#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/02/2008 22:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το κατηγορητήριο εναντίον της Τσέκου. Από τα «USB» στα DVD

Τα κυριότερα σημεία του πεντασέλιδου κατηγορητηρίου της υπόθεσης Ζαχόπουλου αποκαλύπτει η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Το κατηγορητήριο αναφέρεται σε οπτικοακουστικό υλικό (το περίφημο DVD) με σκηνές από τη συνεύρεση Ζαχόπουλου - Τσέκου, αλλά και με «συζητήσεις» που περιέχει αυτό. Το περιεχόμενο των διαλόγων αυτών παραμένει άγνωστο. Και ίσως κρύβει την αιτία των σπασμωδικών χειρισμών που ακολούθησαν. Στο κατηγορητήριο υιοθετείται πλήρως η μαρτυρία του σκηνοθέτη, και φίλου του Ζαχόπουλου, Γιώργου Μυλωνά περί εκβιασμού.  Η Εύη Τσέκου κατηγορείται, επίσης, και για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του Ζαχόπουλου σε ερωτικές σκηνές στις οποίες συμμετείχε και η ίδια. Στον Χρ. Νικολουτσόπουλο αποδίδεται από κοινού δράση με τους άλλους δύο δικηγόρους Δημ. Μπαλέρμπα και Ηρ. Κουτελίδα, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ. Οι ροζ εικόνες τραβήχτηκαν με  μικροκάμερα προσαρμοσμένη στην τσάντα της.

Για την επίσκεψη Τσέκου στο Mega λέει ότι προσκόμισε μόνο οπτικοακουστικό υλικό, με εκείνη και τον Χρ. Ζαχόπουλο σε προσωπικές στιγμές, το οποίο επέδειξε στην δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη.». Το ρήμα  «επέδειξε» έχει σημασία επειδή για την Τρέμη χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη, ενώ για τον Θ. Αναστασιάδη χρησιμοποιείται το ρήμα «εμφάνισε» (σε οθόνη). Με το «Πρώτο Θέμα», υπήρξαν δύο ραντεβού. Το πρώτο με τον συντάκτη της εφημερίδας Ι. Μακρυγιάννη, στα γραφεία του δικηγόρου Νικολουτσόπουλου και το δεύτερο την επομένη (22 Νοεμβρίου) με τον Αναστασιάδη και τους Μακρυγιάννη και Νικολουτσόπουλο στα γραφεία της εφημερίδας. Για την επίμαχη σκηνή της επίδειξης του οπτικού υλικού και της πιθανής αντιγραφής του, το κατηγορητήριο αναφέρει τα εξής: «...η Εύη Τσέκου προσαρμόζοντας σε ηλεκτρονικό υπολογιστή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο μικρής χωρητικότητας (USB) εμφάνισε στην οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή το σύνολο του ψηφιακού οπτικοακουστικού υλικού που ήταν αποθηκευμένο στον παραπάνω δίσκο, συμπεριλαμβανομένων και έξι φωτογραφιών που απεικόνιζαν εκείνη και τον Ζαχόπουλο σε προσωπικές στιγμές, τις οποίες επέδειξε προς αυτούς...». Δηλαδή, ο Θέμος την κορόιδεψε και το αντέγραψε στον υπολογιστή του και μετά έκανε και το DVD που πήγε στον Ανδριανό;

Η Εύη Τσέκου κατηγορείται, τέλος, ότι με τις επισκέψεις αυτές επεδίωκε να στείλει μήνυμα στον Ζαχόπουλο, ώστε να εξαναγκασθεί να της καταβάλει το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ. Εκείνος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο «δεν υπέκυψε στην απειλή της και προτίμησε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας στις 13.30 της 20ής Δεκεμβρίου από τον τέταρτο όροφο της οδού Καρνεάδου». Δεν απελπίστηκε δηλαδή όταν έμαθε το Μαξίμου γνώριζε τις ερωτικές επιδόσεις του και κυρίως ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. πρεζα tv avatar
  πρεζα tv 16/02/2008 22:56:20

