09/09/2009 21:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το γήπεδο του ΠΑΟ έγινε γήπεδο …τένις μεταξύ Σουφλιά και ΚακλαμάνηΚι άλλα μαχαίρια βγήκαν στην Νέα Δημοκρατία, αυτή τη φορά μεταξύ του Δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη και του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργου Σουφλιά. Μπορεί η αφορμή να είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού, όμως, κρύβονται και εσωκομματικές ισορροπίες με τον Νικήτα να στηρίζει στις κάμερες τον Κ. Καραμανλή, αλλά να «γλυκοκοιτάζει» και προς τους άλλους και κυρίως τις άλλες μνηστήρες που περιμένουν την επόμενη ημέρα στη ΝΔ.

Ο Γ. Σουφλιάς βγήκε και είπε ότι αγαπά τον Παναθηναϊκό, αλλά  δεν μπορεί να εκδώσει οικοδομική άδεια αφού ο δήμος δεν του έχει δώσει όλα τα στοιχεία που πρέπει. «Πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι» τονίζει ο Σαρακατσάνος ρίχνοντας το μπαλάκι για το γήπεδο στον Κακλαμάνη. Αμέσως απάντησε ο δήμαρχος ότι καμιά υπηρεσία δεν του έχει υποβάλει αίτημα για το γήπεδο ξαναρίχνοντας τη μπάλα στο γήπεδο του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ.

Εκεί η μάχη άναψε με τον... πονηρό Σουφλιά να βάζει τον γενικό γραμματέα, Βαγγέλης Μπαλτά, να λέει ότι έχει επικοινωνήσει ο ίδιος με τον Κακλαμάνη από την περασμένη Πέμπτη και τον ενημέρωσε ότι υπάρχουν κενά στο φάκελο ενώ εστάλη και έγγραφο στο δήμο.

Έτσι, το γήπεδο του ΠΑΟ μετατράπηκε σε γήπεδο... τένις με Σουφλιά και Κακλαμάνη να ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους...

ΣΧΟΛΙΑ

 1. zorro avatar
  zorro 09/09/2009 21:30:17

  α τελικά δεν φταίει ο Τσίπρας βρε παπαγαλάκια...?

 2. αντί avatar
  αντί 09/09/2009 21:51:24

  Είτε βγει είτε δε βγει η άδεια, το θέμα είναι τι θα κάνει ο Βωβός!

 3. theo1611 avatar
  theo1611 09/09/2009 21:54:34

  Αντί για το γήπεδο του ΠΑΟ, ο Σουφλιάς να μας δώσει τα φώτα του για τα ακόλουθα:

  1. Συμβάσεις παραχώρησης στις οποίες ο αυτοχρηματοδοτών ιδιώτης, εισπράττει ρευστό από διόδια πριν να ρίξει την πρώτη κασμαδιά.
  2. Όταν και όποτε παραδίδει ένα τμήμα του έργου, έχει βάλει λεφτά από την τσέπη του, ή έχει από τις εισπράξεις των διοδίων απόθεμα δηλαδή προκαταβολή. Την έχει διαθέσιμη για το έργο ή την έχει φάει σε άλλες δραστηριότητες και πρέπει να δανειστεί?
  3. Μήπως πληρώνουμε και τα τοκοχρεωλύσια των δανείων για την προκαταβολή που εισέπραξε και εξακολουθεί να εισπράττει από τα διόδια και έφαγε ο ανάδοχος σε άλλες δραστηριότητες
  4. Αναθέτεις τρεις σταθμούς ΜΕΤΡΟ στην ίδια γραμμή στην ίδια κοινοπραξία. Και δεν έχεις φροντίσει να πάρεις τους τρείς σταθμούς ταυτόχρονα. Δεν είχες να πληρώσεις να γίνουν οι τρεις σταθμοί ταυτόχρονα ή παίζεις μπάλα στην πλάτη των πολιτών? Ο σταθμός που παραδίδεις είναι το 1/3 της σύμβασης ή το 1/3 προσαυξημένο κατά 50% και έπονται και οι επόμενοι προσαυξημένοι κατά 50% και βάλε?
  5.......................

 4. Factorx avatar
  Factorx 09/09/2009 22:19:11

  Απέρριψε τις αιτιάσεις του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ σχετικά με την οικοδομική άδεια για το γήπεδο του Παναθηναϊκού ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης. Απαντώντας στον κ. Γιώργο Σουφλιά ανέφερε πως δεν έχει φτάσει κανένα γραπτό αίτημα για το θέμα στο Δήμο: «Μέχρι και σήμερα, Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:31 που εκδόθηκε η ανακοίνωση του κ. Σουφλιά, ουδέν γραπτό αίτημα έχει φθάσει στο Δήμο Αθηναίων από την ηγεσία ή τις υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ σχετικά με την οικοδομική άδεια του γηπέδου του ΠΑΟ. Με την παραλαβή οποιουδήποτε γραπτού αιτήματος για την αποστολή εγγράφων και δη νομίμων, ο Δήμος Αθηναίων όπως μέχρι σήμερα έχει αποδείξει, θα τα αποστείλει εντός 48 ωρών. Τελεία και παύλα».


  --------------------------------------------------------------------------------

 5. Helmut avatar
  Helmut 10/09/2009 02:02:33

  Μιλάμε για επίπεδο.... Τσακώνονται σαν 2 σχολιαρόπαιδα ή μάλλον σαν τα 2 γεροξεκούτια στο Μάπετ Σόου.

 6. vas avatar
  vas 10/09/2009 08:24:06

  μετά το σκάνδαλο κόκαλη με το καταισκάκη ,ένα άλλο μεγαλύτερο παίζεται με το γήπεδο του Παναθηναικού .
  ποιοί κύριοι είναι αυτοί που πιστεύουν και απαιτπύν εμέις ο λαός να πληρώνουμε απο το υστερημά μας και να πλουτίζουν κάποιοι κλέβοντας τα χρήματα αυτά με την ανοχή της πολιτείας.
  ο δήμαρχος που επιμένει και κόπτεται για το γήπεδο ,ας ασχοληθεί με τα οικονομικά του δήμου και την καθαριότητα της βρώμικης αθήνας και όταν βρεί λύσεις ας μιλήσει μετά για γήπεδο και τα τοιαύτα.

  • Andreas avatar
   Andreas @ vas 13/09/2009 17:27:23

   Φίλε Vas, μέρος της δουλειάς του δημάρχου, και πολύ σημαντικό μάλιστα, είναι όντως η καθαριότητα και τα οικονομικά του Δήμου. Άλλο μέρος όμως είναι να προσπαθεί να βρίσκει λύσεις για την πλειοψηφία των δημοτών με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος και το μικρότερο δυνατό κόστος. Μία τέτοια είναι η διπλή ανάπλαση, προϋπόθεση της οποίας είναι η μεταφορά του γηπέδου στο Βοτανικό.

 7. Andreas avatar
  Andreas 13/09/2009 17:20:23

  Δεν ξέρω αν κρύβεται κάτι από πίσω αλλά είναι απαράδεκτο να γίνεται αυτή η «συνομιλια» μέσω ΜΜΕ. Το γήπεδο είναι ένα κομμάτι αυτής της υπόθεσης. Το άλλο και το πιο σημαντικό είναι η διπλή ανάπλαση για την οποία έχουν παλέψει και οι δύο μεριές και είναι προς το συμφέρον όλης της Αθήνας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.