#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/03/2013 16:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το δράμα και...η κωμωδίαΕυτυχώς που σε ώρες δράματος έχουμε και μερικές στιγμές… κωμωδίας που μας προσφέρουν απλόχερα οι όψιμοι σύμμαχοι. Ο λόγος για τον Αλέξης Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο που βρήκαν μια ευκαιρία να επιβεβαιώσουν τις σχέσεις τους και τη συνεργασία που υπέβοσκε και που τώρα παίρνει μεγαλύτερη διάσταση.

Η συνάντησή τους για το Κυπριακό είχε όλα τα στοιχεία μιας γκροτέσκο παράστασης. Ξεκίνησε με προσπάθεια μετώπου για να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του Γ. Στουρνάρα, αλλά δεν τους βγήκαν τα κουκιά και ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι συλλογική η ευθύνη της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά και θα δουν στο άμεσο μέλλον πώς θα αντιδράσουν.

Το Κυπριακό φυσικά προσέφερε γόνιμο έδαφος για να ακουστούν διάφορες απόψεις από πολιτικούς που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα και που κάνουν προτάσεις μόνο για το θεαθήναι.

Κατηγόρησαν την κυβέρνηση και τον διοικητή της ΤτΕ, Γ. Προβόπουλο γιατί δεν έδωσε 2 δις ευρώ στην Κύπρο και δεν τη βοήθησαν. Αλλά εμείς λέμε γιατί να δώσουμε δύο δις και να μη δώσουμε 10 δις; Το χρήμα ρέει άφθονο στην Ελλάδα, εμείς δεν έχουμε ανάγκη από δάνεια, δόσεις, ταμεία και δανειστές. Λεφτά υπάρχουν γιατί να μη βοηθήσουμε την αδελφή Κύπρο; Αλλά λόγια ν’ αγαπιόμαστε δηλαδή. Διότι ακόμη κι αν είχαμε δύο δις να τους δώσουμε ως τι θα τους κάναμε αυτή την προσφορά; Θα εγγράφονταν ως δάνειο, επομένως θα έμπαινε και στο χρέος της Κύπρου; Και γιατί να το δεχθεί αυτό η τρόικα που θα έβαζε τα υπόλοιπα; Εδώ δε δέχεται τα λεφτά τα ασφαλιστικών ταμείων της Κύπρου θα δεχθεί τα 2 δις της χρεοκοπημένης Ελλάδας;

Αλλά προφανώς επειδή 2 δις για τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο είναι μαρούλια που φυτρώνουν παντού, μήπως να τους προτείνουμε να δώσουν αυτοί 500 εκατ. ευρώ για να μην κοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις των στρατιωτικών; Κι άλλα τόσα για να καλυφθεί η μαύρη τρύπα στα έσοδα του 2013;

Αλλά πάλι, αφού υπάρχουν τόσα χρήματα ας τα βάλουν και να μην πληρώσουμε φέτος το χαράτσι στα ακίνητα.

Από την άλλη, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛΛ. δεν είχαν ενημερωθεί για την εξαγορά των κυπριακών υποκαταστημάτων στην Ελλάδα; Αυτό δεν είναι βοήθεια για την οποία μάλιστα ο Ν. Αναστασιάδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του; Η ανακεφαλαιοποίησή τους θα κοστίσει 1,5 δις ευρώ κι ευτυχώς η κυβέρνηση πέτυχε να μην εγγραφεί στο ελληνικό χρέος το κονδύλι αλλά να το πληρώσουν οι δανειστές.

Κατά τα λοιπά Τσίπρας και Καμμένος συγκρότησαν, λέει, παλλαϊκό κοινωνικό μέτωπο κι άλλα τέτοια ηχηρά και πομπώδη.

