#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/01/2010 15:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το «μοιραίο βήμα» του ΠΑΣΟΚ…(Αφιερωμένο στις 98 πρώτες ημέρες του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία- 100 θα είναι μεθαύριο)

 Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα δυσκολεύει. Και η κοινωνική κατάσταση αγριεύει. Το ΠΑΣΟΚ επιλέγει να ανοίξει όλα τα μέτωπα ταυτόχρονα: Το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τον εκλογικό νόμο και το μεταναστευτικό.

Το καθένα από μόνο του θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη κοινωνική δυσφορία. Όλα μαζί μπορούν να προκαλέσουν κοινωνικό σεισμό.

Κι ένας σεισμός είτε οδηγεί σε έκρηξη είτε σε ενδόρρηξη.

Έκρηξη (explosion το λένε οι αγγλοσάξονες), που σημαίνει εκτόνωση δυνάμεων προς τα έξω, με καταστροφική μανία.

Είτε «ενδόρρηξη» (implosion, το λένε οι αγγλοσάξονες), που σημαίνει εκτόνωση δυνάμεων προς τα μέσα, δηλαδή εσωτερική κατάρρευση…

Ήδη το ΠΑΣΟΚ πλησιάζει επικίνδυνα το σημείο της εσωτερικής κατάρρευσης!

Κι αυτό μοιάζει εκ πρώτης όψεως απίστευτο: Ένα κόμμα που κέρδισε με τόσο θριαμβευτικό ποσοστό, μόλις πριν τρείς μήνες, να απειλείται! Κι όμως…

Μπορεί τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ να δυσφορούν για το λεγόμενο «γερμανικό μοντέλο». Μπορεί τα μεσαία στελέχη του να τρομάζουν με την έκταση την οικονομικής κρίσης και με την σκληρότητα των οικονομικών μέτρων που επιβάλλονται στη χώρα.  

Αλλά ολόκληρη η κοινωνία τρομάζει από το μεταναστευτικό νομοσχέδιο. Γιατί η μαζική πολιτογράφηση μεταναστών χωρίς προϋποθέσεις και διαδικασία ένταξης, δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο.

Στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστευση είναι ανεξέλεγκτη, κι αντί να την αποθαρρύνουν τη… νομιμοποιούν!

Παντού αλλού προσπαθούν να ελέγξουν τα κύματα λαθρομεταναστών και στη συνέχεια να ενσωματώσουν ομαλά και σταδιακά όσους μετανάστες θέλουν να ριζώσουν στον τόπο, σε αριθμούς (και με ρυθμούς) που μπορεί να τους αντέξει η τοπική κοινωνία…

Εδώ δεν μπορούν να ελέγξουν τα σύνορα, και στη συνέχεια νομιμοποιούν τους πάντες!

Δεν προσπαθούν να τους εντάξουν στην κοινωνία. Προσπαθούν να μαζέψουν ψηφαλάκια…

Δεν καταλαβαίνουν ότι σπρώχνουν μεγάλο μέρος της κοινωνίας προς τους αντιπάλους τους!

Αυτό ακριβώς έπαθαν πολλά σοσιαλιστικά-σοσιαλδημοκρατικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη:

Στη Γερμανία, πριν δέκα χρόνια το SPD είχε γύρω στο 40% και η Χριστιανοδημοκρατία δεν ξεπερνούσε το 34%. Ύστερα οι Σοσιαλδημοκράτες ταυτίστηκαν με τη ψήφο των μεταναστών. Δεν τόλμησαν βέβαια, μεταρρύθμιση όπως αυτή του ΠΑΣΟΚ. Πολύ πιο προσεκτικά βήματα έκαναν. Όσο όμως ταυτίζονταν ειδικά με το αίτημα των Τούρκων μεταναστών για ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τόσο έχαναν ψηφοφόρους. Σήμερα το μεταναστευτικό και η ένταξη της Τουρκίας, έριξε τους Σοσιαλδημοκράτες στο 22% - ενώ η Χριστιανοδημοκρατία έφτασε το 44%!

