#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/08/2010 20:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ίδρυμα Ροκφέλλερ οραματίζεται την «δικτατορία των ελίτ»Παγκόσμιες πανδημίες που σκοτώνουν εκατομμύρια, υποχρεωτικές καραντίνες, αστυνομικά σημεία ελέγχου, βιομετρικές ταυτότητες, και ένας κόσμος γεμάτος από κρατικούς ελέγχους. Δεν πρόκειται για κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά για το όραμα του ιδρύματος Rockefeller σχετικά με το πώς θα είναι ο κόσμος μας σε 15-20 χρόνια από σήμερα, κάτω από μια νέα τάξη, ελεγχόμενος από μια ελίτ.

Ιδού ένα από τα τέσσερα σενάρια για το μέλλον του πλανήτη, όπως τα περιγράφει η μελέτη του ιδρύματος Rockefeller με τίτλο «Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης», που εκπονήθηκε σε συνεργασία με το Global Business Network.

Με τίτλο «Lock Step», το σενάριο απεικονίζει έναν κόσμο «πλήρους κυβερνητικού ελέγχου, απολυταρχικής ηγεσίας, με περιορισμένες καινοτομίες, και με αυξημένη οπισθοδρόμηση των πολιτών». Μετά από μια παγκόσμια πανδημία Η1Ν1 που ξεκινάει από χήνες, και που μολύνει το 20% του πληθυσμού της γης, σκοτώνοντας 8 εκατομμύρια ανθρώπους, η παγκόσμια οικονομία σταματάει, και οι κυβερνήσεις εφαρμόζουν έκτακτα απολυταρχικά μέτρα για να ανταποκριθούν στη κρίση.

Σύμφωνα με το σενάριο:«Στη διάρκεια της πανδημίας, οι παγκόσμιοι ηγέτες έδειξαν την εξουσία τους επιβάλλοντας αεροστεγείς κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρέωση των μασκών προσώπου έως τους υποχρεωτικούς ελέγχους σωματικής θερμοκρασίας στις εισόδους κοινόχρηστων χώρων, όπως τα σουπερ μάρκετ και οι σιδηροδρομικοί σταθμοί».

Όμως, ακόμη και μετά το πέρασμα της πανδημίας, τα δρακόντεια μέτρα παραμένουν σε ισχύ, και μάλιστα εντατικοποιούνται, καθώς οι ηγέτες σταθεροποιούν την εξουσία τους ενώ οι πολίτες απεμπολούν εθελοντικά τη κυριαρχία και την ιδιωτικότητα τους, κάτι που οδηγεί σε έναν πιο ελεγχόμενο κόσμο, υπό την εξουσία «πατερναλιστικών κρατών» που επιβάλλουν βιομετρικές ταυτότητες για ολόκληρο το πληθυσμό. Η επιβαλλόμενη διεθνής συνεργασία μέσω κανονιστικών συμφωνιών, ανοίγει το δρόμο για μια παγκόσμια διακυβέρνηση, ακόμη και εν μέσω κάποιων δημόσιων αντιδράσεων λόγω «δηλητηριώδους εθνικισμού».

Στο εν λόγω σενάριο εισάγεται  ακόμη και ο οίκο-φασισμός, με συζητήσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων υψηλών εκπομπών, και την δια νόμου υποχρεωτική εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων σε όλα τα σπίτια.

Η επιβολή μιας κάθετης απολυταρχίας προκαλεί τριγμούς στην επιχειρηματικότητα, και η οικονομία σκοντάφτει, όμως το 2025 οι λαοί αρχίζουν να ασφυκτιούν από τον πλήρη έλεγχο και από την λήψη αποφάσεων εκ μέρους άλλων για λογαριασμό τους, οπότε και οι αντιδράσεις αρχίζουν να γενικεύονται. «Ακόμη και αυτοί που προτιμούσαν τη σταθερότητα και τη προβλεψιμότητα αυτού του νέου κόσμου, άρχισαν να δυσανασχετούν από τους πολλούς περιορισμούς και τη αυστηρότητα. Η αίσθηση πως κάτι θα συνέβαινε και θα άλλαζε τη κατάσταση για την οποία πάλεψαν οι κυβερνήσεις του κόσμου, άρχιζε να διαδίδεται παντού», καταλήγει το σενάριο.Το κυριότερο στοιχείο που βγαίνει από το παραπάνω σενάριο του ιδρύματος Rockefeller, είναι το ότι η Κίνα δέχεται τα εύσημα, ως το ιδανικό μοντέλο για το πώς οι κυβερνήσεις θα πρέπει να αντιδρούν στις εκάστοτε κρίσεις. Τα πλέον δρακόντεια και δικτατορικά μέτρα, όπως η υποχρεωτική καραντίνα, θεωρούνται ως απαραίτητα, καθώς «σώζουν εκατομμύρια ζωές, διακόπτουν τη μετάδοση του ιού, και επιτρέπουν μια συντομότερη επανάκαμψη από την πανδημία…», ενώ η μη απαγόρευση των μετακινήσεων θεωρείται παράγοντας επιδείνωσης της κρίσης.

Πάντως είναι ειρωνικό πως μόλις αυτή την εβδομάδα, το ΑΡ ανέφερε ότι η κυβέρνηση της Κίνας έχει ήδη επιβάλλει ελέγχους και καραντίνες στους φτωχότερους των πολιτών της, «περιφράζοντας και κλειδώνοντας ολόκληρες γειτονιές χαμηλών εισοδημάτων, με αστυνομικούς ελέγχους όλο το 24ωρο».