Φανταστείτε αυτή την κρίσιμη ώρα να ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ με εταίρο τους ΑΝ.ΕΛΛ. Όπως έγραψε στο facebook ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γ. Μουρούτης, «Την ώρα που ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, εκ μέρους ολόκληρου του Κυπριακού λαού ευγνωμονεί την Ελλάδα και τον Πρωθυπουργό για την στήριξή τους, η παρέα του δεκαπενταμελούς της βίλλας Αμαλίας μαζί με τον αρχηγό των υδατανθράκων συναντιούνται και δηλώνουν ότι «ο Σαμαράς πρόδωσε την Κύπρο. Εγώ τους απαντώ: Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν η χώρα μας εφάρμοζε έστω και για λίγες ώρες την «πολιτική αυτοκτονίας» της παρέας της πλάκας... Σκεφτείτε!»

«Θα πρέπει να ντρέπονται όσοι έκαναν σπέκουλα τις προηγούμενες ημέρες», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου. «Η Ελλάδα στάθηκε στο πλευρό της Κύπρου σε όλα τα βήματα αυτής της δοκιμασίας. Στάθηκε και θα στέκεται πάντα. Χωρίς καμία ταλάντευση, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. Στάθηκε στα μεγάλα, αλλά και στα μικρά, στις λεπτομέρειες. Και στήριξε όπου μπορούσε και με ό,τι μπορούσε», προσθέτει και σημειώνει: «Στηρίξαμε απόλυτα, αλλά δεν προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε στον Ελληνισμό της Κύπρου τι θα κάνει».

Κατά τον κυβερνητικό  εκπρόσωπο, «η αληθινή στήριξη δεν εκφράζεται με καταγγελίες και λόγια του αέρα. Εκφράζεται ουσιαστικά και διακριτικά. Δεν το κάναμε για μικροκομματικούς λόγους μέσα στην Ελλάδα. Το κάναμε γιατί αυτό επιβάλλει το εθνικό καθήκον. Για να  βοηθήσουμε πραγματικά τα αδέλφια μας στην Κύπρο».

«Στηρίξαμε την Κύπρο. Δεν παίξαμε θέατρο στην πλάτη  της, όπως έκαναν άλλοι», συνεχίζει  ο κ. Κεδίκογλου, επισημαίνοντας ότι «μια Ελλάδα σταθερή και ισχυρή είναι  προϋπόθεση για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της και η  Κύπρος».

Τέλος, αφού υπενθυμίζει τη συμφωνία για εξαγορά των παραρτημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα που τερματίζει την αγωνία για τις καταθέσεις σε αυτά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλήγει. «Όσοι επί τόσες μέρες, έκαναν σπέκουλα πάνω στην αγωνία των Κυπρίων και τα αισθήματα αλληλεγγύης του Ελληνικού λαού, θα πρέπει σήμερα να ντρέπονται. Αν τους έχει μείνει ίχνος ντροπής…».

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εμμανουήλ Πρόιος avatar
  Εμμανουήλ Πρόιος 22/03/2013 16:56:37

  Συμφωνώ για τα περί κωμωδίας των όψιμων συμμάχων. Το πραγματικό δράμα όμως βρίσκεται στην άλλη συμαχία των 3 σωματοφυλλάκων του μνημονίου!

 2. Περσέας avatar
  Περσέας 22/03/2013 17:01:22

  Αγαπητέ μου αρθρογράφε!
  Ξέχασες και τον κ. Αρτέμιο Σώρρα!
  Το έχουμε χάσει το ...παιδί τελευταία!!

