#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/07/2010 23:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το κρυφτούλι της υπουργού

Η υπουργός παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου ήρθε σήμερα στην Καλαμάτα για να λάβει μέρος στη σύνοδο πρόεδρων ΤΕΙ. Το αν τελικά θα ερχόταν αποτελούσε ένα μυστήριο, αφού μας είχαν ενημερώσει ότι υπήρχε ενδεχόμενο να υπάρξει υπουργικό συμβούλιο.Τελικά με δεδομένο ότι θα ερχόταν συγκεντρωθήκαν εκπαιδευτικοί για να διαμαρτυρηθούν και έτσι να υποδεχτούν την υπουργό παιδείας έξω από το ξενοδοχείο που γινόταν η σύνοδος.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στο χώρο για να εμποδίσουν  επεισόδια
Και ενώ καθηγητές, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι,οπερατέρ, αστυνομικοί, περίμεναν για ώρες  μέσα στον ήλιο…

Μάθαμε ότι η υπουργός μαζί με τον υφυπουργό  έφτασε και μπήκε από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

http://www.mustmagazine.gr/content/view/712/1/

http://press-gr.blogspot.com/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 02/07/2010 23:47:09

  ...ο γιαουρτάς...

  • Έλεος, φτάνει πια, ας σιχτίρ! avatar
   Έλεος, φτάνει πια, ας σιχτίρ! @ Ο Ιθαγενής 03/07/2010 17:25:35

   αγαπητέ Ιθαγενή. Άλλα λέει ο ΓΑΠ και άλλα λές εσύ. Γι αυτό δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά. Ο ΓΑΠ είπε να τους κυνηγάμε με πέτρες και εσύ λες γιαούρτια. Πότε θα συμμορφωθούμε; !!!!!

 2. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 02/07/2010 23:59:46

  Αυτή θα είναι η μοίρα τους απο δω και μπρός.
  Φτυσμένοι, αποβλητοι,ελεεινοι δοσίλογοι.
  Τα παιδιά τους θα ντρέπονται γι αυτούς και ο κόσμος, όταν δεν τους φτύνει, θα σιχαίνεται και να τους ακουμπήσει.

  • εναςάσχετος avatar
   εναςάσχετος @ εναςάσχετος 03/07/2010 10:35:02

   Ας είμαστε αισιόδοξοι, mon ami, ότι κάποια στιγμή σ αυτή τη χώρα, οι δωσόλογοι θα έχουν τη μοίρα που τους αξίζει!

  • anonymos avatar
   anonymos @ εναςάσχετος 03/07/2010 10:44:13

   Επιτέλους κάποια στιγμή στην Ελλάδα πρέπει να λειτουργήσει η δικαιοσύνη. Τα έκτακτα δικαστήρια πρέπει να ξαναλειτουργήσουν όπως με την πτώση της χούντας.

   • εναςάσχετος avatar
    εναςάσχετος @ anonymos 03/07/2010 10:53:23

    Συμφωνώ απόλυτα.

   • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
    ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ anonymos 03/07/2010 15:36:14

    Ναι έκτακτα δικαστήρια για να διϋλίζουν τον κώνωπα (πεπραγμένα ΝΔ) και να καταπίνουν την κάμηλον (πεπραγμένα ΠΑΣΟΚ-Μπακογιάννη-Καρατζαφέρη).

 3. Orestios avatar
  Orestios 03/07/2010 00:48:34

  Μα γιατί κρύβεται η Αννούλα? Μια δημοκρατικιά υπουργός γιατί να κρύβεται? Μήπως δεν είναι τελικά?

  • anonymos avatar
   anonymos @ Orestios 03/07/2010 10:42:11

   Τι εννοείς υπουργός ή δημοκρατικιά?

  • Έλεος, φτάνει πια, ας σιχτίρ! avatar
   Έλεος, φτάνει πια, ας σιχτίρ! @ Orestios 03/07/2010 17:28:12

   η μπιντελμπεργκ την καθοδηγεί. Κρύβεται η μπιντελμπεργκ, κρύβεται και αυτή.

 4. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 03/07/2010 01:20:03

  Σε όποια εκδήλωση έχω πάει τελευταία, όποτε ακούγεται όνομα στελέχους του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται εκεί, πέφτει απίστευτο γιουχάρισμα. Σε μικρότερη κλίμακα, το ίδιο συμβαίνει με κάποια στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης, όπως ο Παυλόπουλος.

