένας γάιδαρος και ανακοίνωσε σε όλους ότι θα επέστρεφε μετά από μια εβδομάδα για να αγοράσει οποιοδήποτε γάιδαρο έβρισκε έναντι … 500 ευρώ!! Και αποχώρησε.
  Την επόμενη μέρα ανέθεσε στον συνέταιρό του το κοπάδι των γαϊδάρων που είχε αγοράσει και τον έστειλε στο ίδιο χωριό με εντολή να τα πουλήσει όλα στην τιμή των 400 ευρώ το ένα.

  Οι κάτοικοι βλέποντας την δυνατότητα να κερδίσουν 100 ευρώ την επόμενη εβδομάδα, αγόρασαν ξανά τα ζώα τους 4 φορές πιο ακριβά από ότι τα είχανε πουλήσει, και για να το κάνουν αυτό, αναγκάστηκαν να ζητήσουν δάνειο από την τοπική τράπεζα.

  Όπως φαντάζεστε, μετά την συναλλαγή οι δύο επιχειρηματίες έφυγαν διακοπές σε έναν φορολογικό παράδεισο της Καραϊβικής, ενώ οι κάτοικοι του χωριού βρέθηκαν υπερχρεωμένοι, απογοητευμένοι, και με τα γαϊδούρια στην κατοχή τους που δεν άξιζαν πλέον τίποτα.

  Φυσικά οι αγρότες προσπάθησαν να πουλήσουν τα ζώα για να καλύψουν τα χρέη. Μάταια. Η αξία τους είχε πατώσει. Η τράπεζα λοιπόν κατάσχεσε τα γαϊδούρια και εν συνεχεία τα νοίκιασε στους πρώην ιδιοκτήτες τους.

  Ο τραπεζίτης όμως πήγε στον δήμαρχο του χωριού και του εξήγησε ότι εάν δεν ανακτούσε τα κεφάλαια που είχε δανείσει θα κατέρρεε και αυτός, και κατά συνέπεια θα ζητούσε αμέσως το κλείσιμο της ανοικτής πίστωσης που είχε με τον δήμο.

  Πανικόβλητος ο δήμαρχος και για να αποφύγει την καταστροφή, αντί να δώσει λεφτά στους κατοίκους του χωριού για να καλύψουν τα χρέη τους, έδωσε λεφτά στον τραπεζίτη, ο οποίος παρεμπιπτόντως … ήταν κουμπάρος του δημοτικού συμβούλου…

  Δυστυχώς όμως ο τραπεζίτης αφού ανέκτησε το κεφάλαιό του, δεν έσβησε το χρέος των κατοίκων, και ούτε το χρέος του δήμου, ο οποίος φυσικά βρέθηκε ένα βήμα πριν την πτώχευση.
  Βλέποντας τα χρέη να πολλαπλασιάζονται και στριμωγμένος από τα επιτόκια, ο δήμαρχος ζήτησε βοήθεια από τους γειτονικούς δήμους. Αυτοί όμως του έδωσαν αρνητική απάντηση, γιατί όπως του είπαν είχαν υποστεί την ίδια ζημιά με τους δικούς τους γαιδάρους!!…

  Ο τραπεζίτης τότε έδωσε στον δήμαρχο την «ανιδιοτελή» συμβουλή / οδηγία να μειώσει τα έξοδα του δήμου: λιγότερα λεφτά για τα σχολεία, για το νοσοκομείο του χωριού, για την δημοτική αστυνομία, κατάργηση των κοινωνικών προγραμμάτων, της έρευνας, μείωση της χρηματοδότησης για καινούρια έργα υποδομών… Αυξήθηκε η ηλικία συνταξιοδότησης, απολύθηκαν οι περισσότεροι υπάλληλοι του δημαρχείου, έπεσαν οι μισθοί και αυξήθηκαν οι φόροι.

  Ήταν έλεγε αναπόφευκτο, αλλά υποσχόταν με αυτές τις διαρθρωτικές αλλαγές «να βάλει τάξη στη λειτουργία του δημοσίου, να βάλει τέλος στις σπατάλες» και να … ηθικοποιήσει το εμπόριο των γαϊδάρων.

  Η ιστορία άρχισε να γίνεται ενδιαφέρουσα όταν μαθεύτηκε πως οι δυο επιχειρηματίες και ο τραπεζίτης είναι ξαδέρφια και μένουν μαζί σε ένα νησί κοντά στις Μπαχάμες, το οποίο και αγόρασαν … με τον ιδρώτα τους. Ονομάζονται οικογένεια Χρηματοπιστωτικών Αγορών, και με μεγάλη γενναιότητα προσφέρθηκαν να χρηματοδοτήσουν την εκλογική εκστρατεία των δημάρχων των χωριών της περιοχής.

