#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/04/2011 14:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το μενού της συνάντησης Παπανδρέου - Σόρος περιελάμβανε και ...Εθνική;

[caption id="attachment_95194" align="alignnone" width="575" caption="Η φωτο από δείπνο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Αριστερά, ο Τζόζεφ Στίγκλιτζ και δεξιά, ο Στ. Ζαβός"][/caption]

Μήπως το μενού της συνάντησης Παπανδρέου - Σόρος περιελάμβανε και ...Εθνική με ολίγη από Finance Bank;

Αληθεύει ότι έχει ....ξηλωθεί η Νομική Υπηρεσία της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου; (ΚΕΔ)

Μήπως ο κ. Ταμβακάκης, περιλαμβάνεται στη short list  των υποψηφίων διαδόχων του κ. Παπακωνσταντίνου;

Κάθε απάντηση δεκτή!

Στο μεταξύ, πάρτε και μερικά ακόμα ενδιαφέροντα στοιχεία και ερωτήματα:

O κ. Στέλιος Ζαβός ο οποίος φέρεται να οργάνωσε την επίσκεψη και τη συνάντηση του Σόρος με το ΓΑΠ είναι στο ΔΣ της Zeus Capital Partners. Στο ΔΣ της εταιριας συμμετέχουν οι κ. Ν. Τσακος, Π. Παππάς, εφοπλιστές Ε. Βιδάλης, S&B Industrial Minerals S.A. ,Κ. Πετρόπουλος, ΑΕΒΕ... και πρώην Πρόεδρος Αλλατίνη και μέλος ΔΣ ΑΣΠΙΣ BANK. Πρόεδρος είναι ο κ Edward M. Rotter , ING Clarion Group

Τα συμπεράσματα δικά σας !!! Σόρος και  τα μυαλά στα κάγκελα, για όσους έχουν απορίες για το σκοπό της επίσκεψης.

Άλλο η στάχτη περί αναδιάρθρωσης και οικονομικων και ΑΛΛΟ η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ.

Ερωτώ λοιπόν το ΓΑΠ, που γνώρισε τον κ Ζαβό; Τι πραγματικά συζητήθηκε στη συνάντηση; Η ιδιότητα του κ Ζαβού εμπεριέχει Σύγκρουση Συμφερόντων; Με την προσπάθεια της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ να πουλήσει Κρατικά ακίνητα αξίας 50 Δις; Είναι άλλος ένας φίλος;

Ενημερώνω και τη ΝΔ για να έχω και την αντίδρασή τους !!! Σε αναμονή !.....

ΠΠ

Θυμίζουμε και τι έχουμε αναρτήσει κατά καιρούς:

Πίσω από όλα ο … ΣόρροςΕρωτήματα προκαλούν οι εκλεκτικές συγγένειες του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με τον αμερικανικό παράγοντα... Όπως για παράδειγμα ο Στ. Ζαβός, στο σπίτι του οποίου ο πρωθυπουργός έκανε ρεβεγιόν το βράδυ των Χριστουγέννων, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες . Ο ίδιος ο επιχειρηματίας, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Zeus Capital που δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια και πρόεδρος του Harvard Business School Club στην Ελλάδα, εμφανίζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Wall Street» της 27ης Φεβρουαρίου 2010, να διοργανώνει δείπνο κερδοσκόπων στην «καρδιά» του Μανχάταν.

Σε αυτό μετείχαν μεταξύ άλλων ο Τζ. Σόρος (ο οποίος είναι και κουμπάρος του) αλλά και ο περίφημος διαχειριστής επενδύσεων Τζ. Πόλσον, ο οποίος έχει ποντάρει στη χρεοκοπία της Ελλάδας.

Προσέξτε τώρα πως παρουσίαζε τα ίδια πρόσωπα το «Βήμα»:

Οι υποστηρικτές της Ελλάδας

Σε δεύτερο πλάνο βρίσκονται οι υποστηρικτές της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές, οι οποίοι με τις θέσεις και πρωτοβουλίες τους προσπαθούν να μετριάσουν το δυσμενές κλίμα για τη χώρα όπως αυτό σχεδόν καθημερινά διαμορφώνεται από τα αρνητικά δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου. Σταθεροί υποστηρικτές των ελληνικών θέσεων είναι οι νομπελίστες οικονομολόγοι Τζόζεφ Στίγκλιτζ και Ρόμπερτ Μαντέλ, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος και ο έλληνας διεθνής επενδυτής Στ. Ζαβός. Με τις πρωτοβουλίες τους στο εξωτερικό προσπαθούν να επηρεάσουν προσωπικότητες κύρους, ειδήμονες σε οικονομικά και χρηματιστηριακά θέματα, ώστε να βοηθηθεί η Ελλάδα (ΣΣ χα χααααα)

Ο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος τελευταία υποστηρίζει σθεναρά την ελληνική οικονομία και τη δυνατότητα επίλυσης των προβλημάτων, είναι αισιόδοξος ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου θα τηρήσει ακέραιη και αποφασιστική στάση στις αποφάσεις του και τα μέτρα που επιβάλλει η ΕΕ θα εφαρμοσθούν. Η Ελλάδα με τη βοήθεια της ΕΕ θα ξεπεράσει τα επείγοντα οικονομικά προβλήματά της και θα επανέλθει δριμύτερη, αλλά το μέλλον του ευρώ εξακολουθεί να παραμένει αμφίβολο λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χώρες της ευρωζώνης.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλά στρωμένο, λοιπόν. Αλλά τα εύσημα πάνε αναγκαστικά στην κ. Μάργκαρετ Παπανδρέου που είπε το περίφημο: «Παιδί μου φτιάξε σχέση με τον Σόρος»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 06/04/2011 14:46:01