  Τι μπορει α περιεχει ενας διαλογος δυο ανθρωπων που κανουν σεξ;;;

 2. Frixos13 avatar
  Frixos13 16/02/2008 23:19:54

  Φυσικά και δεν μας νοιάζει τι λένε μεταξύ τους. Το θέμα είναι αν ο Χρηστάρας μιλάει για τον Καραμανλή και τη Νατάσα

 3. Nick avatar
  Nick 16/02/2008 23:49:18

  MEGA-λο στραπάτσο!

 4. Τάκης avatar
  Τάκης 17/02/2008 00:18:21

  Και το μοντάρισμα από ποιον έγινε? Από το Θέμο ή το Μαξίμου???Αυτό είναι το καυτό ερώτημα!!!

 5. νικολς avatar
  νικολς 17/02/2008 00:19:05

  Τι μπορούν να πουν στο σεξ δυο εραστές;
  πολλά...
  ......................................................

 6. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 17/02/2008 01:04:01

  Κατά τη γνώμη μου το μοντάρισμα έγινε από το Θέμο και το έδωσε για δείγμα. Τα βρήκαν και θα πάει για πλημμέλημα. Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είναι στη στενή και να κάνει παρέα στην Τσέκου.

 7. Γιώργος Κούρβας avatar
  Γιώργος Κούρβας 17/02/2008 02:05:21

  Απολογία Καταγγελία Ζαχοπούλου

  TO WHOM IT MAY CONCERN


  «Η ηθική κοινωνία, η κοινωνία των αγγέλων εκμεταλλεύτηκε ένα η θ ι κ ό μου παράπτωμα, βρίσκοντας την κατάλληλη ΠΟΛΙΤΙΚΗ αποδοχή. (: είναι σαν να λέει: «Το “ηθικό παράπτωμα μου”, έστω και σε dvd, είναι προσωπικό δεδομένο [επικοινωνιακά- ΤΥΠΟΣ], άρα, δεν δικαιο-λογέται [νομικά- ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ] ούτε αιτιο-λογείται [νομοθετικά- ΒΟΥΛΗ] η“πολιτική αποδοχή” του, εκ μέρους του Μαξίμου [εκτελεστικά- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ], οπότε, δεν έπρεπε να με παραιτήσετε, για να το παίξετε τίμιοι στα μάτια της υποκριτικής, όπως κι εσείς, Κοινωνίας. Τι έκανα εγώ, που δεν το κάνετε εσείς;»).
  Έπεσα βορά στο στόμα των λεόντων, (: α-πο-κλεί-ε-ται μόνο η Τσέκου, ο Κουτελίδας, ο Νικολουτσόπουλος κι ο Μαλέρμπας να είναι «οι λέοντες». Όμως, τα ΜΜΕ, ο Τύπος, τα Κόμματα, το Κεφάλαιο/νταβατζήδες, - μεμονομένα, συνδιασμένα ή συνολικά- , ταιριάζουν «ταμάμ»). Ένα η θ ι κ ό παράπτωμά μου, έδωσε την ευκαιρία σε εκβιαστές να αποκτήσουν υλικό. Μου ζήτησαν χρήματα και εμμέσως διευκολύνσεις σε αρχαιολογικά θέματα. Αρνήθηκα να υποκύψω. Μου έδωσαν και αριθμό λογαριασμού που ανήκε σε έναν από τους πρωτεργάτες. (: Ώς εδώ, ο εκβιασμός είναι αποκλειστικά ποινικός. Μάλιστα, λέει ότι δεν είχαν πετύχει τον στόχο τους οι εκβιαστές κι αυτό α π ο δ ε ι κ ν ύ ε τ α ι με το ότι ο λογαριασμός που του έδωσαν για να καταθέσει τα χρήματα, δεν πιστώθηκε, π-ο-τ-έ, από τον ίδιο).
  Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ώτα (: εδώ, ο εκβιασμός γίνεται «πολιτικός») προκειμένου να γίνει πιο εύπεπτος ο ηθικός εκβιασμός. (: Προσοχή! Τα «ευήκοα πολιτικά ώτα» (= Μαξίμου/Πρωθυπουργός/Κυβέρνηση) συνεργάστηκαν με τους ποινικούς εκβιαστές και, ΑΡΑ, ήταν συναυτουργοί και συνένοχοι, αφού: φρόντισαν και συνέβαλαν «να γίνει πιο εύπεπτος ο ηθικός εκβιασμός»!). Αρκεί ένα λάθος άραγε στην τέλεια κοινωνία μας για να σπιλώσουμε, να διαγράψουμε μια ζωή; (: Εξαρτάται από το λάθος! Η δε «κοινωνία μας» δεν είναι «τέλεια», γιατί υπήρξαν και υπάρχουν επίορκοι, ανέντιμοι και δειλοί «Ζαχόπουλοι» = πολίτες, πολιτικοί, κυβερνόντες, που επικαλούνται το υπαρκτοχριστιανικό «ο μη αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω», μετατοπίζοντας …παπα-τζήδικα την Ευθύνη, από το φυσικό πεδίο της Πολιτικής, στο «μεταφυσικό» της Θρησκείας).
  Ο μηχανισμός στήθηκε (: σπείρα οργανωμένου εγκλήματος) με σ κ ο π ό μια ολόκληρη ζωή α ρ χ ώ ν και α γ ώ ν ω ν να πέσει βορά στην αρένα. (: Δεν ήταν, δηλαδή, τα χρήματα, -ή, τουλάχιστον, μόνον αυτά-, ο σκοπός των συνεργαζομένων τελικών ποινικών και πολιτικών εκβιαστών, [= ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΟΣ], αλλά η πολιτική εξόντωσή του, αφού δεν μιλάει για τις οικονομίες μιας ζωής, αλλά, για «μια ολόκληρη ζωή αρχών και αγώνων»). Δεν μπόρεσαν να με σπιλώσουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ και θέλησαν να με εξαφανίσουν ηθικά. (: Οι πρώτοι εκβιαστές, οι ποινικοί, είχαν «σκοπό» χρήματα και αποχαρακτηρισμούς. Οπότε, «ο μηχανισμός» που καταγγέλλεται εδώ, στο τέλος, σαν ο εκβιαστής που τον έκανε να σαλτάρει, ήταν - εν μέρει, αν όχι συνολικά- πολιτικός, και, ΑΡΑ, μόνο πολιτικοί και οι συν αυτοίς [Κόμματα, ΜΜΕ, Κεφάλαιο ή Λ- ΜΑΤ ή "νταβατζήδες"] είχαν συμφέρον να «τον στήσουν». Σ’ αυτούς απευθύνεται, κ. Δικαιοσύνη, που, ενώ είναι ίδιοι κι όμοιοι, κ. ανακριτά, δεν τον στήριξαν, αλλά, για να γλιτώσουν αυτοί, οι ευεργετημένοι από τον ίδιο, κ. Οικονόμου, τον έστησαν με την πλάτη στον τοίχο…)

  Θέλετε αίμα;
  Θέλετε κρέας στην αρένα;
  Θα το έχετε.