Η μελέτη του ιδρύματος Rockefeller δεν αποτελεί κάποια προειδοποίηση εναντίον αυτού του είδους της τυραννίας που περιγράφει, αλλά είναι ένα σχέδιο για το πώς οι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης θα πρέπει να εκμεταλλευτούν κάποιες κρίσεις όπως οι πανδημίες και οι βίο-τρομοκρατικές επιθέσεις, προκειμένου να καταστρέψουν την κοινωνία και να τη ξαναχτίσουν υπό την αιγίδα μιας νέας τάξης, όπως αυτοί την οραματίζονται.

Η συγκεκριμένη μελέτη θυμίζει πολύ μια άλλη μελέτη του 2007, εκ μέρους του βρετανικού υπουργείου Άμυνας, που προέβλεπε πως έως το 2035, οι άνθρωποι θα είχαν εμφυτευμένα εγκεφαλικά τσιπ, πως η μεσαία τάξη θα ήταν επαναστατική, και πως η κοινωνία θα βρίσκονταν σε κατάσταση χάους και κοινωνικών αναταραχών, ως αποτέλεσμα της αυξημένης παγκοσμιοποίησης, της μετανάστευσης , και των απολυταρχικών κυβερνήσεων.

Η ανάγνωση του σεναρίου Lock Step, ξεκαθαρίζει πως η καταπιεστική κοινωνία που περιγράφεται σε αυτό, δεν θεωρείται απλά ως μια απεικόνιση της κυνικότητας κάποιων κρατούντων που θα εκμεταλλεύονταν μια κρίση για να στήσουν μια αστυνομική εξουσία, ανακηρύσσοντας τους εαυτούς τους δικτάτορες, αλλά πρόκειται για μια επιβεβαίωση, πως αυτού του είδους η προσέγγιση είναι και η πιο σωστή.

Μιλάμε για την μετά-βιομηχανική κοινωνία που απαιτούν οι προεξάρχοντες της λέσχης Bilderberg, όπως είναι ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής Κομισιόν Jose Manuel Barroso. Είναι αυτό που οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης επιθυμούν διακαώς: πανδημίες, πολέμους, χάος, και κρίσεις τις οποίες αυτοί θα σχεδιάσουν και θα εκμεταλλευτούν, έτσι ώστε να εγκαθιδρύσουν μια δικτατορία υπό την ηγεσία μιας ελίτ, την ίδια ώρα που οι πολίτες θα έχουν εξαθλιωθεί, θα μαλώνουν μεταξύ τους, και θα ελέγχονται από μια εξελιγμένη τεχνολογία τύπου «Μεγάλου Αδελφού», ανησυχώντας περισσότερο για το που θα βρουν το επόμενο τους γεύμα, από το πώς θα ανατρέψουν τους δεσπότες τους.

S.A.   (Prison Planet.com)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 25/08/2010 20:56:37

  Πρότυπο η σοσιαλιστική Κίνα.
  Ζήτω ο σοσιαλισμός!!!!!!!!!!!!

  • Ψυλλιασμένος avatar
   Ψυλλιασμένος @ Orestios 26/08/2010 10:13:01

   Να μην μας κάνει εντύπωση αυτό, ο σοσιαλισμός κατά κανόνα είναι σύμφυτος με τον ολοκληρωτισμό, ήδη από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης.
   Στη Γαλλία, ο έλεγχος της κρατικής εξουσίας επί των πολιτών την εποχή του Παλαιού Καθεστώτος (απόλυτη μοναρχία) ήταν αστείος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο έλεγχο επί Γαλλικής Επανάστασης και ειδικά την περίοδο της Τρομοκρατίας. Δεν είναι τυχαίο το ότι η Τρομοκρατία είχε ως όραμα την εγκαθίδρυση μιας ιδεατής κοινωνίας, για την πραγματοποίηση της οποίας έπρεπε να συντριβεί κάθε εσωτερική αντίσταση (άρα, εφευρίσκουμε "εχθρούς του λαού" και τους εξοντώνουμε) και να επεκταθεί ο έλεγχος της Νέας Τάξης (=επαναστατική εξουσία) σε καθε πτυχή του ανθρώπινου βίου.

   • klausevitz avatar
    klausevitz @ Ψυλλιασμένος 26/08/2010 11:58:18

    Εν μέρει, σωστή παρατήρηση. Μόνο που η αντιστροφή της
    οδηγεί κατευθείαν στο ancien regime!,ενώ το θέμα παραμένει
    η διεύρυνση της δημοκρατίας στο πολιτικό,οικονομικό
    και κοινωνικό επίπεδο.
    Η περίφημη "νεωτερικότητα" ναυαγεί, δημιουργώντας νέους
    σκληρότερους αφέντες με το μανδύα της..παγκοσμιότητος!
    Αυτό είναι μιά μεγάλη αλήθεια. Το ζητούμενο είναι η
    νέα πρόταση και στο πεδίο των ιδεών και σ'αυτό της
    οργάνωσης της καθημερινής ζωής....προς το παρόν, ψάχνουμε
    στα τυφλά!

 2. Ηλίας avatar
  Ηλίας 25/08/2010 20:58:19

  "We need global governance, global financial governance and we need it fast."

  G.A.P.

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ Ηλίας 25/08/2010 21:24:22

   "We are grateful to The Washington Post, The New York Times, Time Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost forty years. It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subject to the bright lights of publicity during those years. But, the work is now much more sophisticated and prepared to march towards a world government. The supranational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national autodetermination practiced in past centuries."


   David Rockefeller, founder of the Trilateral Commission, at the June 1991 Bilderberg meeting in Baden, Germany

   ""For more than a century, ideological extremists at either end of the political spectrum have seized upon well-publicized incidents to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as "internationalists" and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure - one world, if you will. If that's the charge, I stand guilty, and I am proud of it."