  Τον κ. Ζαββό τον ξέρω καλά, ως παληός Προιστάμενός του σε Αμερικανική τράπεζα. Τον κ. Ταμβακάκη τον ξέρω καλά, ως παληός Προιστάμενός του σε Ελληνική τράπεζα. Δύο χαρακτήρες με κοινά χαρακτηριστικά. Να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες και να πουλήσουν το τομάρι τους. Δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα το ιδιαίτερο επαγγελματικά. Δημοσιοσχεσίτες σε συνεχή βάση και ευκαιριοθήρες με οποιοδήποτε κόστος.

  • Enzo avatar
   Enzo @ Νίκος Θ. 06/04/2011 15:29:15

   κυρ Νικο βλεπω οτι τα "χωνεις" για τα καλα.

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ Enzo 06/04/2011 16:02:23

    Μπά... λίγα λέει...

  • Pilot avatar
   Pilot @ Νίκος Θ. 06/04/2011 17:51:39

   Λογο επαγκελματος θα ηθελα να σς ενημερωσω οτι οι φελοι επιπλεουν!!
   Ειναι θεμα ειδικου βαρους.

  • Kώστας Ροδινός avatar
   Kώστας Ροδινός @ Νίκος Θ. 06/04/2011 18:00:30

   Nίκο,
   Αρα έχεις και εσύ ...ευθύνες!!!

 2. ΓΙΆΝΝΗΣ ΔΙΑΤΙΚΟΣ avatar
  ΓΙΆΝΝΗΣ ΔΙΑΤΙΚΟΣ 06/04/2011 14:46:13

  ΑΣΧΕΤΟ

  Φαντάζομαι τι επιφυλάσει το τετραήμερο της απεργίας των ΜΜΕ.
  Τι εγκλήματα και τι απατεωνιές θα διαπράξει ο ΓΑΠ σε βάρος του Ελληνισμού
  Ελπίζω εσύ Φάκτορα να μας ενημερώνεις τακτικά.
  Η απεργία είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι του Σόμπολου.

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ ΓΙΆΝΝΗΣ ΔΙΑΤΙΚΟΣ 06/04/2011 15:04:56

   Η έγνοια σου είναι και δικός μου φόβος. Έγραψα κι αλλού στο antinews ότι αυτό το 4ήμερο μάλλον θα είναι γκαστρωμένο και απαιτεί σιγή δημοσιογραφίας. Όχι ότι δεν συμμερίζομαι τις αγωνίες των απλών δημοσιογράφων, όσων δουλεύουν ακόμη... αλλά η ΕΣΗΕΑ ως τώρα έχει εξοργίσει με τον τρόπο που δήθεν αγωνίζεται και τις χρονικές συγκυρίες που επιλέγει απεργία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

   Για την ταμπακιέρα, το ξεπούλημα της οικονομικής κυριαρχίας μας φαίνεται να ολοκληρώνεται και οι πρωταγωνιστές του να το χαίρονται στα φανερά. Η οικονομική δικτατορία μάλλον γρήγορα θα εδραιωθεί για να δώσει νέο λίπασμα στην περαιτέρω πολιτική και ατομική υποδούλωση μας. Τί μπορεί να αλλάξει/ανατραπεί σε αυτά τα σχέδια δεν μπορώ να το φανταστώ εύκολα. Για τον καθένα από εμάς, μάλλον δεν θα πρέπει να αγνοούμε τα μοντέρνα δίκτυα ανταλλακτικής οικονομίας και (τραγικά περιορισμένων) εξωτραπεζικών συναλλαγών.

 3. kiki avatar
  kiki 06/04/2011 15:58:23

  Ακουσα και τον αλαφουζο σεμνο οτι θα σεβαστει την απεργια γιατι ως γνωστο ολο απεργοσπαστικες πρωτοβουλιες κανει και ειλικρινα ανησυχησα διπλα.
  γιατι η μουγγα , αχ ρε Σομπολε και ολο το συνδικατο του ΔΣ, επανασταση στην υπηρεσια των εκδοτων και του ΓΑΠ.

 4. thanasis avatar
  thanasis 06/04/2011 18:02:05

  τα αρπακτικα και οι διεθνεις τοκαγλυφοι μυριστικαν
  αιμα και αδυναμια αντιστασης και ορμησαν για να
  κατασπαραξουν τις σαρκες τις ελλαδος, παραλληλα
  οσμιστηκαν λεσια και ορμηξαν να φανε

 5. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 07/04/2011 09:37:27

  Κύριε Κώστα Ροδινέ:
  Τους διαχειρίστηκα επαγγελματικά όπως έπρεπε. Απο εκεί και πέρα, οι ενασχόλησή τους με κομματόσκυλα έπαιξε το ρόλο της.

 6. http://chomatery.blogspot.com avatar
  http://chomatery.blogspot.com 07/04/2011 09:53:32

  διαβάστε εδώ : http://www.tovima.gr/finance/finance-business/article/?aid=318934 για τους υποστηρικτές της Ελλάδας, όπως τους χαρακτηρίζει το ΔΌΛιο συγκρότημα τύπου....

 7. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 07/04/2011 11:40:03

  .......η ενασχόλησή τους......

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.