  Θέλω να καταγγείλω τη στημένη εντιμότητα (: οι περί ηθικής ρητορικές κορώνες του Πρωθυπουργού και, κατ’ επέκτασιν, της ΝΔ, του Πολιτικού Συστήματος και της καρα-βολεμενο-πουτσο-μουνο-δονητο-χαρμπουργκερο-χορτασμενο-μαλακισμένης Κοινωνίας των εν τηλεοπτική αφασία διατελούντων νοικοκυραίων,) και να βάλω τέρμα σε ασύδοτα φαινόμενα ν ε ο φ α σ ι σ μ ο ύ. (: Τεράστια "μπηχτή", με το ίδιο του το αίμα βουλοκέρι έμπρακτης κατακόκκινης σφραγίδας αυθεντικότητας των λεγομένων του, κι όχι «να ’χαμε, να λέγαμε και γόπες να φουμέρναμε», ή ανεύθυνα λαμόγια λόγια λογίων! Χωράει όλο το πολιτικό Σύστημα, από «Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι»/Ευαγγελιστές/ Φιλοσιωνιστές Neocon τού Λευκού Οίκου και την εδώ αντιπροσωπεία τους, μέχρι δογματικούς Νεοορθόδοξους του Περισσού και της «Άρδην» Κορυφιστικής Κανελλιστικής Επανίδρυσής του. Προσοχή! Κρίσιμη πληροφορία, ή Crucial Data, ή …CD: Αυτός, ο αντιπαθής φυσιογνωμικά, ο προδότης ηθικά, ο σφετεριστής κοινωνικά, ο εκμεταλλευτής φεμινιστικά, ο λαθρεπιβάτης κομματικά, ο απόβλητος πολιτικά, ο βδελυρός πολιτισμικά, ο αναξιοπρεπής φιλικά, και ο φαύλος διαχειριστικά, Γενικός Γραμματέας, γίνεται, ξαφνικά, ο Κύριος Χρίστος Ζαχόπουλος, και αποφασίζει να θυσιάσει την ζωή του, - κάτι σαν καμικάζι αυτοκτονίας -, έχοντας τριπλό στόχο: α) Να εξιλεωθεί, απέναντι σε θεούς και ανθρώπους, με την αυτο-κατα-Δίκη του σε θάνατο, β) Να εκδικηθεί, παρασύροντας σε πολιτικό θάνατο τους πρώην ιδεολογικούς φίλους του και, -κυρίως!-, τον άμεσο υπεύθυνο της απόσυρσης εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα το «ν’ ανοίξει η γη να με καταπιεί, καλύτερα!». Εδώ στοιχειοθετείται το κακούργημα του εκβιασμού: «Παραιτήσου, γιατί, “θα ’χουμε άλλα”», και γ) Να προσφέρει υπηρεσία στην πατρίδα του, μέσω της πολιτικής συζήτησης που θα άνοιγε αυτή η σε βαθμό κακουργήματος κατά του Μαξίμου κατηγορία της Eκβίασης, έτσι όπως αυτή συνάγεται απ’ αυτήν εδώ την τελευταία πρόταση. «Τα ασύδοτα φαινόμενα νεοφασισμού», βέβαια, ή έλκουν την καταγωγή τους από το Μαξίμου, (κακούργημα), ή συγκαλύπτονται από αυτό (κακούργημα, επίσης), ή, στην καλύτερη εκδοχή, είναι ανίκανο (αμέλεια, όχι δόλος: πλημμέλημα) να τα χαλιναγωγήσει. Σε κάθε περίπτωση, ο «Νεοφασισμός», ο οποίος, εγγράφως και ξεκάθαρα, δηλώνεται από το θύμα ως ο εκβιαστής του, αφορά την Πολιτική. ΑΡΑ: το έγκλημα, εκτός από ποινικό, είναι και πολιτικό.

