#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/11/2011 09:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το δημοψήφισμα θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκραΤο μεγάλο ερώτημα που τίθεται πλέον μετά τις αποφάσεις για το δημοψήφισμα είναι ποιο θα είναι το ερώτημα στο δρόμο προς τις κάλπες;

Αν πάνε με το "νέα δανειακή σύμβαση ή χρεοκοπία" ,τότε είναι σίγουρο ότι ο κόσμος θα ψηφίσει το πρώτο. Τέτοια εκβιαστικά διλήμματα δεν έχουν τρίτο δρόμο. Όπως εν είχαν το "Καραμανλής ή τανκς" ή το "Ναι ή  όχι στην Βασιλεία". Ένα πράγμα έπρεπε να ψηφίσει ο κόσμος κι αυτό έκανε. Επομένως, στο ερώτημα "τη σύνταξή σου και το μισθό σου ή στάση πληρωμών" είναι δεδομένη η απάντηση.

Επειδή, όποιο κι αν είναι το τυπικό ερώτημα στο οποίο θα κληθούν να απαντήσουν οι ψηφοφόροι, το πραγματικό δίλημμα  που θα θέσουν στον λαό θα είναι το «τη σύνταξή σου και το μισθό σου ή στάση πληρωμών".  Το οποίο ο ΓΑΠ θα το μετατρέψει φυσικά με την βοήθεια των ΜΜΕ στο «Ναι ή Όχι σε μένα και στην πολιτική μου».

Σε κάθε περίπτωση όμως το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό

Αν ὁ λαός πει ΝΑΙ, τότε ἡ αλαζονεία της λευκής επιταγής θα δημιουργήσει νέες τριβές και εντάσεις που θα οδηγήσουν σε πρωτόγνωρα πολιτικά αδιέξοδα και πρωτοφανείς κοινωνικές συγκρούσεις.

Αν ὁ λαός πει ΟΧΙ, που είναι και το πλέον πιθανό, τότε πάμε για  ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και έξοδο από το Ευρώ. Νομίζοντας ότι ρίχνει ροχάλα στον ΓΑΠ ο παγιδευμένος λαός θα υπογράψει ιδιοχείρως την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη και ενδεχομένως μακροπρόθεσμα από την ΕΕ. Θα υπογράψει δηλαδή την επιστροφή της χώρας μέσα σε μια νύκτα στην δεκαετία του  60 και την αναίρεση όλης της προόδου που έχει συντελεστεί μέσα σε πενήντα χρόνια.

Φυσικά θα εμφανισθούνε και οι διάφοροι "δημοκρατικοί" και "προοδευτικοί" που θα απαιτήσουν να αναλάβει επιτέλους ο λαός τις ευθύνες του. "Αυτό δεν ζητούσατε τόσον καιρό;" θα λένε.

Σε κάθε περίπτωση το δημοψήφισμα θα μοιάζει με τσουβάλι που βάζει τα πάντα μέσα.  Όμως, για παράδειγμα, γιατί χιλιάδες Νεοδημοκράτες ή Πασόκοι ή αριστεροί που θέλουν να μείνει η χώρα στην ευρωζώνη, θα πρέπει άραγε να ψηφίσουν υπέρ της δανειακής σύμβασης; Και γιατί να υφαρπάξουν τη ψήφο κάποιου που είναι ευρωπαϊστής και θέλει να επιστρέψει στη δραχμή αλλά διαφωνεί κάθετα με την ανάλγητη και άδικη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης; Και γιατί κάποιος που θα ψηφίσει "όχι" να έχει η πράξη του αυτή το ίδιο βάρος με το "όχι" του ΚΚΕ το οποίο θέλει να επιστρέψουμε σε μια σοβιετικού τύπου οικονομία;

Και τέλος, γιατί η κυβέρνηση πιστεύει ότι με το δημοψήφισμα θα καθαρίσει για άλλα δύο χρόνια; Δηλαδή αν μέσα στο 2012 απολυθούν χιλιάδες, αν δημιουργηθούν νέες στρατιές ανέργων και νεόπτωχων, αν ο κόσμος ξαναβγεί στους δρόμους και τα κάνει όλα λίμπα, αν υπάρξουν θύματα, διαδηλωτές και πολιτικοί, ποια θα είναι η νομιμοποίηση της κυβέρνησης να προχωρήσει ακάθεκτη; Το δημοψήφισμα και το αποτέλεσμά του που θα προέλθει μέσα από μια εκβιαστική διαδικασία;

