#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/03/2011 20:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το Υπουργείο Εσωτερικών «έκοψε» την Pravda μετά τις δηλώσεις Πούτιν για τη Λιβύη ;Οι υπολογιστές των Δημοσίων Υπηρεσιών συνδέονται με το Διαδίκτυο μέσω του Συστήματος «Σύζευξις» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το «Σύζευξις» επιτρέπει την πρόσβαση τόσο στον Ελληνικό όσο και στον Διεθνή Τύπο.

 

Από την ημέρα όμως που ο Πούτιν σε δηλώσεις του για την επέμβαση στη Λιβύη την χαρακτήρισε «Σταυροφορία της Δύσης», η πρόσβαση στην αγγλική έκδοση της Ρωσικής Pravda δεν είναι εφικτή !

 

Τη διέκοψε το Υπουργείο Εσωτερικών ;

 

Όποιος επιχειρεί να συνδεθεί, μέσω "Σύζευξις", με την ιστοσελίδα της Pravda («Αλήθεια» στα Ρωσικά) αντικρίζει στην οθόνη το παρακάτω μήνυμα :

«Μη επιτρεπτή πρόσβαση ! Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στην τοποθεσία που επιλέξατε καθώς αυτή περιέχει περιεχόμενο που απαγορεύεται από την εφαρμοζόμενη Πολιτική Ασφάλειας Περιεχομένου για το Εθνικό Δίκτυο Δημόσιας Διοίκησης.

URL: http://english.pravda.ru Κατηγορία: PORN - Blocked Domain 
Banned site: english.pravda.ru Σε περίπτωση που θεωρείτε λανθασμένη την αξιολόγηση μη πρόσβασης από το σύστημα. μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα διαχείρισης στην διεύθυνση hdsyzefxis@ote.gr»

Το τυποποιημένο μήνυμα αποτελεί ένδειξη απαγόρευσης πρόσβασης σε ιστοσελίδες με περιεχόμενο που αντίκειται στους σκοπούς λειτουργίας του Συστήματος «Σύζευξις», όπως τα πορνο-sites.

Εμφανώς λοιπόν, κάποιος ενέταξε την Pravda στα πορνο-sites και αυτόματα το «Σύζευξις» διέκοψε την πρόσβαση. 
Είναι έτσι; 
Και τι λέει η Ρωσική Πρεσβεία, αν όντως είναι έτσι

Μάλιστα.

Η Pravda πορνό και το Βήμα ευαγγέλιο.

Προφήτης

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 28/03/2011 20:51:35

  τους τσάκωσαν να χαζεύουν αυτό: h++p://english.pravda.ru/photo/album/5879/1/

  Που να συγκεντρωθούν στο έργο τους...

 2. Orestios avatar
  Orestios 28/03/2011 21:01:57

  αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  Να ρίξουν το ίντερνετ, όπως κάνουν τα κλασικά σοσιαλιστικά καθεστώτα.

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 28/03/2011 21:08:04

  Τουρλουμπούκι. Το πάλαι ποτέ σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ σβήνει τη πάλαι ποτέ σοσιαλιστική Πράβντα, επειδή το σημερινό ΠΑΣΟΚ συμμετέχει σε πόλεμο εναντίον του άλλοτε κολλητού ινδάλματος των Πασόκων Καντάφι, και η σημερινή Ρωσία καταγγέλει τη Δύση που κάνει την επίθεση για .... ανθρωπιστικούς λόγους.
  Κουλουβάχατα.

 4. ο Μήτσος avatar
  ο Μήτσος 28/03/2011 21:27:00

  Τώρα που έχει πάρει ο ΓΑΠ και τον Τζωρτζάκη για σύμβουλο επί θεμάτων Διαδικτύου "σκίζει η ομάδα"!