 3. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 22/03/2013 17:04:16

  Φίλε Πάνο, ποτέ δεν σου επιτέθηκα, παρά τις διαφορές μας, διότι όταν άλλοι κάνανε το παπί για το Κουρδικό ή το Σχέδιο Ανάν, ήσουν εκεί και δεν ξεχνώ. Ποτέ δεν σε χλεύασα για ένα τυχαίο σαρδάμ, γιατί σαρδάμ ήταν και ξέρω πως γνωρίζεις την διαφορά "υδρογονανθάκων" και "υδατανθράκων". Δεν ασχολούμαι με σαρδάμ, όλοι κάνουν.Αδιάφορο. Ποτέ δεν αναφέρθηκα με τρόπο απαξιωτικό στο πρόσωπο σου, η μισή σου ΚΟ και πολλά στελέχη είναι φίλοι μου. Κι όποτε απάντησα επιθετικά, ήταν σε λίγους ανόητους προκλητικούς και υβριστές, που δήθεν στο όνομα των ιδεών σου παριστάνουν τους Μουτζαχεντίν. Εγώ θυμάμαι τον βουλευτή που είχε τα cojones να πάει στον Οτσαλάν και σε μεγάλα εθνικά θέματα κράτησε ορθή στάση, όσο κι αν δεν μου ταιριάζει κάποιες φορές το ύφος σου, όσο κι αν έχουμε άλλη κοινωνική προέλευση και δράση. Ακόμη κι όταν έδωσες λαβές με ακρότητες, με θέσεις επιεικώς ευτράπελες ή επιπόλαιες, πάντα θυμόμουν τα προηγούμενα και δεν ασχολήθηκα κι ούτε θ' ασχοληθώ.
  Τα κολλητηλίκια όμως με απάτριδες μηδενιστές, εχθρούς της τάξης, της θρησκείας μας, αποδομητές της Ιστορίας μας δεν είναι, σαρδάμ, είναι επιλογή.
  Και μην μου πεις για την Ρεπούση. Παρά την υποχρεωτική συγκυβέρνηση, δεν επιτρέψαμε πουθενά να επιβάλλει η όποια Ρεπούση τις απόψεις της. Εσύ όμως τώρα συνεργάζεσαι με αυτούς, που ως κεντρικός μηχανισμός, ως ηγετική ομάδα, ιδέες και πρόγραμμα, στα Εθνικά, στην Παιφδεία, στην λαθρομετανάστευση, σδτην τρομοκρατία, κάνουν την Ρεπούση να μοιάζει ...Μπουμπουλίνα. Δεν αγιάζει ο σκοπός τα μέσα...

  • ΝΙΚΟΣ Π avatar
   ΝΙΚΟΣ Π @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 22/03/2013 17:29:56

   δεν υπαρχει καμμια λογικη στις κινησεις του.

  • HΛΕΚΤΡΑ avatar
   HΛΕΚΤΡΑ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 22/03/2013 22:48:21

   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Μικρασιάτης avatar
   Μικρασιάτης @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/03/2013 05:33:38

   Σωστος Φαηλε. Ετσι ακριβως ειναι.

  • fch avatar
   fch @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/03/2013 10:56:45

   δυο πορτες εχει η ζωη!...σας βλεπω και σας σε λΙγο να ...στηριζετε τον ΣΥΡΙΖΑ!....Ο ΓΕΛΟΙΟς κατα την ΝΔ ...ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ πΑΝΟς?....ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!....ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕ 3-4 ΚΡΙΣΙΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ Ν ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ (ΠΟΥ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ρΕΠΟΥΣΗ) ΣΑΜΑΡΑ...ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΠ (ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ)

  • Kώστας ΜΠ avatar
   Kώστας ΜΠ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/03/2013 15:22:07

   O Π.Καμμένος έχει δημοσίως μιλήσει για "προδότες".
   Δηλαδή εκτός από άσχετος, δημοκόπος, ψεύτης( η σελίδα 18 του προγράμματος του που μιλάει για κατάργηση του μηνημονίου ....όταν βρεθούν εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης, δηλαδή ποτέ) είναι και πανάθλιος υβριστής της παράταξης. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να είναι φίλος.
   Βέβαια , το "τι με είπε προδότη; Καλά μωρέ δεν το εννοεί..." είναι και αυτό μια στάσις. Νοιώθεται.
   Αλλά για όσους δεν θέλουν(-ουμε) να ξαναγεμίσουν τα ψηφοδέλτια Καμμένους και Καρατζαφέρηδες όπως έκανε η ΝΔ στην μεταπολίτευση με ευθύνη των ηγεσιών της, ο ΠΚ δεν είναι φίλος. Είναι ένας άθλιος υβριστής.

