#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/02/2012 11:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη κ. ΒενιζέλοΌταν ακούς όλα όσα είπε χθες το βράδυ ο κ. Αντιπρόεδρος από το Βήμα της Βουλής κατά του προέδρου της ΝΔ ή όταν τον ακούς να μιλάει ο κ. Βενιζέλος λες και είναι ο τιμητής των πάντων ή λες και ήρθε από τον Άρη ξαφνικά στην Ελλάδα, τότε δεν μπορεί παρά να ...σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Κι αρχίζεις να αναρωτιέσαι;. Κοίτα ποιος μιλάει. Είναι δυνατόν;

Ο κ. Βενιζέλος, λοιπόν, προτού θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, και προτού καν εξασφαλίσει αυτό το αξίωμα, επιτέθηκε στον Σαμαρά κατηγορώντας τον για... ματαιοδοξία. Είπε συγκεκριμένα: «Ο κ. Σαμαράς νομίζει ότι τελείωσαν τα δύσκολα. Ότι ήρθε το ΠΑΣΟΚ καθάρισε το τοπίο για να έρθει ο κ. Σαμαράς να σηκώσει τον δικό του πύργο κυβερνητικής ματαιοδοξίας» και συνέχισε:

«Αυτό που ενδιαφέρει τον κ. Σαμαρά δεν είναι το πώς κυβερνιέται η χώρα αλλά το ποιος θα την κυβερνήσει… ας κρατήσει την όρεξή του… η  παλαιοκομματική ματαιοδοξία δεν εναρμονίζεται με τις ανάγκες της χώρας» και τόνισε με νόημα πως «η δημοκρατία δεν είναι η δημοκρατία των δημοσκοπήσεων. Ο συσχετισμός δυνάμεων αναρριπίζεται.  Τον πρώτο λόγο τον έχει το ΠΑΣΟΚ που πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών που  όντως πικράναμε αλλά αυτό έγινε στο όνομα της πατρίδας…. Ο πολίτης όμως ώριμος, ταλαιπωρημένος και ενημερωμένος θα κρίνει και θα αξιολογήσει σωστά».

Και συνέχισε: «...αν υπήρχε στοιχειώδης διορατικότητα η χώρα θα μπορούσε να αποφύγει την διακεκαυμένη πορεία που μπήκε το 2009. Θεωρεί ο Σαμαράς ότι ο πυροσβέστης έστω και με λάθη στην αρχή φταίει για την φωτιά; Και ο εμπρηστής δεν έχει την ευθύνη; Και έχουν την ευθύνη όσοι εξ αντικειμένου κλήθηκαν να την αντιμετωπίσουν;»

Μα είναι δυνατόν να βγάζει γλώσσα ο κ. Αντιπρόεδρος μετά τα εγκλήματα που έκανε σε βάρος της Ελλάδας; Είναι δυνατόν να τα βάζει με όλους όσοι αντιστάθηκαν στη λαίλαπα του πρώτου Μνημονίου το οποίο απέτυχε παταγωδώς; Που ήταν ο κ. Βενιζέλος όταν η χώρα έμπαινε στην απίστευτη αυτή περιπέτεια;

Μιλά για ματαιοδοξία ποιος, ο άνθρωπος που πήγε στο Ζάππειο να πανηγυρίσει την αναρρίχησή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αλλά μέσα σε λίγες εβδομάδες ακόμη και ο Γ. Παπανδρέου του πήρε και τα σώβρακα;

Μιλά αυτός που του πέταξε ένας γραφικός καφέ έξω από τη Χ. Τρικούπη και μόνο συνωμοσία των μυστικών δυνάμεων δεν ανακάλυψε;

Και πως είναι δυνατόν να μιλά ο κ. Βενιζέλος για διορατικότητα όταν δεν έχει επιτύχει κανένα απολύτως οικονομικό στόχο από πέρυσι το Μάιο που ανέλαβε τα ηνία της οικονομίας.

Ο παντελώς αποτυχημένος υπουργός, ο παντελώς αποτυχημένος διεκδικητής της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και ο άνθρωπος που θα πάρει ένα κόμμα στο 8% είναι δυνατόν να μιλά με τέτοια γλώσσα;

Φανταστείτε τι έχει να γίνει δηλαδή στην προεκλογική περίοδο. Όμως ο κόσμος τους έχει καταλάβει όλους αυτούς του... βενιζέλους που ποντάρουν στη λήθη του ελληνικού λαού. Όσο για τον κ. Αντιπρόεδρο, ένα μόνο: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Flat avatar
  Flat 29/02/2012 11:04:02

  γιαλίζει το μάτι του σαν να είναι ρεπτίλιαν.

 2. Dexi Extrem avatar
  Dexi Extrem 29/02/2012 11:19:43

  Ας φωνάζει όσο θέλει. Δεν ασχολούμαστε μαζί του αν δεν μαζέψει 15%. Μέχρι τότε θα χτυπάμε μόνο την αριστερά ότι κι αν λέει. Εξάλλου το να κατηγορεί ο Βενιζέλος τον Σαμαρά για αλαζονία μου θύμισε το: "είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα".