   David Rockefeller [1915~] Banker, Founder & Honorary Chairman of Trilateral Commission, Honorary Chairman of the Council on Foreign Relations. Written in his 2002 autobiography 'Memoirs'

   • ΕΛΛΗΝ avatar
    ΕΛΛΗΝ @ tsilivithras 26/08/2010 03:33:16

    Ο αναφερόμενος 1915 μαζι με τους Rothchildes συμμετείχαν στην συγγραφή των πρωτοκόλων των Σοφών της Σιών.
    Ο νοών νοείτω .
    Σήμερα όλοι οι σύμβουλοι του George είναι Σιωνιστές(δηλώσεις Ιταλού βουλευτή για τον Σκιόπα και άλλους νομίζω πρωτοσέλιδο εφημερίδα Ελεύθερος 25/8/10).
    Έχουν πλέον βγεί στο προσκήνιο (απο το παραβάν που ήταν τόσα χρόνια )

 3. klausevitz avatar
  klausevitz 25/08/2010 21:32:08

  Χρόνια τώρα παρουσιάζονται σενάρια αντιμετώπισης του...υπερπληθυσμού.
  Τα περισσότερα απο αυτά είναι ανορθολογικά,πρωτόγονα και ..ελαφρώς
  φασίζοντα....απόρροια αυτών των ιδρυμάτων που φροντίζουν να ενισχύουν
  και τη δαιμονοποίηση της δράσης τους,έτσι για να φοβηθούμε!....διαχέεται,
  ακόμη, η αντίληψη ότι μόνο προνομιούχα στρώματα της λευκής φυλής
  αξίζει τον κόπο να διασωθούν.....τίποτε απ'όλα αυτά δεν θα συμβεί...
  το πολύ, να ενισχύσουν την τάση ανερχόμενων στρωμάτων να συμπεριληφθούν
  στην "κοινωνική ελίτ" και το κακό γούστο να διαχέεται ταχύττερα!
  'Οσο για την οικογένεια Rockefeller, μόνο ένας Ezra Pound κατόρθωσε
  να περιγράψει αυτούς τους "'buyers of New York",τους "bloody usurers",
  για να καταλήξει, ένα δυό χρόνια πρίν πεθάνει, να εξομολογηθεί, απ' το
  παράθυρο του ξενοδοχείου πουκοιτούσε στην Ακρόπολη, στον Ζήσιμο
  Λορεντζάτο: "strange how strong evil is"!
  'Oπως και νά'χει μήν τους φοβόμαστε...είναι "χάρτινες τίγρεις", όπως
  έλεγε,χαριτολογώντας πιστεύω, ο αείμνηστος Κινέζος ...δικτάτωρ!

  • fitsulas avatar
   fitsulas @ klausevitz 25/08/2010 22:21:32

   Τα λόγια σου με χόρτασαν και το ψωμί σου φάτο.
   Όλη αυτή η σπέκουλα για την δήθεν ισχύ τους, μάλλον τους ενισχύει παρά τους εκθέτει. Στην ουσία είναι κάτι βλαμμένοι κληρονόμοι που, αφού έχουν φτάσει στην κορυφή της πυραμίδος και δεν έχουν που αλλού να πάνε, φτιάχνουν ομάδες για να αυτοθαυμάζονται και να αυτοαποκαλούνται ποιμένες των μαζών.

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ klausevitz 25/08/2010 22:56:14

   Eίναι σχετικά εύκολο πλέον να βρει κανείς γραπτά του Eustace Mullins ο οποίος έζησε τον Ezra από κοντά για πολλά χρόνια.
   Ο ίδιος ο Mullins απεβίωσε φέτος σε μεγάλη ηλικία και ακμαιότατος.
   Ακόμα γυρνούσε την αμερική πουλώντας βιβλία του και μιλώντας για τον Ezra, για την ΝΤΠ, για την federal reserve, για τον σιωνισμό.

   Ομοίως συνέγραψαν και η Nesta Webster όπως και ο Archibald Μaule Rumsey που "είδαν" την κρυφή ατζέντα των συμφερόντων πίσω από τις επαναστάσεις και τους μεγάλους πολέμους.

  • Ψυλλιασμένος avatar
   Ψυλλιασμένος @ klausevitz 26/08/2010 10:15:49

   Δεν ήξερα ότι ο Ezra Pound ειχε έρθει στην Αθήνα και είχε μιλήσει με τον Λορεντζάτο. Πολύ καλή πληροφορία.

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ Ψυλλιασμένος 26/08/2010 10:41:55

    Tην συγκεκριμένη πληροφορία δεν την γνώριζα ούτε εγώ.
    Υπάρχουν πληροφορίες στο διαδίκτυο για την ζωή και τη δράση του Ezra αλλά από ότι έχω καταλάβει είναι πολύ αμφισβητήσιμες.
    Γι αυτό ανέφερα τον συγχωρεμένο Eustace Mullins ο οποίος τον έζησε από κοντά, ήταν ο μέντοράς του και τα έργα του μπορείς να τα βρεις (με κάποια σχετική αναζήτηση) πλέον on line.

   • klausevitz avatar
    klausevitz @ Ψυλλιασμένος 26/08/2010 12:06:40

    Στο Β'τόμο (απ' τους τρείς) των ΜΕΛΕΤΩΝ του Ζ.Λορεντζάτου
    (εκδόσεις ΔΟΜΟΣ) περιλαμβάνεται η εκτενής μελέτη με τον
    τίτλο"Η περίπτωση Πάουντ: απο την Πίζα στην Αθήνα).
    Το βιβλίο είχε εδοθεί αυτόνομα-χρόνια πρίν- με φωτογραφίες
    του Πάουντ στην Ακρόπολη και τη συνομιλία του με τον
    συγγραφέα...ήταν το '69 ή το 70!