 4. Συριζαλβανία του Χότζα avatar
  Συριζαλβανία του Χότζα 22/03/2013 17:07:46

  Μετά το PSI το χρέος κατά 90% είναι στα χέρια ΕΚΤ-ΔΝΤ-κρατών ΕΕ.Βγαίνει κυβέρνηση σιριζανελ με στόχο κατάργηση μνημονίων 49 δις και παραμονή στο ευρώ. Εισάγεται το πρώτο νομοσχέδιο στη Βουλή όπου σε ένα άρθρο καταργούνται τα μνημόνια. Οι ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ ενεργοποιούν την παλιά πρόταση Σαρκοζί για ειδικό λογαριασμό ανατροφοδότησης χρέους, δηλαδή χωρίς τα λεφτά να περνούν από τα κρατικά ταμεία αλλά μπαίνουν κατευθείαν στον ευρωπαϊκό λογαριασμό. Η χώρα χάνει τα (κουτσά-στραβά) δημοσιονομικά πλεονάσματα και ξεκινάει με 49 δις έλλειμμα αφού έχουν καταργηθεί τα μέτρα των μνημονίων.Τα spreads πάνε κατευθείαν στις 3000μ.β. και το κράτος δε μπορεί να δανειστεί ούτε με 3μηνα έντοκα γραμμάτεια καθώς το επιτόκιο προσεγγίζει το 18% και του δεκαετούς το 31%.έχουν φύγει 20-25 δις.από τις τράπεζες, όμως ο κόσμος συνεχίζει να σπεύδει στις τράπεζες για ρευστό και τίθεται όριο ανάληψης. Και μετά από τις πρώτες 3 λεύτερες αντιμνημονιακές μέρες καλούμε εσπευσμένα τον Τόμσεν και την τρόικα να έρθει στην Ελλάδα.Σε ειδικό χώρο του αεροδρομίου πραγματοποείται η συνάντηση της τρόικας με τον Πρωθ/γο Τσίπρα και τον Αντ.της Κυβερνήσεως Καμμένο και μέσα σε 2 λεπτά συμφωνούν το τέταρτο μνημόνιο που περιλαμβάνει τα μέτρα των προηγούμενων τριών μνημονίων και βίαια μέτρα εξομάλυνσης των 3 αντιμνηνιακών ημερών που έφυγαν καμιά 35 δις καταθέσεις και την εξισορρόπηση χαοτικών καταστάσεων.Κι όμως ακόμα υπάρχουν αντιμνημονιακοί ΕΝΤΟΣ ευρώ....

 5. ΚΟΥΡΙΑΛΟΣ avatar
  ΚΟΥΡΙΑΛΟΣ 22/03/2013 17:13:15

  Τι μπορεί να πει κανείς για την τόση ανευθυνότητα κ το χειρότερο
  λαϊκισμό,που με τόση αναίδεια κ θράσος επιδεικνύουν αμφότεροι
  οι νεόκοποι εθνικοφρουροί. Ο ένας ως αλλος (τάχαμου) Τσε Γκεβάρα κ ο άλλος
  (άλλος αυτός!),ως νέος Κολοκοτρώνης (τρομάρα του),που ζητούν νέους "Γοργοπόταμους", οι μεγάλοι αυτοί πολιτικοί άνδρες!!!.
  Αυτό που λέω εγω είναι οτι :" Εκει που κρέμαγαν οι κλέφτες τ'άρματα,
  κρεμάνε οι γύφτοι τα νταούλια!".
  Ο θεός να μας φυλάξει κ να μας λυπηθεί από μια πιθανότητα να κάνουν αυτοί "κουμάντο".
  Κ ας ελπίσουμε να τα καταφέρουμε στο τέλος,ολόκληρος ο Ελληνισμός.

 6. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 22/03/2013 17:17:36

  ᾿Αμφιλεγόμενο ἄτομο ὁ ΠΚ, to say the least. . .

  Καί μέ ὅλα τά συνταρακτικά πού συμβαίνουν στήν Κῦπρο μας , κ. Κρανιδιώτη, σᾶς ἔχω συνέχεια στήν σκέψη μου. Θέλω νά διαβάζω τά ἄρθρα σας καί τίς ἀπόψεις σας. Δέν ξέρω γιά τούς συνσχολιαστές, ὅμως γιά μένα ὁ πατριωτικός λόγος σας εἶναι κάτι σάν τό ὀξυγόνο. . ἀσφυκτιοῦμε χωρίς αὐτό!!!