Από την άλλη μεριά είναι δυνατόν οι πολίτες να ψηφίσουν την εργασιακή εφεδρεία; Το κόψιμο των μισθών και συντάξεων; Τις επερχόμενες απολύσεις; Τον πλειστηριασμό της κατοικίας του; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Μπορεί να είναι η κατάσταση κρίσιμη. Μπορεί  όντως να έχουμε ανάγκη την δανειακή σύμβαση. Είναι όμως δυνατόν ο πολίτης που έχασε τη δουλειά του, ή το σπίτι του επειδή απολύθηκε και δεν έχει να πληρώσει τη δόση, ή ακόμα και εκείνος που γνωρίζει ότι του χρόνου έρχεται η σειρά του να απολυθεί με τις όποιες επιπτώσεις, θα σκεφτεί με τη λογική να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη και την ΕΕ ή θα καταψηφίσει ώστε να πάει η κυβέρνηση από εκεί που ήρθε;

Για όλα τα παραπάνω η επιλογή του δημοψηφίσματος είναι λανθασμένη και καταστροφική και θα γυρίσει μπούμερανγκ στην κυβέρνηση. Γι’ αυτό και οι εκλογές είναι διαδικασία κοινωνικής αποσυμπίεσης.

Α.Ψ - Α.Κ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ avatar
  ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 01/11/2011 10:33:33

  Απο χθές το βράδυ παρακολουθώ διάφορους επαγγελματίες υπερπατριώτες (που έδιναν συγχαρητήρια για τις μούτζες και τις καμμένες γερμανικές σημαίες) να κλάιγονται για το δημοψήφισμα.

  ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ 4 ΡΑΪΧ (που δεν θέλει) ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ;;;;;;;;

  Απο ότι φαίνεται ο Καρατζαφέρης ΔΕΝ είναι ο μόνος κωλοτούμπας στην πολιτική ζωή της χώρας....

  Υ.Γ. η στάση της Ν.Δ. θα κρίνει την αυτοδυναμία της ή όχι. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • fitsulas avatar
   fitsulas @ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 01/11/2011 14:52:14

   Μόνο αυτοί;;;
   Ο Χελάκης κλαίει για το χαμένο ευρώ και έχει βγάλει μαντήλι για να το αποχαιρετήσει.
   Η αριστερά τρέμει μην γίνουμε Βόρεια Κορέα και Αλβανία. Μιλάμε για πολύ γέλιο...

 2. ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ avatar
  ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 01/11/2011 10:36:46

  Απο χθές το βράδυ παρακολουθώ διάφορους επαγγελματίες υπερπατριώτες (που έδιναν συγχαρητήρια για τις μούτζες και τις καμμένες γερμανικές σημαίες) να κλάιγονται για το δημοψήφισμα.

  ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ 4 ΡΑΪΧ (που δεν θέλει) ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ;;;;;;;;

  Απο ότι φαίνεται ο Καρατζαφέρης ΔΕΝ είναι ο μόνος κωλοτούμπας στην πολιτική ζωή της χώρας....

  Υ.Γ. η στάση της Ν.Δ. θα κρίνει την αυτοδυναμία της ή όχι. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. parsifal avatar
  parsifal 01/11/2011 10:46:37