 5. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 28/03/2011 21:41:49

  Δεν ασχολούμαι με το αμέτρητο της ανθρώπινης διανόησης ...εδώ για 10 ημέρες μας είχαν κόψει την πρόσβαση στο minfin... και δεν μπορούσαμε να μπούμε και απορείτε για την Πράβντα ... έβαλαν και Panda οι άσχετοι...

 6. stroumfaki avatar
  stroumfaki 28/03/2011 22:42:34

  Πλέον θα πρέπει να μιλάμε για εκλογές..... συνεχώς. ΕΚΛΟΓΕΣ. Πρέπει να πάμε οπωσδήποτε σε ΕΚΛΟΓΕΣ.

 7. kastroHEL avatar
  kastroHEL 28/03/2011 22:54:10

  Έγραψε και αυτό η Pravda...

  Από onalert...

  "Χτυπάνε τον Καντάφι,γιατί θα εθνικοποιούσε τις εταιρείες πετρελαίου".
  Η άλλη άποψη.

  Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις Μόσχας και Τρίπολης του Καντάφι,ήταν εξαιρετικές. Ο συνταγματάρχης είχε βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαια προμήθειας εξοπλισμού που ξεπερνούν τα 4 δις δολάρια!

  Είναι λογικό η Ρωσία να μην επιθυμούσε την πτώση ενός τόσο συνεργάσιμου ηγέτη.

  Από τη πρώτη στιγμή τη κρίσης και του πολέμου,τα περσσότερα ρωσικά ΜΜΕ κράτησαν μία στάση εξαιρετικά θετική για τον Καντάφι.

  Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Pravda,η οποία πρόσφατα δημοσίευσε ένα άρθρο,το οποίο πέρα από τις όποιες σκοπιμότητες που μόλις αναφέραμε, μπορεί να γίνει αντικείμενο προβληματισμού.

  Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Μουαμάρ Καντάφι είχε προτείνει από το 2009 την κρατικοποίηση όλων των αμερικανικών και ευρωπαϊκών πετρελαϊκών εταιρειών ,που προέρχονταν από τη Βρετανία,τη Γερμανία,την Ισπανία,τη Νορβηγία,την Ιταλία αλλά και από το Καναδά. Αν εξαιρέσουμε τη Γερμανία και την Ιταλία,όλοι οι άλλοι αυτές τις ημέρες βομβαρδίζουν ανηλεώς τον Καντάφι.

  Στις 25 Ιανουαρίου, 2009, ο Μουαμάρ Καντάφι ανακοίνωσε ότι η χώρα του μελετούσε την εθνικοποίηση των ξένων εταιρειών λόγω των χαμηλότερων τιμών του πετρελαίου.

  “Πρέπει να θέσουμε το ζήτημα στο τραπέζι και να το συζητήσουμε στα σοβαρά", δήλωσε ο Καντάφι.

  «Το πετρέλαιο θα πρέπει να ανήκει στο κράτος αυτή τη στιγμή, οπότε θα μπορούσαμε να ελέγχουμε καλύτερα τις τιμές από την αύξηση ή μείωση της παραγωγής", είχε δηλώσει ο Λίβυος ηγέτης.

  Οι δηλώσεις αυτές ανησύχησαν όπως ήταν φυσικό όλες τις ξένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Λιβύη: η αγγλο-ολλανδική Shell, British Petroleum, από τις ΗΠΑ η ExxonMobil, Hess Corp, Marathon Oil, η Occidental Petroleum και η ConocoPhillips, η ισπανική Repsol, η Wintershall της Γερμανίας, η αυστριακή OMV,η νορβηγική Statoil.

  Το 2008, η λιβυκή κρατική πετρελαϊκή εταιρεία, National Oil, συνέταξε έκθεση για το θέμα στο οποίο οι υπάλληλοι πρότειναν την τροποποίηση της παραγωγής με συμφωνίες κατανομής σε ξένες εταιρείες προκειμένου να αυξήσουν τα κρατικά έσοδα.

  Ως αποτέλεσμα των αλλαγών αυτών των συμβάσεων, η Λιβύη κέρδισε 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα από το πετρέλαιο.