 Στη Γαλλία κάτι ανάλογο: Η ταύτιση τόσο της Κεντροδεξιάς όσο και της Κεντροαριστεράς με το αίτημα για μαζική πολιτογράφηση των μεταναστών, αλλά και για ένταξη της Τουρκίας στην Ένωση, έδωσε μεγάλη ώθηση στο Κόμμα του ακροδεξιού Λεπέν, το οποίο το 2002 έφτασε να μπει στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών (ξεπερνώντας τον Σοσιαλιστή υποψήφιο)!

Στη συνέχεια ο Σαρκοζύ άλλαξε τη γραμμή της Κεντροδεξιάς, συμπίεσε τον Λεπέν, αλλά και διέλυσε τους Σοσιαλιστές! Ποιο ήταν το «μυστικό» του; Διακήρυξε κι αυτός (όπως και η Μέρκελ, στη Γερμανία) ότι δεν θα μπει η Τουρκία στην Ευρώπη, και επέβαλε την πολιτική ενσωμάτωσης των μεταναστών στην εθνική ταυτότητα και εθνική κουλτούρα της Γαλλίας. Τώρα, μάλιστα, ιδρύει και υπουργείο Εθνικής Ταυτότητας και Μετανάστευσης!

 Αντίστοιχα συνέβησαν στην Ιταλία, στην Ολλανδία, στην Δανία, στη Σουηδία.

Παντού όσοι προσπάθησαν να διαλύσουν τις τοπικές εθνικές κοινωνίες, χρησιμοποιώντας ως «όχημα» τους μετανάστες, είδαν την πολιτική τους επιρροή να συρρικνώνεται και τα κόμματά τους να διαλύονται.

Το ΠΑΣΟΚ αυτά ούτε τα βλέπει ούτε τα καταλαβαίνει. Πιστεύει ότι θα «κερδίσει» από την πολιτογράφηση μερικών δεκάδων χιλιάδων μεταναστών…

Δεν αντιλαμβάνεται ότι θα μετακινηθούν πολλοί περισσότεροι Έλληνες ψηφοφόροι εναντίον του.

Θέλετε από ξενοφοβία; Ίσως…

Αλλά σε εποχές κρίσης, ανασφάλειας και αβεβαιότητας, πάντα κυριαρχούν οι φοβίες. Κι όταν μια χώρα επί δύο δεκαετίες δεν μπορεί να ελέγξει τα κύματα λαθρομετανάστευσης, γιατί φαίνεται «παράξενο» να κυριαρχεί στην κοινωνία η ξενοφοβία; Ιδιαίτερα τη στιγμή που ξεσπάσει η χειρότερη διεθνής κρίση…

Το ΠΑΣΟΚ κάνει ότι μπορεί για να μεγιστοποιήσει τις φοβίες και ιδιαίτερα τη ξενοφοβία. Αντί να καθησυχάσει τον κόσμο εντείνει την ανησυχία του.

 Αντί να βοηθήσει την κοινωνία να ενσωματώσει τους παράνομους μετανάστες που νομιμοποιήθηκαν μαζικά τα τελευταία χρόνια, σήμερα ανατρέπει τις ισορροπίες της κοινωνίας πολιτογραφώντας τους μαζικά!

 Αντί να ενώσει την κοινωνία μπροστά στα προβλήματα του δημοσίου χρέους και των ελλειμμάτων, βρίσκει τη στιγμή να διχάσει την κοινωνία στο μεταναστευτικό.

Βάζει μόνο του φωτιά για να κάψει το σπίτι του.

Επαναλαμβάνει τα κολοσσιαία σφάλματα των άλλων Κεντροαριστερών κομμάτων  της Ευρώπης. Σαν να μην έμαθε τίποτε…

Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε την εξουσία στην Ελλάδα, χωρίς να αυξήσει τις ψήφους τους, επειδή κατέρρευσε πολιτικά η Νέα Δημοκρατία. Και νόμισε ότι θα κάνει ό,τι θέλει…

Ίσως το χειρότερο πράγμα που συνέβη ποτέ στο ΠΑΣΟΚ θα ήταν να αποδειχθεί πύρρειος η νίκη του στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009…

 N.Z.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 10/01/2010 16:00:41

  Τώρα έχουμε άλλο, ενιαίο ΦΠΑ 15%... αρε Φ(α)ΠΑ που πάει χαμένη.