 4. neotera avatar
  neotera 25/08/2010 21:40:28

  Να μην ξεχνάμε την εξαγγελία του γιωργάκη ότι από το 11 απαγορεύονται οι συναλλαγές άνω των 1500 ευρώ με μετρητά. Μέσω τραπεζών κυρίως ο έλεγχος. Από τις τράπεζες και για τις τράπεζες ξεκινά η μαζική καταπάτηση ατομικών δικαιωμάτων, το φακέλωμα, η φαλκίδευση της ισονομίας. Επίσης, στη δούλεψη των τραπεζών βρίσκονται οι πιό ακραίοι πολιτικοί εκπρόσωποι του ολοκληρωτισμού. Σαν το γιωργάκη μας, τον Μπαρόζο βεβαίως, τον Τρισέ κ.α.
  Οσο αυτά τα φαινόμενα παιρνούν στο ντούκου από το πολιτικό προσωπικό του καθεστώτος, τόσο θα γίνεται επιτακτική η ανατροπή του.

  • neotera avatar
   neotera @ neotera 25/08/2010 21:45:18

   Συγνώμη, το ορθογραφικό βγάζει μάτι ! ΠΕρνούν στο ντούκου

  • Misha avatar
   Misha @ neotera 25/08/2010 21:51:06

   Φίλε Νεότερα, όχι μόνο αυτό.
   Θεσπίζεται ατομικός barcode και ηλεκτρονική κάρτα πολίτη με όλα τα προσωπικά, οικονομικά, εργασιακά, ασφαλιστικά, υγειονομικά δεδομένα περασμένα μέσα.
   Χούντα που θα ζήλευε κι ο Όργουελ, γι αυτό και η αναγκαιότητα να τους διώξουμε με τις κλωτσιές ΧΘΕΣ ει δυνατόν, είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

  • xrhxa65 avatar
   xrhxa65 @ neotera 25/08/2010 22:58:42

   συγνώμη κι ας φανεί σαν αναχρονιστινο το σχόλιό μου...με τις συναλαγές που λέτε δεν θα είναι υποχρεομένος ο πολίτης να πληρώνει μέσω τράπεζας...μιλάμε για το εμπόριο...και στον τομέα που αφορά την αγορά αγροτικών προϊόντων από εμπόρους...εκεί είναι ένα βήμα εμπρός η έκδοση ΔΙΓΡΑΜΗΣ επιταγής από τον αγοραστή έμπορο στον παραγωγό ...ο κλαδος έχει πληρώσει πολλά σπασμένα από αεριτζήδες που παίρνανε μπλ΄9οκ επιταγών με καάθεση 5-10 .00 ευρώ και μοιράζανε χαρτάκια εικονικής αξίας εκκατομυρίων ...και μετά άντε να βρείς που χάθηκε η μπάλα....

   Σωστό το μέτρο με τις δίγραμμες...κι αν θυμάμαι καλά έχει μιά τιετία που "κυοφορείται" κι απ'τους προηγούμενους...

   Σωστό γιατί για να εκδόσεις δίγραμη πρέπει αν όχι να έχεις ο ίδιος τα λέφτά , τουλάχιστον να σου έχει εκδόσει η τράπεζα εγγυητική επιστολή , που πάει να πεί ότι σε καλύπτει η ίδια η τράπεζα σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής απ'τον εκδότη της επιταγής....

   • xrhxa65 avatar
    xrhxa65 @ xrhxa65 25/08/2010 22:59:28

    5-10.000 ευρώ*

 5. Paranoia avatar
  Paranoia 25/08/2010 21:44:30

  Ό,τι και να οραματίζονται στα 2 μέτρα θα θαφτούν όπως όλοι μας. Το πολύ πολυ να τους κάνουν και κανενα κενοτάφιο...

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ Paranoia 25/08/2010 22:13:46

   Φίλε παράνοια οι φιλοδοξίες και η ματαιοδοξία αυτών των ανθρώπων ξεπερνούν κατά πολύ την γήινη ύπαρξή τους.
   Έχουν οικόσημα, πιστεύουν στο γαλάζιο αίμα, βλέπουν τον κόσμο υπό το πρίσμα της απολυταρχικής αντίληψης των φεουδαρχών, δίνουν διαλέξεις για τον σύγχρονο κόσμο και τις σύγχρονες προκλήσεις και πίσω από την κουρτίνα γελάνε με εμάς που τα πιστεύουμε γιατί γι αυτούς δεν έχει αλλάξει τίποτα από τα αρχαιότερα χρόνια που οι φαμίλιες τους ανέλαβαν τα ηνία και γιγαντώθηκαν κάθε που έτρεχε αίμα στους δρόμους.

   Πιστεύουν στην συνεχή συσώρευση πλούτου και την συνεχή και απρόσκοπτη ηγεμονία αυτών και των ομοίων τους πίσω από τις κουρτίνες.
   Ζουν για να υπηρετούν τον Μαμωνά και δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την ανθρώπινη ζωή.

   • Paranoia avatar
    Paranoia @ tsilivithras 25/08/2010 22:57:58

    Καλά τα λες εσύ αλλά ποιος τα ακούει από αυτούς.

    Γι'αυτό θα τους αφιερώσω τον βασιλιά των ασμάτων:
    h--p://www.youtube.com/watch?v=Df724_wTKp8&feature=search

 6. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 25/08/2010 22:30:51

  Folie de grandeur... αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος.