  Σε κάθε περίπτωση η ιστορία δεν έχει τελειώσει γιατί κανείς δεν γνωρίζει τι έκαναν μετά οι αγρότες. Εσύ τι θα έκανες στην θέση τους? Τι θα κάνεις εσύ?

  (Μετάφραση από το ιταλικό κείμενο το οποίο ήταν μετάφραση του γαλλικού και πάει λέγοντας. Φυσικά τα κείμενα αυτά είναι μεταφρασμένα σε όλες τις γλώσσες γιατί ως γνωστό στην ιστορία αυτή εμπλέκονται επιχειρηματίες, τραπεζίτες, δημοτικές αρχές και φουκαράδες χωρικοί όλου του κόσμου καθώς όλος ο πλανήτης υπόκειται στους «κανόνες της αγοράς» … των γαιδάρων.)

 6. sawas avatar
  sawas 05/01/2012 13:31:37

  Πόσο άλλο να αντέξουμε την ανοησία και τον παραλογισμό!!!

  http://www.bls.gov/news.release/pdf/ichcc.pdf

  Δηλαδή αν γίνουμε Φιλιππινεζες θα σωθούμε?

  Άι στο διάτανο .......ανίκανοι!!!

 7. avanti avatar
  avanti 05/01/2012 13:35:47

  Τώρα πρέπει να περικοπούν δραματικά και οι μισθοί των ιδιωτικών υπαλλήλων για να μην χρεωκοπήσει η χώρα, αν όμως περικοπούν οι μισθοί και η χώρα πάλι χρεωκοπήσει (που θα χρεωκοπήσει) θα το αντέξουν το ξύλο? Πρέπει να είναι όλοι τους τρελοί, δεν εξηγείται διαφορετικά, εκτός του ότι οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την χώρα στην ολική καταστροφή, μας οδηγούν και σε εμφύλιο πόλεμο.

 8. k avatar
  k 05/01/2012 13:36:32

  ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΑΔΡΕΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΑΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.

 9. AR avatar
  AR 05/01/2012 13:51:57

  Συγγνώμη για να καταλάβω, ο Σαμαράς τί περιμένει; Να περάσουν αυτά τα μέτρα και να πάρει την εξουσία μετά, λέγοντας "Τί να κάνω τώρα, οι άλλοι φταίνε"; Γιατί δεν μου αρέσει αυτό;

  Πολλοί λέτε "Αν φύγει ο Σαμαράς από τη κυβέρνηση δεν θα πέσουν"... Αν και διαφωνώ, ακόμα και αυτό αν γίνει είναι καλύτερο να φύγει. Αν είναι στην κυβέρνηση ενώ περνάνε τέτοια μέτρα, για μένα θα είναι 100% συνένοχος. Τελεία και παύλα. Ήδη διαβλέπω μία τάση οπισθοχώρησης π.χ. για τις επικουρικές του στυλ "Ε, άμα είναι να κινδυνέψουμε, να το ξανασκεφτούμε".

  Ο ΑΣ πρέπει να φύγει ΤΩΡΑ από την κυβέρνηση, ή να θέσει βέτο σε αυτά που θέλουν να περάσουν. Αλλιώς είναι μία από τα ίδια.

  Σαμαρά, σώσε μας πριν είναι αργά...

  Προσωπικά αν δω έστω και έναν βουλευτή της Ν.Δ. να ψηφίζει μείωση συντάξεων ή μισθών και δώρων, από εκεί που ψήφιζα Ν.Δ., θα γίνω φανατικότερος πολέμιος και από πασοκτσή.

  • Pelargos o Stylisios avatar
   Pelargos o Stylisios @ AR 05/01/2012 14:00:25

   Kαλείται επειγόντως το Αntinews να τους κατεδαφίσει.
   Μπορεί να το κάνει.