 2. thespieys avatar
  thespieys 10/01/2010 16:07:15

  Προς κυβερνητική (δια)φθορά ολοταχώς!

 3. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 10/01/2010 16:11:40

  Στην Ελλάδα λίγοι είναι οι σκεπτόμενοι ψηφοφόροι, ψηφίσουν ποδοσφαιρικά...

 4. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 10/01/2010 16:14:04

  'Δεν αντιλαμβάνεται ότι θα μετακινηθούν πολλοί περισσότεροι Έλληνες ψηφοφόροι εναντίον του'
  Λάθος. Δεν υιοθετώ το 'ευχάριστο' σενάριο, ότι δηλαδή οι άνθρωποι είναι απλά τερατωδώς ανόητοι. Από όσα βλέπω στο σήμερα και από όσα μαθαίνω για το παρελθόν σχηματίζω την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ έχει έρθει για να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980 (διάλυση της χώρας φορώντας εκσυγχρονιστικό/προοδευτικό προσωπείο) κι όχι για να κυβερνήσει μακροχρόνια. Και όχι, δε θεωρώ ότι η ΝΔ του Καραμανλή έκανε κάτι για να σταματήσει την κατρακύλα. Μάλλον διάλεξε τον εύκολο δρόμο, δηλαδή άφησε τα πράγματα να συνεχίσουν στην κατεύθυνση που είχαν ήδη πάρει. Μακάρι ο Σαμαράς να αποδειχθεί διαφορετικός.

  'Θέλετε από ξενοφοβία; Ίσως…'
  Λάθος. Δεν είναι πάθηση ('φοβία') το να αντιδράς στην προοπτική ότι μερικά εκατομμύρια λαθρομετανάστες από τις πιο υποανάπτυκτες χώρες του κόσμου θα εγκατασταθούν με το έτσι θέλω σε μια μικρή χώρα με βαρύτατα δημογραφικά, κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά προβλήματα. Μάλλον το αντίστροφο ισχύει. Δηλαδή θα πρέπει να αναρωτιόμαστε και να ανησυχούμε για το βαθμό αποβλάκωσης όσων δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει. Εκτός βέβαια από όσους προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί προσμένουν ατομικά οφέλη ή τα λαμβάνουν ήδη, π.χ. έχουν εξασφαλίσει μια καλή θέση στην τηλεόραση ή τα πανεπιστήμια. Το γεγονός ότι ανάμεσα σε αυτούς που αντιδρούν υπάρχουν και ρατσιστές δεν αναιρεί τα επιχειρήματα των υπολοίπων. Δε συνιστά επιχείρημα η πρόταση 'αυτό που λες το λένε και οι ρατσιστές, άρα είσαι λάθος'. Αυτά είναι γελοία πράγματα. Δείχνουν την τραγική υποβάθμιση της κριτικής ικανότητας του ελλαδικού πληθυσμού και τη σαρωτική επιβολή του (εξ Αμερικής εκπορευόμενου) πολιτικά ορθού.

  'Στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστευση είναι ανεξέλεγκτη, κι αντί να την αποθαρρύνουν τη… νομιμοποιούν'
  Πολύ σωστό.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Δημήτρης 10/01/2010 16:30:09