  Ετσι οπως τα λέτε είναι. Ομως ο Παπανδρέου παγίδευσε τους πάντες και κυρίως το λεγόμενο "πολιτικό σκηνικό".
  Ολες οι αντιδράσεις των κομμάτων αφορούν αυτό ακριβώς, οτι "κόμπλαραν τα συστήματα" οπως λέμε στον Στρατό και ποσώς τους ενδιαφέρει η "ψήφος των πολιτών" που την υπολογίζουν μόνον ως βαθμίδα αναρριχήσεως στην εξουσία η στην βελτίωση των ποσοστών για τα μή - επιδεκτικά εξουσίας.
  Εξ αντικειμένου τίθεται το ερώτημα "πόσα απίδια βάνει ο σάκκος", θέλετε ΕΕ και ευρώ η πισωγύρισμα ? Τώρα το πώς, με τι συνθήκες, με ποιά κυβέρνηση είναι ψιλά γράμματα αφού η ΟΠΟΙΑ κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει αχόρταγους αιμοβόρους δανειστές και εξαθλιωμένους πολίτες στα ορια της εξεγέρσεως. Καμμία κυβέρνηση δεν θα πάρει πίσω τα φορολογικά μέτρα και τα χαράτσια, κανείς δεν δεσμεύθηκε για κάτι τέτοιο ! (Αν υποτεθεί οτι εχει κάποια αξία η δέσμευση υποψηφίου να κυβερνήσει κόμματος...)
  Ολοι λοιπόν οι ορυόμενοι και διαρρηγνύοντες τα ιμμάτια τους για το "αδίστακτον" και το "ανήθικον" του Παπανδρέου στην πραγματικότητα αφρίζουν γιατί αντιλαμβάνονται οτι είναι παγιδευμένοι και θα πρέπει να παίξουν με απίστευτα δικηγορίστικα τερτίπια και "ναί μεν δε αλλά" του τύπου "ΟΧΙ αλλά οχι για την ΕΕ, για την κυβέρνηση", εμείς δεν είμεθα αντι-Ευρωπαιστές οπως το ΚΚΕ αλλά ...ψηφίζομε ΟΧΙ κλπ...
  Πράγματα γελοία και καταδικασμένα γιατί οπως λέει πολύ σωστά η ανάρτηση ο ευρισκόμενος εν απογνώσει πολίτης θα αποδεχθεί οτιδήποτε εξασφαλίζει η ΦΑΙΝΕΤΑΙ να εξασφαλίζει την σύνταξη και την επιβίωση του και θα αγνοήσει τις περι δια γραμμάτων νομικίστικες κατασκευές του μετώπου του ΟΧΙ, είτε εκεί ευρίσκονται κομμουνιστές, δεξιοί η οτι αλλο...
  Καταλήγομε λοιπόν στο οτι τελικώς τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στον δρόμο, με καλούς η κακκούς τρόπους οταν οι πολίτες φθάσουν στα ορια τους.
  Εως τότε χαράς ευαγγέλια για πολιτικούς, εκλογολόγους, συνταγματολόγους, δημοσιογραφούντες, κανάλια, στατιστικολόγους και λοιπούς απατεώνες !

 4. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 01/11/2011 10:51:52

  Καλημέρα. Εύστοχη η χρονική συνέχεια των διλημμάτων όπως την θέσατε. Ακριβώς έτσι είναι. Ο κόσμος δεν έχει κατανοήσει ότι η ανέχεια υπό την μποτα του νιοστού μνημονίου που θα φέρουν οι εγκάθετοι θα είναι απείρως χειρότερη από το να πάμε στη δραχμή. Διότι η νεα δουλεία θα φέρει και εθνικές καταστροφές που θα ευνοούνται από τα αντεθνικά νομοσχέδια για τους λαθραίους, τον Κακοκράτη και άλλα.

 5. vildanden avatar
  vildanden 01/11/2011 11:01:25

  Μένει να δούμε τις προσεχείς μέρες (μήνες;) το ποιο ακριβώς θα είναι το ερώτημα του δημοψηφίσματος. Αλλά νομίζω ότι μπορούμε με ασφάλεια να πω ότι εφόσον διατυπωθεί κάτι ανάλογο του "δανειακή σύμβαση ή δραχμή" τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα κόμματα θα θέσουν ζητήματα συνταγματικότητας, ενώ θα επιλέξουν τη στάση της αποχής.

  Ειδικά η Ν.Δ. δε θα θέλει επ' ουδενί να πάει σε εκλογές είτε σε δυο χρόνια είτε μετά το Γενάρη έχοντας υποστηρίξει τη δανειακή σύμβαση ή αν το δημοψήφισμα έχει βγάλει "όχι" σε αυτήν.

 6. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 01/11/2011 12:06:34

  Αυτό είναι το ζητούμενο απο τον ΓΑΠ!

  Σα να ακούω την...οικογενειακή συζήτηση: "Δε με θέλουν οι ***** Ελληνες και με λένε προδότη? Θα δουν τι θα πάθουν!"

  (Σημείωση ,τα παραπάνω είναι μεταφρασμένα , η συζήτηση έγινε σε Αμερικάνικα Αγγλικα...)

 7. Quid avatar
  Quid 01/11/2011 13:01:08

  Αγαπητοί αρθρογράφοι,

  Διαφωνώ με το σκεπτικό σας. Εμμέσως, υιοθετείτε στο σκεπτικό του κου. Παπανδρέου, ότι δηλαδή όντως ένα "όχι" θα είναι καταστροφικό. Η πραγματικότητα είναι ότι, όπως ακριβώς και το "όχι" των Κυπρίων το 2004 δεν υπήρξε καθόλου καταστροφικό, αλλά σωτήριο, έτσι και ένα όχι ημών των Ελλαδιτών σήμερα θα είναι εξίσου και περισσότερο σωτήριο.