  Ζητώ συγνώμη
  από όσους με αγάπησαν και με στήριξαν»

 8. factorx avatar
  factorx 17/02/2008 02:43:07

  Νικολς, ας κρατήσουμε το επίπεδο που έχουμε. Please

 9. Factorx avatar
  Factorx 17/02/2008 03:16:20

  Για να γνωρίζετε όλα τα παιχνίδια παραθέτω τα κεντρικά σημεία της συμπληρωματικής απολογίας της Τσεκου που σύμφωνα με την σημερινή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ια υποβάλει άυριο:

  Για τον Χρ. Ζαχόπουλο: Αυτή την φορά αναμένεται να παραδεχθεί την ερωτική σχέση που είχε με τον πρώην γεν. γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού. Ως αιτία για την άρνηση της συγκεκριμένης σχέσης κατά την πρώτη της απολογία ενώπιον του ανακριτή, η κ. Τσέκου αναμένεται να επικαλεστεί την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του κ. Ζαχόπουλου αλλά και την οικογενειακή του κατάσταση.

  Για το DVD: Η κ. Τσέκου έχει ήδη υποστηρίξει ότι δεν έχει σχέση με το DVD που έφθασε στα χέρια του ανακριτή και την επεξεργασία που όπως προκύπτει και από την πραγματογνωμοσύνη της ΕΛΑΣ έχει αυτό υποστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Τσέκου αναμένεται να ισχυριστεί, ότι είχε στην κατοχή της οπτικοακουστικό υλικό ερωτικού περιεχομένου σε μορφή βιντεοκασέτας, το οποίο ωστόσο δεν χρησιμοποίησε για να εκβιάσει τον πρώην γεν. γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω βιντεοκασέτα, φέρεται να «γυρίστηκε» περί τα τέλη Σεπτεμβρίου και η διάρκειά της να ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτή του DVD.

  Για την επίσκεψη στο «Πρώτο Θέμα»: Ηδη η κ. Τσέκου με δήλωσή της από τις φυλακές Κορυδαλλού αφήνει να εννοηθεί ότι το οπτικοακουστικό υλικό επιδείχθηκε μόνο στο «Πρώτο Θέμα» και όχι στο «Mega». Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Τσέκου αναμένεται να υποστηρίξει ότι το υλικό που εκείνη είχε στην κατοχή της επιδείχθηκε κατά την επίσκεψή της στο «Πρώτο Θέμα» μέσω υπολογιστή της εφημερίδας και εν συνεχεία υπεκλάπη και υπέστη μοντάζ.

  Για «Μega» - Νικολουτσόπουλο: Η 35χρονη αναμένεται να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς των στελεχών του τηλεοπτικού σταθμού ότι δεν τους επέδειξε το DVD. Σχετικά με τον κ. Χρ. Νικολουτσόπουλο ο οποίος την συνόδευε και σύμφωνα με μαρτυρίες επεδίωκε οικονομικό αντάλλαγμα για λογαριασμό της από τα εν λόγω ΜΜΕ, η κ. Τσέκου αναμένεται να υποστηρίξει ότι ουδέποτε ζήτησε χρήματα ευθέως ή μέσω οιουδήποτε τρίτου.

 10. Μερόπη avatar
  Μερόπη 17/02/2008 11:10:51

  Συμμερίζομαι τις σκέψεις σου και τον προβληματισμό σου αγαπητέ μου Factorx για το περιεχόμενο του διαλόγου των "εραστών".
  Αφού ο Ζαχο είχε ήδη ομολογήσει στη γυναίκα του την εξωσυζυγική του σχέση, κάποιος άλλος λόγος υπήρξε που φούνταρε. Μήπως "κάρφωνε" τον Πρωθυπουργό;;;; Λέω ....μήπως;;;

 11. ΑΣΧΕΤΟΣ avatar
  ΑΣΧΕΤΟΣ 17/02/2008 11:57:12

  Ξεκολλάτε με την Ζαχοπουλιάδα και ασχοληθείτε με την Siemens και τα πολιτικολαμόγια που τα τσέπωσαν,ενώ ο κόσμος πεινάει.Εχετε καθόλου σκεφτεί,πως ενώ συμβαίνουν απίστευτα πράγματα γύρω μας ( ανεξαρτητοποίηση Κοσόβου,"απειλές Πούτιν,πιθανή είσοδος της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ,ασφαλιστικό,φαβορί αφροαμερικανός για το Λευκό Οίκο,Siemens), εμείς στην ψωροκώσταινα ασχολούμαστε με τους Ζαχοπουλομακηδες;; Πως λέγεται αυτό; BRAIN WASH είπατε;;;