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Dexi Extrem 29/02/2012 13:33:08

   Α μπράβο! Είναι ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη μαζί με τα παρεάκια του ΓΑΠ, Πάγκαλο, Λοβέρδο, Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Παπακ, Διαμαντοπούλου που δικαιούνται να ομιλούν περί αλαζονίας. Οι ένοχοι εσχάτης προδοσίας...

 3. Ίωνας avatar
  Ίωνας 29/02/2012 11:32:12

  Είρων και φανφαρόνος, ως συνήθως άλλωστε, ο ... Ντούτσε της Ελληνικής Πολιτικής σκηνής...
  Άλλοι όμως του έδωσαν το δικαίωμα...
  Βρήκε και τα κάνει...

 4. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 29/02/2012 11:40:43

  Θα το διατυπώσω όχι και τόσο κομψά: Δεν είναι τόσο εφυής όσο φαίνεται από την λεξικολογικές του ακροβασίες. Και τα μάτια του γυαλίζουν σαν να έιναι στην μανιακή του φάση όταν -λεμε τώρα- μιλά. Υπενθυμίζω στον Βενιζέλο (όχι Κύριο πια) ότι ο εμπρηστής είναι το κόμμα του κατα κύριο λόγο. Και οπωσδήποτε δεν είναι πυροσβέστης...

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Νίκος Αργεάδης 29/02/2012 14:16:55

   h--p://www.antinews.gr/2011/09/19/122916/

 5. Ανδρομέδα avatar
  Ανδρομέδα 29/02/2012 11:49:48

  Μιλάει για ματαιοδοξία ο Βενιζέλος; Αυτός δεν ήταν που θρηνούσε και ωρυόταν στις συνεντεύξεις Τύπου επειδή κινδυνεύει η "πολιτική του προοπτική";
  Το θράσος, η αγένεια, τα νεύρα, το πάχος του οφείλονται στο υπερτροφικό "εγώ" του. Είναι όλος ένα τεράστιο "εγώ".

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή @ Ανδρομέδα 29/02/2012 12:45:37

   ῾Η μακροχρόνια ἐξουσία τούς ἔχει ἀποθρασύνει! Ἐπαγγελματίες τῆς ἐξουσίας!!

 6. TopGunZ avatar
  TopGunZ 29/02/2012 11:51:49

  Εγώ θα συμφωνήσω μαζί του στο "ήρθε το ΠΑΣΟΚ καθάρισε το τοπίο". Τέτοια πυρηνική βόμβα που μας έσκασε τα επιπεδοποίησε ολα, μπουλντόζα σε μορφή παρηκμασμένης πολιτικής γλίτσας.

 7. 520χλμ βόρεια avatar
  520χλμ βόρεια 29/02/2012 12:17:47

  Και όχι μόνο .ποιος ειναι υπεύθυνος για τον νομό περι ευθύνης υπουργών?
  Ποιος υπερασπίστηκε τον ακη στα εξοπλιστικα? ποιος έκανε το χαράτσι και έλεγε στην ΔΕΘ ότι ειναι ένα μικρό ανοιγμα 2δις και Μετά όλα καλα.και έβαλε αλλους 100 φόρους και μειώσεις ? ποιος (έλεγε ψέμματα) έδιωξε την τροικα ,αφου ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεν έκανε τίποτα? ποιος ειναι υπουργός οικονομικών τον τελευταίο χρόνο και τι Άλλαξε στο μπάχαλο των εφοριων ,του υπουργείου ,του ΣΔΟΕ,κλπ κλπ? ποιος ειναι τόσο βουλιμικος που όλη μέρα κοιτάει τις διαδικασίες (τα φιλία με τον λομβερδο)για την καρέκλα του ΠΑΣΟΚ? ποιος ειναι αυτός  που όταν ανήγγειλε το δημοψήφισμα ο gap  , και γκρεμίζονταν ο κόσμος  """"ασθενήσε βαριά """" και όταν  ήταν να βρεθεί με μερκελ και Σαρκοζί  και να δει το χεσιμο του gap   Έγινε καλα μάλλον απο θαύμα? ποιος ειναι αυτός που σε κάθε μικρή υποτίθεται χαράμαδα λύσης, έβγαινε κατευθείαν και έκανε συνεντεύξεις τυπου? και τόσα αλλα

  Ειναι βουλιμικος ,ματαιοδοξος και έχει (δεν ξέρω γιατι)μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.εξ ου και το βαθύ στόχαστο βλέμμα του προ το άπειρο με ελαφρά  κλίση  της κεφαλής  αριστερά, και το πομπώδες ύφος  του. Προφανώς η ενασχόληση του με τα κομματικά τα τελευταία 23 χρόνια  ειναι το μετρό σύγκρισης γι αυτόν .εκει μπερδεύεται.εαν βγει στον ιδιωτικό τομέα, μόνος του να τρέξει θα έρθει δεύτερος.
  Ποιος μιλάει τελικά για ματαιοδοξία.