  Ο λόγος είναι ότι θα μπορέσουμε να αποτινάξουμε μια και καλή την καταστροφική οικονομική και πολιτική πορεία που έχει σήμερα η χώρα. Ένα "ναι" θα σημαίνει "ναι" στην καταστροφή μας και στην ες αεί υποδούλωση της χώρας. Ένα "ναι" θα είναι αιώνια δεσμά για τη χώρα. Αντιθέτως, ένα "όχι" θα έχει ως χειρότερη πιθανή συνέπεια την έξοδο από το ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή. Και αυτή ακόμη η συνέπεια (που δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα έρθει) δεν είναι καθόλου αρνητική για τη χώρα μας. Θα μπορέσει να χρηματοδοτηθεί και να ανακάμψει η οικονομία, θα μπορέσουμε ξανά να επιτύχουμε καλό βιοτικό επίπεδο (οπως με τη δραχμή καταφέραμε το καλό βιοτικό επίπεδο των δεκαετιών 70, 80 και 90). Και, εάν θέλουμε, με διαφορετική αυτογνωσία πλέον, θα μπορέσουμε κάποια στιγμή στο όχι πολύ μακρινό μέλλον να ξαναβρεθούμε μέσα στο ευρώ.

  Ας μην αφεθούμε λοιπόν στην υιοθέτηση ψευδοδιλημμάτων και ας μην αφεθούμε στην τρομοκράτησή μας από ψευδοσυνέπειες που είναι κάθε άλλο παρά υπαρκτές.

  Η γνώμη μου είναι ότι, εάν δεν πέσει τις επόμενες ημέρες στην ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση του κου. Παπανδρέου, θα μπορέσει να φθάσει μέχρι το δημοψήφισμα. Μας περιμένει, συνεπώς, μεγάλος αγώνας για να περάσει ένα "όχι", που δεν πρέπει καθόλου να φοβηθούμε.

  Παράδειγμά μας η Κύπρος του σχεδίου Ανάν, που το σχέδιο έδινε όλα της τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο στην Αγγλία, μέσω των βάσεων, που μόνον αυτές είχαν υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ. Με το "όχι" δεν συνέβη τίποτε από τα τρομακτικά που οι ψευδολόγοι προέβλεπαν και, αντιθέτως, σήμερα είναι επίζηλος εταίρος, έχει κάνει ισχυρές συμμαχίες και θα έχει και υψηλότατα κέρδη από τον ορυκτό της πλούτο.

  Τα ίδια θα συμβούν και εδώ. Όλα γίνονται για τον πλούτο της χώρας μας. Πρέπει να τον κρατήσουμε για εμάς.

 8. antonis1 avatar
  antonis1 01/11/2011 13:09:54

  Η αλήθεια απελευθερώνει....
  Ηρθε η ώρα....Κλαψουρίσματα τέλος....Οι πραγματικοί επαναστάτες εδώ θα φανούν και όχι στις μέχρι σήμερα βαθυστόχαστες αναλύσεις περί ελληνισμού, δραχμής,κατοχής και τα λοιπά.
  Αν δεν θέλουμε τους κωλοευρωπαίους και τα ευρά τους, δίνουμε μια κλωτσιά και τα τινάζουμε στον αέρα όλα.Και εμείς που είμαστε χαμένοι για χαμένοι και το υπόλοιπο σύστημα.
  Εξ άλλου πολλοί φώναζαν και διαμαρτύρονταν γιατί δεν είπαμε στους τροικανούς ότι θα χρεοκοπήσουμε εμείς αλλά θα σας πάρουμε μαζί μας όλους μπάς και μας σώσουν.
  Τώρα που ο γιωργάκης αναγκάζεται απο την πίεση του κόσμου να το κάνει, αρχίζουμε τα τρελλά και βγαίνουν υπερασπιστές του κεφαλαίου ακόμη και κομμουνιστές?
  ΟΧΙ και όποιος αντέξει.....Οι χαμένοι δεν έχουν να χάσουν τίποτε πιά....
  Η κάποιοι έχουν?
  Είμαστε για γέλια....Μας πήραν χαμπάρι και οι τροικανοί με τι γατάκια έχουν να κάνουν και βάζουν τον γιωργάκη να παίζει τον τίγρη?
  Και όσοι φορούσαν μέχρι τώρα την λεοντή του αγώνα τρέμουν στην ιδέα ότι όσα εύχονταν στα κανάλια και στα ιστολόγια μπορεί και να συμβούν...
  Ποιός εκβιασμός του λαού....Εκβιασμός των κομμάτων να πάρουν επι τέλους θέση είναι, του λαού όχι.
  Τα διλήμματα εξ άλλου πάντα είναι σκληρά και εκβιαστικά....Και κυρίαρχα....
  Οπως το καραμανλής η τάνκς κάποιου επαναστάτη ,που αντί να βγεί και να πανυγηρίσει ότι επι τέλους παίρνει ο λαός την τύχη στα χέρια του, βγήκε και ψελίζει για αποχές και κουραφέξαλα....Αει σιχτίρ κότες....
  Αει σιχτίρ που το παίζεται εκ του ασφαλούς επαναστάτες και θέλετε να εκπροσωπείτε τον λαό όπως και όποτε σας βολεύει.
  Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του λοιπόν και όσοι δεν έχουν να χάσουν τίποτε μπορούν να κάνουν την επανάσταση τους...
  Διαφορετικά να μας αδειάζουν την γωνιά πριν τον γιωργάκη.
  Γιατί και αυτός μετά το τυχόν δημοψήφισμα θα πάρει δρόμο ούτως ή άλλως.Ακομη και αν οι κότες υπερισχίσουν, θα χρειαστούν άλλον κόκκορα, νεότερο.
  Τα κοκοράκια της επανάστασης να πάνε στο σπίτι τους .