 12. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 17/02/2008 12:07:52

  Η Τσέκου με κρυφή κάμερα κατέγραψε το επίμαχο υλικό, μετά το μετέφερε σε βιντεοκάμερα(;), σε υπολογιστή(;), σε φλασάκι(;) κάπου τέλος παντων, και ταυτόχορνα είχε ήδη κάνει επεξεργασία ώστε από το υλικό αυτό να έχει kai φωτογραφίες, (ενδεχομένως με μοζαικ στα πρόσωπα;).

  Και αυτή η "άσχετη" από τεχνολογία γυναίκα έπεσε θύμα υποκλοπής (κατά τα λεγόμενα της) κατά την επίδειξη του υλικού της. Και δεν κατάλαβε τίποτε. Καλά...

  Είναι τόσο αναξιόπιστη σε οτιδήποτε έχει πει μέχρι σήμερα που συσκοτίζει, αντί να διαφωτίζει τα γεγονότα.

 13. Προφήτης avatar
  Προφήτης 17/02/2008 15:05:37

  Σχόλιο 1 (Ζαχο)

  Τεχνολογία τέτοιων μαγνητοσκοπήσεων, στην Ελλάδα, έχουν μυστικές υπηρεσίες, ορισμένοι ντετεκτιβς ... και ο Μάκης.
  Δεν μπορεί κάθε ερασιτέχνης με εξοπλισμό της πλάκας να παραγάγει υλικό που ρίχνει κυβέρνηση.
  Δεν είναι οι μπάτσοι στο Ομονοίας ή οι μαθητές με τη Βουλγάρα στο Αλιβέρι. Με το κινητό.

  Να τελειώνει το παραμύθι. Ο Ζαχόπουλος βιντεοσκοπείταν συστηματικά.
  Ψάξτε πού και γιατί τα "έσπασαν" οι θεματικοί συνεταίροι ή οι κινούντες τα νήματά τους.

  Σχόλιο 2
  Οι περισσότεροι σχολιάζοντες εδώ "γνωριζόμαστε", καθένας/μια έχει αφήσει ένα "αποτύπωμα" γραφής & απόψεων.
  Γνωρίζουμε επίσης, κατά κάποιο τρόπο, τον δια τού σχολιασμού βαθμό αντίδρασης στα δημοσιευόμενα.

  Θλίβομαι βαθειά διότι το ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ προηγούμενο ποστ, για την δασκάλα στον Εβρο, δεν σχολιάσθηκε καθόλου. Ενώ η ζαχοπουλειάδα "τσίμπησε" 12 σχόλια. Γαργαλάει.

  Ο Έβρος είναι γνωστό θέμα, θεωρώ.
  Αλλά κανένας μας να μην νοιώσει την ανάγκη να προσθέσει μια φωνή διαμαρτυρίας και αγανάκτησης...
  Ένα "φτάνει πια ρε ...".
  Ένα "αντε γαμ.. καρ.. Ντόρα".

  Δεν κατηγορώ κανέναν, δεν προσάπτω τίποτα, δεν υποδεικνύω τίποτα.

  Απλά δημοσιοποιώ τη θλίψη μου. Τόσο λεχρίτες του καναπέ γίναμε για να ανεχόμαστε πουλημένα τομάρια.

  Μια και δυο γενιές μόλις πίσω, έχυσαν αίμα για μείνει ο τόπος ελεύθερος.
  Οι απόγονοι χύνουν πρόθυμα αίμα μόνο σε συμπλοκές για να υπερασπισθούν συμφέροντα επιχειρηματιών τού ποδοσφαίρου.