  • anonymos avatar
   anonymos @ Γιάννης Σ. 03/07/2010 10:41:15

   Η αννούλα είναι αξεπέραστη. Το πιό αντιπαθές άτομο του κόσμου. Δεν τολμάει να πάει στην Κοζάνη από όπου κατάγεται όπως και ο άλλος αντιπαθέστατος Παπακωνσταντίνου. Με στυλιάρια τους περιμένουν

   • εναςάσχετος avatar
    εναςάσχετος @ anonymos 03/07/2010 12:16:58

    Αν καταπιεί το σάλιο της θα δηλητηριαστεί!

 5. ataktos avatar
  ataktos 03/07/2010 06:57:31

  Nα πάνα, να μάλαμα.....

  Σε ολοσέλιδη διαφήμιση στον "Κόσμο του επενδυτή" (19.6.2010) αυτοσυστήνεται η πάνα BABYLINO. Είναι προϊόν της ομώνυμης Εταιρείας, και να τι δηλώνει :

  ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ : 100% Ελληνική

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ : Υπερ-απορροφητική βρεφική πάνα με ελαστικά πλαϊνά

  ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ : Η μόνη επώνυμη ελληνική πάνα. Με σύγχρονο σχεδιασμό, μεγάλη απορροφητικότητα, ελαστικά πλαϊνά για άνεση κινήσεων και επιλεγμένα υλικά, φιλικά στο βρεφικό δέρμα.......

  ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ : οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της ΜΕΓΑ, στην Αθήνα
  ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ : Με το πάντρεμα της πιο σύγχρονης τεχνολογίας που διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά και την αμέριστη φροντίδα των τεχνικών της ΜΕΓΑ

  ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ : 100% Ελληνική, 280 εργαζόμενοι με εξαγωγές σε 17 χώρες.........κλπ.κλπ.

  Πρόταση :
  Να μιλήσουμε σε όλους για την ελληνικότητα της Babylino. Και χωρίς να έχουμε ψευδαισθήσεις ως προς την εμβέλεια μιας "εσωτερικής' πολιτικής για την αντιμετώπιση της κρίσης, να χρησιμοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερες από αυτές τις πάνες : Για τα παιδιά μας - ή ενδεχομένως και για κάποιους από εμάς.....Και φυσικά εκτός από πάνες να αλλάξουμε πολιτικούς - που λέει το ρητό των ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - και ει δυνατόν να αλλάξουμε και ΠΟΛΙΤΙΚΗ . Αρκετό χ3σιμο φάγαμε....

 6. Dimi avatar
  Dimi 03/07/2010 10:02:28

  Η μονίμως κρυπτομένη (λύκε, λύκε είσ’εδώ;) δημοφιλής σουβλίτσα-Βilderberg, με τα φούξια μοντελλάκια και τα ροζακί γελάκια, Δεν πείθει κανένα.

  Ο,τι και να πει (που Δεν λέει) ό,τι και να κάνει (που Δεν κάνει), η μέσα κι έξω by default βλαχιά της είναι αξεπέραστη.

  Οπως άλλωστε συμβαίνει και με όλα τα "προοδευτικά" ψώνια της χολερο-νεοταξίας.

  • neotera avatar
   neotera @ Dimi 03/07/2010 10:24:51

   Εεετσι, η by default βλαχιά έγραψε ! Κι εμένα η βλαχάρα με τ' αγγλικούλια, τα 15 ακίνητα και τα πάνω κάτω στα σχολεία στο στομάχι μου κάθονται. Η παιδεία στην ελλαδίτσα είναι ένα χωράφι που οργώνεται ξανά και ξανά με αλλαγές επί αλλαγών επί 30 χρόνια και ποτέ δεν το σπέρνουν για να καρπίσει...

   • Dimi avatar
    Dimi @ neotera 04/07/2010 00:53:44

    @ neotera

    25/2/10: Aννα-Bildeerberg: υπουργός ΜΗ-Εθνικής Παιδείας Θρσηκευμάτων και δια Βίου Αμάθειας, απαντά σε ερώτηση του Η. Πολατίδη (ΛΑΟΣ) σχετικά με την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών στο Παιδαγωγικό Τμήμα ΑΠΘ.

    Η. ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ: «Κάποιοι «Ταλιμπάν» του πολυπολιτισμού έχουν καταλάβει τις παιδαγωγικές σχολές και θέλουν να δείξουν ότι θα κάνουν το πρόγραμμα σπουδών όπως θέλουν και θα βγάλουν έξω οτιδήποτε δεν τους αρέσει (...)Έχω εδώ έναν κατάλογο, όπου με την εξαίρεση του Παιδαγωγικού Τμήματος των Ιωαννίνων, όλα τα άλλα Τμήματα αποφάσισαν με το «έτσι θέλω» ότι δεν θα διδάσκουν τα Θρησκευτικά (...)Έχουμε και την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ, η οποία ζητά να ΜΗ διδάσκονται Θρησκευτικά, αλλά ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ, διότι είμαστε μία πολυπολιτισμική χώρα!