  ΥΓ Μέχρι και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ δεν τόλμησε να ψελίσει χτές βράδυ την λέξη ,ψηφίστε ΟΧΙ...
  Και παρεπιμπτόντως ακόμη να πάρουν τα ονόματα όσων έχουν τα λεφτά στην ελβετία και να τα δώσουν στον λαό, οι κότες της επανάστασης....
  Οταν ακόμη και αυτά θα τα βγάλει στην φόρα ο γιωργάκης θα ψελίζουν και θα κακαρίζουν πάλι για παραβίαση των θεσμών ...
  Αει σιχτίρ, κότες της συμφοράς.

  • ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ avatar
   ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ @ antonis1 01/11/2011 13:33:54

   1000++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!1

   Αυτό ακριβώς!!!

 9. Quid avatar
  Quid 01/11/2011 13:23:45

  Θέλουν οι οπαδού του κου. Παπανδρέου να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει. Πανηγυρίζουν διότι στριμώχτηκαν οι πολιτικοί του αντίπαλοι με το δημοψήφισμα. Το κακό που προκαλεί ο κος. Παπανδρέου στη χώρα ούτε καν το σκέπτονται, ούτε καν το υπολογίζουν. Όλα για την καρέκλα...

  • ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ avatar
   ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ @ Quid 01/11/2011 13:35:47

   Απο πότε ταυτίζεις την καταστροφή της ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ καρέκλας με την καταστροφή της χώρας;

 10. δημητρης avatar
  δημητρης 01/11/2011 13:26:06

  Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ:

  Η Συμμορια Τ Ε Τ Ε Λ Ε Σ Τ Ε !!!!!!

 11. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 01/11/2011 13:45:50

  ΔΕΝ ἔχει σχέση τὸ ΟΧΙ στὴν πλεκτάνη Ἀνὰν μὲ τὸ ΟΧΙ στὸ τελευταῖο κολπάκι τοῦ Γιώργου. (Τυχαίνει, βέβαια, νὰ εἶναι τὸ ἴδιο πρόσωπο ποὺ ἀπειλεῖ καὶ ἐκβιάζει, ὁ ΓΑΠ...)

  Ἂν εἶναι νὰ ξανασκεφτοῦμε τὴν εὐρωπαϊκὴ πορεία τῆς χώρας (ἀπὸ τὴν ὁποία κατὰ τὴ γνώμη μου ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ νὰ ἀποχωρήσουμε), αὐτὸ δὲν θὰ γίνει μὲ τὸ μαχαίρι στὸ λαιμὸ τοῦ Ἔθνους, "μένουμε Εὐρώπη μόνο ἂν μοῦ δώσεις λευκὴ ἐπιταγή", γιὰ νὰ ἱκανοποιήσουμε τὰ ἐσωκομματικὰ σαδιστικὰ ἔνστικτα ἑνὸς ἠλιθίου.

 12. Νίκος Α avatar
  Νίκος Α 01/11/2011 14:10:24

  Τόσοι θαυμαστές της κίνησης του ΓΑΠ εδώ μέσα!!!
  Και τι αναλύσεις. Για το ΝΑΙ, για το ΟΧΙ.
  Μην κουράζεστε αγαπητοί φίλοι. Αν φτάσουμε στο δημοψήφισμα, η απάντηση του λαού θα είναι ένα ξερό ΟΧΙ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.