 10. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 05/01/2012 14:05:48

  Μπάι Μπάι.
  Θάρθει το βράδυ σύντομα που θα`ναι να τη κάνω,
  ν`αφήσω τη πατρίδα μου, να μπω στο αεροπλάνο.
  Κανένας δεν με πίστεψε, είχα μεγάλο πλάνο,
  κι όταν τα ξανασκέφτομαι, τη λογική μου χάνω!
  Προσπάθησα, το πάλεψα, και μ`είπαν Ινδιάνο,
  Και μές`το διαδίκτυο, με αποκαλούσαν…χάνο.
  Μα τι στο διάολο ήθελα και έμπλεξα με δαύτους
  καλά μου λέει η μάνα μου, παράτα τους και κλάφτους.
  Κανένας δεν εκτίμησε αυτά που έχω κάνει
  το μόνο που μου λέγανε είναι: «Μεγάλε φτάνει».
  Γι αυτό και αποφάσισα, να τους αφήσω μόνους,
  να μπω στο ελικόπτερο, να πάω για το μπόνους…
  Οι δανειστές κι οι πλούσιοι με θέλουν, με εκτιμάνε,
  κι ας κάτσουνε οι Έλληνες μονάχοι να πεινάνε….
  Βάλτε μπροστά τους ρότορες, και στρίψτε τα στροφεία,
  Πρέπει να φύγω γρήγορα, κι ας κρίνει η ιστορία!
  The GAP.
  h__p://www.antinews.gr/2011/05/27/103040/

 11. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 05/01/2012 14:09:17

  Αφού ο ίδιος δεν έχει παιδια θα νοιαστει για το γάλα των δικό μας παιδιών

 12. IOANNIS avatar
  IOANNIS 05/01/2012 14:42:27

  ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ?ΤΟΣΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ?

 13. drider avatar
  drider 05/01/2012 15:32:57

  Οργάνωση και αγώνας στα πρωτοβάθμια σωματεία. Αλλιώτικα αν περιμένουμε από ΓΣΕΕ ζήτω που καήκαμε!

 14. βορειος avatar
  βορειος 05/01/2012 15:35:13

  Ο Ελληνας ειναι ραγιας ειτε μας αρεσει ειτε οχι ριξτε μια ματια στην Ιστορια 400 σκλαβιας και ο Ελληνας εκανε αυτο που κανει και τωρα , τιποτα, και εαν δεν υπηρχαν γεωπολιτικα συμφεροντα απο τις μεγαλες δυναμεις ακομη Τουρκια θα ειμασταν. ακομη και του Χρυσοχοιδη του ξεφυγε οτι εαν ειχαν ληφθει αυτα τα μετρα σε αλλη χωρα θα ειχε γινει επανασταση. Μην περιμενετε λοιπον ελικοπτερα και αεροπλανα αλλα μονο τα χειροκροτηματα του ((υπερηφανου)) λαου σε λιγα χρονια απο τωρα στους απογονους των πολιτικων οι οποιοι μας οδηγησαν ως εδω.

  • avanti avatar
   avanti @ βορειος 05/01/2012 17:02:18

   Βόρειε μην είσαι πεσιμιστής, δεν είναι όλοι οι Ελληνες ραγιάδες, τι θέλεις δηλαδή να γίνει να αρχίσει ο ένας να χτυπάει τον άλλο, να οδηγηθούμε σε εμφύλιο? Μας φτάνει ένας εμφύλιος που άφησε την χώρα πίσω, να έχουμε και δεύτερο? Μάλλον λογικά σκέφτεται η πλειοψηφία του κόσμου και δεν θέλει να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα, γιατί θα χαθούν ζωές αλλά και όλα αυτά που πολλοί έκαναν με κόπο και όχι μαζί με τον Πάγκαλο.

   • βορειος avatar
    βορειος @ avanti 05/01/2012 18:18:50

    Εμφυλιος με ποιους? απο την μια 11.000.000 και απο την αλλη 300. Συγγνωμη αλλα αυτο δεν λεγεται εμφυλιος

  • JOHN avatar
   JOHN @ βορειος 05/01/2012 18:28:29

   Βορειε.Δυστυχως αυτη ειναι η θλιβερη απομυθοποιηση του Νεοελληνα!

 15. AZ avatar
  AZ 05/01/2012 16:54:00

  Πρεπει να εξαερωθούν οι μισθοί και οι συνταξεις για να μην τα χασουμε!

  Η λογική των καραγκοζηδων και των αρχιπαπαγαλων του συστηματος.