 7. roadrunner avatar
  roadrunner 22/03/2013 17:44:00

  Οι στιγμές είναι όντως δύσκολες.. ας όψεται το κωμικοτραγικά προκλητικό sprint του αεροψεκασμένου ...
  ===================================
  Καθώς έμπαινε η Άνοιξη, του Μάρτη είκοσι μία,
  κι ενώ εκαρτερούσαμε, ν’ ανθήσει η ακακία,
  ξεφύτρωσε εις την αυλή, εντός της ησυχίας,
  μια κίνηση πολιτική, ήσσονος σημασίας.

  Ο Χρήστος το ομορφόπαιδο, ‘ξηγήθηκε αποστάτης
  μου βγήκε από τα αριστερά, το παίζει ριζοσπάστης.
  Πήρε και τα στελέχια μου, που τα ‘χα ψεκασμένα,
  να γίνει πιο ανεξάρτητος, γυρεύει από εμένα.

  Αρχή-αρχή λαχτάρησα με το κακό που μ’ ηύρε,
  μα ο νους άστραψε με μιας, τη λύση την εφηύρε.
  «Αν τρέξω πολύ γρήγορα», σκέφτηκα μ’ αγωνία
  «πρώτος θα φτάσω στου Αλεξέι, στρίβοντας στη γωνία.»

  Και γκάζωσα αδερφέ που λες, με μια κ@@@πιλάλα,
  με δίχως φρένα ή λογική, πάει χάθηκε η μπάλα.
  Και να! Η συμμαχία της ΝΤΡΟΠΗΣ, στο αναρχικό δοβλέτι,
  ‘τι απωθημένα είχα, κρυφά, να δω και τον Σκουρλέτη!.

 8. Ρεαλιστης avatar
  Ρεαλιστης 22/03/2013 18:54:29

  Πανος + Αλεξης = 0 +0 απο ενσημα. Οταν δεν εχεις δουλεψει, οταν δεν εχεις μπει σε δημοσιο μεσο μεταφορας για να πας στην εργασια σου, οταν δεν εχεις την εμπειρια απο τα δημοσια νοσοκομεια, ..........οταν, τοτε δεν ξερεις πως αγωνιζεται να επιβιωσει ο δασκαλος, ο καθηγητης , ο γιατρος, ο εργατης, δεν ξερεις την αγωνια του απλου πολιτη. Δεν ξερεις τιποτα . ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

  • Queen For The Black Side avatar
   Queen For The Black Side @ Ρεαλιστης 23/03/2013 12:09:05

   χαχαχαχαχαχα! Ωραίο. Μην αρχίσουμε τώρα να μετράμε τα ένσημα των σοφών μας Ηγετών, γιατί καήκαμε!

 9. χρήστος avatar
  χρήστος 22/03/2013 19:12:40

  Ανεξάρτητοι Έλληνες που κρέμονται από τα "απίδια" του σύριζα
  και ένα σύριζα "ριζοσπαστικής αριστεράς και προόδου"με συναναστροφές στο συντηρητισμό - κονσερβατισμό του ΑΝ.ΕΛΛ.
  Τι τρέλα μας πουλάνε?

 10. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 22/03/2013 19:16:16

  Σε τόσο κρίσιμες στιγμές όχι μόνο για τη χώρα , αλλά για τον Ελληνισμό , υπάρχουν αυτοί , ως '' πολιτικοί ''. Το χειρότερο όμως είναι , ότι κάποιοι τους πιστεύουν και τους ψηφίζουν. Τραγικό .

 11. ^Mara^ avatar
  ^Mara^ 22/03/2013 19:29:23

  Οι άνθρωποι είναι τραγικοί και επικίνδυνοι.
  Δεν μας δίνει πρώτα ο κ. Καμμένος μία εξήγηση για την προεκλογική του γελοία και ανεκδιήγητη δήλωση - υπόσχεση του τσέκ των 130 δις που θα έφερνε από τους Ρώσους?
  Δεν πάει τώρα στην Μόσχα να φέρει τα 6 δις που χρειάζονται οι Κύπριοι να σωθούνε?
  Δεν ντρέπεται λίγο τέτοιες τραγικές ώρες, να παίζει τέτοια παιχνίδια με τον έτερο επαναστάτη της συμφοράς Τσίπρα.
  Ντροπή και ΑΙΣΧΟΣ...