 14. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 17/02/2008 15:25:36

  Προφήτης το θέμα του Έβρου το έχω σχολιάσει σε άλλο μπλογκ που δεν είναι πολιτικό αλλά δασκάλας και το έβγαλε για να τονίσει την παιδαγωγική διάσταση, ναι υπάρχει και τέτοια, του θέματος πολύ πριν τον ανακαλύψουν τα πολιτικά μπλογκς.

  Κλίκ
  .
  .

 15. Προφήτης avatar
  Προφήτης 17/02/2008 17:20:52

  Εξάκτινε, επαναλαμβάνω, δεν τίθεται προσωπικά, για κανέναν μας.
  Σε μένα προκαλεί βάσιμους απαισιόδοξους συνειρμούς.
  Αναρωτιέμαι, στους άλλους όχι ;

  Είναι διάχυτη η αδιαφορία για τις ακριτικές περιοχές, εν γένει για τον γεωγραφικό χώρο, που μαζί με την ιστορία και τις παραδόσεις του συνιστούν την έννοια "πατρίδα".

  Οι αιτίες της ελλιπούς ευαισθητοποίησης οφείλονται σε πολιτικές συγκεκριμένων, με αποκορύφωμα τον σημιτικό "εκσυγχρονισμό".
  Βαθμιαία, η συλλογική συνείδηση επιχειρείται να απο-ελληνικοποιηθεί.
  Και οι αξίες να μεταστραφούν : η υπεράσπιση της χώρας να θεωρείται "ντεμοντέ" γραφικότητα.
  Όπως εσύ με τους "ροΐδηδες" που θέλουν κατάργηση του άβατου.

 16. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 17/02/2008 18:36:31

  Άσε ρε προφήτη μη με συγχύζεις κυριακάτικα. Αυτοί είναι πράκτορες που στόχο έχουν την αποδόμηση του κράτους και του κοινωνικού ιστού και χρηματοδοτούνται από έξω. Έχεις γράψει εδώ και νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς γιατί τα πράγματα δεν είναι αισιόδοξα. Η κατάλυση των πάντων και του ιστού της κοινωνίας είναι γεγονός αλλά δεν ξέραμε ποιος ήταν η πέμπτη φάλαγγα. Τώρα τη μάθαμε κι εμείς ενώ το ΚΚΕ την ήξερε από χρόνια ενστικτωδώς αλλά ίσως δε μπορούσε να τη σχηματοποιήσει θεωρητικά. Απλά τους απέβαλε. Άλλωστε είχε δίκιο γιατί αυτοί το έσυραν στον εμφύλιο τον οποίο και του χρέωσαν.

  Για το θέμα με τη Θράκη τώρα θα έγραφα εδώ αλλά έγραψα αλλού και βαρέθηκα να τα επαναλάβω. Επίσης όπως θα είδες εκεί έγραψαν αρκετοί και με άποψη, οπότε τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά. Επειδή επίσης παρακολουθώ τα blogs μέσω του blogsync θα σου πω ότι κυκλοφόρησε σε αρκετά και το θέμα το έβγαλαν τα μπλογκς και όχι οι εφημερίδες. Πάντως μέχρι και η ασχολούμενη αποκλειστικά με αυτά χρυσή αυγή, που σημειωτέον έχει στη wordpress τη μεγαλύτερη κίνηση με την ψιλικατζού άργησε να αντιδράσει. Είδα τον τίτλο στο dashboard, γιατί δεν τους διαβάζω, με καθυστέρηση δύο ημερών. Δεν το θεωρώ ιδιαίτερα ανησυχητικό εν όψει και του γεγονότος ότι το θέμα το θάψανε τα ΜΜΕ. Πάλι καλά να λες που το μάθαμε.

 17. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 17/02/2008 18:46:37

  Η πρώτη παράγραφος αναφέρεται στους “ροΐδηδες” όπως γράφει ο προφήτης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.