  Στις 16 Φεβρουαρίου του 2009, ο Καντάφι έκανε ένα βήμα παραπέρα και πρότεινε να διανείμει πετρελαϊκά κέρδη στα 5 εκατομμύρια των κατοίκων.

  Ωστόσο, το σχέδιό του να παραδώσει έσοδα από το πετρέλαιο απευθείας στους ανθρώπους της Λιβύης πολεμήθηκε από ανώτερους υπαλλήλους που θα μπορούσαν να χάσουν τη δουλειά τους λόγω του σχεδίου του Καντάφι για αντιμετώπιση της διαφθοράς σε σχέση με τις πετρελαϊκές εταιρείες.

  Ορισμένοι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού του αλλά και του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, δήλωσαν ότι ότι το μέτρο αυτό θα μπορούσε να βλάψει την οικονομία της χώρας σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, λόγω «της φυγής κεφαλαίων."

  "Μην φοβάστε να αναδιανείμουμε άμεσα τα χρήματα του πετρελαίου και να δημιουργήσουμε δικαιότερες δομές διακυβέρνησης ", δήλωσε ο Καντάφι σε μια Λαϊκή επιτροπή,σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Pravda.

  Παρόλα αυτά τα σχέδιά του καθυστέρησαν από τις αντιρρήσεις που υπήρχαν”.

  Η εφημερίδα Pravda επισημαίνει ακόμη ότι η εικόνα που παρουσιάζουν οι Δυτικοί για τον Καντάφι,είναι τελείως στρεβλή αποκρύπτοντας πληροφορίες όπως για παράδειγμα ότι το βιοτικό επίπεδο της Λιβύης ήταν το υψηλότερο στη Β.Αφρική.

  Pravda.Ru

 8. Professor Moriarty avatar
  Professor Moriarty 29/03/2011 00:00:02

  Πριν πας στην θεωρία συνωμοσίας πρέπει να αποκλείσεις πιο απλές αιτιολογίες. Μου έχει συμβεί και μένα να μπαίνω μέσα από proxy να μου αποκλείουν τα φίλτρα την encyclopedia britannica, για παράδειγμα.

  • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
   ΣΟΝ ΠΕΝ @ Professor Moriarty 29/03/2011 09:29:19

   Στη μάνα σου το 'πες?

  • Περίεργος avatar
   Περίεργος @ Professor Moriarty 29/03/2011 09:52:44

   Τα φίλτρα είναι αυτόματα και πολλές φορές κόβουν ότι νομίζουν .... ναι και την encyclopedia britannica. Ποιός ξέρει τώρα τί περιέχει η σελίδα και την τρώει.....

   Και μόνο το γεγονός ότι είναι .ru ..... δίνει πόντους για φάγωμα

 9. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 29/03/2011 13:42:56

  Πρασινο ΓυψοΝετ. Τυπου κοκοΜατ Κερατεας...
  συγγνωμη στην καλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ Εταιρια... αλλα δεν κρατηθηκα!..σας ειχε "δωσει" και ο Τζεφρεϊ..

  ΠΠ

 10. Λύση avatar
  Λύση 29/03/2011 17:20:16

  Αν στη γραμμή διευθύνσεων γράψετε την ip της σελίδας που
  θέλετε να επισκεφτείτε,νομίζω θα λύσετε το πρόβλημα.

 11. λαικη δεξια avatar
  λαικη δεξια 29/03/2011 21:11:09

  οι προδοτες της κυβερνησης του μνημονιου,βλεποντας την αποστροφη του κοσμου στο δηθεν πασοκ,θα προσπαθησει να φιμωσει και το διαδικτυο,ωστε η πληροφορηση να γινεται απο τα μνημονιακα μμε.προσοχη και ειδικα προσοχη κυριε μιχελακη γιατι δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσσιο.ξεμπροστιαστε τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.