20/12/2009 20:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το γήπεδο του ΠΑΟ, ο Κακλαμάνης και ο Βωβός

Τα προβλήματα για την έναρξη των εργασιών του γηπέδου του Παναθηναικού φαίνεται πως συνεχίζονται.

Το δημοτικό συμβούλιο στη συνεδρίαση της Παρασκευής, αποφάσισε να ενσωματώσει σε ψήφισμα, όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις, για να γίνει το γήπεδο στη περιοχή του Ελαιώνα.

Το ψήφισμα που είχε αποτέλεσμα 30-5, καταψηφίστηκε από τη δημοτική παράταξη του ΚΚΕ και από τα δύο (από τα τρία) μέλη της Ανοιχτής Πόλης (που ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ), που ανήκουν στη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Το τρίτο φαίνεται πως ψήφισε υπέρ, γεγονώς που δείχνει πως η πλευρά Τσίπρα, συνδράμει στη δημιουργία του γηπέδου

Πληροφορίες του antinews αναφέρουν πως αύριο ο επιχειρηματίας Μπ. Βωβός θα προχωρήσει σε ανακοινώση με την οποία θα ισχυρίζεται, πως η ανακοίνωση του Δήμου δεν είναι ξεκάθαρει, και δεν φωτίζει τη κατάσταση, ούτε βοηθά στην έναρξη των εργασιών.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. vg avatar
    vg 23/12/2009 22:51:39

    Γεγονός που δείχνει τη διγλωσσία και τα τσαλιμάκια της Ανοιχτής Πόλης που τα λουζόμαστε όλοι όσοι θέλουμε να ξεβρωμίσει ο τόπος του Ελαιώνα. Ας μην ξεχνάμε ότι χάρη στον Τσίπρα και τα 131 τσιράκια του το έργο έχει πάει πίσω δυο χρόνια με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε χαμένο χρήμα και ευκαιρίες. Είμαι αηδιασμένος όχι μόνο με αυτούς αλλά και με όσους δεν είχαν τα κότσια να τα βάλουν μαζί τους

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.