   Ο Καραμανλής έβαλε, μεθοδικά και στοχευμένα, ορισμένες πολιτικές νάρκες στο σύστημα που ήδη σκάνε. Π.χ., με την αδράνεια του περασμένου Δεκεμβρίου απονομιμοποίησε πολιτικά το πανεπιστημιακό άσυλο. Έφερε δηλαδή την ελληνική κοινωνία αντιμέτωπη με το έργο του ΠΑΣΟΚ. Έβαλε τη Ντόρα ΥΠΕΞ και απέδειξε σε όλους, πλην οπαδών της και σιτιζομένων, ποιο πραγματικά είναι το Μητσοτακαίικο. Έδωσε στην Κύπρο την ανάσα που χρειαζόταν από την πλευρά της Ελλάδας για να σταματήσει η κατρακύλα στο εθνικό θέμα. Κάποτε ο ιστορικός του μέλλοντος θα διαγνώσει στην περίοδο Καραμανλή τη σχεδιασμένη αρχή του τέλους πολλών πραγμάτων.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Επώνυμος 10/01/2010 17:12:08

    Συγνώμη Επώνυμε, αδυνατώ να παρακολουθήσω την αντιστροφή της λογικής που επιχειρείς εδώ, ότι για "να αποδείξω την ανικανότητα της μπακό την τοποθετώ στο κρίσιμο και νευραλγικό υπεξ, και για να φέρω την κοινωνία αντιμέτωπη με το έργο του πασόκ -το οποίο η ίδια κοινωνία είχε στείλει στα αζήτητα το 2004- πρέπει να αφήσω να κατακαεί και να διαλυθεί η χώρα και τιμωρώ κιόλας αυτή τη χώρα ταυτόχρονα, στρέφοντάς την εκλογικά προς το πασόκ".
    Με δυο λογια μας λες ότι η χαιρεκακία είναι συστατικό διορατικής και υψηλής πολιτικής που υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα; Δλδ δίνω πρώτα μια κλωτσιά στη χώρα να πέσει στο γκρεμό για να βρεί δικαίωση η χώρα αυτή μετά στη δευτέρα παρουσία.
    Αλλά πέραν αυτού, δεν συμμερίζομαι την άποψή σου.
    Όταν εξελισσόταν ο Δεκέμβριος επέδειξε μούδιασμα, ολιγωρία και ανημπόρια για να το πω κομψά! Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Και αναφέρομαι μόνο στο δεκέμβριο, αφήνοντας έξω όλα τα άλλα, φωτιές, καρτέλ, κοκ.

    • Επώνυμος avatar
     Επώνυμος @ αλλενάκι 10/01/2010 17:31:59

     Οκ.

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ Επώνυμος 10/01/2010 17:38:03

      Παρακαλώ.

   • Fotini avatar
    Fotini @ Επώνυμος 10/01/2010 19:29:14

    @ Επωνυμος

    Μερες τωρα ακουω και διαβαζω απαξιωτικα σχολια για τον ΚΚ και ειλεικρινα λυπαμαι ποσο γρηγορα μερικοι ξεχνουν τα επιτευγματα του. Η γρηγορη φυγη του δεν ηταν ουτε εκρηξη της στιγμης ουτε ενδειξη δειλιας. Ολα ηταν στρατηγικη για να αποδειξη ποσο σαπειο ειναι το κατεστημενο των νταβατζηδων που προσπαθησε να το χαλιναγωγησει μα τελικα ηταν ο Δαυιδ χωρις σφεντονα και αυτοι ο Γολιαθ με νταβατζηδοκαλανα! Τελικα αυτος ανοιξε το δρομο για ριζικες αλλαγες στο κομμα και την κοινωνια. Τοσο δυσκολο εναι να γινει αντιληπτο?

    Συμφωνω μαζι σου Επωνυμε κaι μου προκαλει εντυπωση πως οι περισσοτεροι σ'αυτο το site παρ΄ ολο διανουμενοι και δημοσιογραφοι απαξιωνετε τοσο ρηχα και ευκολα τον ΚΚ. Think, think. . .