 7. antiochos avatar
  antiochos 25/08/2010 22:31:43

  "ORDO AB CHAO"
  Mε την εμπειρια της δοκιμασμενης χρυσης αλυσιδας ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΛΥΣΗ,
  μεθυσμενη απ τις επιτυχιες η Αδελφοτητα πιστευει οτι εφτασε η ωρα να δωσει την οριστικη λυση στο προβλημα που επι αιωνες υφανε.
  Ομως...

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ antiochos 25/08/2010 23:37:11

   Όμως...
   Θα τους πολεμήσεις εσύ; Με μπιγκουτί;

  • Kalazar avatar
   Kalazar @ antiochos 26/08/2010 01:05:26

   Θα τους αντιμετωπίσει ο Αντίοχος μαζί με την ομάδα Ε και τον Λιακόπουλο.
   Ο Λιακόπουλος είναι σοβαρό άτομο, δεν το λέει μόνο αυτός. Το γράφει και στα βιβλία του.

 8. tsilivithras avatar
  tsilivithras 25/08/2010 22:39:35

  Αnd in the words of great Al:

  "Vanity...definitely my favorite sin."

  • χελιδόνι avatar
   χελιδόνι @ tsilivithras 26/08/2010 01:01:38

   Να προσέχουν μόνο, τα χάπια να μην είναι ληγμένα....

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ tsilivithras 26/08/2010 10:44:31

   Και τα δυο χάπια (μπλε και κόκκινο) είναι πλέον ληγμένα.
   Ήρθε ο καιρός της "αποκάλυψης" των υπευθύνων...η ματαιοδοξία δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ καιρό...είναι η φύση της τέτοια που θέλει το έργο της να αναγνωρίζεται και να λατρεύεται.
   Αυτή θα ναι και η καταδίκη της φυσικά...μένει να δούμε με τι κόστος.

  • χελιδόνι avatar
   χελιδόνι @ tsilivithras 26/08/2010 10:56:09

   Κι η ματαιοδοξία είναι αυτοκτονική εν τη γενέσει της...

 9. Σαος avatar
  Σαος 25/08/2010 23:03:37

  Δεν είναι τυχαία η προώθηση των ισλαμιστών στην Δύση. Οι ισλαμιστές έχουν γίνει είδος προστασίας στον δυτικό κόσμο, ενώ αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Φαίνεται πως μια θεοκρατική θρησκεία που προωθεί την τυφλή πίστη στις υπερεξουσίες (θρησκευτικές και πολιτικές), είναι το καλύτερο μέσον για να επιβληθούν ολοκληρωτικά οι δυτικές "ελίτ", στον, προς το παρόν, μέσο μορφωμένο πολίτη της Δύσης.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Σαος 25/08/2010 23:07:52

   Δηλαδή οι Εβραίοι είναι η τελευταία γραμμή άμυνας μας;

 10. rage avatar
  rage 25/08/2010 23:04:34

  Όποιος μπλέκει με το παραμύθι του πλουτισμού και του κέρδους, γρήγορα γίνεται υποχείριο του ίδιου του του παραμυθιού.
  Οι περισσότεροι από μας έχουν το κέρδος και τον πλουτισμό σαν σημαντική παράμετρο, και δεν ξέρω κανέναν που να πλούτισε και να συνέχισε να σέβεται τους συνανθρώπους του εαν δεν τον συνέφερε. Όσο μεγαλύτερος ο πλούτος, τόσο ισχυρότερη η κοινωνική θέση και τόσο μεγαλύτερη η ματαιοδοξία, και τελικά η αίσθηση της δύναμης να ορίζεις της τύχες της πλέμπας.
  Αν θέλουμε να αντιδράσουμε, ο μόνος τρόπος είναι να περιφρονήσουμε τις οποιεσδήποτε τεχνητές αξίες που εκείνοι δημιουργούν με σκοπό την παραμονή στο μαντρί. Απο κεί και πέρα ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί και κρίνει σωστό, μόνο που συχνά κοιτάει τον εαυτό του παρά το κοινωνικό σύνολο, είτε είναι Κινέζος εργάτης είτε Παταγονιανός ινδιάνος.
  Απο μας εξαρτάται αν θα αποδειχτούν ένα μάτσο τρελλόγερων ή μια στυγνή εξουσιαστική ομάδα.

  • neos agrotis avatar
   neos agrotis @ rage 25/08/2010 23:15:58

   Απο την στιγμη που το χρημα εγινε Νο 1 αξία τελειωσαν ολα.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ neos agrotis 25/08/2010 23:21:25

    Αυτό ισχύει από εποχής μπίγκ μπάνγκ.

   • rage@40 avatar
    rage@40 @ neos agrotis 26/08/2010 10:41:32

    Strange δικαίωμά σου να θεωρείς το ανθρώπινο είδος ανεπίδεκτο βελτίωσης. Τα ίδια μας έλεγαν και οι πίθηκοι κάποτε.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ neos agrotis 26/08/2010 19:21:54

    Και είδες που είχαν δίκιο;

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ neos agrotis 26/08/2010 19:28:34

    @Strange

    Σταμάτα...κόντεψα να πνιγώ από τα γέλια...

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ neos agrotis 26/08/2010 19:31:09

    Το γέλιο κάνει καλό. Εξάλλου είναι τσάμπα. Απόλαυσέ το.

   • rage avatar
    rage @ neos agrotis 26/08/2010 22:56:42

    είχαν δίκιο;

    μάλλον σου λείπει η αυτοπεποίθηση

  • neos agrotis avatar
   neos agrotis @ rage 25/08/2010 23:50:18

   Υπηρχε χρήμα τότε?