    1. Πιστεύει το Υπουργείο ότι οι απόφοιτοι διδάσκαλοι του ανωτέρου Τμήματος είναι κατάλληλοι για διορισμό, αφού διδάσκουν μάθημα το οποίο αγνοούν;

    2. Τι μέτρα προτίθεται να λάβει το Υπουργείο για την προσθήκη του μαθήματος των Θρησκευτικών σε περίπτωση που το Τμήμα θα αρνηθεί να το συμπεριλάβει στο πρόγραμμα σπουδών του; Σκέφτεται να καταρτίσει τους αποφοίτους με κάποιον άλλο τρόπο (ειδικά σεμινάρια, κλπ);

    3. Ισχύει για το Υπουργείο η θεμελιώδης συνταγματική αρχή της παρ. 2 του άρθ. 16 του Ελληνικού Συντάγματος που αναφέρει ότι η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνειδήσεως και την διάπλασή τους σε ελευθέρους και υπεύθυνους πολίτες;...»

    Aννα-Bildeerberg: «Κύριε Βουλευτά, όπως σας είναι γνωστό και το αναφέρετε, τα προγράμματα σπουδών των Τμημάτων καταρτίζονται από τη Γενική Συνέλευση του κάθε Τμήματος και τα προγράμματα σπουδών ΔΕΝ ταυτίζονται υποχρεωτικά με τα προγράμματα σπουδών των σχολείων. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα Θρησκευτικά, αλλά συμβαίνει και σε άλλα μαθήματα.

    Όμως, αυτό που ισχύει πάγια και σε όλες τις παιδαγωγικές σχολές είναι ότι γίνονται ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ, οι οποίες είναι υποχρεωτικές για τους φοιτητές, στις οποίες τους δίνεται η δυνατότητα, τα προσόντα και οι δεξιότητες, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν μεθοδολογικά στη διδασκαλία μαθημάτων, τα οποία είναι στα αναλυτικά προγράμματα»... (μπλα μπλα μπλα)...

    Θάλεια Δραγώνα: «ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ήταν η Επανάσταση των Ελλήνων το 1821 ενώ η Ελληνική εθνική ταυτότητα είναι στηριγμένη σε μύθους και «ενισχύεται αποφασιστικά από την αποσιώπηση σημαντικών ιστορικών πληροφοριών» αναφορικά με το μεγαλείο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!” (πόσα της δώσανε γιά να τα λέει όλ'αυτά;;)

    Συμπέρασμα:
    Aννα-Bilderberg + Θ. Δραγώνα = Η Τσογλαναρία Τζωρτζ Ψώρος

    **
    Αύριο, 4 Ιουλίου, οι Αμερικανοί γιορτάζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησία τους από το Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας στις 4/7/1776. Εάν υπήρχε έστω και μιά Αντιμερικανίδα τύπου Δραγώνα, η οποία θ'αποτολμούσε να διακωμωδήσει ή, διαστρευλώσει το νόημα της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, Kράτους 250 μόλις ετών, θα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, Χωρίς ελαφρυντικά.

    Εδώ, στην Ελλάδα, Κράτος με 5000χρονη ιστορία και ταυτότητα, ανεχόμαστε ατιμωρητί, τα Δραγώνια απόβλητα.

    "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους"
    ~Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΗΣΙΣ:

    Jeffrey Mineiko is the name of the blame game.
    ή, πέφτει αυτός, ή χάνεται η Ελλάδα
    ή, Τώρα, ή, Ποτέ!

  • anonymos avatar
   anonymos @ Dimi 03/07/2010 10:38:51

   Ξέχασες τις σιλικόνες

 7. ana_min_kles avatar
  ana_min_kles 03/07/2010 10:37:29

  Διαμαντοπούλου δεν θα ήθελα ούτε στους χειρότερους εφιαλτές μου να είμαι στη θέση σου. Πωπω τι σε περιμένει, κάνε την γρήγορα

 8. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 03/07/2010 15:34:02

  Με δυό λόγια τα είπες όλα και όλα έχουν το αντίτιμό τους.
  Δυστυχώς. Εκεί οφείλεται άλλωστε και η κατάντια της Ελλάδας, αλλά και η άνοδος στην εξουσία ορισμένων από τα κατακάθια της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.