 5. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 10/01/2010 16:23:47

  85% λένε όχι στο νομοσχέδιο για την παραχώρηση της ιθαγένειας , 52% ναι στο Δημοψήφισμα

  Πρώτο θέμα.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ «Κασσάνδρα» 10/01/2010 16:56:16

   Στο Έθνος το ποσοστό που λέει "όχι" στο νομοσχέδιο για τους μετανάστες είναι 46-47%!!! Θα μας τρελάνουν εκεί στου Μπόμπολα;;;

   • «Κασσάνδρα» avatar
    «Κασσάνδρα» @ Επώνυμος 10/01/2010 18:12:08

    απο το blog του ακρίτα

    http://img64.imageshack.us/img64/5229/60563715.jpg

 6. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 10/01/2010 16:25:42

  Δεν θα είναι πύρρειος η νίκη μόνον του ΓΑΠ, αλλά και όλου του μεταπολιτευτικού συστήματος ισχύος που δημιουργήθηκε μετά την κατάρρευση της δεξιάς ως κατεστημένου (ιδεολογικού, οικονομικού, πολιτικού, δημοσιογραφικού κλπ.) κατά την περίοδο 1974-81.

  Το μεγαλύτερο έγκλημα του Ανδρέα ήταν ότι όλη εκείνη την εκπληκτική ισχύ που απέκτησε το 1981 δεν τη μετουσίωσε σε ανατροπή των κατεστημένων και στη δημιουργία μιας "σωστής" Ελλάδας που ευαγγελιζόταν, αλλά στη δημιουργία πράσινων, κεντροαριστερών κατεστημένων που αποδείχθηκαν χειρότερα από τα δεξιά. Αν παλιότερα μιλούσαμε για το "κράτος της δεξιάς", πλέον φτάσαμε στο σημείο να έχει γίνει καραμέλα η φράση "δεν υπάρχει κράτος". Ούτε νοοτροπία πολιτών ενταγμένων σε κράτος, θα συμπλήρωνα, που είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

  Αντί ο αθεόφοβος να καταργήσει μόνον το "δεξιάς" κατήργησε και το "κράτος" και στη θέση του έβαλε ένα πράσινο συνοθύλευμα δημοσίων υπαλλήλων που ο καθένας το έχει μετατρέψει σε οικογενειακό του τσιφλίκι προσωπικού πλουτισμού μέσω της δημόσιας εξουσίας που του έχει εκχωρηθεί. Ας δούμε μόνον τι συμβαίνει σε εφορίες, πολεοδομίες, πανεπιστήμια, δήμους, σώματα ασφαλείας, δικαιοσύνη.

  Σήμερα όλοι αυτοί που φτιάχτηκαν με τον Ανδρέα, εδραιώθηκαν με το Σημίτη και επιβίωσαν και με τον Καραμανλή, περιλαμβανομένων και των σιτιζομένων στις ξένες πρεσβείες, έχουν συστρατευτεί σα λυσσασμένοι γύρω από τον ΓΑΠ μην τυχόν και τους χαλάσει η καλοστημένη δουλειά και σταματήσουν να ζουν εις βάρος μας. Οι δύο δημοσκοπήσεις που βγήκαν σήμερα εμένα με πείθουν ότι δεν έχουν καμία αναστολή στην εξαπάτηση του κόσμου, προκειμένου να μπορέσουν να περάσουν αυτά που θέλουν μέσω του ΓΑΠ. Τα δίνουν όλα για όλα.

  Όμως τα φαινόμενα που περιγράφει πολύ εύστοχα ο πάντα οξύνους Ν.Ζ. συμβαίνουν όχι μόνον στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στο όλο σύστημα που δημιουργήθηκε από το ΠΑΣΟΚ και γύρω από το ΠΑΣΟΚ. Η implosion που έρχεται, χάρη και στη (μεθοδευμένη;) αδράνεια Σαμαρά θα είναι εκκωφαντική.

  Το ζήτημα είναι ποιος θα κάνει την αρχή, ποιος από αυτούς θα φωνάξει πρώτος ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Όταν γίνει αυτό, τότε το σύστημα θα το πάρει η κάτω βόλτα εν ριπή οφθαλμού. Και αλίμονο σε όσους έχουν μείνει επάνω στο καράβι. Όσοι κατεβούν εγκαίρως θα σωθούν, αλλά ποιοι τολμούν να κατεβούν εγκαίρως και να φτύσουν έτσι το Μεγάλο Τιμονιέρη ΓΑΠ;

  Να είσαι καλά Ν.Ζ. που πάλι τα έγραψες τόσο ωραία!