 11. antiochos avatar
  antiochos 25/08/2010 23:21:28

  Strange Attractor
  Που το πας που το γυριζεις....

 12. antiochos avatar
  antiochos 25/08/2010 23:23:12

  Strange Attractor
  ..για την τελευταια γραμμη αμυνας μιλαω..

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ antiochos 25/08/2010 23:25:30

   Είσαι φιλο-ταλιμπάν;

 13. antiochos avatar
  antiochos 25/08/2010 23:30:42

  Strange Attractor
  Να σου πω οτι σε θεωρουσα σοβαρο απο παληοτερα σχολια,θα ηταν ψεμμα..
  Αλλη καραμελλα απ αυτη των ταλιμπαν δεν διαθετει το καταστημα;

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ antiochos 25/08/2010 23:33:58

   Ετοίμασε εσύ τη πίσσα και θα βρεθούν κι άλλοιπρόθυμοι με τα πούπουλα. Όσο για τη σοβαρότητα, μακριά από εμένα. Είναι το καταφύγιο όσων δεν έχουν φαντασία.
   Και εν πάση περιπτώσει ρε Αντίοχε, μας τάπαν κι άλλοι πιο μάγκες από εσένα.

 14. ΝΙΚΟΣ avatar
  ΝΙΚΟΣ 25/08/2010 23:32:54

  Να λοιπόν τι οραματίζονται οι θιασώτες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης! Ο "Μεγάλος Αδελφός" ωχριά μπροστά τους!

 15. antiochos avatar
  antiochos 25/08/2010 23:47:24

  Strange Attractor
  Σκουζεις σαν Οβραιος βρε παραξενε.
  Θα γουσταρες να σε κυνηγουν,ονειρευεσαι πισσα και πουπουλα,αλλα εχουμε και σοβαροτερα πραγματα να κανουμε.
  Ο,τι θα στα ειπαν κι αλλοι τοχω σιγουρο.Ειναι δυσκολο να περασεις απαρατηρητος οταν σαλιαριζεις τοσο αφελως με την ισραηλινη ιδεολογια στον τοπο που υπεφερε τα πανδεινα απ τους φορεις της.
  Πες και κατι πρωτοτυπο..
  Υπαρχουν πιο μαγκες απο μενα και λιγοτερο μαγκες απο μενα.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ antiochos 25/08/2010 23:49:45

   Αντίοχε, εκτός του ότι κάνεις 34 λεπτά για να συντάξεις ένα σχόλιο μάλλον είσαι και αργόστροφος. Αν πρόσεχες την ανάρτηση, θα έβλεπες πως έχει την υπογραφή μου (για την απόδοσή της) και συνεπώς πως γίνεται να υφίσταται αυτό που λές; Ε, εξυπνάκια;

 16. Kalazar avatar
  Kalazar 25/08/2010 23:56:59

  Αντίοχε, η σοβαρότης τρέχει από τα μπατζάκια σου.

 17. antiochos avatar
  antiochos 26/08/2010 00:01:17

  Strange Attractor
  Το ρολογακι σου ξεμεινε απο μπαταρια,ο τροπος "ξεκαρφωματος" σου εχει αραχνες,εγω εχω πρωινο ξυπνημα για το μεροκαματο..οποτε.
  Καληνυχτα.Κι αυριο μερα ειναι.

 18. Maya avatar
  Maya 26/08/2010 00:12:31

  Όταν είχε ξεσπάσει ο Η1Ν1 πέρσι, αυτό που είχε ξεσπάσει τέλος πάντων, το κράτος του Καναδά, έστελνε στους Ινδιάνους μαζί με τα εμβόλια και... σακούλες σκουπιδιών! Για τον λόγο που φαντάζεστε! Οι Ινδιάνοι λόγω συνθηκών ζωής έχουν θεωρητικά πιο αδύναμο ανοσοποιητικό, και τα εμβόλια ακόμα ήταν (και παρέμειναν) σε πειραματικό στάδιο. Και η κυβέρνηση είχε ξοδέψει πολλά εκατομμύρια ευρώ.
  Οπότε... πάρε να χεις.

  Εμείς δεν ανησυχούμε παρ' όλα αυτά. Έχουμε το mega και τον ΔΟΛ να μας λένε τι γίνεται πίσω από τις γραμμές.

  Α έχουμε φυσικά και τα ισλαμοσαΐνια να μας προστατεύουν από κάθε τι μη εθνικό.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Maya 26/08/2010 00:20:24

   Καλά τα λες, αλλά αν σε αρχίσει ο Αντίοχος και τα συν αυτώ "ισλαμοσαϊνια", θα τρέχεις...

   • rage avatar
    rage @ Strange Attractor 26/08/2010 22:58:34

    τα "ισλαμοσαΐνια" είναι σαν τα "βυζαντιοσαΐνια";

 19. athamas avatar
  athamas 26/08/2010 01:07:34

  Προτείνω άμεση καραντίνα, αυστηρή περιφορύρηση ακόμα και χωρίς δίκη εκτέλεση όλων όσων οργανώνουν τέτοια σενάρια!
  Άμεση καραντίνα σε κάθε ελιτίστικη γειτονιά, διαρκής απομόνωση απ την κοινωνία και ειδικότερα τους οικονομικούς πόρους της κοινωνίας και τα μέσα επικοινωνίας.
  Άμεση λογοκρισία - στην πυρά! - κάθε τέτοιας είδησης, «επιστημονικής» άποψης, ακόμα και υπόνοιας σκέψης για τέτοιες ενέργειες. Και οι παραβάτες σε καταναγκαστικά έργα υπέρ του κοινωνικού συνόλου (βλ. καθαριότητα υπονόμων, οδών, δημοτικών wc, ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων το κατακαλόκαιρο και διάφορα άλλα παρόμοια μέτρα) με σκοπό την επαναφορά της διανοητικής εκτροπής στην τάξη.