 12. fe avatar
  fe 22/03/2013 19:58:50

  Απιθανοι τυποι και οι δυο..λαικιστες αισχιστου ειδους.
  Αλλα δεν εχουμε και σοβαρο λαο η VPRC σημερα δινει δημοσκοπηση με 5 μοναδες μπροστα τον συριζα στο 31,5%( βεβαια εχω αμφιβολιες γιαυτην την εταιρια)

  • dim avatar
   dim @ fe 22/03/2013 20:18:52

   Δε δίνει 5 μονάδες....2,5 μονάδες δίνει μπροστά τον Σύριζα (31% - 28,5%), που αν κάνουμε την αναγωγή με τα αποτελέσματα που έδινε για τις εκλογές του Ιουνίου (6 μονάδες μπροστά τον Σύριζα έδινε, και κέρδισε η ΝΔ με 3 μονάδες, άρα 9 μονάδες απόκλιση!!) σημαίνει ότι με 9 μονάδες απόκλιση και τώρα, η ΝΔ είναι μπροστά από το Σύριζα κατά 6,5 μονάδες !!!

   Σοβαρά τώρα, ΝΔ και Σύριζα πάνε πόντο - πόντο... Άλλες πιο σοβαρές εταιρίες δίνουν 0,5 - 1 μονάδα μπροστά τον έναν ή τον άλλον, και η VPRC επειδή ο ιδιοκτήτης της είναι και στο διοικητικό συμβούλιο της Αυγής και μέλος του Σύριζα, του δίνει και μια αβάντα 2-3 μονάδες κάθε φορά....

 13. ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΤΣΑΡΗΣ avatar
  ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΤΣΑΡΗΣ 22/03/2013 20:00:45

  κε Κρανιδιωτη σε γενικες γραμμες συμφωνω.
  Εκτιμω οτι ο Καμμενος ειναι πολυ θυμωμενος και λειτουργει επηρεασμενος απο αυτο.
  Νομιζω οτι αντιλαμβανεσε γιατι βγαζει τοσο μεγαλο θυμο.

  • A3 avatar
   A3 @ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΤΣΑΡΗΣ 23/03/2013 11:40:00

   Από κάποια ορμονική διαταραχή?

 14. dim avatar
  dim 22/03/2013 20:01:57

  Όταν ο υπεύθυνος ηγέτης της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης σχεδόν βουρκωμένος έλεγε: "Εμπιστευθείτε με, να μη πέσουμε στο γκρεμό θέλω τώρα, ώστε αργότερα όταν η Ευρώπη αλλάξει να είμαστε εκεί...", όταν έλεγε: "Δώστε μου τη δύναμη ενός Έθνους, για να κερδίσουμε τη μάχη της Πατρίδας μας", ένα μεγάλο κομμάτι της πατριωτικής δεξιάς στράφηκε προς τους ψεκασμένους και τα άκρα... Πατριώτες, κεντροδεξιοί σοβαρευτείτε... Το συμφέρον της πατρίδας δεν είναι οι μαξιμαλιστικές επιδιώξεις, οι τσαμπουκάδες και οι υπερβολές, που σε κάνουν στο τέλος να τα χάσεις όλα με τη μία... Το συμφέρον είναι να παραμένεις όρθιος, να θωρακίζεσαι, να διορθώνεις τις αδυναμίες σου, ώστε μετά υπό καλύτερες συνθήκες και σε ευνοϊκότερο τερέν να πετυχαίνει κάτι καλύτερο... Αν πεθάνεις ξαφνικά, μετά δε μπορείς να διορθώσεις τίποτα... Ο πεθαμένος, είναι πεθαμένος, δε μπορεί να κάνει τίποτα...