  Επώνυμος

 7. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 10/01/2010 16:30:35

  Πύρειος, δυστυχώς και για την Ελλάδα, θα είναι η νίκη του Πασόκ, κυρίως για λόγους οικονομίας. Είμαστε λίγο χάλια σε διεθνώς προβληματική κατάσταση. Νομίζω ότι δεν το συνειδητοποιούμε...

 8. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 10/01/2010 17:09:41

  To ΠΑΣΟΚ δεν έμαθε τίποτα γιατί ο αρχηγός του GAP είναι ένα αφελώς ιδοληπτικό άτομο, που νομίζει μάλλον ότι ζει 30 χρόνια νωρίτερα, όταν ακόμα στη μη κομμουνιστική Ευρώπη έδεναν τους σκύλους με τα...λουκάνικα, (ίσως πιστεύει ότι είναι και 30 χρόνια νεώτερος...). Επιπλέον, περιβάλλεται από μία σοσιαλφιλελεύθερη κλίκα του Κολωνακίου και των Βορείων Προαστείων, που σκοπό έχει την αποδόμηση του ο,τιδήποτε θυμίζει "κράτος-έθνος". Ο GAP είναι ένας αφελής ιδεοληπτικός σοσιαλφιλελεύθερος, το περιβάλλον του είναι δόλιοι ιδεοληπτικοί και ιδιοτελείς σοσιαλφιλελεύθεροι.
  Σαν παρεούλα, είναι επικίνδυνοι για τη χώρα. Ας πάνε να ιδρύσουν καμία άλλη ΜΚΟ, του στυλ Ένωση για την Προώθηση της Πολυπολιτισμικότητας και της Ανοχής, και να μας παρατήσουν. Δεν εκπροσωπούν παρά μία ασήμαντη μειοψηφία, ακόμα και μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ Μάρκο Τ 10/01/2010 18:13:47

   Καλά ο πρόεδρος είναι 60 αλλά δεν τον κάνει πάνω από 40 ίσως για αυτό!!! :P

 9. JOHN avatar
  JOHN 10/01/2010 18:21:59

  Η κυρια Κατσελη ηταν σαφης¨τα μετρα θα ειναι εμπροστοβαρη ειπε¨.Το στοιγμα των μετρων το ειδαμε με τα τελη κυκλοφοριας,μετα με το πειραμα των αποδειξεων που προσπαθουν να το δεσουν με ωραιο περιτυληγμα αλλα η γυμνη αληθεια ειναι πως θελουν να καταργησουν το αφορολογητο.Και τωρα στα ειδη πρωτης αναγκης(τροφημα,ΔΕΚΟ κλπ.)θελουν ν αυξησουν το ΦΠΑ κατα 6 ποσοστιαιες μοναδες!!!!!Και αυτο θειγει καταφορα τα χαμηλα εισοδηματα οπως και οι προηγουμενες¨σοφιες¨τους.Οι στοχοι τους γινονται ολο και πιο σκοτεινοι.Μεχρι που θ αντεξουν αυτη τη φοροεπιδρομη τα ηδη χειμαζομενα κοινωνικα στρωματα,και πως θ αντιδρασουν?Ψαχνονται επικινδυνα για περιπετειες οι¨ανθρωποι¨.Πειραματιζονται στις πλατες μας και μετρουν τις αντοχες μας με το πιο επικινδυνο και εξοντοτικο τροπο,καποιος πρεπει να τους σταματησει προτου να ειναι πολυ αργα!

 10. Dimi avatar
  Dimi 11/01/2010 08:02:33

  O πολύς κ. Χρήστος Παπουτσής, με το σαρδόνιο χαμόγελο κάτω από τα μούσια, φαίνεται να θεωρεί ασήμαντους τους Ελληνες Πολίτες γι’αυτό συχνά τους αποκαλεί «κοσμάκη». Απ'ότι φαίνεται, δεν έχει την εμπειρία του ταραγμένου ύπνου, από ένα.. κουνουπάκι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.