  Και για τους κατ' επανάληψιν παραβάτες η παραδειγματική και παραδοσική δημόσια εκτέλεση δι αποκεφαλισμού. Και η περιφορά της κεφαλής στις ελιτίστικες γειτονιές προς αποφυγήν μελλοντικών εκτροπών.

  Καλό ε;

  Ομοιοπαθητική θεραπεία.

 20. lampros avatar
  lampros 26/08/2010 01:10:09

  """Στο εν λόγω σενάριο εισάγεται ακόμη και ο οίκο-φασισμός, με συζητήσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων υψηλών εκπομπών, και την δια νόμου υποχρεωτική εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων σε όλα τα σπίτια.""""

  Καλό το υπόλοιπο κείμενο, αλλά η απαγόρευση κυκλοφορίας «αυτοκινήτων υψηλών εκπομπών» και η υποχρεωτική εγκατάσταση «ηλιακού θερμοσίφωνα» δεν είναι ούτε κατά διάνοια «οικο-φασισμός»...

  Αλλιώς θα ήταν οικο-φασισμός και να η απαγόρευση να πετάμε σκουπίδια και σκατουλίνια στις ακτές...

  Άλλα πράγματα εννοούμε ως οικο-φασισμό, πολύ σοβαρότερα και βαρύτερα...

 21. neotera avatar
  neotera 26/08/2010 03:29:26

  Ορισμένα πράματα, άμα δεν τα αιστάνεσαι, άμα ασχολείσαι με άλλα, δεν μπορείς και να τα γράψεις.

 22. Ολντ Τραφορντ avatar
  Ολντ Τραφορντ 26/08/2010 04:34:40

  Ολόκληρος ο πλανήτης στα πρότυπα της Αφρικής, κι ούτε καν, της Σομαλίας.

  α)Καθόλου τυχαίο που τα έφτιαξαν έτσι ώστε να πλημμυρίσει η Δύση τριτοκοσμικούς.

  β)Αν αντιδράς οι επαγγελματίες παγκοσμιοποιητές, αντιρατσιστές, ΜΕ ΜΙΣΘΟ, ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΜΕ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, σε ονομάζουν "ρατσιστή".

  γ)Η παγκοσμιοποίηση επιφέρει κέρδη στους επιχειρηματίες μέσω εμπορίας ναρκωτικών, σωματεμπορίας, εμπορίας όπλων, λήστευση των πρώτων υλών στις χώρες που δραστηριοποιούνται.

  δ)Η Αριστερά, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, έχει υφαρπαγεί απο τα συντονισμένα δίκτυα των παγκοσμιοποιητών.

  Είσαι Αριστερά, συμβάλεις στο πρόβλημα.

  Δυστυχώς ολα τα παραπάνω είναι αλήθεια. Δεν περιμένω να συμφωνήσουν οι βολεμένοι προοδευτικοί των οποίων το 99% είναι βολεμένο στο Ελληνικό Δημόσιο, ούτε οι παλαιοκουμουνιστές οι οποίοι το 80% παίρνει κρατική σύνταξη.

  Ελλάδα του 2010.

 23. panos avatar
  panos 26/08/2010 05:58:33

  http://www.youtube.com/watch?v=mPVEDsun8W8&feature=player_embedded#!

  το ειδα σενα μπλοκ

 24. ΚΡΙΤΩΝ avatar
  ΚΡΙΤΩΝ 26/08/2010 09:38:10

  Θα έλεγα πως τα τοιούτου είδους σενάρια δεν είναι καλό να "αναπαράγονται".

  Ο σκοπός είναι προφανής. Ο κόσμος στην συνέχεια λειτουργεί σαν αναμεταδότης. Όταν βομβαρδίζεσαι διαρκώς και από παντού με "μαυρίλα" .... στο τέλος σιγά σιγά αρχίζεις να "μαυρίζεις" κι' εσύ, και το χειρότερο να την πιστεύεις.
  Έτσι όταν "ωριμάσουνε" οι καταστάσεις ακολουθούν ... τα μέτρα.

  Συνεπώς ΝΑΙ στην αντικειμενική ενημέρωση, ΝΑΙ στα ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΣΕΝΑΡΙΑ και ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΜΑΥΡΙΛΑ".

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ ΚΡΙΤΩΝ 26/08/2010 10:51:09

   Συμφωνώ με το ναι στα αισιόδοξα σενάρια φίλε μου...αλλά αυτό δεν μας εμποδίζεινα βλέπουμε και να αναλύουμε με κριτικό μάτι πληροφορίες σαν αυτή.
   Ειδικά όταν τα mainstream media τα αποκρύπτουν τελείως.
   Ούτε συνωμοσιολόγοι να είμαστε αλλά ούτε και στρουθοκάμηλοι.
   Το διαδίκτυο άνοιξε τις πόρτες της ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ πληροφορίας.
   Αυτό είναι κλήση για όξυνση του κριτικού πνεύματος, όχι εθελοτυφλία και υπακοή στους αυτοματισμένους αναθεματισμούς του συστήματος.