 8. Απλή σκέψη avatar
  Απλή σκέψη 29/02/2012 12:19:58

  Μιλάει ο ... καρπαζοεισπράκτορας τουΣόϊμπλε ....
  αυτός που αφού χαράτσωσε όλα τα νοικοκυριά, κάνει γλοιωδέστατο ¨τουμπεκί¨ , στους δανειστές, χωρίς ποτέ να διαπραγματευτεί τίποτα για την χώρα, χωρίς να φέρει αντιρρήσεις σε τίποτα .... αλλά παρ΄ολα αυτά , δεν χαίρει εκτιμήσεως στα ευρωπαϊκά όργανα ....
  Τολμάει να μιλάει έτσι για τον Α. Σαμαρά, το ανάστημα του οποίου δεν μπορεί να προσεγγίσει ούτε κατά διάνοια, αλλά δεν γνωρίζει φαίνεται ότι τον ¨υποτελή¨ δεν τον σέβεται κανείς , αντίθετα σέβεται αυτόν που αξιοπρεπώς φέρει τις αντιρρήσεις του!

  • Diamond Angel avatar
   Diamond Angel @ Απλή σκέψη 29/02/2012 19:46:50

   Ο Τούρκογλου δεν έχει όχι τέτοιου είδους , δεν έχει κάν ευαισθησίες. Εχει τη διαπλοκή που τον στηρίζει και τα λεφτά του πεθερού . Τη θέση του υπουργού την πήρε εν γνώσει του ,για ν΄αποκτήσει γνωριμίες στο εξωτερικό, να είναι μέσα στο πολιτικό γίγνεσθαι, με μοναδικό σκοπό την αρχηγία. Ολα γι'αυτό τα κάνει. Είναι όμως τόσο αποκρουστικός στην όψη , τόσο γλοιώδης και χοντροκομμένος στη συμπεριφορά του , αλλά τόσο άρρωστα αρχομανής ,που μέσα στη ματαιοδοξία του , υπονομεύει ο ίδιος τα σχέδιά του, τόσο αντιπαθής που είναι.

 9. cummulus avatar
  cummulus 29/02/2012 14:25:02

  δυστυχῶς ἡ λοβοτομή ἀπέτυχε.

  • ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! avatar
   ex-lamogios zivagos laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! @ cummulus 29/02/2012 15:07:03

   Ή Χαλυβουργική (2.300 C),μήπως??????
   Σίγουρα θά παράγει 5 κιλά φθηνό..........αφρόλουτρο!!!

 10. sotris avatar
  sotris 29/02/2012 15:00:18

  ο μπενυ εχει διορισει τη μιση σαλονικη, εχει τα φραγκα απο τη γυναικα του,
  θελει και την εξουσια........ε αφου ψηφιζουμε εκατομμυριουχους να μας εκπροσωπουν........αυτα θα τραβαμε!

 11. Δαναός avatar
  Δαναός 29/02/2012 15:30:03

  Πω πω βλέμμα βρε παιδί μου! Έτοιμο για ψυχιατρική υποδοχή! Σπινθηροβόλο βλέμμα αγελάδας!

 12. Ραβινος avatar
  Ραβινος 29/02/2012 16:35:11

  Προσυπογραφω ! Αριστα 10 !Να προσθεσω και τις εγγυησεις της Φινλανδιας αλλα και τις κολλητες φιλιες με την μαφια της Θεσ/νικης !Ε ρε γλεντια με το βαβουζελο της τροικας !

 13. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 29/02/2012 17:24:58

  Είναι ο ορισμός του τενεκέ , που κάνει μόνο θόρυβο οταν κατρακυλά.

 14. JOHN avatar
  JOHN 29/02/2012 17:40:19

  Ποιοι τον στηριζουν και γιατι ανεχονται το δημιο του Ελληνικου λαου να μιλαει απο θεση εξουσιας με αυτο το τροπο;

 15. δημης avatar
  δημης 29/02/2012 23:14:04

  -ΠΑΝΤΩΣ...ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΞΗ ΕΙΝΑΙ...ΟΤΙ ΤΟΥ ΜΥΡΙΣΕ ΨΗΤΟ ...........
  -ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΑΜΕ....
  -ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ..ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗΣ;;;;;; ΟΙ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ......
  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ.."ΠΛΗΡΩΤΕΟΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ"...

 16. NIKOS avatar
  NIKOS 01/03/2012 12:47:50

  Δεν υπάρχει χειρότερος άνθρωπος από αυτών . Απορώ πως εκεί στο ΠΑΣΟΚ τον έχουν για υποψήφιο αρχηγό ; Πάλι τα μυαλά σας έχουν σκ....... βάλτε ρε ΠΑΣΟΚια καλά παιδιά μπας και δείτε πάλι καμιά καλή μέρα !!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.