  • ^Mara^ avatar
   ^Mara^ @ dim 22/03/2013 20:46:21

   Αναστασιάδης και Σαρρής παίξανε βρώμικο ρόλο, εξοργίζοντας τους Ρώσους.
   Τέτοια παιχνίδια από ότι φαίνεται οι Ρώσοι δεν τα σηκώνουν και ούτε τα συγχωρούν...
   Όμως... ότι και να λένε την Κύπρο δεν πρόκειται να την αφήσουν έτσι...
   Είναι σίγουρο ότι έχουν κάνει τα σχέδια.... τους γι΄αυτό.
   Η Κύπρος λίαν συντόμως θα αποχωρήσει από το Ευρώ.
   Τότε θα κάνουν την ισχυρή παρέμβαση τους.

 15. yianna avatar
  yianna 22/03/2013 20:35:59

  Εάν έχουν λύσεις στα προβλήματα της χώρας σαν και αυτές των Κυπρίων αδελφών, σωθήκαμε.......

 16. ^Mara^ avatar
  ^Mara^ 22/03/2013 21:51:28

  ΄Το σχόλιο ήταν για την Νιόβη στην ανάρτηση Μεντβέντεφ:H Ρωσία “δεν κλείνει την πόρτα” στην Κύπρο
  Κατά λάθος βρέθηκε εδώ.

 17. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 22/03/2013 21:51:46

  Καλησπέρα Μάρα! Καί ἐνῶ οἱ ῞Ελληνες στενεύουν τό ζωνάρι, ὁ ΠΚ τό λασκάρει! Λές νά τόν τρέφει τό στρές καί ἡ ἀγωνία του γιά τό μέλλον τῆς Πατρίδας;; :lol:

  • ^Mara^ avatar
   ^Mara^ @ Φωτεινή 22/03/2013 22:26:32

   Καλησπέρα Φωτεινή.
   Πάει... αυτός. Ξεπέρασε σε πωλήσεις "πατριωτισμού" ακόμα και τον Καρατζαφέρη.
   Δεν υπάρχει... το άτομο.
   Απορώ... με τον κόσμο. Ειλικρινά απορώ...

 18. Π. Ευθυμιάδης avatar
  Π. Ευθυμιάδης 22/03/2013 23:03:01

  Καλά ο Καμμένος είναι εκτός τόπου και χρόνου και με αυτή και άλλες άστοχες και εντελώς αψυχολόγητες κινήσεις δεν τον βλέπω να μπαίνει στη Βουλή τις επόμενες εκλογές. Να δώσουμε 2 δισ. στην Κύπρο που έπαιζε μέχρι προχθές με δισεκατομμύρια και έδινε σε μεσαία στελέχη του Δημοσίου 5,000 ευρώ το μήνα; Δύο δις είναι όλες οι περικοπές των συντάξεων και των ειδικών μισθολογίων. Ποιόν θα επιβαρύνουν αυτά τα δύο Νέα δισ. που θέλουν οι κουβαρντάδες να δώσουμε; Αφού είδαν ότι το plan b του Σύριζα (αντίσταση και ΟΧΙ) το φάγανε οι Κύπριοι και κατεβάσανε , με γενναιότητα πάντα, τα παντελόνια το γύρισαν στις τρίχες.

  • Μικρασιάτης avatar
   Μικρασιάτης @ Π. Ευθυμιάδης 23/03/2013 05:41:21

   Σωστα ολα αυτα, αλλα επειδη ο Π.Καμμεν φαινεται βεβαιο Κυβερνητικο συνεταιρακι του Αλ Τσιπα, ο Π. Καμμεν θα παει τουλαχιστον στο 7-8%, αφου οσοι θελουν προσβαση στην εξουσια, και για διαφορους λογους (πχ εχουν ενα σχετικα Δεξιο background) δεν μπορουν να ενταχθουν στο Συριζα, θα πανε κατευθειαν στο Π. Καμμεν. Ετσι απλα...

 19. berliner avatar
  berliner 23/03/2013 13:17:52

  Ο αρθρογράφος έχει αναρωτηθεί πόσα δις έλαβαν οι τράπεζες μέχρι τώρα από παπανδρέηδες και καραμανλήδες;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.