   • ΚΡΙΤΩΝ avatar
    ΚΡΙΤΩΝ @ tsilivithras 27/08/2010 12:46:22

    To να "φιλτράρω" μία πληροφορία για το αν είναι αληθινή ή όχι προφανώς θα το κάνω
    Το να "φιλτράρω" ένα σενάριο ή άλλως πιθανό σχεδιασμό, τι νόημα έχει?

    Την σκοπιμότητα πιό πάνω των σεναρίων, εν ολίγοις την περιέγραψα και γι΄αυτό τον λόγο δεν θάθελα να γίνομαι εργαλείο και μάλιστα φθηνό στα "κέντρα"

    .... Θα πρότεινα μάλιστα να γινόμαστε και μεις "κέντρα" αλλά για αισιόδοξα σενάρια

 25. salmonellas avatar
  salmonellas 26/08/2010 12:32:56

  Τι ροκφελερ και κουραφεξαλα. Μια ντουζινα ψευτομελλοντολογοι μαζευτηκαν για να κολακεψουνε την ματαιοδοξια καποιων για να βγαλουν ενα καλο μεροκαματο. Κανεις δεν μπορει να προβλεψει τι θα συμβει σε τρια χρονια. Το να συζηταμε για 15 ειναι τρελλο. Γραψτε τους στα παλαιοτερα των υποδηματων σας και παμε παρακατω.

 26. στ. τακης avatar
  στ. τακης 26/08/2010 18:19:14

  ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ , Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ?

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ στ. τακης 26/08/2010 18:48:25

   Ο Θεούλης φίλε μου είναι μη παρεμβατικός.Μας έδωσε το μεγαλύτερο δώρο που είναι η ελεύθερη βούληση.
   Το έδωσε ακόμα και στον "εκπεσώντα άγγελο".

   Αυτός λοιπόν λυσσάει και κάνει ότι μπορεί για να μας κάνει εμάς να υποταχθούμε με τη θέλησή μας.

   Αυτό είναι το στοίχημα.

 27. athamas avatar
  athamas 26/08/2010 18:36:02

  Ασεβείς πόθοι κάποιων είναι όλα αυτά.
  Θα θέλανε δεν λέω αλλά απ΄ το να θέλεις μέχρι το να γίνει απέχει παρασάγγας.
  Τους γράφουμε για την ώρα στα παλαιότερα των υποδημάτων μας όπως έγραψε ο salmonellas
  χωρίς βέβαια να έχουμε κατά νού και τι θα έκαναν ή σκοπεύουν να κάνουν κάποιοι
  αν τους ήταν δυνατόν ή αν κάποτε τους δοθεί η ευκαιρία, τους δώσουμε εμείς δλδ την ευκαιρία.
  «Ας είμαστε ρεαλιστές» που λέει και το παλαιόν λαϊκόν άσμα.
  Ούτε «πω πώ! τι θα μας κάνουν» ούτε και τον ύπνο του δικαίου.

 28. kymvalos avatar
  kymvalos 27/08/2010 12:46:17

  Στην Ελλάδα έχουμε ήδη τη Χούντα των Αλητοελίτ: στο κέντρο οι κρατικοδίαιτες-ιδιωτικές (πώς γίνεται αυτό;) Τράπεζες και λοιποί κρατικοδίαιτοι "επιχειρηματίες"-μιντιάδες (τα "νέα τζάκια" τα θυμάστε οι παλιοί; φάτε τα καπάκι στα παλιά των κρατικοδίαιτων εφοπλιστών) οι οποίες ταϊζουν πολιτικάντηδες, ανώτερους γραφιάδες, "Έλληνες δικαστές" (το συντομότερο ανέκδοτο) μέσα σε μια Ελλάδα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ όπου οι θεσμοί είναι για κλάματα, δεν υφίστανται κανένα δημοκρατικό έλεγχο και σαν συνέπεια πανεύκολα καταστρατηγούνται Νόμοι, ακόμη και το Σύνταγμα που οι ίδιοι απατεώνες έχουνε ψηφίσει!
  Το αποτέλεσμα: η σημερινή ΜΑΦΙΟΚΡΑΤΙΑ ή Δικτατορία των "ελίτ". Των "ελίτ" με αισθητική Γιωργάκη και Πεταλωτή, Λεό Πατίστα και Τζούλιας. Το μόνο ελπιδοφόρο; Το Σύστημα που οραματίζονται δεν είναι βιώσιμο, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ οι ίδιοι έχουν ήδη παρακμάσει χειρότερα από τους Γάλλους φεουδάρχες πριν το μεγάλο '89. Δέστε μοναχά την "ελίτ" της "ελίτ" τους: τους πολιτικούς βαστάζους των Τραπεζών: ειλικρινά θα δίνατε δουλειά, έστω κλητήρα, σε ΕΝΑΝ ή ΜΙΑ από τη σημερινή "Βουλή"; Θεωρείτε έστω έναν απ' αυτούς ικανό και αξιόπιστο να τον στείλετε να σας πληρώσει έστω ένα λογαριασμό της ΔΕΗ;
  Έτσι κι αλλιώς μια Κοινωνία/Οικονομία που επιβραβεύει με πλούτο το παπατζιλίκι και τις απάτες ΜΟΝΟ (μη-παραγωγικές δραστηριότητες δηλ.), και ΤΙΜΩΡΕΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ (κάπως έτσι τα λεγε η Θάτσερ στα 80ς) δεν έχει ούτε κάν κοντινό μέλλον.
  Το "όραμα" Αλητοτραπεζιτών - Γιωργάκη (αυτός ένας κλόουν τους είναι) είναι ήδη Ancient Regime. Είναι ήδη θνησιγενές. Το θέμα είναι τι θα το αντικαταστήσει και τι κόστος θα έχει η αναπότρεπτη διάλυσή του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.