  ΑΖ

 16. seven avatar
  seven 05/01/2012 17:38:24

  Όπως φαίνεται πλέον ο Παπαδήμος μπήκε με συγκεκριμένο στόχο . Να κάνει την δουλειά που δεν ήθελε κανείς να κάνει και να φύγει. Μετά να έρθει ο ΑΣ και όλα μια από τα ίδια . Ο ΓΑΠ δεν θα χρεωθεί περισσότερα ο αντικαταστατής του θα έχει να λέει στον ΑΣ μαζί τα κάναμε τα μέτρα και η ζωή θα πάει όπως τους εξυπηρετεί όλους τους. Ο Παπαδήμος ποιος τον ξέρει ποιος τον είδε (στην πολιτική εννοώ).
  Στην πραγματικότητα υπάρχει κάποιος πρώην τραπεζίτης που θα περάσει νόμο για περικοπή μισθών στο ιδιωτικό τομέα σε καπιταλιστικό σύστημα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος στηρίζεται από μια βουλή που στην πραγματικότητα δεν αντικατοπτρίζει την βούληση του ελληνικού λαού και θα νομοθετήσει κατά αυτού και ενάντια στην γνώμη των κοινωνικών εταίρων . Αν αυτό δεν είναι εκτροπή τότε τι να πω.
  Τουλάχιστον ο Παπαδόπουλος έλεγε το αλήστου μνήμης "αποφασίζουμε και διατάζουμε “ αυτός τι θα μας πει άραγε το μοιραίο απόβραδο που έρχεται ???

 17. ΜΠ avatar
  ΜΠ 05/01/2012 17:47:51

  "Το μόνο που έχει να κάνει ο πρωθυπουργός είναι να παραιτηθεί εδώ και τώρα".
  Αγαπημένε μου Φάκτορα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
  Δεν είναι δουλειά του φρέσκου πρωθυπουργού να παραιτηθεί γιατί απλούστατα δεν θα το κάνει, θεωρεί ότι τώρα ξεκίνησε να σώζει και αυτός τη Χώρα.
  Αυτός που πρέπει να παραιτηθεί είναι ο Α.Σ από αυτή την τραγική κυβέρνηση και να αποσύρει την εμπιστοσύνη του άμεσα, ΤΩΡΑ. Και επειδή θα γίνω και μάντης κακών, όταν θα το κάνει αυτό να δεις που οι βουλευτές - υπουργοί του θα αρνηθούν να παραιτηθούν και θα γελάμε, διότι θα αναγκαστεί να τους διαγράψει και από το κόμμα, καθώς και αυτοί γλυκαμένοι με την καρέκλα δύσκολα θα δώσουν παραίτηση.
  Δεν τα έχουμε δει ακόμη όλα, τώρα ξεκινάμε. Και επειδή όλα αυτά παίρνουν χρόνο (παραίτηση από κυβέρνηση, διαγραφές κτλπ), καλό θα είναι ο Α.Σ να ξεκινήσει από σήμερα τις διαδικασίες ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ PSI, το οποίο είναι μία αποτυχία και μισή και μας δουλεύουν όλους αν νομίζουν ότι θα ψηφιστεί χαλαρά και μάλιστα μαζί με τη δανειακή και χωρίς μνημόνιο που θα απαιτεί να δώσουμε και τα κλειδιά της Χώρας.
  Ξεσηκωθείτε στη Ν.Δ και μην κοιμάστε το ύπνο του δικαίου διότι όταν ξυπνήσετε θα είναι ήδη αργά. Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι τραγικές και ο Α.Σ είναι ακόμη τυχερός που δεν έχει πέσει σε καμία περίοδο συγκεντρώσεων όπου θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Όσο επικρατεί "ηρεμία" στον κόσμο, που καθιστά τις δημοκρατικές διαδικασίες εφικτές, ο Α.Σ πρέπει να ζητήσει εκλογές. Ο Μάρτιος είναι αργά για εκλογές. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ. Οποιαδήποτε υπαναχώρηση σε αυτό μας βρίσκει αντίθετους. Να το πείτε στον Πρόεδρο.

 18. ΕΛΛΗΝ avatar
  ΕΛΛΗΝ 06/01/2012 02:50:09

  ''................ Ο άνθρωπος κάνει τη δουλειά του, αυτή που του καθορίστηκε από τα αφεντικά του...............,''

  ''............ ποιους εξυπηρετεί και ποιο είναι το σχέδιο όσων των επέβαλαν .........''

  Προτείνω να θέσουμε το ερώτημα στους κ.κ Κυριάκο - Αρούλη - Κωστή - Μίλτο - Φαλακροκόρακα........

  Αυτοί ίσως έχουν την απάντηση.

  Φίλτατε Μανώλη (Γιάννη) με μαζώξεις σε ταβέρνες δεν γίνεται τίποτα όπως βλέπεις το παιχνιδι παίζεται αλλιώς.

  Γι' αυτό θέλει και άλλες μεθόδους (ανορθόδοξο πόλεμο......)

  Ξέρεις εσύ χρόνια στην Αρένα κόντρα στους Πανωλάσκους κλπ...............

  Παίζεται το ψωμί μας και των παιδιών μας

  Δεν θα κοιτάξουμε τώρα τα καλσόν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.